14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داره کم کم تموم میشه
یه سال چشم انتظاریمون😭💔
یه چند روز دیگه مونده
تموم شه بی قراریمون💔😢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓️ ۲۴ ذی الحجه، خاتم بخشى امیرالمؤمنین علی علیهالسلام و نزول آيه #ولايت
🔹 یهودیانی که مسلمان شده بودند از پیامبر درباره پیشوای بعد از ایشان پرسیدند.
✨ در اين هنگام این آیه نازل شد: إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤتُونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعُونَ
صاحب اختیار و سرپرست شما(مؤمنین) فقط خدا و رسول خدا و آن مؤمنانی هستند که نماز را به پا می دارند و در حال رکوع #انفاق می کنند!
🔹 بلافاصله، پیامبر و دیگران به سمت مسجد حرکت کردند و در ورودی مسجد فقیری را دیدند.
🔹 پیامبر پرسید آيا در مسجد كسى به تو چيزى داد؟
فقير گفت: بلى، اين انگشتر را یکی از مؤمنین به من داد!
سؤال کردند: چه كسى آن را به تو داد؟ عرض كرد: آن مردى كه در حال نماز است.
حضرت پرسیدند: در چه حالتى انگشتر را به تو داد؟ گفت: در حالت ركوع.
🔹 همه مسجد تکبیر گفتند و سپس پیامبر فرمودند: «عَلىُّ بْنُ أبى طالبٍ وَلِيُّكُمْ بَعْدى؛»
علی بن ابی طالب (علیهماالسلام) پس از من سرپرست و صاحب اختیار شماست.
#امیرالمؤمنین علیهالسلام
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
🤔 مباهله چه روزی است؟
🔸روزى مأمون (علیه من الرحمن ما یستحق) به #حضرت_رضا (عليه السلام) گفت: بزرگترين فضيلت #امیرالمؤمنین (علیه السلام) كه قرآن بر آن دلالت دارد، چيست؟
🔸 حضرت رضا (عليه السلام) به او فرمود: «فضیلتی که در #مباهله است. زیرا خداوند عزّوجلّ میفرماید: «فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أبْنَاءَنَا وَ أبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أنْفُسَنَا وَ أنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ الله عَلَى الْكَاذِبِينَ».
🔸 پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله)، حسن و حسين (عليهما السلام) را فرا خواند. پس اين دو، پسران او حساب شدند و فاطمه (عليها السلام) را نيز فرا خواند. که آن حضرت مصداق زنان مذکورِ او در آیه حساب شد. سپس امیرالمؤمنین (عليه السلام) را فرا خواند.
پس به حكم خدا، امیرالمؤمنین (عليه السلام)، نفسِ پيامبر (صلى الله عليه و آله) است. از طرفى میدانيم كه هيچ يك از مخلوقات خداوند سبحان، بزرگوارتر و برتر از پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) نيست. پس لازم است كه به حكم خدا هيچكَس برتر از نفس پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله) نباشد».
📚 بحار الأنوار / مجلد ۳۵ / صفحه ۲۵۷
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞️ #انیمیشن | مباهله پيامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) با مسيحيان نجران
🔺 ماجرای مباهله چیست؟
🔹 باید داستان مباهله را به کودکان خود بیاموزیم.
🔹 اگر غدیر #عید_ولایت است، مباهله عید فضیلت است. چون بزرگترین فضیلت علی(علیه السلام) در #روز_مباهله و آنهم صریحاً در قرآن کریم بیان شده.
🔹 امام رضا(علیه السلام) به مأمون فرمودند: بالاترین فضیلت علی(علیه السلام) آیۀ مباهله است. چون در این آیه علی(علیه السلام) نفس پیامبر(صلوات الله علیه وآله) اعلام شده است. باید غربت مباهله برطرف بشود، این خیلی مهمتر از بسیاری دیگر از ایام الله است.
📚 الفصول المختاره، صفحه 38
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓️ ۲۵ ذی الحجه، سالروزنزول سوره هل اتی در شأن اهلبیت علیهم السلام و روز خانواده گرامی باد.
❣️ کدبانوی خانه شما باید باشید؛ کانون #خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ شوهر و بچهها #محبّت و نوازش ببینند؛ مرهم زخم مرد، فقط و فقط نوازش #همسر است؛ برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را می کند که #مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند.
🗓️ ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :
🔰 خانوادهایرانی | هم خودتان را حفظ کنید، هم اهلتان را
🔻یک مجموعهی به هم پیوستهی متواصىِ به حق و متواصىِ به صبر در درون خانوادهی مسلمان وجود دارد؛ لذا قرآن میفرماید که: «قوا انفسکم و اهلیکم نارا وقودها النّاس و الحجارة»؛ هم خودتان را حفظ کنید، هم اهلتان را. این خطاب به مردها و زنها، هر دو، است. اهلِ هر انسانی عبارت است از خانواده و نزدیکان او. زنِ شما، اهلِ شما مردها و مردِ شما، اهلِ شما زنهاست. هم خودتان را از غلتیدن در آتش حفظ کنید، هم اهلتان را حفظ کنید. علاوه بر این، حفظ عناصر اصلی داخل کانون خانواده، به حفظ خودِ انسان هم کمک میکند. همسران؛ زنها، مردها را و مردها، زنها را میتوانند از لبهی پرتگاه #دوزخ نجات دهند و به #بهشت بکشانند.
🗓️ ۱۳۸۳/۰۵/۲۵
چند کلامی با دوست محجبهام
🔺همین ابتدای متن باید اشاره کنم من نمی گویم #گشت_ارشاد بیایراد است. از نظر من ایراد دارد؛ چون برخورد انتظامی اگرچه برای برقراری #نظم اخلاقی لازم است، اما به تنهایی برای تغییرات فرهنگی کافی نیست.
خُب، راه حل چیست؟
🔹 میگویند جمعش کنید برود؛ کمپین هم راه انداختهاند. چند کلمهای با طرفداران کمپین «محجبهام و با گشت ارشاد مخالفم» دارم.
🔹 دوست من؛ شما حتماً از شرایط فعلی #حجاب در کشور و دودسته شدن مردم دردمند شده و دنبال راه حلی؛ راه حل این است که مطالبهگر ادای وظیفه آن بیست و چند دستگاه متولی ترویج #فرهنگ حجاب باشی، نه مطالبهگر حذف همان یک دستگاهی که پای کار اجرای #قانون حجاب مانده و البته بخاطر دستتنهایی و فشار وارده هر از گاهی سوتی میدهد؛ از سوی دیگر هم فشل بودن دستگاه اطلاعرسانیاش در برابر سرعت عمل رسانههای مخالف باعث شده هر خطایش میلیونها بار دیده شود و میلیونها خطای نکرده به نامش سند بخورد.
دوست من؛ من و تو باید کمپین خودمان را راه بیاندازیم و پاسخگو شدن متولیان فرهنگی را مطالبه کنیم؛ از مسوولان واردات و تولید پوشاک، از مسوولان ارشاد و رسانه ملی که بعضا ضدحجاب عمل می کنند، از آموزش و پرورش که جز افراط و تفریط کاری بلد نبوده، از سازمان تبلیغات... نه اینکه چشم بسته دنبال کمپین کسی راه بیافتیم که عملکرد و اظهاراتش نشان داده چشم دیدن هیچکداممان را ندارد!
🔹 دوست عزیزی که نوشتهای برای مبارزه با دوقطبی و شکاف اجتماعی، عضو کمپین مخالفت با گشت ارشاد شدهای! خب الان خود شما درحال دوقطبی سازی هستی. همانهایی که از جامعه زنان، دو قطبِ باحجاب و بدحجاب ساختند و پروارش کردند و خندقی میانش کشیدند، امروز در آتش دوقطبی محجبههای موافق و مخالفِ گشت ارشاد میدمند. فردا هم دوباره دو تیتر دیگر خلق میکنند تا زیرمجموعههای همین دو قطب را بار دیگر دسته بندی کنند و همینطور ادامه میدهند تا آخرین نفراتمان را از هم جدا کنند.
🔹 شما میگویید مخالف سیاسی کردن حجاب هستید؛ اما با کسانی همراهی میکنید که کاملاً سیاسی هستند و همیشه روی مسائلی دست میگذارند که برای #نظام مهم بوده. حجاب باشد یا #انتخابات یا حتی قوانین #جمعیت و #سقط_جنین...
🔻دوست من؛
از این بازی بیرون بیا و اگر #مطالبه گر اصلاحی، بازی مبتکرانه خودت را طراحی کن! در زمین بازی طراحی شده توسط مغرضان سیاست باز، جز باخت من و تو و ایران، هیچ دستاوردی نیست.
✍ رها عبداللهی
#پاسخ به یک شبهه معاندان و جاهلان
🔸آیا حجاب یک مسئله فرعی است؟
🔺 برخی با ذکر روایتی از امام علی علیهالسلام مبنی بر انحطاط و زوال حکومتها بخاطر ضایع و تباه کردن مسائل اصلی و پرداختن به مسائل فرعی، شبههای را مطرح میکنند که پرداختن به مسئله حجاب امری فرعی است و پیگیری آن و عدم توجه به مسائل اصلی مصداق همین حدیث امیر مومنان علیه السلام است.
🤔 اما آیا مسئله حجاب یک امر فرعی است؟
🔹 تجربه تمدنهای بشری دیگر مانند غرب جلوی روی ماست. #حجاب و #پوشش زنان در غالب جوامع، امری فراگیر بود. زنان اروپایی تا همین ۱۰۰ سال پیش بسیار پوشیدهتر از زنان برخی جوامع اسلامی بودند. وقتی حجاب از جوامع غربی رفت به مرور منکرات و آسیبهای جدی متوجه زندگی انسانی شد که حالا نتایج آن را میبینیم.
🔹تمام مسائل اصلی و فرعی جامعه بشری برای تنظیم و #تعدیل روابط انسانی است. حجاب و پوشش زن یکی از ستونهای اصلی تنظیمگر این روابط است. وقتی از بین برود، اساس کانون #خانواده و جامعه و #هویت انسانی بسمت فروپاشی میرود. حجاب و پوشش زن یک مسئله اصلی و حتی تنظیمگر مسائل اصلی دیگر جامعه ماست
🔸 در حوزه #فرهنگ، تعلل و سهلاندیشی منجر به جابجایی معروف و منکر و از بین رفتن سنتهای حسنه و جایگزینی منکرات و خبیثات در زندگی آحاد مردم و فروپاشی اساس جامعه خواهد شد.
🔸 برای مقابله با هر منکری فردا دیر است همین حالا باید اقدام کرد.
@basirat_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #روایت_دیدار | روایتی از دیدار اخیر رئیس جمهور #روسیه با رهبر انقلاب اسلامی
👈 بیاعتمادی به آمریکا و غرب و تاکید بر افزایش همکاریهای متقابل دو محور مهم دیدارهای گذشته پوتین با رهبر انقلاب بوده است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💡 کتاب آگاهی
⛔ میخواین راه سوءاستفاده دشمنها رو ببندین؟
🍃 از مسیر نهجالبلاغه حرکت کنین
💫 نو+جوان؛ انرژی، امید، ابتکار
@Nojavan_Khamenei
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۲۷
🏷️ نكوهش سُستى در عمل
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام مَنْ قَصَّرَ فِي اَلْعَمَلِ اُبْتُلِيَ بِالْهَمِّ
وَ لاَ حَاجَةَ لِلَّهِ فِيمَنْ لَيْسَ لِلَّهِ فِي مَالِهِ وَ نَفْسِهِ نَصِيبٌ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: آن كس كه در عمل كوتاهى كند، دچار اندوه گردد
و آن را كه از مال و جانش بهرهاى در راه خدا نباشد خدا را به او نيازى نيست.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در زيان كوتاهى در بندگى) فرموده است: كسيكه در عمل و كار (بندگى خدا) كوتاهى كند (و وقت خود را صرف آبادى دنيا نمايد، براى بدست آوردن و هم براى بىنتيجه ماندن آن) بغم و اندوه دچار شود و خدا را راهى نيست در كسيكه در دارائى و جانش بهرهاى براى خدا نمىباشد (كسيكه از دارائيش در راه خدا ندهد و در ترويج دين او نكوشد اميدوار رحمت او نباشد).
🇯 🇴 🇮 🇳
امام عليه السلام در اين كلام حكمتآميز نخست به سرنوشت كسانى اشاره مىكند كه در انجام وظائف الهى خود كوتاهى مىكنند، مىفرمايد: «كسى كه در عمل كوتاهى كند، به اندوه گرفتار مىشود»؛ (مَنْ قَصَّرَ فِي الْعَمَلِ ابْتُلِيَ بِالْهَمِّ) . ممكن است اين اندوه و غم در آستانۀ انتقال از اين دنيا باشد كه چشم برزخى پيدا مىكنند و سرنوشت رقتبار خود را مىبينند و فريادشان بلند مىشود و مىگويند: «رَبِّ اِرْجِعُونِ * لَعَلِّي أَعْمَلُ صٰالِحاً فِيمٰا تَرَكْتُ» ؛ پروردگارا! مرا باز گردانيد، شايد در برابر آنچه ترك كردم (و كوتاهى نمودم) عمل صالحى انجام دهم». نيز ممكن است اشاره به غم و اندوه در سراى آخرت باشد، همانگونه كه قرآن از زبان آنها نقل مىكند كه مىگويند: «يٰا حَسْرَتىٰ عَلىٰ مٰا فَرَّطْتُ فِي جَنْبِ اَللّٰهِ» ؛ اى افسوس بر من از كوتاهىهايى كه در اطاعت فرمان خدا كردم». نيز شايد اين غم و اندوه در خود دنيا باشد، زيرا گاه انسان بيدار مىشود و از كوتاهىهايى كه كرده افسوس مىخورد و غم و اندوهى جانكاه او را فرا مىگيرد چرا كه مىبيند ديگران با اعمال صالح سراى جاويدان خود را آباد كردهاند و او با كوتاهىهايش سراى جاويد خود را ويران نموده است. البته جمع ميان اين سه تفسير نيز مانعى ندارد.
سپس امام عليه السلام در ادامۀ اين سخن جملۀ پرمعنايى مىگويد كه در واقع شرحى است از كوتاهى در عمل. مىفرمايد: «خدا به كسى كه در مال و جانش نصيبى براى او نيست، اعتنايى ندارد»؛ (وَ لَا حَاجَةَ لِلَّهِ فِيمَنْ لَيْسَ لِلَّهِ فِي مَالِهِ وَ نَفْسِهِ نَصِيبٌ) . اشاره به اينكه كسانى مورد عنايت پروردگار در دنيا و آخرتند كه از بذل جان و مال در راه خدا دريغ ندارند، و به بيان ديگر، ايمان و يقين و وفادارى خود را به اسلام در عمل ثابت مىكنند. درست است كه جان و مال همه از سوى خداست و اگر انسان در بذل آنها اقدام كند در واقع به خودش خدمت كرده است، زيرا خدا از همگان بىنياز است؛ ولى خداوند روى الطاف بيكرانش آن را به عنوان حاجتى از سوى خود گرفته است. اين سخن دربارۀ مؤمنانى كه داراى مقامات بالا هستند نيست، آنها فقط نصيبى از جان و مالشان را در راه خدا صرف نمىكنند، بلكه هرچه دارند در راه خدا مىدهند. جملۀ «لَا حَاجَةَ لِلَّهِ» به معناى بىاعتنايى و اعراض خداوند از چنين افرادى است كه چيزى از جان و مال را در راه او نمىبخشند، زيرا كسى كه به چيزى يا شخصى نياز ندارد طبعاً اعتنايى هم به او نمىكند، بنابراين جملۀ «لا حاجة...» با توجه به اينكه خدا به هيچ كس نياز ندارد كنايه از بىاعتنايى است و منظور از بىاعتنايى اين است كه خدا آنها را از مواهب خاص و عنايات ويژهاش محروم مىسازد. اين تعبير مانند بيان كنايهآميز ديگرى است كه در آيۀ 67 سورۀ «توبه» دربارۀ منافقان آمده است: «نَسُوا اَللّٰهَ فَنَسِيَهُمْ» ؛ آنها خدا را فراموش كردند و خداوند نيز آنها را فراموش نمود» يعنى از رحمت خود محروم ساخت. بعضى از مفسران نهجالبلاغه در تفسير «نصيب» معناى ديگرى ذكر كردهاند كه با ظاهر عبارت سازگار نيست. گفتهاند منظور از «نصيب» كسانى هستند كه خدا آنها را به بلاهايى در مال يا جانشان گرفتار مىكند و اين ابتلا به بلا نشانۀ اعتناى پروردگار به آنهاست زيرا خداى متعال به كسى كه اعتنا ندارد مصيبتى هم بر او وارد نمىكند؛ ولى روشن است كه منظور از «نصيب» در مال و جان بذل بخشى از مال و جان در راه خداست نه گرفتار خسران مالى و بلاهاى نفسانى شدن