هدایت شده از وحید یامین پور
🔻در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
🔻 #سجاد_صفار_هرندی
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
هدایت شده از وحید یامین پور
برخی از سر ناراحتی میگویند رای قومیتی بود که فلانی را رئیس جمهور کرد. اما مگر آراء حزبی و جناحی همه نوعی رای قبیلگی نیست؟ بسیاری از همانها که رای قوم و قبیله را نقد میکنند خود ملاک صلاحیت را قبیلگی میفهمند و گرفتار حب و بغض و رفاقتاند.
طرفداری از سیاست و قدرت اغلب متعلَّق عالم خیال است و تمایل و تنفرش را از سلطه تصاویر وهمی میگیرد.
از قضا آنکه به جهت همزبانی به همشهریاش رای داده چه بسا با صرافت طبع به آنچه اعتمادش را برانگیخته رای داده است. در نظام درک او، هویت قومی و زبانی منشاء اعتبار و اعتماد است و نه هویت حزبی و قبیلهی سیاسی.
آری رای قومی و قبیلگی قابل انتقاد است اما این نقد، برای کسانیکه خود به گونهی مدرن نیستانگارانهای از تعلق به قبیله گرفتارند، شاید مجاز نباشد و حتی متضمن نوعی تحقیر باشد.
رشد، در پرتو عقل قدسی میسور و میسر است نه وهم و تعلق به قوم و قبیله یا تعلقات نیستانگارانهی حزبی. کار سیاسی برای نظام اسلامی از نقطهی رشد عقل قدسی جامعه آغاز میشود.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ| #انتخابات
🎞ما راهی جز مقاومت نداریم!
بیژن عبدالکریمی
💢«من از آقای پزشکیان درخواست دارم که به مسئله مقاومت علیه آمریکا توجه داشته باشد. ما راهی دیگر جز مقاومت نداریم. یعنی اگر بخواهیم فکر کنیم که برویم با آمریکاییها دست بدهیم و روبوسی کنیم در واقع کار تمامه، نه! همین که دست دراز کنیم پاشو دراز خواهد کرد و از ما انتظار داره که دراز بکشیم و تسلیم مطلق بشویم و این خب سرشت وضعیت کنونی ماست...!»
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
هدایت شده از سرنوشت انسان
فردی که مقیم لندن بود، تعریف میکرد یک روز سوار تاکسی شدم در بین راه کرایه را پرداختم. راننده بقیه پولم را که برگرداند، متوجه شدم ۲۰ پنس اضافهتر داده است! چند دقیقهای با خودم کلنجار رفتم که ۲۰ پنس اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و ۲۰ پنس را پس دادم و گفتم: آقا این را زیاد دادی.
گذشت و به مقصد رسیدیم. موقع پیادهشدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت: آقا از شما ممنونم.
پرسیدم: بابت چی؟ گفت: میخواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم.
با خودم شرط کردم اگر ۲٠ پنس را پس دادید، بیایم. انشاءالله فردا خدمت میرسیم! تمام وجودم دگرگون شد، حالی شبیه غش به من دست داد. من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به ۲۰ پنس میفروختم!
کانال سرنوشت انسان: @sarneveshte_ensan
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد خود: ساعاتی پیش با دکتر پزشکیان جلسه داشتم و به ایشان گفتم ما وظیفه خود میدانیم که در مسیر انقلاب، مسیر کشور و قوای سه گانه از جمله دولت و رئیس جمهور محترم منتخب کمک کنیم و این وظیفه ما است. اگر جایی دیدیم که خطایی اتفاق می افتد در جایگاه خودمان مسئول هستیم کمک کنیم تا آن خطا اصلاح شود. نباید سکوت کنیم و بگوییم رقیب ما بوده است.
✅@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سال ۹۲ بعد از انتخابات گفتم کار ما تازه شروع شده است
دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد خود در مسجد امام صادق(ع):
🔹امروز عرض می کنم کار ماخیلی وقته شروع شده است و کار کار بزرگی است.
🔹رهبری در پیامی به رئیس جمهور منتخب فرمودند یک افق روشن را در نظر بگیرید.
🔹۱۴ میلیون نفر را با رویکرد تبیینی شما عزیزان به صحنه آوردید.
✅@saeedjalily
هدایت شده از مسجد حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)
🏴از همین امشب تا آخر ماه صفر، اموات خودتان را در ثواب عزاداریها شریک کنید. این دو ماه را برای همهی اموات خودتان نیت کنید.
مرحوم علامهی طباطبایی میفرمایند که این کار سبب میشود که اموات در عالم برزخ خوشحال بشوند و خوشحالی آنها سبب خوشحالیهای معنوی در عالم دنیا برای شما بشود.
یعنی آنها دست به دعا برمیدارند و برای شما دعا میکنند. اساتید، معلمین، همسایهها، پدر، مادر، اجدادتان، امام راحل، شهدا، همه را در ثواب دو ماه عزاداری برای اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم شریک کنید.
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
💠 @masjede_hazrate_fateme
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 اگر نتوانیم در فضای محرّم، از تعلقات و تعینات دست برداریم، قاعدتاً بعید است روز عاشوراء، لااقل در نیت، بتوانیم در صف اصحاب سیدالشهداء، جان خودمان را تقدیم کنیم.
🔹 اگر نتوانیم در فضای محرّم، از تعلقات و تعینات دست برداریم، قاعدتاً بعید است روز عاشوراء، لااقل در #نیت، بتوانیم در صف اصحاب سیدالشهداء، جان خودمان را تقدیم کنیم. در «زیارت جامعة ائمة المؤمنین»، یک جملهای آمده که اگر ما در صفین، جمل، نهروان یا کربلاء نبودیم، بالنیات و القلوب در کنار شما هستیم. این حضورِ با نیت و قلب، وقتی است که انسان به امام حسین _ علیهالسلام _ که میرسد، دیگر همه چیز را فراموش میکند.
🔹 کسی که در کنار سیدالشهدا(ع) به یاد گذشته و آیندهها و در گرو آرزوهای طولانی است، نمیتواند مهاجر الی الله باشد و با حضرت سیر کند. به همین جهت است که آن حضرت از مکه که آمدند در خطبهشان فرمودند: «مَنْ کانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَائِنَا نَفْسَهُ فَلْیرْحَل مَعَنا»؛ کسی که حاضر است خون دلش را در راه ما بدهد و آماده لقاءالله است، با ما همراه شود. چون بین ما و لقاءالله فاصلهای نیست.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از وحید یامین پور
در پاسخ به برخی انتقادات که چرا صریحتر و سادهتر نمینویسم؛
عذر میخواهم که اغلب مطالب من فاقد اسم واضح افرادی است که مطالبشان را نقد میکنم. عامدانه است. نمیخواهم سطح گفتگوها تحت الشعاع دعواهای حیدری-نعمتی قرار بگیرد و سنگی در فلاخن منازعات میدان مجازی گذاشته باشم؛ یا مباحث فکری به حرفهای جریانشناختی فروکاسته بشود.
یاحق
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
وزارت کشور کویت فعالیت حسینیهها در ماه محرم را محدود کرد
🔹وزارت کشور کویت با اعمال محدودیتهایی برای حسینیههای این کشور اعلام کرد حسینیهها در ماه محرم تنها اجازهٔ نصب یک پرچم بدون شعار را خواهند داشت.
🔸وزارت کشور کویت در بیانیهٔ پیشین خود هم برافراشتن هرگونه پرچم یا نصب پارچهنوشته به غیر از پرچم این کشور را برای حسینیهها ممنوع کرده بود.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمید نوری: نقشه ربایش من توسط هرش صادق ایوبی ، ایرج مصداقی و کاوه موسوی کشیده شد
شهروند ایرانی آزاد شده در گفت و گو با دانشجو:
🔸هرش صادق ایوبی پس از ناکامی در دادگاه با همسرش، وارد فاز نیرنگ و خدعه شد و تلاش کرد به من ضربه بزند. او با جستجو نام من در اینترنت، به کتابی از ایرج مصداقی برخورد که نام من در آن آمده بود.
🔸با هر ترفندی، با ایرج مصداقی ارتباط برقرار کرد و با همکاری سازمان مجاهدین خلق و شخصی به نام کاوه موسوی، نقشه سفر من به سوئد و دستگیریام را کشیدند.
🔸صادق ایوبی بارها با من تماس میگرفت و التماس میکرد: "پدرجان، خواهش میکنم به سوئد بیا و اختلافات من و سارا را حل کن!"
🔸وقتی اصرارهای او را دیدم، تصمیم گرفتم به سوئد سفر کنم، بیخبر از نقشه شوم آنها.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔺سلیمی : مراسم تحلیف «پزشکیان» احتمالا بین ۱۲ الی ۱۵ مرداد برگزار شود/ رئیس جمهور منتخب برای معرفی کابینه با مجلس مشورت کند
علیرضا سلیمی عضو هیات رییس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دانشجو :
🔺مراسم تحلیف نیمه اول مرداد، احتمالاً بین ۱۲ تا ۱۵ مرداد برگزار میشود. بعد از تحلیف، طبق قانون، رئیسجمهور منتخب دو هفته فرصت دارد کابینه را معرفی کند.
🔺بعد از این دو هفته، کمیسیونهای مربوطه یک هفته برنامههای وزرا و توانایی و مدارکشان را بررسی میکنند و سپس در صحن علنی دفاع میکنند. احتمالاً معرفی کابینه به اوایل شهریور ماه میکشد.
🔺نیازی به استعفای آقای پزشکیان نیست. ما موارد مشابهی داشتیم که شخصی نماینده بوده و رئیسجمهور شده. است مقام معظم رهبری و آقای هاشمی هم نماینده بودند. در این موارد نیازی به استعفا نبوده است.
🔺تاکنون هیچ مشورتی با مجلس نشده و رایزنی انجام نگرفته است. البته توصیه من این است که رئیس جمهور منتخب با مجلس مشورت داشته باشد.
🔺آقای پزشکیان گفتهاند حقوقها باید به اندازه تورم افزایش پیدا کند. حالا بانک مرکزی تورم را ۶۰ درصد اعلام کرده، پس حقوقها هم باید تا اول شهریور ماهع ۶۰ درصد اضافه شوند.
🔻@snn_ir
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸متفورمین و سرماخوردگی پرمصرفترین داروهای کشور
🔹مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو: سرماخوردگی با ۳۵۰ میلیون و متفورمین با ۲۷۶ میلیون پرمصرفترین داروها در سه ماه اخیر هستند.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸منطقه سبز تهران مشخص شد
🔹مناطق ۲۱ و ۲۲ شهرداری تهران طبق تازهترین نقشه سازمان فناوری اطلاعات شهرداری به عنوان سبزترین مناطق پایتخت مشخص شدند.
🔹براساس این نقشه، بالغ بر ۵۵ درصد از شهر تهران به قطعات ملکی با کاربریهای مسکونی، تجاری و دولتی اختصاص یافته و ۲۳ درصد شهر مربوط به پوسته معابر است.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
شب سوم _ چرا گریه میکنی؟!.mp3
10.75M
🎵 چرا گریه میکنی؟!
🎧 مجموعه پادکســـتهای
وارثان حسین (سلاماللهعلیه)
🔰 تحلیلی متفاوت از
⭕️ واقعهی عظیم عاشورا
🎙 با بیان گرم استاد علیصفاییحائری
🌙 شب سوم
🏴 ماه محرم
#️⃣ #صوت #پادکست
#امامت #محرم #وارثان_حسین
▪️ #عین_صاد | عضو شوید
👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2964258817C4593522bca
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ دکتر جلیلی: شعارهای انتخاباتی ما فراگیر و ملی بود و میتواند نه تنها رقیب مزاحم نباشد بلکه رفیق حامی باشد
دکتر سعید جلیلی در جمع اعضای ستادهای استانی:
🔹انتخابات به معنای تعطیل کردن احساس مسئولیت قبل و بعد روز رای گیری نیست بلکه انتخابات به معنای تاکید بر حق و وظیفه مشارکت ،برای تمام آحاد مردم است.
🔹عزم ما بر مشارکت فعال در چهارچوب اخلاق و قانون است.
🔹در ایام بعد از انتخابات هم سلوک سیاسی متفاوت و ممتازی را به نمایش خواهیم گذاشت.
🔹در مردم سالاری دینی از رقابتهای دشمنانه و کینه توزانه خبری نیست.
🔹اگر کسی از گفتمان دولت سایه احساس خطر میکند قطعا با معنا و مبانی آن آشنا نیست.
🔹برنامههای خود را برای مشارکت متشکل تودههای میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد.
🔹هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظهای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.
🔹اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از 🔰تکاور NEWS تکاور🔰
🇮🇷🇱🇧پزشکیان: حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت
🔹رئیسجمهور منتخب در نامهای به سید حسن نصرالله نوشت: ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است؛ حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای رهبر انقلاب داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت
🔹اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد.
🔹از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم.
#سپاه #ارتش #فراجا #نظامی
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🚨به #تکاور_نیوز بپیوندید📡:
https://eitaa.com/joinchat/1975058684Ca3996e8037
⚠️ویژه ترین کانال «نظامی»⬆️🇮🇷⬆️
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمید نوری: در انتخابات سال 88 عضو ستاد آقای موسوی بودم و به ایشان رأی دادم
شهروند ایرانی آزاد شده در گفت و گو با دانشجو:
🔸هیچگاه مخالف یا منتقد نظام نبودهام. گرایش حزبی من اصلاحطلبی و نزدیک به خط امامیها بود.
🔸در انتخابات سال 88 عضو ستاد آقای موسوی بودم و به ایشان رأی دادم، اما بعد از حوادث فتنه، نسبت به عملکرد ایشان انتقاد داشتم. همچنین عضو ستاد آقای روحانی بودم و به ایشان رأی دادم.
🔸در زندان که بودم، به کارهای آقایان موسوی و کروبی و جنایتهایی که در حق مردم انجام دادند، فکر کردم و عملکرد آنان را نپسندیدم.
🔸اکنون دیگر به هیچ جناحی فکر نمیکنم؛ عاشق کشورم، نظامم و رهبرم هستم.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔻نمی دانم اطرافیان آقای پزشکیان این مواضع مشمئز کننده مقامات آمریکا را به ایشان منتقل می کنند یا نه؟!
🔹رحمت و رضوان خدا که در همان روزهای آغازین ریاست جمهوری، وقتی خبرنگار از او پرسید آیا حاضر به ملاقات با رئیس جمهور آمریکا هستید، با قاطعیت و بی هیچ درنگی گفت: خیر!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از رؤیای اجتماعی ما / الف.برومند
🖋 تحلیلی مایه افتخار
🔺 از خواهر عزیزم دکتر صفورا سادات امین جواهری
🔺بعد از حرف های متنوع این روزها، خیلی این تحلیل زوجیت پایه روحم را نوازش کرد
@JaameeOmmat
هدایت شده از رؤیای اجتماعی ما / الف.برومند
پدیده تحلیلهای پساانتخاباتی
از پایان شمارش آرا،
دقیقا از وقتی کلید در خانه را چرخاندم و هنوز آرا دقیق منتشر نشده بود، سناریوهای از پیش نوشته شده در تحلیلهای انتخاباتی و تبریکهای نامتعارف یکی پس از دیگری در فضای مجازی منتشر شدند.
ساعتها و روزهای اول طیف تحلیلهای زنجیرهای و تبریکهای عجیب و غریب واقعا فضای فعالان مردمی را مسموم و غبارآلود کرد. ما اما کشور روزهای سختیم، صبرمان زیاد است. بلاخره پس از گذشت چند روز و بمباران تحلیل و تبریکهای غیرمتعارف به منتخب دارای رای بیشتر و ... انسان میتواند فضا را بهتر ببیند و سریال تحلیلها را بهتر فهم کند.
از ماهیتشناسی این تحلیلهای سریالی و زنجیرهای در این مقطع زمانی عبور میکنم که نوشتنش ممکن است خود در تنور اختلافات مردمی هیزم بریزد. بلاخره اگر خدا میخواست ما را امت واحده خلق میکرد، نخواسته و ما هم ۷۲ ملتیم.
اما به علت مراجعات فراوان برای پاسخ به این تحلیلها، تحلیلهای موجود را دستهبندی کردم و به سه دستهی قابل فهم برای همه رسیدم تا بدانیم در مواجهه با تحلیلهای متفاوت چه کنیم.
دسته اول همان تحلیلهای سریالی و زنجیرهای است که اغلب از جانب جوانان صاحب برند و نام در فضای مجازی منتشر میشود. به شما توصیه میکنم این دست تحلیلها را فقط بخوانید و از اینکه این جوانان جویای نام دغدغههای ملی دارند، به آنان ببالید و برای موفقیتشان دعا کنید. هر زمان بی سر و تهی تحلیلهای این جوانان شما را متعجب کرد، کمی فاصله بگیرید و مجدد با همین نگاه افتخارآمیز به آنان نگاه کنید و اگر نقدی داشتید به آنان هدیه کنید.
دسته دوم عزیزان صاحب برندهای تبلیغاتی که نان خود را به برند خود گره زدهاند. حمایتهایی بابت درخشیدن در فضای مجازی از اردوهای مختلف دریافت کردهاند. این عزیزان در طوفانهای سیاسی نه میتوانند ساکت بمانند و نه میتوانند از خود نظر مستقلی داشته باشند، به هر حال نمک خوردهاند و نمکگیر شدهاند. بنابراین کمترین اعتنا را به تحلیلهای این دسته از عزیزان داشته باشید، اما آنها را طرد و سرزنش نکنید. به هر حال ما همه انسانیم و گره خوردن نان به حمایت را میفهمیم. از کنار این عزیزان به سلامت عبور کنید و فقط سرزنششان نکنید.
دسته سوم کسانی که حداقل به یکی از علوم مشرف شدهاند و مستقلاند. تحلیل این دسته از افراد ارزش اعتنا و توجه دارد. کسانی که به علمی مشرف شدهاند و مستقلاند، طرفدار هر طیفی باشند، احتمال اینکه رعایت انصاف داشته باشند، بیشتر است. آنان که سرد و گرم روزگار چشیدهاند، بالا و پایین مسیر انقلاب را حداقل در دو دهه اخیر دیدهاند، جویای نام نیستند، در ارائه تحلیل عجول و شتابزده نیستند، اتاق فکر مشترک ندارند، سریالی و زنجیرهای عمل نمیکنند، تحقیر نمیکنند، زیرپوستی فحش نمیدهند و هزار و یک ابزار نادرست و ضد انسجام و وفاق ملی را به کار نمیگیرند. به تحلیل این دسته از افراد بهتر و بیشتر و با خیال راحتتر میتوانید اعتنا کنید. منظور از اعتنا نه اینکه سربسته، صفر تا صدش را قبول کنید، ولی حداقل جای اعتنای جدی و فکر دارد.
پس به دسته اول افتخار کنید و برایشان آرزوی موفقیت کنید، از کنار دسته دوم به سلامت عبور کنید و درکشان کنید و فقط به تحلیلهای دسته سوم اعتنا کنید و بهش فکر کنید. اما، هیچ تحلیلی را سربسته و دربست نپذیرید، ما انسانهای معمولی در مقام تحلیل برابریم همانطور که در مقام اختیار. مقام تحلیل مقام اطاعت و تبعیت نیست، مقام فکر است و عبرت.
با نگاهی به سه دهه اخیر انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان، واقعا بیش از اینکه نگران ذخایر ارضی و ... باشم، نگران اصلیترین سرمایه انقلابم، روابط انسانها. برچسبزنیهای نابهجا، نابخردانه، دور از انصاف آن هم نه به یک نفر و دو نفر، نه فقط به نامزدها، نه فقط به آن کسانی که نظر مخالف دارند، بلکه به آحاد مردم، مردم معمولی، به قومیتها، به اصناف و ... .
این زخمهای عاطفی، برچسبهای چند رنگ، به این راحتی ترمیم نمیشود، حتی اگر در لفافه و زیرپوستی باشد. بر این باورم که مردم ایران، شعور سیاسی دارند. به شعور سیاسی مردم توهین نکنیم حتی اگر در تشخیص مصداق با هم متفاوتیم. ماجرای قومیت و صنف و حتی خواص کمخاصیت را با دلسنگی تحلیل نکنیم، ما همه اعضای یک پیکریم، هرچند با هم متفاوتیم و هرچند با هم در اختلافیم. اگر جوری تحلیل ارائه دهیم که پیکر واحدمان فروبپاشد، دیگر هیچ چیز باقی نمیماند.
من به عنوان پژوهشگر علوم اجتماعی، بیش از هر چیز نگران خُلق شکافساز و رویههای خود سوژه برترپندار_ دیگران ابژه آلودهپندار و شکافهای و خطکشیهای بی سر و ته هستم. نیز به عنوان کسی که به جنسیت و حوزه زنان بها میدهم رسالت خودم میدانم پس از انتخابات از موضع حیات زنانه بهدنبال راهکاری برای ترمیم شکافها و ریشهکن کردن سرچشمههای آن بگردم.
@BanooAmin
هدایت شده از فرجی | هنرهای رزمی
🔰چند عادت که باعث چاقی مفرط میشود:
🔸خوردن چربی و شیرینی زیاد
🔸عدم تحرک
🔸داشتن استرس
🔸بیماری های زمینه ای
🔸بی توجهی به حجم غذا
🔸ریزه خواری های مکرر
🔸ضعف عضلات بدن
@faraji_razmi
هدایت شده از فرجی | هنرهای رزمی
نکته اخلاقی
شیخ عارف آیت الله کمیلی خراسانی مدظله العالی:
✍️هنگامی که در راه خدا قدم می گذاریم و با نفس مبارزه می کنیم اگر در این راه سبقت گرفتیم به مقصد نهایی می رسیم ، بنده کامل می شویم و زینت کسانی که خدا را بندگی می کنند خواهیم بود.
@faraji_razmi
هدایت شده از محسن قنبریان
۲-جبهه حسین.mp3
21.78M
🔘 جبهه حسین(ع)
جلسه دوم (متاسفانه جلسه اول ضبط نشده است)
حجت الاسلام قنبریان
دهه محرم ۱۴۰۳
• آیه۶۴ آل عمران دستور جبهه سازی علیه اربابان زمین به رسول الله!
• صنوف ارباباً من دون الله!
• در سیره امیر المومنین(ع)؛ غیر شیعیانِ (مناسکی و عقیدتی) در جبهه علوی
• معیار جبهه بندی
☑️ @m_ghanbarian