💎زیارت جهانی اربعین💎
💢پولی که خرج زیارت امام حسین علیه السلام شود بر می گردد
امام صادق علیه السلام فرمودند :
مَنْ زَارَهُ کَانَ اللهُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ حَوَائِجِهِ وَ کَفَاهُ مَا أَهَمَّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْیَاهُ وَ إِنَّهُ یَجْلِبُ الرِّزْقَ عَلَی عَلَی العُبدِ، وَ یُخلِفُ عَلَیهِ مَا یُنفِقُ.
هر که او ( امام حسین علیه السلام) را زیارت کند خداوند نیاز هایش را بر آورد و آن چه از امور دنیا که برایش اهمیّت داشته را کفایت فرماید و همچنین زیارت امام حسین علیه السلام رزق بنده را زیاد می کند و آن چه برای زیارت هزینه کند بر می گردد.
📚تهذیب الأحکام: ج6، ص45
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
1⃣9⃣
بیت المال ابزار اجرای نظام پرداخت واقعی و عامل حذف خلق پول است.
🗓 1400 سال پیش بعد از هجرت رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و اله) به مدینه و تشکیل حکومت اسلامی، حضرت برای مدیریت اقتصادی جامعه اسلامی مجموعه ای را تاسیس فرمودند به نام بیت المال.
✅ در اهمیت بیت المال در نظام اسلامی همین بس که امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) در اولین کلام بعد از به حکومت رسیدن فرمودند:
اموال بیت المال را بر خواهم گرداند هر چند که مهر زنهای تان شده باشد.
🕌 جایگاه بیت المال در نظام اقتصادی اسلام مثل جایگاه بانک در نظام اقتصادی غرب است.
🏦 همانطور که بانک، نظام پرداخت اعتباری را رواج و توسعه می دهد بیت المال هم نظام پرداخت واقعی را رواج و توسعه می دهد.
🕍 ما اصلا چیزی به نام بانک اسلامی یا بانکداری اسلامی نداریم و در این 44 سال از عمر انقلاب کاملا آزمایش کردیم.
👈 آزموده را دوباره آزمودن خطاست
💯 آن ابزاری که جلوی خلق پول را می گیرد و سبب توسعه ارکان اقتصادی اسلام می شود مجموعه ای است به نام بیت المال.
🕹 درهم و دینار به عنوان پول در نظام پرداخت واقعی احتیاج به کنترل و هدایت دارند و مجموعه ای که این وظیفه را به عنوان توسعه دهنده و ابزار کنترل نقدینگی در نظام اقتصادی اسلام به عهده دارد مجموعه ایست به نام بیت المال.
⚔ راهکار مبارزه با نظام اقتصادی غرب احیای بیت المال است.
#انجمن_نقدین
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
💠کانال اقتصاد اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/3848995129Ce91ba86e04
هدایت شده از اندیشکده بین المللی پولطلا (Gold money think tank)
✍استیو فوربز، سیاستمدار امریکایی، در مقالهای که اخیراً توسط مجله فوربس منتشر شده است نوشت:
شاید باورش سخت به نظر برسد، اما جهان به سمت یک سیستم پولی مبتنی بر طلا حرکت میکند. تمامی سیستمهای پولی جهان در نهایت به سوی طلا خواهند رفت.
🔸امروزه، به دلیل محدود شدن دولت، استاندارد طلا مورد تحقیر برخی اقتصاددانان و مقامات پولی قرار میگیرد. احتکار طلا توسط دولت به آن اجازه داد تا عرضه پول را افزایش دهد؛ ولی وقتی پول طلایی باشد، چنین اجازه ای نمیدهد.
🔹تأثیرات منفی یک سیستم ارزی فیات میتواند جهان را به آغوش طلا بازگرداند. همانطور که فوربس میگوید، «رویدادها، روشی عجیب برای تحمیل چیزهایی است که زمانی غیرقابل تصور بود» https://oilprice.com/Metals/Gold/Will-the-World-Ever-Return-to-the-Gold-Standard.html
🔑اندیشکده بین المللی پولطلا
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔺بورس ایران، بورس آمریکا و بورس اسرائیل سقوط کرد.
ارزش ریال ایران، دلار آمریکا و شِکِل اسرائیل کاهش یافت.
🔻نهادهای اقتصادیِ مدرن براساس نظم غربی شکل گرفتهاند و انشاءالله با نابودی اسرائیل به محاق میروند.
🏅لازم است هرچه سریعتر به پناهگاه امن نظام پولیِ خلقت خدا بازگردیم.
🔖موسسه متا
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
سقوط بورس تلآویو و آمریکا
امروز در بورس آمریکا ۸۷۹ میلیارد دلار از ارزش شرکت ها سقوط کرد، تقریبا ۷ برابر ارزش کل بورس و فرابورس ایران.
🔖موسسه متا
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
پولطلا، بهترین واحد محاسبه
نسبت ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران به سکه، به کمترین مقدار تاریخی خود رسیده و ارزش بازار برابر ۱۵۰ میلیون سکه طلا است.
🔖موسسه متا
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۷٠
۱۴ مرداد ۱۴٠۳/ سال چهارم
دنیا زمین بازی پولداراست
ما اومدیم که استادیوم خالی نباشه!!!
حضرت آقا رسول الله سلام الله علیه می فرمایند: رُبَّ حَامِلِ فِقْهٍ و هو غَيْرُ فَقِيهٍ (تفسیرقمی ج۲ص۴۴۶): چه بسا کسی حامل و واجد فهم عمیقی باشد، در صورتی که اهل فقه و فقاهت و کارهای علمی عمیق هم نیست.
شما را نمی دانم اما خودم، هربار که نوشته پشت بعضی از ماشین ها را می بینم، این حدیث گرانقدر برایم تداعی می شود.
امروز وانتی را دیدم که از وجناتش خستگی می بارید و پشتش نوشته بودند: دنیا زمین بازی پولداراست، مام به دنیا اومدیم که استادیوم خالی نباشه!!!
عجب جمله ای و چقدر توصیف کاملی از بی عدالتی ها در جهان داشت. دنیایی که در آن، عده ای بسیار معدود بازیگران اصلی اند و صاحبان همه چیز و در مقابل، میلیون ها انسان که جز تماشاگری و بازار گرم کنی آن عده معدود نقشی ندارند. دنیایی که #ثروت چند نفر به اندازه چند میلیارد نفر است. دنیای قله های بلند ثروت و دره های عمیق فقر و در نهایت: دنیایی که #نظام_سرمایه_داری و تمدن مدرن بر مردم جهان تحمیل کرده. تمدنی که می خواست بهشت را در زمین برپا کند اما آن را به جهنم بدل کرد.
از منظر کارشناسی الگوی پیشرفت، تحلیل تمدن مدرن و وضع #بی_عدالتی_های_ساختاری موجود را می توان در ۹ عرصه پیگیری کرد. از مهم ترین آنها نظامات اقتصادی و #مکاسبی جامعه است و #مشاغل_برتر، از اصلی ترین سرفصل های این عرصه.
توضیح بیشتر اینکه می توانید با نوع مشاغلی که مبنای #نظام_اقتصادی است، انسان ها را به سمتی ببرید که #بازیگر و صاحب اختیار اصلی زندگی خودشان باشند: آزاده، حرّ و مختار. هکذا آنها را در مسیری قرار دهید که اختیارشان سلب شده و صرفا، مکمل طرحهای دیگران باشند و خود به رشد و تکاملی نرسند.
آموزش و پرورش کنونی ما به تقلید از غرب سرمایه داری، #مشاغل_استخدامی را در ذهن و قلب دانش آموزان بزرگ می کند و محبوب جلوه می دهد. مشاغلی که انسانها را در بهترین حالت، تبدیل به همان تماشاگران استادیوم می کند که در هیچ زمینی بازی داده نمی شوند.
اما بسته نظام مشاغل برتر در اسلام(کشاورزی،دامداری،باغداری،خیاطی و تجارت)، انسان ها را مختار، مولد و مستقل بار می آورد. یکی از فوائد این بسته شغلی این است: خداوند متعال خواسته که انسانها در تامین اصلی ترین نیازهایشان(خوراک سالم و پوشاک) محتاج و گرفتار سرمایه داران نباشند. از دیگر سوی، کشوری که در این عرصه های شغلی پنج گانه خودکفا و مستقل باشد، می تواند در مقابله با تهدیدات #جهانخواران هم بسیار قوی تر و مستحکم تر ظاهر شود، تا کشوری که _مثل ایران عزیزمان_ شصت درصد غذای مردمش وارداتی است(اینجا)!!!
فایده دیگر اینکه نظام مشاغل مذکور در اسلام، زیرساخت و سرچشمه اصلی حکم گرانقدر و تمدنی #زکات است. در واقع تمدن مدرن با تحقیر و به حاشیه راندن #کشاورزی و #دامداری از طریق نظام آموزشی خود و اخیرا از طریق هدف سیزدهم #سند_شیطانی۲٠۳٠، به صورتی کاملا حرفه ای زکات را تعطیل کرده است. به بیان دیگر: سطح اعتقادات مردم یکی از مؤلفه های ضعیف در پرداخت زکات است که در صورت معتقد بودن هم، اساسا کثیری از آنها مشمول حکم زکات و استفاده از برکات بی بدیل آن نمی شوند!
این را بگذارید کنار روایاتی که می فرمایند: اگر #زکات را اقامه نکنید نمازتان هم پذیرفته نیست. اگر زکات تعطیل شود فقر و فقرا زیاد می شوند، اموالتان از بین خواهد رفت و مساجد خراب خواهند شد. اگر زکات تعطیل شود چهارپایان می میرند، ثروتهایتان را در راه باطل خرج خواهید کرد و هم ردیف #رباخواران شمرده خواهید. اگر زکات از بین برود برکت از زمین خواهد رفت و گرفتار #قحطی خواهید شد(اینجا).
اینها و دهها مسئله محوری دیگر که مستقیم و غیر مستقیم به این موضوع باز می گردد: #نظام_آموزشی جامعه چه کارهایی را به عنوان #مشاغل_برتر ترویج می دهد؟ مردم شما، دانش آموزان و خانواده ها چه شغلهایی را بیشتر می پسندند؟ مهم تر اینکه دستگاه کارشناسی حاکم بر دولت، برای کدام دسته از مشاغل #بسترسازی می کند؟
@besalamen_amenin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقیق ترین روش اندازه گیری ارزش پول هر کشور همین است
نسبت درآمد به هزینه
نه اینکه صفرهای جلو پول را بشماریم!
ارزش پول دقیقا به همین قدرت خرید است!
باید دو سه دلار پول بدهی تا یک پیچ و مهره بگیری!
نکته جذاب قصه این است که بارها به ابزار فروشی رفتم و پیچ و مهره می خواستم و پول نگرفته!
فرق است بین ارزانی و گرانی!
تورم میتواند در شرایط ارزانی وجود داشته باشد!
تورم میتواند در شرایط گرانی وجود نداشته نباشد!
در حالت اول اگر قدرت خرید حفظ شود مردم رفاه بیشتری خواهند داشت نسبت به حالت دوم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ شهری که جمعیت گوسفندان شش برابر ساکنان است
🔰 حمید رسایی: گامبریا در انگلستان، شهری کوچک با تعداد گوسفندانی شش برابر جمعیت ساکنان آن است (جمعیت ۵۰۰ هزار نفر و ساکنان ۳ میلیون نفر). اینجا یک منطقه به سبک قدیم در ناحیه شمال غربی انگلستان و در مرز اسکاتلند است.
جالب اینجاست که انگلیسیها و فرانسویها خودشان در شهرها و روستاهایشان مقررات حمایتی برای تردد گلّهها و نگهداری گوسفند وضع کردهاند ولی در کشور ما با همکاری یک عده غربزده، تلاش میکنند که نگهداری گوسفند حتی در روستا هم محدود شود!
سلبریتی های غربزده مدعی حقوق بشر و حیوانات، از حضور گلّه های سگ ولگرد در روستاها و حتی شهرهای حمایت میکنند اما در شهرهای غربی از گله های دام مفید حمایت میشود.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
هدایت شده از قرآن درمانی«استاد قاسمی»
🏨کلینیك فوق تخصصی قرآن🏨
🩺💚کلینیك فوق تخصصی قرآن درمانی افتتاح شد!
✅درمان تمام بیماریهای جسمی و روحی با آیات مخصوص به خود..😍
به ما بپیوندید..
📖کانال قرآن درمانی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1525547258C0e12773ebe
هدایت شده از دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_بیستم
۱۶مرداد ۱۴۰۳
اقتصادِ آدام اسمیتی یا اقتصاد مردم پایه؟!!!
✍ خلاصهٔ حرف آدام اسمیت به عنوان نظریه پرداز اصلی #نظام_سرمایه_داری مدرن، در اقتصاد این است که: تولید تابع عوامل تولید است و سرمایه گذاری، تابع سود. تراکم سرمایه موجب پیشرفت فنی میشود و سود، به عرضه نیروی کار و سطح تکنیک بستگی دارد. و دستمزدها نیز وابسته به حجم سرمایه گذاری. لذا جناب اسمیت رشد اقتصادی را در نظام سرمایه داری و جذب حداکثری سرمایه میبیند. یکی از نظریاتی که منتسب است به او، #نظریه_بازار_آزاد است. او معتقد است که در صورت عدم دخالت دولت، مردم (بر مبنای اصالت فرد) عقلانی عمل کرده و در همه اوقات سعی میکنند رفاه و #منافع_شخصی خود را ارتقاء دهند. لذا اگر تولید کنندگان کالاها را گران تر از بازار بفروشند، باعث ورود تولیدکنندگان دیگر به عرصه تولید آن کالا شده، در نتیجه وفور کالا ایجاد شده و قیمت ها کاهش مییابد...
البته نظریه جناب اسمیت به صورت تئوری قشنگ و جذاب است اما در واقعیت، آمارها چیز دیگری میگویند! گویا او نسبت به مسأله #تحریکِ_اخلاق_حرص بوسیله تبلیغات گسترده در کنار گران شدن کالاها، ذهنیتی نداشته تا تئوری واقع بینانه تری ارائه کند.( چرا که اَلْحِرْصُ رَأْسُ اَلْفَقْرِ وَ أُسُّ اَلشَّرِّ و یا در تعبیری دیگر، عَلامَةُ الْفَقْر. غررالحکم ج۱ ص ۸۴/ و ۳۰ ) و صد عجب بر مجریان این نظریه در جامعه ایران!!! که گویا حافظه شان یاری نمیکند که هر وقت کالایی کم و گران میشود، شاهد صف های نسبتا طولانی مردم و نیز احتکار کالا توسط عده ای زالو صفت و بی دین میشویم... لذا نه در جامعه ایران و نه در دیگر کشورها، چنین تئوری هایی موفقیت آمیز و نجات بخش نبوده و نخواهد بود، مگر برای معدودی از سرمایه دارها...
به روایت آمار، وضع معیشتیِ عموم مردم در کشورهای توسعه یافته همچون؛آمریکا/ بریتانیا/ فرانسه/ ایتالیا/ آلمان/ سوئیس و..، محصول نظام سرمایه داری و اقتصاد اسمیتی است.و معیشت مردم ایران هم قربانی این سیاستهای ناکارآمد!
👈 با عوارضِ ششگانهٔ اقتصاد دولتی و بخش خصوصی آشنا شوید»./ آری! در نظریه اقتصادی اسمیت، نقش مردم صرفاً به عنوان #نیروی_کار_ومستخدم است و در قبال کار هم گرفتن دستمزدی بخور و نمیر، آنهم در سایهٔ #اقلیتی_ثروتمند! لذا علم اقتصادِ نظام سرمایه داری را #مصداق_علم_قلیل و معیوب میدانیم که منشاء تالی فاسد های مالی و پولی و برخی پیوست های سیاسی و فرهنگی و امنیتی موجود در دنیاست.
اما اساسِ ارسال رسل و انزال کتب و میزان، لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِالْقِسْطِ است و دخالت مردم در امور برای تحقق #عدالت در جامعه. و یکی از آن مسائل مهم که مردم میتوانند نقش تعیین کننده ای در آن داشته باشند، بحث اقتصاد و معیشت است. فلذا در #اقتصاد_مردم_پایه، رکن اصلی اقتصاد و رونق معیشت و تحقق عدالت، مشارکت حداکثری مردم است. و این مشارکت بیشتر در عرصه #تولید_و_تجارت نمود پیدا کرده و یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری در سالهای گذشته بحث معیشت مردم بوده و شعار امسال نیز «جهش تولید با مشارکت مردم» است. حال چرا تحولی از سوی دولت ها برای مردمی سازی اقتصاد صورت نمیگیرد، دو دلیل دارد که در اینجا اجمالا بخوانید.
به همین جهت شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی، مبتنی بر آیات و روایات، چهل اقدام در بسته پیشنهادی «مشاغل برتر» برای #بهبود_معیشت مردم به صورت کاملا کاربردی و عملیاتی ارائه کرده. به عنوان مثال؛دو تا از امور مهم برای تسهیل مشارکت عموم مردم در تجارت، #تولیدِ_غیرمتمرکز_طیّبات از قِبَلِ مشاغل شریفی همچون کشاورزی و دامداری و باغداری و خیاطی و نیز «احداث بازارهای رایگان» است.
🎙استماع صوت نشست تخصصی «برنامه معیشتی الگوی پیشرفت» و آشنایی با حداقل ۱۰ تدبیر مهم در تحقق اقتصاد مردم پایه👇
https://eitaa.com/olgou4/6723
@Darol_salam
هدایت شده از حسین زمانی میقان
در دولت سیزدهم ۴۰۰۰ مجوز نشریه صادر شده اما جماعت لیبرال و گرانساز فقط به یکی از آنها حمله میکنند!
مشتاق دیدن و خواندن هفتهنامه #حکمران شدم🤚
#ازادی_بیان
@hzamanim
هدایت شده از حسین زمانی میقان
چرا این روزها عناصر حامی و شاغل در هلدینگ رسانهای #دنیای_اقتصاد (روزنامه، هفتهنامه، کانالهای تلگرامی، اینستاگرامی و...) که خود را سالهاست مدافع بازار آزاد (بخوانید گرانسازیهای گسترده) معرفی میکنند، علیه نشریه #حکمران که هنوز به مرحله چاپ هم نرسیده موضع گرفتهاند؟
@hzamanim
🔴«انتصاب همکار آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا در سازمان برنامه و بودجه»
اولین انتصاب پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه، یک انتصاب عجیب از جریان لیبرال اقتصادی بود.
«محمدحسین رحمتی»، با مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تگزاس، به سمت معاون هماهنگی، برنامه، بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه منصوب شد.
این انتصاب درحالیست که رحمتی، سابقه همکاری با آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا را دارد که همانطور که در عکسها پیداست، فضایی برای آموزش اقتصاد به افسران ارتش کشور آمریکا است!
رحمتی همچنین از اعضای اصلی کنفرانس سالانه شیکاگو است که توسط بنیاد ضدانقلاب HAND با مدیریت «نوشین هاشمی»، یکی از چهرههای ضدایرانی و نزدیک به خاندان راکفلر و سیاستمدارانی مثل کلینتون و نانسی پلوسی برگزار میشود.
سکوت دستگاه امنیتی نسبت به نفوذ جریان فکری لیبرال اقتصادی و دارای سوسابقه همکاری با نهادهای امنیتی و دارای عملکرد علیه منافع ملی، در انتصابات اقتصادی دولت چهاردهم عجیب است و این مطالبه از دستگاه امنیتی به عنوان مرجع تایید استعلام امنیتی مسئولین نظام هست که از ورود این افراد جلوگیری نماید.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🔰 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...
@syjebraily
هدایت شده از دورههای طب اسلامی«استاد قاسمی»
توجه⛔️
زمان و مکان، کلاس تدابیر اربعینی استاد قاسمی
پنجشنبه ۱۸ مرداد
ساعت ۱۷
قم نیروگاه خیابان توحید کوچه ۳۶ نبش کوچه مجموعهی قاسمی
🟡بزرگترین کانال دورههای طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/390398256Cd970dd4d5d
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
🎙معرفی درسنامه های الگوی پیشرفت اسلامی (جلسه ششم)
https://virasty.com/Islam1357/1723033492103045099
🌴امشب ساعت ۹ شب
۱- درسنامه روش تحقیق
۲- درسنامه طبقه بندی
۳-درسنامه نظریات پایه
#مدیریت_خبر
#درسنامه_های_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از کاشف مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ آتشسوزی عمدی یا غیر عمدی؟
♨️ همزمان با گرمای کم سابقه کره زمین، بعضی از مراتع کشورمون در حال سوختن هستن شاید براتون جالب باشه که معضل آتش سوزی های پیدرپی مراتع، به دست دامدارها برطرف میشه!
🔻کاشف به عمل اومده
برای روشن کردن نقاط تاریک🔺
🌐 کاشف
بله | ايتا | تلگرام | اینستاگرام | روبیکا | آپارات | یوتیوب