eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.9هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
568 ویدیو
802 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
🎴 [جلسه‌ی ششم] ۲ دی ۱۴۰۱شمسی 👈🏼 فیش منبرهای 📚 مطالب مطرح شده: ۱۷. دوازده نفر در یک تابوت آتشین! ۱۸. سعادت در پرتو محبّتِ اهل‌بیت علیهم‌السّلام ۱۹. تشکر از زحماتِ رسول‌خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله با محبّت به‌فاطمه زهرا علیهاالسلام ۲۰. نشانه‌ی محبّت صادقانه به‌اهل‌بیت علیهم‌السّلام
روضه (بنشین حسین جانم؛ از تو که پنهون نیست) - حاج محمود کریمی.mp3
14.26M
📌 شـــب دوم فاطمیه اوّل ١٤٤٥ 🎙 با مدّاحی: 🕌 هیئت رایة العبّاس (علیه‌السّلام)
روضه (بال من، رو به آسمان باز است) - حاج محمود کریمی.mp3
18.39M
شـــب دوم اوّل ١٤٤٥ 🎙 با مدّاحی: 🕌 هیئت رایة العبّاس (علیه‌السّلام)
4_5992131950955991203.mp3
15.16M
📻 بشنوید | نکته ۵ آذر ۱۴۰۲ 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۰۲/۰۹/۰۵ و الگو پذیری گوش دادن الگو در تقلید همخوانی با الگو در تقلید تک خوانی مجزا و مقایسه با الگو ........... آزادخوانی یا مستقل خوانی ........... کتاب ستایشگران نور و دستگاههای آوازی اجرای همایون در اجرای نمونه ای در جانم علی ۲ ای جان جانانم علی اجرای نمونه
4_5992131950955991202.mp3
26.44M
📻 بشنوید | نکته ۵ آذر ۱۴۰۲ 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ ✅ نحوه ی اجرای یک مجلس کامل روضه و چهارچوب مجلس بسم الله عرض ادب به امام زمان تعیین مناسبت شعر مناسبت مقدمه روضه روضه اصلی گریز و ... ........... روضه سنگین چیست ؟ بیان تیتروار چند نمونه روضه سنگین و احساسی اگه مداح و روضه خوان هر دو حال بکا داشتند، میتوان کوتاه روضه سنگین خواند. اصرار بر زیاد خواندن روضه سنگین، قساوت قلب می آورد. استفاده از روضه ی سنگین در اشعار هم باید رعایت شود.. توی روضه از قول راوی مطالب را بیان کنید نه از قول معصوم‌ (مثلا از لسان امیرالمومنین میگویند بد زدنت ! و این ادبیات عاقلانه نیست)
4_5992131950955991211.mp3
10.75M
📻 بشنوید | اخبار مداحی 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۰۲/۰۹/۰۵
4_5992131950955991212.mp3
26.47M
📻 بشنوید | سخنرانی 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۰۲/۰۹/۰۵
4_5992131950955991213.mp3
11.12M
📻 بشنوید | روضه: به دعا دست... 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۰۲/۰۹/۰۵ ✅
🎴 [جلسه‌ی اول] ۱۴ آذر ۱۴۰۱شمسی 👈🏼 فیش منبرهای 📚 مطالب مطرح شده: ۱. تعریف نفاق و ویژگی‌های منافقین ۲. مبدأ پیدایش نفاق در اسلام ۳. مقصود پیامبرخدا صلی‌الله‌علیه‌وآله از حدیث ثقلین و اصرار منافقین در دور ساختن اُمّت از عترت آن‌حضرت ۴. نقشه‌ی دیگر پیامبرخدا صلی‌الله‌علیه‌وآله برای حفظ اُمّت از گمراه شدن به‌دست منافقین ۵. چرا پیامبرخدا صلی‌الله‌علیه‌وآله آن‌همه اصرار بر بیرون کردن سپاه اُسامه داشتند؟!
Kashani-14020904-JaygaheFatemiyeDarMaarefeEslami-07-Hkashani_Com.mp3
30.51M
📋 جایگاه فاطمیه در معارف اسلامی؛ جلسه هفتم از ده جلسه 🎙 حامد کاشانی 📆 شنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۲
. ◾️ خلیفه اول، قنفذ را برای بیعت گرفتن به خانه حضرت فاطمه (س) فرستاد خلیفه اول پس از آنکه خلافت را بدست گرفت و با او بیعت شد، سراغ برخی از صحابه را گرفت که با او بیعت نکرده بودند. بر طبق نقل کتاب الامامة و السیاسة منسوب به ابن قتیبه، او در چهار نوبت، دومی و قنفذ را به خانه فاطمه(س) فرستاد تا علی(ع) و کسانی که در خانه او بودند را برای بیعت کردن فرا بخوانند. بر اساس این نقل، در نوبت اول، مردانی که در خانه بودند پس از تهدید خلیفه دوم بیرون آمدند و بیعت کردند، غیر از امام علی(ع) که گفت سوگند خورده است تا زمانی که قرآن را جمع‌آوری نکرده از خانه خارج نشود. خلیفه اول در نوبت دوم و سوم قنفذ را به خانه فاطمه(س)، فرستاد که او نیز پاسخ منفی شنید. در نوبت چهارم دومی همراه عده‌ای به خانه فاطمه(س) رفتند و علی(ع) را بیرون آورد و نزد خلیفه اول برد. خلیفه اول سه بار افرادی را به خانه امام علی(ع) فرستاد و درخواست بیعت کرد. در نوبت اول و دوم امام آنها را بازگرداند و بار سوم خلیفه و طرفدارانش شدت عمل به خرج دادند. امام علی(ع) درباره حوادث پس از رحلت پیامبر(ص) فرمود: «و چون خدا فرستاده خود را نزد خویش برد، گروهی به گذشته برگشتند و با پیمودن راه‌های گوناگون به گمراهی رسیدند و به دوستانی که خود گزیدند پیوستند و از خویشاوند گسستند. از وسیلتی که به دوستی آن مامور بودند جدا افتادند و بنیان را از بن برافکندند و در جای دیگر بنا نهادند.» 📚منبع نهج البلاغه، خطبه ۱۵۰، ترجمه شهیدی الامامه و السیاسة، ابن قتیبه، ج١، ص٣۰ الاختصاص، شیخ مفید، ص۱۸۶ تاریخ الامم والملوک، طبری، ج۳، ص۲۰۲ .
. ▪️ دستور خلیفه اول به بیعت ‌گرفتن از حضرت علی(ع) و اهلش در کتاب الاختصاص منسوب به شیخ مفید آمده است وقتی علی(ع) را به سمت مسجد می‌بردند، زبیر که جزو حاضران در خانه فاطمه(س) بود، شمشیر کشید و گفت: ای فرزندان عبدالمطلب! آیا شما زنده‌اید و با علی(ع) این گونه برخورد می‌شود؟! او به سمت خلیفه دوم حمله کرد ولی خالد بن ولید به سمت او سنگی پرتاب کرد و شمشیر از دست او افتاد. دومی شمشیر را برداشت و بر سنگی کوبید و شمشیر شکست. بنا بر نقل طبری مورخ قرن سوم، زبیر هنگام بیرون آمدن از خانه فاطمه پایش لغزید و شمشیر از دستش افتاد. 📚منبع الامامة و السیاسة، ابن قتیبه، ج۱، ص۳۰ الاختصاص، شيخ مفيد، ص١٨۶ تاریخ الامم والملوک، طبری، ج۳، ص۲۰۲ .