eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
برشی از یک کتاب: « در یک سری از مطالعات هوشمندانه، این ایده را در یکی از تلخ‌ترین تعارضات شناخته ‌شده در دنیا، یعنی طرفداران فوتبال بریتانیا، به‌کار گرفتند. روان‌شناسان، طرفداران متعصب منچستر یونایتد را آزمایش کردند. بر اساس درخواست آزمایشگران، طرفدراران نوشتند که منچستر برای‌شان به چه معناست، سپس به آن‌ها گفته شد به ساختمانی دیگر بروند و ویدئویی کوتاه در ستایش تیم خود ضبط کنند. در آن‌جا نیز، همسو با روش به‌کاررفته در مطالعۀ "سامری نیکوکار"، شرکت‌کنندگان باید از مسیری می‌گذشتند که در آن مشاهده می‌کردند که مچ پای دونده‌ای پیچ خورده (به صورت نمایشی بود) و روی زمین افتاده بود. او بعضی وقت‌ها پیراهن منچستر به تن داشت و بعضی وقت‌ها پیراهن لیورپول که منفورترین رقیب منچستر در آن زمان محسوب می‌شد. گاه نیز پیراهنی ساده به تن داشت. نتیجه: بیش‌ از ۹۰ درصد شرکت‌کنندگان برای کمک به طرفدار تیم منچستر یونایتد توقف کردند؛ اما ۷۰ درصدِ آن‌ها از کنار طرفدار لیورپول که از درد به خود می‌پیچید، گذشتند.» کتاب: مبارزه‌ای برای مهربانی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بسیاری اوقات گرایش‌ها و تمایلات حزبی و گروهی نیز مانع اساسی در کنش اخلاقی شایسته ایجاد می‌کنند. گاهی منشا حب و بغض‌ها هم نه تنها معیار الهی نیست؛ بلکه صرفا نفسانی شخصی و یا نفسانی حزبی است. @ertebatmoaserdini .
دل بیمش ازین نیست که در بند تو افتاد ترسد که کنی روزی از این بند رهایش! شعر: حسین منزوی شهادت آسمانی‌ترین ستاره دربند، امام موسی کاظم(علیه السلام) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تبریک به انسانیت و اخلاق روز مبعث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم روز جشن بزرگِ عظمت انسانیت، اخلاق و مهربانی، است. لحظه لحظه زندگی خود را مدیون او و خاندان و پیروانش هستیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چه نیازی‌ست به اعجاز، نگاهت کافی‌ست تا مسلمان شود انسان اگر انسان باشد شعر:استاد سید حمید رضا برقعی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️ در هر بگومگو، مجادله، مباحثه یا مقابله‌ای، طرفین فقط در صورتی واقعاً خشمگین می‌شوند که «احساس محق بودن» داشته باشند. این خشم ارتباط خاص و معناداری با درست بودن یا نبودن آن «احساس» ندارد. یعنی این که گمان می‌کنید حق با شماست، توجیه کافی برای رها کردن افسار خشم‌تان نیست. در واقع، روش‌های کنترل خشم، بیش‌تر مبتنی بر رفتار و کردار هستند نه مثلا توجیهات فکری و روانی؛ چون برای مهار کردن همین احساس واقعی اما شاید نابه‌جا تجویز می‌شوند، نه برای یادآوری، توجیه یا توضیح امکان نابه‌حق بودن احساسِ حقانیت. با اطلاع از عدم حقانیت خود، فقط می‌توان نمایشی عامدانه از خشم بروز داد؛ یک‌چنین خشمی از پیش مهار شده است، و توصیه‌های کنترل خشم اصولا برای یک چنین مواردی اختراع نشده‌اند. - علی ف. لقمان @ertebatmoaserdini .
مولای من! دانستم که کوه خواسته‌های من، در مقابل توانگری تو کوچک است، و انبوه چشم‌داشتِ من از تو، در برابر رحمت‌های تو اندک. صحیفه‌سجادیه/دعای ۱۳ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📋 شیطنت هم نوعی فضیلت است. لازمۀ شیطنت شوخ‏‌طبعی، ظرافت و نوع‏‌دوستی است؛ این ویژگی‏‌ها سزاوار تحسین‌‏اند. 🔶 شیطنت عموماً رفتاری نادرست تلقی می‌‏گردد و کسانی که شیطنت می‏‌کنند تنبیه می‌‏شوند. ولی وقتی داستانِ شیطنت‏‏‌کاری‏‌های برخی افراد را می‏‌شنویم لبخند می‌‏زنیم و هوش و جسارتشان را می‌‏ستاییم؛ مثل داستان دیدار اسکندر با دیوژنِ فیلسوف که اسکندر به او گفته بود هر آرزویی داشته باشد برآورده می‌‏کند و فیلسوف، که ظاهراً در آفتاب لمیده بود، پاسخ می‏‌دهد «آرزویم این است از جلوی نور بروی کنار». چرا شیطنتِ دیوژن را تحسین می‏‌کنیم و به رفتار تحقیرآمیز او با اسکندر می‏‌خندیم؟ آیا ممکن است در شیطنتْ نوع خاصی از فضیلت نهفته باشد و افراد اهل شیطنت سزاوار ستایش‏ باشند؟ 🔶 داستان این قبیل شیطنت‌ها، واقعی باشد یا جعلی، به‌هرحال بامزه است و نوعی احساس همدلی در ما ایجاد می‌کند. اما نکتۀ غریبی در اینجا هست؛ شیطنت اساساً رفتاری نادرست است و کسانی که دست به شیطنت می‌زنند، دست‌کم اگر گیر بیفتند، عموماً با تنبیه و سرزنش مواجه می‌شوند، نه تشویق و ستایش. پس چرا داستان شیطنت‌کاری‌ها غالباً واکنش مثبتی در ما ایجاد می‌کند؟ آیا ممکن است در شیطنت نوعی فضیلت وجود داشته باشد، یا می‌توان در افراد اهل شیطنت قائل به نوعی شرافت شد؟ البته، همۀ کارهای شیطنت‌آمیز یکسان نیستند. برای مشاهده متن کامل مقاله در ترجمان(کلیک کنید.) @ertebatmoaserdini .