eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ ترویج ایمان و امید روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، سی و چهارمین سالگرد عروج ملکوتی امام راحل عظیم الشأن، سخنرانی پرشور رهبر فرزانه انقلاب. هفتاد دقیقه سخنرانی با صدایی که گرفت، صدای که ایمان و امید می آفریند، صدایی که با همه گرفتگی، رسا و گویا و مهربان است... به قول جناب حافظ: تَنَت به نازِ طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزردهٔ گزند مباد سلامتِ همه آفاق در سلامتِ توست به هیچ عارضه شخصِ تو دردمند مباد جمالِ صورت و معنی ز امنِ صحتِ توست که ظاهرت دُژَم و باطنت نَژَند مباد در این چمن چو درآید خزان به یغمایی رهش به سروِ سهی قامتِ بلند مباد در آن بساط که حُسن تو جلوه آغازد مجالِ طعنهٔ بدبین و بدپسند مباد @ertebatmoaserdini .
همیشه هراسم آن بود که صبح از خواب بیدار شوم با هراس به من بگویند فقط تو خواب بودی بهار آمد و رفت… @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️بررسی علت شکست و کسب نوعی نگرش مقابله‌ای مقابله با شکست است. وقتی در کار مهمی شکست می‌خورید، لازم است قدری تأمل کنید و یک ارزیابی منطقی از موقعیت به عمل آورید. 🔻اگر علت شکست شما دشواری بیش از اندازه و نامتناسب بودن مسئله با توانایی‌هایتان بود، در این صورت باید اهداف معقول‌تری برای خودتان در نظر بگیرید. 🔻اگر علت شکست شما این بود که مشکل را دست کم گرفتید و به اندازه‌ی کافی تلاش نکردید، در این صورت می‌توانید زمانی را برای توسعه مهارت‌های خود و آموختن راهبردهای جدید حل مسئله صرف کنید. @ertebatmoaserdini .
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه اضطراب بر بدن شما تاثیر می گذارد؟ 📀 مدت كليپ : ۴ دقیقه و ۴۵ ثانیه 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دل‌بسته گل‌دسته این صحن و سراییم ما نان و نمک خورده و مهمان رضاییم ۲۳ ذیقعده روز زیارتی شمس الشموس، امام رئوف علیه السلام @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 صلاح یا سلامت جامعه؟ مرحوم استاد صفائی حائری کتاب نامه های بلوغ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁠⁣نُه ﺑﺎﻭﺭﻯ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﭘﺮﺧﺷﮕﺮﺍﻧﻪ می‌شوﻧﺪ: ١. ﺩﺭ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻯ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﻮﻡ. ٢ . ﺍﮔﺮ ﺯﻭﺭﮔﻮﻳﻰ ﻧﻜﻨﻢ، ﻫﻴﭽﻜﺲ ﺑﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﻦ ﮔﻮﺵ نمی‌دﻫﺪ. ٣ . ﺟﻬﺎﻥ، ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖ. ﭘﺲ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺣﻘﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮﺍﻧﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻛﻨﻢ . ٤ . ﺳﺎﺯﺵ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ، ﻣﺴﺎﻭﻯ ﺑﺎﺧﺖ ﺍﺳﺖ . ٥. ﺑﺎﻳﺪ ﻫﺮ ﻃﻮﺭﻯ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﻯ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ. ٦ . ﻫﻴﭽﻜﺲ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﻣﺎﻧﻊ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺍﻫﺪﺍﻓﻢ ﺷﻮﺩ. ٧ . ﺑﺎ ﺑﺮﺧﻰ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﭘﺮﺧﺎﺷﮕﺮﺍﻧﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﻛﺮﺩ. ٨ . ﺑﺎﻳﺪ ﺛﺎﺑﺖ ﻛﻨﻢ ﺣﻖ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ . ٩ . ﺟﻬﺎﻥ ﻧﺎﻋﺎﺩﻻﻧﻪ‌ﺍﻯ ﺍﺳﺖ؛ ﻭﻗﺘﻰ ﻛﺴﻰ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﺪﺭﻓﺘﺎﺭﻯ ﻣﻴﻜﻨﺪ، ﺗﺤﻤﻠﺶ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﺸﻜﻞ ﺍﺳﺖ . کتاب: ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪﺍﻧﻪ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 این باورها را بازبینی و تعدیل کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❇️ تاثیر طرز فکر در سیستم آموزشی تجربه‌ای به یادماندنی در بازدید از یه مدرسه در فنلاند خب می‌دونید فنلاند معروف‌ترین سیستم آموزشی دنیا رو داره و معروفه به بهترین سیستم آموزشی. فرصتی شد که حدود 3 ساعت با یک معلم مهربون ابتدایی گفت و گو کنم و چندتا چیز نظرم رو خیلی جلب کرد. مهم‌ترینش طرز فکر بود. اصلاً نسبت به خیلی معلم‌های دیگه در کشورهای مختلف دنیا رو متفاوت می‌دید. ازش پرسیدم، وقتی یه بچه سر کلاس فریاد می‌کشه چی کارش می‌کنی؟ (این سوالو پرسیدم چون یادمه یه معلم ابتدایی سر یه بچه بیش فعال چی آورد وقتی سر کلاس داد زد و چطور بچه رو خفه کرد) جوابو که شنیدم، تقریباً می‌تونم بگم که گریه کردم. گفت صدای فریاد دانش آموز یعنی من کمک می‌خوام! سریع میرم ببینم که چه کمکی ازم ساخته‌س که داره فریاد می‌زنه.... اول عاشق باور معلم شدم که دنیا رو با چه عینکی می‌بینه! فریاد دانش آموز بی احترامی ترجمه نمیشه! فریاد دانش آموز نیاز به کمک شدید ترجمه میشه! وای خدا! و دوم دیدم بچه‌هایی که زیر دست این دست معلم‌ها رشد می‌کنن عجب انسان‌های با اعتماد به نفس و عزت نفسی میشن! دست همه معلم‌های خوبمون که کمک کردن با اعتماد به نفس و عزت نفس باشیم رو می‌بوسم و اونهایی که با رفتارهای ناخواسته و از روی ندانستن زدن ما رو پوکوندن خدا هدایتشون کنه چون خودشون هم قربانی همین سیستم بودن.... کانال پیام بهرام‌پور ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 توجه: تغییر فوق ناشی از ترویج و اهتمام به مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های توسعه فردی است. در این مورد برای خود و فرزندان‌تان، چه برنامه‌ای دارید؟ @ertebatmoaserdini .
برگزاری ادامه دوره فشرده مهارت عزت نفس(بخش دوم حضوری) روزهای ۳۱ خردادماه و ۱ تیرماه اهواز ــ نمایندگی دفتر تبلیغات اسلامی @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔶روایتی را زراره از امام باقر (علیه السلام) نقل می کند: «إِنَّ أَقْرَبَ مَا يَكُونُ الْعَبْدُ إِلَى الْكُفْرِ أَنْ يُوَاخِيَ الرَّجُلُ الرَّجُلَ عَلَى الدِّينِ فَيُحْصِيَ عَلَيْهِ عَثَرَاتِهِ وَ زَلَّاتِهِ لِيُعَنِّفَهُ بِهَا يَوْماً مَا»؛ 🔶نزدیکترین حالتی که بنده به دارد، این است که شخص نسبت به شخص دیگر با این که رابطۀ اسلامی دارد، در این رابطه، عیب های او را شمارش یا حفظ کند. 🔶«احصا» در لغت هم به معنای شمارش و هم به معنای حفظ و نگهداری است. «فَيُحْصِيَ عَلَيْهِ عَثَرَاتِهِ»؛ پس لغزش های او را حفظ کند، «وَ زَلَّاتِهِ لِيُعَنِّفَهُ بِهَا يَوْماً مَا» برای این‌که روزی دماغ او را به خاک بمالد. 📚 الکافی، ج2، ص355؛ بحارالانوار،ج72، ص 215 📚 📕 📖 🔶کیمیای سعادت https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◾️یک نکته، چند درس به تازگی، پیشانیِ یکی از نوه‌های کم‌سنم باید چند بخیه می‌خورد. وقتی دکتر وسایل را آماده می‌کرد، به کودک گفت: «می‌خوام این قسمت رو بی‌حس کنم تا بخیه‌ها رو احساس نکنی و یه کمی درد داره.» دکتر ادامه داد: «وقتی دارم بی‌حسی می‌زنم، می‌خوام با من از شش تا یک برعکس بشمری.» 🔹احساس درد هنگام زدنِ بی‌حسی اجتناب‌ناپذیر بود؛ اما روشِ خلاقانۀ دکتر این احساس را به تجربه‌های پیش‌بینی‌پذیر تبدیل کرد، تا کودک هم در جریانِ وقایع قرار بگیرد و (هم با مدیریت ذهن)همراه دکتر بشمارد. با این ایده به جای گریه و همکاری‌نکردن، کودک هشت‌ساله آرام شد و با دکتر همکاری کرد؛ چون می‌دانست بعد از شمردن و رسیدن به عدد یک، قسمت دردناک ماجرا تمام می‌شود. کتاب والد همراه/ ص ۱۱۵ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌بسیاری اوقات به سبب کمبود مهارت، نه تنها روش خلاقانه خاصی برای مهار چالش‌ها نداریم؛ بلکه به طور جدی گماان می کنیم که تنها راه ممکن همان راه حل دردناک قبلی است. @ertebatmoaserdini .
📃 اجتناب بیش‌تر، رنج بیش‌تر وقتی سعی می‌کنیم از یک فکر، هیجان و یا احساس بدنیِ دردناک فرار کنیم، آن موضوع اهمیت بیش‌تری پیدا می‌کند و شدیدتر و بیش‌تر از گذشته روی می‌دهد؛ زیرا فرار به این معناست که افکار ترسناک(آزار دهنده) را به معنای واقعی کلمه قبول کرده‌ایم و به این ترتیب، آن‌ها قابل باورتر و محکم‌تر از قبل می‌شوند، در نتیجه «درد حاضر» رشد می‌کند. 📚 کتاب: از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن @ertebatmoaserdini .
🔘 از کجا آغاز کنیم؟ 🔸اگر ناکامی‌هایتان خارج از حد تحمل است، باید توجه کنید که برای اصلاح با کدام‌یک می‌خواهید شروع کنید؟ و چگونه می‌خواهید با آن روبه‌رو شوید؟ 🔹یک‌باره برای همۀ مشکلات اقدام به حل مسئله نکنید. معمولاً ایدۀ خوبی است که یک حوزه را انتخاب و روی آن کار کنید. در حالت ایدئال، حوزه‌ای که کم‌ترین پیچیدگی را دارد، گزینۀ بهتری است. سپس ایده‌هایی برای تغییر خود در این حوزه ارائه دهید و در نهایت، تغییراتی جزئی را که احتمال موفقیت‌شان بالاست، طراحی کنید. می‌توانید این روش را همین حالا امتحان کنید. یک مسئلۀ کوچک را که می‌توانید در پنج دقیقه اصلاحش کنید، در نظر بگیرید؛ سپس برای اصلاح‌کردن یا نکردن آن تصمیم بگیرید. ممکن است مهم به نظر نرسد؛ اما اقدام و حرکت فوری برای ایجاد تغییر، ضروری و حیاتی است. و گام‌های کوچک تغییر که به نتیجه برسد، امیدبخش و تقویت کننده ادامه حرکت در مسیر بهتر شدن، خواهد بود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 نیاز به عزت نفس 📋 مجموعه‌ها و سازمان‌های امروزی نه تنها به دانش و اطلاعات بسیار وسیع‌تری (نسبت به گذشته) نیاز دارند، بلکه به استقلال، خود اتکایی، اعتماد به نفس و توانایی ابتکار و خلاقیت بسیار بیشتری نیازمندند. به عبارت دیگر برای کارهای گروهی امروزی، به عزت نفس بسیار بیشتری نیاز داریم. 🔸 معنای این حرف این است که در بخش‌های وسیعی از موسسات، نهادها و سازمان‌ها و هر نوعی از مجموعه‌ها به اشخاصی نیاز است که از عزت نفس کافی برخوردار باشند. 📌 این میزان از نیاز به عزت نفس یک پدیده تاریخی بدیع است. ✅ در نتیجه تقویت عزت نفس، یک سرمایه‌گذاری با ارزش و موثر برای موفقیت فردی و گروهی است. @ertebatmoaserdini .
تصویر: تابلوی «مرج البحرین» ، اثر: استاد روح الامین به حكم عشق بنا شد در آسمان علی علی از آن تو باشد؛ تو هم از آن علی چه عاشقانه همه عمر مهربان علی! به نان خشك علی ساختی، به نان علی از آسـمان نگاهت ستـاره می‌خـواهم اگر اجـازه دهـی با اشـاره می‌خـواهم شعر: استاد سید حمید برقعی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
🖋 آخرین دست‌نوشته شهید چمران : ای حیات ! با تو وداع می کنم ، با همه مظاهر و جبروتت . ای پاهای من ! می دانم که فداکارید ، و به فرمان من مشتاقانه به سوی شهادت صاعقه وار به حرکت در می آیید ؛ اما من آرزویی بزرگتر دارم . به قدرت آهنینم محکم باشید. این پیکر کوچک ؛ ولی سنگین از آرزوها و نقشه ها و امیدها و مسئولیتها را به سرعت مطلوب به هر نقطه دلخواه برسانید . دراین لحظات آخر عمر ، آبروی مرا حفظ کنید . شما سالهای دراز به من خدمت ها کرده اید . از شما آرزو می کنم که این آخرین لحظه را به بهترین وجه ، ادا کنید . ای دست های من ! قوی و دقیق باشید . ای چشمان من ! تیزبین باشید . ای قلب من ! این لحظات آخرین را تحمل کن . به شما قول می دهم که پس از چند لحظه همه شما در استراحتی عمیق و ابدی آرامش خود را برای همیشه بیابید . من چند لحظه بعد به شما آرامش می دهم ؛ آرامشی ابدی . چه ، این لحظات حساس وداع با زندگی و عالم ، لحظات لقای پروردگار و لحظات رقص من در برابر مرگ باید زیبا باشد. ______ از بین نعمت‌های عالم، این ایمان و آرامش را آرزو داریم... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔲⭕️شما توسعه پذیر هستید یا توسعه آفرین؟ دکتر مجتبی لشکربلوکی این حرف پذیرفته شده ای است که «قواعد و هنجارهای جمعی» باید به گونه ای باشد که انگیزه آدم ها به سمت کار خوب (مثلا حفظ محیط زیست) برود. اگر ما طبق قواعد عمل کنیم و کار درست انجام دهیم می شویم: توسعه پذیر. اما عده ای از آدم ها هستند که منتظر قواعد بیرونی و اجتماعی نمی مانند. آن ها یک «شعور عمیق شخصی» دارند و تشخیص می دهند که چه کاری درست است. حتی گاهی خلاف عرف و عادت رفتار می کنند و همین کارشان دو نتیجه دارد: ▫️الهام بخش تغییر رفتار در دیگران می شوند. ▫️آغازگر تعریف و ایجاد و تثبیت قواعد و یا هنجارهای جدید اجتماعی می شوند. حالا شما بگویید؟ ▪️توسعه ستیز هستید؟ خلاف قواعد معقول اجتماعی و به ضرر اجتماع عمل می کنید؟ ▪️یا توسعه پذیر هستید؟ طبق قواعد معقول اجتماعی و به نفع اجتماع عمل می کنید؟ ▪️توسعه آفرین هستید؟ بر اساس عقل و شعور عمیق خود به نفع اجتماع عمل می کنید و بنیان گذار هنجارها و قواعد جدید هستید؟ @ertebatmoaserdini
هرگز از گردش ایام دل‌آزرده مباش! بامدادی‌ست پیِ هر شبِ تاری، آری! شعر: علامه طباطبایی @ertebatmoaserdini
🔘 مفهومی که در روایات اسلامی، بسیار آمده است: از دروغ بپرهیز، از همه‌ی دروغ‌ها، مخصوصا دروغ به خودت. و از سرزنش بپرهیز، هم سرزنش خودت و هم سرزنش دیگران... از کتاب برادران کارامازوف | نوشته‌ی داستایفسکی @ertebatmoaserdini .