⭕️ خطر ناامنی غذایی با تغییر در نظام یارانه کشاورزی انگلستان/ مساله پیری کشاورزان انگلیسی
🔹 بر اساس یک گزارش تعداد زمینهای کشاورزی در انگلستان بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ کاهش ۳۵ درصدی داشته است. این گزارش نشان دهنده کاهش تعداد زمینهای کشاورزی کوچک است.
🔹کشاورزی انگلستان در دوره پسا-برگزیت دچار تغییرات سریعتری در خصوص سیستم یارانههای کشاورزی و تجارت آن شده است. این شرایط مالکین زمین را تحریک به کنارگذاشتن کشاورزی و تبدیل کردن آن به پروژهای محیطزیستی کرده است. درآمد متوسط کشاورزان انگلیسی در سال به ۲۱۰۰۰ پوند (۷۹۰ میلیون تومان) میرسد، با این حال، تغییرات سیستم یارانه کشاورزی انگلستان، ممکن است ۶۰ درصد از این درآمد را کاهش دهد.
🔹 این موضوع نه تنها تولید مواد غذایی در انگلستان را به خطر انداخته است، بلکه موجب شده است تا نسل بعدی روستاییهای انگلستان علاقهای به ادامه دادن شغل پدران کشاورز خود نداشته باشند. متوسط سن کشاورزان در انگلستان ۶۰ سال است و تنها ۲ درصد از کشاورزان انگلیسی سن پایینتر از ۳۵ سال دارند.
🔰 مساله بازنشسته کردن کشاورزان
🔹 مایکل دانگوورث یکی از روستائیان انگلیسی در خصوص سن بازنشستگی میگوید: من همیشه علاقه به کار در مزرعه داشتم ولی پدرم علاقهای به بازنشستگی و سپردن کارها به من نداشت. بنابراین من یک کار پرسود در حوزه کسب و کارهای کشاورزی را شروع کردم و اکنون علاقهای برای بازگشت به مزرعه ندارم. وی ادامه داد من پسران کشاورزانی را میشناسم که به ۵۰ سالگی رسیدهاند ولی پدرانشان به آنها اجازه تصمیم گیری در مورد اداره مزرعه را نمیدهند.
🔹دولت انگلستان برای حل مساله جایگزین کردن نسل قبل کشاورزان با نسل جدید طرحی شبیه به بازخرید کردن کشاورزان قدیمی و پرداخت مبالغ یارانه به صورت یکجا به آنها را در دستور کار قرارداده است./ فایننشال تایمز
#توسعه_روستایی
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ شبیخون علیه صادرات غیرنفتی؛ دستگاههای ذیربط وارد شوند
🔹 چندی پیش یکی از مخاطبین کانال واحد امنیت غذایی مصاف از توزیع کاغذهای بستهبندی با طرحهای شیطان پرستی بین کشاورزان خبر داد. نکته عجیب قیمت پایین این کاغذ مخصوص بسته بندی میوه بود.
🔹 حال که خبر رسیده است میوههای ایرانی در میان صفحات خرد شده قرآن به کشورهای مسلمان ارسال میشوند، ابعاد جدید این برنامه آشکار میشود. این خبر در فضای مجازی کشورهای عربی در حال دست به دست شدن است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ اهرم غذا در اختیار توسعه نفوذ سیاسی-اقتصادی آمریکا در جهان
🔹 آمریکا در جنگ جهانی اول با تصمیم هربرت هوور رئیس جمهور به کشورهای تازه استقلال یافته نظیر لهستان کمکهای غذایی فراوانی کردند که در گسترش نفوذ آمریکا موثر بود.
🔹 این کشور بعد از جنگ جهانی دوم شروع استفاده از غذا، به عنوان یک ابزار دیپلماسی کرد. آمریکا از اواسط دهه ۱۹۴۰ تحت عنوان سازمان امداد ملل متحد و تجدید اسکان (UNRRA) و سازمان جهانی غذا و کشاورزی (FAO) اقدام به مشارکت، همکاری و اعمال نفوذ از طریق کشاورزی و غذا در جهان کرد.
🔹 آمریکا بلافاصله پس از جنگ جهانی دوم در یک طرح دولتی شروع به کمک غذایی به سه کشور به اصطلاح اشغالی و آسیب دیده از جنگ یعنی ژاپن، آلمان و اتریش کرد. همچنین طرح بسیار مهم دیگری به نام《 طرح مارشال》 در این سالها اجرا شدکه زمینه ساز نفوذ اقتصادی و سیاسی آمریکا در اروپا و سایر کشورهای جهان شد.
🔹 در سالهای جنگ سرد، آمریکا به دلیل نوآوریهای کشاورزی با مازاد محصولات غذایی مواجه شد. آمریکا با استفاده از این فرصت در پی رسوخ میان بازارهای مورد تهاجم کمونیسم بود. دوآیت آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا، قانون مهمی به نام قانون تجارت و همیاری کشاورزی تصویب کرد که بر اساس آن آمریکا دو هدف را دنبال میکرد: تقویت بازار داخلی و یافتن بازارهای خارجی و اعمال نفوذ از طریق مازاد محصولات کشاورزی. این طرح در راستای طرح مارشال بود و به نام 《غذا برای صلح》معروف شد.
ادامه دارد...
🌐 منبع: وزارت امورخارجه آمریکا
#طرح_مارشال
#دیپلماسی_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ مبارزه با دورریز غذا به وسیله تکنولوژی
🔹 دورریز محصولات غذایی باعث از بین رفتن یک سوم از غذای بشر میشوند. بر اساس اعلام فائو در کشورهای درحال توسعه ۴۰ درصد از غذا در هنگام برداشت محصول و در کشورهای توسعهیافته ۴۰ درصد از غذا پس از رسیدن به فروشگاه یا دست مصرف کننده از بین میروند.
🔹تکنولوژیهای جدیدی که دورریز غذا را کاهش میدهند :
1️⃣ بینی رباتیک: این حسگر توسط یک شرکت انگلیسی به نام Robiscientific ساخته شده است و بر اساس تشخیص مواد شیمیایی متساعد شده از محصولات در حال فساد کار میکند. هنگامی که بخشی از محصول در انبارهای میوه در حال فساد باشند این حسگر با اعلام نقطه فساد به متصدی انبار، از سرایت فساد به سایر نقاط جلوگیری میکند.
2️⃣ پد یخچالی ضد میکروب: این پد که در واقع یک کیسه محتوی عوامل ضد باکتریایی و قارچی است،در داخل یخچال قرار گرفته و با از بین بردن عوامل فساد، عمر غذا را بیشتر میکنند.
3️⃣ یک شرکت به نام Apeel نیز با ساخت یک واکس جدید خوراکی برای روی میوه توانسته است عمر میوهها را به دوبرابر افزایش دهد.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلیل تاخیر در دادن حواله نهاده خوراکی مرغداریها چیست؟
🔹 معروفان مدیرکل خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی دلیل این تاخیر را کرونا، قطعی برق و ناوگان حمل ذکر میکند! مشکلاتی که از زمان شروع به کار سامانه بازارگاه تا به امروز حل نشدهاند.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️انجیر ایرانی در عمان
🔹 نمونه بازاریابی موفق انجیر ایرانی به قیمت ۱۳ ریال عمانی. این یعنی یک بسته انجیر به وزن ۲۰۰ گرم با قیمت ۹۶۲ هزار تومان در این کشور به فروش میرسد.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ اردوغان آب را به روی عراق و ایران میبندد
🔹 در حالی پروژه ی عظیم و تاریخی آناتولی جنوب شرقی ترکیه در حال اتمام است که این کشور بخش اعظم هزینه این طرح را از صنعت گردشگری (و البته گردشگران ایرانی) تامین میکند.
🔹 بیشتر کشورهای همکار در این پروژه به دلیل نقض معاهدات بین المللی توسط ترکیه، با این کشور قطع همکاری کرده اند.
🔹 طرح Southeastern Anatolia Project موسوم به گاپ (GAP) طرحی است که مطابق آن ٢٢ سد و ١٣ نیروگاه آبی برروی سرشاخه های دجله و فرات در خاک این کشور ساخته می شود. فقط سد آتاترک (تصویر بالا) بیش از تمام ۶۵٠ سد ایران گنجایش دارد. این سد از ورود سه چهارم آب فرات به کشورهای پایین دست جلوگیری می کند. سد در ساخت و رو به اتمام ایلیسو نیز مانع از ورود ۵۶ درصد آب دجله به این کشورها می شود.
🔹پیامد این امر در درجه اول خشک شدن تالاب هورالعظیم و افزایش بیابان زایی در منطقه میان رودان به تبع آن افزایش تولید گرد و خاک در ایران و عراق می باشد. زاگرس و بلوط های کهن آن یکی از قربانیان این طرح هست.
#بحران_مدیریت_آب
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods