🔸محل بحث کجا است؟!
✍️ محمدجواد نیکزاد
پرداختن به حواشی سفر رییس جمهور به روسیه همچنان ادامه دارد؛ از نبودن پرچم ایران در مراسم استقبال گرفته تا بزرگ بودن میز و نماز خواندن در کاخ کرملین.
در مجموع از صحبت افراد در حاشیه اینگونه برداشت میشود که پوتین در یک دعوتنامۀ رسمی از رئیسجمهور ایران خواسته که به روسیه برود تا ایشان را در مراسم استقبال تحقیر کرده و در ادامه با نشستن دور یک میز بزرگ، اعلام کند که ما خیلی از هم دوریم!!😊 توضیح دادن دربارۀ این حواشی بیفایده بوده و نتیجهای هم بر آن مترتب نیست.
در پایان گفتنی است که برادران مخالف، دارید اشتباه میزنید؛ بهجای پرداختن به این موضوعات، از دستاوردهای سفر سؤال کنید؛ اینکه این سفر چه آثاری در مسائل بینالمللی برای کشور بههمراه دارد؟ محل بحث اینجا است نه حواشی سفر.
#رئیسی
#دولت_انقلابی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️گفتوگو با مدیر دانشنامه علوم اسلامی ویکی فقه و ویکی پرسش
🔗 سایتهای پربازدید فقاهتی
http://serajonline.com/newspaper/item/9216
#روزنامه_سراج
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
♦️معاون حوزه های علمیه: حوزه شبیه گوشت قربانی شده؛ هر کس یک تکهاش را میبرد/ ریزش های طلبگی زیاد شده است/ آیا حوزه علمیه درست شده که مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم حل شود؟
🔹همه ساله بیش از یک میلیون نفر جوان دانشگاه میروند، اما برای حوزه سالیانه چهار پنج هزار نفر وارد حوزه میشوند، توزیع نیروی انسانی خیلی ناعادلانه است.
🔹بعضی از روحانیون مجری گری میکنند، بعضی حافظ حقوق حیوانات شدهاند، سگهای پیس و مریض را تیمار میکند و به دامن طبیعت برمیگرداند، بعضی مدیر باشگاه بولینگ و بیلیارد شده؛ انواع و اقسام کارهایی که انجام میدهند./ حوزه
@AkhbareFori
نویسندگان حوزوی
♦️معاون حوزه های علمیه: حوزه شبیه گوشت قربانی شده؛ هر کس یک تکهاش را میبرد/ ریزش های طلبگی زیاد ش
#با_کاربران
✍️محمدرضا میرزائی اصفهانی
وقتی این خبر را خواندم، خنده تلخی بر لبانم نشست. این سخن مصداق بارز ضرب المثلهایی از این دست است: "خود گویی و خود خندی چه مرد هنرمندی، یا از کرامات شیخ ما این است/ شیره را خورد و گفت شیرین است."
جناب آقای معاون، مگر مسبب اصلی این وضعیت خود شما نیستید؟ آیا به سیستم آموزشی و درسی خود اندیشیده اید؟ هر سال تلاش کردید خود را به آموزش و پرورش و دانشگاه نزدیک کنید. هر کاری آنها در حوزه آموزش کردند، کپی کردید و به حوزه آوردید. مدرک دادید، به طلاب خانه و لوازم خانگی قسطی دادید و آنها را در گودالی انداختید که راهی جز پول در آوردن نداشته باشند، حالا انشاءالله از راه حلالش، اما طلبه ای که برای پرداخت اقساطش دائم در سفر تبلیغی باشد، می تواند درس بخواند؟ اصلا طلبه نمی داند برای چه به حوزه آمده است. درس اخلاق و اخلاق مداری هم کلا تعطیل است،و آنچه هست کاربردی ندارد. هویت طلبگی به طور کامل درحال فراموشی است و مسئول این وضعیت اول شما هستید. یکی از بزرگترین مشکلات حوزه هم این است که دائم گفتید طلبه در جامعه کم است یعنی به جای پرورش و تربیت نیروی کیفی، به فکر کمیت آن بودید. گمان کردید اگر در هر مسجدی یک روحانی بگذارید(که این هم انجام نشد) به اهداف خود رسیده اید. در حالی که حتی اگر در یک شهرستان بزرگ یک عالِم عامل هم باشد، برای تربیت نفوس کافی است. هنوز هم دیر نشده به جای اینکه نگران ورودی حوزه باشید، نگران خروجی آن باشید. حوزه های بی در و پیکر شهرستانها را تعطیل کنید. طلبه کم بپذیرید اما برنامه درست برای آموزش و تربیت داشته باشید. به جای انتقاد از این و آن از خودتان انتقاد کنید. مشکلات حوزه بیرون از حوزه حل نخواهد شد.
از خداوند متعال توفیق روز افزون برای شما عزیزان را خواستارم.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#میلاد_مبارک
💠پای درس حضرت زهرا سلام الله علیها:
💐کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🌹 پایه بهشتی شدن انسانها...
👈🏼 مروری بر بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت نقش مادری به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
#حضرت_زهرا
#نویسندگان_حوزوی
@ofogh_howzah
@HOWZAVIAN
.
❤️ مادر ❤️
✍ انسیه سادات هاشمی
و در آغاز، مادر بود و مادر از خدا، آری
چه ابداعی، چه اعجازی، چه تدبیر سزاواری
که رحمت را چنین زیبا مجسم کرده در انسان
و جا داده است در عمق وجود او چه اسراری
برای داستان آفرینش قهرمان میخواست
برای آفریدن عاشقی مردی فداکاری
دویدنهای هاجر گوشهای از نقش مادر بود
وگرنه زودتر میشد خدا زمزم کند جاری
و آنجایی که مهر مادری هست و مجالش نیست
به ناگه میرسد از نیل فرزندی به درباری
و تا مادر دلش میگیرد از دوریِ فرزندش
همه دربار میگردند دنبال کمککاری
سپس در دوردستِ قصهای در اوج تنهایی
برای مادری خرما میارد نخلِ بیباری
در آن سو کعبه آغوش خودش را میگشاید تا
به دنیا آورد مادر در آن فرزند کراری
و اوج داستان آنجا که مادرهایی از قصه
چه زیبا جمعشان جمع است در یک چاردیواری
که دارد مادری دنیا میارد مام دنیا را
وفا را، عشق را، ایثار را، ام ابیها را
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🌷 فاطمه، فاطمه است
✍️ طاهره کنگازیان
✅ فاطمه (علیها السلام) مایهی شادمانی دل، قره عین و عامل آرامش و آسایش جان رسول الله(ص) است، تَسَرُّ بها عَینی، تَقَرُّ بها عَینی، و یَطمَئنُ بها قَلبی.
🔗 متن کامل در خبرگزاری رسا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 بازیابی هویت صنفی طلبه
✍️ علیرضا مکتبدار
🔹امروزه طلاب حوزههای علمیه بیش از پیش به بازیابی این هویت ارزشمند نیازمندند تا بتوانند پا جای پای انبیا و اولیای الهی گذارده و با تفقه (به معنای جامع کلمه) و فهم دقیق دین، آن را که نقشه راه زندگی است، به دیگران بیاموزند. مگر میراث دار انبیای الهی بودن را میتوان در چیزی جز فهم، تبلیغ و اجرای دین خلاصه کرد؟
🔹کارویژه روحانیت-همچون همیشه تاریخ حوزههای علمیه- پاسداری از سلامت عقیدتی و شادابی اخلاقی جامعه از رهگذر دانش اندوزی، تهذیب نفس و کنشگری اجتماعی است. بازآفرینی تمدن درخشان اسلامی همگام با اقتضائات دنیای جدید، نیازمند پایبندی حوزویان به کارویژه های خویش است.
🔗 متن کامل هفتهنامه افق حوزه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💐 خواهران حضرت خدیجه به وقت تنهایی
✍️ م. حیدریان منش
تنهاست، همه ی دوستان و نزدیکانش به او پشت کرده اند اما او الان کسی را برای کمک می خواهد در دلش غمی سنگین و وحشتی بزرگ نشسته بود دوست داشت الان کسی در کنارش باشد _خدایا چه کنم به سراغ که بروم آنها که حتی جواب سلامم را هم نمی دهند و از من دوری می کنند.
یاد کودک دلبندش افتاد اوایل باورش نمی شد ولی این روزها به صدای گرم او آرام می شد لبخندی گوشه ی لبش نشست
_مادر جانم عزیزکم نوردیده ام من منتظر توام، ملالی نیست دوباره پی آنها می فرستم شاید این بار کسی بیاید.
اما دوباره طعنه شنید
_مگر نگفتیم با محمد ازدواج نکن تو حرف ما را نشنیدی حالا هم از محمد و خدایش کمک بخواه
دل غمین تر شد با خودش گفت خدا و رسولش راست می گویند اصلا چه کسی از خدا راستگوتر است؟ آرامش به دلش نشست مشغول راز و نیاز با پروردگارش شد در همین حین درب خانه به صدا درآمد
-یعنی که می تواند باشد؟
در را باز کرد و قبل از اینکه سلام بدهد سلام شنید
_ سلام بانو جان هراسان نباش.
در چهره آنها نگاه کرد صورتهایشان گندمگون و پر از نور بود و بلند قامت بودند و حس زیبایی به دلش دادند اما آنها را نمی شناخت.
یکی از آنها گفت: ما خواهران تو هستیم من ساره همسر ابراهیم خلیل این آسیه همنشین تو در بهشت آن دیگری مریم دختر عمران و آن یکی کلثم خواهر موسی است ما را پروردگارت برای یاری تو فرستاده.
از مهربانی خدایش که او را در این حال سخت تنها نگذاشته تک تک سلولهایش شادمان بود و غرق در سرور خدا را شکر می کرد.
این یک سنت الهی و حقیقت عالم است که ان تنصروا الله ینصرکم اگر نیت و عمل و سخن شما برای خدا باشد و دین خدا را یاری کنید خدا هم شما را یاری می کند.
این مفهوم قرآنی یک وعدهی شیرین الهی، شاخص، پشتوانه، راهی محکم و استوار برای پیشرفت و رشد کردن برای زندگی هر مسلمانی است که نمونه آن در جای جای تاریخ و زندگی ما به چشم می خورد.
#حضرت_زهرا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
40.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🌹حضرت #مادر
✍️ محمدجواد محمودی
اگر یک روزی کسی بهتون گفت #اسلام برای زن ارزش قائل نشده؛
بهش بگید جملش رو به این شکل اصلاح کند: «اسلام در مقابل ناموس برای هیچ چیز ارزشی قائل نشده...»
یعنی چی، یعنی صدهزار مرد پیلتن حاضرن تیکه تیکه بشن، اما آب تو دل ناموسشون تکون نخوره!
حاضرن هر کاری بکنن و از جونشون بگذرن اما کسی به ناموسشون نگاه چپ نکنه!
ما ملّتی هستیم که اعتقادمون میگه:
«صد #پسر در خون بغلتد، گم نگردد #دختری!»
بهش بگید ما کف پای مادرامون رو میبوسیم و روی چشممون میگذاریم چون بوی #بهشت میده،
چون دینمون گفته بهشت زیر پای #مادر است!
بهش بگید از نظر شما زن اگر هم باارزش باشه، نهایتا کالای باارزشی است برای لذتجویی دیگران...
این ارزش #زن نیست، سرزنش زن است...
#امیرالمؤمنین(علیه السلام):
«الْمَرْأَةَ رَيْحَانَةٌ وَ لَيْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ»
«زن گلی خوشبو است و پیشکار نیست»
🌱ولادت حضرت #مادر بر همه #مادران مبارک باد!🌱
#حضرت_زهرا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰نقش اسلام در استحکام رابطه ایران و روسیه
✍️ مهدی عامری
🔸سفر اخیر رییسی به روسیه حاوی پیامهای بسیاری برای دوستان و دشمنان #ایران و #روسیه میباشد، اما آنچه در این میان باید مورد توجه قرار گیرد این است که امروزه در روابط بینالملل و دیپلماسی رسمی اگر از دیپلماسی عمومی غفلت شود، این گونه سفرها شکننده خواهد بود و نتایج حداکثری خود را بدست نمیآورد.
🔹به همین منظور لازم است در کنار روابط سیاسی اقتصادی، پیوست فرهنگی نیز وجود داشته باشد تا روابط سیاسی و اقتصادی محدود به دولتها نباشد که با تغییر دولتها، مورد تزلزل قرار گیرد.
🔹عناصر فرهنگی مانند تاریخ، ادبیات، هنر، مردمشناسی و گردشگری با اقسام مختلفش و روابط دانشگاهی و نخبگانی که هر کدام در جای خود مفید و ضروری میباشد، اما در ارتباط با روسیه یکی از مولفههای قدرت نرم و لوازم مناسب فرهنگی بین دو ملت و حتی دولتها مساله دین است.
🔸#اسلام پس از مسیحیت ارتدوکس دومین دین در روسیه است و جمعیت قابل توجهی مسلمان در آنجا زندگی میکنند که بخش مهمی از آنها در قفقاز ساکن هستند و پیوند تاریخی و فرهنگی با ایران دارند و حتی ریشه خود را ایرانی میدانند.
🔹 مسلمانان در روسیه غالبا اهل سنت هستند که قسمتی از اینها گرچه در اعتقادات اشعری و یا ماتریدی هستند اما به صوفیه نیز گرایش دارند که این تمایل عرفانی نقطه آغازین خوبی برای مفاهمه و گفتگو است.
🔹بخش دیگری از مسلمانان روسیه سلفیهایی هستند که از سوی وهابیت و عربستان تغذیه فکری و مادی میشوند و اغلب آنها طرفدار اسلام تکفیری و خشن هستند که ملت و دولت روسیه روی خوش به آنها نشان نمی دهند و از گسترش آنها نگران هستند و علاقه ندارند این تفکر رشد و گسترش پیدا کند.
از این رو ارائه اسلام معتدل مخالف سلفی گری و خشونت مورد توجه روسهاست.
بی تردید اسلامی که ایران مبلغ و مروج آن است و با عقلانیت و پرهیز از افراط و تفریط همراه است و مردم را به زندگی سالم و حیات طیبه دعوت می کند، می تواند جایگزینی مناسبی برای تبلیغ اسلام سلفی باشد. به همین جهت ظرفیت بیبدیل اسلام ناب بهترین پیوست فرهنگی رابطه ایران و روسیه میباشد.
🔸همین امر در رابطه با چین هم میتواند مورد توجه قرار گیرد چه اینکه امروز چین برای مسلمانان خود درخواست محتوایی مناسب دارد که بتواند ضمن ارضای معنوی و دینی مسلمانان امنیت و آرامش خود را نیز تامین نماید.
🔹همکاری خوب ایران و روسیه در مواجهه با داعش نشان داده است، ایرانیان میتوانند در عرضه اسلام مورد اعتماد و اطمینان روسیه باشد و اگر این ظرفیت به درستی و به هنگام مورد استفاده قرار گیرد هم برای مشکلات داخلی روسیه مطلوب است هم برای آرامش منطقه و اطراف ایران میتواند مفید باشد.
🔸از سوی دیگر پس از کمونیسم گرایش روسها به مسیحیت ارتدوکس و دینداری رو به فزونی است. آموزههای الهیات ارتدوکسی عرفانی و معنوی است و این امر قرابت فکری با تشیع دارد.
محتوای عرفانی شیعه مانند کتب ابن عربی، ملاصدرا و امام خمینی و علامه طباطبایی و ادعیه شیعه مانند مناجات شعبانیه و مناجات خمس عشر و ... زمینه تعامل بین شیعه و الهیات ارتدوکس را برقرار می نماید که چنین ارتباطی، روابط عاطفی بین دو ملت را تقویت کرده و نیز گفتگوهای ثمربخشی بین نخبگان و فرهیختگان را به دنبال خواهد داشت.
🔹نقش حوزه های علمیه در این بین خیلی جدی است، ارتباط با شیعیان منفعل روسیه، ارتباط مناسب و وحدت بخش با اهل سنت روسیه و نیز تعامل با کلیسای ارتدوکس، با حضور علمای آگاه، پیشران خوبی برای ارتباط دو ملت خواهد بود که تا سالها میتواند ادامه داشته باشد.
#روسیه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#تایپوگرافی
💐 زن در مکتب تشیع
💠 سیر بانوان تکامل یافته در تاریخ نبوت
#حضرت_زهرا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
⁉️ نسبت ما و حدیث کسا
🙏 تقدیر شاگرد از یک استاد شایستهی حوزه
✍️ علی تقوی
عزیز همراهم سلام!
نمیدانم چه کسی حدیث کسا به گوشش نخورده است یا حدیث کسا را ندیده؟!
ولی یقین دارم هرکسی این کلمات نورانی و آسمانی را نخوانده جُرعهای از آب کوثر ننوشیده است.
روز میلاد یگانه کوثر خلقت؛ یگانه دُختر ختم نبوَّت؛ همسر یگانه مولود خانهزاد خدا مبارکتان باد.
*این نوشته را تقدیم میدارم به ساحت استاد جواد محدثی که به من مشق اهلبیت(ع) آموخت.
*الهی بحق حضرت زهرا؛ تنت سلامت باشد.
#حضرت_زهرا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
پ.ن: ایدهی خوبی ست، این که در تولیدات محتوایی از استادانمان یادی کنیم، قدرشان را بدانیم. نگذاریم عصر دیجیتال، آداب را از ما بدزدد.
.
💐تمام اشعاری که ذاکران اهلبیت، امروز محضر رهبر انقلاب خواندند
✔️همزمان با بیستم جمادیالثانی، سالروز میلاد باسعادت حضرت زهرای مرضیه سلامالله علیها، تعدادی از ذاکران، شاعران و فعالان حوزه هیأت از سراسر کشور، امروز یکشنبه با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند که اشعار خوانده شده در محضر معظم له منتشر میشود.
🔗 می توانید اینجا 👈بخوانید و ببینید
#حضرت_زهرا
#شاعران_حوزوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@shaeranehowzavi
یادداشتهای سفر به آمریکا؛
⭕️ دعوت به کلیسا
✍️ حبیب الله بابایی
کلیسا رفتن من برای شناخت فرهنگ مذهبی آمریکا بود. غیر از رفتنهای خودم با دوستان به کلیسا، دو بار به کلیسا دعوت شدم. یک بار یکی از دوست مسیحیام به کلیسای لوتریها در شارلوتسویل دعوتم کرد. قبل از مراسم عبادی، برنامهای برایی گفتگو در باره مسائل الهیاتی داشتند، و در این جلسه قرار بود پرسشهایی در باره اسلام مطرح شود. پرسشهایی که ایشان به من فرستادند متنوع بود که یکی از آنها در مورد چرایی تلاوت روزانه قرآن در میان مسلمانان بود. به هر حال گفتگوها شروع شد و به جای نزاع و جدال، فضای همدلی و مثبتی در جلسه بوجود آمد. یکی از بانوان مسیحی از من در مورد بخشش در اسلام سئوال کرد و گفت به باور ما مسیحیان اگر به گونه راست ما سیلی بزنند ما چه واکنشی نشان میدهیم، شما چه میکنید؟ من در پاسخ گفتم که ما اولی را میبخشیم و به دومی واکنش نشان میدهیم تا ستم و ستمگری توسعه پیدا نکند. پاسخ من اندکی او را غافلگیر کرد و چیزی نگفت.
دوست مسیحیام که به عنوان استاد مسیحیان در این جلسه حضور داشت از فضای جلسه احساس نگرانی کرد و ناگهان پرسشها را از سئوالات الهیاتی به سمت سئوالات سیاسی از اسلام و موضوع بنیادگرایی کشاند و من نیز پاسخهایم را گفتم و جلسه تمام شد.
بار دوم خانم جودی یکی از خانمهای مسیحی بود که واقعا یکی از نمونههای فعالیتهای انسانی و اخلاقی را میشد در رفتار و دلسوزیهای ایشان مشاهده کرد. خانم جودی من را به جلسهای در کلیسای توماس آکویناس دعوت کرد. این جلسه مربوط به افراد مسئول از کلیساهای مختلف در شارلوتسویل بود که در این کلیسا جمع شده بودند که قرار بود بخشی از جلسه به اسلام و جامعه مسلمانان اختصاص یابد. این جلسه هم مشحون از پرسشهایی در مورد اسلام بود که البته بخشی از این گفتگوها نیز به سمت موضوعات سیاسی و حضور آمریکا در عراق کشیده شد. جالب بود که بسیاری از این افراد از وضعیت عراق در دوره پساصدام هیچ اطلاعی نداشتند و تلقیشان از حضور آمریکا در عراق، حضور تمدنی و تسری توسعه و مردمسالاری به عراق بود. بعد از بیان مشکلات عراقیها در دوره حضور آمریکا، پاسخ برخی از اصحاب کلیسا این بود که میبایست عراقیها هزینه دموکراسی و رهایی از دیکتاتوری را پرداخت کنند!!
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
نویسندگان حوزوی
🌐 متاورس به زبان ساده | جهانی فراتر از فضای مجازی 🔺قسمت نخست ✍️ سیدعلیرضا طباطبایی، عضو هیئت علمی د
.
🔴 «متاورس» به زبان ساده
✍️ سیدعلیرضا طباطبایی
بخش دوم و پایانی
فضای مجازی کنونی، دو بعدی است. چیزی که در متاورس بهعنوان نسل بعدی اینترنت به سه بعدی تغییر پیدا میکند. اما تنها این نیست؛ در دنیای واقعی ما از حواس پنچگانه خود برای زندگی استفاده میکنیم. در فضای مجازی تنها دو حس بینایی و شنوایی درگیر هستند. متاورس اما در حال حرکت به سمتی است که به جرات میتوان گفت در آیندهای نه چندان دور، حس لامسه را نیز میتواند به فضای مجازی اضافه کند. با توسعه علم، حواس بویایی و چشایی نیز میتوانند به این فضا اضافه شوند.
در متاورس شما با استفاده از آواتار (نماد فضای مجازی یک فرد) وارد یک دنیای مجازی میشوید که در آن قادر به انجام بسیاری از کارها هستید.
با این حال باید یادآور شد که در حال حاضر متاورس بیشتر شبیه به یک بازی است، اما در آینده قرار بر این است بسیاری از افراد امور کاری خود را در آنجا پیگیری کنند. بهعنوان مثال، کارمندان یک شرکت با استفاده از هدستهای واقعیت مجازی، وارد محل کار خود شده و وظایف محوله را انجام میدهند.
شرکت بوئینگ در نظر دارد با استفاده از متاورس، مهندسان و طراحان مختلف را در سرتاسر جهان در کارخانه خود در این فضا گردهم آورد تا در کنار هم به ساخت هواپیما بپردازند!
پلتفرمهای گوناگون
برای ورود به متاورس باید وارد یک پلتفرم شوید. همه چیز ساده خواهد بود، کافی است آدرس یکی از این پلتفرمها را در مرورگر وب خود وارد کنید و قدم به دنیای آنها بگذارید. بنابراین، شکلگیری دنیاهای متفاوت یکی از خواص متاورس محسوب میشود. طبیعتا پلتفرمهای بزرگتر و معروفتر میتوانند بهتر باشند و انجام امور مختلف و حتی درآمدزایی در آنها نیز آسانتر باشد.
معنی بخشیدن به ارزهای دیجیتال
در فضای متاورس پولهای واقعی بیمعنی هستند و ارزهای دیجیتال نقش اصلی را بازی میکنند. خرید و فروشها با رمزارزهای مخصوص متاورس شکل میگیرد که بدین ترتیب میتوان گفت، این ارزها کمکم معنی اصلی خود را پیدا کردهاند.
#متاورس
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔻اختتامیه پنجمین جشنواره بینالمللی شعر حوزه (اشراق)
🔰با سخنرانی:
🔸حجتالاسلام والمسلمین #واعظی
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹دکتر نامور #مطلق
رئیس فرهنگستان هنر
🔰با حضور:
🔸استاد دکتر محمدعلی #مجاهدی
🔹استاد دکتر علیرضا #قزوه
🔸حجتالاسلام والمسلمین زکریا #اخلاقی
🔰و اجرای:
🔹#نجمالدین_شریعتی
🕖چهارشنبه، ۶ بهمنماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۸
🏢قم، چهارراه شهدا، مرکز همایشهای غدیر
🔔 #تبلیغ_نیوز| پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
Tablighnews.Dte.ir
#شاعران_حوزوی
#نویسندگان_حوزوی
@tablighnews
@HOWZAVIAN
💐با سلام خدمت مخاطبان و نویسندگان محترم حوزوی
🔍زین پس محتوای این کانال به صورت دسته ای و در قالب بسته محتوایی روزانه تقدیم میشود.
🌹تلاش میشود به احترام وقت اعضای کانال از ارسالهای پراکنده در ساعات مختلف روز خودداری شود.
💎 شما در پایان روز میتوانید یک بار مطالب مورد علاقه خود را از بسته محتوایی انتخاب کنید و بخوانید و یا برای بازنشر آن اقدام کنید.
برای همه عزیزان آرزوی موفقیت و همچنین آرزوی نویسندهشدن دارم😊
🌻نخبگان، استادان و دوستانتان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان و نویسندگان جوان حوزوی
#نویسندگان_حوزوی
🔴«نعمتشماری»
✍️ احمدحسین شریفی
🔸یکی از راههای ایجاد تغییرات اساسی در همه ابعاد زندگی این است که روزانه بر بخشی از نعمتهاى زندگی خود تمرکز کنید و آنها را یادداشت کنید.
🔸اگر این کار را به مدت ۴۰ روز انجام دهید و هر روز فقط ۱۰ نعمت زندگی خود را یادداشت کنید بعد از ۴۰ روز ۴۰۰ نعمت را شمارش کردهاید. و آنگاه است که ذهنی «نعمتیاب» و «مثبتاندیش» پیدا میکنید و برکات مثبتاندیشی بیش از آن است که بتوان در این کوتاهنوشت، بیان کرد.
#مثبتاندیشی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ وقتی یک کارشناس انگلیسی در 90 صفحه نامه رهبر انقلاب را تبیین میکند
پرفسور رادنی شکسپیر،اقتصاددان و فعال سیاسی انگلیسی، به تازگی کتابی ۹۰ صفحهای در پاسخ به نامه مقام معظم رهبری برای جوانان اروپا و الهام از آن منتشر کرد.
رادنی پس از انتشار این کتاب، در ارتباط تلفنی و تصویری با برنامه «دیروز، امروز، فردا» گفت: این نامه به زیبایی و با شفافیت نوشته شده بود. این نامه یک نمونه خوب از لحاظ ویرایش، گفتمان و رسم الخط بود. این نامه به جوانان اروپایی نوشته شده بود چون جوانان آینده جامعه خود را میسازند.
وی تاکید کرد: تن و صدای این نامه آرام و متین بود و هیچ تندی نداشت و هیچ ادبیات تهاجمی در آن وجود نداشت و تنها سوالاتی را میپرسید. مقام معظم رهبری در این نامه پرسیدند که چرا بین دولتمردان غربی اخلاقگرایی فراموش شده است. آنها از نسل جوان سوالهایی پرسیدند تا خودشان بروند و تحقیق کنند و واژه های منفی مانند خشونت و تروریست را خودشان ریشه یابی کنند. رهبری سوالات را برای این مطرح کردند چون اسلام تاریخ کهن و باستانی دارد و جوانان بروند و معارف اسلام را به دست بیاورند. قرائت های زیادی از اسلام وجود دارد و جوان باید کنکاش کند و صرفا چیزهایی که سیاستمداران دیکته میکنند را صحیح نپندارد.
شکسپیر تصریح کرد: رهبر ایران سوالات مهمی را مطرح کردند و عکس العمل ها در بریتانیا به این نامه خوب بوده است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔗 متن تکمیلی در افکار حوزوی
.
📌 به بهانه تماشای مجدد سریال سیلاس
✍️ علی اسفندیار
تردید ندارم هر انسانی در کنار مرگ اندیشی، چارهای جز کودکاندیشی هم ندارد، این دو مکمل یکدیگر هستند یادآوری «يَوْمَ وُلِدْتُ وَ يَوْمَ أَمُوتُ» همان اندیشه در آغاز و انجام است.
بخشی از کودک اندیشی همان تصاویر دوران کودکی ست که چشیدنش حالا، حلاوتی دیگر دارد، عکسها، فیلمها، دفترچههای مشق و کتابهای سارا و دارا و باب آب داد، همه با تخیل دوره بزرگسالی معنای جدیدی به تو تقدیم میکند، حالِ تو را در زندگی اکنون به پیش میبرد که کشف و مکاشفهها با سرمایهی کودکی ارزشمندتر است.
سریال سیلاس یا توفان را الان جور دیگر میبینیم و این سن و سالِ بینده است که سریال را به شکل جذابتر و پرمعناتری جلو میبرد و دستت را در دامنگاه زندگی میگیرد. امشب سیلاس درونم را با عینک عصر سرکشی انسان، به تماشا نشستم، چه جلوههای کمیابی هستند برای دوباره زندگی کردن و کشف واقعیتهای جدیدی از ساحت انسان امروزین.
🔗 متن کامل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یادداشت_خوانی
⭕️خطای رستوران در ماجرای چین و روسیه
✍️ محسن مهدیان
می گویند چرا پنهانکاری؟ "حتما غرض و مرضی است در توافق با چین و روسیه." البته مطالبه شفافیت خوب است. اما باید دید مقصد شفافیت چیست و کجاست؟ فرض کنید یکی مدعی شفافیت همه اسناد طبقه بندی کشور شود. یا بگوید باید مسیر دور زدن تحریم ها را شفاف کنید. منطقی است؟ مطالبه شفافیت عقلانیت می خواهد. امروز رسانه هایی مدعی شفافیت شدند که بیشترین اصرار را برای تحریم بیشتر سفره ملت ایران دارند. طبیعی است که استرس گرفتند پشت پرده توافق با چین و روسیه چیست؟
اما هدف متن در این نقطه نیست. غرضم تحلیل یک راهزنی رسانه ای است.
امروز می گویند شفافیت در توافق 25 ساله. اما پیشتر چه می گفتند؟ "می خواهند نیروی نظامی از چین وارد کنند"/ " می خواهند نفت مفتی دهند" / "می خواهند کیش را بفروشند"/ "دریای خزر را بدهند به چین و روسیه"/
حتا شبکه انگلیسی من وتو نگران دین مردم شد و نوشت: "چینی ها می خواهند دین مردم ایران را بگیرند"
شاید باورتان نشود و به خاطر نیارید. اما جزئیات مفاد مربوط به سند 25 ساله توافق با چین از جمله خاک فروشی را گلشیفته فرهانی افشا کرد. جالبتر اینکه عده ای هم باور کردند. بامزه تر اینکه عده ای پلاکارد به دست با رگ گردن برجسته و مشت گره کرده وغیرتی به خیابان آمدند و تجمع کردند و شعار می دادند که اجازه فروش خاک مان را نمی دهیم.
از اخباری که آنروزها عده ای را به خود مشغول کرده بود خبری نیست؛ اما امروز مطالبه شفافیت دست به دست می شود. سارقان رسانه ای سفره مردم و دلالان خبری تحریم آرایش مطالبه شفافیت گرفتند. برخی هم البته مجدد باور می کنند. می گویند فرض کنید نمی خواهید خاک بفروشید؛ قبول. دریای خزر را هم نمی خواهید گرو بگذارید. ناجا هم وارد نمی کنید. ولی چرا شفافیت ندارید؟ حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است.
بگذریم؛ بهانه بود برای پرداختن به یک کلاه برداری رسانه ای که کمتر توجه می کنیم.
شما مال و فروشگاه های بزرگ زیاد رفتید. یکی مثل همین هایپرها. این فروشگاه ها یک مدل مرسوم چینش کالا دارند که غرضش تاثیر بر رفتار غیرارادی مشتری است. مدل اینطور است که در ابتدای فروشگاه اجناس گران قیمت را قرار می دهند و در پایان اجناس مصرفی و ارزان قیمت. اثر تبلیغاتی چیست؟ شما اگر در ابتدای مسیر برای خرید نکردن مقاومت کنید، کم کم توان تان تحلیل می رود و در انتهای راهرو تسخیر چینش کالاهای ارزان قیمت می شوید و در نهایت باز هم با سبد پر پای صندوق می روید.
مثال رستوران شفاف تر است. تا حالا حتما پیش آمده است که به یک رستوران لوکس رفته باشید. وقتی منوی قیمت ها را جلوی شما قرار می دهند از بالا قیمت ها را مرور می کنید. غذاهای گران قیمت بالاتر است؛ احتمالا از بسیاری از آنها عبور می کنید تا اینکه در انتهای لیست بالاخره یک غذا را سفارش می دهید. هرچند قیمت همین غذا نیز چندین برابر انتظار شما باشد.
خطای رستوران همین است. ثمره دروغ های مضحکی مثل کیش فروشی و خزرفروشی اینست که جا برای ادعای پنهان کاری باز می شود و باورپذیر.
از این خطای شناختی زیاد استفاده می شود. آنقدر یک دروغ بزرگ را تکرار می کنند تا دروغ کوچکتر باور شود. اگر شلیک عمدی به هواپیمای اوکراین را با هدف آدم کشی باور نکنید، اما تکرارش باعث می شود شلیک عمدی به هواپیما برای دفاع از جان دیگران را باور کنید.
#مخاطب_شناسی
#خطای_شناختی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
نقشه راه غرب گرایان برای فتنه های آینده.docx
20.3K
📌نقشه راه غرب گرايان برای فتنه هاي آينده
✍️ قاسم روانبخش
🔹هر جریان سیاسی هر چند مرده ممکن است دوباره روزی جان بگیرد و به صحنه سیاسی کشور بازگردد. جریان اصلاحات نیز از این قاعده مستثنی نیست. تاکنون بارها همین سناریو در کشور اتفاق افتاده است. علامه مصباح می فرمود از زمانی که مرحوم امام ره در پاسخ به نامه مرحوم محتشمی پور وزیر کشور وقت، نهضت آزادی را برای همیشه از عرصه سیاست کشور حذف کردند و فرمودند این ها اسلامشان امریکایی است و خطرشان از سازمان منافقین نیز بیشتر است کسی باور نمی کرد دوباره این جمعیت زنده شوند. ولی چیزی نگذشت نهضت آزادی با فعالیت های زیرزمینی که از سال های 64 آغاز کرده بود وارد عرصه شدند و دولت مطلوب خودش را به نام جبهه دوم خرداد وجبهه اصلاحات تشکیل داد.
🔸 اکنون نيز آن ها بيکار نيستند در اتاق هاي مشترک خود با غربي ها نقشه هايي براي فتنه هاي آينده طراحي مي کنند که مي توان به برخي از آن ها اشاره کرد.
🔗متن کامل یادداشت در فایل بالا👆👆
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN