✨مقایسه ترک فعل حضرت یونس(ع) و برخی مسئولان
...چرا ترک قوم توسط حضرت یونس در مقایسه با ترک فعلهای مسئولان در جمهوری اسلامی بزرگ نیست؟ اصلا مگر ترک فعلهای مسئولان ما چقدر بزرگ است؟ چگونه این دو با هم قابل مقایسهاند؟ پیامبر خدا(ص) کجا و ما آدمهای جایزالخطا کجا؟ گمان میکنیم ترک فعل حضرت یونس برای خدا خیلی بزرگ بوده و امثال ما احتمالا دور باشیم از این گناه! تفاوت عمده حضرت یونس با مسئولان در نظام اسلامی چیست که ترک فعل مسئولان ما خیلی بزرگتر از ترک فعل حضرت یونس است؟ آیا این تفاوت به شخص حضرت یونس و شخص مسئولان برمیگردد یا به مردمی که روبهرویشان هستند؟ بهنظر میرسد بیشتر تفاوت در مردمی است که مخاطب این دو هستند. به شرایط مردم در هر دو مورد دقت کنید: یونس درمیان قوم خود سالها دعوت کرد اما اثر نکرد، او عصبانی شد، ناراحت شد و ترک کرد و بعد دچار عقوبت شد و محبوس در شکم ماهی.
اما مردم ما با تحقق انقلاب به آرمان همه انبیای الهی جامه عمل پوشاندند. در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن اثبات میشود که: «ایجاد حکومت و جامعه توحیدی و برانداختن نظام جاهلی و شرکآمیز و ایجاد رستاخیز عظیم در متن اجتماع هدف همه انبیای عظام است.» آنچه یونس خواسته و نشده بود و باعث ناراحتی و قهرش شد، مردم ما برایش فداکاری کردند، جان دادند، جوان دادند...
متن کامل یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/page/220320/
✍اسماء اسدی پور
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در راه قدس، اولین سرود «فارسی عبری و عربی» به مناسب فرار رسیدن روز جهانی قدس
@haad1442
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلسطین کلید رمزآلودی ست که درهای فرج را به روی امت اسلامی می گشاید
@haad1442
💫سامری ام یا انقلابی؟
🍀وقتی حضرت موسی(ع) به میعادگاه خود با خدا رفت و 10روز هم بر این قرار اضافه شد، سامری به قوم بنیاسرائیل گفت موسی رفته تا برای ما راهکارهای رسیدن به سرزمین موعود را بیاورد، اما معلوم نیست کی برگردد و مشخص نیست راهکاری بیاورد که به درد دنیایمان بخورد. بیایید تا من به شما بگویم که چطور میتوانیم خیلی نقدتر و سریعتر، رفاه قابلقبولی را همینجا ایجاد کنیم. اقوامی آنطرفتر از ما هستند که زندگیشان زرقوبرقی دارد. ما میتوانیم با استفاده از نسخههای آنها، به همان حد از آسایش و راحتی برسیم. دلیلی ندارد در بیابان منتظر موسی بمانیم که معلوم نیست کی برمیگردد.
🍀و همین شد شروع پشتکردن قوم بنیاسرائیل به موسی بعد از آن همه معجزات خیرهکننده.
سامری مرض بینیازی به نسخه توحیدی را در جامعه سرایت داد. مرض بینیازی یکی از شایعترین امراض در جامعه ما نیز هست. افراد زیادی بیان میکنند که با وجود نسخههای غربی برای ساخت جامعه و اقتصاد، نیازی به نسخههایی که از درون تفکر توحیدی جوشیده باشد، نداریم. ما هم بدون نیاز به اینکه بخواهیم بدانیم اساسا امتدادی برآمده از مبانی برای معضلات اقتصادی کشور وجود دارد یا نه، دنبال نسخهپیچیهای تفکرات غربی راه میافتیم.
🍀در مقدمه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی از انواعی از امراض نام برده میشود که وجود این مرضها در نخبگان جامعه مانع از این است که تفکر ناب توحیدی پا به عرصه اجتماع بگذارد و در راهگشایی برای معضلات جامعه و روشنگری مسیر موحدانه نقش ایفا کند. یکی از این مرضهای نخبگان جوامع، مرض بینیازی از دستورالعملهای الهی و بومی است. بهصرف اینکه از تمدنی دیگر هرچند معارض، نسخهای تجویز شود، بدون اینکه بدانیم آیا همان نسخه کاربردی خودشان است یا نسخه تجویزی برای رقیب تمدنیشان، آن را در جامعه خود بهکار ببندیم و حتی چشم روی تجربههای پیشین همین نسخه ببندیم و بارها تکرارش کنیم و دائما گمان کنیم ما بلد نبودهایم این نسخه شفابخش را خوب و کامل اجرا کنیم وگرنه روی مبارک این نسخه که کمترین گردی از اشکال و تردید نمینشیند.
🍀بهنظر میرسد فراتر از سخن از مزایا و معایب طرحهای اقتصادی باید به این سوال بیندیشیم که این طرح تجویز کدام مبانی اقتصادی است. مبانی توحیدی یا غیرتوحیدی؟ از تمدن پر از تبعیض و بیعدالتی غرب آمده یا از دل اندیشه استقلالطلبانه و عدالتگستر توحیدی؟ قبل از هرچیز باید ببینیم تصمیمگیران اقتصادی مثل سامری مردم را به بهشتی کاذب با نسخههای نئولیبرال وعده میدهند یا دلبریده از نسخههای ناکارآمد و مفتضح غربی هستند؟ سیاستمداران ما در شناخت نسخههای نئولیبرال اقتصادی چقدر تبحر دارند؟ چون ممکن است در کلام مرگ بر لیبرالیسم هم بگویند اما در عمل بهدلیل نشناختن نسخهها، اقداماتشان فرقی با لیبرالترین سیاستمداران نداشته باشد. مشهور است که معاویه دستور داده بود در آموزشهای دینی به مردم حرفی از بیدینی گفته نشود. شناخت مردم از دین و عدم شناخت از بیدینی بیشتر از اینکه هدایتکننده مردم به دین باشد، باعث کشیده شدن مردم به بیدینی شد. وقتی مرزهای دینداری و بیدینی را نمیشناسند کمکم به آن طرف مرز میغلتند و متوجه این غلتیدن نیستند.
🍀دشمنشناسی که یکی از وجوه مهم تفکر امام راحل است، امروز در عرصه اقتصاد باید در شناخت تفکر نئولیبرال و تجویزهایش و نتایج این تجویزها در گذشته همین کشور و سایر کشورها، خودش را نشان دهد. ما باید بدانیم دشمن در اقتصاد چه میگوید که دقیق بتوانیم با او مرزبندی داشته باشیم.
در میانه جنگ اقتصادی، نخبگانی که سواد اقتصادی خود را ارتقا ندهند، قدرت تشخیص خود را از دست میدهند و نخواهند توانست هدایتگر جامعه باشند، بلکه به احتمال زیاد جادهصافکن همان تجویزهای پرطمطراق دشمن باشند. بیایید از همین امروز از معتمدان اقتصادی خود بپرسیم چند کتاب در زمینه مسائل کلان اقتصاد سیاسی به ما معرفی کنند تا در زمینه اقتصاد عوام باقی نمانیم.
✍اسماء اسدی پور
https://farhikhtegandaily.com/page/220944/
@haad1442
🌟مصدر علم نافع
🍀تاکید چندباره رهبر انقلاب بر ضرورت تدریس علم نافع در مدارس، حاکی از ضرورت یک بازاندیشی اساسی در الگوی حاکم بر تدوین کتب درسی است که ناکارآمدی آن در برطرف ساختن نیازهای دانشآموزان ما عیان شده است. اما پرسش اینجاست که این بازنگری در چه سطوحی باید انجام شود؟ این نگرانی وجود دارد که صرفا کمیتهای تشکیل شده و مطالبی از کتب درسی حذف و مطالبی دیگر افزوده شود. این مهم، یک مقدمه واجب دارد که اگر طی نشود، مطلوب حاصل نخواهد شد. آن مقدمه عبارت است از حاکم شدن یک الگوی کلان و جامع بر سرفصلها و محتوای کتب درسی. در چهارچوب چنین الگویی است که حذف و اضافه مطالب، معنیدار و موثر خواهد بود. اما آن الگو کدام است؟
🍀بیتردید اگر بخواهیم الگویی برای تدوین کتب درسی طراحی کنیم، این الگو در دو سطح باید پاسخگوی نیاز ما باشد؛ نخست، سرفصلها و دوم، محتوا. لذا پرسش اولی که الگوی ما باید پاسخ دهد این است که سرفصلهای کتب درسی بر چه اساسی باید انتخاب شوند تا مطمئن باشیم موضوعات نافعی برگزیده شده است؟ و پرسش دومی که الگوی ما باید به آن بپردازد، این است که محتوا چگونه گزینش شود که مطمئن باشیم از علم نافع فاصله نگرفتهایم؟
🍀برای پاسخ به پرسش اول باید توجه کنیم که علوم بیشماری وجود دارند که صحیح هستند اما دانستن و ندانستن آنها زندگیهای فردی و اجتماعی انسانها را تحتتاثیر قرار نمیدهد و این دقیقا نقطه مقابل علم نافع است. رهبر انقلاب در کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» میفرمایند: «خیلی از حرفهای عالم درست است، اما حرف درست بودن، لزوما به این معنا نیست که ناچار باشیم در این زمان، در این شرایط، با این نیازها، آن حرف درست را مطرح کنیم. ما باید ببینیم در میان درستها، کدام لازم است؟ در میان لازمها کدام لازمتر است؟ در میان لازمترها، کدام فوری است؟ در میان فوریها، کدام فوتی و حیاتی است؟ اول آن را بگیریم، از آنکه فراغت پیدا کردیم، بحثهای بعد، و به همین ترتیب اینقدر پیش برویم تا بعد برسیم در آخر کار به بحثهایی که درست است؛ اما لزومش، ضرورتش، آن اندازهها احساس نمیشود.(ص310)
🍀به نظر میرسد دستاندرکاران تالیف کتب درسی میتوانند از این فرمول برای بازنگری جدی در سرفصلهای کتب درسی استفاده کنند. اما مسالهای که پیش میآید این است که ممکن است از نظر افراد مختلف، مباحث «لازم و لازمتر و فوری و حیاتی» متفاوت باشند. اگر امروز از چند عالم و صاحبنظر بخواهیم برای ما لیستی از موضوعات مهم را به ترتیب اولویت مشخص کنند، احتمالا بهازای هر نفر یک لیست متفاوت خواهیم داشت. پس تکلیف چیست؟...
ادامه یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/news/71844/
✍اسماء اسدی پور
@haad1442
سلام خدا بر آن خانواده با کرامتی که در گذر از عالم دنیا زندگی بر مرام "مجاهدین اسلام" را برگزید و...
سلام خدا بر آن مادری نه امروز که همه این سالهای مجاهدت پسرش، قربان قد و بالای جوانش میشد...
سلام خدا بر آن همسری که شاید انتظار خبر شهادت را از سوریه داشت اما از همین کوچه و در همین نزدیک، نه...
سلام خدا بر فرزندانی این روزها ملائک آسمان با گریه هایشان می گریند...
سلام خدا بر شهدایی که به استقبال تازه شهید ما آمدند... سلام بر فرمانده... صیادِ عزیز، دلهای ما همراه توست در آن بزم آسمانی رسیدن و رستگار شدن... ای کاش دستی برآری و دعایمان کنی که جانمانیم، منفعل نباشیم، حافظ خون تو و دنباله رو راه تو و نگهدارنده عَلَم تو باشیم...
@haad1442
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
#عنکبوت_مقدس جانداریست که در لحظهی صفر تقویم هجری قمری بر دهانهی غار ثور تار تنید تا جانپناه پیامبر آخرالزمان شود. وقتی دوام اسلام به تاری بند بود، حشرهای سُستمنزل محاسبات دنیای کفر را بهم ریخت. حالا که شیعه زیر سایهی امامی قُدسمنزل قوام گرفته، کجا شبپرهای با نیشتر هنر هفتم میتواند بر چهرهی آفتاب هشتم پنجه بکشد؟ پردهی نقرهای را کجا آن یارا باشد که گنبد طلایی را بپوشاند؟ رسانههای زنجیرهای اهل باطل کی میتوانند سلسلهالذهب و عروة الوثقای حق را از هم بگسلانند؟ گنبد طلای مشهد همان درخت طوباست که خدا با دست خود در جان دنیا کاشته و نخل طلای کن همان شجرهی زقوم است که سران ابلیس لای زرورق پیچیدهاند تا رئوس الشیاطین از آن بیرون نزند.
شهر عنکبوتی واقعی همانی است که چند سال آینده را نخواهد دید، آنگاه که مرد عنکبوتی هم دیگر نمیتواند به دادش برسد. قاتل زنجیرهای، غرب وحشی است که زنجیر پاره کرده و شیک و مجلسی نسلکشی میکند و از خون کودکان یمنی و سوری و عراقی در ونیز و برلین و کن فرش قرمز پهن میکند تا تعدادی ناهنرمند از وطن گریخته روی آن اسکی بروند. در قاموس هنر سکولار، حکما سامری چهره ماندگار و هنرمندی مردمی است که گوسالهای را از طلا تراشید و به شعبده جای خدا جا زد و مُشتی گوسفند برای او کف زدند و با او عکس یادگاری گرفتند. تندیس طلایی گوسالهی سامری هم باشد برای آنها که برای فستیوالهای موهن غربی غش و ضعف میروند.
#همه_خادم_الرضاییم
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از خانه طلاب جوان
عهد مجازی ویژه نامه حادثه آبادان.pdf
3.68M
#نشر_حداکثری
🔰 اینجا آبادان 🔰
ویژهنامه مجازی نشریه علمی فرهنگی عهد
"روایت اعضای اعزامی خانه طلاب جوان قم به آبادان از واقعه #متروپل"
💠 برخی از عناوین این ویژهنامه:
- روحانی در بین مردم، مانند ماهی در آب است
🎙 "گفتگو با حجتالاسلام غبیشاوی، امامجمعه محترم آبادان"
- رسالت ما، حفظ روایت صحیح از ماجرا
🎙 "گفتگو با حامد عسگری"
- یک اربعین کوچک در دل آبادان
🎙 "گفتگو با حسین سلامی نیروی جهادی در آبادان
- گفتگو با حسن باقرکلانتری
🎙 " رئیس H.S.E صنایع منطقه آزاد روند"
- قصه و غصه آبادان؛
✍ علی مهدیان
- افسران ارشد مبارزه؛
✍ حسین کاظمزاده
- روایت یک رویش؛
✍ علیسپهران
#آبادان
#خانه_طلاب_جوان
#نشریه_عهد
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
🔴 برخورد با بدحجابی چگونه باید باشد!
🔹برخی دوستان مذهبی و انقلابی، مقابله پلیس با بدحجابی و بدحجاب ها را همانند مقابله آن با دیگر جرائم یا منکرات حساب میکنند، درحالیکه پیچیدگیها و ریزه کاریهای این مسئله بسیار بیشتر از آن است که سازمانی که وظیفه مقابله با قاتلان، دزدان و اشرار را برعهده دارد، متکفل مشکل بدحجابی هم بشود.
🔹بدحجابی حتی با شرابخواری و روزه خواری و... هم بسیار متفاوت است. خیلی مهم هست که بدانیم چند درصد از جامعه ما بدحجابی را یک جرم یا حتی یک منکر یا ناهنجاری تلقی میکند؟؟
بدحجابیها خودشان هم با یکدیگر متفاوتند و توجه به این تفاوت ها بسیار مهم است. بین آنهایی که به دنبال ترویج بدحجابی در کشور هستند با آن دختر دانش آموز و دانشجویی که بدون هیچ منظور اجتماعی و سیاسی خاصی، تحت تاثیر خانواده و جامعه اطرافش بدحجاب هست بسیار تفاوت هست. به همین جهت برخورد با این بدحجابیها هم باید متفاوت باشد.
🔹با مورد اول حتما باید به سختی به عنوان یک جرم برخورد کرد، اما برخورد با مورد دوم دارای ظرائف بسیار است. همین تفاوت باید بین بدحجابیهای ساده با بدحجابی های سخیف هم در نظر گرفته شود. بدحجابی های سخیف، بدحجابیهایی هستند که ناهنجاریهای بزرگتری را علاوه بر بدحجابی با خود دارند همچون: بدلباسی، آرایش های زننده، استفاده از نمادها و تیپهای هنجارشکن مثل شیطان پرستی و همجنس گرایی و ...
سوال این است که آیا نیروی انتظامی به عنوان ارگانی که وظیفه برخورد با قاتلان، دزدان، متجاوزان و اشرار را برعهده دارد، میتواند از عهده شناخت ریزه کاریها و لطائف برخورد با مسئله بدحجابی بربیاید؟
🔹آیا با نگاه به همه انواع بدحجابی به عنوان جرم، درحالیکه بخش قابل توجهی از جامعه آن را جرم تلقی نمیکند، میتوان این مشکل را حل کرد؟
🔹آیا ماموری که استخدام شده تا با جنایتکاران و مجرمان برخورد کند، میتواند برخورد مناسبی با بدحجاب هم داشته باشد؟
🔹دختر تحصیلکرده، بااخلاق، با ادب، مهربان و فداکار و دارای شان کاری و اجتماعی بالا را فرض کنید که به صورت ذاتی و خانوادگی بدحجاب هست. کسی که هرگز پای خودش و خانواده و خاندانش به کلانتری باز نشده، ناگهان در خیابان به مامورانی برخورد میکند که او را مجرم میپندارند و به ظرائف برخورد با بدحجابی آگاه نیستند. چه فشار و ترسی به این دختر وارد میشود؟ طبعاً مقاومت میکند و این مقاومت، برخوردها را تندتر و تندتر میکند و ...
🔹حالا ما یک بدحجاب را به یک مجرم تبدیل کردهایم. به کسی که پرده ها بین او و حکومت دریده شده است. اگر فیلم و خبر این برخوردها در جامعه هم منتشر شود که مشکل هزاران برابر شده است.
🔹همه این هزینهها به این دلیل است که ما میخواهیم با آن تنبلی همیشگیمان، به ساده ترین شکل ممکن، یک مشکل پیچیده را حل کنیم، آن هم به روش سلبی!
✍حسین رجائی
پ.ن: در واقع پلیس وظیفه برخورد با نوع اول را دارد نه نوع دوم بدحجابی/کار فرهنگی به روش سلبی امکانپذیر نیست.
@haad1442
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 #حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
قسمت اول/ ریشهها، باورها و عقاید
🔹طبق گزارش مراکز رسمی آماری کشور، قریب 70 درصد زنان و دختران در کشور، به لحاظ تعریف «حجاب شرعی»، بدحجاب محسوب می شوند. موضوع حجاب هرساله با شروع فصل گرما در رسانه های کشور و خطبه های نماز جمعه گُر می گیرد و تصمیمات و اقداماتی در دستور کار قرار می گیرد؛ اما ناگوار است بگوئیم سال به سال این وضعیت بدتر می شود. در این میان چند خطیب نماز جمعه در کشور هستند که بی تعارف بگوئیم خطبه هایشان به ضرر حجاب تمام می شود! عجیب است چرا مخاطب این تشرها، حکومت و دولت و اصحاب قدرت و ثروت نیست؟!
1️⃣ اول؛ حقیر همانند خیلی از دلسوزان، معتقد به #حجاب_قانونی در کشور هستم و معتقدم حکومت دینی و دولت ها نباید نسبت به مسئله حجاب و عفاف بی تفاوت باشند. اما معتقدم این «مسئولیت داشتنِ حکومت»، صرفاً به معنای اقدامات خشک، سخت، خلاف قانون و خلاف شرع و ... و در یک کلام اقدامات سلبی نیست.
2️⃣ دوم، ما باید بپذیریم مسئله حجاب اگرچه بسیار مهم است ولی نسبت به مسائل اصلی این کشور، درجه پائین تری دارد. امروز مهم ترین مسائل این کشور عبارتست از: فقر گسترده، تبعیض، اختلاف طبقاتی، فساد گسترده، ناکارآمدی دستگاه ها، سیاست های غلط اقتصادی، نبود عدالت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، مسکن، اشرافی گری طبقات بالادست، گرانی و سایر مشکلات معیشتی ... . اما اینکه اولویت خطبای نماز جمعه و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و سایر نهادها مسئله حجاب می شود در نگاه ناقص شان به دین است.
3️⃣ سوم؛ اینکه عده ای فکر می کنند بدون اسلامی سازی عرصه های اصلی کشور، می توان حجاب را با ضرب و زور درست کرد، باور غلط دیگری است. مگر می شود بدون اسلامی سازی اقتصاد، بدون اسلامی کردن جامعه، بدون از بین بردن این ساختار طبقاتی که مخالف توحید است، بدون از بین بردن اشرافی گری و سرمایه سالاری، بدون اسلامی کردن بانک ها و بازار، بدون اسلامی کردن دانشگاه ها و ... مسئله حجاب را درست کرد؟ این هم فکر اشتباه دیگری است.
4️⃣ چهارم؛ اینکه عده ای تصور می کنند بدون نگاه ریشه ای به مسئله حجاب و عوامل اصلی بی حجابی، میتوان مسئله حجاب را درست کرد، اشتباه رایج دیگری است. یعنی چه؟ یعنی اینکه ما باید درست تحلیل کنیم که ریشه اصلی معضلات فرهنگی و اخلاقی و بدحجابی و احیاناً حیازدایی و غیرت زدایی از جامعه چیست؟ چرا بدحجابی گسترش پیدا کرده؟
🔹ببینید حجاب میوه درختِ باورها و عقاید است. کسی که حجاب نمی گیرد در وهله اول مربوط به باورها و عقاید اوست. باورهای ایمانی اگر تقلیدی و تعصبی و شناسنامه ای باشد نتیجه اش همین است که با هجمه های بیرونی براحتی تغییر می کنند. باید این باورهای ایمانی از روی آگاهی شکل بگیرد تا ماندگار شود و در برابر هجمه های بیرونی از دست نرود. تغییر باورها در وهله اول با کارآمدی نظام سیاسی دینی در تأمین و مدیریت امور جامعه امکان پذیر است؛ یعنی اگر حاکمیت دینی نشان دهد که در عرصه مدیریت کشور کارآمد است به طور اتوماتیک وار، باورهای دینی تقویت می شود و البته تزریق آگاهی برای تقویت باورها به روش های گوناگون آموزشی، فرهنگی، رسانه ای و ... بسیار مهم است. نگاه سلبی صرف در این باره، نتیجه عکس می دهد.
5⃣ پنجم؛ طبق آمارهای رسمی، دلیل اصلی عمده این 60، 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، تغافل نسبت به حجاب، نشناختن فلسفه حجاب، توجیه نشدن، عدم تمایل و ... است. طبق آمار مرکز پژوهش های مجلس، از این تعداد بین 10 تا 15 درصد بدحجاب حاد(بدحجاب هنجار شکن) هستند و اینکه چند درصد از این 15 درصد هنجارشکن حاد، سیاسی و عامدانه و با هدف مخالفت با اصل اسلام یا مخالفت با نظام جمهوری اسلامی، بدحجابی حاد دارند قابل بررسی است.
🔺حالا شما بگوئید راه حل مواجهه با همه این 70 درصد بدحجاب(با ملاک حجاب شرعی)، اقدامات سلبی است؟! ممنوعیت ها و محرومیت از حقوق شهروندی و دولتی است؟ و آیا مسئولیت حکومت دینی فقط به اقدامات سلبی محدود می شود؟ و آیا اقدامات سلبی، ختم به نتیجه مثبت می شود یا منفی؟
ادامه دارد ...
❇️ لینک قسمت دوم:
https://eitaa.com/modaresian/5186
❇️ لینک قسمت سوم:
https://eitaa.com/modaresian/5187
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت دوم/ مسائل فرهنگی و اقتصادی حول حجاب؛ چرا بجای مردم، مخاطب امر و نهی، حکومت و دولت ها نیست؟
6⃣ ششم، در بُعد اقدامات فرهنگی؛ آیا حجاب و فلسفه حجاب نباید سهم مناسبی در کتب درسی دبستان و متوسطه اول و دوم و دانشگاه های کشور داشته باشد؟ آیا مسئله غیرت و حیا نباید سهم ویژه ای داشته باشد؟ آیا آموزش پسران و دختران، نوجوانان و جوانان نباید سهم ویژه ای در دستگاه های آموزشی و فرهنگی کشور داشته باشد؟ آیا نباید بخشی از تولید محتوای رسانه ملی و رسانه های رسمی و دولتی با روش های جدید و اقناعی و جذاب داشته باشد؟ آیا نباید سهمی در تولیدات سریال و سینمای کشور و این همه دستگاه های عریض و طویل فرهنگی داشته باشد؟ و قس علی هذا...
7⃣ هفتم، در بعد اقدامات اقتصادی پیرامون حجاب؛ چرا هزینه حجاب داشتن برای خانوار ایرانی، بسیار بیشتر از هزینه لباس های نامناسب است؟ چرا واردات چادر در اختیار و انحصار عده محدودی وارد کننده است؟ آیا می دانید انحصار واردات چادر مشکی در اختیار چند نفر با سود ۵۰۰ درصد است؟ ( https://tn.ai/2161041)
8⃣ هشتم؛ آیا می دانید 33 درصد از پوشاک مورد نیاز کشور از طریق قاچاق تأمین می شود؟ دلیل آن هم، مافیای وارد کننده است؛ شاید یک دلیل دیگر هم، ممنوعیت واردات رسمی و کنترل شده و با قیمت مناسب است؛ عدم راهبرد فرهنگی برای واردات پوشاک مشهود است. هیچ نظارت و کنترلی روی واردات لباس نیست و بزرگترین ضربه به فرهنگ پوشش کشور از همین طریق صورت می گیرد!
9⃣ نهم؛ و آیا می دانید کارگروهی ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد به نام « کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» به عنوان متولی سیاستگذاری و برنامه ریزی حوزه مد و لباس کشور، دارای وظایف ستادی، حمایتی، تشویقی و تنظیمی که همه تولید کننده های لباس و ... باید با نظارت این کارگروه عمل کنند ولی این کارگروه بسیار ناکارآمد و ضعیف است؟
🔹با ذکر موارد فوق؛ چرا مخاطب اصلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، مخاطب خطبه های آتشین برخی ائمه جمعه و بدنه جریان حزب الله، فقط مردم هستند؟ وظیفه حکومت در موارد فوق پررنگ تر و اساسی تر و تعیین کننده است یا نقش مردم؟ مشخص است چون نمی توانند حکومت و دولت و مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت را امر و نهی و مواخذه کنند؛ امر و نهی زنان و دختران، آسان تر و کم دردسرتر است!
🔺ما مسائل اصلی و اساسی و وظیفه حکومت و دولت ها و مجالس را رها کردیم و به امر و نهی مردم می خواهیم بسنده کنیم!
ادامه دارد ...
❇️ لینک قسمت اول:
https://eitaa.com/modaresian/5185
❇️ لینک قسمت سوم:
https://eitaa.com/modaresian/5187
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 حجاب؛ وظیفه حکومت و نقش مردم؟
🔺قسمت سوم؛ در وهله بعدی، جلوی کارهای آسیب زا و خلاف قانون گرفته شود.
🔹برخی اقدامات در حوزه حجاب و عفاف، نه تنها آورده ای ندارد بلکه مضر و خسارت بار است. حکومت وظیفه دارد جلوی این اقدامات را بگیرد.
🔸بطور مثال ممنوعیت و محرومیت از خدمات اجتماعی، شهروندی و دولتی، نه تنها مبنای شرعی ندارد بلکه مبنای قانونی و حقوقی هم ندارد. فرض کنید درصد بالایی از این افرادی که حجاب شرعی ندارند اما دختران و زنان مودب، بانشاط، با اخلاق و با وفا و اهل زندگی و درس و فعالیت های علمی و خیریه ای و محیط زیستی و ... باشند که به قول یکی از دوستان تاکنون پایشان به کلانتری باز نشده؛ ممنوعیت ورود به مترو یا «برخورد نامناسب» توسط عوامل انتظامی، چه بلایی به سر اینها می آورد؟ با آن روحیه لطافت زنانگی. اینها چه حسی نسبت به اسلام و حکومت پیدا می کنند؟!
🔻در این مطلب عرض کردم:
🔹یک مورد دیگر، خطبه های برخی خطبای مشهور نماز جمعه است که سالهای سال در نماز جمعه سخنرانی می کنند و نه تنها نتوانسته اند دیگران را جذب کنند بلکه همین حزب اللهی ها را هم از خطبه های خود و نماز جمعه زده کرده اند. حاشیه سازی، ارائه حرف های شاذ و گاهی بی مبنا، اهانت به مردم یا برخی اقشار متأسفانه مرتباً دیده می شود که انسان آرزو می کند کاش این عزیزان کمتر سخنرانی کنند!
🔸بطور مثال ببینید؛ اخیراً حجت الاسلام سیداحمد خاتمی در خطبه نماز جمعه تهران گفته است: «عدهای می گویند چرا به چهار تار موی زن که بیرون است گیر می دهید اما به دزدی ها و اختلاسها گیر نمی دهید. بنده و سایر خطبای جمعه از جمله کسانی هستیم که همواره بر برخورد با دزدان و مفسدان اقتصادی تاکید داشتیم و قوه قضاییه نیز ورود خوبی به این عر صه داشته است اما بزرگ شدن گناهی به معنای تحقیر گناه دیگر نیست، قطعا دزدی کردن و اختلاس گناه است اما بی حجابی هم گناه است، اتفاقا #بسیاری از بی حجابها، زنها و بچه های همان دزدها هستند!»
🔹اولاً مردم که تاکنون ندیده اند رفع فقر و مبارزه با تبعیض و فساد، در خطبه های ایشان اولویت داشته باشد و مکرراً تکرار شده باشد! شاید یک زمانی یک چیزی کلی گفته باشد.
🔸ثانیاً؛ عرض کردیم که طبق آمار رسمی مرکز پژوهش های مجلس، 70 درصد زنان و دختران در کشور با ملاک حجاب شرعی، بدحجاب محسوب می شوند. حدود 15 درصد از اینها، بدحجاب حاد و ناهنجار هستند.
🔹اگر کلمه «بسیاری» در سخنان جناب خاتمی را در نظر بگیریم که زنان و دختران دزدها هستند، یعنی از این ۷۰٪ باید مثلاً 40 % تا ۵۰٪ از اینها، زنان و دختران دزدها باشند!
🔸اگر هم دست پائین را بگیریم از همان ۱۵٪ هنجارشکن بد حجاب،( که عرف هم بدحجاب میداند) کلمه "بسیاری" یعنی حداقل ۱۰٪ از این 15%، دختران و زنانِ دزدها هستند! یعنی حداقل ما ۱۰٪ اختلاسگر و دزد داریم! آیا جناب خاتمی لازمه این حرف شان را می پذیرند که ما در کشور 10 درصد دزد داریم؟ اگر ۱۰٪ جامعه ۸۰ میلیونی دزدند پس چرا قوه قضائیه کاری نمی کند و با برخورد با این 10 درصد دزد، ریشه بدحجابی را نمی خشکاند؟! با این آمار، پس چرا فساد سیستمی تکذیب می شود؟ آقای خاتمی ندانسته ادعای نهادهای بین المللی و مخالفین نظام را ثابت کرده که می گویند ایران در شاخص ادراک فساد جزء بدترین هاست( رتبه ۱۴۶از ۱۸۰ کشور بلکه بدتر)!
🔹حالا این اظهارات را در کنار سخنان حاج قاسم بگذارید که می گفت: «همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست.»
🔸اطمینان خاطر دارم که هرچه این بزرگواران کمتر درباره حجاب و عفاف صحبت کنند بهتر است وگرنه با هر سخن درشت، شکاف اجتماعی و فرهنگی در کشور را افزایش می دهند. به نظر حکومت وظیفه دارد جلوی این دست از اقدامات که وضعیت حجاب را بدتر می کند بگیرد. این اقدامات و سخنان تحریک آمیز، تأثیر بدتری در بحث حجاب دارند.
❇️ لینک قسمت اول:
https://eitaa.com/modaresian/5185
❇️ لینک قسمت دوم:
https://eitaa.com/modaresian/5186
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
اجتماع بزرگ امت رسولالله، امروز در میدان انقلاب
🔹کانونهای قرآنی و هیئات مذهبی تهران بزرگ، از عموم مردم و هیئات حسینی تهران دعوت کردند برای برگزاری اجتماع بزرگ امت رسول الله حضور به هم رسانند.
🔹این تجمع ساعت ۱۶ روز یکشنبه ۳ مهر از چهار مسیر به سوی میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
پ. ن این اجتماع خیلی مهمه، خیلی
هدایت شده از بر پا
کدام گشت کدام ارشاد
⚡️میگویند قصه جمع شد و من خنده ام میگیرد. آقایان کمی تامل کنید. وقتی با فهم و معرفت بیدار نشیم باید با خون و آتش بیدار شویم. چاره ای نیست. راه دیگه ای هم نیست. گشت میزدید که چی رو پیدا کنید وقتی همه چیز جلوی چشمتان بود. همین آقا و خانم سلبریتی جلوی چشمتان نبود؟ کاری به موضع گیریهای نمک به حرامی و دیکته شده شان ندارم، کاری به افتخار خرید وسایل خانه از فرانسه و زاییدن در کانادایشان ندارم، کاری به مسخره کردن ارزشهایتان و امیدتان و هویتتان ندارم، به همان ملاک که به دخترکان مترو سوار تذکر میدادید، به همان ملاک چرا اینجا خفه بودید؟ دیدن و پیدا کردن اینها گشت زدن لازم داشت واقعا؟
⚡️من بیست سال است طلبه ام، در میانه آشوبهای تهران حتی با همین لباس مقدس رفته ام، کمتر از انگشتان یک دست توهین شنیده ام، همیشه احترام بوده و تکریم. اما چند روز پیش یک دختر و پسر نوجوان به خودم و خانواده ام به خیال خود توهین کردند. چیزی هم نگفتند فقط گفتند الهی بمیرید. جلوی خانواده ام سکوت کردم، هنوز از اینکه چرا سکوت کردم اذیتم، در رنجم. چرا حرف دلم را بهشان نگفتم. میخواستم بگویم. الهی بمیرم و فدای شما شوم. الهی بمیرم که شما امروز به خاطر ندانمکاری امثال من اینطور از لباس من و چادر همسر و دخترم نفرت در دلتان جمع نشود. الهی بمیرم برایتان تا شما بمانید و رشد کنید و بفهمید و بساط ظلم را جمع کنید. بساط واقعی و نه توهمی، نه آنچه در ذهنتان ساخته اند به زور و اجبار و قلدری.
⚡️آنانکه برای جمع کردن بساط کثیف اینستا و واتساپ و هر زمین بازی لجن صهیونیستی، چرتکه میانداختند و حساب کتاب میکردند که اینقدر مشاغل داریم و اینقدر بیکار میشوند و این قدر مردم اذیت میشوند و این قدر آقازاده ها کمتر خودنمایی میکنند و باباهاشان اذیت میشوند و این قدر سلبریتی ها کمتر دنس میدهند و مدیران ارشادمان تاب غصه شان را ندارند. حالا چرا چرتکه هایشان را روی میز نمیگذارند حساب کتاب کنیم؟ قیمت این دختر و پسر و نوجوانهای کف خیابان تک تک شان چند؟ قیمت نفرتی که سلبریتی های حرام لقمه در دلهایشان میکارند چند؟ قیمت ارشادی که بابش را میبندد این مجازی رهای بی صاحب صاحب شیطان، چند؟ قیمت دعوای دختر بیگناه و مادر چادریش در خانه چند؟ قیمت بانک و ماشین و موتور و سطل آشغالها را که میفهمید لعنتی ها، قیمت آنها چند؟ قیمت خون های ریخته شده جوانان بیگناه و چادرهای معصومانه زنان شجاع ما چند؟ چرتکه بیندازید لااقل.
⚡️مدیونید اگر چند دقیقه یک دختر نوجوان حتی زامبی شده بدست مجازی صهیونیست را نگه دارید و کتایون ریاحی و معتمد اریا و فلان بازیگر و آن بازیکن بی شرف فوتبال را آزاد بگذارید و بعد دوباره در صدا و سیما و غیر آن دعوتشان کنید تا تماشاچی برایشان جمع کنید. مدیونید اگر گشت ارشادهایتان شکمباره های بالاشهری سر و بدن برهنه و حرمت شکن را رها کنند و دم در مترو و اتوبوس و تاکسی گشت بزنند. مدیونید اگر از جمع کردن زمین بازی دشمن در مجازی ذره ای عقب بنشینید. مدیونید اگر سلبریتی ها را علنی محاکمه نکنید که توضیح دهند به کدام حجت و دلیلی نظام را متهم به آدم کشی و پنهان کاری کردند تا بفهمیم فرقشان با گوگوش و داریوش و نونوش و جوجوش و تتلو و کوفت و زهرمار چیست واقعا.
⚡️بله جمع کردن این عنکبوتهای نامقدس، جرات میخواهد، عدالت در گشت ارشاد جرات میخواهد، معرفت میخواهد. و اگر با معرفت نفهمیم با خون و آتش باید بفهمیم و وای به حال آنها که با خون و آتش هم نمیفهمند.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
156901122_999079382.mp3
18.81M
🎙 بشنوید | بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از صوت و متن بیانات اقا
نسخه قابل چاپ - بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح.PDF
154.9K
بیانات در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح
۱۴۰۱/۷/۱۱
1138040576_1282335180.pdf
720.2K
فیش *حجاب* در بیانات حضرت آیت الله خامنه ای
برای مطالعه و تحقیق
گردآوری: سادات رضوی
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند:) طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد.
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
نظریه «مارپیچ سکوت» همین است، یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
عضو شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
1_1769896518.pdf
169.4K
من هم مقصرم...
این روایت خواندنی برادر عزیزم محمد علیان از کف خیابان را بخوانید
@syjebraily
🌿معروف تغافل و منکر غفلت
...وقتی کسی را دوست داشته باشیم، نقاط قوت او را برجسته میکنیم و هرچه افراد با نقاط قوتشان شناخته شوند، چون احساس پذیرش و دوست داشته شدن در آنها بالا میرود، سعی در بیشینهسازی نقاط اوج خود میکنند. این روند بهجایی میرسد که همه هویت فرد یا جامعه همان نقاطقوت میشود و نقاطضعف مضمحل میشود. هر جامعهای، مجموعهای از درستیها و نادرستیهاست. جامعهای زنده است که دائم از کفه نادرستیهای خود بکاهد و به کفه درستیهایش بیفزاید و این چگونه ممکن است؟ پاسخ همین اصل تربیتی است که مربی در خطاهای متربی، خود را به تغافل بزند و به او بهخاطر رفتارهای درستش افتخار کند. لذاست که میبینیم رهبر انقلاب همیشه ما مردم ایران را با نقاط اوجمان میشناسند و به ما افتخار میکنند. گویا اشکالات ما را نمیبینند. نتیجه این شده که ما با دیدن خود در آیینه کلام او به خود افتخار میکنیم و دنبال توسعه آن بخش از وجود خود میرویم. رشد جامعه در بستر محبت و علاقه و افتخار اتفاق میافتد، در بستر احساس محبتی که بین مربی و متربی وجود دارد، در بستر علاقهای که بهخوبیها در دل متربی روییده میشود و افتخاری که باعث میشود متربی با دیدن لحظههای رشد خود، حرکتش را سرعت ببخشد.
هر عملی القای محبت و علاقه و افتخار نکرد، ناگزیر در رشد دادن فرد و جامعه ناموفق است؛ اسمش را هرچه میخواهیم بگذاریم و هرچقدر با قوانین محکمش کنیم، باز هم ناموفقیم...
ادامه یادداشت را در روزنامه فرهیختگان بخوانید👇
https://farhikhtegandaily.com/news/74777/
✍اسماء اسدی پور
@haad1442
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
12_Javani_Youth.mp3
3.46M
معترض، ما هستیم!
درد داریم و خموشیم امّا
چه بگوییم از این قصّۀ تلخ؟!
شهر، تبدار شده
برگریزان حیاست
و چه غوغاییست از حجمِ هوس،
آرمانها شدهاند تبعیدی
و حقیقت نیز، زندانیِ زنجیرِ روایتبازان
گیسوانت شده بازیچۀ باد
عقدهها، حسرتها
آهها از داغها
دل تو آسوده، چشمها آلوده
شهر در پیچوخمِ زلف تو در خود پیچید
و چه تلخیها دید
شبِ گیسوی پریشانِ تو شد فاجعهساز
و تو هم میدانی؛
فتنه اینبار شده موجسوارِ تن تو
تن تو، طعمه شده
تن تو، ریشۀ این دعواهاست
و خیابان شده بازارِ حراجِ تن تو
چشمها، وسوسهآلودِ تنت
تن تو، سهم همه
تو بگو: کافی نیست؟!
و بخواه: وطنت؟ یا که تَنَت؟
و خدا، یا که تمنّای خودت؟!
به خدا،
عاشقی نیست هوادارِ رهاییِ تَنَت ...
میم. جیم.
@sedgh_mahdijamshidi
آخرین باری که خونه ی مامان مون اینا رفته بودم، 26 شهریور بود، یعنی دقیقا همون شبی که مهسا امینی فوت کرد.
و طی یک ماه اخیر از محدوده ی میدون خراسون، 17 شهریور خارج نشده بودم.
آخر هفته ی گذشته رفتم خونه ی مامان مون اینا.... و همه ش ذهن م درگیر بود که با چه صحنه هایی مواجه خواهم شد. محله شون یه محله ی بی اصالت همه جور آدم توش پیدا شویی هست با حجاب های داغون، با خودم می گفتم هیچی دیگه داریم می ریم استانبول! الان همه لخت و پتی ریختن تو خیابون.
شب دیر وقت رفتیم و تقریبا کسی تو خیابون نبود. احساس کردم که خب به خیر گذشت و اگر فردا شب هم همین موقع برگردیم، تمومه. 😅
عاقا فردا عصرش، گل دختری کلید کرد که مامان بریم روسری بخریم! 😱🤦♀
دِ بیا! هیچی هم نه روسری!
با خودم گفتم حالا تو این انقلابات اسلامی عزیزان برانداز، روسری فروشی از کجا گیر بیارم تو بلاد کفر؟! 😜😜😜
عاقا ما رفتیم تو خیابون، و در کمال ناباوری، عین 45 دقیقه ای رو که داشتیم از این روسری فروشی به اون روسری فروشی، سر می زدیم، فقط و فقط یه خانم بی حجاب تو خیابونا دیدم! 😳😳😳
و پشت سرش هم بودم و خیلی دقت کردم ببینم واکنش مردهایی که از روبروش میان چیه و مجدد در عین ناباوری، حتی یه مرد هم با نگاه دنبال ش نکرد! 😳😳😳
آجی م می گه مردا می ترسن اگه زیاد نگاه شون کنن، پاچه شون رو بگیرن دوستان لخت و پتی مون! 😁😁😁
حالا گذشته از این یه مورد، هر چی فکر می کنم، نمی فهمم بقیه چرا روسری سرشون بود؟ و روسری فروشی ها رو بگو! غلغله! و روسری ها گرووووووون! چرا واقعا؟! چرا ایرونی ها در هیچ چارچوبی نمی گنجن؟ 😅😅😅 مگه الان نباید اونایی که همیشه به زور، یه نوار باریک دور سرشون می پیچوندن، روسری ها رو درارن آتیش بزنن؟ پَ چرا داشتن روسری نو می خریدن؟! 🧐😅
✍رضوان
@haad1442