👑 ملکه ی محلّل!
❗️یا او سیده یا شما سلطان شوید!
• قبل از این روزها در سال۹۷ بود که شبهه سیده بودن ملکه الیزابت اولین بار به سایت های فارسی رسید!
سال۱۹۸۶ شجره شناس انگلیسی هارولد بی بروکس- بیکر ناشر کتابهای تبارشناسی خانواده های اصیل بریتانیایی ادعا کرده بود: ملکه الیزابت دوم از نوادگان امام مجتبی(ع) است!!!
بروکس- بیکر برای تاچر_ نخست وزیر وقت انگلیس_ نوشت:" مردم انگلستان کمتر می دانند که خون محمد(ص) در رگ های ملکه جاری است"!!!
تایمز شجره نامه جعلی چاپ کرد! برخی مفتی های درباری اسلام سفیانی و آمریکایی در مصر و عربستان و بعد شیعه انگلیسی لندن هم سخنانی در تایید گفتند!
اما #پروژه_سیده_خوانیِ_ملکه، برای اعتبار بخشی به ملکه ی نژادپرستان نبود ؛ بلکه برای تکمیل پروژه هبوط اسلام محمد(ص) به اسلامِ سلطنت و اشرافیت، اسلام انگلیسی- آمریکایی و تقلیل حکومت مردمیِ محمدی به سلطنت های سعودی و اردنی بود؛ لذا اکونومیست فاش کرد:" این اتصال میان مذاهب و سلطنت های ما پلی ایجاد می کند"!
ملکه همانقدر رئیس کلیسای دولتی است که فهد و سلمان ، خادم حرمین شریفین؛ همانقدر هم همه کاره ی حکومت و مالک همه چیز است!
❗️جالب اینکه این اتصال مذهب و سلطنتِ اسلام و انگلیس ، معاصر با انقلاب اسلامی و رهبری مستضعفان جهان توسط امام خمینی داشت پل زده می شد!
• گام دوم این پل اتصالی،با #خوانش_سلطانی_از_ولایت_فقیه از سوی جناح های قدرت در ایران( اصلاح طلب و اصولگرا) قابل تکمیل بود!
اصلاح طلبان دو دهه گذشته با قرار دادن ولی فقیه جای سلطنت انگلیس ، خواهان مشروطه انگلیسی و کاهش اختیارات ولایت فقیه شدند!
حتی راه حلشان هم الگوی رقابت طبقه سرمایه دار انگلیسی بود:" در فرآیند مشروطه خواهی انگلیس، اشراف زمین دار مقابل قدرت سلطنت ایستاد و وارد سیاست شد در واقع به این معنی به دمکراسی می رسیم که از رقابت شروع کنیم"!
لذا با اقتصاد رانتی دنبال ائتلاف طبقه متوسط بورژوا با اشراف و تشکیل حزب و رسانه برای رقابت با ولی فقیه افتادند!
جالب تر اینکه اصولگرایان هنوز هم در پاسخ به آنها به غیر تشریفاتی بودن اختیارات ملکه انگلیس استناد می کنند و اختیارات افزون او بر ولیّ فقیه را فهرست می کنند! مثلا ملکه می تواند پارلمان را منحل کند یا...!
انگار با صدای بلند فکر می کنند: سلطان اگر یک فقیه عادل باشد اشکالی ندارد!
وقتی در تقنین، شوراهای عالی را بر مجلس شورای اسلامی_ که باید منتخب اکثریت مردم باشد_ ترجیح می دهند؛ یا رئیس دولتی را می پسندند که مطیع نهادها و لابی های خاص باشد حتی اگر از مشارکت کمتری ، رای گرفته باشد؛ در واقع به لوازم همان خوانش سلطانی از ولایت ، امتداد می دهند!
حال آنکه ولایت در اسلام از اساس رقیب سلطه و سلطان است و جوهره اش از مردم بودن و برای مردم بودن است." عملا هیچگونه امتیازی به او تعلق نمی گیرد؛ از لحاظ وضع زندگی، از لحاظ برخورداری مادی. اگر بتواند وظیفه خودش را خوب انجام بدهد به اندازه ای که این وظیفه و انجام آن برای او جلب #حیثیت_معنوی بکند، به همان اندازه حیثیت متعلق به او می شود ،بیش از آن نه"(۱)
انگلیسی ها و دستگاه ملکه با این ولایت مخالف اند؛ والا با سلطانِ اسلام که از مردم نجوشد و در سطح مردم نباشد و برای طبقه خاص باشد نه تنها مخالفتی ندارند بلکه بنا به نقل رشید رضا در تفسیر المنار حاضرند مجسمه اورا هم از طلا ساخته در میدان اصلی شهرهای اروپا نصب کنند؛" چون حکومت مردم سالار اسلام را به نظام استبدادی دگرگون کرده است"!(۲)
دعوایشان سر عقال یا عمامه، حتی فقیه یا مفتی نیست؛ سر رهبری مستضعفان و پابرهنگان جهان، مقابل مستکبرین و مرفهین بی درد و زالو صفتان است!
دعوایشان سراین نیست که عنصر #بازار_آزاد ، ولایت را تعدیل کند یا عنصر #بروکراسیِ فن سالار اورا استخدام؛ بلکه دقیقا سر این است که: حکومت ولی فقیه برآمده از #اکثریت_واقعی _ که چون گذشته محرومان و مستضعفان اند_ نباشد! همان که امام خمینی صریح و قاطع در پاسخ به ائمه جمعه_ وقتی پرسیدند: در چه صورت فقیه جامع الشرائط بر جامعه اسلامی ولایت دارد؟_ فرمود:" ولایت در جمیع صور دارد؛ لکن تولی امور مسلمین و تشکیل حکومت بستگی دارد به آرای اکثریت مسلمین که در قانون اساسی هم از آن یاد شده است و در صدر اسلام تعبیر می شده به بیعت با ولی مسلمین"(۳)
فعلا مجلس خبرگان موجود ( پنجمین دوره)با مشارکت قریب ۶۱درصد( انتخابات سال۹۴) بالاتر از مشارکت مجلس و ریاست جمهوری ایستاده و ۱۴۰۲دوباره باید خود را به رای بگذارد و با #گرفتن_رای_اکثریت_قاطع، برای وظیفه خطیر خود آماده باشد؛ چیزی که در نظام های سلطانی خبری از آن نیست.
.............................................
۱.https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=23349
۲.المنار ج۱۱ص۲۶۰
۳.https://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh-imam-khomeini/vol/20/page/459
محسن قنبریان۲۱شهریور۱۴۰۱
☑️@m_ghanbarian
29.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 برنامه ۱۲ قسمتی علامت / شبکه دو
یزیدی که بود ، حسینی که هست!
ارائه قسمت نهم/ حجت الاسلام قنبریان
🔅 عفیف سازی جامعه (ساخت حقیقی)
• فضایل اخلاقی با ایمان به خدا و ولاء اهلبیت ساخته میشود
• نظام حقوقی و قانونی ، نگهبان این فضائل است نه موجد آنها
❓چگونه محبت اباعبدالله(ع)، "سخاوت" و "شجاعت" ساخته؟!
• مهندسی معکوس سخاوت عراقی و شجاعت ایرانی!
❓آیا نمیشود محبت حسین(ع) "عفاف" هم بسازد؟!
ارائه ها و گفتگوهایش را هرشب ۲۳:۳۰ از شبکه دو و تکرار را ساعت ۸ و ۱۴:۲۰ ببینید!
☑️@m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔶🔹🔷🔸🔶🔹🔷🔸🔶🔹🔷
📌#چتر_عدالت بر همه سیاستها
🔰 #حجتالاسلام_و_المسلمین_قنبریان در نشست رونمایی از #چارچوب_پیوست_عدالت:
🟡#عدالت به مثابه ملکی است صورت نوعیهای آخر را تفویض میکند. این صورت نوعیه در واقع #نقشه_ژنومی هر موجود است. این حرف خیلی مهمی است که خود اعضای #دولت باید آن را جدی بگیرند؛ عدالت نه مسئلهای فرعی است و نه مسئلهای در عرض سایر مسائل. عدالت #رابطه_طولی با همه مسائل دارد. بدین #معنا باید صورت نوعیه هر مسئلهای باید متأثر از عدالت باشد. در آن نقض آشکار بیعدالتی انجام نشود. عدالت بیشتری تأمین شود یا حداقل #ضربه_به_عدالت نزند.
🔸🔶🔹🔷🔸🔶🔹🔷🔸🔶🔹🔷
📣 صفحه اینستاگرام ، کانال تلگرام و بله:
🆔 @gerayeedalat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برنامه ۱۲ قسمتی علامت / شبکه دو
یزیدی که بود ، حسینی که هست!
ارائه قسمت دهم/ حجت الاسلام قنبریان
🔅 مراحل عفیف سازی حقیقی جامعه
1⃣ امساک فرهنگی
- خود امساک باز چهره ای حقوقی است اما ولاء اهلبیت آنرا بشکل حقیقی می سازد
- بصیرت مفارقت از اخلاق اعداء!
- نمونه ها
2⃣ زکات فرهنگی
- جایگزین های ولایی!
- نمونه ها در سیره امام سجاد(ع)
3⃣ کفاره فرهنگی
(توضیح برای جلسه بعد)
ارائه ها و گفتگوهایش را هرشب ۲۳:۳۰ از شبکه دو و تکرار را ساعت ۸ و ۱۴:۲۰ ببینید!
☑️@m_ghanbarian
27.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 برنامه ۱۲ قسمتی علامت / شبکه دو
یزیدی که بود ، حسینی که هست!
ارائه قسمت یازدهم/ حجت الاسلام قنبریان
🔅 مراحل عفیف سازی حقیقی جامعه۲
✔️ مروری بر دو مرحله ( امساک/ زکات فرهنگی) با مثالهای جدید
3⃣ کفاره فرهنگی
❓فرق کفاره فرهنگی با زکات فرهنگی؟
- کاهش مضرات مناسباتی که لابد از آنها هستیم ، کفاره فرهنگی است
• "امساک "را از امام رضا(ع) ، "زکات" را از امام سجاد(ع) و "کفاره"را از امام کاظم(ع) الهام گرفتیم.
⬅️ دیدن گفتگوی این قسمت را به نخبگان فرهنگی توصیه می کنیم:
https://telewebion.com/episode/0x298bd66
ارائه ها و گفتگوهایش را هرشب ۲۳:۳۰ از شبکه دو و تکرار را ساعت ۸ و ۱۴:۲۰ ببینید!
☑️@m_ghanbarian
صوت کامل برنامه ۱۱ علامت-استاد قنبریان.mp3
37.31M
✅ صوت کامل برنامهی یازدهم علامت را بشنوید!
#حجت_الاسلام_قنبریان
• جهت داری تکنولوژی!
• کفاره فرهنگی درباره تکنولوژی های جهت دار چیست؟
• و...
*در گفتگو مقاله "صناعت و قناعت" از کتاب تفرج صنع دکتر سروش و کتاب "ایمان و آزادی" از مجتهد شبستری ؛ دو نمونه از بیان دگر اندیشان درباره جهت داری تکنولوژی مدرن معرفی شده بود که رسانه ملی اسامی را حذف کرده است!
☑️@m_ghanbarian
30.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 برنامه ۱۲ قسمتی علامت / شبکه دو
یزیدی که بود ، حسینی که هست!
ارائه قسمت دوازدهم (آخر) / حجت الاسلام قنبریان
🔅 با تاریخ چه کنیم؟!
• ۴گام مواجه با تاریخ:
1⃣ روایت
2⃣ درایت
3⃣ عبرت
4⃣ تجربه فعال
• جمع بندی ای مختصر از آنچه در ۱۲ جلسه گفتیم
☑️@m_ghanbarian
🔸 قطعا در تعویض متون درسی حوزه، انگیزه تحول و خیرخواهی بوده است. نگاه به نیازهای فقهی معاصر در انتخاب متون به چشم می خورد.
🔸 انتخاب متن درسی از اساتید مبرز و انقلابی ای چون سید کاظم حائری (از اصلی ترین شاگردان شهید صدر) نیز جای سپاسگزاری دارد.
🔸 اما برایم سؤال شد کتاب ارزشمند "فقه العقود" ایشان که حاوی مباحث پیشرو و مترقی ای برای اقتصاد اسلامی و عدالت اجتماعی بود (مثل حق الابتکار و...) چرا جای "اساس الحکومة الاسلامیة" و "ولایة الامر فی عصر الغیبة" قرار داده نشد؟!
🔸 اگر منظور پشتیبانی فقیهانه از مبانی انقلاب اسلامی است، فقه العقود به مبانی امام خمینی در مباحث مالکیت و عدالت نزدیک تر و دو کتاب انتخاب شده از ایشان، از آخرین نظرات امام خمینی و مبانی جمهوری اسلامی دورتر است! (گرچه با نظر اغلب فقهای جامعه مدرسین و شورای عالی همخوان است)
در این دو کتاب چیزی از مردمسالاری دینی و جمهوری اسلامی و نقش مردم پیدا نمیشود، در حالیکه امام در آخرین نظرات خویش رأی اکثریت در تشکیل حکومت توسط فقیه جامع الشرایط را شرط می دانست.
البته اعتراف می کنم متن قیّم و اجتهادی ای در این تراز هم برای مردمسالاری دینی و جمع جمهوریت و ولایت سراغ ندارم!
🔸 اگر منظور صرفاً آموزش اجتهاد است همان رد ولایت فقیه مکاسب هم کارا بود! (گرچه نظر شیخ اعظم با کتاب القضاء نهایی میشود).
#حوزه_انقلابی
#تحول_متون_درسی
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۶/۲۴
☑️ @m_ghanbarian
📍 حرف سوم!
در دو دستگی های رسانه ای، هژمونیک و هیجانی، حرف سوم شنیده نمیشود!
دسته اول: از انتقاد به رویه گشت ارشاد، به ضدیت با اصل آن و علیه حجاب الزامی و اسلام سیاسی (که حکومت در ارزشها دخالت کند) کشیده شده اند و با لبه مخالفین نظام ج.ا مماس شده اند.
دسته دوم: ماجراها را صرفاً یک اتفاق (آنهم قابل توجیه) دیده، همین روش را درست و عمل به قانون و شرع دانسته، حجاب الزامی و گشت ارشاد را سنگر مقاومت علیه دشمن برانداز گرفته که حتی عیب و نقص احتمالی اش هم قابل اغماض است! بلکه اصلا جنگ روایت و رسانه است که بد جلوه می دهد! و...
حرف سوم؛ نه مخالف اسلام سیاسی و دخالت حاکمیت در ارزشهاست و نه حجاب را بی اهمیت و حتی غیر قابل الزام می داند؛ لکن رویه ناقص و معیوب جاری در گشت ارشاد را تبعیضی، دین بازی و بالتبع دارای اثر معکوس می داند!
در منبرهای دهه محرم و هم سلسله مباحث برنامه علامت شبکه دو، بستره و گستره فسق و عفاف بیان شد و برای برخورد حقوقی با بد حجابی سه مرحله از سیره و سنت اسلامی شمارش شد که رویه موجود فاقد شاخص ها و استانداردهای آن است!
اگر حوصله شنیدن این حرف را داشتید اقلا جلسات ۸و۹ برنامه علامت را ببینید!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
📍 حرف سوم! در دو دستگی های رسانه ای، هژمونیک و هیجانی، حرف سوم شنیده نمیشود! دسته اول: از انتقاد ب
✴️ ناهنجاری های پوشش از اعتیاد به الکل و مخدر سخت تر نیست!
#تجربه_نگاری
• ایسلند در مصرف مواد مخدر و الکل بدترین کشور اروپایی بود که با یک برنامه منظم و پیگیر به بهترین تبدیل شد
• مجموع تحقیقاتی دقیق که به تاسیس "مرکز تحقیق و تحلیل اجتماعی ایسلند" انجامید و با استفاده از داده های پیمایش ها و برداشت های حاصل از تحقیقات مختلف به یک طرح ملی بنام "جوانان در ایسلند" انجامید.
• چرخش موفق ایسلند هم "رادیکال" و هم "تجربه محور" بود؛ رویکردی که خودشان "عقل سلیم تقویت شده" نامیدند.
از تغییر قوانین تا همیاری های اجتماعی و بعد اعانه های دولتی(برای خانواده های فقیر جهت مشارکت در برنامه ها)
• نتایج پیمایش های جدید رو به بهبود نهاد مستی جوانان از ۴۲٪ به ۵٪ رسید!
⬅️ گزارش این تجربه را اینجا بخوانید:
https://tarjomaan.com/vdcd.s0j2yt09ka26y.html
✔️ پ.ن:
حجاب و عفاف و جامعه ایرانی، مناشئ و پیامدهای متفاوتی از اروپا و الکل دارد؛ مقصود صرفا ارائه تجربه ای مبتنی بر تحقیق های درست و به جا و همیاری های منظم اجتماعی برای تغییر است.
⬅️ برای "ایجاد فضایل" (ازجمله عفاف و حجاب) از بستره ایمان و ولاء و "نظام حقوقی حفاظت از آن" در ۱۲قسمت #برنامه_علامت (شبکه دو) سخن گفته ام. چارچوبه ها و دکترین های دینی با برنامه های مطالعه و تجربه شده کنار هم میتواند چالش های اجتماعی مان را کم کند.
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
✴️ ناهنجاری های پوشش از اعتیاد به الکل و مخدر سخت تر نیست! #تجربه_نگاری • ایسلند در مصرف مواد مخدر
ایسلند_چطور_جوانانش_را_از_الکل_و.mp3
26.64M
🎵 نسخه صوتی مقاله:
ایسلند چطور جوانانش را از الکل و مواد مخدر نجات داد؟
را بشنوید!
#تجربه_نگاری
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
✅ صوت کامل برنامهی هشتم علامت را بشنوید! #حجت_الاسلام_قنبریان 🔅 مراحل حقوقی عفیف سازی جامعه • اول
صوت کامل برنامه ۸ علامت.mp3
20.1M
✅ صوت کامل قسمت نهم برنامه علامت را بشنوید
حجت الاسلام قنبریان
🔅 در گفتگوی این قسمت :
• ربط ساخت حقیقی فضایل با ساخت حقوقی آنها
• مباحثی در مرحله سوم (الزام):
- فلسفه اصلی حجاب
- بیعت الان برای مسائل فرعی اسلام چگونه است؟!/ شورای خاص جای نمایندگان اکثریت می نشیند؟!
- آیه ۱۲ ممتحنه درباره مومنات است! اگر کسی مومن نبود چه؟ اگر خود راضی به اذیت شد؟!
- فرق بین احکام توصلی با تعبدی؟
در جامعه اسلامی احکام توصلی اجتماعی از غیر مسلمانان هم خواسته میشود!
• آیا نمونه ای از الزام حجاب در صدر اسلام داشته ایم؟
- نامه پیامبر(ص) به والی نجران درباره موهای زنان!
- ولاء و پیوستگی جامعه و حکومت باید باشد!
* ابهامات احتمالی در جلسات قبل و بعد توضیح احتمالی می یابد
☑️@m_ghanbarian
🚨 تبار گشت ارشاد مسئولین!
• اولین بار ۳۱تیر۵۸ امام خمینی بود که گشت ارشاد مسئولین را مطالبه کرد!
اداره امر به معروف در فهم امام خمینی، اول ناظر به اعمال دولت و ادارات دولتی (حتی رهبر و رئیس جمهور) بود؛ بعد هم اقشار ملت. (صحیفه امام ج۹ص۲۱۳)
• اما جالب اینکه دستور امام هم درباره نهی از منکر دولت اجرا نشد (لابد به همین سازمانهای ناظر دولت و مجلس و قضائیه که بعدا در قانون اساسی آمد، بسنده شد) ؛ اما برای اقشار ملت (البته نوعا در پوشش و...) در لباس های مختلف: کمیته انقلاب و ستاد امر به معروف و گشت ارشاد انجام شد!
• مرحوم سید احمد خمینی دلیل مخالفت با فرمان امام از سوی دولت موقت و برخی اعضای شورای انقلاب را: نبودن تشکیلات لازم / و هرج و مرج شدن، می شمارد! (همان/ پاورقی)
• جادارد بعد از ۴۰ سال، تشکیلات و سازمانهای مدعی جلوگیری از جرم یا مجازات مسئولین را با تشکیلات نهی از منکر اقشار مردم (گشت ارشاد)، در روش و نتیجه مقایسه کنیم و نهی از منکرِ متوازن و نتیجه بخش را پی ریزی کنیم.
《انقلاب اسلامی همچون پدیدهای زنده و با اراده، همواره دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست. به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد و آن را نعمت خدا و هشدار به صاحبان حرفهای بیعمل میشمارد، امّا به هیچ بهانهای از ارزشهایش که بحمدالله با ایمان دینی مردم آمیخته است، فاصله نمیگیرد.》(بیانیه گام دوم)
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
⚜ سلبریت گزیدگی!
🔹 ژان ژاک روسو _اولین کسی که مفهوم حقوق بشر را به کار برد_ قبل از دنیای دیجیتال، کاندیداشدن سلبریتی ها برای امر سیاسی را منع کرد. نوشت:
"بازیگران نباید نامزد انتخابات شوند چون شاید بدون هیچ تخصصی و صرفاً با استفاده از تکنیک های متقاعد کننده، کنترل مملکت را به دست بگیرند"!
دنیای دیجیتال و لایک جای صندوق رأی نشست و سلبریتی ها عملا کنترل مملکت ها را دست گرفتند!
به تعبیر جورج مونبیو در گاردین؛ "یکی از نتایجش این است که هیچ موضوعی، موضوعیت نمی یابد مگر زمانی که از دهان یک هنرپیشه خارج شود. فروپاشی اقلیم، آوارگان، حقوق بشر، آزارگری جنسی به نظر می رسد هیچ یک از این مسائل نمی توانند بدون اینکه به هالیوود بروند مطرح شوند"!
اولویت بندی ها و جهت دادن به خواست های عمومی را آنها با همان مقدار تخصص و تعهد شان عهده دار می شوند!
⁉️ خوب چه اشکال دارد؟! وقتی برای حقوق بشر یا آوارگان و امور شریف نظرها را جلب کنند!
مشکل این است که آنها فقط مشهور نیستند؛ فقط نظرها را جلب نمی کنند؛ بلکه معمولا طبقه اجتماعی خاصی شده اند.(با پوزش از افراد شریف این طبقه)
سلبریتی در بستره سرمایه داری و در ارتباط با بازار و ذیل حمایت دولتِ بازار، متولد و رشد می کند پس نوعا علیه ارزشهای آن نمیتواند اقدام کند! برای تبلیغ ارزشهای دنیای آزاد، هویت گرفته است. پس انتقاد و خواستِ طبقات پایین را با واژگان خود و پس از درونی کردن برای خود، ترجمه و قالب بندی می کند! (اگر نگویم خواسته های طبقه خود را به فرودستان حقنه می کند)!
❗️ چاره در چنین دنیایی چیست؟!
پتانسیل های اجتماعی اگر با سلبریتی ها، جنبشی شوند که در آسمان تمنیّات آنها صورت بندی میشوند!
رسانه ملیِ یک انقلاب فرهنگی، قرار بود دانشگاه شود!
یعنی "اندیشه ها" را مقابل "چهره ها"، ضریب رسانه ای دهد و عملا مقابل سلبریتی زدگیِ انتقادها و خواست ها قرار گیرد.
بدون محافظه کاری مساله های جامعه را با تضارب آراءِ صاحبان اندیشه به جامعه بکشاند و با راهبری آنها جنبش های اجتماعی را در نظام ارزشی مقبول، سامان دهد.
🔺 پ.ن:
- مساله چگونگی مواجهه درست با نحوه پوشش در اتمسفر سلبریتی ها، آزادی جنسی و علیه مطلق حجاب ترجمه میشود!
- هیچ مواجهه علمی بین صاحبان اندیشه در رسانه های فراگیر ضریب نمی گیرد. (حتی برنامه ای کم بیننده بدین خاطر تعطیل میشود!)
- پلیس و بدنه انقلابی، جلوداران قافله را خط شکنان هنجارهای جامعه (عده ای از سلبریتی ها) می بینند؛ پس گشت ارشاد را سنگر مقاومت گرفته، برآن اصرار می کنند!
- رسانه های دشمن از سوژه های رویه های جاری، سریال ساخته و به جنگ اصل نظام می برند!
- بخاطر حفظ نظام، کل پروژه، امنیتی می شود!
حالا دیگر سؤال از رویه ی ناقص یا معیوب ارشاد، بهانه برای زدن نظام جلوه می کند!
* این چرخه در مسائل دیگر (بنزین و...) تکرار میشود
⬅️ آنچه جایش بین:
سلبریتی_رسانهدشمن / امنیتی_رسانهملی؛ خالی است: دانشگاه تلویزیونی_مجازی است تا نیاز و تقاضای مردم را بشکل اصیل و معقول برای سیاستگذار صورت بندی و مردم را هم اقناع کند.
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۶/۲۹
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
✴️ ناهنجاری های پوشش از اعتیاد به الکل و مخدر سخت تر نیست! #تجربه_نگاری • ایسلند در مصرف مواد مخدر
❇️ طرح ملی جوانان در ایسلند ظرف دو دهه نوجونان ایسلند را از بدترین کشور اروپا (در مست کردن/ مواد مخدر/ سیگار) به بهترین تبدیل کرد.
• این طرح در ایسلند جواب داد چون:
- رابطه بین مردم و دولت همواره زمینه ساز برنامه های ملی موثر بوده!
- تمرکز ایسلند بر همکاری والدین/ مدرسه/ اجتماع در یک طرح ملی بود.
- ایسلندی ها تعهد دراز مدت به پروژه های ملی دارند!
• در آمریکا و انگلیس جواب نداد چون سه عامل بالا مفقود بود:
- قوانین ممنوعیت بخش و نظارت از سوی مردم و خانواده ها استقبال نشد!(رابطه مردم_دولت)
- در انگلیس عموما به مقامات محلی یا مدارس سپرده و در حد آموزش دهی ماند!
- در آمریکا برنامه های سلامت اجتماعی با بودجه و طرح های کوتاه مدت انجام می شود.
طرح های سلامت اجتماعی باید دقیق و مطالعه شده، منسجم و با تفاهم حاکمیت_مردم و با همیاری نهادهای مدنی انجام شود.
(این مقاله را بخوانید! https://tarjomaan.com/vdcd.s0j2yt09ka26y.html )
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
محسن قنبریان
❇️ طرح ملی جوانان در ایسلند ظرف دو دهه نوجونان ایسلند را از بدترین کشور اروپا (در مست کردن/ مواد مخد
🔆 ماهم میتوانیم!
چند تجربه کوچک و محلی روایت شده در جشنواره عمار در حوزه #سلامت_اجتماعی را اینجا ببینید.
وقتی یک #معلم_روستا یا مبلّغ یا چند بسیجی میتوانند در منطقه ای آسیب های اجتماعی (اعتیاد یا #ماهواره و...) را کاهش دهند، طرح های مطالعه شده و منسجم ملی هم به کمک مثل همین مردم (نهادهای اجتماعی)، شدنی است و نتایجی بهتر از #ایسلند هم دارد!
- در آستانه فصل سرد
https://ammaryar.ir/product/%d8%af%d8%b1-%d8%a2%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86%d9%87-%db%8c-%d9%81%d8%b5%d9%84-%d8%b3%d8%b1%d8%af/
- امید در برزخ
https://book.ammarfilm.ir/14808/
- شیخ نشین ها
https://book.ammarfilm.ir/2747/
- متولدین دره پنج شیر
https://book.ammarfilm.ir/53234/
- اخراجی های۴
https://book.ammarfilm.ir/6113/
- ایمان
https://book.ammarfilm.ir/44925/
- جهاد
https://ammaryar.ir/product/%d8%ac%d9%87%d8%a7%d8%af/
- محرمانه های مشهد
https://book.ammarfilm.ir/11113/
- عطر سیب
https://ammaryar.ir/product/%d8%b9%d8%b7%d8%b1-%d8%b3%db%8c%d8%a8/
☑️ @m_ghanbarian
💢 تجربه فعال ایرانی_اسلامی
🔅 تجربه پیراهن عثمان!
۱.حضرت امیر(ع) از منتقدین عثمان بود و چند نوبت هم واسطه معترضین با او شد؛ اما محاصره خانه او و کشتنش را کاری جاهلی خواند(خ۱۶۸)
۲.حزب قاسطین(معاویه)، خون عثمان را بهانه کرد. اول با شعار مطالبه خلافت و حکومت نیامد بلکه با شعار انتقام خون عثمان توسط ولیّ دم (پسرعمو) با استناد به "مَن قُتل مظلوماً فقد جعلنا لولیه سلطاناً" (۳۳اسراء)، لشکر کشید (شرح ابن ابی الحدید ج۴ص۹۳)
۳. فتنه وقتی عمیق شد که در حین اشتغال حضرت امیر(ع) به جنگ جمل، معاویه به حضرت نامه نوشت که قاتلین عثمان (به ادعای او مالک، عمار، محمد بن ابی بکر و...) را تحویل بده! (همان تاص۱۰۲)
حداکثر تنزل میکرد: "یا خودت قصاص کن"! در سپاه حضرت هم ۲۰هزارنفر گفتند در محاصره خانه عثمان حضور داشته اند!
کار علی(ع) سخت شده بود که نه میتوانست عقلا و شرعا آن پاکان یا آن جمعیت را تقدیم معاویه کند و نه بخاطر ناامنی و جنگ داخلی موجود میتوانست دادگاه مقصرین واقعی ریخته شدن خون عثمان را تشکیل دهد! (ر.ک: خطبه۱۶۸)
⬅️ می بینید ماجراها مثل پیاز لایه لایه است، یک لایه حق یک لایه باطل! بسیط و یک خطی و ساده نیست که یک کنش واحد بطلبد.
🔅 تجربه فعال مردم ایران!
ماجراهای ما ساده تر و سبک تر از دوران حضرت امیر(ع) شده است. بلاتشبیه بین مهسا و عثمان؛ اما پیراهن عثمان در جنگ روانی-رسانه ای امروز موجود است. کشته یا فوت معلوم نشده، کل نیروی انتظامی بلکه همه نظام مقصر خوانده شده است! گروهی خاص در خیابان دارند با آتش زدن مامور انتظامی و مسجد و زدن محجبه و... انتقام می گیرند!
بعید ندانید به حکمیت های خارجی و کمیساریای حقوق بشر هم بکشانند؛ اما سودای اصلی، برگشت به خلافت و حکومت است؛ نه حتی خون خواهی مهسا و حجاب!
ملت ایران از تکرار پیراهن عثمان ها یاد گرفته اول قاسطین را سرجایشان بنشاند.
نظام اسلامی هم با این امنیت و استقرار (غیر قابل مقایسه با حکومت نوپای علوی)، باید یادگرفته باشد بهتر از بارهای قبل کمیسیون حقیقت یاب و دادگاه برای قصور و تقصیرهای احتمالی برگزار کند و روشها را چنانچه وعده شده اصلاح کند ان شاء الله!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۶/۳۰
☑️ @m_ghanbarian
📫 حجت الاسلام قنبریان حساب توئیتری ندارند!
باتوجه به اینکه هر نرم افزار مجازی اقتضاء خاص خود را دارد و صرفا کپی مطالب کانال در آنها رعایت آن اقتضاء نیست؛ حجت الاسلام قنبریان تا کنون راضی به حساب توئیتری نشده اند. برخی دوستان ایشان هم که از طرف خود حسابی بنام ایشان باز کردند، نهی شدند و آنها بسته شد.
اخیراً هم حسابی بنام ایشان باز شده که امکان پیام گیری را بسته است؛ بدین طریق به همه دنبال کنندگان مطالب ایشان اعلام میشود: ایشان تاکنون هیچ صفحه مجازی جز همین صفحات ایتا، تلگرام و اینستاگرام ندارند.
از بزرگواری که حساب توئیتری بنام ایشان زده اند نیز خواهش می کنیم نام ایشان را تغییر دهند و اگر آن مطالب را خیلی لازم می دانند با حساب رسمی خود از کانال ایشان کپی و نقل قول کنند.
دوستان عزیز لطفا اطلاع رسانی نمایید!
☑️ @m_ghanbarian