#اختلاف_همسر_با_خانواده
سلام وقت بخیر.خانمی 26ساله وهمسرم27ساله هستیم.حدودا7ساله ازدواج کردم ویه پسر3ساله دارم.
من درزمان عقدواوایل زندگیمون بدلیل مشکلات واختلافات خانوادگی که داشتم(اینکه پدرم بعضی چیزهاروسخت میگرفتن)همسرم ازهمان زمان یجورایی متنفره ازخانوادم یه چندسالیه که رفت وآمدنداریم فقط هر1 یا2ماهی منوچنددقیقه ای میذارن که برم خانوادموببینم.(همسرم ازیه شهردیگه است ومن ازیه شهردیگه).وهمینطورخانوادمم سالی 1باربه دیدنمون میان.اوایل همسرم خیلی سختگیری میکردن اماالان بعضی مواقع اجازه میدن که هم تماس بگیرم هم اینکه ببینمشون.
اینم بگم که همسرم رواعتقاداتشون ومذهبشون خیلی پایبندن وحرفی که میزنن سرحرفشون هستن.چندسالی هم هست که کلابابرادرم رفت وآمدنداریم.ازاین میترسم که پیش خداوندموردبازخواست قراربگیرم.لطفاراهنمایی نمایید.
پاسخ #مشاور_امین کانال همسران خوب سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و و قت به خیر 🌷
🌺طرفداری از پدر و خانواده خود نکنید.
🌺گاهی با عبارتهایی مانند:بله ،حق با شماست ،من هم اگر جای،شما بودم دلخور میشدم ،و......سعی در آرام کردن همسر خویش کنید .
متقاعد کردن همسرتان که اشتباه میکند و....فقط کار را خراب میکند.
🌺هر طور که میتوانید، در هر فرصت مناسبی،این اطمینان را به همسرتان بدهید که فرد اول زندگیتان شوهرتان است ،اولویت دارد و....
🌺همان طور که خود نیز اشاره کرده اید نسبت با گذر زمان بهتر شده ،مطمئن باشید این روند بهبود ادامه دارد .گاهی به طور ضمنی از ایشان تشکر کنید .
🌺اقتدار مردتان را حفظ کنید .
🌺با الفاظی مانند
مرد من
مرد زندگی
آقای من
از همسرتان دلربایی کنید .
🌺روابط،گرم و صمیمی با همسرتان داشته باشید ،نشان دهید از اینکه با ایشان زندگی میکنید لذت میبرید و رضایت دارید .
به خدا توکل کنید ،دعا کنید بر نزدیک شدن دلها و قلوب 🌷
گناهی متوجه شما نیست .
💠کانال همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بدرفتاری_جوان
سلام وعرض تشکر
من و همسرم ۱۱ ساله جدا شدیم و
پسرم ۱۷ سالشه و با من زندگی میکنه تا ۳سال پیش خیلی خجالتی و مودب بود..ولی الان خیلی بی پروا شده حتی تو مدرسه.و اینکه تو خونه بد دهنی میکنه و احترامم رو کم نگه میداره ولی بیرون نه.جدیدا هم خیلی بی مسولیت و سهل انگار شده.و سهل انگاریش خیلی ادیتممیکنه و دایم یا گوشی دستشه یا با دوستاش میره بیرون.و با خنده میگه من خودم واسه خودم تصمیم میگیرم.و حرف اطرافیان براش اولویته.لطفا راهنماییم کنید ممنون.
پاسخ #مشاور_امین سرکار خانم #بهروزبیاتی
با سلام خدمت شما مادر گرامی 🌷
بررسی بفرمایید که آیا رفاقت جدیدی پیدا کردند ؟
🌺محیط تحصیلی یا شغلی و رفاقتی پسرتون رو توجه بفرمایید و تا جای امکان اصلاح بفرمائید.
🌺حمایت شما نقش،مهمی دارد ،قرار نیست فرزندان ما فقط و فقط از تجربیات ما و دیگران استفاده کنند، گاهی باید میدان داد،اعتماد کرد و.....
🌺سعی کنید با ارزش گذاشتن به شخصیت و نظر و سلیقه ایشان ،در فرصتهای مناسب و دیالوگ های بدون تنش و استرس نظر دقیق تر و صحیح تر را به ایشان یادآوری کنید .
🌺جهت و هدف دادن به زندگی ،کار ،تحصیل ....
🌺اگر فامیلی دارید که از او حرف شنوی دارد با او مسئله را در میان بگذارید و از ایشان بخواهید با پسرتان صحبت کند .
🌺در نهایت به خاطر داشته باشید محبت در عین احترام و جدیت بهتر است تا پرخاش و دعوا ....
حتما با یک مشاور امین صحبت کنید تا مسائل دقیقتر بررسی شود .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خواستگاری_تحقیقات
#استخاره
سلام وقت بخیر
دختر خانمی هستم ۲۲ ساله.خواستگاری دارم که در ماه رمضان ۳ جلسه باهم صحبت کردیم و از لحاظ اعتقادات مشکلی نبود و فعلا با معیار های من سازگار بود اما بعد از جلسه ۳ ما تحقیقات رو از همسایه هاشون شروع کردیم و ازشون خوب نمیگفتن چون پدر این پسر ۳تا همسر دارن و بنا به دلایل تقریبا موجه (بیماری همسر قبلی) همسر دیگر گرفتن و همسایه ها گفتن که فرزندهای دیگر این پدر وقتی میان منزلشون باهم جروبحث دارن و در منزلشون تنش هست. ما جواب منفی دادیم اما اینها خیلی پیگیر هستن و مادر پسر تقریبا هرروز تماس میگیرن و میگن بازم برید تحقیقات از محل کار پسرم و همسایه های دیگه. کل کوچه ما رو میشناسن.و میگن بازهم قرار بذارید که جوونها صحبت کنن و شما هم تحقیقات کنید. به نظرتون بازهم ادامه بدیم؟
و آیا استخاره کردن در ازدواج کار درستیه؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
✅ پروسه ی خواستگاری و تحقیقات ، پروسه ی سنگین و بسیار مهمی است که نباید عجولانه و باهیجانات طی شود.
⬅️ باید مراحل آن از خواستگاری ، تحقیقات و مشاوره یکی یکی بادقت و البته با توکل به خداوند متعال و توسل بر ائمه ی اطهار علیهم السلام طی شود.
⬅️ البته بعد از انتخاب صحیحی که انجام می شود ، چشم های هر دونفر باید روی عیب های احتمالی دوطرف بسته شود .
🔰 در این مورد هم، از طرفی تحقیقات را فقط بسنده به همان همسایه هایی که از خواستگارتان بد گفته اند نکنید ، چه بسا دشمنی بین دوطرف بوده و شما اطلاع ندارید.
از طرفی نباید سرسری هم از این تحقیقات بگذریم ، چرا که همسایه گاهی از دوست و همکار اطلاع دقیق تری از اخلاق خانواده دارد ،
لذا شما باید تحقیقات را از افراد بیشتر مثل دوستان پسر ، همکاران و همسایه ها و فامیل های دیگر بطور دقیق تر ؛ خصوصا در مورد همین موضوع رابطه پدر و فرزند داشته باشید ؛
چرا که اگر احترام و اقتدار پدر در خانواده حفظ نشود ، فرزندان خانواده در تعامل با خانواده ی جدید خود دچار مشکلاتی می شوند.
♻️ بنابراین پیشنهاد می شود که ، شما از همسایه هایی که از آنها تحقیق کردید بپرسید : چه کسی بیشتر و بهتر از شما این خانواده را می شناسد و آدرس و تلفن شخص دوم را از همسایه گرفته و از آنها تحقیق کنید. (یعنی افرادی که خواستگارتان مستقیما معرفی نکرده است) ؛
در این صورت تا حدودی بهتر می توان به گفته های طرف مقابل اطمینان حاصل کرد .
🔱 در نهایت به شما پیشنهاد می شود ، حتما صوت های انتخاب صحیح همسر از سری صوت های آقای پوراحمد خمینی را گوش دهید.
✅در مورد استخاره گرفتن در این امر مهم ،
وقتی با تحقیق و مشورت کردن برایتان محرز شد که این مورد مناسب نمی باشد ، نباید استخاره گرفت .
🌹 با آرزوی موفقیت و سربلندی شما دوست عزیز.
@hamsaranekhoob
#صدا_زدن_همسر_با_اسم_آقا
سلام وقتتون بخیر.
خانمی ۲۹ ساله هستم .
۱۲ساله ازدواج کردم.
صوت های هنر زن بودن ۱ را گوش کردم.
در راستای احترام به همسر از ابتدای ازدواج همیشه دوست داشتم همسرم را بانام آقا ........ صدا کنم.
ولی هیچ وقت موقعیتش جور نمی شود و نمی توانم.
همیشه ایشان را بااسم کوچک خطاب می کنم.
لطفا بفرمایید چگونه و باچه مراحلی پیش بروم ؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀احسنت به شما که دغدغه احترام به شوهر را دارید.
صدا زدن، آغاز ارتباط کلامی و زمینهساز یک ارتباط عاطفی سالم و سازنده یا ارتباطی سرد و پرتنش است. با نوع صدا زدن، انسان حدس میزند بعدش چه اتفاقی میافتد، بعدش تبادل است یا تخاصم. وقتی شما همسر محبوبتان را با نام مورد پسندش یا همراه با پیشوند یا پسوند مناسب و یا با لحنی دلنشین و آرامبخش صدا میزنید علاوه بر این که خستگی واندوه را از جان و تن او میزدایید، (در روایت است که صدا زدن اگر بهنیکویی انجام شود لذتی دارد که سختی و خستگی را از جان و تن دور میکند.) و به او میفهمانید که دوستش دارید، اعتماد و اطمینان نیز در او میآفرینید که به سخن شما با جان و دل گوش دهد و بدین طریق به هدف نهاییتان در برقراری ارتباط میرسید. پس آنچه مهم است لحن بیان شماست که چگونه ادا شود و مخاطب شما چه برداشتی از لحن بیان شما میکند.
🍀شاید یکی از دلایلی که در این زمینه موفق نبوده اید این است که منتظر یک موقعیت و شرایط ویژه هستید که همسرتان را با پیشوند آقا خطاب کنید.
نیاز به موقعیت خاص نیست. از هر فرصتی استفاده کنید به شرطی که مهارت اینکار را پیدا کنید.
ابتدا نیاز هست مهارت کلامتان را تقویت کنید. کلام شیوا با لحن مهربان و نرم داشتن قطعا منجر به صمیمت بیشتر بین زوجین میشود.
✨برای اینکه این مهارت برای شما راحت شود میتوانید از صدا زدن فرزندان خود شروع کنید. فرزندان خود و یا فرزندان اقوام را با آقا یا خانم صدا بزنید. و یا اصطلاحاتی نظیر جانم؛ عزیزم... تا به مرور برایتان راحت شود.
✨در بیان احساساتتان حیا و خجالت را کنار بگذارید. و سعی کنید همیشه احساسات مثبت و جملات تاییدی را به همسرتان تقدیم کنید. مثلا اگر خریدی کرده است تشکر کنید. اگر وسیله منزل را تعمیر کرده است قدردانی کنید. راحت جملات تشکر و قدردانی نظیر دستت دردنکنه. خدا رو شکر که هستی؛ چه هدیه خوبی گرفتی یا چقدر این لباس بهت میاد و... رو به کار ببرید. تا اثر مثبت و حس خوب را در بازخورد رفتار همسرتان بیابید.
✨با سلام کردن به استقبال همسرتان بروید. چه اول صبح باشد و یا بعد از ورود به منزل... متاسفانه گاهی زن و شوهر ها در این زمینه توجه ندارند.در صورتی که سلام از صفات الهیست... و دارای لطافتی خاص و کلامی نیکو هست و بیان آن حس آرامش به انسان میدهد. و چه زیباست که زوجین این کلام بهشتی رو روزانه به هم نثار کنند و حس خوب دریافت کنند.
✨از روش نامه نوشتن و یا پیامک دادن نیز میتوانید کمک بگیرید. در پیام خود الفاظی نظر آقا؛ عزیزم؛ جانم؛ تاج سرم؛ سرورم و.... را بیاورید. ابتدا شاید کمی سخت باشد اما به مرور راحت میشوید.
✨گاهی با همسرتان شوخی کنید. شوخی نمک زندگیست. و از خوش خلقی میآید. البته مراقب باشید که در شوخی ها هتک حرمت صورت نگیرد.
هر چقدر کیفیت رابطه عاطفی و صمیمی شما بیشتر باشد راحت تر میتوانید الفاظ زیبا و با احترام را برای ایشان به کار ببرید.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه "هنر زن بودن 2" را نیز گوش کنید تا با مهارت کلامی و همچنین مهارت دلبری کردن بیشتر آشنا شوید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_فرزندان
سلام و عرض ادب .
یک پسر ۵ ساله و یه دختر ۴ ساله دارم که اصلا دوست ندارند از من جدا بشن صبح زود وقتی بیدار بشن و پدرشان بگه بیاید پیشم میگن نه و اول میان پیش من ، و وقتی تو جایی مثل پارک قرار میشه بزن با بچه ها بازی کنن خیلی سخت جدا میشن و همش باید پیششون باشم سرسره بازی میکنن باید پیششون باشم و...
همه اینها در حالیست که مهد کودک هم میرن و من کارمند موقتی هستم.
شبها هم خیلی کابوس میبینند و من باید پیششون بخوابم تا خوابشان ببره اگه پاشن ببینن من نیستم میان پیش من و پدرشون میخوابن
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ #مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
دوست عزیز واقعا فرزند پروری کار سخت و پر چالشی هست و انشالله به لطف الهی این دوران را با سربلندی طی نمایید......
مساله شما این است که فرزندان شما احساس امنیت نمی کنند یا به عبارتی احساس امنیت شان مخدوش گشته،که ریشه آن می تواند در چند موضوع باشد،یک بیماری اعضای اصلی خانواده دوم مشکلات خانواده ( مشکل مالی ، اجتماعی و ....) و یا اختلافات شدید اعضای خانواده به خصوص پدر و مادر، سوم در دوران کودکی نیازهای فرزندان به خوبی پاسخ داده نشده باشد، چهارم طرد والدین می تواند موجب شکل گیری نا امنی در کودکان گردد،پنجم نبودن در کنار فرزندان برای ساعاتی از روز در بعضی از کودکان موجب شکل گیری بی اعتمادی می شود.
برای رفع مشکل گذشته سعی کنید ،هر روز حداقل ده دقیقه با فرزندان خود بازی کنید به سبکی که هر دوی شما بخندید و احساس خوب داشته باشید.
سعی کنید فرزندان در معرض مشکلات خانواده به خصوص مشکلات جسمی مادر قرار ندهید .
اگر اختلافی بین شما و همسر گرامی ایجاد شد در خلوت خود به حل مشکل بپردازید.
ار انتقاد،تنبیه ،سرزنش و سایر خشونت کلامی در رابطه با فرزندان پرهیز کنید.
هر رفتاری که موجب شکل گیری نا امنی در کودکان میشود را به تدریج و آرام حذف کنید ،حتی اگر امکانش هست برای مدتی شغل خود را کنار بگذارید، بعد ازبستر سازی و بهبود حس امنیت و شکل گیری یک رابطه سالم و ایمن آرام و به تدریجی تاکید می شود آرام و به تدریج و بعد از شکل گیری بستر های لازم حضور خود را در فعالیت و بازی های فرزندتان کم کنید.
در پایان توصیه می شود کلاس تربیت فرزند (تولد تا ۹ سالگی ) را به خوبی گوش دهید و تغییرات لازم را با توکل و توسل آرام آرام در زندگی خود پیاده کنید...
لینک کانال همسران خوب برای دریافت مطالب و کلاس ها
@hamsaranekhoob
#عصبانیت_همسر
سلام وقتتون بخیر بابت کانال خوبتون خیلی ممنون.من خانمی ۳۶ ساله ام تا ارشد خوندم همسرم ۳۳ و سیکل .پسرم ۸ساله و دخترم دوماه دیگه ۳ سالش تمام میشه.متاسفانه همسرم عصبی هستن سر هرچیزی بامن و بچه ها دعوامی کنند .چندوقتی هست که به توصیه خواهرشون بهشون قرص آرامبخش میدم ولی خودش خبرنداره الان اخلاقش خیلی بهترشده بنظرتون کارم درسته؟ سوال دوم اینکه بچه هاتحت تاثیرپدرشون عصبی شدن مدام باهم زدوخورد دارن توی بازی فقط کتک کاری می کنند همیشه میگن به دعوای بچه هاکارنداشته باشیدالان که دارن کتک کاری می کنند من چیکار کنم. بعد اینکه دخترم مدام ناخن میخوره نزدیک یکساله ناخن نگرفتم براش واینکه به نقاط خصوصیش دست میزنه هیچ جورترک نکرده بهش کم توجهی هم کردم بیفایده بود داستان هم براش گفتم ولی بی تاثیربود
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍀در رابطه با بخش اول سوالتان باید بررسی شود تا ریشه رفتار عصبی همسرتان مشخص شود. پروسه تربیتی ایشان از کودکی به چه نحو بوده است؟
آیا این خلق و خو از مجردی با ایشان است و یا در گذر زمان خُلقشان تحریک پریز تر شده است؟
رفتار و واکنش شما در برابر عصبانیت همسر چگونه است؟
تا کنون چه اقدامی برای بهبود روابطتان کرده اید؟ با توجه به تفاوت سن و تفاوت تحصیلات آیا همسرتان اقتدار و احترام لازم را از شما دریافت میکند و یا به نوعی احساس ضعف میکند؟
چرا که یک آقا زمانی که احساس کند حرفش شنیده نمیشود و یا اقتدار و احترام لازم را در نگاه همسرش ندارد متوسل به رفتارهای پرخاشگرانه میشود. پس ابتدا باید به کمک یک روانشناس امین این موارد بررسی شود تا بتوان راهکار مناسب و ماندگار را داد. دادن قرص به صورت مخفیانه یک راهکار موقتی است و چه بسا عوارضی نیز داشته باشد و یا اگر همسرتان متوجه شود مقاومت بیشتری کند پس بهتر است به دنبال یک راهکار اساسی باشید. چه بسا اگر شما رفتارتان را تغییر دهید و مهارت کلامیتان را تقویت کنید و جهت بهبود کیفیت رابطه عاطفی و جنسی خود تلاش کنید همسرتان نیز همراهی لازم را کند.
🍀در رابطه با بخش دوم سوالتان لازم است بدانید فرزندان به والدین نگاه الگویی دارند. و به مرور زمان از رفتار آنها الگو برداری میکنند. هر چقدر روابط پرتنش و ناآرام باشد روابط فرزندان نیز میتواند با تنش و استرس و... همراه باشد. و رفتاری چون ناخن جویدن و... میتواند ناشی از همان استرس و اضطراب پنهان درون باشد. که این استرس هم دلایل زیادی میتواند داشته باشد که یکی از آنها همبن مشاهده رفتار عصبی و پرتنش از جانب والدین است. و یا دلایل دیگر که نیاز به بررسی دارد.
به هر حال شما مادر محترم به جهت حفظ آرامش زندگی و تحکیم رابطه خود و همسرتان و تربیت صحیح فرزندان ان شاء الله با انگیزه اقدام به کسب مهارت های زندگی نمایید. و همچنین کسب مهارت های لازم جهت تربیت صحیح فرزندان.
🦋در این رابطه پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی هنر زن بودن 1 و 2 را از ادمین محترم کانال دریافت نمایید. تا متوجه نقاط قوت و ضعف خود شوید و جهت بهبود روابطتان نکات مهارتی مطرح شده را اعمال بفرمایید.
و همچنین شنیدن مجموعه صوتی تربیت فرزند از تولد تا 10 سالگی و تربیت جنسی فرزندان را به شما توصیه میکنم.
👌جهت بررسی بهتر و پاسخ دقیق نیز؛ حتما با مشاوری امین به صورت تلفنی و یا حضوری ارتباط بگیرید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
🌷 تا دقایقی دیگر #پخش_زنده در لینک زیر👇
https://eitaa.com/joinchat/397541377C08a40be0ed
🌷 کلاس #هنر_زن_بودن در تعامل با همسر
🌷 پنجشنبه ١٩ خرداد، ساعت ٩ صبح
🌷 برای تماشای پخش زنده، ایتای شما باید بروزرسانی شده باشد.
✅ استان اصفهان، شهرستان دستگرد، باغ بانوان دستگرد
🇮🇷 لوکیشن برگزاری برنامه فوق👇
https://nshn.ir/rboo_dyxaia4
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندپروری
سلام وقتتون بخیر
من یه پسر دارم که چهار سالش تموم شده از هر دو طرف در خانواده ها تنهاست و همسایه ها هم بچه ای همسنش ندارن که بازی کنه با اونها یه مدت بردمش مهد کودک اما اونجا بچه ها رو میزد و اینکه وقتی هیجانی میشه دستهاش رو مشت میکنه تکون میده و جیق میزنه بطوری که در مهدش گفتن دیگه نیارینش چون بچه ها میترسن و اذیت میشن و اینکه دندونهاش رو روی هم فشار میده وقتی عصبانی میشه و دیگه براش عادت شده بشدت به آشپزی علاقه داره و همیشه کنار گازه و داره نظر میده اگر هم بهش بگم برو کنار ناراحت میشه و قهر میکنه، کلاس قرآن هم میره و ۱۳ سوره حفظه ولی خیلی علاقه نشون نمیده و موقع کلاسش همیشه ناراحته ممنون میشم راهنماییم کنید.
🌷 #پاسخ_مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
برای اجتماعی شدن فرزندتان ابتدا از اجتماع خانه و خانواده شروع کنید.
هر چه اجتماع خانواده برای او جذاب تر و دلنشین تر باشد ، قطعاً ارتباط او با دیگران هم راحت تر و دلنشین تر خواهد بود؛برای این منظور لازم است هیچگاه در خانه او را مورد سرزنش و عصبانیت خود قرار ندهید و در برابر اشتباهاتش چشم پوشی کنید و در مقابل تا می توانید او را با تشویق و تایید اکرام کرده و عزت نفس او را بالا ببرید.
خودتان زیاد با او بازی کنید تا اعتماد به نفس او بیشتر شود.
برای کلاس حفظ خیلی سخت گیری نکنید و تا می توانید با جذاب سازی و بازی و به صورت تفریحی حفظ اورا پیگیری کنید .
موفق باشید
#نمازخواندن_فرزندان
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه دختری دارم 20 سالشه
تا پایان دبیرستان نماز و روزه هاش کامل بود غیر از بعضی وقتا صبح که قضا میشد ولی از چند ماه پیش تا حالا اصلا نماز نمیخونه و لی روزه هاش ونمازهای ماه رمضان را کامل گرفت و وقتی میخوام باهاش حرف بزنم در مورد نماز پرخاشگری میکنه و میگه تو امل هستی و.....
من خودم خیلی مقید به نماز هستم ولی متاسفانه شوهرم هم اصلا نماز نمیخونه و یه پسر کوچک دارم که میترسم بزرگ بشه اونم همینطوری بشه
خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.
با تشکر از شما
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
آنچه موجب میشود دختر ۲۰ساله شما اهل نماز و معنویت باشد،رفاقت و دوستی شما خواهر محترم با اوست ؛بنابر این امر و نهی کردن در این زمینه با توجه به اینکه پدرش هم نماز نمی خواند تاثیری نخواهد داشت.
آنچه شما را در این زمینه بسیار یاری می کند ، همراه کردن همسرتان با خودتان می باشد؛به این صورت که ابتدا همسرتان را با خوش رفتاری و تعریف و تمجید به سمت خود جذب کنید و با خود همراه نمایید ، بعد از مدتی خواهید دید که بچه ها هم با شما همراه خواهند شد .
موفق باشید
#کفویت_در_ازدواج
سلام خسته نباشین🌷 من ۱۹ سالمه و مذهبی ام و خواستگار طلبه ای دارم که ۲۴ سالشونه. ما باهم پنج جلسه صحبت کردیم و مشاوره هم رفتیم. همه چیمون تقریبا بهم میخوره. فقط من توی شاد بودن و شوخ طبعی و خوش خنده بودن از ایشون یه مقدار فاصله دارم و خیلی بیشتر شوخ طبع و شادم. در این مورد هرچقدر باهاشون صحبت کردم ب این نتیجه نرسیدم که چقدر در این مورد با من تفاوت دارن. برای منم مهمه که همسرآیندم هم همینطور سرزنده و شاد باشن. اما همه چیمون بهم دیگه میخوره و استخاره هم کردیم ازدواج با ایشون برای من خیلی خوب اومد. الان واقعا گیجم و دلم راضی نمیشه بله بگم. چیکار میتونم بکنم برای این قضیه؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀ازدواج یک انتخاب مهم و سرنوشت ساز در زندگی هر فرد هست. و لازمه که با آگاهی و شناخت کافی پیش رفت.
توجه به معیارهای اصلی از جهت داشتن "کفویت اعتقادی" و "اخلاقی" بسیار حائز اهمیت است که در این زمینه باید بررسی دقیق داشت. حتما شما خواهر محترم در این زمینه دقت کافی را داشته باشید و سعی کنید شناختتان را طبق فرایند و پروسه صحیح خواستگاری (سوالات خواستگاری؛ تحقیق کامل و همه جانبه؛ ارتباط با مشاوری امین) پیش ببرید.
🍀در رابطه با دغدغه تان با توجه به اینکه میفرمایید چند جلسه صحبت کرده اید جهت راستی آزمایی صحبت ها و شناخت بیشتر حتما تحقیقات کامل و همه جانبه در رابطه با ایشان داشته باشید. فردی که با روحیه شما آشنا باشد مثل پدر یا برادر یا دایی و... میتواند در امر تحقیق کمک کند. و از دوست و همکار و همکلاسی و.... میتوانند در رابطه با ایشان و اخلاقشان پرس و جو کنند. و به هر حال در این تحقیقات تا حدی مشخص میشود چه روحیه ای دارند.
طبیعتا در شرایط فعلی که در مرحله شناخت هستید انتطار رفتار شوخ طبعانه و... نمیرود. اما میتوانید از طریق تحقیقات متوجه روحیه ایشان از جهت خوش اخلاقی؛ انعطاف پذیری؛ اجتماعی بودن و... شوید.
و همچنین طی جلسات مشاوره نیز به کمک مشاور میتوانید متوجه تیپ شخصیتی ایشان از نظر برون گرا بودن و یا درون گرا بودن شوید.
🦋جهت آشنایی بهتر با پروسه صحیح خواستگاری پیشنهاد میکنم "مجموعه معیارهای صحیح انتخاب همسر" را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خجالتی_بودن_برادر
سلا م و عرض ادب و احترام خدمت مشاور محترم
من برادری دارم که خیلی خجالتی هست حتی باما صحبت نمی کنه
۲و۳ ساله اینجوری شده
چیکار کنیم میشه راهنماییم کنید ممنون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
در رابطه با خجالتی بودن برادرتان؛ سوالتون رو خیلی کلی و کوتاه مطرح کردید و برای پاسخ دقیق نیاز به دانستن اطلاعات بیشتر هست.
اینکه ایشان چند ساله هستند؟
فضای ارتباطی والدین و فرزندان چطور هست؟ آیا تشویق و تایید لازم و توجه کافی را دریافت میکنند؟
سبک شخصیتی ایشان چگونه است آیا درون گرا هستند یا برون گرا....
میزان اعتماد به نفس برادرتان در مواجه با دیگران چگونه است؟
آیا با دوستان همسن و سال خود ارتباط کافی برقرار میکنند؟
در این چند سال اخیر آیا شاهد اتفاق غیر منتظره و پرتنشی بوده است؟
و سوالات دیگر که باید بررسی شود. و راهکار لازم ارائه گردد.
🦋در صورت امکان مجدد متن را تکمیل و ارسال بفرمایید و یا اینکه با مشاوری امین ارتباط تلفنی و یا حضوری برقرار نمایید.
موفق و مؤید باشید.🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#همسر_معتاد
سلام.خانمی هستم که ۱۵ساله ازدواج کردم.ی دختروی پسر دارم.همسرم معتاد.دزد.دروغگو.است.دوبار بردمش کمپ ترک کرد و یکبار در خانه ترک کرد.از همان اوایل زندگی خونواده ام ما رو حمایت کردن.بارها بدون آب و غذاموندیم.بااینکه کارمیکنه ولی حقوقش کافی نیست.مستاجرهم هستیم.باکارکردن من مخالفه.نمیدونم چکار کنم
پاسخ #مشاور_امین کانال همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت بانوی گرامی 🌷
دو راهکار وجود دارد :
یا ادامه زندگی
یا جدایی
خواهر خوبم شرایط سختی دارید ،اما نا امیدی از شیطان است .
توکل و کمک و مشورت ،همان نور امیدهایی است که همه انسانها در حوادث و تلخی ها به آن نیاز داریم .
کباید مسائل و مشکلاتتان بیشتر بررسی شود ،شاید نقش شما در ادامه مسیر ایشان مهم بوده باشد ،همه ما فطرتا و ذاتا پاک به دنیا می آییم و دوست داریم در کمال عافیت و آرامش زندگی نماییم .
✔️باید عوامل گرایش ایشان به این روند نه چندان مطلوب بررسی شود .
لذا از شما خواهر خوبم تقاضا دارم حتما به صورت حضوری و تلفنی به مشاور امینی رجوع بفرمایید .
🌺اگر بتوانید همسر خود را نیز همراهی بفرمایید که در جلسه مشاوره حضور داشته باشند ،ان شاءالله نتیجه مطلوب تری به دست خواهد آمد.
🌺در این مسیر و پروسه اگر فردی در خویشاوندان خود دارید که همسرتان ایشان را قبول دارند بخواهید در فضای آرامی همسرتان را متقاعد کنند .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بد_رفتاری_فرزند_اول
باسلام خسته نباشید،پسری۳ساله دارم چندوقته میگه بروگم شوچیکارکنم ازدهنش بیافته،ویکبرادر۱سالم داره که بعضی وقت هادندونش میگیره بااینکه مافقط به بزرگه توجه میکنیم،وخیلی به حیوانات وابسته است،ویه موقع هرجاکه باشیم صدای سگ درمیاره،وجدیدادست خیلی داخل شلوارش میکنه نمیدونم چیکارکنم.وخیلی میترسه ازاکثرچیزاخیلی ناراحت میشم.ووقتی که ازخواب بلندمیشه سریع میگه مامان،وبعضی موقع میگه مامان به داداش شیرنده چیکارکنم،من وپدرش باهاش خیلی بازی میکنیم قصه هم میگیم،تنهایی بازی نمیکنه ازصبح میگه که من کنارش باشم باهاش بازی کنم .ومهمانی که میریم بیشتراذیت میکنه تاداخل خانه خودمون ممنونم بابت پاسخگویی
پاسخ #مشاور_امین کانال همسران خوب سرکارخانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و تبریک برای وجود داشتن دو فرزند گل 🌷
🌺آمادگی قبل از ورود و تولد فرزند دیگر اولویت دارد و میتواند راهگشا باشد ،به هر حال باید به سن کودک اول هم توجه کنیم ،کودک سه ساله خودش کودک است ،گاهی با در نظر نگرفتن این موضوع و اینکه میخواهیم او مثل یک بزرگتر رفتار کند کار را خراب میکند.
🌺به او مسئوليت بدهید ،هم در امور منزل ،هم در امور نگهداری و مراقبت از برادر کوچکترش،البته نه با تحکم و در کارهایی که بدانید او از انجام آن کار به خوبی بر می آید.
🌺در مقابل دیدن رفتارهایی از او ،برخورد تند نداشته باشید ،حواسش را پرت موضوع دیگر نمایید .
🌺اگر به پرنده و جوجه و....علاقه دارد میتوانید برایش تهیه کنید و مسئولیت مراقبت از آن را به او بسپارید .
🌺بخواهید و فضایی آماده کنید که از حسش صحبت کند .....
🌺میتوانید از نقاشی،گل بازی و ...استفاده کنید که اگر اضطرابی دارد برطرف شود .
البته نقاشیهای او را میتوانید به مشاور نشان دهید و از او بخواهید تحلیل کند ،در اکثر مواقع کودکان حسّ درونی خود را به خوبی بیان میکنند.
🌺به آغوش کشیدن ،لمس کردن و نوازش کودک ،احساس خوش ایند برای او دارد .
🌺از نیازهای کودک دوم برای او صحبت کنید و توضیح بدید .
🌺تشویق کلامی و غیر کلامی موثر است .
تمرکز روی نقاط،مثبت کودکتان داشته باشید تا کارهای بد و.....
در نهایت پیشنهاد میکنم مطالعه خود را در تربیت کودک ،خاصه موضوع فرزند دوم و برخورد با فرزند اول بالا ببرید ،از مشاوره تلفنی مجموعه همسران خوب میتوانید کمک بگیرید .
💠کانال همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#غرور
#خود_شناسی
سلام ووقت خوش
نهایت تشکر را دارم از استاد عزیز و گرامی که وقت گرانبهای خویش را در اختیار ما قرار میدهند
سوال من اینه که 25ساله هستم
دچار منیت ووغرور وتعصب غلط داخلی هستم چه راهکاری برای ازبین بردن منیت وغرور دارید
واینکه چطور در درون با خودحقیقی دوست باشیم و زندگی کنیم تا به خودشناسی عمیق بعد خدا شناسی برسیم
اصلا باخودم درصلح نیستم
من با تعصبات غلط شاید انتخاب درستی هم نتونم برای آینده ام وزندگی هم انجام بدم
لطفاً راهنمایی کنید چگونه از شر اینها نجات پیدا کنم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
☑️لازمهی اینکه انسان به خودشناسی وخداشناسی برسد، این است که به اهمیت و ضرورت خودآگاهی توجه داشته باشد .آگاهی از خود و خصوصیات مختلف خود، اهداف و... به انسان کمک میکند با تواناییها و ضعفها و سایر خصوصیات مثبت و منفی خود آشنا شود،و بتواند ویژگیها، افکار،احساسات و رفتارهای خود را به درستی کنترل، ابراز، و تنظیم کند.
←مثلاً شناختِ خصوصیات مثبت و منفی به شما کمک میکند که با تقویتِ مثبتها،عزت نفس خود را بالا ببرید و با برطرف کردنِ منفیها، در مسیر رشد بهتر حرکت کنید.
🌱پیامبر اکرم (ص) میفرمایند :
(داناترین شما به خویشتن،داناترین شما به پرودگار است.)
🔶برخی عوامل مؤثر در رسیدن به خودآگاهی :
۱- محاسبهی نفس ؛ چهار مرحله : ←( مشارطه،مراقبه،محاسبه،معاتبه)
۲- پذیرش خود( خودتان را با تمام خصوصیات مثبت و منفی که دارید، بپذیرید و دوست داشته باشید و از خودتان انتظار بیش ازحد نداشته باشید.)
۳- پذیرش دیگران( همانگونه که هستند.)
۴- مسئولیت پذیری
۵- شجاعت و صداقت
♦️برخی موانع رسیدن به خودآگاهی :
🔺غرور
🔺کاملگرائی ( توقعات و انتظارات بیش از حد ، خواستن همه چیز در نهایت مطلوبیت)
✅راهکارهایی جهت رفع صفت منیّت و خودخواهی :
⬅️توجه به این که ما انسانیم و دارای کرامات انسانیت هستیم.توجه به گذشته خویش و تفکر در آیات قران داشته باشیم.
⬅️توجه به آثار و پیامدهای فردی و اجتماعی غرور و خودبینی
⬅️دیگران را دوست بداریم و به آنها محبت کنیم، زیرا اگر انسان نسبت به بندگان خدا خوشگمان بود و با دید مثبت به آنها نگاهکرد و جنبههای خوب آنها را لحاظ کرد، اندک اندک نسبت به آنها محبت پیدا میکند و دوست داشتنِ دیگران موجب میشود انسان فقط خود را نبیند و از حالت خودخواهی او کاسته شود.
⬅️واقعبینانه و به دور از افراط و تفریط به کاستیها و ضعفها و جهلهای خود فکر کنیم.
⬅️باور کنیم که هرگونه عزت و ترقی مادی و معنوی ضمن این که به فعالیت ما بستگی دارد، وابسته به اراده و خواست خداوند است و خودخواهی نه تنها به ترقی انسان کمک نمیکند،بلکه میتواند در برانگیختن خشم خداوند مؤثر باشد و موجب ذلت و عدم موفقیت انسان در کارها گردد.
⬅️بدانیم اگر ما خودخواه بوده و به فکر دیگران نباشیم، ناخودآگاه برخورد دیگران نیز در مقابل ما چنین خواهد شد که قطعاً منجر به تلخی زندگی و درماندگی در بسیاری از امور میگردد.
⬅️عمل خودخواهان را بنگریم و ببینیم تا چه اندازه موجب انزجار و ناراحتی اطرافیان نسبت به آنها میشود و از آن درس بگیریم.
⬅️برای رفع این صفتِ بد ،بسیار دعا و تضرع نموده و از خداوند مهربان بخواهیم تا در خودسازی کمکمان کند که چه بسیار بیماریهای جسمی و روحی با دعا و توسل درمان شدهاند.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام من خانم شوهرم قبلا معتادبود تزریق می کرد خبر نداشتم انگارهمسایمه هامون معتاد کردندوبعدچندسال تازه فهمیدم الان هم انگارخانمهاتزریقش میکنند
انگیزه ی یه مرد ازاینکه زنهاتزریقت میکنند چیه چراپیش زنهای قشنگ وبی چادر تزریق بشه و بیرون نمیاد ولی همراه زنهای نامحرم وبی چادر بیرون میره؟
وجادو هستند که بهم میرسن وبهش تریاک وتزریق میزننداونم بیشترازفامیل دوست دختری که قبلا زمان مجردی می خواستم ومادر ش قبول نداشت
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️دقت داشته باشید که ، اعتیاد همسرتان را در واقع به دید یک بیماری نگاه کنید.
⬅️از غرزدن،بداخلاقی کردن، کم محلی کردن، و در کل فضای پرتنش و نا آرام منزل که زمینه گرایش ایشان به مواد را بیشتر فراهم میکند، خودداری کنید.
⬅️ارتباط کلامی محبت آمیز با ایشان فراهم کنید به نحوی که صمیمیت و رفاقت بین شما برقرار شود. زمانی که عاطفه و رفاقت بین شما پررنگ شود به مرور کلامتان هم اثرگذار میشود و میتوانید همسر را ترغیب به ترک کنید.
⬅️پاسخگوی نیازهای( عاطفی،جنسی و...) همسر محترم باشید.
⬅️جذابترین پوششها را در خلوت با همسر خود داشته باشید و در رابطه فعال و گرم باشید.اما درفضای عمومی خانه و جلو فرزندان آراستگی با پوشش مناسب داشته باشید.
⬅️حامی ایشان باشید. مسئله اعتیاد را مدام به شکل سرکوب و سرزنش به ایشان نگویید.
⬅️زمانی که روابط عاطفی و کلامی محبت آمیز را برقرار کردید از ایشان درخواست کنید و یا اینکه در قالب یک نامه دغدغه خود را با توجه به مسئله اعتیادشان به ایشان بازگو کنید. البته حتما در نامه اصول نوشتن نامه محبت آمیز را رعایت بفرمایید. ( رجوع کنید به مجموعه صوتی هنر زن بودن مبحث نامه نوشتن به همسر)
⬅️ارتباط با دوستان این چنینی که در فضای اعتیاد هستند را به حداقل برسانید. زمینه ارتباط با دوستانی سالم و با انگیزه و مؤمن را برای ایشان فراهم کنید.
⬅️ایشان با مشاوری امین ارتباط بگیرند تا در زمینه ترک و ثبات قدم در این راه ، راهنمایی شوند.
✔️در هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمیدارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد. و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
✔️پیشنهاد میکنم ، مجموعه صوتی یا کتاب( هنر زن بودن) را از کانال تهیه بفرمایید ،تا انشاءالله مهارت صحیح ارتباط با همسر را بیاموزید و به مرور زمان بتوانید در ایشان اثرگذار باشید.
⬅️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#طب_سنتی
#ارتباط_با_مراجعین_خانم
سلام.
۳۷ ساله ام و شوهرم ۵۰ ساله.
ایشان متخصص طب سنتی و بیشتر مراجعانشان خانم هستند. اون هم پاره ای خانمهای بی بند و بار و بد حجاب.
همسرم وقتی صحبت میکنند که در طول درمان چه اعمال یداوی ای از رگ گیری و ماساژ روی مراجعانشان انجام میدهند و روی بدن من هم امتحان و پیاده میکنند به شدت به هم میریزم و حالت خفگی بهم دست میده.
تحمل این وضع برام مشکل شده.
نمیدونم چکار کنم؟ نمیتونم هم بخوام کارشون رو کنار بگذارن.
البته ایشان مومن و نماز شب خوان هستند.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔶روابط دو جنس مخالف در آیات ، روایات و سیره بزرگان دین بسیار روشن است. مهم این است که ما تا چه اندازه دیندار هستیم؟ یا تا چه اندازه سبک زندگی ما بر مبنای دین است؟
🔸سبک زندگی اسلامی در معاشرت با جنس مخالف ، به رعایت حریم نسبت به جنس مخالف تأکید دارد ، که این مسئله تا حد زیادی سلامتِ ارتباط را تأمین می کند.
←به دلیل جنبه تحریک کنندگی تماس بدنی، هرگونه لمس جسمانی نامحرم ممنوع شده است.
⬅️در مورد همسر شما، چنانچه ارتباط با جنس مخالف(مخصوصاً به این شکل که میفرمایید) ضرورتی ندارد، قطعاً شما باید از راه گفتوگوی صمیمانه و محترمانه و البته دلسوزانه، این مسئله را با ایشان مطرح کنید و از حالِ خودتان و نارضایتی که نسبت به این موضوع دارید ، ایشان را مطلع کنید .
⬅️با مسئله برخورد معقولانه داشته باشید. با احساس و هیجان با مسائل برخورد نکنید. و به صورت منطقی به فکر حل مسائل باشید.
⬅️طرز برخورد با همسرتان، رفتار همدلانه باشد؛ یعنی برای حل مسائل طوری برخورد کنید که ایشان، شما را عین خود بداند و شما را با خود همراه و هممقصدببیند. به این نقطه برسد که شما او را درک کردهاید و یا در صدد درک ایشان هستید.
⬅️به همسرتان به چشم یک دوست و شریک واقعی زندگی بنگرید همچنان که انسان سعی دارد دوستش را به سبب نوع رفتار و گفتار خود نرنجاند وهمیشه او را از خود راضی نگه دارد. در برخورد با همسر نیز باید رفتار اینگونه باشد.
⬅️مسئله را با ایجاد فضای محبتآمیز و گرم به صورت روشن،صریح و شفاف با همسرتان در میان بگذارید که این کار اگر در اولین فرصت مناسب صورت بگیرد بهتر است.
←نیازی به اینکه کارشان را کنار بگذارند نیست، بلکه بیشتر سعیشان بر این باشد که مراجع مرد ببینند و مراجع زن را هم درحد ارتباط کلامی و راهنمایی با رعایت حد و مرز.
←ضمن اینکه در صورت علاقه و فراهم بودن شرایط برای خودِشما، شما از ایشان بخواهید که مسائلی را که مرتبط با بانوان هست به شما بیاموزند و شما پاسخگوی خانمها باشید.
⬅️درصورت ضرورت و نبودِ جنس موافق برای انجام درمانهایی که نیاز به ارتباط و لمس هست حتماً باید مسائل زیر رعایت شود :
✓از گفتگوهای تحریک کننده پرهیز شود.
✓از نگاههای آلوده و شهوانی خودداری شود.
✓حجاب شرعی رعایت شود.
✓قصد لذت و ریبه در کار نباشد.
✓دو نفر نامحرم در محیط بسته،تنها نمانند.
←بنابراین :
✓در صحبت با نامحرم به او نگاه نکنید و به هیچ قسمتی از بدن او خیره نشوید و قسمتهای باز و پوشیده برایتان کاملا مساوی فرض شوند.
✓در همه حال خدا را ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانید و عفت و حیا را فراموش نکنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حساسیت_کودک
#ترس_کودک
سلام علیکم.
۳۶سالمه. طلبه هستم.
پسرم تقریبا ۴ ساله هست.
اوایل با من و همسرم نماز می خوند، وقت نماز که می شد خودش می گفت: اذان گفته نماز بخونید. ولی الان یک سالی هست که نمیذاره نماز بخونیم و اگر همسرم منزل باشه باید نوبتی نماز بخونیم، و اگه کسی دیگه غیر از همسرم باشه اجازه نمیده نماز بخونم. و اگر هم بهش نگفته نماز بخونم و یدفعه ببینهحسابی گریه میکنه و جیغ میزنه که چرا نماز خوندی؟ ازش میپرسم چرا؟ میگه میترسم هیولا بیاد، کلی باش حرف زدم ک اصلا هیولا وجود نداره و الکیه و فقط مال کارتون و قصه ست.. ولی تأثیری نداشته.
ی مدتی با بزرگتر از خودش شبکه نهال رو نگاه میکرد دیگه نذاشتم اونا رو نگاه کنه ولی باز تاثیری نداشته.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خدا خیرتون بده.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 🌹👇
🌹🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 🍃🌹
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
🍃مسئله فرزند شما باید بصورت دقیق بررسی شود تا دلیل این حساسیت ایشان مشخص شود.
🍃احتمال دارد فرزند شما توسط کسی یا برنامه نامناسب تلویزیونی یا... ترسیده باشد، و چون در این سن درک انتزاعی کودک رشد نکرده، و مسائل خیالی یا انتزاعی برای او قابل درک نیست کودک همه چیز را باور و تصور میکند و همین باعث ترس در او میشود.
🍃در گفتگو و توضیح از مسائل ملموس خودش استفاده کنید: مثلا با هم بنشینید و کارتون ببینید در توضیحاتتون بگید که مامانی دیدی تو کارتون میوه ها حرف میزنن یا ماشینا حرف میزنن و باهم بازی میکنن ولی تو واقعیت میوه و ماشین نمیتونه حرف بزنه یا بازی کنه، خیلی از برنامه های تلویزیون اینطوریه، تو واقعیت اصلا چنین چیزی وجود نداره.
🍃اگر ترسیده باشد باید سعی کنید حواسش پرت شود و موضوع را فراموش کند و با پر کردن زمانش در طول روز فرصت فکر کردن به آن موضوع را نداشته باشد، یا در موقعیت یادآوری آن قرار نگیرد.
🍃از طرفی به نظر میرسد فرزند شما متوجه حساسیت و اضطراب شما در این زمینه شده و از این قضیه برای جلب توجه شما استفاده میکند، سعی کنید ساعاتی از روز رو به بازی با فرزندتون اختصاص بدهید و ارتباط عاطفی خوبی با او داشته باشید تا ببیند در صورت نیاز همیشه در کنار او هستید و بی توجهی به او ندارید. با توجه و ابراز محبت کافی(محبت کلامی، نوازش، بوسیدن، اظهار علاقه و محبت..) در واقع امنیت روانی به او بدهید.
🍃احتمال دیگر اینکه شاید به واسطه تحصیل یا فعالیت های خود فرزندتان را زیاد پیش دیگران یا مهد یا.... گذاشتید و فرزندتان دچار اضطراب جدایی شده.
که در اینصورت باید جبران کنید و زمان زیادی را در کنار هم باشید تا کودک بتواند به این اضطراب خود غلبه کند.
🍃احتمال دیگر نبود امنیت و آرامش کافی در خانه یا وجود تنش بین پدر و مادر درمقابل چشمان کودک هست که همین باعث اضطراب زیادی در وجود کودک می شود.
🍃در هر صورت حل مسئله نیازمند صبر و حوصله و زمان کافی هست تا کودک شما به آرامش خاطر برسد و مسلما نباید انتظار داشته باشید ظرف چند روز به نتیجه مطلوب برسید.
🌸نکات دیگری که رعایت آنها کمک به حل مسئله میکند:
🍃حضور در مسجد و نماز جماعت حتی اگر خودتان موفق نشوید نمازتان را به جماعت بخوانید به مرور زمان موثر هست و کم کم این حساسیت برطرف خواهد شد، خصوصا اگر خوراکی مورد علاقه کودک را به همراه خود ببرید و مسجد را تبدیل به محیطی جذاب کنید که به او خوش بگذرد.
🍃بازی های مورد علاقه او قبل از نماز
🍃گذاشتن یک سجاده در کنار سجاده خودتون برای کودک بدون اجبار او به نماز، و گذاشتن خوراکی یا بادکنک در زیر سجاده و جانمازش، البته این قضیه نباید دائمی شود که باعث شود کودک عادت کند.
🍃مدتی تا عادت کردن کودک زمان نمازتان را کوتاه کنید.
🍃بلافاصله بعد از نماز بغل کردن و بوسیدن و ابراز محبت به کودک توسط شما و پدرشان نیز میتواند موثر باشد.
موید و منصور باشید. 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی
دختردوساله و نیمه دارم که بسیار وابسته به خودم هست. با وجود اینکه خودم و پدرش اجتماعی هستیم ولی اون اصلا اینطوری نیست، حتی با عموهاش و کسایی که زیاد هم ارتباط داریم خیلی ارتباط نمیگیره و فقط به خودم چسبیده. کارهای شخصیش هم همه اش به عهده خودمه. این وابستگیش از بدو تولدش بوده و فقط پیش خودم آروم بود
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
‼️توجه داشته باشید که ؛ طبیعتا در این سن کودکان وابستگی دارند، و نباید بیش از اندازه نگران باشید .
⬅️ اما اگر وابستگی بیش از حد باشد باید بررسی شود که ریشه این وابستگی از کجاست؟
دلایل متعددی در رابطه با وابستگی وجود دارد ، که باید بررسی شود ؛
✔️ وابستگی های افراطی خودِ مادر به فرزند یا داشتن اضطراب و استرس مادر و نمود آن در رفتارهایش
✔️ زود از شير گرفتن کودک
✔️ تنهایی کودک و نداشتن همبازی و ارتباط با هم سن و سال خود
✔️عدم آرامش و امنیت روانی در منزل ، به واسطه ی دعوا و تنش بین والدین در حضور کودک
✔️ ضعف مهارت های ارتباطی و اجتماعی و کمبود اعتماد به نفس
✔️ ترس ناشی از دیدن فیلم و یا تصاویر ترسناک
✔️نوع رفتار والدین با کودک مثل امر و نهی های زیاد و سخت گیری های بی جا و...
♻️ در این رابطه ، بررسی لازم را داشته باشید و اگر دلیل این وابستگی را در موارد بالا دیدید ، تدابیر لازم را به جهت رفع آن داشته باشید.
⬅️ و اما یک سری راهکارهایی در جهت بهبود این مسئله :
1⃣ سعی کنید فضای منزل امن و آرام باشد و اگر احیانا با همسرتان اختلاف نظری داشتید سعی کنید ، در صورت عدم حضور کودکتان ، در خلوت در این موارد صحبت کنید .(فرزندان تنها باید شاهد ارتباطی سرشار از صمیمی و احترام بین والدین باشند . )
2⃣ شرایطی را فراهم کنید که کودکتان با دوستان همسن و همجنس و هم فرهنگ خودتان ، ارتباط بگیرد و با همدیگر بازی کنند . (تقویت مهارت های اجتماعی و ارتباطی کودک)
3⃣ بازی ، بسیاری از عادت ها و یا رفتارهای کودک را تعدیل میکند، لذا برای کودکتان وقت بگذارید و با او بازی کنید.
به ویژه بازی هایی مثل قایم موشک ، تا فرزندتان برای لحظاتی تنها باشد و کم کم به نبود شما عادت کند.
4⃣ از راهکار قصه گویی نیز میتوانید کمک بگیرید.
شما می توانید در قالب قصه ، بصورت غیر مستقیم ویژگی های یک پسر شجاع و با اعتماد به نفس را یادآوری کنید.
5⃣ در ارتباط با تلویزیون و یا بازی های موبایل نظارت داشته باشید. که شاهد فیلم یا تصاویر ترسناک نباشد.
6⃣ به کودکتان مسئولیت هایی در حد توانش دهید. مثل مسئولیت آوردن نمکدان بر سر سفره.
در صورت انجام ، او را تشویق و تایید کنید.( جهت تقویت روحیه ی خودباوری و اعتماد به نفس)
7⃣ وجود فرزند جدید در خانواده در کاهش وابستگی فرزندتان موثر می باشد .
✅ پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی "تربیت کودک از تولد تا ده سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید تا با اصول صحیح تربیتی بیشتر آشنا شوید.
🌹 ان شاء الله خداوند متعال شما را در تربیت فرزندانِ صالح یاری کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خود_ارضایی
سلام بنده پسر ۱۳ ساله ای دارم که کاملا به بلوغ رسیدن و بنده تازگیا متوجه انحرافات جنسی( خود ارضایی) از ایشون شدم با پدرشون هم زیاد رابطه صمیمی ندارن لطفا راهنمایی کنین🙏🏼🙏🏼😢
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
❌توجه داشته باشید که رفتارهای هیجانی و انفعالی ( برخورد مستقیم ، خشونت ، داد و فریاد ) نه تنها اثری ندارد ، که باعث تشدید این امر و ایجاد رفتارهای پنهانی شده و عزت نفس او را لگد مال می کند .
✅ لذا در مرحله ای اول شما باید آرامش خود را کاملا حفظ کنید و با توکل بر خداوندمتعال و توسل به ائمه اطهار به فرزندتان کمک کنید که این اختلال را حل کند .
✅ مرحله دوم در مورد ریشه ی این رفتار تامل بفرمائید .
دلایل متعددی در این زمینه وجود دارد که باید بررسی شود .
1⃣ تنهایی و بیکاری فرزند در خانه به علت غیبت والدین شاغل یا ...
2⃣تنبیه کلامی و بدنی ( از بین رفتن شخصیت و جایگاه فرزند)
3⃣دیدن فیلم ها و تصاویر مستهجن (فیلم های ماهواره و فضاهای مجازی )
4⃣ داشتن دوستان ناباب
5⃣تغذیه نامناسب و دیر خوابیدن نوجوان ( تغذیه نادرست و صفرا زا ، باعث افزایش میل شهوت می شود .دیر خوابیدن باعث عدم تمرکز و ناآرامی می شود .)
6⃣ محیط نامناسب و جنسی منزل از لحاظ رفتار و پوشش والدین(نباید باعث تحریک یا بیداری جنسی فرزند شود .)
♻️ اگر دلیل این خودارضایی را در موارد بالا دیدید تدابیر لازم را در جهت رفع آن داشته باشید .
⬅️ و اما یک سری راهکارها ، در جهت حل این مسئله ؛
✔️ از اینکه نوجوان ساعات طولانی را در خانه تنها باشد و یا اوقات فراغت زیادی داشته باشد جلوگیری فرمائید ،
حتما در این زمینه به او مسئولیت بدهید ؛
طوری که در طول روز با انجام کارها و فعالیت هایی ضمن یاد گیری مهارت ها و فنون زندگی ، انرژی او گرفته و خسته شود .
وقت های او را به نحو احسن پر کنید .
کلاس های ورزشی ، کسب و آموزش مهارت های شغلی ، البته به شرطی که محیط کار سالم باشد .
✔️ ارتباط او را با دوستان مومن و پرتلاش زیاد کنید ؛
غیر مستقیم برای او دوستان مناسب انتخاب کنید . با رفتن به مسجد و هیئات چنین دوستانی را می توانید پیدا کنید .
✔️حتما رابطه محبت آمیز همراه با احترام والدین با نوجوان، حفظ شود ؛
از دلایل اصلی خودارضایی نوجوان عدم توجه و محبت از جانب والدین و اطرافیان هست ، که نوجوان برای رسیدن به آرامش ظاهری به این کار روی می آورد .
⬅️ در این زمینه با تدابیر لازم و هنر زنانه این امر مهم را با همسر محترمتان در میان بگذارید .
✔️ محیط خانه باید آرام باشد . سخت گیری های بی جا ، مقایشه کردن ها باعث استرس و ناآرامی هایی می شود ، که نهایتا فرد را به این اختلال می کشاند .
✔️ مدیریت دیدنی های نوجوان ،
فیلم و صحنه های رسانه باید مدیریت شود .
نوجوان نباید گوشی شخصی و دسترسی به اینترنت داشته باشد .
⬅️ در این زمینه تدابیر لازم را بکار برید و گوشی شخصی به هیچ عنوان به او ندهید . باید مدیریت بشود ، و یا در این زمینه قانون گذاشته شود .
✔️ فضای معنوی خانه را افزایش دهید .
✔️تغذیه نوجوان را بررسی کنید و در این زمینه از متخصص اصلاح تغذیه کمک بگیرید .
✅ نهایتا به شما سفارش می کنم ،
صوت های تربیت جنسی فرزندان
و صوت های تربیت نوجوان (۹ تا ۱۹ سال)
را حتما گوش بدهید .
🌹 ان شاء الله که با یاری خداوند متعال و تلاش خود در این زمینه ، فرزند صالحی را تربیت فرمائید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زمان_پوشک_گرفتن
سلام وادب
دخترم(فرزند سوم) اوایل تیر ماه دو ساله میشه
خیلی خوب صحبت میکنه و بیشتر چیزها رو متوجه میشه
اواخر فروردین خواهرش متولد شده (شیر به شیر شدن و مجبور شدم یک سال وچهارماهگی از شیر بگیرمش )
حالا با توجه به این شرایط لطف کنید راهنمایی بفرمایین نحوه و بهترین زمان برای پوشک گرفتنش کی هست ؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
✅ بهترین زمان پوشک گرفتن هر کودک با کودک دیگر فرق دارد ،
اما فاصله ی بین ۲و نیم تا ۳ سالگی معمولا کودکان آمادگی لازم دراین جهت را دارا هستند.
⬅️ نکات مهمِ فرآیند از پوشک گرفتن⬇️
✔️ سه دوره ی مهمی که برای کودکان در این سن اتفاق می افتد ، شامل
از شیر گرفتن ، از پوشک گرفتن و جدا خوابی هست .
لذا دقت فرمائید که بین این مراحل باید حداقل ۲ الی ۳ ماه فاصله بیفتد . تا کودک دچار استرس نشود و آمادگی روحی لازم در این جهت را بدست آورد .
✔️ در اکثر کودکان کنترل ادرار زودتر اتفاق میفتد و کنترل مدفوع مدتی بعد رخ میدهد ؛
با توجه به این موضوع صبر و حوصله ی بیشتر شما را می طلبد .
✔️ قبل از پوشک گرفتن ، ابتدا کودک را از نظر روحی آماده کرده و برایش قصه هایی در این جهت تعریف فرمائید ، همچنین محیط حمام یا سرویس بهداشتی را تزیین کرده و برای کودک جذاب نمایید .
✔️ در روش تدریجی پیشنهاد میشود ابتدا کودک خود را باز نگذارید( چرا که باز کردن به یکباره کودک احتمال نجس شدن زیاد محیط را دارد و استرس کودک و مادر را بالا می برد)
بنابراین در این جهت از شورت های آموزشی استفاده فرمائید .
✔️ موقع بلند شدن کودک از خواب ، با آرامش و بدون استرس ، به همراه صحبت کردن با کودک ، او را به سرویس بهداشتی برده تا تخیله در لباس کودک انجام نگیرد.
و بعد از آن به او بگویید : دختر عزیزم بزرگ شده و هر موقع دستشویی داشته باشد به مامان خبر می دهد .
✔️ در ابتدای کار ، با آرامش خودتان ، و گفتن قصه و بازی ، هر ۱۵ دقیقه یک بار او را برای تخلیه به سرویس بهداشتی برده ، و با ریختن آب روی پاهای کودک ، او را تشویق کنید که تخلیه را انجام دهد .
روز بعد این فاصله را ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت کرده ،
و به تدریج این زمان را بیشتر کنید .
✔️ برای تشویق کودک خود می توانید هر بار از برچسب های زیبا استفاده کرده و به عنوان پاداش به او بدهید .
و بعد آن هم مرتب از او تعریف کرده و کار او را بزرگ جلوه دهید .
✔️ در صورتی که کودک تخلیه را در لباس خود انجام داد ، آرامش خود را حفظ کنید و تنها اظهار ناراحتی کنید .
به هیچ وجه او را تنبیه یا دعوا نکنید که باعث می شود این روند طولانی و استرس زا شود .
✔️ ان شاء الله با توکل بر خداوند ، و تلاش و حوصله ی شما ، مادر عزیز ،
بعد از دو هفته تا یک ماه ، کودک انجام این عمل را کاملا یاد خواهد گرفت .
با آرزوی موفقیت شما🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#دعوت_به_نماز_حجاب
سلام خدمت شما استاد بزرگوار
دختر نزدیک به ۹سال دارم چند ماه دیگر به سن تکلیف می رسد .هم اکنون گاهی اوقات که من به او بگوییم یکی از نماز ها را می خواند و وقتی به مسجد میرویم تر جیح می دهد با بچه ها بازی کند.میخواستم از شما مشاوره بگیرم که چطور باهاش در مورد نماز و حجاب صحبت کنم تا مشتاق به نماز و حجاب بشود.من و پدرش در خانه سعی می کنیم نماز اول وقت بخوانیم و چه مدل باهاش در مورد نماز صحبت کنم که نخواهم مرتب به او یادآوری یا تذکر خواندن نماز بدهم و باعث لجبازی او بشود.ومخصوصا برای خواندن نماز صبح چه کنم؟
با سپاس از کانال خوب و ارزشمند شما
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
✅ احسنت به شما خواهر گرامی ، که دغدغه ی نماز خواندن فرزند خود را دارید.
❌ اما در نظر داشته باشید که تذکر مداوم به نماز خواندن ، باعث دلزدگی می شود .
لذا سعی کنید تذکر و یادآوری در حد یک یا دو بار بیشتر نباشد ، آن هم با لحن محترمانه و صمیمی باشد .
انجام درست این امر بسیار نیاز به صبر و حوصله شما دارد .
⬅️ و اما یک سری راهکارهایی که در جهت جذب فرزندتان به نماز و حجاب باید انجام دهید ؛
✔️ گاهی قصه و داستانهایی از اهمیت دادن شهدا و ائمه اطهار علیهم السلام به امر مهم نماز یا حجاب برایش تعریف کنید .
✔️ سعی کنید بعد از نماز ، رفتارتون مهربان تر و صمیمی تر شود . یک خاطره ی خوب بعد از نماز برایش رقم بزنید ، مثلا بعد نماز باهمدیگر بازی کنید ، یا کارهای مورد علاقه اش را بعد نماز انجام دهد .
از جملات منفی که تا نماز نخونی ، فلان جا نمی رویم ، استفاده نفرمائید.
✔️ برای مسئله ی حجاب هم ،
خودتان اهل رعایت حجاب و حیا باشید و از حُسن های حجاب داشتن برایش بگویید .
✔️ به این نکته ی مهم توجه داشته باشید که ، حفظ احترام و اقتدار پدر در خانه
و از طرفی صیمیت و مهربانی رفتار پدر با دخترش
در حفظ و نگهداری حجاب دخترتان بسیار موثر می باشد .
✔️رفتن به مسجد و داشتن دوستان خوب
و یا خواندن نماز والدین در خانه به خصوص اگر به صورت جماعت باشد ،
بسیار در اهتمام دادن به این فریضه توسط فرزندتان موثر می باشد .
♻️ به طور کل این را در نظر داشته باشید که اگر دخترتان را اهل نظم و ادب تربیت کنید،
با برنامه ریزی کردن برای او در طی روز ، مسئولیت دادن به او
و در کنار آن حفظ و احترام به شخصیت او ، بطور خودکار فرزندتان را به سمت نماز و حجاب هدایت میکند .
🌹 ان شاء الله با یاری خداوند متعال و تلاش و حوصله ی شما والدین گرامی ، فرزندان صالحی را تربیت فرمایید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کتک_زدن_کودک
#مهارت_کنترل_خشم_کودک
سلام علیکم،خسته نباشید
۲۸سالمه،دوتا پسر۴ساله و ۱ ساله دارم،
الحمدلله رابطش با برادر کوچیکش خوبه
مشکلم اینه ک پسرم کتک میزنه بهم
با اینکه من اصلا اهل کتک و دعوا نبودم،اصلا نزدمش اولین بار وقتی خدش منو زد،منم زدمش گفتم نزن(چون شنیده بودم نباید اجازه بدید ک بچتون شمارو بزنه وگرن میتونستم نزنمش )باباش ک حتی خیلی کم دعواش میکنه،وقتی کاربدی انجام بده،
الان کلن ناراحت میشه با گریه و دادمیزنه،فرقی نمیکنه کی باشه میزنه گریه میکنه و داد میزنه بورو،وقتی هم میریم بیشتر ناراحت میشه...
تا الان چن بار ک زده،منم زدمش،بهش گفتم کار بدیه ولی تکرار میکنه
من وقتی میزنه(منو یا بزرگترا رو) باید چ واکنشی نشون بدم؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما مادر عزیز
زدن در کودکان در هنگام عصبانیت یک رفتار دفاعی محسوب می شود که کودک به وسیله آن در واقع خشم خود را بروز می دهد.
پس در مرحله اول باید مهارت کنترل خشم را به کودک اموزش دهیم.
اینکه به جای رفتارهای منفی می تواند راه های جایگزین پیدا کند. از جمله ترک محل و نوشیدن اب و ....
و البته توجه به این نکته حایز اهمیت است که بسیاری از مواقع این رفتارهای مخرب ناشی از عدم احساس امنیت و نادیده گرفتن شدن و عوامل اضطراب زای درون منزل و خانواده ناشی می شود.
پس یک اقدام بسیار مهم کشف این عوامل و حذف ان است.
تا حد امکان سعی کنید خود و همسرتان جو منزل را ارام نگه داشته و از عصبانی شدن و دادن زدن و ...پرهیز کنید.
در مواقعی که رفتار مثبتی از فرزند خود می بینید تشویق و تحسین را فراموش نکنید چون جایگزینی رفتارمثبت زمینه بروز رفتارهای منفی رو کاهش میدهد
و در پایان زمانی که فرزند شما شروع به زدن می کند دست او را گرفته و با لحنی جدی مانع از این رفتار شوید و یاداوری کنید که این شیوه مناسب ابراز هیجان او نیست.
برای راهنمایی بیشتر استفاده از فایل صوتی هنر پدر و مادر بودن در کانال تربیتی همسران خوب می تواند راهگشا باشد.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob