eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
18 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour
دریافتی  حداقل بگیر در سال 1401 برابر با 5/700/000تومان تعیین شد ؟؟؟؟؟ از طرفی بُعد خانوار ایرانی در حال کاهش است؛!!!! طبق برآوردهای صورت گرفته بعد خانوار ایرانی به طور میانگین به عدد 3 نزدیک شده است؟؟؟ و این در حالی است که در 20 سال گذشته بُعد خانوار ایرانی 4 بوده است. ؟؟؟؟   سالم یک خانوار سه نفره ماهانه حداقل به 20 کیلوگرم نیاز دارد؛!! هر کیلوگرم برنج ایرانی در حال حاضر به طور متوسط 150 هزار تومان قیمت دارد ؟؟؟و در نتیجه تامین برنج یک خانوار ایرانی برای یک ماه 3 میلیون تومان هزینه می‌برد؟؟ هر سه نفره ماهانه به طور حداقلی به 90 عدد نیاز دارد. ماهانه باید 270 هزار تومان برای خرید نان هزینه کند هر فرد ایرانی روزانه به یک عدد نیاز دارد و در نتیجه هر خانوار ایرانی ماهانه به سه شانه تخم مرغ نیاز دارد که هزینه تهیه آن 300 هزار تومان تخمین زده شده است. هر فرد بزرگسال روزانه باید 2 تا 3 واحد مصرف کند؛!! به طور ماهانه یک خانوار 3 نفره ایرانی نیاز به 15 کیلوگرم میوه دارند و هزینه تهیه آن 600 هزار تومان تخمین زده شده است هرفردایرانی که سالم باشد در روز باید معادل ۴۵ گرم مصرف کند و برای خانوار سه نفره ایرانی ماهانه به 4 کیلوگرم برسد. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز به طور میانگین به 250 هزار تومان رسیده و یک خانوار ایرانی برای تامین نیاز خود به گوشت قرمز باید ماهانه یک میلیون تومان کنار بگذارد.
دو نرخی بودن در همواره ایجاد و می کند و نیز از این موضوع مستثنی نبوده و اختلاف قیمت بازار و کارخانه، رانت و فساد گسترده ای را به دنبال دارد،؟؟؟؟؟ می تواند کمک کند از این مبادلات خودرو حذف شده و نرخ ها واقعی شود افرادی که بعد از سال ها از تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سود برده اند،؟؟؟؟؟؟؟ می توانند برخی مسئولان را تحت تاثیر قرار دهند!!!؟؟ و در مقابل شفافیت مقابله کنند؛!! به عبارتی هیچ دلالی در مقابل کاهش خود سکوت نمی کند اما منطق حذف رانت و قیمت گذاری به واسطه عرضه در ، قوی تر از قدرت خواهد بود.
محمدرضا احمدی: هدف از فروش چیست ؟؟ یک)جمع کردن و هدایت به سوی تولید دو) شرکت‌ها تولیدی و افزایش روند تولید سه)کاهش وابستگی به گذاری_خارجی خالص 78/000/000/000/000/000 (۷۸همت )شد 🔹 در هفته منتهی به ۱۴ دی، 1/010/000/000/000/ ( ۱.۰۱ همت) فروخت ؟؟که همه خریداران از بودند. 🔹 همچنین از ابتدای امسال تا ۱۴ دی ۱۴۰۱، دولت حدود 66/500/000/000/000/ ( ۶۶.۵ همت) اوراق فروخته است. در حالی که حدود 144/500/000/000/000/ (۱۴۴.۵ همت) بابت اصل و سود اوراق سررسید شده پرداخت کرده است. 🔹 بنابراین خالص از ابتدای امسال از طریق انتشار اوراق منفی ۷۸ همت بوده است. به عبارت دیگر بیش از آنکه از و سرمایه تأمین مالی کرده باشد، به آن‌ها پرداخت کرده است؟؟؟؟!!! اهداف شامل: آیا این مبالغ بابت خرج ها ، های_نجومی، بریز و بپاش های نشده است ؟؟؟؟؟؟ آیا با وجود مدیران رانتی که ضد توسعه و تولید هستند؟؟ و نیز هدف گذاری لحظه ای می توان به اهداف عالیه رسید؟؟؟؟
از دولت طلبکار است ؟؟؟؟!!! ازطرفی از وظایف اصلی نظارت بر انحراف دولت است آیا به این مهم عمل کرده است ؟؟ مجلس تبدیل شده به مرکز بده بستان محلی و منطقه‌ای؟ علی اصغر نماینده مردم سبزوار در شورای اسلامی که اجرا شد قرار بر این بود که با نسخه یک ریال گران نشود،؟؟؟ بینی و بین الله الان دارو گران نشده است؟؟؟ در مورد داروی که یکی از اطرافیان خودم دارد استفاده می‌کند این دارو را با نسخه به قیمت ۴۵۰ هزار تومان می‌گرفت الان همان دارو، با همان سامانه دارویار و همان نسخه قیمتش به ۹۸۰ هزار تومان رسیده است.؟؟؟!!! متاسفانه ؟ سوار بر عملکرد شده است و وزارت بهداشت را کنترل می‌کند؟؟؟!!! و وزارتخانه نمی‌تواند مساله خود را حل کند. در حوزه‌های مختلف دیگر همین است، وقتی در یک حوزه یا بخشی مشکلی واضح است که مدیریت ضعیف است چرا این دست و آن دست می‌کنیم؟؟؟ انتظار این است که خودش برود یک مدیر قوی بیاورد، به معرفی کند و مجلس این بار با دقت بیشتری بررسی کرده و رأی اعتماد بدهد.
فصول به فراموشی سپرده شده‌ی را کنید نه ! ؟؟؟؟ (نائب رئیس هیئت مدیره کانون هماهنگی کار استان تهران): 🔸️همواره سخن ما این است که قانونی که اجرایی نکرده‌اند را چگونه می‌خواهند اصلاح کنند؟ بسیاری از فصول قانون کار کاملا اجرایی نشده است. 🔸️برای مثال، فصل هشتم و رفاهیات که به طور کلی به فراموشی سپرده شده و هیچیک از کارفرمایان حتی از آن یاد هم نمی‌کنند، همچنین فصل چهارم که در خصوص بازرسی و صیانت از نیروی کار می‌باشد نیز کاملا از یادها رفته است. 🔸️بسیاری از بخش‌های بنیادی و لازم‌الاجرای قانون کار نیز مثل قراردادها و سایر فصول غیر قابل انکار را با صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مختلف به حاشیه کشانده‌اند و در حقیقت این هستند که کار می‌کنند. 🔸️ مختلف، را به صورت سلیقه‌ای و با تفسیر به رای خود و من درآوردی، اجرا کردند، حال دم از اصلاح می‌زنند و ما مخالف این قضیه هستیم.
نقدی بر سخنان عباسی نماینده مجلس یک ) محترم مردم جامعه هستند و قرن هاست که با این کارکرد ،پایگاه مردمی بوده اند و هستند، معیشت نیز یکی از خواسته های اصیل مردم بوده که مطرح نمودهاند!! دو)چقدر سرمایه‌گذاری روی حوزه علمیه نموده‌اید بعبارتی بابت ارایه مشکلات جامعه، پیگیری و اصرار داشته اید و هزینه نموده اید و اگر موضوعی را حوزه حل نموده‌ است!!! شما اجرا نمودهاید؟؟؟؟؟ سه) واقعا با درآمد طلبگی چگونه می توان کارهای پژوهشی را که هزاران ساعت تحقیق ،بررسی ...نیاز دارد را با حقوق زیر چهار میلیون حل نمود؟؟ چهار )البته که حوزه بایستی بروز باشد، اما سالانه چند جلسه کارشناسی و تبادل نظرات بین نمایندگان و مسیولین با اساتید حوزه داشته اند ؟؟؟؟ پنج)شما چقدر سعی نموده‌اید که از دانشگاه ها بخواهید در کنار حوزه و همچنین مسئولین پشت یک میز برای حل مشکلات روزمره جامعه به تفاهم و نقطه نظر صحیح برسند تا اجرایی شود؟؟ شش)شما نمایندگان با چند کلاس درس نظریه پرداز اقتصادی....شده اید و برای مردمی که به شما رای داده‌اند برنامه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی .....داشته اید!!! هفت)خود شما در این سه سال کارهای مفید تان و رزومه کاریتان را ارایه دهید؟؟؟ که توانست آید باری را از دوش مردم بردارید!!! و حل کننده مشکلاتشان در حال و آینده بوده است!! هشت)یکی از بروز ترین و مترقی ترین مذاهب در عالم ،شیعه است. و از اعتقادات شیعه این است اساس و ستون دین هستند همانطور که ستون دین می باشد اما متاسفانه از ظرفیت این منبع غنی علمی که برای هر موضوع نظراتی دارد استفاده نشده است یک) به علت کم توجهی به نظراتشان!! دو )کاهش دادن !! بطوریکه بودجه چمن از کل بودجه علمیه تهران بالاتر است ؟؟؟
در مجلس شورای اسلامی در رابطه با انتقادات در دیدار با شورای اسلامی از شرایط اقتصادی کشور و وضعیت مردم و شدت گرفتن مشکلات در این حوزه، گفت: فقط گلایه کافی نیست، انتظار است که حوزه‌های نظرات خود را برای مسائل جدید ذکر کنند؛ ما اکنون یک موضوعات جدید داریم که بر مبنای آن‌ها باید تصمیم بگیریم. مثلاً موضوعات ، یعنی اصلا فرض کنید شرایط تحریم برقرار است خب ما باید چه کار کنیم؟ آیا این‌ها درباره بهره بانکی یک‌ نظر متقن دارند؟ آیا در حوزه‌ها به نظر واحد می‌رسند که اگر اقتصاد بخواهد بچرخد، باید چقدر باشد؟ آیا ما است یا نه؟ این‌ها باید از کجا بیرون بیاید؟ این‌ها را ما انتظار داریم از حوزه علوم انسانی استخراج شود و حوزه علمیه هم یک بخش از علوم انسانی است. بالاخره فقط انتقاد کردن کافی نیست باید بگویند اگر اشکالی وجود دارد چطور حل شود.؟؟! «برخی چند بار در بعضی موارد برای مثال در خصوص جریمه تاخیر نظر داده‌اند اما چندان توجهی نشده است، آیا پذیرش و استقبالی نسبت به نظر حوزه علمیه در ساختار تصمیم گیری و اجرایی وجود دارد؟»، گفت: الان مقام معظم سال‌هاست کرسی‌های آزاداندیشی را مطرح کردند، فقط در همین علم و حوزه بانکداری چقدر بحث و صحبت شده است؟ آیا در دانشگاه اساتید و دانشجویان محترم تلاش داشتند که در این حوزه بحث و گفت‌وگو کنند؟ اگر شده است نتیجه چه بوده و اگر کسی مانع از بحث و تبادل نظر شده چه کسی بوده؟ بحث به صورت تک مورد الان نداریم، مثلا جریمه بانکی یا موارد چنینی در جزئیات است، ما اول باید کلیت یک موضوع را حل کنیم و بعد وارد جزئیات آن شویم. نظریه یک بحث است بعد مدل و روش اجرا یک بحث دیگر است که روش اجرا در مجلس و دولت تصویب می‌شود.؟؟؟؟!!!!
کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour
آیا برای ،از ما بهتران است ؟؟ این پولی که وارد فوتبال می شود از مالیات و کارمندان و سرمایه سهام داران نیست!!! که چنین ریخت وپاش ها شده است؟؟ آیا فوتبال چرخ مردم و تولید کشور را می چرخاند ؟؟؟؟ آیا قابلیت درآمد سازی دارد ؟؟؟؟ آیا بهتر نبود زیرساخت از جمله ...بابت آنها هزینه می نمودیم؟؟؟ چرا به جای بازیکنان بی خاصیت ،بی کیفیت به سراغ بازیکنان جوان و سرمایه‌گذاری روی نوجوانان انجام می دادیم؟؟؟ مصداق بارز بی خاصیتی فوتبال مدیریت در باشگاه در زمان آجورلو حدود /000/000/000/ 360 تومان از درآمدهای برداشت کرده است!!! که رئیس نیز در صحبت‌های خودش به این مساله اشاره کرد. علاوه بر این، با قراردادن سپرده در بانک و ارائه چک، قبلی باشگاه /000/000/000/ 150 تومان گرفته است!!! که به این ترتیب حدود 510/000/000/000 تومان تامین شده است.!!! درکنار این مورد، با و مانند درآمد حدودا 130/000/000/000 تومان تبلیغات محیطی!!! و همچنین با باقی‌مانده پول ، حدود 650/000/000/000 تومان برای به دست آمده !!!!اما چیزی به جز سپرده 120/000/000/000 از آن باقی نماند؟؟؟؟؟ مجموع قراردادهای و عوامل در یک فصل ،باشگاه حدود 400/000/000/000 تومان است. 
چه هستند؟ (سرپرست اداره کل تأمین‌اجتماعی): 🔸مشاغل سخت و زیان‌آور به دو گروه «الف» و «ب» تقسیم می‌شوند. به موجب و اصلاحیه‌های مرتبط با موضوع، منظور از گروه «الف»، مشاغلی است که صفت سخت و زیان‌آوری با ماهیت شغل وابستگی دارد، اما می‌توان با به‌کارگیری تمهیدات بهداشتی، ایمنی و تدابیر مناسب توسط ، سختی و زیان‌آوری آنها را حذف کرد. 🔸 اما «ب» شامل مشاغلی است که هستند و با به‌کارگیری تمهیدات ، و توسط ، صفت سخت و زیان‌آوری این مشاغل کاهش می‌یابد، اما کماکان سخت و زیان‌آوری آنها حفظ می‌شود./ نو