🌘 دورویی غرب، انکار ناپذیر است!
🔱 عمده هدف تبلیغات آنها در نشان دادن تصویر نامطلوب از برخی کشورها و معرفی چهرهای طرفدار آزادی و دموکراسی و دلسوز حقوق بشر از خود، هدایت افکار عمومی به سمتی است که زمینه دخالت و سلطهگری بر کشورهای انقلابی و مبارز، و سرکوب جنبشهای مردمی و آزادیخواهانه و مخالف خود را هموار نماید.
📛 در چهرههای دیگر هم این غرب در تعقیب اهداف و منافع نامشروع خود از زشتترین جنایات فروگذار نکرده و ابتداییترین حقوق انسانها را نادیده گرفته است. نگاهی به تاریخ غرب و سابقه فعالیتها و توجه به عملکرد کنونی آنها این ادعا را به روشنی اثبات میکند. به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و حمایت بیدریغ از این رژیم در طول حاکمیت غاصبانهاش، نمونه آشکار واهی بودن تبلیغات غرب و بطلان ادعای آنهاست.
📝 علامه مصباح یزدی (ره)
#علامه_مصباح
#غرب_بدون_روتوش
#شماره_10
🆔 @farhang_puya
💠 امام معصوم (عليهالسلام):
🔰 به راستى که دانش، مایه حیات دلها، روشن کننده دیدگان کور و نیروبخش بدنهاى ناتوان است.
📚 تحفالعقول، ص ٢٨
#حدیث
#شماره_45
#اخلاق_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🔰 جامعیت علامه؛ عامل اصلی انتقال مفاهیم به نسل آینده.
📝 آنچه برای دیگران در زمینه شناخت علامه طباطبایی(ره) بسیار عجیب مینماید، جامعیت این عالم فرهیخته است. وی افزون بر فضایل اخلاقی و مقامات عرفانی و تخصص در فقه، اصول، حکمت متعالیه و آشنایی کامل با ادبیات فارسی، عربی و مهارت در ریاضیات، هندسه، هیئت و نجوم و پارهای از علوم غریبه، از قدرت بیان و قلم و توان تبیین و تفهيم مسائل علمی در قالب بهترین عبارت، برخوردار بود.
🔚 این جامعیت، موجب هر چه بهتر شدن انتقال مفاهيم و یافتههای شخص علامه (ره) به نسل آینده میشد.
✍ هادی قطبی
#معارف
#علامه_طباطبایی
#شخصیت_طراز
#پیش_شماره_5
🆔 @farhang_puya
💠 شجاعت علمی علامه کم از شجاعت سیاسی امام نداشت
📜 شجاعت علامه در اینباره، کمتر از شجاعت حضرت امام (ره) در ابعاد سیاسی نبود. همانگونه که کمتر کسی یافت میشد تا برابر عملکرد رژیم شاه شجاعانه ایستادگی کند و ناملایمات را بر خود هموار سازد، وضعیت فرهنگی و فکری آن دوران نیز شبیه همین ماجرا بود.
🔏 در عظمت کار آن مرد بزرگ همینبس که شاگردانی همچون شهیدمطهری (ره) و شهیدبهشتی (ره) داشته و دارد؛ که آثارشان همچنان نقش بسیار مؤثری در پویایی نهضت دارند.
📚 از جمله آثار فعالیتهای علامه در طرح مباحث فکری و متناسب با نیازهای زمان، به ویژه در بُعد فلسفه و تفسیر، محصول ارزشمند «تفسير الميزان» دربیست جلد و «اصول فلسفه و روش رئالیسم» بود.
✍ هادی قطبی
#معارف
#علامه_طباطبایی
#شجاعت
#پیش_شماره_5
🆔 @farhang_puya
💠 پیامبر مکرم اسلام (صلیالله علیه و آله وسلم):
⚡️ این دلها نیز، همچون بدنها، خسته مىشوند؛ پس [براى زدودن خستگى آنها] سخنان دلنشین حکیمانه را به آنها پیشکش کنید.
📚 عوالیالاللی، ج ١، ص ٢٩۵
#حدیث
#شماره_45
#اخلاق_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💢 دعوای ما با غرب، دعوای ایدئولوژیک است!
⚠️ غرب میداند چگونه انقلابها را ناکارآمد کند. برای کشور ما تهدید خارجی جدی است اما بیشتر آسیبهای ما داخلی است یعنی بیشتر تمرکز ما روی این مسئله هست. اینها ۲۰ سال قبل از آن [فروپاشی شوروی] یک بازی را شروع کردند.
♨️ در دهه ۱۹۷۰ تحت عنوان سالت یک و سالت دو، عین مذاکرات هستهای ما که بر سر مسائل تکنیکی و فنی بود. تلاشی که بعد از دوره خاتمی شد که در دوره احمدینژاد به نتیجه نرسیدند، در دوره جدید تحت عنوان سیاستهای درهای باز جلو بردند.
🌀 تلاش براین بوده که جمهوری اسلامی از سطح ایدئولوژیک سقوط کند به سطح استراتژیک یعنی برویم سر تعداد سانتریفیوژها، سر قضیه موشکی، بر سر قاسم سلیمانی، سر حضور در سوریه سر این چیزها، اینها مصادیق استراتژیک است. دعوای ما با غرب دعوای ایدئولوژیک است.
📑 یادداشتی از محسن مؤمنی در نشریه فرهنگ پویا
#استکبار_ستیزی
#اختلاف_ایدئولوژیک
#شماره_37
🆔 @farhang_puya
💢 چالش جوامع دینی با روشنفکران غربی
⚜ جریان روشنفکری در غرب که با انقلاب صنعتی همراه بود، وارد جوامع شرقی، از جمله کشورهای اسلامی شد.
⚠️ این موج در جوامع غیر دینی به لحاظ همخوانی تقریبی فرهنگ آن جوامع با جوامع مبدا از جهت غیر دینی بودن، حساسیت چندانی برنیانگیخت؛ درحالیکه در جوامع اسلامی، خصوصا جامعه مذهبی ایران با حساسیت و چالش فراوان مواجه شد.
🔏 این چالش بیشتر از آن جهت تشدید شد که اغلب حاملان اندیشه روشنفکری از یکسو با نظاره پیشرفت و توسعه صنعتی غرب دچار نوعی از خودبیگانگی و شیفتگی مظاهر مادی غرب شدند و از دیگر سو به دلیل آنکه از آگاهی و معرفت دینی بالایی برخوردار نبودند، به تقلید محض از سوغات جدید غرب و ترویج و تبلیغ آن در جوامع خویش پرداختند.
✍ محمد ملکزاده
#فرهنگ
#روشنفکران_غربی
#جوامع_اسلامی
#شماره_3
🆔 @farhang_puya
✅ حکیم، عبرتشناس میشود
💠 حضرت امیرالمومنین علی (عليهالسلام): هر که حکمت در دل او جاى گیرد، عبرتشناس شود.
📚 شرح غرر الحکم، ج ۵، ص ٣۵٢
#حدیث
#شماره_45
#اخلاق_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💠 مسئول باید، الگویش علی (علیهالسلام) باشد!
🚫 روحیه کاخنشینی در میان برخی مسئولان دولتی، در حالی رو به گسترش نهاده است که تقریباً همه روزه اخبار فراوانی از فقر و فلاکت، در مطبوعات به چاپ میرسد.
✴️ مهمترین وظیفه حکومت، راضی کردن عامه است نه خواص. به فرموده امام علی (ع): «غضب عامه، رضایت خواص را از بین میبرد و غضب خواص در صورت رضایت عامه قابل اعتنا نیست و بخشوده میشود.¹»
❎ خواص در دوران رفاه و فراوانی نعمت، بیش از دیگران مایه تکلیف و مشقت زمامدارند و در دوران دشواری کمتر از همه به زمامدار کمک میکنند، بیش از همه بر خواسته هایشان اصرار میورزند و در هنگام بخشیدن کمتر از دیگران قدردانی میکنند.
🗄 مهین محمدپور؛ نهجالبلاغه، نامه ۵۳، ص ۵۷۴
#جامعه
#حاکم_اسلامی
#حکومت_علوی
#شماره_7
🆔 @farhang_puya