فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت مورد اشاره مقام معظم رهبری از استاد شعشاعی (سوره فاطر: یا ایها الناس انتم الفقراء الی الله و الله هو الغنی الحمید)
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت مورد اشاره مقام معظم رهبری از استاد مصطفی اسماعیل. سوره قصص (فجاءته احدئهما تمشی علی استحیاء...)
💠 @h_abasifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⛔️ در راه پیشرفت متوقف نشوید
🔻 رهبر انقلاب، امروز: هرجایی آدم فکر کرد دیگر به آخر خط رسیده [و] دیگر بالاتر از این چیزی نیست، همانجا نقطهی سقوط انسان است. باید پیش بروید. ۱۴۰۱/۱/۱۴
🏷 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوتی دیگر از مصطفی اسماعیل که در روز اول ماه مبارک رمضان ١۴٠١ رهبری به آن اشاره کردند. سوره نمل (انا اتیک به قبل ان تقوم من مقامک)
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.14_2.mp3
6.45M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه اول: مال و توحید!
• مال، مال الله است.
• انسان، مستخلف و جانشین خداوند در اقتصاد!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.15_2.mp3
6.81M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه دوم: مال و برپایی مردم
• مال مثل خون باید در گردش باشد نه گنج و نه دست به دستِ اغنیاء
• اموال عمومی نباید دست سفیهان جامعه باشد
- حضرت امیر(ع) حزب اموی را از سفیهان خواند.
- امام صادق(ع) بقاء و فناء اسلام و مسلمین را به این مهم مربوط کرد که اموال عمومی جامعه دست چه کسانی باشد!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
اقتصاد فرهنگی
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱ #حجت_الاسلام_قنبریان ▫️ لطیفه دوم: مال و
همیشه شنیده و خوانده بودم که بر اساس این آیه شریفه باید اموال سفهاء یعنی نابالغان و دیوانگان را گرفت و به ثروتمندان و به اصطلاح بیزنسمنهایی داد که میتوانند با پول کار کنند!
اینکه در روایات دقیقا برعکس این تفسیر آمده است و میفرمایند ثروتمندانی که تداول ثروت میکنند و ثروت را بین خودشان میچرخانند مصداق سفیه هستند، خودش یک نکته است. اما من با این نکته کار دارم که چرا اینگونه روایات و بسیاری از روایات در مورد فقر و غنی حتی به گوش ما هم نخورده و همیشه روایات در ذم فقر و فقرا و مدح ثروت و ثروتمندان را شنیدهایم؟
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره دانشجعفری از کنترل تورم توسط ترکیه که با کاهش دستمزد کارمندان حاصل شده است، مستمسک شده بود برای نئولیبرالهای ایرانی که دستمزد کارکنان دولتی و کارگران را افزایش دهند.
اما
تورم سالانه در ترکیه از ۶۱ درصد عبور کرد
🔹تورم سالانه در ترکیه از مارس ۲۰۲۱ تا مارس ۲۰۲۲ با عبور از ۶۱ درصد، بالاترین نرخ را در ۲۰ سال اخیر این کشور رقم زد.
این هم استدلالهای آقایان
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بیماری Q و IQ هلندی!
در سال 2005، تب کیو در دو مزرعه بز شیری تشخیص داده شد و 2 سال بعد در جمعیت انسانی در جنوب #هلند ظاهر شد. تب کیو یک بیماری عفونی شبیه آنفلوآنزاست که از یک تب ساده گرفته تا هپاتیت و بیماری قلبی و ... را در دل خود جا داده است. شکل مزمن تب کیو تقریباً مشابه اندوکاردیت (یعنی التهاب پوشش داخلی قلب) است که می تواند ماه ها پس از عفونت رخ دهد. معمولاً در صورت عدم درمان کشنده است. سردرد شدید ، درد عضلانی ، درد مفاصل از جمله عوارض این بیماری است که البته در ۵٠ درصد موارد هم ابتدا به ساکن علامتی ندارد که بیمار تشخیص دهد به بیماری مبتلا شده است.
این عفونت هم مثل بسیاری از عفونتهای دیگر یک ویژگی مهم دارد: در سلول زنده رشد میکنند. در حقیقت میکروب یا انگل از بدن خود بیمار تغذیه میکند!
این نوع عفونتها در سطح جامعه هم میتوانند شبیه سازی شوند. یعنی اگر جامعه را بدن بیمار در نظر بگیریم افراد یا نهادهایی در جامعه میتوانند رشد کنند که باعث بیماری آن جامعه باشند اما همزمان از همان جامعه ارتزاق میکنند!
نمونه بارز این عفونتها در یک جامعه برخی از سلبریتیها هستند. مثل کسانی که در صدا و سیما و سینمای یک جامعه مشهور می شوند و به ثروت و شهرت می رسند اما پس از مدتی و در یک موقعیت حساس به یک بخشی از آن جامعه لگد میزنند.
نمونه دیگر برخی بانکها هستند که مستقیما از سرمایه مردم ارتزاق میکنند با بنگاه داری و تزریق پول در بازارهای خاص جهت سفتهبازی با ایجاد تورم از جیب همه مردم باز هم برمیدارند! در حقیقت با پول شما سرمایه شما را بالا می کشند!
ادامه: https://eitaa.com/h_abasifar/971
ادامه از : https://eitaa.com/h_abasifar/970
اما مهم تر از این عفونتها عفونت برخی صاحبان کرسی در دانشگاه ها هستند. آنها که در بستر آموزش رایگان دولتی رشد کرده اند و در دانشگاه دولتی و با ارتزاق از سرمایه ملی منافع مردم را ذبح میکنند. کسانی که در ایران پول نفت به حسابشان واریز می شود فقط به خاطر اینکه نسبت به بقیه مردم هوش ریاضی بیشتری دارند. اما آیا فقط هوش ریاضی است که فرد را شایسته بهره مندی از بیت المال میگرداند؟ خطای بزرگی که سالهاست دامن گیر کشور ما شده است، بدون در نظر گرفتن این مطلب که اساسا انسانها با تفاوتهایشان میتوانند جامعه تشکیل دهند. میتوان تصور کرد که انسان های یک شکل، چگونه در همان سال اول منقرض خواهند شد!
هوش های ٩ گانه گاردنر یکی از مشهورترین نظریات در این زمینه است. برخی تعداد این هوشها را تا ١٣ مورد هم گفته اند. (تصویر)
در ایران سالهاست که مهندسان و صاحبان هوش ریاضی در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف بدون اینکه فهم و درکی از فرهنگ، دین، نظام اجتماعی، رسانه، نظام سیاسی داخلی و خارجی و اقتصاد سیاسی داشته باشند صرفا با اتکا به هوش ریاضی سعی میکنند آن چه فقط تکرار حرف های اقتصاددانان لیبرال مغرب زمین است برای ما نسخه بپیچند. نسخه هایی از جنس آبان ٩٨ که طعم تلخ آن همواره در کام مردم ایران خواهد ماند.
یکی از حرفهای تکراری و عفونی این جماعت از اقتصادخواندهها بیماری هلندی است. بیماری هلندی را اینگونه تعریف میکنند که اگر یک کشور با درآمد سرشار حاصل از مثلا نفت رو برو شود به جای اینکه برود سراغ تولید و صنعتی شدن می رود سراغ واردات برای مهار تورم و در نتیجه نرخ ارز را افزایش نمی دهد و صادرات و تولید صرفه نخواهد داشت و خلاصه سرمایه گذاران پولهایشان را می برند در بازارهای مسکن و زمین و امثالهم که قابل واردات نیست و این باعث میشود که تورم به این بازارها منتقل شود و اینها!
خلاصه آنکه اساسا نفت و گاز و اینها چیزهای بدی هستند و بو میدهند و بهتر است مفت بفروشیم تا درآمدمان خدای نکرده زیاد نشود. چرا که اساسا دولتمردان افرادی جاهل هستند که به جای آنکه در شرایط تورمی پولها را به سرمایه دارها بدهند تا بتوانند خوب سرمایه گذاری (بخوانید سفته بازی) کنند، می روند و قدری مایحتاج مورد نیاز مردم را وارد میکنند تا قدری نفس بکشند. البته که باید دولت با درآمد حاصل از فروش نفتِ گران به زیرساختها و تولید کمک کند ولی اینکه پیش فرض این نوکران نظام سرمایهداری این است که حتما دولت تصمیم اشتباه میگیرد و بهترین کار این است که پولها در قالب تسهیلات بانکی به بخش خصوصی تزریق شود تا آنها کیک اقتصاد را چاق کنند، چله کنند تا بعد بیایند و مردم از آن کیک تناول کنند! هم افسانهای است که فقط در جهت منافع عدهای معدود در جامعه سروده میشود. همان عدهای که این دسته از اقتصاددانها را تامین مالی هم میکنند. بورس هم میکنند. برایشان دانشگاه هم میزنند و در نهایت حلقهی در هم تنیدهی بانکداران و اقتصاددانان لیبرال و سرمایهداران بخش خصوصی به وجود میآید. همانها که دور یک میز شام مینشینند و "دنیای اقتصاد" را با کاغذ یارانهای میسازند!
اشتباه نکنید. ما نمیگوییم با ارز حاصل از فروش نفت خودرو و کالاهای لوکس و دسته بیل و اینها وارد کنیم! اینکه آن پولها به مثابه انفال هستند و باید به همه مردم تعلق بگیرند و نباید در دست اغنیا بچرخد بحثش مفصل است و در این مقال نمی گنجد!
اما اینکه مثل عفونت از همان پول به کسانی داده می شود که میگویند این پول نباید به مردم داده شود و باید یارانه زدایی کنیم و دستمزدها و حقوقها افزایش پیدا نکند و همه چیز گران شود و نرخ ارز بالا برود و ... خیلی دردآور است. حتی بیشتر از سردردهای شدید و دردهای عضلانی و درد مفاصل بیماری Q هلندی!
و دردآورتر اینکه مثل افرادی که دچار سرطان شده اند سلولهای سالم هم به سلول سرطانی اکسیژن رسانی کنند و در نهایت هم راه حل قصه چیزی نباشد جز #شوکتراپی!
همان ها که علت بیماری هستند در قالب فرشته های نجات وارد شوند و همان کاری را با کشور کنند که پینوشه در شیلی انجام داد به دست #بچههای_شیکاگو!
#حسین_عباسی_فر
💠 @h_abasifar
گفتند دست خالی بیایم به محضرت
شستم ز جان و مال و عیال این دو دست را
حالا تویی و هر چه کرم داری و منم-
آنکس که کرد نذر تو هر آنچه هست را...
یا کریم...
💠 @h_abasifar
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01..16_2.mp3
6.15M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه سوم: مدّ و طَمس مال
• مثل دریا که جزر و مدّ دارد، مال هم مدّ (گستردگی) و طمس (زوال و نابودی) دارد
- "مال ممدود" غیر از "امداد مال" است!
- مال ممدود و گسترده نشانه گرامیداشت الهی نیست/ اما دنیای سرمایه داری پول را نشان خوشبختی می داند.
• بازارهای مالی مدرن کارشان بیشتر جابجایی مال و مدّ و طمس است، نه نمو مال!
- در دنیای جدید مال اعتباری تر و مدّ و طمس بیشتر شده!
- در دوره نئولیبرال ها (۱۹۸۰) رشد اقتصادی کاهش، اما ثروتمندان، ثروتمندتر شدند!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
سند پروژه ایران 2040 دانشگاه استنفورد
1) تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد!!! حتی درصورت عدم کاهش، این احتمال وجود دارد که کمبود آب و زوال خاک منجر به کاهش ناخواسته و کنترل نشده در تولید بخش کشاورزی در دراز مدت شود. برای جبران کاهش میزان غذای خانگی، ایران باید سالانه 300دلار برای هر نفر هزینه واردات کند. (سالانه 24 میلیارد دلار)
2) سیاستگذاران باید از شعار تجلیل از خودکفایی غذایی دست بردارند!!! که با توجه به محدودیت منابع طبیعی و دسترسی ایران به فناوری، تنها بار سنگینی بر دوش محیط زیست و نسلهای آینده است. درعوض، تمرکز باید بر تضمین امنیت غذایی کشور باشد بدون نگرانی در مورد اینکه غذا در کجا تولید میشود. علاوه بر این، سیاستهای جمعیت که به دنبال افزایش نرخ باروری کل هستند باید کنار گذاشته شوند!!
اما ماجرا کجا جذاب میشود؟
آنجا که بدانید این سند در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری روحانی ترجمه و ابلاغ شده است!
و این جملات مقام معظم رهبری:
من امروز بر آن سه نکتهای که به ایشان عرض کردم، مسأله کشاورزی را اضافه میکنم؛ همان چیزی که آقای حجّتی در اینجا قولش را به من دادند و من توقّع داشتم که ایشان در مجلس هم آن را بگویند - که متأسفانه نگفتند - و آن این است که ما در مواد اصلی غذایی کشور، یعنی گندم و برنج و احتمالاً روغن، خودکفا شویم. ایشان به من قرص و محکم گفتند که میتوانیم خودکفا شویم؛ (اما هرچه گوش تیز کردم ببینم ایشان در مجلس کلمه «خودکفایی» را میآورند، دیدم نه) ایشان گفتند ما میتوانیم اینها را پیش ببریم! پیش بردن کجا؟ خودکفایی کجا؟
80/6/5
💠 @h_abasifar
ظاهرا ایلان ماسک الان بزرگترین سهامدار توییتر است. با ۹/۲ درصد سهم.
خب من که راضی نیستم به اندازه سهم خودم!!!
شاید بپرسید از چی راضی نیستی؟ مگر مال توست؟
این مطلب را بخوانید تا بدانید چطور در عصر سرمایهداری پلتفرمی مالکیت شما نقض میشود.
۱. هر کسی خالق هر چیزیست قطعا مالک آن نیز هست
۲. هر مالی انتفاعی نیز دارد. مثلا شما مالک خانه هستید. خانه یک سازهای دارد. یک انتفاعی دارد. مثلا مستاجر مالک ساختمان نمیشود اما مالک انتفاع میشود.
۳. در عصر حاضر علاوه بر مصنوعات فردی، هویتِ جمعی میتواند ارزش بیافریند
مثلا افراد وقتی به ورزشگاه میروند یکبار پول بلیت میدهند که مربوط است به هزینه ورزشگاه و خدمات فیزیکی که به تماشاگران داده میشود. اما یک ارزش دیگری هم وجود دارد. تصور کنید فقط ۱۰۰ نفر به ورزشگاه رفته باشند. هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد. حالا تصور کنید ۱۰۰هزار نفر در ورزشگاه نشسته باشند. حالا ارزش جدیدی آفریده میشود و خریدار پیدا میکند که ربطی به مالک ورزشگاه ندارد و فقط و فقط، جمع شدن این افراد در کنار یکدیگر و "نگاه کردن" به یک نقطه خاص یک ارزش ثانویه آفریده است. فلذا برای این نگاهِ جمعی مشتری وجود دارد نه برای چیز دیگری.
مشتری کیست؟ کسی که میخواهد تبلیغ کند.
اما هیچکدام از آن افراد از این قسمت ماجرا سود نمیبرند. تمام این ارزش به مالک ورزشگاه میرسد
حالا برگردیم به توییتر!
اولا هر فرد، مالک آن توییتیاست که خلق میکند (و توییتر و اینستاگرام باید به مالکیت افراد احترام بگذارند و حق ندارند اصل آن مطلب را حذف کنند حتی اگر صفحه فرد را ببندند طبق قوانینشان)
اما آیا ارزش سهام توییتر به کیفیت توییتهای من و شماست یا به کیفیت برنامه نویسی آن یا مربوط به چیز دیگریست؟
کافیست در شرایطی که سایر عوامل ثابت هستند یکی از متغیرها را مثلا بالاببریم و نتیجه را حدس بزنیم.
مثلا در شرایط ثابت کیفیت اپلیکیشن توییتر بهتر از وضع فعلی شود. به نظر میرسد این بهتر شدن هم بسیار کوچک و اپسیلونی خواهد بود و تاثیرش بر ارزش سهام توییتر اندک.
محتوای تولید شده چه؟
اگر من و شما از فردا توییتهای فاخرتری بزنیم. علمیتری بزنیم. طنازانهتر بنویسیم و ...
خب میبینیم که در اینجا هم افراد نهایت سعیشان را به کار گرفتهاند و باز هم تغییرات اندک خواهد بود و اگر هم تغییری باشد تاثیرش بر ارزش سهام بعید است قابل ملاحظه باشد.
اما متغیر سوم تعداد کاربر است. یعنی تعداد اعضاء توییتر مثلا دو برابر شود.
اولا امکانپذیر است. ثانیا اگر بشود، قطعا سهام شرکت جهش خواهد کرد.
خب سوال اینجاست. چه کسی خالق این ارزش است؟ قطعا همهی این جامعه. اما چون این افراد خود را یک جزء بیاثر میدانند حقِ ولو اندکِ خود را مطالبه نمیکنند و این ارزشهای کوچک وقتی در چند صد میلیون نفر ضرب میشود بسیار بزرگ خواهد شد و البته در جیب عدهای معدود خواهد رفت.
ادامه دارد...
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
گوشه ای از متن سخنرانی که برای ارائه در محضر یکی از بزرگان آماده کردهام:
ایران در طول تاریخ فرمانروای تجارت زمینی بوده است و تلاش غربیها از ابتدای دوران مدرن بر آن بوده است که با ناامن سازی مسیر زمینی، اقبال تاجران را به تجارت دریایی با فرماندهی انگلیسیها تقویت کند و مسیر زمینی را محدود سازند. وقوع جنگهای منطقهای، تفرقه میان مسلمانان در منطقه و دوبههمزنیهای مکرر غربیها در جنوب غربی آسیا را میتوان از یک منظر به این مسئله مرتبط دانست.
حال که به برکت تلاشهای شهیدسلیمانی و شهدای مدافع حرم، ایران اسلامی توانسته است پس از چندقرن، امنیت را به مسیر جاده ابریشم بازگرداند، احیای این جاده بهنحویکه اولاً مسلمانان آسیای میانه را از بنبست خارج کند و ثانیاً چین را به اروپا متصل کند از لوازم فوری تبدیل ایران به یک ابرقدرت اقتصادی است. اقبال چین به این ماجرا در کنار آمادگی سایر کشورهای مسیر این جاده در شرایط فعلی زمینه را برای این حرکت تحولآفرین فراهم کرده است. امید است با تصمیم بزرگ دولت بر این تحول تاریخی، ایران دوباره بتواند موقعیت تمدنی اقتصادی خود را بازیابی کند.
شاید از همین چند جمله روشن شود که چرا اختلاف و جنگ میان ایران و افغانستان و عراق و پاکستان در سدههای اخیر برای دشمنان ما بسیار پر اهمیت است.
ماجراهایی چون ماجرای امروز حرم امام رضا و شهادت طلاب، هرگز اتفاقی نیستند...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فیلم قطار یخششکن را دیدم
تقریبا هیچ چیزی که مخاطب را جذب کند نداشت به جز خشونت.
نه ایده و سناریوی جدیدی داشت و نه دیالوگ خاصی.
حتی آنطور که گفته میشود نقد سرمایهداری هم نبود. نهایتا یک نقد کلیشهای از جامعه طبقاتی که البته طبق معمول طبقات بالا هم از خود مردم هستند و از همه چیز بیخبر.
فقط خدای قطار و یک منجی در کف جامعه میدانند چه خبر است!
از فیلم بگذریم!
آن چیزی که به "بهانه" فیلم میخواهم بگویم ماجرای #حقیقت_و_مجاز است.
یک روز در عالم ملکوت بودیم که...!
اصلا بگذارید من نگویم
این چند خط را از استاد عزیزم دکتر سپهری بخوانید:
کمی به نوک انگشتان پا خیره شده و کم کم از سمت پا به سمت دست ها بالا میآید. "آدم" اولین بار است که خود را اینگونه می بیند. احساس می کند در شیشه ای گرفتار آمده و از پشت قاب شیشه ای خودش را - ببخشید بدنش را- می بیند. در پایین بدن، کف پایش، زبری و نرمی خاک را لمس می کند.
دستش را به بدنش می کشد و سپس آن را بالا می برد به سمت نگاهش. نرمی چشمان را حس می کند. حس غریبی است و کمی هم گیج کننده. تا قبل از این فقط می دید اما الان احساس میکند از درونِ قاب چشمانش نظاره گر است؛کمی تنگ است. قبلا بی جهت می دید یعنی همه اطراف را با یک نگاه می دید
اما الان جهت دار می بیند؛ یعنی سرش را باید بچرخاند تا ببیند. خدایا چرا اشیاء اینقدر دور شده اند و اینقدر بی حس و حال. قبلاً به هر چه توجه میکردم در آغوشم بود یا در آغوشش بودم. چرا باید دستانم را دراز کنم تا صورت "حواء" را لمس کنم.
قبلا نفس در نفسم بود؛ الان گرچه کنارم است اما اینقدر دور است. قبلا برایم "تو" بود اما الان "او"شده است. پیش از این میوه ها را هم می فهمیدم و میوه ها هم مرا. به صرف دیدنشان، هم لمسشان می کردم هم بویشان را می شنیدم، هم طعمشان را می چشیدم و حتی زمزمه ای را که با من داشتند، می فهمیدم
رنگِ پُررنگِ چمن ها، موسیقی هم می نواخت. اما الان همه برایم "شیء" شده اند بی روح و منجمد؛ برایم "آن" شده اند. قبلاً همه را "تو" می دیدم. همه أنیس من بودند و من مأنوس با همه. اصلاً همه خودم بودند اما الان همه "او" شده اند؛ حتی "حواء".
همه یک نَفَس بودیم، هم نفـْسْ و هم نَفَس. الان همه "دیگری" شده اند. همه غریبه اند. سینه ام تنگ است، بغض گلویم را می فشارد. این غربت غربی چقدر سخت است. اینجا هیچکس آشنا و اهلی نیست. درست مانند کودکی که در ازدحام، مادرش را گم می کند.
می خواهم به وسعت همه هستی گریه کنم. ای کاش در آن قربت شرقی که قول گرفتی تا لحظه ای چشم از چشمانت برندارم بر عهدم می ماندم. مرا چه به خلود و مُلک لایبلی؟ خلود و مُلک، خودت بودی یعنی خودِ خودم. چه لذتی داشت آن اشراق شرقی.
چرا همه چیز زمخت و تاریک شده؟ آن همه لطافت و نرمی کجا رفت؟ آن موجودات بلورین و نازنین که به یک نگاه آمرانه ات، آن چنان حیا کردند که در من حلّ شدند کجا رفتند؟ خضوع و سجده شان به من نه فقط آنها را، که خودِ من را هم کُشت و مستغرقِ در عزِّ تو، محو شدم،
و وقتی به صحو آمدم خود را هم آغوش بهشتیان دیدم. همه مهربانی ها "چهره به چهره" و "تودرتو" بود. حتی خشم و غضب هم چشم در چشم بود. الان همه چیز دارد بی رنگ میشود، نگرانم که از حقیقت، صورتکی بیش نماند. دل نگران حضورم که دارد از کفم می رود. همه چیز شده تصویر.
اشخاص گم شدهاند در ورای تصویر. صورت ها بی روح اند. این صورت ها از آن همه حیات با طراوت بهره اندکی دارند. تار مو و پیچش گیسوی حضور کجا و دلالت بی روح مفاهیم کجا؟ این حیات فقط اسمش حیات است حیات دمِ دستی و پست: حیات دنیا
(دکتر سپهری)
قطار یخ شکن! یا اصلا چرا راه دور برویم همین فضای مجازی خودمان چیزی نیست جز یک مرحله مجازتر و دورتر نسبت به حقیقت، همانطور که این دنیا نسبت به عالم حقیقت، مجازی بیش نیست!
عکس پروفایل و تماسهای تصویری کجا و آغوش یار کجا! و آغوش مادی یار کجا و یکی شدن با جان او کجا؟!
الهی عظم البلاء...
شاید بگویید این دعا که جایش اینجا نبود!
اما ناخودآگاه یاد دیدار عید غدیر سال ۸۴ با حضرت آقا افتادم... آنجا که فرمودند در عصر مهدوی حتی نیازهای انسانها لطیفتر میشوند! و چقدر نیاز دارم که اهل دلی شرح دهد این اشارهی لطیف آقا را... عقل من که به جایی قد نمیدهد!
💠 @h_abasifar
این گفتگوی بنده با این جوان مخترع در مورد #واردات_خودرو را بخوانید
💠 @h_abasifar
سبحان ربک رب العزة عما یصفون و سلام علی المرسلین و الحمدلله رب العالمین...
#تایپوگرافی
#شکسته_نستعلیق
💠 @h_abadifar
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.17_2.mp3
5.84M
🔅 جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه چهارم: مال و امدادگری۱
• آیا امداد رسانی مال، خیر است؟!
- دو دسته آیه!
• دو سطح زندگی انسان:
۱- زندگی افقی؛ نامش در قرآن ،معیشت است. خوراک و پوشاک و...
⬅️ مال در زندگی افقی، مدد رسان و از نعمت هاست. نبودنش فقر است که از آتش نمرود سخت؛ تر است!
۲- زندگی عمودی؛ نامش در قرآن حیات است. معنا بخشی به زندگی، پرداختن به استعدادهای فطری و...
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
lotf latif_1401.01.18_2.mp3
6.2M
🔅جرعه ای از نور/ برنامه لطف لطیف رادیو اقتصاد/ رمضان ۱۴۰۱
#حجت_الاسلام_قنبریان
▫️ لطیفه پنجم: مال و امدادگری۲
• خیراتی که مال در آنها امدادرسان نیست!
- سطح عمودی زندگی(حیات)، توجهات به فطریات، علوم نافع، اکتسابات اخلاقی، معنابخشی به زندگی و...
- در اینها مال چقدر مددرسان است؟!
• زندگی عمودی دو ویژگی دارد:
۱. دخل مالی ندارند!
۲. الزاما با خرج مال هم حاصل نمیشوند!
⬅️ پس در زندگی عمودی مال مددرسان اصلی نیست!
- سلیمان(ع) دارای حیات معنوی، مددرسانی هدایای بلقیس را زیر سؤال برد!
#اقتصاد
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزینه ۱۰ دقیقه تماس با پزشک در آمریکا:۲۹۰ دلار
نظر یه غرب پرست: عوضش تو آمریکا زندگی می کنن.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگویم حتی با میکروفون هم مخالفم به من میخندند! این دانش خودش یک مساله است، روششناسی کشف این دانش مساله مهمتریست. یا باید بگویند که این روششناسی ابطالگرایی پوزیتیویستیست که خب پس دوباره تاریخ علم را بنویسید و نام امثال پوپر را بعنوان سارق علمی بنویسید! اگر هم آن نیست پس انحصارطلبیتان را کنار بگذارید و اجازه بدهید دانش پاک و طبیعی که نابود کننده نظام اجتماعی و فرهنگی جوامع و محیط زیست نیست گسترش پیدا کند.
💠 @h_abasifar