هدایت شده از دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی ارومیه
#تلنگر
📷 به این عکسها خیرهشو، خیرهشو...
🇮🇷گلچینی از تصاویر شهدای مدافع امنیت اغتشاشات ۱۴۰۱
✍چقدر در رسانه ضعیف هستیم که نتوانستیم مظلومیت این شهدا و خباثت زامبیهای مقابلشان را بهدرستی تبیین کنیم...
اما در نقطهی مقابل ببینید که چگونه رسانههای معاند میتوانند روی اعدام یک محارب، پروپاگاندا به راه بیاندازند و بهراحتی جای #جلاد و #شهید را عوض کنند
#جنگ_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
#جنگ_روایتها
#جهاد_تبیین
#اغتشاشات
#شهدای_امنیت
🆔 Eitaa.com/uut_nahad
هدایت شده از فلسفه و عرفان
تبیین مسأله نفس الأمر از منظر عرفان.pdf
257.2K
هدایت شده از فلسفه و عرفان
ISRA_Volume 13_Issue 2_Pages 5-35.pdf
557.3K
زنی از خاک، از خورشید، از دریا قدیمیتر
زنی از هاجر و آسیه و حوا قدیمیتر
زنی از خویشتن حتی از أعطینا قدیمیتر
زنی از نیّت پیدایِش دنیا قدیمیتر
که قبل از قصۀ قالوا بلی این زن بلی گفتهست
نخستین زن که با پروردگارش یا علی گفتهست
ملائک در طواف چادرش، پروانه پروانه
به سوی جانمازش میرود سلانه سلانه
شبی در عرش از تسبیح او افتاد یک دانه
از آن دانه بهشت آغاز شد ریحانه ریحانه
نشاند آن دانه را در آسمان، با گریه آبش داد
زمین خاکستری بود اشک او رنگ و لعابش داد
زنی آنسان که خورشید است سرگرم مصابیحش
که باران نام او را می ستاید در تواشیحش
جهان آرایه دارد از شگفتی های تلمیحش
جهان این شاه مقصودی که روشن شد ز تسبیحش
ابد حیران فردایش ازل مبهوت دیروزش
ندانم های عالم ثبت شد در لوح محفوظش
چه بنویسم از آن بیابتدا، بیانتها، زهرا
زمین زهرا، زمان زهرا، قدر زهرا، قضا زهرا
شگفتا فاطمه! یا للعجب! واحیرتا! زهرا
چه میفهمم من از زهرا و ما أدراک ما زهرا!
مرا در سایۀ خود برد و جوهر ریخت در شعرم
رفوی چادرش مضمون دیگر ریخت در شعرم
مدام او وصله میزد، وصلۀ دیگر بر آن چادر
که جبرائیل میبندد دخیل پَر بر آن چادر
ستون آسمانها میگذارد سر بر آن چادر
تیمّم میکند هر روز پیغمبر بر آن چادر
همان چادر که مأوای علی در کوچهها بودهست
کمی از گرد و خاکش رستخیز کربلا بودهست
شاعر: سید حمیدرضا برقعی
داستان بخشیدن پیراهن نو به فقیر در شب عروسی از سوی حضرت فاطمه زهرا(س)؛ در برخی منابع اهلسنت به نقل از سبط ابن جوزی(م 654ق) و نیز برخی منابع شیعی چنین نقل شده است:
فاطمه(س) هنگام عروسى پیراهنى کهنه داشت که رسول خدا(ص) ضمن جهیزیه آنحضرت، پیراهنى تازه تهیّه نمود تا فاطمه(س) آنرا در شب عروسى بپوشد، وقتى فاطمه(س) با لباس نو به منزل على(ع) رسید و مراسم جشن و اطعام پایان یافت و فاطمه و همسرش تنها شدند، فقیرى بر در خانه آمد و اظهار نیاز نمود و گفت: اى اهل خانه! گرسنه و عریانم! به من غذا داده و لباسی برای پوشیدن به من بدهید.
فاطمه(س) از غذاى عروسى براى آن فقیر کنار گذاشت و لباس جدید خود را از تن بیرون آورد و همان لباس قدیمى را بر تن کرد و غذا و لباس را به فقیر بخشید و آنگاه فرمود: «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ»؛[1] به نیکى نمیرسید، مگر زمانى که از آنچه دوست دارید، انفاق کنید.[2]
[1]. آل عمران، 92.
[2]. صفوری(م 894ق)، عبدالرحمن بن عبدالسلام، نزهة المجالس و منتخب النفائس، ج 2، ص 175، مصر، المطبعة الکاستلیة، 1283ق؛ شوشتری(م 1019)، قاضى نور الله، إحقاق الحق و إزهاق الباطل، ج 10، ص 401، قم، مکتبة آیة الله المرعشى النجفى، چاپ اوّل، 1409ق.
ابن عباس نقل نموده که امام حسن علیهالسّلام و امام حسین علیهالسّلام بیمار شدند. پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم با جمعی از یاران به عیادتشان آمدند و به علی علیهالسّلام گفتند: چه خوب است که برای بهبودی فرزندانت نذری کنی. علی علیهالسّلام و فاطمه سلاماللهعلیهم و فضه - کنیز آن دو بزرگوار- نذر کردند که اگر کودکان بهبودی یافتند، سه روز روزه بدارند. بچهها بهبودی یافتند و اثری از کسالت باقی نماند. حضرت علی علیهالسّلام سه من جو قرض گرفت و فاطمه سلاماللهعلیهم یک من آن را آرد کرده، از آن نان درست کرد و سهم هر کسی را جلویش گذاشت تا افطار کند. در همین حال سائلی به در خانه آمد و گفت: سلام بر شما اهل بیت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلّم . من مسکینم، مرا طعام دهید! خاندان پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم آن سائل را بر خود مقدم شمرده، افطار خود را به او دادند و آن شب چیزی جز آب نخوردند و با شکم گرسنه دوباره نیت روزه کردند. هنگام افطار روز دوم یتیمی بر در خانه آمد و غذا خواست و آنها غذای شان را به او دادند. در شب سوم اسیری آمد و همان عمل را نسبت به او کردند. صبح روز چهارم علی علیهالسّلام دست امام حسن علیهالسّلام و امام حسین علیهالسّلام را گرفت و نزد رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلّم آمد. آن حضرت وقتی بچهها را دید که از شدت گرسنگی ضعیف شدهاند، گریه کرد. در این هنگام جبرئیل با سوره دهر بر آن حضرت نازل شد. ،[۸] آیاتی که در سوره انسان درباره ابرار نازل شده، در شان فاطمه سلاماللهعلیهم و خانواده اوست که نشان میدهد ارزش ایثار و اطعام آنان به خاطر نهایت اخلاص در راستای کسب رضایت پروردگار میباشد و لذا میفرماید: «و یطعمون الطعام علی حبه مسکینا و یتیما و اسیرا انما نطعمکم لوجه الله لا نرید منکم جزاء و لا شکورا؛[۹][۱۰] و غذایی را که از شدت احتیاج دوست میداشتند، به مسکین و یتیم و اسیر عطا کردند و گفتند: شما را فقط برای خشنودی خدا اطعام میکنیم؛ نه از شما عوضی میخواهیم و نه انتظار سپاس و ثنایی داریم
روش اندیشه شهید مفتح.pdf
7.51M
📚 #کتاب روش اندیشه+ تاریخ منطق
✍آیت الله شهید دکتر محمد #مفتح
شهید مفتح سعی کرده منطق را از دیدگاه مکتب حکمت متعالیه #ملاصدرا به بحث بکشد. این کتاب تحریری بر قسمت منطق شرح منظومه ملاهادی #سبزواری می باشد.
💥 #علامه_طباطبایی بر این کتاب تقریظ نوشتند💥
#فلسفه_اسلامی
#منطق
🌀کانال کشکول ناب🔻
❇️ @kashkolenab
امام باقر عليه السلام فرمود:
قالَ الباقر عليه السلام: ما مِنْ خُطْوَةٍ اَحَبُّ [إلَى] اللّه ِ مِنْ خُطْوَتَينِ: خُطْوَةٌ تَشُدُّ صَفّاً فى سَبيلِ اللّه ِ. وَ خُطْوَةٌ إلِى ذى رَحِمٍ قاطِعٍ وَ ما مِنْ جُرعَةٍ اَحَبُّ [الِىَّ] مِنْ جُرعَتَيْنِ: جُرْعَةُ غَيْظٍ رَدَّها مُؤمِنٌ بِحِلْمٍ وَ جُرعَةُ مُصيبَةٍ رَدَّها مُؤمِنٌ بِصَبْرٍ وَ ما مِنْ قَطْرَةٍ اَحَبُّ الِىَ اللّه ِ مِنْ قَطْرَتَينِ: قَطْرَةُ دَمٍ فِى سَبيلِ اللّه ِ وَقَطْرَةُ دَمْعٍ فِى سَوادِاللَّيلِ لايُريدُ بِها إلاَّاللّه َ عَزَّوَجَلَّ.
دو گام است كه از آن محبوب تر نزد خدا نيست:
۱. گامى به سوى جبهه ها براى تحكيم صف مجاهدان راه خدا.
۲. گامى به سوى خويشاوندى كه پيوند خويش گسسته است.
دو جرعه است كه از آن محبوب تر نزد خدا نيست:
۱. جرعه اى از خشم كه مؤمن آن را با حلم فرو برد.
۲. جرعه اى از مصيبت كه با صبر آن را باز گرداند.
و دو قطره است كه از آن نزد خدا بهتر نيست:
۱. قطره اى خون در راه خدا،
۲. قطره اى اشـك در سياهى شب كه جز براى خـدا
نيفشاند
📚[معدن الجواهر و رياضة الخواطر، ص 27.]
#حدیث_روز
هدایت شده از فلسفه و عرفان
نفس الامر استاد مفیدی یزدی.pdf
598.8K
🌀نفس الامر
🔹این نوشته در پاسخ به این پرسش است که 《آیا نفس الامر مساوق با وجود مقابلی است یا اوسع از آن است 》
✍استاد حسین مفیدی یزدی
از شاگردان آیه الله بهجت
🔻کانال فلسفه و عرفان 👇
@AGLOESHG
💠 #حدیث روز 💠
💎 ۱۸ ویژگی انسان مؤمن
🔻امام علی علیهالسلام:
الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ، أَوْسَعُ شَيْءٍ صَدْراً وَ أَذَلُّ شَيْءٍ نَفْساً، يَكْرَهُ الرِّفْعَةَ وَ يَشْنَأُ السُّمْعَةَ، طَوِيلٌ غَمُّهُ، بَعِيدٌ هَمُّهُ، كَثِيرٌ صَمْتُهُ، مَشْغُولٌ وَقْتُهُ، شَكُورٌ، صَبُورٌ، مَغْمُورٌ بِفِكْرَتِهِ، ضَنِينٌ بِخَلَّتِهِ، سَهْلُ الْخَلِيقَةِ، لَيِّنُ الْعَرِيكَةِ، نَفْسُهُ أَصْلَبُ مِنَ الصَّلْدِ وَ هُوَ أَذَلُّ مِنَ الْعَبْدِ
🔹انسان باايمان
◻️شادىاش در چهره و
◻️اندوهش در درون قلب اوست،
◻️سينهاش از هرچيز، گشادهتر و
◻️هوسهاى نفسانىاش از هرچيز خوارتر (و تسليمتر) است،
◻️از برترى جويى بيزار و
◻️از رياكارى متنفر است،
◻️اندوهش طولانى و
◻️همتش بلند،
◻️سكوتش بسيار و
◻️تمام وقتش مشغول است،
◻️شكرگزار و
◻️صبور،
◻️بسيار ژرف انديش است و
◻️دست حاجت به سوى كسى دراز نمىكند،
◻️طبيعتش آسان (و سختگيرى در كار او نيست) و
◻️برخوردش با ديگران توأم با نرمش است،
◻️دلش از سنگ خارا (در برابر حوادث سخت و دشمنان خطرناك) محكمتر و سختتر و
◻️(در پيشگاه خدا) از بَرده تسليمتر است.
📚 نهج البلاغه، حکمت ۳۳۳
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در کانال رسمی خبرگزاری حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
هدایت شده از روایت امید
یک برنامۀ دقیق
قرارمان ساعت هشت است. هشت و یک دقیقه دم در خانهشان هستم. مهدی هم طبق معمول سر وقت رسیده.
بقیه رفقا هم کم کم از راه میرسند.
وارد خانه میشوم؛ خانه ای به غایت ساده و کوچک!
صاحبخانۀ جوان با تواضع و سربهزیری خاصی، خوش آمد می گوید. با خودم می گویم احتمالا برادرش است. پس باید منتظر بمانیم تا پدرش بیاید.
در این افکار غوطهورم که مهدی ازش سؤال میکند شما پدر شهید هستید؟ می گوید: «بله».
خودم را کمی جمع و جور می کنم و تلاش می کنم تا راهی را برای صحبت با او باز کنم. دلهره دارم. از مواجه شدن با کسی که عزیزش را از دست داده میترسم، بماند که از شهادت فرزند شهیدشان کمتر از سه ماه گذشته و هنوز داغ خانواده تازه است.
برخلاف تصورم آرام آرام پدر شهید شروع به صحبت میکند. حالا ترس دیگری در جانم افتاده. نکند با گفتن خاطرات فرزندش بیطاقت شود؟ از این طرف مادرش هم گوشۀ دیگری نشسته و همه حرفها را گوش می کند. با شروع صحبت پدر شهید متوجه میشوم که باز هم اشتباه کردهام؛ آرامش عجیبی بر دل این خانواده حکمفرماست.
می گوید:
«ملازم امام زاده سیدمعصوم بود. شانهاش را خیلی راحت زیر بارهای سنگین میداد. چندباری بهش گفتم چرا فرشهای امام زاده را خودت تنهایی جمع میکنی؟ امامزاده خادم دارد و کارش لنگ نمیشود. سرش را نزدیک گوشم می آورد و آهسته می گفت، بابا اذیتم نکن؛ دوست دارم من هم سهمی داشتهباشم.»
انگار خودش را آمادۀ کارهای سختتری میکرده. شاید برای جایی که تنها میشود و از دست کسی هم کمکی بر نمیآید.
دوباره ادامه می دهد:
«با اینکه کار اصلیاش طلبگی بود چه شبهایی که تا صبح مشغول درستکردن ماسک و آماده کردن بستههای معیشتی میشد. وقتی اول صبح میخواستم سر کار بروم تازه سروکلهاش پیدا میشد. این طور وقتها که شب خانه نمیآمد کمی نگران میشدم. بهش میگفتم بابا! آبروداری کنی! من از تو جز طهارت چیزی انتظار ندارم. میگفت نترس پدر! سرافرازت میکنم.»
مهدی راست میگفت؛ برنامهاش را طوری چیده بود که به سرافرازی پدرش منتهی شود.
پدرش جلوه های دیگری از روحیۀ خدمتش را می گوید:
«اطراف خانه مان پیرزنی بود که جوراب می فروخت. گاهی خودش را به او میرساند و جورابی ازش می خرید و در حین حساب کردن، بدون اینکه آن خانم متوجه شود، جوراب ها را دوباره سرجایش می گذاشت و بر می گشت.»
روی خدمتی که میکرد حساب باز کرده بود. نه فقط خدمت به محرومین؛ مهدی برای اینکه طرحش را با سرعت بیشتری پیاده کند، نوکری و خدمت در هیأت امام حسین را روز به روز جلوۀ بیشتری میداد:
«برای هیأت کم نمیگذاشت. اصلا در داخل خانه بند نمیشد. مدام از این هیأت به آن هیأت، از جمکران به حرم، از این موکب به آن موکب. توی خانۀ خودمان هم زیارت عاشورای هیات را میخواند.»
البته هنوز پروژهاش یک حلقۀ مفقوده داشت؛ او برای اینکه به خواستهاش برسد باید خودش را عطشناکتر نشان میداد. طلب حقیقیتری نیاز بود. به خاطر همین برخی را که میدانست اهل نماز و دعای نیمهشب هستند، نشان کرده بود و رفته بود پیششان:
«هر کس را که فکر میکرد میتواند کارش را جلو بیندازد رک و پوستکنده بهش میگفت برایم از خدا شهادت بخواه»
از حرفهای پدر شهید خیلی واضح میشد این مطلب را فهمید که طلبۀ شهید، مهدی زاهدلویی خیلی زودتر از اینکه بیست سال را پر کند برای شهادت برنامهریزی دقیقی کرده بود. آنقدر هم خوب در این مسیر پیش رفته بود که امام حسین به او اجازه داد تا آیینۀ ذرهای از مصائب کربلا باشد و صحنۀ شهادتش را همۀ مردم ببینند و یاد غریب کربلا بیفتند.
صلی الله علیک یا اباعبدالله.
https://eitaa.com/abdollahassareh
#یادداشت
🌺 موضوع: درسی از پیروزی انقلاب نبوی و انقلاب اسلامی
🔻 پیروزی انقلاب نبوی در جزیره العرب بسان هر پدیده دیگری دارای زمینهها و عوامل مختلف فردی، اجتماعی، فرهنگی و ... است و در این میان اصلیترین و فرعیترین این عوامل را میتوان اراده حق الهی دانست
🔻اما باید توجه نمود که اراده الهی بدون فراهم بودن زمینههای یک پدیده محقق نمیشود؛ یکی از مهمترین زمینههای پیروزی انقلاب پیامبر خاتم (ص) را میتوان استقامت و پایداری مردم دانست (هود، آیه 112) همچنان که باید توجه نمود سنت و روش مدیریت الهی در امور بشری، مبنی بر دخالت دادن اراده و عملکرد مردم در مسیر اتفاقاتی است که برای آنها رقم میخورد (رعد، آیه 11) لذا وقتی مردمان آن زمان اهل استقامت میشوند، فیوضات و مددهای ویژه آسمانی نیز بر آنها نازلشده و مسیر بهروزی برایشان میسر میشود. (فصلت، آیه 30)
🔻همین فرآیند را در انقلاب خمینی کبیر (ره) نیز مشاهده کردیم که چگونه مردم در تلاطمات پیمودن مسیر حق اعم از جنگ نظامی، اقتصادی، فرهنگی و ... استقامت ورزیدند و شایسته دریافت تاییدات ویژه الهی شدند.
🔻ولیکن متأسفانه تاریخ گویای این است که عنصر استقامت، عنصر مفقود در مردمان زمان امام علی، حسن و حسین (علیهمالسلام) است (خطبه 56 نهجالبلاغه) و از همین رو نهتنها نصرت الهی بر مردم آن زمان نازل نشد بلکه با انتخاب خودشان به امثال بنیامیه و بنی العباس دچار شدند.
💢 با این نگاه به این نتیجه میرسیم که شیطان مکار که چشم دیدن تلاشهای بنیآدم در مسیر سعادت را ندارد، تمام همت خود را برای از بین بردن عنصر استقامت در جبهه حق میکند و امروزه نیز میبینیم که تمام جنگ روانی رسانهای علیه مردم ایران مبتنی بر گسستن آنها از مبانی، ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی است
👈 لذا اولاً باید هوشیار بوده و این طرح شیطانی را خنثی کنیم
👈 ثانیاً مسئولان کشور در هر ردهای باید همت عالی در خدمت به مردم داشته باشند تا مبادا با عملکرد ضعیف خودشان، ناخودآگاه در پازل دشمن بازی کرده و استقامت مردم را کمرنگ کنند.
هادی جهانگیری
تابستان 1401
ارومیه
آیا می دانید
این جملات
1. ما پای انقلابمان می مانیم
2. ما قدر دان خون شهیدان هستیم
و جملاتی همانند آنها که دو پهلو بوده و معلوم نیست منظور شما کدام انقلاب و کدام شهدا هستند
تشویش اذهان عمومی، اقدام علیه امنیت ملی و... محسوب می شود؟!
من هم نمی دونستم، یک جایی تفهیم شد بهم😄
🎆🛒فروشگاه #فیضیه_الکترونیک🛒🎆
💻📱💻💻📱📱💻📱📱💻💻📱💻
🔴فروش انواع موبایل، تبلت و لپ تاپ🔴
➖➖➖نو ،دست دوم و استوک➖➖➖
🎆با به صرفه ترین و ارزان ترین قیمت ها🎆
فروش انواع #لوازم_جانبی گوشی و لپتاپ
💻📱💻 تخفیف ویژه طلاب 💻📱💻
لینک کانال:
http://eitaa.com/joinchat/2518024213C1408b6632f
این پیام تبادل نیست
بلکه معرفی کانالی است که توسط طلبه ای متعهد و کاربلد اداره میشود که مورد اعتماد بنده است و البته اهل فلسفه
استاد واسطی_04.mp3
25.06M
🔹فایل #صوتی کارگاه آموزش روش تبدیل مشکل به مسئله
🔹ارائه: استاد #واسطی
🔹 ۱ دی ۱۴۰۱، افتتاحیه رقابتهای علمیپژوهشی نخبگانی حل مسئله فقهی
@reghabatelmip
🔸روش شناسی اجتهاد (روشنا)
🆔 @ravesh_ejtehad
#شعر
موسی خطاب به خداوند در کوه طور:
اَرَنی ( خود را به من نشان بده)
خداوند:
لن ترانی ( هرگز مرا نخواهی دید)
برداشت عاقلانه
چو رسی به کوه سینا «ارنی »مگو و بگذر
که نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"
برداشت عاشقانه
چو رسی به طور سینا« ارنی »بگو و بگذر
تو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"
برداشت عارفانه
« ارنی » کسی بگوید که ترا ندیده باشد
تو که با منی همیشه، چه "تری" چه " لن ترانی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فیلمی از خیابان فرشته تهران که در میان کاربران فضای مجازی باز نشر گسترده ای داشته است نشان میدهد هزینه بی حجابی در برخی مناطق تقریبا به صفر رسیده است و حتی مشوق های اجتماعی خوبی هم به همراه دارد!
🔺نقاط بی بازگشت در حال تکثیر هستند، این رفتارهای ساختارشکن و در عین حال ریلکس و آسوده، همچنان پشتشان به چند مولفه گرم است:
➖استمرار کم و بیش اعتراضات و جو تقابل علنی با شاخص های حاکمیتی
➖امید حاصل از رسانه زدگی به نزدیک شدن پایان عمر جمهوری اسلامی
➖اطمینان به بی هزینه بودن تردد بدون حجاب حداقل در این روزها + فاصله نجومی با مفاهیم دینی
➖همراهی با جو مهندسی شده و پیوستن به قافله مد روز و تیپ های با کلاس و جذاب
🎙 شما هم صدای حوزه باشید!
💯 @sedayehowzeh
◾️قال الصادق علیه السلام (للمفضل):.....و لا کیوم محنتنابکربلا و ان کان کیوم السقیفه و احراق الباب علی امیرالمومنین و فاطمه و الحسن الحسین و زینب و ام کلثوم فضه وقتل محسن علیهم السلام بالرفسه لاعظم و ادهی و امّر لانه اصل یوم العذاب....
◾️امام صادق علیه السلام به مفضل فرمودند: هیچ روزی همچون مصیبت ما در کربلا نیست اگرچه روز سقیفه و آتش زدن درب خانه امیرالمومنین حسن و حسین و فاطمه و زینب و ام کلثوم و فضه علیهم السلام و قتل محسن در اثر لگد ای که به شکم مادرش زدند بزرگتر و ناگوارتر و تلخ تر است چرا که آن روز اصل روز عذاب است
📚الهدایة الکبری طبع بیروت موسسه البلاغ /۴۱۷ حسین بن همدان الخضیبی ۳۳۴ م
🔻کانال فلسفه و عرفان 👇
https://eitaa.com/AGLOESHG
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
دعوت به #زهد، اشتباه روشی نهادهای حاکمیتی در وضعیت کنونی؛
🔺ولی بهتر اینه زیاد و حلال و همراه با کارآفرینی و دستگیری باشه
🔹نهادهای حاکمیتی برای تسکین مردمی که فشار اقتصادی بالایی را تجربه می کنند بهتر است از برخورد با بانیان وضع موجود و مدیران بی کفایت خبر دهند و دعوت به قناعت را به روحانیون پارسا بسپارند...
➖ هنوز از حواشی موضع دکتر #ولایتی رها نشده ایم که از ایرانی ها خواست مانند #یمنی ها لنگ به کمر ببندند و نان خشک بخورند و مقاومت کنند!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی ارومیه
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جرعه
چرا خدا در قرآن برخی را حیوان میخواند؟! آیا قران فحش می دهد؟!
✅ پاسخ زیبای آیتالله جوادی آملی را در این خصوص بشنوید.
@uut_nahad
💠از داخل خودمان بترسید
🔹آسیب از داخل خود آدم، داخل خود ملت و کشور بر ما وارد میشود و بر شما. از خارج هیچ ترسی نداشته باشید، از داخل خودمان بترسید.
📚صحیفه نور، جلد ١٢، صفحه ١۶١
#دشمن_شناسی
#گفتمان_انقلاب_اسلامی
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا
نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا
عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا
❤️ زادروز #استادشهریار (سید محمد حسین بهجت تبریزی) شاعر پر آوازه آذربایجانی مبارک
نام و یادش گرامی باد.
#شعر
mofidi.mp3
3.32M
💥تبیین نظریه معاد جسمانی+ نقل مطلبی از حضرت آیت الله #بهجت(ره)
🎤آیت الله #مفیدی یزدی
#معاد
#کلام_اسلامی
✍پ.ن: استاد مفیدی اخیرا در مسجد فاطمیه(همان مسجدی که مرحوم آیت الله بهجت نماز میخواندند) اقامه نماز مغرب و عشا می کنند.
🔹کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab