#با_مخاطبان
✔️ کوتاه نوشتهای یک عاشق اربعینی
1️⃣زیارت اربعین از علائم شیعه است اما چرا امروز اربعین مهمتر از برخی اعمال دیگر است؟
چون اربعین اولین حرکت جمعی به سمت تمدن نوین اسلامی و زمینه ساز ظهور و خنثی کننده توطئه های بزرگ دشمنان اسلام و ضامن اسلامیت جوامع شیعی و اسلامی و مقدمه ای بر نابودی رژیم غاصب صهیونیستی است.
2️⃣گفتم: اربعین درراهست آیاتوهم درراه اربعینی؟
گفت:گربطلبد،آری!
گفتم: نطلبیده؟
گفت:مگرطلبیده؟
گفتم:دیدی ۲۰ سال پای روضه امام حسین بودی امااز دعوت او غافل؟
گفت:چطور؟
گفتم:مگرنشنیدی که بعدازشهادت یاران مارا به یاری خواندوگفت: هل من ناصرینصرنی؟
گفت:میرم
گفتم:کجا؟
گفت: اداره گذرنامه
3️⃣در روزهای پرخطرسالهای ۹۳ و ۹۴و ۹۵ و ۹۶ که پای پیاده از نجف به کربلا می رفتی ویا درکاظمین و سامرا حضور می یافتی حاج قاسم و ابو مهدی المهندس رادرهرقدم کنار خود حس میکردی که راه را گویا از وسط میدان مین گشوده بودند و تو میتوانستی شیعه و مقاوم بودنت را در امنیت کامل به اثبات برسانی.
4️⃣ در روزهای پرخطرسالهای ۹۳ و ۹۴و ۹۵ و ۹۶ که پای پیاده از نجف به کربلا می رفتی ویا درکاظمین و سامرا حضور می یافتی حاج قاسم و ابو مهدی المهندس رادرهرقدم کنار خود حس میکردی که راه را گویا از وسط میدان مین گشوده بودند و تو میتوانستی شیعه و مقاوم بودنت را در امنیت کامل به اثبات برسانی.
#اربعین
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
#با_مخاطبان
سوغاتی از سوره انفال
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! [ ﺑﺎ ﻓﺎﺵ ﻛﺮﺩﻥِ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﻭ ﺟﺎﺳﻮﺳﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﺷﻤﻦ ] ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﻭ ﺑﻪ ﺍﻣﺎﻧﺖ ﻫﺎﻱ ﻣﻴﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻫﻢ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻧﻮﺭﺯﻳﺪ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻴﺪ [ ﺧﻴﺎﻧﺖ ، ﻋﻤﻠﻲ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺯﺷﺖ ﺍﺳﺖ . ](٢٧)
🔸 و چه زیبا خداوند متعال مؤمنان را به خیانت نکردن دعوت می نماید:
☑️ ابتدا مؤمنان را به خیانت نکردن به خدا و رسول دعوت می نماید؛
🔺اولا منظور خیانت نکردن به دین خدا و قوانین این دین که همان قرآن است و احکام خداوندی که توسط ائمه اطهار صلوات الله علیهم اجمعین از دل همین قرآن برای بشریت بیرون آورده اند می باشد.
✅ ثانیا منظور از خیانت نکردن به امانت هایی که میان خود شما وجود دارد، انسانیتِ انسان، عقل، فهم، درک، وجدان، شرف، غیرت، شجاعت، دلیری، حیاء، عفت، پاکدامنی، شخصیت، سلامتی، جسم، روح، اعضاء و جوارح و... همه نعمت هایی که خداوند در این دنیا به انسان داده است تا در جهت به کمال رسیدن خود تا خلیفة اللهی، بکار گیرد.
🔺 لذا هم باید از نعمت های دریافتی از خداوند شکرگزاری نمود تا بر نعمت ها افزوده شود و هم اینکه از آنها در جهتی که برای بکارگیری آنان مشخص شده، بکارگیری نمود.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
نویسندگان حوزوی
#با_مخاطبان سوغاتی از سوره انفال يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُو
.
✍️ گاهی همین اندازه تبلیغ مکتوب تأثیرش را در ادامه نوشتن می گذارد؛ امیدواریم نوشتن خود را در یکی از قالب های خاطره، یادداشت و روایت ارسال کنید.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
💠فیلم های پست مدرنیسم و تاثیر آن بر اذهان
✍️ فاطمه ترابی
گاهی یک فیلم فاخر چنان اثری در ذهن و روح مخاطب وارد می کند که تا مدتها حلاوت و شیرینی آن در وجودش ته نشین می شود و به تعبیری دیگر آنِ فرد را تکانی می دهد.
تاریخ سینمای ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده ، فیلمها و سریالهای های فاخری در تاریخچه سینمای ما حک شدند که در گوشه ای از ذهن جا گرفتند .
مصداق آن، فیلم سینمایی زیر نور ماه ساخته رضا میر کریمی، طلبه جوانی که شرط معمم شدن خود را منوط به هدایت یک نفر می داند ، معتقد است پدر بزرگش نفس گرمی داشته و هنوز به اون حد از شناخت نرسیده است که یادگار پیامبر را به امانت بکشد، بعد از فراز و نشیبهایی که در مسیر زندگیش رخ میدهد ، در آخرین سکانس فیلم به اون رضایت درونی می رسد و معمم می شود.
با اینکه مدتها از اکران فیلم گذشته اگر فلش بکی به آن بزنیم حس خوشایندی به مخاطب دست می دهد، اما اخیرا شاهد فیلمها و سریال هایی هستیم که هیچ مفهوم و معنایی ندارند ، چندی پیش در پلتفرم نما آوا تبلیغ سریال مترجم توجهم جلب کرد چند پارت از سریال دیدم،
غزاله نقش اول داستان، بعنوان راوی؛ همه مفاهیم از نظرش نسبی هستند، هر چه جلوتر میرود ارزشها و مفاهیم ذهنیاش رنگ میبازند تا جاییکه از تشخیص حق و باطل عاجز میشود.
عباراتی چون «دیگه به خودمم شک دارم» و یا «همه چیز در تاریکی فرو رفته» مدام از زبان او شنیده میشود و این یعنی در جهان فیلمساز مفاهیم هیچ ارزش ذاتی ندارند و نسبیت باوری و اصل پلورالیسم اخلاقی و حتی دینی در جغرافیای داستان موج میزند و این پیامی است که در سراسر داستان به مخاطب القا میشود، مخاطبی که در یک کشور اسلامی و پایبند به ارزشهای اخلاقی و دینی زندگی میکند.
این طیف از سریال های پست مدرنیسم، که نگاهی نسبی گرا به مفاهیم اخلاقی و باورها دارد به شدت آسیب زا است.
در این مکتب هر چیزی مجاز است ، همه قوانین و موازین سنتی بی اعتبار می شود.
از اونجاییکه رسانه تأثیر بسزایی در شکل دهی هویت نوجوانان و جوانان دارد ، و الگو سازی می کند، دقت بیشتر ناظران امر را می طلبد.
#رسانه
#هویت
#پست_مدرن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
📌«ایمان و امید» نسخه شفابخش
✍️ محمدجواد سلیمانی
بیایید دو نفر را تصور کنیم که دچار بیماری صعب العلاج شده و وضعیتشان روز به روز بدتر میشود. درد تمام بدنشان را فرا گرفته و بنیه جسمیشان رفته رفته تحلیل می رود.
1️⃣نفر اول اما از لحاظ روانی مغلوب بیماری خود شده. پایان بیماری را مرگ تصور میکند و شب ها بدون اینکه بتواند چشم برهم بگذارد تصورات خود را از پایان زندگیش مرور میکند. به پزشک خود اعتمادی ندارد و راه های درمانی اش را ناکارآمد می داند. مدام از مشکلات خود شکایت دارد. از اطرافیان توقعات نا بجا دارد. از آنجایی که کاملا از برگشت سلامتی خود نا امید شده، به دستورات پزشک هم چندان اعتنایی نمیکند.
2️⃣اما نفر دوم پیوسته با بیماری خود میجنگد. امیدوارانه به زندگی خود ادامه میدهد و نمیگذارد اطرافیان از رنج بیماری او آزرده خاطر شوند. به پزشک خود ایمان دارد و با برنامه درمانی او لحظه به لحظه پیش میرود. شب ها قبل از خواب در ذهن خود به دوران پسا بیماری و برنامه هایی که برای زندگی دارد فکر میکند. او اصلا خود را بازنده تصور نمیکند.
همه ی ما با آدم های دسته اول و دوم مواجه شده ایم. به صورت معمول آدم های دسته اول زودتر از بین می روند و بیماری خیلی سریع زمین گیرشان میکند.ای بسا ناامیدیشان در گسترش و تعمیق بیماری نقش موثری داشته باشد.
اما آدم های دسته دوم شانس بیشتری در بهبود بیماری خود دارند و سریع تر به چرخه زندگی برمیگردند. خود را باور میکنند و با انگیزه بدنبال بازگشت سلامت خود حرکت میکنند.
هر دو با یک واقعیت مواجه شده اند و دست و پنجه نرم می کنند اما دو سبک متفاوت در مقابله را دنبال میکنند.
ایمان و امید آن چیزی است که میتواند ایران از تنگناها خارج کند، وضعیت موجود خود را به وضعیت مطلوب تغییر دهد. جنگجویانه با مشکلات روبرو شود و به فکر ساختن ایران در نظم جدید جهان باشد. این همان نسخه فرمانده خبیر و دانشمند ما برای ساختن ایران قویست و دقیقا همان چیزی است که دشمن آن را در ذهن جوان ایرانی هدف گرفته است.
فکرانه را اینجا بخوانید
#رهبر_انقلاب
#ایمان #امید
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
🍂 ظاهراً ته جهنم!
✍️ مجتبی عادل پور، عضو تحریریه مدادالفضلاء
چند وقت پیش، برای تبلیغ به یکی از مراکز آموزشی رفتم. سر میز ناهار تلاش کردم با یکی از کادریها همکلام شوم. اوّلش راه نمیداد و به قول رزمیکاران، گاردش بسته بود. البتّه اصولاً نظامیها در ارتباطگیری کمی سرد هستند. از یگان خدمتیاش پرسیدم. به شوخی و با خندهٔ نرمی گفت: «یگان جهنّمیان!» بعد خندهاش را دزدید و گفت: «از اعضای یگان موزیک هستم.» بعد اینطور ادامه داد که اسلام از بیخ و بن، روی خوش به موسیقی نشان نداده است!
چهرهاش جوان نشان میداد؛ اما ۴۷ ساله بود. مدرک کارشناسی ارشد هنر، گرایش موسیقی داشت. در میانۀ حرفهایش خاطرهای تعریف کرد که برایم خیلی جالب بود و درسآموز. خاطرهای که شنیدنش برای اهل تبلیغ، خالی از لطف نیست. درسش هم این است که مبلّغ وقتی به جایی دعوت میشود باید پیش از منبر، مخاطبش را بشناسد. افزون بر این، شرایط را بسنجد و مقتضای حال سخن بگوید.
گفت: یک وقتی سی چهل نفر از بچههای یگان موزیک را در حسینه جمع کردند. حاج آقایی را هم دعوت کرده بودند تا برای ما سخنرانی کند. از قضا این روحانی، موضوع بحثش را موسیقی قرار داد. حالا خبر نداشت که همۀ ما از کادریهای یگان موسیقی هستیم. هرچه آیه و روایت و استدلال در مذمّت موسیقی بود رگباری ریخت روی سرمان. همۀ ما نیز، چسبیده بودیم به زمین و با هر آیه و روایتی که میشنیدیم، سرخ و سفید میشدیم.
پس تمام شدن سخنرانی از منبر پایین آمد و در کنار ما نشست و پرسید: «راستی شما کجا هستید؟» یعنی در کدام یگان خدمت میکنید؟ ما که آن همه روایت دربارهٔ موسیقی شنیده بودیم، گفتیم: «با این چیزی که شما امروز برایمان بیان کردید، ظاهراً ته جهنم!»
#خاطرات_تبلیغ
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
نام کتاب:اربعین حسینی امکان حضور در تاریخی دیگر
✍️ استاداصغرطاهرزاده
مجموعهای دینی، معرفتی پیرامون پیادهروی تمدن ساز اربعین در سالهای اخیر درسه ضلع متفاوت
۱_«معنای حماسه میلیونی پیاده روی اربعین حسینی»
۲_«اربعین؛سنتی درحال شکوفایی»
۳_«اربعین؛امکان حضور درتاریخی دیگر»
این صفحه را از دست ندهید
#معرفی_کتاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۳۰ مرداد ۱۴۰۲
#با_مخاطبان
💢 کارزار انتخاباتی پیش رو
🔹انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره ۴ ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره ۸ ساله، روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.
🔹 این انتخابات از ابعاد مختلف بسیار پر اهمیت است، از سویی با توجه به حواشی دولت و مجلس، افسارگسیختگی قیمت ها، نبود نظارت دقیق بر بازار، رشد نامتعارف سکه، دلار، مسکن، خودرو، اجاره بها و ... ممکن است با کاهش مشارکت مردمی مواجه شویم؛ و از سوی دیگر ممکن است منافقین، متظاهرین و معاندین باری دیگر در تصاحب کرسی های کلیدی و حساس مجلسین، صاحب موفقیت شوند و قدرت نرم رسانه ای اکثریت آرا را به دست آورند که در نوع خود فاجعه بار است.
🔹 باید از امروز فکر فردا را کرد، و مهم ترین اقدام، شناسایی عناصر مطلوب و نامطلوب حاضر در این دو مجلس و شناساندن ایشان به مردم است.
🔹خصوصا کسانی که نان به نرخ روزخور هستند، و با شعارهای انقلابی و شفایت آراء وارد مجلس شدند، اما نه تنها شفافیت را از یاد بردند، بلکه داشتن خودرو شاستی بلند را نیز جز حقوق اولیه خود خواندند.
🔹 نکته دیگر آن که به نظر می رسد بدعت یا سنت رای دادن لیستی به نامزدهای انتخاباتی، در این دوره بسیار پر آفت و دارای ضمان شرعی باشد؛ چرا که بسیاری از افراد بی کفایت مجلس فعلی، به برکت حضور در لیست ها بود که توانستند رای بیاورند و بر مسندی تکیه بزنند که اندازه قامت آنها نبود.
▪️از این رو لازم و ضروری است که برای چگونه رای دادن و به چه کسی رای دادن صاحب قدرت تحلیل و عمق راهبردی شویم، تا در انتخاب اصلح عملکرد شایسته ای از خود به یادگار بگذاریم.
فرصت اندک است!
🖌 علی فاطمی اعلا
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۳۰ مرداد ۱۴۰۲
رستاخیز عمومی اذان.docx
23.1K
🍃رستاخیر عمومی اذان👆
از ناله ی مرغ چمن از بانگ اذان خیز
از گرمی هنگامه ی آتش نفسان خیز
زمانی در جامعه، ولنگاری و سهل انگاری و ناامیدی حاصل از آن از میان میرود که نوای جان فزای اهل ایمان (اذان) از حنجره حق جویان به افلاک برسد تا آن نغمۀ روح افزا و امید بخش، فصلی تازه برای روئیدن و شکوفا شدن، ایجاد کند.
هر صبح گاه، آدمی با شتاب از سکونت گاه خویش حرکت می کند و خود را به محل کار می رساند و فراموش می کند نام خدای را بر زبان بیاورد و طنین «بسم الله» را بر لبان جاری سازد. حال آنکه هر نفسی که میرود و میآید، امانتی است از جانب حضرت دوست که در این شلوغیها او را گم کرده است.
🖌 رسول نوری، استاد حوزه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۳۰ مرداد ۱۴۰۲
#با_مخاطبان
🔍 به آقای ضرغامی
با آمدن شما در وزارت گردشگری امید این بود که از ظرفیت رسانه ملی برای معرفی میراث داران فرهنگی و میراث فرهنگی استفاده شود و در برنامه ها خصوصا دکور ها از آثار هنری ارزشمند ایرانیان جانمایی شود، ظاهرا تلویزیون اینترنتی هم به محاق رفته این یعنی شکست تجربیات رسانه ای در کاربست پیشرفت میراث ایرانیان.
خوب است با آن همه ظرفیتی که از رسانه ملی میشناسید و سراغ دارید کارگروه رسانهای تشکیل شود و حداقل برای شبکههای برون مرزی به مخاطبان ایرانی در خارج کشور تبلیغات رسانهای تولید شود، این گونه کارها جایش را به اظهار نظرهای حاشیه ساز جنابعالی داده و بیشتر خسارت معنوی به کشور میزند.
از شما پیشکسوت و مدیر رسانهای اینگونه عملکرد بعید بود.
🖌 یکی از همکاران سابق شما در شورای معارف سیما
#مطالبه
#گفت_و_گو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۳۰ مرداد ۱۴۰۲
.
💠 حضور بیش از ۱۹۰۰ طلبه و فاضل حوزوی در شبکه اجتماعی ویراستی
✍️ اینجا مجبوریم کوتاه بنویسیم و گویا
🔍دنیای کوتاهنویسی، دنیای هنر و احترام به مخاطب امروزین است.
🏙نشانی خانهی ما در ویراستی👇
https://virasty.com/HOWZAVIAN
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۳۰ مرداد ۱۴۰۲