25.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ویژگی های دختران از نظر اسلام
🔻در روایتی از امام صادق علیه السلام نقل شده که بهترین فرزندان شما دختران شما هستند و در ادامه روایت با سجع و آهنگ زیبایی ویژگیهای دختران را بیان میکنند. ویژگی اول: آنها مُلْطِفَاتٌ هستند یعنی علاوه بر اینکه لطیفاند، بیش از پسران اهل لطف هستند. ویژگی دوم: آنها مُجَهِّزَاتٌ هستند. یعنی آماده به کار و دست به خدمتترند. ویژگی سوم: مُونِسَاتٌ اند. یعنی اهل انساند و ارتباط عاطفی و قویتری با اطرافیان خود برقرار میکنند. ویژگی چهارم: مُبَارَكَاتٌ اند. یعنی همراه خود برکت میآورند و روزی مادی و معنوی اهل خانه را زیاد میکنند. ویژگی شیرین و جذاب دیگر مُفَلِّيَاتٌ است. یعنی اساساً دختران روح هنری و نگاه ظریفانه تری به عالم هستی دارند. در روایت دیگری هم بیان شده فرزندان دختر اهل گریهاند. البته لازم توجه کنیم در لسان دین وقتی صحبت از بکاء میشود، به میزان رقت قلب و آمادگی برای ارتباط بیشتر با خداوند اشاره دارد.
"خانم دکتر لواف/ تربیت دخترانه"
#تربیت_فرزند
#تربیت_دخترانه
#استاد_لواف
✅@keraamat_ir
💡 دوره آموزشی آشنایی با منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری (ره) و امتداد آن در پاسخگویی به مسائل کاربردی تربیت. ترم ۱
⛔️ مهلت ثبت نام: ۱۸خرداد
🗓 زمان: ۵شنبه ها، ساعت ۸ تا ۱۲
📌 مکان: شهرک قدس، هرمزان، آمفی تئاتر دبیرستان دخترانه امام صادق (ع)
🔻ترم اول این دوره، در ۱۰ هفته آموزشی و در دو بخش برگزار میشود:
1⃣ بخش اول: تدریس استاد (حضوری و مجازی)؛ ساعت ۸ تا ۱۰ صبح ۵شنبه ها
2⃣ بخش دوم: مباحثه و فعالیت گروهی (فقط حضوری و پس از تایید رزومه)؛ ساعت ۱۰ تا ۱۲، ۵شنبه ها
📎 ارسال رزومه از طریق
https://formafzar.com/form/7boce
⭕ هزینه دوره ۳۴۰ تومان
📌 همراه با اعطای گواهی از طرف مرکز تربیت مربی کرامت
⭕️ این دوره به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
🔆 تخفیف ویژه برای شرکت کنندگان دوره های الزامات تربیتی شهید مطهری و تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی پیوند ، دوره های گذشته کرامت، طلاب و دانشجویان و مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر.
✔️ دریافت کد تخفیف و پشتیبانی با نام کاربری @peyvand_1081
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir
20.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بچم، از بچه های دیگه کتک میخوره! چیکار کنم؟
🔻فرض کنید فرزند شما به گونهایست که در مهمانی و ... از بچههای دیگر کتک میخورد؛ اگر بخواهید او را نصیحت کنید، مثلا به او میگویید، اگر کسی تو را زد، تو هم او را بزن! اما روش پرسش و پاسخ به این صورت است که با فرزند خود چنین گفتگویی را انجام دهید. «اگر کسی تو را زد چه کار میکنی؟ مثلا میگوید: من هم او را میزنم. بعد میپرسیم به نظرت چه کار دیگری میشود انجام داد؟ اگر نتوانستی یا تعداد آنها بیشتر بود چه میکنی؟ مثلا میگوید میآیم و به شما میگویم. میپرسیم، اگر من آنجا نبودم چه؟ ... این سوال ها را ادامه دهید تا دیگر پاسخی نداشته باشد. در این مرحله به او سر نخ دهید. مثلا اگر نخواهی خودت و طرف مقابل را بیشتر عصبانی کنی، چه کار میتوانی بکنی؟ آیا جز من بزرگتر دیگری آنجا هست؟ در آخر هم از او می پرسیم به نظرت کدام روشها بهتر است؟ در مورد کارهای گذشته هم میتوانیم چنین گفتگویی داشته باشیم، که اگر در مدرسه دعوا کردی به نظرت چه کارهای دیگری میتوانستی انجام دهی که عوارض کمتری داشته باشد؟ یک نکته را باید توجه کنیم و آن اینکه پرسش و پاسخ و گفت و گو با فرزند، نه یک بار و دو بار، که یک عمر باید ادامه یابد. امروز با توجه به نیاز سن ۳-۴ سالگی اوست وقتی ۲۰ ساله شد، مثلا در مورد شغلش است. ممکن است نتیجهای حاصل نشود اما مهم این است که او به فکر وا داشته شود و این خود دنیایی ارزش دارد.
"دکتر عبدالرضا بهین"
#تربیت_فرزند
#استاد_بهین
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اينجوری دختر و پسر دچار کمبود محبت نمیشن!
🔻اصلیترین چیزی که در احساسات یک مرد وجود دارد که هویت او را میسازد، اقتدار است. اما اقتدار با دیکتاتوری متفاوت است. مقتدرها معمولا مهرباناند، زیاد امر و نهی نمیکنند و اهل تغافل هستند. اینها لوازم اقتدار مرد است که خود ایجاد میکند، اما بخش مهمتر این است که زن، اقتدار شوهرش را حفظ کند و بگوید هر چه شوهرم بگوید. حتی اگر چیزی که مرد میگوید، همان چیزی باشد که خانم در خلوت به او گفته است. در مقابل، هویت زن به محبوب بودن او درون خانواده است. اگر زنی محبوب نباشد از درون میشکند. این را مرد خانواده باید رعایت کند و در همه چیز و حتی نوع صدا کردن و حرف زدنش هم مشخص باشد. به طوری که احساس بچهها این باشد که بابای ما، مادرمان را خیلی دوست دارد. اثر این رابطه دو طرفه بر فرزندان نمایان میشود. به طوری که اقتدار پدر، بیش از هر کسی بر دختر و محبوبیت مادر، بیش از هر کسی بر پسر موثر است. پسری که کمبود محبت ندارد نشان میدهد که مادری محبوب داشته است و دختری که کمبود محبت ندارد، نشان دهنده این است که پدری مقتدر داشته است.
"آقای مقداد اموری. پیوند مقدماتی"
#تربیت_فرزند
#تربیت_همسرانه
#اقای_اموری
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 عاشقانه های امام خمینی با خانواده
🔻وقت ناهار بود، سفره را پهن کردم و غذا را کشیدم. اما پدر سر سفره نمی آمد! مادر به زیارت رفته بود و برگشتش طول کشیده بود، با اینکه پدرم همه کارهایش را روی نظم انجام میداد، منتظر ماند تا مادرم بیاید. مادر که رسید، پدر با روی گشاده آمد و هر دو با هم سر سفره نشستند. بعد از رحلت پدر، مادرم میگفت در طول زندگی مشترکمان، هیچ وقت پدرت بدون من سر سفره غذا نمیرفت، مگر روزهای زندان، سفر یا تبعید. این یکی از هزاران مهرِ روح خدا بود، عاشقانههای او در خانه کم نبود، طعم عطوفت و مهربانیش را همه خانواده چشیده بودند.
#تربیت_همسرانه
#امام_خمینی
✅@keraamat_ir
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 *فلسفه برای کودک از طریق قصه ها*
🔻بچهها را از طریق خواندن نوشتههای خوب و نوشتن داستان به اندیشیدن وادارید. اول داستان خوب در اختیارشان قرار دهید تا بخوانند. بعد داستان را همراه او تحلیل کنید و بعد از او بخواهید درسهای داستان را بگوید، سپس از بچهها بخواهید هرکدام یک قصه بنویسند. من الان قصه موش و شتر را برای شما میگویم.
موش کوچکی مهار شتر را به دست گرفته بود و او را به جلو میکشید و به خود میبالید که این منم که شتر را به جلو میکشم. شتر در پی موش میرفت و به اندیشه غرورآمیز او پی برده بود. با خود گفت فعلاً سرخوشی کن تا به موقع تو را به خودت بشناسانم! در راه به رودخانه بزرگی رسیدند که موش توانایی عبور از آن را نداشت. شتر به موش گفت برای چه ایستادهای؟ مردانه گام بردار و به جلو برو! آخر تو جلودار من هستی! موش گفت این آب خیلی عمیق است. میترسم غرق شوم. شتر پای خود را درون آب فرو کرد و گفت اینکه تا زانوی من است. از برای چه تو میترسی؟ موش گفت، زانوی من کجا و زانوی تو کجا؟! شتر گفت گستاخی نکن بار دگر، تا نسوزد جسم و جانت زین شرر! موش گفت توبه کردم، مرا از این آب عبور ده. گفت بیا بر روی کوهان من سوار شو. من صدها چون تو را می توانم از این آب بگذرانم.
بعد خود مولانا در این داستان نتیجه میگیرد که نباید غرور داشته باشیم. حضرت امام در جملهای بسیار زیبا میفرمایند: به هیچ کس اتکا نکنید، جز به خداوند. به جوانان میگفتند به خودتان هم اتکا نکنید. این معنایش این نیست که شما کمید، بلکه به معنی بزرگی خداوند است.
"خانم دکتر طوبی کرمانی."
#تربیت_فرزند
#قصه
#استاد_کرمانی
✅@keraamat_i
✨ تکت (توانمندسازی کنشگران تربیتی)
👩🏫👨🏫 تجربه نوردی مدارس تفکر محور در شهر اصفهان
برگزارکنندگان:
🤝 مدرسه عالی تربیت مهرستان
🤝 باشگاه فکرپروری و خلاقیت
🤝 مرکز تربیت مربی کرامت
🤝 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
بازدید از:
✅دبیرستان کارآفرینی برنا
✅دبیرستان رواق
✅مرکز فرهنگی آموزشی حکمتسرا
✅ مجتمع تربیتی مهرستان
✅دبستان و پیش دبستان پویه
🕰 زمان: ۲۶ الی ۲۸ خرداد ماه
🔔 ویژه فعالین تعلیم و تربیت از سراسر کشور (به غیر از شهروندان عزیز اصفهانی)
📝 ثبت نام از طرق لینک:
https://mehrestan.ir/takt/
🆔 @fekrparvari
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 كارتون ها اینجوری در بچه ها اختلال ایجاد میکنند!
🔻کاری که رسانهها میکنند این است که الگوهای متناقض به ما نشان میدهند. مثلاً در فیلم زوتوپیا، شخصیت اصلی داستان، جودی هابس است که هدفی روشن و مشخص دارد و میخواهد پلیس شود. جامعه هم برای رسیدن به هدفش با او همراهی ندارد. اما او برای رسیدن به هدفش بسیار پیگیر است. این مطلب به صورت افراطی در فیلم بیان میشود که «فرد، هر چه را بخواهد میتواند حاکم کند» و دقیقاً در بخشی از فیلم این بیان میشود که یک بچه روباه میخواهد فیل شود. جودی به او میگوید: روباه کوچولو! میخواهی فیل شوی؟ تو حتما وقتی بزرگ شدی، تبدیل به یک فیل خواهی شد! یعنی نقش جدی برای اراده فرد قائل میشود. در مقابل در فیلم دیگری به نام روح، شخصیت اصلی میخواهد به هدفش برسد. اما به هر هدفی که میرسد دائما می گوید: خوب که چی؟! برخلاف جودی که دائما رسیدن به هدف را توصیه میکرد، در این فیلم گفته میشود، مهم نیست به هدفت برسی. مهم این است که از لحظههایت لذت ببری. این دو الگو و تناقض است. هیچ کدام مسیر درست را نشان نمیدهند و هر دو مسیر را کاریکاتوری نشان میدهند. فرزند ما باید بر اساس کدام الگو زندگی کند؟
"جناب آقای عبداللهی"
#تربیت_فرزند
#انیمیشن
#استاد_عبداللهی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباهی که باعث پنهان کاری در بچه ها می شه!
🔻لازم است معلم از پشت پرده ذهنی بچهها پرده برداری کند. یکی از روشهای آن قیاس با نفس است. مثلاً بگوید: فلان کار برای من سخت است، قبلا خیلی سختتر بود و الان کمتر سخت شده. بچهها! این کار برای چه کسانی سخت است؟ این باعث میشود پنهان کاری در بچهها از بین برود. علاوه بر این، با مهارتهایی باید تلاش کنیم پنهان کاری یا کار برای دیده شدن را در بچهها از بین ببریم. یکی از نتایج تشویق و تنبیه نکردن همین است. چرا تا کار خوبی انجام میشود، تشویق میکنیم و تا کار بدی انجام میشود، تنبیه میکنیم؟ این کار در بچهها انتظار ایجاد میکند که چون من کار خوب کردم و دیگری آن را نکرده، پس باید او را تنبیه کنید تا من جگر من خنک شود!! اما وقتی بچهها میبینند که مثلا چه نماز بخوانند چه نخوانند، به همه شیرینی داده میشود، به خاطر تشویق یا ترس از تنبیه به عمل ریاکارانه یا پنهان کاری روی نمیآورند. به علاوه اینکه دیده است راجع به سختی عمل میتواند راحت با معلم خود گفت و گو کند.
"حجت الاسلام پناهیان"
#تربیت_فرزند
#استاد_پناهیان
✅@keraamat_ir
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 درس بخونیم که چی بشه؟!
🔻فرض کنید، من دارم راه میروم یا غذا میخورم. این کار خوب است یا نه؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و سوالات دیگری مانند اینکه، درس میخوانم، دانشگاه میروم، میخوابم و حتی نماز میخوانم باید از خود بپرسیم، «که چی بشه؟» یعنی هدفمان از انجام این کارها چیست؟ اما یک جایی به این میرسیم که دیگر جا ندارد بپرسیم که چی بشه و آنجا خداست. چون خدا خودش اول و آخر است. مثل آب که خیسی جزئی از وجودش است، خداوند هم ذاتا غایت است. اگر برای انجام کاری، آنقدر رفتیم تا رسیدیم به خداوند، آن کار خوب است و همه کارهای قبلی هم خوب میشود. اما ما معمولا به جایی میرسیم که دیگر هدفی نداریم جز اینکه بگوییم دلم خواست! هدف آخر ما هر چه بود، آن خدای ماست. حال گاهی خدای انسان، خدای حقیقی است و گاهی خداهای خود ساخته.
"دکتر صداقت زاده"
*دوره دوم: تدریس کتاب منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری، ترم اول: فطرت و روشها و ارزشها در تربیت، همراه با پاسخ به مسائل تربیتی بر اساس نظام تربیتی شهید مطهری توسط گروه پژوهشی*
#شهید_مطهری
#دکتر_صداقت_زاده
✅@keraamat_ir
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بچه ها نوار خالی نیستن!
🔻یک گروهی معتقدند که انسان ذات ندارد و هر چیزی میتواند بشود. میتواند كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ یا فَکَانَ قَابَ قَوْسَیْنِ أَوْ أَدْنَى بشود. میتواند امام خمینی شود، میتواند ترامپ شود. یعنی این خود انسان است که شخصیتش را میسازد. مثل نوار خالی است که هم میتوان روی آن موسیقی بد ضبط کرد هم قرآن. این عقیده اگزیستانسیالیست هاست. بر خلاف این گروه، مسیحیها و هابزیها معتقدند انسان لوح سیاه است. یعنی هم سوی با بدی است. گروههای دیگری معتقدند انسان همراه خوبیها متولد میشود. حال نظر شهید مطهری راجع به انسان چیست؟ آیا انسان خوب یا بد آفریده میشود؟ آیا نیاز به اصلاح دارد؟ آیا با اصلاح و تربیت خوب میشود یا همواره همراه بدی میماند؟ ادعای شهید مطهری این است که انسان، موجودیست که ذات دارد و دارای جهت گیری مثبت است. حال وقتی چنین فهمی از انسان به دست بیاید، میتوان لوازم آن را در نظام تربیتی استخراج کرد.
"دکتر صداقت زاده"
♦️ دوره دوم: تدریس کتاب منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری، ترم اول: فطرت و روشها و ارزشها در تربیت، همراه با پاسخ به مسائل تربیتی بر اساس نظام تربیتی شهید مطهری توسط گروه پژوهشی
🌐 جهت ثبت نام در این دوره به سایت کرامت مراجعه کنید:
www.keraamat.ir
#تربیت_فرزند
#شهید_مطهری
#دکتر_صداقت_زاده
✅@keraamat_ir
💡 دوره آموزشی آشنایی با منظومه تربیتی اندیشه شهید مطهری (ره) و امتداد آن در پاسخگویی به مسائل کاربردی تربیت. ترم ۱
🗓 زمان: ۵شنبه ها، ساعت ۸ تا ۱۲
📌 مکان: شهرک قدس، هرمزان، آمفی تئاتر دبیرستان دخترانه امام صادق (ع)
⛔️ مهلت ثبت نام تا ۲۶ خرداد تمدید شد
🔻ترم اول این دوره، در ۱۰ هفته آموزشی و در دو بخش برگزار میشود:
1⃣ بخش اول: تدریس استاد (حضوری و مجازی)؛ ساعت ۸ تا ۱۰ صبح ۵شنبه ها
2⃣ بخش دوم: مباحثه و فعالیت گروهی (فقط حضوری و پس از تایید رزومه)؛ ساعت ۱۰ تا ۱۲، ۵شنبه ها
📎 ارسال رزومه از طریق
https://formafzar.com/form/7boce
⭕ هزینه دوره ۳۴۰ تومان
📌 همراه با اعطای گواهی از طرف مرکز تربیت مربی کرامت
⭕️ این دوره به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
🔆 تخفیف ویژه برای شرکت کنندگان دوره های الزامات تربیتی شهید مطهری و تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی پیوند ، دوره های گذشته کرامت، طلاب و دانشجویان و مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر.
✔️ دریافت کد تخفیف و پشتیبانی با نام کاربری @peyvand_1081
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir