eitaa logo
کتاب باز
348 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.4هزار ویدیو
41 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بچه های 🧐 👧🏻🧑🏻 نسل آلفا ( Generation Alpha ) عمدتا به بچه های دهه نودی و متولدین 2010 میلادی به بعد می‌گویند. نسلی که قرار است آینده‌شان با عصر متاورس و هوش مصنوعی رقم بخورد. جغرافیای زیستی این بچه ها، سرزمین‌های دیجیتالی و فضای مجازی و موبایل‌های هوشمند است که با حال و هوای ما پدر و مادرهای قدیمی بسیار فاصله دارد. اگر به بچه های نسل آلفا بگویید که ما جلوی پدرمون پای خود را دراز نمی‌کردیم، تعجب کرده و بعضا ما را مورد تمسخر قرار می‌دهند؟؟!! 🤔 نسل آلفایی‌ها اغلب و و هستند و به راحتی زیر بار هر حرفی یا هر کاری نمی‌روند. 😮 خیلی از آنها حرفهای گنده‌تر از دهانشان می‌زنند، و این نشان می‌دهد که با چرخش و گردش در موبایل، به سرعت زیر و بم هر چه را درمی‌آورند و با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. نسل آلفا بدنبال راستی آزمایی هر چیزی بوده و خیلی حساس و شکننده هستند. مثلا گفتگو با آنان درباره خدا، قیامت، بهشت، جهنم، نماز، روزه و... بسیار سخت است. نسل آلفا یا دهه نودی ها وابستگی حیرت‌انگیزی به موبایل دارند و زندگی بدون موبایل برایشان غیر قابل تحمل است. آنها از معلمان خود هم بعضا جلوتر هستند و دیگر با روش‌های سنتی و نمی‌شود به آنها درس و مشق داد. اگر مثلا سرعت تغییرات بین متولدین دهه چهل، یعنی مثلا آنهایی که الان شصت ساله هستند به نسبت با متولدین دهه پنجاه چیزی حدود 50 کیلومتر در ساعت بود، اکنون سرعت تغییرات دهه چهل با دهه نود، بیش از 500 کیلومتر شده است!!!! و بزرگی میان درک و فهم و هوش و انتظارات، میان این دو نسل است.🤯 در حقیقت، نسل آلفا نوه های متولدین دهه چهل و پنجاه هستند، و پدربزرگها و مادربزرگها دیگر مثل قدیم نباید انتظارات خاصی از این نسل داشته باشند. 🔝 نسل آلفا را باید با احتیاط تعلیم و تربیت نمود تا و و نشوند. دهه نودی‌ها ذهنی و داشته و اهل آزمون و خطا هستند. آنها بعضا سنت‌ها و آداب و رسوم پیشینیان خود را زیر سؤال برده و ناکامی‌های خود را به گردن ما می‌اندازند و در فرافکنی خیلی حرفه‌ای هستند. دهه نودیهای نسل آلفا به شدت اهل هستند و حتی با خریدهای ارزان قیمت خوشحال می‌شوند و دوست دارند انواع اکسسوریها ( وسایل تزئینی ) را به خود وصل کرده و لذت ببرند. صد البته، هر چه که ما می‌گوییم نسبی است و ممکن است در هر شهری یا کشوری شدت و ضعف داشته باشد. 🔔نسل آلفا در کشور ما نیازمند ، ، ، و مناسب به اقتضای شرایط زمان و مکان میباشد . ⛔ با نسل آلفا به هیچ وجه قهر نکرده و آنها را سخت تنبیه یا محروم نکنید. خشم و خشونت در مورد نسل آلفا می‌تواند عواقب خطرناکی برای جامعه داشته باشد. 👈فرزندپروری در دنیای پیچیده‌ی امروزی را جدی بگیرید. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو نفره یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها در برقراری ارتباط مؤثره. ⬅️ چند نکته مهم و مثال‌هایی برای بهتر شدن فن بیان در مکالمات دو نفره: 1️⃣ گوش دادن فعال: همیشه توجهت به طرف مقابل باشه. این یعنی فقط منتظر نوبت خودت نباشی که صحبت کنی، بلکه واقعاً به حرف‌های اون گوش بدی . ✅مثال: وقتی کسی میگه "من دیروز یک روز سخت داشتم" بهش بگو " چه چیزی باعث شد روز سختی باشه؟" 2️⃣ زبان بدن: حالت‌های بدنی و صورتت می‌تونه پیام‌های زیادی منتقل کنه. مطمئن شو که حرکاتت با حرف‌هات هم‌خوانی داشته باشه. ✅مثال: وقتی درباره یک موضوع هیجان‌انگیز صحبت می‌کنی، به سمت فرد متمایل شو و با دستت بهش اشاره کن. 3️⃣ استفاده از سوالات باز: سؤالاتی بپرس که فرد مقابل رو تشویق به توضیح بیشتر کنه. این کار باعث میشه مکالمه ادامه پیدا کنه و جذاب‌تر بشه. ✅مثال: به جای اینکه بپرسی " آیا فیلم رو دیدی؟" بگو "چی درباره این فیلم برات جالب بود؟" 4️⃣ شفاف‌سازی و تکرار: اگر متوجه نشدی یا فکر می‌کنی طرف مقابل چیزی رو اشتباه فهمیده، سوال کن یا اون رو با کلمات خودت تکرار کن. ✅مثال: "پس اگر درست فهمیدم، تو فکر می‌کنی که باید بیشتر به خودمون اهمیت بدیم؟" 5️⃣ همدلی: احساسات طرف مقابل رو درک کن و نشون بده که برای احساساتش اهمیت قائل هستی. ✅ مثال: اگر کسی از یک مشکل ناراحت باشه، بگو "متوجه‌ام چقدر سختی داره، منم در چنین موقعیتی احساس مشابهی داشتم." 6️⃣ تنوع در صدا و لحن: از تن صدا و لحن‌های مختلف استفاده کن تا صحبت‌هات یکنواخت نشه و جذاب‌تر به نظر برسه. ✅ مثال: وقتی از یک داستان جالب می‌گی، صدات رو بالا ببری، تا هیجان رو منتقل کنی. 📌با رعایت این نکات، می‌تونی مکالمات دو نفره‌ات رو بهبود ببخشی و ارتباط بهتری با دیگران برقرار کنی. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
دو نفره یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها در برقراری ارتباط مؤثره. ⬅️ چند نکته مهم و مثال‌هایی برای بهتر شدن فن بیان در مکالمات دو نفره: 💥 وقتی بحثی داره بالا میگیره بگو: 🔶️ ''میشه یه زمان دیگه‌ای بحث کنیم؟ چون ممکنه توی عصبانیت حرفی بزنم که اصلا منظورم نیست'' 🔷 حس بدی بهم دست میده، وقتی بهم میگی ''تو حساسی" یا " تو زیادی بدبینی " 🔶 "میدونی که خیلی دوستت دارم ولی الان برام مقدور نیست این کار رو برات انجام بدم، چون خیلی کار دارم" 🔷 "اگه بخوای تحقیر یا توهین کنی دیگه بحث رو ادامه نمیدم !" 🔶 "میترسم این عصبانیت تو باعث بشه رفتار خشونت آمیزی ازت سر بزنه، بذار یکم آروم شی بعد حرف بزنیم" 🔷 "الان اصلا حوصله شنیدن نصیحت ندارم ببین، من خوب میدونم که تو اون رفتار رو مرتکب شدی، حالا اگه نمیخوای زیر بار بری میل خودته! لطفا سعی نکن اشتباه خودت رو توجیه کنی." 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🍊 هشت ساله بودم که در یک میهمانی شبانه، برای اولین بار با پدیده‌ای سرخ رنگ به نام "خرمالو" آشنا شدم. میزبان با لبخندی ملیح خرمالو تعارف کرد و من هم بدون درنگ نامبرده را شکافته و چشیدم. 🥴 شوربختانه خرمالوی مذکور به غایت گس بود، و تا چند ساعت احساس می‌کردم گونه‌هایم در حال تجزیه شدن هستند. 🤨 از آن روز به بعد در نظر من هر کس که خرمالو می‌خورد فردی " مازوخیسمی " و هر کس که خرمالو تعارف می‌کرد شخصی " سادیسمی " قلمداد می‌شد! ✋ النهایه تجربه تلخ اولین کام از خرمالو باعث شد که من بیست و دو سال این گردالی سرخ رنگ را به صورت یک طرفه تحریم کنم. 👌 با اصرار فراوان همسرم، دیوار تحریم خرمالو ترک برداشت و من هم در سی سالگی به خرمالو یک فرصت تازه دادم! خرمالو هم از این فرصت به نحو احسن استفاده کرد و چنان مزه‌ای را تجربه کردم که مجبور شدم خرمالو را از لیست سیاه بیرون آورده و ایشان را پس از لیمو ترش و توت فرنگی در "صدر مصطبه" بنشانم! 😐 یک تجربه تلخ در هشت سالگی، باعث شد که بیست و دو سال از همه خرمالوها متنفر باشم. 🔔 اولین تجربه‌های کودکی، شالوده ما را می‌سازند. چه بسیارند ، و که به خاطر تجربه طعم "گس" آن‌ها در کودکی، هنوز منفور ما هستند. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🌺 یه تصور خیلی غلطی که در مورد آدمهای درونگرا وجود داره اینه که خیلی‌ها فکر میکنن " درونگراها تو روابط اجتماعی ناتوان یا کم توان هستن"!!🤔 ♦️ در صورتی که تفاوت بین و در توانایی در روابط اجتماعی نیست ⬅️ بلکه در به روابط اجتماعی‌ست. 🔻چون افراد درونگرا نیاز کمتری به روابط اجتماعی دارن ! 🔻تحقیقات هم نشون داده که ترشح دوپامین در مغز افراد درونگرا در تعاملات اجتماعی بیشتر از افراد برونگراست 🔻و به همین دلیل زودتر در روابط اجتماعی اغنا میشن و نیازی به رابطه بیشتر ندارن 🔻پس چه خوبه این موضوع رو بدونیم ⛔ و های اشتباه از جمله و... رو بهشون نزنیم...! 👈 تیپ شخصیتی شما کدام است؟ آیا با مشکلی مواجه شدید؟ اینجا برام بنویسید 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🤳👦🏻 کودکی که با بازیهای مجازی درگیر است می‌شود و در برقراری ارتباط با دیگران ناتوان می‌گردد!! 😶 او را از همسالان جدا میکند و این سرآغازی برای بروز ناهنجاری‌های دیگر است. لطفا کودکان را با و سرگرم نکنید .. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂تصاویر زیبایی از طبیعت پاییزی 🍁و آهنگ بیکلام آرامش‌بخش 🍂تقدیم شما دوستان😊 یاد بگیرید تا ‌در لحظه حال زندگی کنید منتظر نباشید که شرایط بهتر و آسون‌تر بشه تا خوشحال باشی زندگی همیشه چالش های خودش رو داره.... یاد بگیرید همین الان با چیزایی که دارید خوشحال باشید وگرنه مجبورید تا آخر عمرتون دنبال خوشبختی بگردید.. زیبا فکر کنید، زیباتر از اندیشه‌ات زندگی کن 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ " " یعنی اینکه هفت احساسِ خود را مدیریت کنید؛ ⛔ تنفر ⛔ علاقه ⛔ لذت ⛔ اضطراب ⛔ خشم ⛔ غم ⛔ ترس اگر بتوانید جلوی بروز این هفت احساس را بگیرید…! انسان صبوری هستید…!!! و یک عمر زندگیِ هماهنگی خواهید داشت 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐈 زبان گربه رو از نزدیک دیدید! 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
مراقب خودتون باشید بدن شما تا آخر عمر همراه شماست، یک ورژن سالم و قدرتمند از خودتون بسازید. عصای روزهای پیری شما عضلات و مفاصل‌تون هستن نه فرزندان شما این جمله رو هرگز فراموش نکنید... 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
🙂 وقتی بوجود میاد که چیزی که بهش فکر می‌کنی و چیزی که میگی و کاری که میکنی با هم هماهنگ باشن... 🤔 برای اینکه متوجه بشی که آیا این هماهنگی در تو وجود داره، جاهاي خالي را پر كن و به پاسخ‌هات خوب دقت کن!🤔 👈 مهمترین فرد زندگی من نامش ..... است. 👈 مهمترین هدف یکساله من ..... است. 👈 مهمترین هدف پنج ساله من ..... است. 👈 سه ارزش مهم زندگی ام که حاضرم وقتمو به خاطرشون صرف کنم .....و.....و..... هستند. 👈 بهترین دوست قابل اعتماد من ..... است. 👈 بزرگترین نقطه قوت من..... 👈 و بزرگترین ضعف من ......است ⁉️ آیا در پاسخ‌هات هماهنگی می‌بینی؟ ⁉️ و آیا پاسخ‌هات، ته دل خودت رو راضی میکنه، و حس آرامش بهت میده؟! ⁉️یا احساس میکنی خودت رو نادیده گرفتی؟!!🧐 👈 اینجا با من درمیون بزار. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
منِ قدیم / ✔️منِ جدید منِ قدیم با قدم‌های بزرگ و برنامه‌ریزی‌های سخت می‌خواستم خیلی سریع به اهدافم برسم🥴 ✅ منِ جدید با قدم‌های کوچیک و پیوسته، هم به درس و برنامه‌ام میرسم در نتیجه رشد میکنم، و هم به تفریحات و استراحتم میرسم🙂 ✅ منِ قدیم اگه روزی ۲۰ بار بگم که من میتونم و من میرسم، به هر رشته و دانشگاهی که می‌خوام میرسم ✅ منِ جدید در کنار داشتن به خودم، نیازه که کنم، و زحمت بکشم تا به نزدیک و نزدیک‌تر بشم ✅ منِ قدیم صرفا فقط و فقط با یه کله خوندن میتونم به هدفم برسم ✅ منِ جدید نیاز به برنامه‌ای دارم که تمام جنبه‌ها و رو در نظر بگیره، تایم مطالعه، زمان استراحت، ایستگاه‌های جبرانی و .... که بازدهیم بیشتر بشه! ⁉️شما منِ قدیم هستید یا منِ جدید؟!🧐 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمار جالب از مذهب مردم و راهکار لبنانی ها برای عدم بروز مشکل 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همیشه یه راهی وجود داره اگر تو عزمی برای رهایی داشته باشی 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشت حلال با گوشت غیر حلال چه فرقی دارد؟ 😐 آیا ذبح اسلامی در طعم گوشت اثر دارد؟ 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
♻️ هشت واقعیت که پذیرش آن برای افراد سخت استهرکدام از اینها را بپذیرید به خودتان کمک کردید 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♻️برای ایجاد انگیزه و علاقه به انجام تکالیف و درس خواندن در رابطه با فرزندتان به نکات زیر توجه کنید 👇 ⚜ ایجاد محیطی مثبت و حمایتی: فضایی آرام و بدون حواس‌پرتی برای مطالعه و انجام تکالیف فراهم کنید. این محیط باید جذاب و دلپذیر باشد تا کودک احساس راحتی کند. ⚜ تشویق و تحسین: هرگاه کودک تکالیفش را به خوبی انجام داد یا در درس خواندن پیشرفت کرد، او را تشویق کنید. تحسین و تشویق می‌تواند انگیزه‌بخش باشد و کودک را به ادامه تلاش ترغیب کند. ⚜ تنظیم برنامه منظم: یک برنامه روزانه برای مطالعه و انجام تکالیف تنظیم کنید. داشتن یک روتین منظم به کودک کمک می‌کند تا به تدریج به مطالعه و انجام تکالیف عادت کند. ⚜ استفاده از بازی و فعالیت‌های جذاب: یادگیری را با بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب ترکیب کنید.  مثلاً از بازی‌های آموزشی، پازل‌ها و کتاب‌های تصویری استفاده کنید تا کودک به یادگیری علاقه‌مند شود ⚜ تعیین اهداف کوچک و قابل دستیابی: اهداف کوچک و قابل دستیابی برای کودک تعیین کنید و پس از رسیدن به هر هدف، او را تشویق کنید. این کار به کودک احساس موفقیت می‌دهد و انگیزه او را افزایش می‌دهد. ⚜ توجه به علایق کودک: سعی کنید مطالب درسی را با علایق کودک مرتبط کنید. مثلاً اگر کودک به حیوانات علاقه دارد، از کتاب‌ها و مطالبی که درباره حیوانات هستند استفاده کنید. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژیمناستیک مغز این فعالیت‌ها برای هماهنگی و تقویت نیم کره‌های مغز عالیه 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ژیمناستیک مغز این فعالیت‌ها برای هماهنگی و تقویت نیم کره‌های مغز عالیه 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
❇️ یکی از بزرگترین دغدغه‌های والدین اینست که؛ فرزندشان بصورت مستقل به انجام امور درسی خود بپردازد. ◀️ همه‌ی پدرها و مادرها دوست دارند فرزندشان را تا قبل از رسیدن به سن مدرسه به گونه‌ای پرورش دهند که؛ وقتی کودک‌ وارد دوره‌ی تحصیلی و ایام دانش‌آموزی می‌شود، بتواند کم‌کم روحیه‌ی متعهدانه نسبت به درس‌ها و تکالیفش پیدا کرده و‌ بدون دخالت و درگیری والدین؛ بصورت مستقل و توانمند؛ امور درسی را انجام دهد. ❗️ برای رسیدن به چنین هدفی؛ باید یک کودک مسئولیت‌پذیر پرورش داد. ◀️ پس برای داشتن آینده‌ای بهتر؛ انتقال روحیه‌ی مسئولیت‌پذیری به کودکان را جدی بگیرید.🍃 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
❇️ یکی از بزرگترین دغدغه‌های والدین اینست که؛ فرزندشان بصورت مستقل به انجام امور درسی خود بپردازد. ◀️ هنگامی که کودک وارد دبستان می‌شود؛ در حدود دوماه اول سال تحصیلی باید بطور کامل او را در انجام تکالیف همراهی کنید. از ماه سوم کم‌کم حضور خود را بدون ایجاد حساسیت و یا بیان مستقیم دراین‌باره، کم‌رنگ‌تر کنید و تا جایی که کودک سوالی ندارد و از عهده‌ی تکلیف مدنظر برمی‌آید، در انجامش دخالت نکنید. 🔺 چند راهکار مهم و کلیدی جهت ایجاد : ➖ اگر کودک اشتباهی در انجام تکلیفش داشت خیلی وسواس نشان ندهید و بگذارید تا خودش به مرور و‌ یا با یادآوری معلم متوجه اشتباهش بشود. ➖ هر زمان دیدید که در انجام یک تکلیف بصورت مستقل عمل کرد حتما او را تشویق کنید. ➖ محیطی دلگرم‌کننده برایش فراهم کنید. هنگام انجام تکالیف مدرسه در فاصله و زاویه‌ای از او قرار داشته باشید که نسبت به وجود شما دلگرم باشد و مضطرب نشود. ➖ محیط خانه و‌ شرایط خانوادگی را به گونه‌ای تنظیم کنید که به مستقل شدن کودک در انجام تکالیف کمک کند. مثلا در برخی مواقع دیده میشود که خانواده‌ آنقدر درگیر رفت‌وآمدها و مهمانی‌هاست که والدین مجبور میشوند جهت تسریع در انجام تکالیف مدام به کودک کمک کنند، در حالیکه باید فضا و زمان‌بندی خانواده بگونه‌ای باشد که کودک بدون عجله و نگرانی بتواند با تکیه بر توانمندی‌های خودش؛ تکالیفش را به آرامی و با تمرکز انجام دهد. 📚 اینجا با استفاده از مطالب علمی بهت کمک می‌کنیم تا آگاهانه زندگی کنی 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.