eitaa logo
دشمن شناسی
245 دنبال‌کننده
368 عکس
607 ویدیو
67 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✡️ راز رابطه شاه و راکفلرها (٢) 💎 راکفلر؛ خاندان ثروتمند و پرنفوذ 1️⃣ از مشهورترین خاندان‌های ثروتمند جهان در قرن اخیر هستند. سرسلسله این خانواده (١٨٣٩-١٩٣٧) است. او که متولد نیویورک بود، از ١۵سالگی به‌عنوان یک نیروی خدماتی و سپس دفتردار یک شرکت تجاری کار خود را آغاز کرد. پس از پیشرفت در کار و تأسیس چند شرکت کوچک، در ٢٣سالگی به عرصه پا گذاشت و شرکتی را تأسیس کرد که در زمینه پالایشگاه‌های نفت فعال بود. او بعدها با گسترش فعالیتش در قالب شرکت تا سال ١٨٧٩، نود درصد امور پالایش نفت ایالات متحده آمریکا را در اختیار خود گرفت. راکفلر، علاوه بر صنعت نفت در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز فعال بود و اقدامات زیادی در حوزه بهداشت و آموزش عمومی انجام داد. 2️⃣ آن‌گونه که (بر اساس ارزیابی مالی و مطابقت آن با نرخ تورم روز در سال 2007 ) مدعی شده، با ٣٣۶میلیارد دلار ثروتمندترین فرد تاریخ است. مؤسس در سال ١٩١٣ را با کارکردهای اقتصادی، رسانه‌ای، اجتماعی و فرهنگی تأسیس کرد و در سپتامبر ١٩١۶ با رساندن ثروت خود به ١میلیارد دلار، نخستین میلیاردر تاریخ ایالات متحده آمریکا شناخته شد. 3️⃣ پس از مرگ او، پسرش «جان دیویسون راکفلر (جونیور)» وارث کسب و کار پرسود خاندان راکفلر شد. (١٨٧۴-١٩۶٠) هم ۵ پسر داشت که همگی از سرمایه‌داران و فعالان اقتصادی آمریکا بودند که در این میان و علاوه بر تداوم فعالیت‌های اقتصادی، در حوزه هم نقش‌آفرین شدند. 4️⃣ در سال‌های دهه ۵٠ تا ٨٠ میلادی و هم‌زمان با دورانی که این دو برادر متولیان اصلی خاندان راکفلر بودند شاهد نقش‌آفرینی بنگاه‌های اقتصادی متبوع آنها در سیاست‌های کلان داخلی و خارجی ایالات متحده هستیم. فرایندی که هم‌زمان با پایان جنگ جهانی دوم، گره خوردن منافع کارتل‌های بزرگ تجاری، مجتمع‌های تسلیحاتی و شرکت‌های نفتی آمریکا با سیاست خارجی این کشور را به‌دنبال دارد. 5️⃣ با افول قدرت‌های استعماری، اقتصاد نوپا و تازه‌نفس آمریکا به‌شدت نیازمند مواد خام و از آن مهم‌تر بازار مصرف شد. در این شرایط، جایگاه نیز که گستره فعالیت خود را به سایر عرصه‌های تجاری و مالی سیاست‌گذاری ایالات متحده آمریکا گسترش داده بودند، پررنگ‌تر شد. وضعیتی که شامل جهت‌دهی رسانه‌ای و تأثیر بر افکار عمومی و همچنین نقش‌آفرینی در کنگره آمریکا از طریق رایزنی و لابی با نمایندگان و سرانجام حضور مستقیم در سیاست‌گذاری‌های دولت بود. وضعیتی که با رسیدن «نلسون راکفلر» به سِمَت معاون اولی در دولت در سال‌های ١٩٧۴ تا ١٩٧٧ عینیت یافت.
✡️ محمدرضا پهلوی و لیندون جانسون
✡️ راز رابطه شاه و راکفلرها (٣) 💎 وقتی نوسازی شاه به سرمایه‌داری آمریکا وابسته می‌شود! 1️⃣ از دهه ۴٠ شمسی، ایران شاهد تعییرات قابل ملاحظه‌ای در حوزه‌های مختلف بود که نخستین جرقه‌های آن با طرح موسوم به زده شد. طرحی که بیانگر چارچوب فکری و عملی شاه برای بود. این برنامه‌ها اگرچه ریشه در نسخه‌های دولت «کندی» برای توسعه کشورهای جهان سوم داشت تا مانع از غلتیدن این کشورها به دامان شود، امّا به‌تدریج به رویکرد کلان اداره کشور از نگاه نیز تبدیل شد. شاه برای عملیاتی‌سازی این برنامه‌های بلندپروازانه و به زعم خود رساندن ایران به دورازه‌های تمدن بزرگ، بیش و پیش از هرچیز به حمایت ایالات متحده آمریکا و تقویت روابط با کشورهای صنعتی تکیه داشت. 2️⃣ از سوی دیگر آغاز عصر تنش‌زدایی بین آمریکا و شوروی و بروز مسائل جدید در سطح جهانی از جمله تشکیل در سال ١٣۴٠ و تاسیس در همان سال، امکان تحرک بیشتر برای کشورهایی همچون ایران را فراهم آورد. این‌گونه بود که نیمه دوم دهه ۴٠ تا وقوع را می‌توان ماه عسل روابط ایران و آمریکا و اوج همکاری‌های سیاسی و اقتصادی این دو کشور دانست. 3️⃣ بدین ترتیب در سال‌های ریاست‌جمهوری (١٩۶٣-١٩۶٩)، شاه سه بار و در تیرماه ١٣۴٣ (ژوییه ١٩۶۴)، مرداد ١٣۴۶ و خرداد ١٣۴٧ به آمریکا سفر کرد. از آن‌سو نیز در فاصله زمانی اردیبهشت ١٣۴۴ تا آبان ١٣۴۶ چهار بار از سوی رئیس‌جمهور آمریکا به ایران فرستاده شد و هر بار در ملاقات‌های خود با محمدرضا، او را به همکاری بیشتر با آمریکا تشویق و ترغیب کرد. در میدان عمل نیز چهره‌هایی همچون «اردشیر زاهدی» و «هوشنگ انصاری» از ایران و «دیوید لیلنتال» و در آمریکا زمینه‌های تقویت این همکاری را فراهم می‌آوردند. (١) 4️⃣ در فروردین ١٣۵٠ (آوریل ١٩٧١) «موریس استنس» وزیر بازرگانی آمریکا در رأس هیأتی به ایران آمد و ضمن ملاقات با شاه، هویدا و وزیر اقتصاد و دارایی، مذاکراتی پیرامون توسعه مبادلات بازرگانی و سرمایه‌گزاری به عمل آورد. پیرو این مذاکرات، در ١٣ مرداد ١٣۵٠ اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آمریکا در لس‌آنجلس تشکیل جلسه داد. 5️⃣ در همان سال بانک بین‌المللی ترمیم و توسعه مبلغ ٩۶میلیون دلار در اختیار بانک توسعه صنعت ایران و صندوق تعاون کشاورزی قرار داد. بانک صادرات و واردات آمریکا نیز مبلغ ٢/٢٩ میلیون دلار برای تأمین بخشی از هزینه ارزی طرح مخابرات کشور، مبلغ ١/٨۵ میلیون دلار برای ساختن هتل اینترکنتینتال تهران و مبلغ ٧/٣٠ میلیون دلار برای طرح افزایش دو واحد مولد برق ١۵۶ مگاواتی نیروگاه شهریار به ایران کمک کرد. بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران که یکی از مهمترین موسسات سرمایه‌گذاری بخش صنعتی ایران بوده و تا شهریور ۵٧ مبلغ ۴/٢۵ میلیارد ریال در ١۵۵ طرح صنعتی و حمل و نقل سرمایه‌گذاری کرده بود، در سال ١٣٣٨ با مشارکت (تحت مالکیت خانواده راکفلر) تأسیس شد. همچنین بانک بین‌المللی ایران هم دیگر بانکی بود که با مشارکت چیس مانهاتان از سال ١٣۵۴ کار خود را آغاز کرد.
✡️ راز رابطه شاه و راکفلرها (۴) 💎 دید و بازدیدهایی با بوی پول! 1️⃣ افرایش رفت‌وآمد هیأت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاران دو کشور هم جلوه دیگری از گسترش روابط اقتصادی ایران و آمریکا بود. به‌عنوان نمونه، در دی‌ماه ١٣۵٠ (ژانویه ١٩٧٢) هیأت اقتصادی ایران به‌منظور شرکت در دومین کنفرانس سرمایه‌گذاران آمریکایی در ایران عازم آمریکا شد تا زمینه عملی حضور آمریکایی‌ها در ایران را فراهم آورد. 2️⃣ در ضیافت شام که به افتخار هیأت ایرانی از طرف «کمیته آمریکایی تشویق سرمایه‌گذاری» ترتیب داده شد، معاون رئیس‌جمهور و ٢۶٠ نفر از شخصیت‌های اقتصادی و مالی و صاحبان صنایع آن کشور شرکت داشتند. در این ضیافت به‌عنوان رئیس هیأت‌مدیره در نطقی پیشرفت‌های صنعتی و دگرگونی‌های اجتماعی ایران را ستود. 3️⃣ همچنین، بنا به دعوت وزارت حمل‌ونقل آمریکا، وزیر راه و ترابری ایران در اردیبهشت ١٣۵١ (آوریل ١٩٧٢) در رأس هیاتی وارد واشینگتن شد و با مقامات آمریکایی درباره توسعه راه‌آهن به مذاکره پرداخت. در مهر همان سال، هیأت نمایندگی ایران به ریاست جمشید آموزگار وزیر اقتصاد و دارایی، در مجمع عمومی سالانه بانک ترمیم و توسعه که به مدت ۵ روز در واشنگتن برگزار شد شرکت کردند. (٢) 4️⃣ رابطه شاه بلندپرواز ایران با قدرتمندترین کانون‌های سیاسی و اقتصادی در ایالات متحده، توسط بازوهای اجرایی همچون و مشاوران آنها عملیاتی می‌شد. مشاوران و نزدیکانی که گاه مانند تا بالاترین رده‌های دیپلماسی آمریکا نیز صعود می‌کردند. 5️⃣ برادران (نلسون، دیوید و جان) بارها در سال‌های دهه ۵٠ شمسی به ایران سفر کرده و با شاه و مقامات سیاسی و اقتصادی ایران جلسات پر تعدادی داشتند که حتی تا آستانه انقلاب هم ادامه داشت. گفته می‌شد تنها آمریکایی‌هایی بودند که قرار ملاقاتشان با شاه پیش از سفرشان به ایران هماهنگ می‌شد. دیدار با راکفلرها هم از برنامه‌های ثابت شاه در سفرهایش به آمریکا بود. 6️⃣ از سوی دیگر «هنری کیسینجر» به‌عنوان یکی از نزدیکان و مشاوران خاندان راکفلر هم در رایزنی با نمایندگان کنگره از حامیان شاه ایران بود. زمانی هم که کیسینجر در دوران ریاست‌جمهوری «نیکسون» و «فورد» بر کرسی اول سیاست خارجی آمریکا نشست، این فرایند بیشتر تقویت شد. (٣)
✡️ راز رابطه شاه و راکفلرها (۵) 💎 شاه و راکفلر، روایت یک دوستی عمیق! 1️⃣ شاه روابط شخصی دوستانه‌ای نیز با داشت. در میان اشخاص بی تاج و تخت، نلسون راکفلر یکی از کسانی بود که شاه از مصاحبت با او بسیار خشنود می‌شد. این مسئله قابل درک بود، زیرا نلسون راکفلر بیش از هرکس شبیه به یک شاه بود. او نیز دربار خودش را داشت که در نیویورک گسترده بود. یکی از زندگینامه‌هایش او را «امپراتور راکفلر» نامیده بود. راکفلر نیز مانند شاه افکار دور و درازی در سر داشت. هر دوی آنها بی‌اندازه در مورد کشورهایشان و خودشان بلندپرواز بودند. هیچ‌یک دوستان صمیمی نداشتند، ولی هردو را می‌ستودند. 2️⃣ شاه و راکفلر هردو گاه کتاب‌هایی در تعریف و تمجید از خودشان انتشار می‌دادند که در ظاهر به قلم خودشان بود ولی در باطن یک یا چند نویسنده مزدور برایشان می‌نوشتند. هردو بنیادهای عظیم خانوادگی داشتند، هرچند بیش از انتقادهای تندوتیز برمی‌انگیخت. تفاوت عمده میان این‌دو، شخصیت آنها بود. راکفلر مردی بود اجتماعی که تظاهر به صمیمیت می‌کرد، ولی شاه کناره‌گیر و کم‌رو بود. ضمناً راکفلر نوعی شوخ‌طبعی داشت که شاه به‌کلی فاقد آن بود. (۴) 3️⃣ پس از پیروزی انقلاب اسلامی که تقریباً با مرگ «نلسون راکفلر» همزمان شد، و کیسینجر بر حمایت کاخ سفید از شاه که آواره شده و تعلیقی خوفناک را تجربه می‌کرد تأکید داشتند. سفارت آمریکا در ایران به کاخ سفید اعلام کرد که شاه را نپذیرد. با این حال، رایزنی‌های دیوید راکفلر و کسینجر باعث شد تا سرانجام با آمدن شاه به آمریکا موافقت شود. 4️⃣ بعدها عیان شد که یکی از دلایل این رایزنی، سهامدار بودن این‌دو در بود که بخش عمده‌ای از ١٢میلیارد دلار پول ایران در آن‌ ذخیره شده بود. میزان نفوذ راکفلر در محافل آمریکایی، کارتر را هم وسوسه کرد تا در آستانه‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری، با نظر او موافقت کرده و اجازه‌ ورود شاه به آمریکا را بدهد. (۵) 5️⃣ تکیه شاه به منابع مالی سرمایه‌داران آمریکایی و نیاز او به نفود و قدرت رایزنی آنان از دلایل عمده نزدیکی به بود. اقدامی که اگرچه با لابی‌گری و صرف هزینه‌های مادی، گاه وزنه تسهیلات مالی و معاملات تسلیحاتی را به‌سود شاه سنگین می‌کرد اما فرجامی قابل اتکا در پی نداشت. شاید تنها لطف این قرابت، حمایت‌ها و اقداماتی بود که «دیوید راکفلر» در ایام آوارگی شاه نسبت به او اتخاذ کرد. هرچند تلاش‌های وی برای ورود شاه به ایالات متحده به ضرر آمریکا و شخص کارتر تمام شد و دانشجویان ایرانی که از ورود شاه به آمریکا عصبانی بودند، سفارت این کشور در ایران را تسخیر کردند. امری که در ناکامی کارتر در جلب دوباره آراء آمریکاییان تاثیر بسیاری گذاشت. ✍️ سیدمرتضی حسینی 📚 منابع: 1️⃣ علیرضا ازغندی، روابط خارجی ایران و دولت دست نشانده (57-1320)، تهران، قومس، 1376، ص286. 2️⃣ ازغندی، همان، ص347. 3️⃣ جیمز بیل، شیر و عقاب، ترجمه‌ی فروزنده برلیان، نشر فاخته، 1371، ص258. 4️⃣ ویلیام شوکراس، آخرین سفر شاه، ترجمه عبدالرضا هوشنگ مهدوی، تهران، البرز، 1371، ص171. 5️⃣ جیمز بیل، همان، ص 433.
✡️ تبارشناسی کریستف کلمب 1️⃣ دایرةالمعارف یهود، از و به عنوان سرمایه‌گذاران سفر نام می‌برد و می‌افزاید کلمب گزارش معروف سفر خود را خطاب به سانتانگل و سانچز نوشت که بلافاصله چاپ و در سراسر اروپا توزیع شد. این امر نشان می‌دهد که این دو متولیان سفر او بودند. سفر او به کمک نقشه‌هایی صورت گرفت که این دو فراهم آورده بودند. 2️⃣ حال این سؤال در ذهن هر انسان حقیقت‌جویی جولان می‌یابد که چرا نقش در سفر کریستف کلمب و برداشتن موانع پیش روی وی تا این‌قدر پررنگ است؟! برای پاسخ به سؤال مطرح شده بایستی به بیان اختلاف نظرات در تبارشناسی کریستف کلمب بپردازیم. 3️⃣ هرچند که در تاریخ مشهور و فیلم‌ها و کتاب‌های متعددی که درباره کریستف کلمب ساخته و نوشته شده، او را به عنوان یک میسیونر مسیحی و مبلّغ دین مسیح معرفی نموده‌اند، ولی برخی از محققین او را از زمره می‌دانند. 4️⃣ دیوید م. ایچورن نویسنده در این‌باره می‌گوید: ✍️ «نه نام حقیقی او کلمب (Colombus) و نه یک ایتالیایی متولد ژنو بوده؛ بلکه نام حقیقی او (Jan colon) بود که در نزدیکی‌های شهر پانته‌ودرا (Pantevedra) در اسپانیا به دنیا آمده بود و او در واقع یک یهودی اسپانیایی بوده است.» 5️⃣ بخش‌هایی از مقاله‌ای که با عنوان «آیا کریستف کلمب حقیقتاً یک یهودی بود؟» به قلم (Dalia Sayah) که در روزنامه «شالوم»، ارگان یهودیان ترکیه، در این رابطه بیان شده، بسیار قابل ملاحظه است: 👈 نکته مهم این است که در گوشه سمت چپ بالای کلیه نامه‌هایی که کلمب برای خانواده خود ارسال می‌داشت، مونوگرامی به چشم می‌خورد که مفهوم آن پنجاه سال قبل توسط موریس دیوید (Maurice David) کشف شد. این مونوگرام از دو حرف تشکیل شده است، که هر یهودیی آن را در بالای تمامی نوشته‌های خود می‌نوشت. این دو حرف عبارت بودند از دو کلمه Beth و ha که امروزه معلوم شده که بر عبارت «مقدس است خداوند یهود» دلالت دارد. 👈 نكته ديگری كه ثابت می‌كند، او يك یهودی مخفی بوده نحوه نگه‌داشتن دست چپ خود (به صورت پنجه باز بر روی قفسه سينه سمت راست) در تصاوير و تابلوهای اوست. اين عمل اقدام رمزآلودی بود كه مارانوها جهت شناسایی يكديگر به كار میبردند. 👈 حالا ديگر زمان آن فرا رسيده كه هويت حقيقي اين كاشف بزرگ اعلام گردد: كریستف كلمب سفاراد. ديگر می‌توانيم او را معرفی نماييم او پسرعموی بزرگ ما در آمريكاست.
✡️ نحوه‌ی نگه‌داشتن دست چپ (به صورت پنجه باز بر روی قفسه سينه سمت راست) در تصاوير، راه #یهودیان_مخفی برای شناسایی يكديگر بود!
✡️ حقایقی درباره‌ی کریستف کلمب و کشف آمریکا 1️⃣ به‌نحو خارق‌العاده‌ای با ارتباط دارد. چنین به نظر می‌رسد که دنیای جدید به کمک آنها و فقط برای آن‌ها، در افق دید کاشفان قرار گرفت و گویی که و دیگران، عملاً مدیران اجرایی بودند تا آنها را به این سرزمین‌های تازه کشف شده برسانند. 2️⃣ تحقیقات جدید نشان می‌دهد که براساس دانش علمی محققان بود که هنر دریانوردی و تعیین مسیر کشتی‌ها به چنان دقت و کمالی رسید که عملاً سفرهای طولانی دریایی روی اقیانوس‌ها ممکن شد. استاد ریاضیات و نجوم در دانشگاه سالامانکا در سال 1473 جداول و نمودارهای نجومی خود را کامل کرد. دو یهودی دیگر به نام‌های خوزه و کوهو که منجم و پزشک دربار جان دوم پادشاه پرتغال بود و موزس ریاضی‌دان با همکاری دو دانشمند مسیحی، را کشف کردند که با آن می‌شد فاصله‌ی کشتی تا خط استوا را براساس ارتفاع خورشید اندازه گرفت. 3️⃣ به این ترتیب، حقایق علمی که راه را برای سفر دریایی کریستف کلمب آماده کرد، از سوی یهودیان تأمین شده بود، بودجه‌ای هم که به همان اندازه برای این سفر لازم بود نیز از همین منابع فراهم شد؛ دست کم بودجه‌ی دو سفر اول از منابع تأمین شد. کریستف کلمب برای سفر اول خود، از که از مشاوران پادشاه بود، وام گرفت و دو نامه‌ی اولی که کریستف کلمب در مورد سفر دریایی خود نوشت، خطاب به سانتانگل، تأمین کننده‌ی بودجه‌ی سفر و از یهودیان مهاجر اسپانیا و خزانه‌دار آراگون بوده است. سفر دریایی دوم هم با پول یهودیان امکان‌پذیر شد. 4️⃣ اما سهم یهودیان فقط به همین محدود نمی‌شود. در میان همراهان کریستف کلمب چندین حضور داشتند و اولین اروپایی که به روی خاک آمریکا پا نهاد، یک یهودی به نام بود. دست کم نتایج آخرین تحقیقات در این باره چنین می‌گویند. 5️⃣ اما مهم‌تر از همه‌ی این‌ها این است که برخی ادعا می‌کنند که خود کریستف کلمب هم یهودی بوده است. در یک گردهم‌آیی جامعه‌ی جغرافی‌دانان مادرید، دون سلسو گارسیا دو لا ریگا، محققی که به‌خاطر تحقیقاتش در مورد کریستف کلمب شهره است،‌ رساله‌ای را قرائت کرد و در آن مدعی شد که (نه کلمب)، فردی اسپانیایی بود که مادرش اجداد یهودی داشت. او با ارجاع به اسناد و مدارک موجود در شهر پونته ودرا، در ایالت گالیسیا، نشان داد که خانواده کولون در فاصله سال‌های ١۴٢٨ تا ١۵٢٨ در آنجا زیسته و اسامی مسیحی موجود در میان این خانواده، همان‌هایی بودند که در میان اقوام دریانورد مشهور اسپانیا هم بسیار شایع بوده است. برخی از اعضای خانواده‌ی و با هم ازدواج کردند. در یهودی بودن خانواده‌ی فونته روسا تردیدی وجود ندارد و مادر کریستوبال نیز سوزانا فونته روسا نام داشت. وقتی‌ در ایالت گالیسیا هرج و مرج شد، والدین کاشف آمریکا، از اسپانیا به ایتالیا کوچ کردند. دون سلسو برای تأیید ادعاهای خود منابع دیگری هم رو کرد و باور او در این زمینه با وجود نشانه‌های بارزی از در نوشته‌های کریستف کلمب تقویت می‌شود و افزون بر آن، تصاویری که از او به جا مانده، تا حدّ زیادی شبیه چهره‌ی یهودیان است.
هدایت شده از ادیان و فرق
✡️ یهود و توطئه اختلاف شیعه و سنّی 1️⃣ دانشمند شهید یکی از بزرگترین شیفتگان بین شیعه و سنی بود. در ماه‌های رمضان و ایام متبرکه سعی می‌کرد مجالسی با شرکت شیعیان و اهل‌سنت بر پا و به بحث و مذاکره درباره‌ی رفع اختلافات آن دو گروه بپردازد. 2️⃣ یک‌بار استاد وارد یکی از مساجد شیعیان زاهدان شد. یک سخنران آنجا بود که مردم را تشویق به توهین به خلفا می‌کرد. استاد بسیار ناراحت شد. سریع به فرزندش گفت: با دوچرخه به کتابخانه برو و فلان کتاب را بیاور. 3️⃣ استاد کتاب را باز کرد و به احادیث و کلام بزرگان در مورد حفظ وحدت اشاره کرد. بعد ادامه داد: 👈 ما در مورد ولایت ائمه خودمان هچ شک و شبهه‌ای نداریم و هر زمان، برادران اهل‌سنت ما بخواهند در این زمینه با آنها بحث می‌کنیم، اما این شیوه که بخواهیم به مقدسات آنها توهین کنیم، قطعاً برای جنگ داخلی مسلمانان است. 📚 کتاب «کامبوزیا»، زندگینامه و خاطرات دانشمند شهید امیرتوکل کامبوزیا، انتشارات شهید ابراهیم هادی، چاپ اول، ١٣٩٧، ص۵٩
✡️ استفاده از واکسیناسیون برای بیوتروریسم (1) 💉 ایراد اصلی واکسیناسیون 1️⃣ هنوز در بین اهل علوم پزشکی بحث‌انگیز است و مخالفان زیادی دارد. متأسفانه در کشور ما هرگونه مخالفت با واکسن، با اتهامات و برچسب‌های «غیرعلمی بودن» و «اظهارنظر غیرتخصصی» توسط پزشکان روبه‌رو می‌شود. اما در واقع، یکی از دلایل طرفداری پزشکان از واکسیناسیون [حداقل در حوزه‌ی قدرت نهادهای بین‌المللی]، این است که به محض اعلام مخالفت با آن، پروانه‌ی کار خود را از دست می‌دهند؛ و اگر دراین رابطه تبلیغ کنند، سر به نیست می‌شوند. [2] 2️⃣ مثال‌های زیادی را می‌توان آورد که نشان دهد اصل ایده‌ی واکسیناسیون، حداقل درباره بعضی بیماری‌ها، ایده‌ی خوبی نیست. مثلاً از سال ۱۹۹۳ در فیلیپین گزارش نشده بود. اما پس از توفان Haiyan در سال ۲۰۱۳، یونیسف ۵۰۰ هزار دوز واکسن فلج اطفال را در مناطق توفان‌زده پخش کرد. به همین دلیل این بیماری از طریق فاضلاب‌ها در بین بقیه‌ی مردم پخش شد و این بیماری، که ریشه‌کن شده بود، را دوباره به فیلیپین برگرداند! 3️⃣ در دوره‌ی کنونی دیگر مهم نیست که آیا از نظر علمی مفید بودن واکسیناسیون ثابت شده یا نشده است. ایراد اصلی این روش این است که بهترین ابزار برای است. مثلاً در کنفرانسی در سال ٢٠١٠ بیان کرد که با کمک واکسن‌های مؤسسات تحت مدیریت او، می‌توان روی ۱۰٪ تا ۱۵٪ دنیا حساب کرد. [3]
✡️ چند سال قبل خبر عقیم‌سازی مردم کنیا از طریق واکسن کزاز توسط یونیسف، منتشر شد، در حالی‌که اساساً کنیا مشکل شیوع کزاز نداشت!
✡️ استفاده از واکسیناسیون برای بیوتروریسم(2) 💉 بیوتروریسم در آفریقا 1️⃣ قدرت‌های بزرگ جهان به منابع چشم‌داشت دارند و رقابت شدیدی برای تصرف این منابع در حال رخ دادن است. اما هیچ‌کدام از این قدرت‌ها حفظ جمعیت موجود آفریقا را به نفع خود نمی‌بینند. چینی‌ها اعتقاد دارند که آوردن کارگر ماهر از چین به آفریقا، خیلی به‌صرفه‌تر از آموزش جمعیت موجود آفریقایی است. غربی‌ها هم باور دارند که ضریب هوشی IQ متوسط در آفریقا زیر ۷۰ است. بنابراین تلاش‌های زیادی برای از بین بردن این جمعیت شده است. پخش ویروس از طریق ، از طریق بنیادهای خیریه، مثل ، یکی از این راه‌ها بوده است. 2️⃣ لینک [4]، که مربوط به ۵ سال پیش است، درباره‌ی مردم کنیا از طریق واکسن کزاز، توسط ، خبر می‌دهد. در حالی‌که اساساً کنیا مشکل شیوع کزاز نداشت! 3️⃣ در مورد آفریقای جنوبی سازمان‌های جهانی چنان برنامه‌ی سنگینی برای شیوع ایدز راه انداختند که بتوانند جمعیت جنوب آفریقا را کلاً پاک کرده، و منابع سرشار این منطقه را تصرف کنند. این برنامه به شیوع شدید ایدز در سال‌های گذشته، و کاهش امید به زندگی تا حدود ۴۵ سال در جنوب آفریقا، منجر شد. البته بعداً دولت آفریقای جنوبی سعی کرد این فاجعه را مدیریت کرده، و کنترل کند. 4️⃣ در حال حاضر 7.7 میلیون نفر در این کشور مبتلا به ایدز هستند، و دولت هزینه‌ی سنگینی برای کنترل این بیماری می‌کند. [5]