12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فطرت ، انسان را به تنفر از ظلم می کشاند...
🔅 شاید بتوانند ظاهر جامعه ایرانی را تغییر دهند اما هنوز در باطن ایرانیها تغییری حاصل نشده است.
#کلیپ
#فیلم
#فلسطین
🔅 کانال مکتب خانه
🆔 @esra_rasane
هدایت شده از فلسفه و عرفان
تقرير نهايه، دوازده مرحله کامل.doc
3.09M
تقرير کامل نهايه، هر دوازده مرحله همراه با نقد و بررسی
@sarbakhshi
https://eitaa.com/AGLOESHG
از رنجی که می بریم...
اندر مصائب قوانین بدون پشتوانه در حوزه علمیه
استعدادهای برتر حوزه علمیه هر ساله پایش می شوند و برای تداوم حمایتهای مالی باید موظفی های آموزشی، پژوهشی، تبلیغی فرهنگی و اخلاقی تربیتی را در طول یک سال اخیر انجام داده و گزارش دهند.
اثبات هر کدام از این فعالیتها به این راحتی نیست؛ باید برای هرکدام مدرک محکمه پسند! داشته باشیم.
مورد عجیبی که بنده با آن مواجه شدم مسأله تقریرات درس خارج طلبه هست که خود مرکز نخبگان حوزه تمایلی به ارزیابی و ارزش گذاری آنها نداشته و معتقد است چاپ آنها در قالب کتاب باعث ارزشمندی آنها می شود.
یعنی بنده که تقریرات فنی و علمی از درس خارج فلان استاد مبرز حوزه آماده کرده ام اما هزینه چاپ ندارم، فعالیت پژوهشی نکرده ام اما اگر پولی داشته باشم و آنها را به چاپ برسانم، فعالیت پژوهشی کرده ام.
نتیجه گیری با شما!
#انتقاد
#نخبه_پروری
#سرمایه_حوزه
🌺 کانال مکتب خانه
🆔 @esra_rasane
تحليل و نقد نگرش تقلیل¬گرایانه به فلسفة اسلامی.pdf
358.1K
📕 #مقاله "تحليل و نقد نگرش تقلیل گرایانه به فلسفة اسلامی"
💧چکیده
یکی از مناقشههاي معاصر دربارة فلسفه اسلامی، مناقشه در اصالت آن، يعني پرسش از «امكان فلسفه اسلامی» است. این مسئله هویتی، در تاریخ و آیندة فلسفه اسلامی تأثیري بسزا دارد. آراء منکران اصالت فلسفة اسلامی ـ اعم از مستشرقان، مورخان غربی، برخی از عرب زبانان و مخالفان هرگونه فلسفة دینی ـ را میتوان تقلیلگرایانه دانست. در این نظريات، فلسفه اسلامی به چند موضوع فروکاسته شده است: فلسفهيی تقليدگر از فلسفه یونان، کلام و الهیات اسلامی و فلسفة عربی. مستشرقان و مورخان مخالف، فلسفه یونانی را اصل و فلسفه اسلامی را فرع بر آن دانسته اند. برخی مخالفان با پافشاری بر عدم سازگاری دین و فلسفه، تلاش براي ایجاد فلسفه اسلامی را بیهوده دانسته و با اعتقاد به عدم امکان فلسفه دینی، ازجمله فلسفه اسلامی، قید اسلامی برای فلسفه ـبعنوان علم تعقلی ـ را جایز ندانسته و فلسفه اسلامی را همان کلام و الهیات پنداشته اند. مخالفان دیگر، ازجمله عرب زبانان، از بكارگيری تعبير فلسفه اسلامی امتناع ورزیده و با توجه به زبان متون فلسفی در سنت اسلامی، آن را فلسفة عربی نامیدهاند. آنها فلسفه عربی را مختص به نژاد عرب تلقي كرده و همان را محقق در تاریخ فلسفه دانستهاند. مقاله پيشرو به تحلیل و نقد مدعیات تقلیلگرایانه در باب فلسفه اسلامي پرداخته و تلاش ميكند اصالت آن را بعنوان واقعیتی تاریخی، اثبات و از ضرورت آن دفاع نمايد.
#فلسفه_اسلامی
#فلسفه_فلسفه_اسلامی
🌼کشکول ناب حوزوی🔻
🌸 @kashkolenab
#قرآن
#سوال : چرا در آیه «غُلِبَت الرومُ» فعل به صورت مجهول به کار رفته است؟
#جواب #استاد_جوادی_آملی : در آن روز دو قطب در خاورميانه به سر ميبردند يكي امپراطوري ايران بود يكي هم امپراطوري روم اين روم, گفتند همان رُم است كه در اثر قدرت فراواني كه پيدا كرده آسياي صغير را گرفته شرق و غرب را توسعه داده اين رُم شرقي شده روم با واو كه نزديك كشورهاي اسلامي بود و مركزش هم استامبول بود؛ آن روز دو قطب در خاورميانه بيشتر نبود يكي قطب امپراطوري ايران بود يكي هم قطب امپراطوري روم نظير اينكه در سابق قطب سوسياليستي شوروي بود يكي هم آمريكا يكي متلاشي شد ديگري هم ـ انشاءالله ـ به بركت صاحب امروز متلاشي خواهد شد و اگر سابقاً گفته ميشد شوروي شكست خورد يعني آمريكا پيروز شد ديگر لازم نيست آن فاعل پيروز ذكر بشود براي اينكه بيش از دو قطب رسمي آن روز نبود و اتحاد جماهير سوسياليستي شوروي از هيچ كس شكست نميخورد مگر از آمريكا, آمريكا هم از هيچ كس شكست نميخورد مگر از شوروي اگر سابقاً ميگفتند شوروي شكست خورد يعني آمريكا پيروز شد اگر ميگفتند آمريكا شكست خورد يعني شوروي پيروز شد اگر آن مفعول را بيان كنند فاعل مشخص است ديگر لازم نيست كه بگويند چه كسي پيروز شد؛ آن روز در اين بخش از خاورميانه و بخشي از غرب غير از اين دو امپراطوري بزرگ كسي نبود امپراطوري روم بود و امپراطوري ايران اگر گفته شد روم شكست خورد يعني امپراطوري ايران پيروز شد ﴿غُلِبَتِ الرُّومُ﴾ يعني امپراطوري ايران پيروز شد.
2/بهمن/1391
🔅 کانال مکتب خانه
🆔 @esra_rasane
#نمودار ساختار علم اصول از نگاه محقق اصفهانی
🔻 برگرفته از جلسه 25 درس خارج اصول #استاد_حیدری_فسایی
🔅 مورخه 9 آبان 1402
🔰 کانال مکتب خانه
🆔 @esra_rasane
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای نخستینبار؛ لحظاتی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار حماس با رهبر معظم انقلاب
#رهبر_انقلاب
#فیلم
#غزه
🔰 کانال مکتب خانه
🆔 @esra_rasane
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
متاسفانه کاربرد کلمات را بلد نیستیم
🔸سخنگوی وزارت خارجه: پایان جنگ غزه یک خواستهٔ جهانی است.
🔹آخر یک نفر در جمع رسانهای دولت نیست که تذکر بدهد و بگوید در غزه جنگی نیست، هر چه هست تجاوز و تهاجم است.
🔸اروپاییها که واژه جنگ را برای این جنایت استفاده می کنند، خودشان متوجه هستند که چه میگویند. ما نمیفهمیم.
🔹اوایل جنگ روسیه و اوکراین در هنگام پخش لیگ اسپانیا جمله « Stop war » (جنگ را متوقف کنید) قرار داده بودند که پس از مدت کوتاهی متوجه شدند وبه « Stop Invasion » (تهاجم را متوقف کنید) تغییرش دادند.
🔸وقتی جنگ باشد یعنی دو طرف مقصرند اما در فلسطین بیش از ۷۰ سال است که موضوع تجاوز و دفاع است.
از سخنگوی رسمی کشور بیش از این انتظار میرفت.
@makshufateita