46.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان
امروز یه دسر خیلی خوشمزه داریم.
چیز کیک آلبالویی
ابتدا دو بسته بیسکوییت پتی بور را داخل غذاساز ریخته و کمی خرد می کنیم . ۱۰۰ گرم کره را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را کف قالب کمربندی که با نایلون پوشانده ایم می ریزیم و با دست خوب فشار می دهیم تا کاملا به هم بچسبد. حدود یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد روی بخار کتری گذاشته تا کاملا حل شود( بن ماری).
ژله را کنار گذاشته تا سرد شود.۲۰۰ گرم خامه نیمه منجمد را با همزن کمی می زنیم بعد دوسوم لیوان شکر،نوک قاشق چای خوری وانیل و ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای را به ترتیب اضافه کرده و با همزن می زنیم. ژله آلوئه ورای سرد شده را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط می کنیم.مواد پنیری را روی بیسکوییت ها ریخته و حدود نیم ساعت داخل فریزر می گذاریم. ژله آلبالو را با یک لیوان و نصفی آب جوش حل کرده و وقتی که سرد شد آرام آرام روی چیز کیک می ریزیم و حدود دو ساعت داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.با ترافل تزئین می کنیم.
نکته:۱-قطر قالب کمربندی ۲۵ سانت است.
۲-خامه را حدود یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا نیمه منجمد بشود.
۳-ژله را با آب جوش که حل کردیم روی بخار کتری می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا دانه های ژله حل شود به این روش بن ماری می گویند.
#آموزش_آشپزی #آشپزی #آموزش
#چیز_کیک_آلبالویی #دسر_خوشمزه
#چیز_کیک #کیک #آلبالویی #دسر
@khoshmazehaymaman
https://rubika.ir/khoshmazehaymaman
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان
امروز یه رولت خیلی خوشمزه داریم.
رولت شکلاتی
ابتدا دو بسته بیسکویت پتی بور شکلاتی را با سه عدد موز و یک قاشق چای خوری دارچین داخل غذاساز ریخته و پودر می کنیم.داخل ظرف موردنظر می ریزیم. ۱۳۰ گرم شکلات را با بخار کتری آب می کنیم.کمی که خنک شد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط خامه را به مواد پودری اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. یک استکان گردوی خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. داخل نایلون گذاشته و با وردنه صاف می کنیم . نایلون را باز کرده و رول می کنیم.دو سر خمیر را هم می بندیم و حدود ۴۵ دقیقه داخل فریزر یا یک ساعت در یخچال می گذاریم . از فریزر خارج کرده و با شکلات آب شده، ترافل و پودر نارگیل تزئین می کنیم.به قطعات دلخواه برش زده و داخل کپسول می گذاریم. در یخچال نگهداری می کنیم.
نکته:۱-از موز های کمی مانده در یخچال که کمی سیاه شده اند استفاده کنید.
۲-این مقدار پیمانه حدود ۱۴ عدد رولت به ما می دهد.
۳-داخل فریزر بگذارید موقع برش راحت تر هستید.
#آموزش_آشپزی #آشپزی #آموزش
#شیرینی_تر #رولت_شکلاتی #رولت
#شکلاتی #شیرینی_تر_شکلاتی
@khoshmazehaymaman
https://rubika.ir/khoshmazehaymaman
میلاد باسعادت امام حسین علیه السلام و حضرت ابا الفضل العباس علیه السلام و امام سجاد علیه السلام مبارک باد.
@khoshmazehaymaman
https://rubika.ir/khoshmazehaymaman
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان
امروز یه کیک خوشمزه پاییزی ، زمستانی داریم.
کیک نارنگی
ابتدا ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته و با هم زن می زنیم تا از لختگی در آید.
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل اضافه کرده و هم می زنیم.
یک پیمانه شکر اضافه کرده و با هم زن در حدی که کرم رنگ وکشدار شود می زنیم.
دو سوم پیمانه آب نارنگی و یک دوم لیوان روغن مایع را اضافه کرده وهم می زنیم.
۲ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر را با ۲ لیوان آرد سفید قنادی ۳ بار الک شده مخلوط کرده وبه مواد تخم مرغی اضافه کرده وکمی با هم زن وبعد با لیسک هم می زنیم.
مواد را داخل قالب تو خالی چرب شده با قطر ۲۴ سانت ریخته و در فر از قبل ده دقیقه گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم.
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی داخل کیک فرو کرده اگر مواد به آن نچسبید پخته وگر نه نپخته است.
فر را خاموش کرده ، نیم ساعت بعد کیک را از فر خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم.
من با شربت عسل روی کیک را کمی خیس کردم و کمی روی آن ترافل پاشیدم.
نکته:۱- برای کیک های میوهای از قالب توخالی استفاده می کنیم تا وسط کیک بافت نرم پیدا کند و کاملا بپزد.
۲-اگر قالب تو خالی نداشتید مثل من یک لیوان نشکن وسط قالب مورد نظر گذاشته و مواد را داخل آن ریخته ودر فر بگذارید.
#آموزش_آشپزی #آموزش #آشپزی
#کیک_نارنگی #کیک #نارنگی #کیک_پاییزی_زمستانی
@khoshmazehaymaman
https://rubika.ir/khoshmazehaymaman