🌀 اربعین موسوی
🔸 از اول ماه ذیالقعده تا آخر دهه ذیالحجه (۴۰روز) در بین اهل معرفت حائز اهمیت بوده و بزرگان به استفاده از این فرصت مبارک، تأکید میکردهاند.
🔹 سال ۹۵ در پی درخواستهای مکرر از حجتالاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری در مورد اربعین موسوی؛ از محضر ایشان درخواست توصیهای شد که ایشان مرقومهای دقیق و قابل تأمل لطف نمودهاند و در کانالشان هم منتشر شد.
📜 متن مرقومه:
بسم الله الرحمن الرحیم
«و واعدنا موسی ثلاثین لیله و اتممناها بعشر»
کلمه لیله در این آیه شریفه قابل توجه است.
۴۰ شب بوده
✅ از مرحله «و باللیل افلا تعقلون» تا «و نجّیناهم بسحر» راهی است که همت، سعی و تلاش میخواهد.
❇️ نافله شب، تلاوت قرآن، ذکر استغفار و توسل به حضرت بقیة الله روحیلهالفداء بهترین وسیله و اسباب این حرکت آسمانی است.
البته با ثبات قدم که حال ثابت از عمل صالح ثابت حاصل آید.
و من الله التوفیق
جعفر ناصری
چهاردهم مردادماه ۱۳۹۵
آخر شوال ۱۴۳۷
#مراقبه
#اربعین_موسوی
#چله_موسوی
@nasery_ir
@Manahejj
📠 انعکاس نظر طلاب و اساتید
🔖 موضوع: معیشت طلاب و روحانیون
💬 حبیب:
سلام و عرض ادب
خدا قوت
کاش در کنار فعالیتهای خوبتون
در مورد شهریه طلاب مجرد و متأهل هم
پویشی راه بیاندازید،
در چند ماه اخیر همه اقلام چندین برابر شده است ولی شهریه ثابت مانده است.
کاش شما که تنها راه و صدای طلبهها هستید صدای ما رو برسونید.
ارادتمندم
💬 آتش به اختیار:
سلام خسته نباشید
بنده نزدیک به ۱۲ سال تبلیغ هستم در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان و دوستان دیگری که به این امر مقدس مشغول هستن...
حق الزحمه اندکی که سازمان تبلیغات به ما که روحانیون مستقر هستیم میدهد خیلی اندک هست از همه ارگان ها حقوقشون اضافه شده از ما نه.
ما هم انسانیم زندگی داریم لباس و کفش و خورد و خوراک نیاز داریم.
لطفا نهادهای حوزوی و مرکز مدیریت حوزه به داد روحانیون مستقر برسد.
💬 مهدی:
لطفا به مسئولان حوزه علمیه برسانید که به فکر معیشت طلاب باشند.
مشکلات اقتصادی حوزه های علمیه رو فلج می کند.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 مناهج دغدغههای طلاب، مبلغین و اساتید را بدون رد یا تأیید منتشر میکند؛ همچنین آمادگی دارد پاسخ مسؤولین را منتشر کند.
#نظر_اعضا
#صدای_طلاب
#معیشت
#معیشت_طلاب
@Manahejj
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 قرائت غربگرایان از ولایت مطلقه فقیه!!
❓چرا لیبرال و لیبرالیسم در ایران تبدیل به ناسزا شده است؟
گاهی افرادی -از جمله آقای غنینژاد- این پرسش اعتراضی را مطرح میکنند.
🔺 پاسخ اما شاید ساده باشد. لیبرالیسم -دستکم نسخهی وطنی آن- در طول سالها ثابت کرده مختصاتی عیناً شبیه به مختصات مفهوم دینی «نفاق» دارد.
🔻 اینکه عمری با ولایت فقیه و اطلاق آن بجنگی، اما در عین حال بیشترین استفادهی سیاسی از حکم ولیفقیه را در کارنامه داشته باشی، فقط از لیبرال ایرانی برمیآید.
♨️ یا اینکه در موضوعی که یک طرفش فرهنگی و طرف دیگرش فقهی است -و اساسا در هیچکدام #تخصص نداری- نسخهی فقه ولایی و تشخیص اهم و مهم باب تزاحم بپیچی؛
و همزمان نیشخند ملیحی بزنی که «شما» به آن میگویید حفظ نظام و «ما» میگوییم مصلحت ملی، چنین رفتارهایی از لیبرال وطنی برمیآید که البته سابقهی تاریخی معاصر زیاد دارد؛ و مهمتر از آن، بسیار یادآور مفهوم دینی نفاق است.
#اسلام_ناب
#نفاق
#اسلام_آمریکایی
@Manahejj
هدایت شده از تنبیه الأمة
❇️لطفا ذائقه دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) را تغییر ندهید
🖋 مرتضی صادقی
🔹چند سال قبل از این، وقتی ورود اشعار و سبکهای دور از شأن اهل بیت (علیهم السلام) به مداحیها دلگیرمان میکرد، فکرش را نمیکردیم به زودی موسیقی به صورت گسترده وارد فضای تولید و انتشار مداحی شود.
مدتی بعد از آن، وقتی کمکم موسیقیهای ملایم وارد کلیپهای مداحی شد درد آور بود پیش بینی کنیم که موسیقیهای نسبتا تند و ضربدار در کنار ذکر اهل بیت (علیهم السلام) قرار بگیرند.
🔹هنوز زمان زیادی از محقق شدن آن پیشبینی نمیگذرد و در حالی که غصه این فقره در دلمان هنوز تازه است، خبر میرسد به مناسبت بزرگداشت اسوه عفت و حیا فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در شهر مقدسش جلسه مولودی برگزار میکنند و دختران و زنان با چادر مقابل مداح مرد جوان هلهله میکنند و بالا و پایین میپرند و دست میزنند و از صدا و سیما هم این دستاورد بزرگ پخش میشود.
⁉️آیا راه و رسم تبلیغ دین این است؟
آیا شیوه ترویج سبک زندگی فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اینگونه است؟
آیا روش بالا نگهداشتن پرچم عفت و حیایی که زینب کبری (سلام الله علیها) تا پای جان برای برافراشته ماندنش جنگید، اینچنین است؟
آیا مسیر تربیت دختران طبق الگوی زندگی فاطمه معصومه (سلام الله علیها) از این مجالس عبور میکند؟
♨️ برادر و خواهری که دغدغه تبلیغ دین و حفظ انقلاب را داری!
حجاب بدون حس درونی حیا و بدون رفتار عفیفانه، مثل چوبی است که گرچه در ظاهر محکم است ولی در باطن موریانه آن را میخورد و درحال پوک شدن است.
خالی کردن مجالس ذکر اهل بیت (علیهم السلام) از سبک زندگی آنان یعنی سم مهلک برای دینداری مردم، یعنی آلوده کردن پاکترین آب حیات بخش و کج کردن مستقیمترین مسیر هدایت.
شهد شیرین مرام اهل بیت (علیهم السلام) بدون یک کلمه کم یا زیاد برای تولید عسلی که به ذائقه مخاطب گوارا باشد، کافی است و نیاز به اختلاط و التقاط و تقلید از راه و روش این و آن ندارد.
✅پس لطفا ذائقه دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) را تغییر ندهید.
#مداحی
#ذائقه_غلط
https://eitaa.com/Tanbiholomah
🌀 تیتر غیرمنصفانه: طلبهها دوست ندارند امام جماعت شوند!
📝 گزارش خبرگزاری فارس از آمار غیررسمی و تأسفبار وضع مساجد
🔸 در باب روش فعلی مدیریت مساجد از سویی گفته میشود «امام جماعت مدیر ذاتی مسجد است» و از سوی دیگر ۲۴ نهاد مختلف کشور در آن دخل و تصرف دارند!
🔹 برای احیای مساجد کشور و فعال شدن و منشأ اثر شدن آنان نیازمندان امامان جماعت دلسوز و فعال و خوشفکر هستیم. طلبههایی که نه لزوماً جوان بودن آنها مورد تأکید باشد بلکه خوشفکری و خلاق بودن آنها و همچنین دغدغهمندی آنان بسیار مورد اهمیت است. طلبهای که بتواند در بسیاری از ساعات شبانهروز در مسجد وقت بگذارد.
تربیت امام جماعت به عهده حوزه علمیه است!
اما چرا در مساجد این طلبههای فعال و خلاق را نداریم؟ اصلاً تربیت امام جماعت خلاق برعهده چه نهادی است؟ به قول حجتالاسلام روحالله حریزاوی، امام جماعت بودن یک فن است و هر کسی که عالم است، لزوماً امام جماعت خوبی هم نیست، زیرا امامت نیازمند روانشناسی خاص و انس عجیبی است و باید بتواند با مردم انس بگیرد و مسجد را به دست مردم بسپارد.
♨️ طلبهها به جذب در ادارات بیشتر تمایل دارند
1️⃣ متاسفانه کسی مسئولیت امام جماعت را قبول نمیکند و در استانی مانند بوشهر تنها ۲۰ درصد مساجد، امام جماعت دارند، زیرا باید به ۱۰ نهاد پاسخگو باشند.
2️⃣ طلبهای که به عنوان امام جماعت در مسجد حضور پیدا میکند و برای رفع نیازهای معیشتی خود مجبور است در یک اداره هم مشغول کار شود؛ بنابراین تنها یک وعده نماز جماعت برگزار میکند و در باقی ساعات در مسجد بسته است.
3️⃣ جایگاه و شأن امام جماعت در میان طلبهها مانند قبل نیست و افول کرده است.
4️⃣ در مجموع از حدود ۶۳ هزار مسجد شیعی کشور، حدود ۲۹ هزار مسجد از یک تا سه وعده نماز جماعت دارند و بیش از ۵۰ درصد مساجد خالی است.
♨️ مساجد فعال، نمازخانه هستند
زمانی که مسجدی امام جماعت نداشته باشد تا برنامههای مختلف حتی همان برپایی نمازجماعت که وظیفه ذاتی مسجد را رقم بزند، نمیتواند در فضای کنونی جامعه اثرگذاری داشته باشد و رقابت را به نهادهای مختلف مانند هیأتهای مذهبی، فرهنگسراها، سرای محله و ... میبازند و تنها آنهایی هم که فعال هستند، صرفاً تبدیل به یک نمازخانه شدهاند.
جالی خالی رشته مدیریت مسجد در حوزه
🔻مدتهاست که دلسوزان بسیاری از حوزههای علمیه مطالبه راهاندازی رشته تخصصی مدیریت مسجد و امام جماعتی را دارند و حتی افرادی مانند حججاسلام عالی، برادران و چند تن از علمای دیگر متون و عناوین درسی هم برای این رشته تدوین کردند اما هنوز حوزههای علمیه برای این امر اقدام اساسی نکرده است.
♨️ مساجدی که روزی بنا بر آمار ۹۷ درصد شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را تربیت میکردند، این روزها به قدری منفعل باشند که برای اقامه یک نماز صبح به جماعت باید سطح شهر را بگردیم تا مسجدی دایر پیدا کنیم؛ چه برسد به اینکه تربیت و غنیسازی اوقات فراغت نوجوانان را از آنان انتظار داشته باشیم.
📌 متن کامل گزارش:
🌐 fna.ir/3cg00l
📌 مناهج:
این تیتر (طلبهها دوست ندارند امام جماعت شوند) هم شبیه ادعای آن مسؤولی است که گفته بود طلاب انگیزه برای تبلیغ ندارند!!
هردو از سر بیخبری از وضعیت طلاب است؛ طلبه دوست ندارد امام جماعت شود یا بحرانهای معیشتی او را از پذیرش تبلیغ و امامت جماعت مساجد بالاجبار دور ساخته است؟
البته از فارس که از دور قضاوت میکند توقعی نیست؛ اما انتظار هست که مسؤولین نهادهای حوزوی تحلیل درستی از شرایط و فضایی که طلاب در آن قرار دارند داشته باشند و برای آن تدبیری بیاندیشند.
#امام_جماعت
#مسجد
@Manahejj
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب هماکنون در دیدار نمایندگان مجلس:
✏️ از اول تشکیل این مجلس بنابر اطلاع، اعتقاد داشتم که این مجلس انقلابی است؛ الان هم بعد از سه سال همین را تکرار میکنم
🏷 #دیدار_مجلس
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس:
👈 یکی از امتیازات مجلس یازدهم سادهزیستی و تواضع در مقابل مردم است / این خصوصیت را از دست ندهید
✏️ یکی از امتیازات مجلس یازدهم که من اصرار دارم این را بگویم و به زبان بیاورم سادهزیستی است یعنی تا آنجایی که به من گزارش شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس رفتار اشرافیمآبانه و از نگاه از موضع بالا و به مردم بیاعتنایی کردن یا نیست یا کمتر هست. روش کلی این است، این خیلی چیز خوبی است اینها را از دست ندهید. این نشست و برخاست با مردم، این تواضع در مقابل مردم، این شنیدن حرف مردم، این را از دست ندهید. البته شنیدن حرف مردم غیر از وعده دادن به مردم است.. ۱۴۰۲/۰۳/۰۳
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مجلس
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لزوم بورسیه و تأمین معیشت طلاب نخبه🔸
در جلسۀ دیدار مقام معظم رهبری با روحانیون استان فارس که در مسجد وکیل انجام شد، من سخنرانیای داشتم. آنجا گفتم سید مرتضی ماهانه 10 الی 12 دینار به #شیخ_طوسی شهریه می داد. به #ابن_برّاج نیز 8 دینار می داد.
12 دینار معادل قیمت 12 گوسفند است! اینقدر شهریه به طلبهاش میداد! سید مرتضی، شیخ طوسی را اینطور تأمین میکند که شیخ میآید و کتابهایی مثل «تهذیب» و «استبصار» را مینویسد.
خدمت مقام معظم رهبری عرض کردم، شهریه برای نخبهها باید اینطور باشد که اینها معطّل در کار معیشتی نباشند. #کیفیت خیلی مهم است. شما اگر پنج تا #طلبه_با_کیفیت، بیست تا طلبۀ با کیفیت تربیت کنید، آثارش بسیار زیاد است.
@haerishirazi
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 چالش بزرگ #دست_الهی
❗️ سوال مهم و کوتاه: چه شد طلبه شدید؟!
چه اتفاقی افتاد که این میل و عزم در وجودتان رخ داد که طلبه شدید و این راه را ادامه دادید؟!!
داستانش را تعریف کنید در ۷،۸ خط! فقط در یک پیام!
✅ با توجه به اینکه تا انتهای مهلت ثبت نام حوزههای علمیه وقت چندانی باقی نمانده است دوست داریم ببینیم چه شد که طلاب، طلبه شدند!
پشت طلبه شدن بعضی طلاب داستانهای جذابی است که ارزش شنیدن دارد!
قبلا چالشی داشتیم به نام #وارث_انبیا که حدود ۹۵درصد از طلبگی پشیمان نبودند، این چالش مکمل آن است و به فهم بهتر از طلبگی کمک میکند!
بسمالله
👇👇👇👇
@admintwit
@HozeTwit