eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
874 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
یکی از زیباترین تصاویر تاسوعای حسینی... با دلی پاک و آسمانی، سر بر سينه ابوالفضل خيالش زده است... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روزگاری جرم بود ممنوعیت داشت پیرمردهای صاحب خانه دم در می نشستند همین ساعت‌ها نزدیک اذان صبح عزادارها از ترس آژان‌های نظمیه‌ی رضاخان پشت در خودشان را به صاحب خانه معرفی می‌کردند حاجی رسول قناد هستم مشهدی رحمان بزاز هستم... در را باز می‌کرد تا عزاداری کنند. رضاخان رفت، و روضه همچنان باقی است... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
25.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يَا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيماً. تلفیقی عمیق و تاثیرگذار از چند هنر برای ترسیم جلوه‌ای از عاشورا... شش دقیقه شکوهمند هنری از فیلم ماندگار «روز واقعه» به نظر می رسد زنان و موسیقی، بر محتوای دیالوگ‌ مویه می‌کنند. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📄انسان‌های تک داستانی نمی‌دانم تا به حال انسان‌های تک داستانی را دیده اید یا نه. آنهایی که تمام تجربه زندگی‌شان؛ روایتِ یک داستان است! از بَدو تا ختم ماجرایِ زیستن را در یک قاب، قاب بندی کرده اند. آنهایی که اگر سال به سال آنها را در دید و بازدیدهای عید نوروز و سال نو ببینی، تفاوتی با سال و سال‌های پیش از آن نکرده اند. آدم های چسبنده ای هستند. آنچنان به روایت‌شان از زندگی چسبیده اند که اگر بخواهید کمی و فقط کمی متوجه شان کنید که جلوتر از دماغشان را هم ببینند و رها کنند آنچه را که حقیقت می پندارند؛ گویی با تبر به جان ریشه یک درخت کهنسال افتاده اید! مگر از جا در می آیند! تکان نمیخورند که نمی‌خورند. برای هر چیزی یک تعریف دارند که به وقتش از آستین در می آورند و رو می‌کنند و دور آن را با حصارهایی از جنس سیم خاردار می پوشانند که مبادا ترک بردارد چینیِ باورها و آموخته هایشان. اگر بتوانید با آنها صمیمی شوید متوجه خواهید شد که خودشان هم خسته شده اند! از داستان تکراری زندگی‌شان، از این همه تجربه های تکراری. از اینکه فقط یک فرمول دارند برای پاسخ دادن به هر مساله ای. از اینکه می بینند برای هر مساله ای پاسخی آماده دارند. حق دارند. آنها با تنها داستان زندگیشان احساس امنیت میکنند. تمام تلاششان را میکنند تا نکند رخنه ای در تنها روایتشان پیدا شود! اگر پیدا شود!؟ آه که چقدر دردآور است اعتراف به اینکه سال های سال اشتباه می رفته اند. بوی کهنگی میدهند. تکراری می آیند و تکراری میروند. چیز جدیدی نمی بینند، چیز جدیدی نمی چشند، چیز جدیدی نمی بویند، چیز جدیدی نمی شنوند، چیز جدیدی نمی خوانند؛ چون آنها فقط یک داستان را از بَر هستند و همان را مدام تکرار می‌کنند. ای کاش می‌دانستند که: گیر عالم پُر بُوَد خورشید و نور چون روی در ظلمتی مانند گور بی نصیب آیی از آن نور عظیم بسته‌روزن باشی از ماه کریم تو درون چاه رفتستی ز کاخ چه گنه دارد جهان های فراخ “مولوی” “دکتر منوچهر خادمی“ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
01_sokhanrani_makhdom_14030420.mp3
26.99M
سخنرانی شب پنجم محرم ۱۴۰۳،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️مفهوم رنج و معنای زندگی ❇️تفاوت درد و رنج ❇️تفاوت رنج و احساس رنج ❇️رنج و عشق معنا دهنده به زندگی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
01_sokhanrani_makhdom_14030421.mp3
32.47M
سخنرانی شب ششم محرم ۱۴۰۳،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️سطوح رنج: رنج اولیه و ثانویه ❇️ زمینه های رنج ثانویه : ۱- غایت انگاری افراطی ۲- کادربندی نادرست ۳- مقایسه های بی مورد با دیگران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
01_sokhanrani_makhdom-14030422.mp3
30M
سخنرانی شب هفتم محرم ۱۴۰۳،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ ادامه زمینه های رنج ثانویه : ۴- باید انگاری و باید سازی ها ۵- بزرگ نمایی ناگواری ها ❇️ راهکارهای مواجهه با رنج ثانویه: ۱- کنترل توجهات ۲- تنظیم داده های درونی با توحید باوری کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
01_sokhanrani_makhdom-14030423.mp3
29.23M
سخنرانی شب هشتم محرم ۱۴۰۳،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ ادامه راهکارهای مواجهه با رنج ثانویه: ۳-درس آموزی از مواجهه اهل بیت با رنج‌ها ومصائب ۴-آموزش مهارت های عملی مقابله با رنج ۵-صبر فعال و نه منفعل ۶- کمک به کاهش رنج دیگران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚 کاهش ناکامی‌ها... چند سطر از یک کتاب: چه چیزی ناکامی‌ها و درماندگی‌های ما را کاهش می دهد؟ اینکه بفهمیم از دنیا چه انتظاری داشته باشیم؟ و دریابیم که امید چه چیزی را داشتن امری بهنجار است؟ 🔸 هر وقت از دستیابی به امر مورد علاقه خود باز بمانیم، عصبانیت ما را فرا نمی‌گیرد؛ فقط هنگامی عصبانی می‌شویم که عقیده داشته باشیم لیاقت به دست آوردن آن چیز را داریم. شدیدترین عصبانیت‌های ما ناشی از رویدادهایی هستند که درک ما از اصول هستی را نقض می‌کنند. 📕 تسلی بخشی‌های‌ فلسفه / آلن_ دوباتن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
صلی الله علیک یا علی ابن موسی الرضا علیه السلام برای ترغیب دیگران به کارهای شایسته؛ اگر امکان دستور دادن نبود، آیا به اندازه کافی، جایزه و مشوق داریم؟ چه راهکارهایی هست؟ چه بگوئیم؟ چه کارهای لازم است؟ و... در پرتو برکاتِ آستان قدسی شمس الشموس، امام رئوف علیه السلام، امروز و فردا به لطف الهی، "کارگاه مهارت‌های متقاعدسازی و ترغیب" برگزار می‌شود. _________ امید که گامی در مسیر پویایی تاثیرگذاری اجتماعی و امر به معروف و نهی از منکر برداریم. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
اگر فرزندتان به شما دروغ می‌گوید؛ علت را در رفتار خود جستجو کنید. بچه‌های پدر و مادر کنترل‌گر و سخت‌گیر برای دورماندن از توبیخ ، دستور، سرزنش، انتقاد و تنبیه، به دروغ پناه می‌برند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته اند: وقتی به انسان‌های موفق نگاه می کنید، دنبال کلیدهای پنهان و اسرار رازآلود برای موفقیت‌شان نگردید. ببینید کدام کارها و عادات در زندگی شان تثبیت شده که شما می دانید درست است؛ اما رغبت یا اراده‌ی یادگیری شایسته و انجام آن کارها را ندارید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
📗معرفی کتاب "مجلسیات" راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه 🔹مهم‌ترین مسائل و چالش‌های پیش‌روی جلسات و روضه‌های خانگی به همراه مناسب‌ترین و بهینه‌ترین راه‌حل‌ها و تدابیر، در قالب گفت‌وگوهای مفصّل و هدفمند با جمعی از خبرگان، فعالان و مدیران با سابقه جلسات خانگی زنانه شناسایی و در قالب یک راهنمای کاربردی و عملیاتی در این اثر ارائه شده است. 🔸کتاب راهنمای کاربردی تبلیغ در جلسات خانگی زنانه (مجلسیّات) تألیف حمیده تابعی توسط انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام منتشر شد. ⬅️ در این کتاب تلاش شده ابزار و نقشه راه در اختیار طلاب، مبلغان، فعالان فرهنگی، برگزارکنندگان جلسات خانگی و عموم خانواده‌هایی که قصد دارند به‌تازگی یک جلسه یا روضه خانگی را راه‌اندازی کنند یا جلسه فعلی‌شان را ارتقا دهند قرار گیرد و نیز به عنوان یک متن کمک آموزشی برای تربیت مبلغان حوزوی و دانشگاهی استفاده شود. 📝آشنایی بیشتر با کتاب:‌ http://rbo.ir/__a-3804.aspx
گفته‌اند: هيچ وقت كسى كه براى تو حرص می‌خوره و تلاش می‌كنه و می‌جنگه را از دست نده! چون در دوره‌اى زندگى می‌كنيم كه بى‌تفاوتى حرف اول را ميزنه و كسى كه به خاطر تو خودش را به مخاطره بندازه بسيار كميابه... پس اگه چنين كسى را كنارت دارى و یا پیدا کردی، قدرشو بدون چون اين كسيه كه برای تو حاضره از خودش بگذره و توى طوفان‌هاى زندگى كنارت وایسه... 👤سپهرخدابنده @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◾️شما هم عوامل حواس‌پرتی را دوست دارید؟ حواس پرتی‌ها دشمنِ کار عميق‌اند. و متاسفانه همه جا هستند و به هر شکلی خود را به ما می رسانند. تايم لاين توييتر، استوری‌های اینستاگرام، اعلان‌های ایتا ، بله ، تلگرام و .... یا حتی ایمیل های شما همگی دشمن «کار عمیق»‌اند. شما می توانید روز خود را با بهترین اهداف، لیست کاملی از کارهای قابل انجام و یا حتی بازی‌های مفید شروع کنید، و به مرور سایر کارهایتان تکمیل شوند. با این حال ساعت ها می گذرند و شما قادر به انجام هیج کاری نیستید، چرا که اسیر حواس‌پرتی‌ شده‌اید. نیوپورت این نکته مهم را بیان می کند که: «اگر شما به طور همزمان ذهن خود را از وابستگی به عوامل حواس پرت کن، جدا نکنید، تلاش‌هایی که برای تعمیق تمرکز شما انجام می‌شود بی‌نتیجه خواهدبود.» کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃سرنخ‌هایی درباره‌ی دو نوع نگرانی: ☑️ نگرانی دردسرساز: 🔻شما در مورد سؤالات بی‌پاسخ نگرانید. 🔻شما در مورد زنجیره‌ای از اتفاقات به‌هم پیوسته و غیرواقعی نگرانید. 🔻شما یک راه‌حل را به خاطر عالی‌نبودن رد می‌کنید. 🔻فکر می‌کنید تا زمانی که اضطراب‌تان کم شود، باید نگران باشید. 🔻فکر می‌کنید تا زمانی که همه‌چیز را تحت کنترل خود داشته باشید، باید نگران باشید. ☑️ نگرانی کارساز: 🔻سؤالی برایتان پیش می‌آید که می‌توانید پاسخی برای آن پیدا کنید. 🔻بر یک مورد خاص متمرکز هستید، نه بر زنجیره‌ای از اتفاقات. 🔻آمادگی پذیرش راه‌حل‌های معمولی، ولی مؤثر را دارید. 🔻از اضطراب‌تان به‌عنوان یک منبع اطلاعاتی استفاده نمی‌کنید. 🔻چیزهایی را که قادر به کنترل آن هستید و چیزهایی را که قادر به کنترل آن نیستید، از یکدیگر تشخیص می‌دهید. 📚 کتاب:مداخلات و طرح‌های درمانی برای افسردگی و اختلال‌های اضطرابی ناشر: کتاب ارجمند. بخوانید و همرسانی بفرماييد.... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️تسلط بر خود هنگامی که فردی به‌خوبی ویژگی «تسلط بر خود» را توسعه داده باشد، آنگاه توانایی کنترل خود در تمام وضعیت‌ها و حرکت آگاهانه به سمت اهداف تعیین‌شده خود را دارد. یک فرد «مسلط بر خود»، اهداف خود را به خوبی می‌شناسد و از نظم و انضباط کافی فردی مورد نیاز برای انجام فعالیت‌های آگاهانه و متمرکز برای طی مسیر موفقیت برخوردار است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⏹ قانون پنج ثانیه تا به حال اتفاق افتاده فهرست کارهای روزانه درست کنید؛ اما به هیچ یک پایبند نمانید؟ به عنوان یک مدیر(و هر مسئولیت کوچک و بزرگ ) آیا شده بخواهید در پروژه‌ هایی خاص، پیشرفتی واقعی داشته باشید اما زیر حجم انبوهی از جزئیات دفن شوید؟ یا با خود اندیشیده‌‌اید که «من چه پیدا کردم؟ می‌ دونم باید چکار کنم، خب چرا پا نمی‌شم برم اون کار رو انجامش بدم؟» ✳️ خیالتان راحت. من خودِ خودِ شما هستم؛ اما این را کشف کرده‌ ام: دانستن اینکه باید چه کنید به هیچ عنوان کفایت نمی‌ کند. اینکه چرا باید آن کار را انجام بدهید هرگز کفایت نخواهد کرد. پس آنچه واقعاً نیاز داریم چیزیست که ما را در حالت کنش و عمل قرار دهد. چراکه اگر بنشینید به انتظار تا اینکه انگیزه‌ ای پیدا شود، اتفاقی نمی افتد. 💐 این تعریف یک خطی قانون پنج ثانیه را داشته باشید: 💡 اگر برای رسیدن به هدفی خیز برداشته‌ اید تا پنج ثانیه مهلت دارید به حرکت درآیید. در غیر این‌صورت مغز شما آن ایده را نابود خواهد کرد. کتاب قانون پنج ثانیه، اثر مل رابینز کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .