⭕️ ۶۰ تا ۸۰ درصد بهای کود به کشاورزان پرداخت میشود
🔹حمید رسولی، مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: "دولت در کودهای ازته حدود ۸۰ درصد و در کودهای فسفاته و پتاسه حدود ۶۰ درصد از بهای تمام شده کودهای یارانهای را تأمین و پرداخت میکند."
🔹وی تصریح کرد: "با ذخیره استراتژیک مقدار ۷۰۰ هزار تن انواع کودهای یارانهای به استقبال کشت پاییزه سالجاری میرویم."
🔹رسولی با اشاره به این که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون قیمتهای جهانی و داخلی کودهای یارانهای بین ۲ تا ۳ برابر افزایش داشته است، ابراز داشت: کشمکشهای بینالمللی میان روسیه و اوکراین، تحریم کشور بلاروس و محدودیتهای اعمال شده در صادارت کودهای شیمیایی توسط بسیاری از کشورها از جمله چین مهمترین عوامل این افزایش قیمت هستند.
#نهاده_های_کشاورزی
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ ضرر مصرفکننده در بلندمدت با تشکیل وزارت بازرگانی
👤 علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی:
🕊تغییر در ساختار دولت و ایجاد #وزارت_بازرگانی به بهانهی تنظیم بازار قطعاً راهکار درستی برای رفع مشکلات اقتصادی و تورم نیست، بلکه در بلندمدت با ضربه به حوزه تولید داخل، اشتغال و کاهش درآمد سرانه، به ضرر مصرفکننده نیز خواهد بود.
#وزارت_واردات
#سقط_جنین_خودکفایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ خودتحریمی در صادرات محصولات جالیزی
🔹علیرضا عباسی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: "یکی از دلایل حذف محصولات جالیزی، رسیدن کشور به خود کفایی در تولید اقلام اساسی است. در حالی که صادرات ۳.۲ میلیون تنی این محصولات تنها در ۸۴ هزار هکتار زمین کشت می شود که در صورت از بین رفتن این تولید در این زمین ها فقط ۳۲۰ هزار تن گندم قابل کشت خواهد بود. وقتی ما ۲۰ درصد تولید گندم را افزایش بدهیم می توانیم حدود ۲ میلیون تن گندم به تولید خود بیفزایم. پس باید به سمت روش های دیگر برای رسیدن به خود کفایی در تولید محصولات اساسی برویم.
🔹 وی افزود: "این محصولات جالیزی ۱.۳ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور دارد و از حدود ۲۸ میلیون تن تولید این محصولات ما فقط ۳ میلیون تن را صادر و ۲۵ میلیون تن دیگر، برای مصرف داخل کشور است."
🔹عباسی در پاسخ به این سوال که عملی کردن این تصمیم به نوعی خود تحریمی برای کشور محسوب نمیشود؟ توضیح داد: این اتفاق میافتد.
🔹وی تاکید کرد: "از ۸۱۳ هزار هکتار مساحت کشت جالیزی و سبزیجات فقط ۱۵ درصد آن صادرات است و ۸۵ درصد این محصولات مصرف داخل است. در واقع فقط یک درصد از زمین های زراعی کشور برای صادرات محصولات جالیزی استفاده می شود. این ۱ درصد می تواند ما را به خود کفایی برساند؟ قطعا خیر."
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ هشدار بارش شدید و خسارت به محصولات کشاورزی
🔹سازمان هواشناسی در هشدار نارنجی از کاهش دما تا ۱۵ درجه همراه با بارش باران در شمال غرب کشور در پی ورود و تداوم فعالیت سامانه بارشی خبر داد.
🔹این اساس امروز (شنبه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، کردستان، خراسان شمالی، ارتفاعات در استانهای البرز و تهران بارش باران پیشبینی میشود.
فردا (یکشنبه) نیز در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات در استانهای البرز، زنجان، تهران و سمنان نیز همین شرایط آب و هوایی پیشبینی میشود.
🔹️اثر مخاطره نیز بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها، اختلال در تردد، آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال رانش و ریزش کوه، آسیب به سازههای موقت، تاخیر و احتمال لغو پرواز، خسارت به محصولات کشاورزی است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ چرا قیمت مارگارین و کره ۳۲ درصد افزایش داشته است؟
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از cnbc، تورم بر قیمت تمامی مواد غذایی اثر گذاشته است، با این حال کره و مارگارین بیش از باقی اقلام دچار افزایش قیمتی شدهاند. مارگارین و کره در ۱۲ ماه گذشته به ترتیب ۴۴ و ۲۷ درصد تورم داشتهاند. که از تورم ۱۳ درصد سالانه مواد غذایی در آمریکا بالاتر است.
🔹️ برای افزایش قیمت مارگارین دلایلی مطرح میشود. روغنهای گیاهی از جمله روغن سویا، پالم، آفتابگردان و کلزا به گواه مکمارشال، معاون رئیس انجمن اطلاعات بازار سویای آمریکا سهم به سزایی در تولید مارگارین دارند. قیمت هر کدام از این روغنها همراه با سایر روغنها تغییر میکند. این یعنی اختلال در تامین هر کدام، موجب تغییر قیمت تمام آنها میشود.
🔹 تا ماه مارس امسال قیمت تمام روغنهای گیاهی نسبت به میانگین سال ۲۰۲۱ حدود ۵۳ درصد و نسبت به میانگین سال ۲۰۲۰ حدود ۱۵۳ درصد افزایش داشته است.
🔹 از جمله دلایل مطرح شده برای افزایش قیمت روغنهای گیاهی و به تبع آن مارگارین، جنگ روسیه و اوکراین است. اوکراین بزرگترین تولیدکننده روغن آفتابگردان در جهان است (حدود ۳۱ درصد از تولید جهانی در سال ۲۰۲۱). این کشور ۹ درصد از کل روغنهای گیاهی جهان را تولید میکند.
🔹 اندونزی و مالزی مجموعا ۸۴ درصد از تولید جهانی روغن پالم جهان را انجام میدهند. روغن پالم ۳۵ درصد از کل روغنهای گیاهی بازار را شامل میشود. اندونزی نیز امسال به یکباره صادرات روغن پالم را متوقف کرده و قیمت جهانی آن را افزایش داد.
🔹کانادا، بزرگترین صادرکننده روغن کانولا (کلزا) نیز در سال زراعی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ درگیر یک خشکسالی شدید شد و ۳۵ درصد از تولید کانولای خود را از دست داد.
🔹️همچنین برزیل بزرگترین تولید کننده سویا به دلیل پدیده لانینا، حدود ۱۴ درصد کاهش تولید در این محصول را متحمل شد.
🔹️ وضعیت تولید شیر نیز به عنوان پایه اصلی تولید کره و دخیل در تولید مارگارین نیز در قیمت روغنها اثر گذار بوده است. استرالیا و نیوزلند، بزرگترین صادرکنندگان شیر حدود ۶ درصد و اروپا حدود یک درصد از تولید شیر خود را از دست دادند. هر ۲۱ کیلوگرم شیر تقریبا ۱ کیلوگرم کره تولید میکند. لازم به ذکر است که قیمت جهانی اقلام خوراک دامی نظیر سویا و ذرت نیز در سال گذشته افزایش داشته است.
🔹️ در کنار این موارد افزایش قیمت سوخت و دستمزد کارگران نیز موجب بالاتر رفتن هزینه رسیدن کره و مارگارین بر سر سفرههای مردم شده است.
#امنیت_غذایی
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوستکنی مکانیزه گردو
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ پاکستان از روسیه غلات میخرد
🔹شفقت علی خان، سفیر پاکستان در روسیه روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری تاس اعلام کرد که کشورش در حال مذاکره درباره خرید گندم از روسیه برای جلوگیری از بحران غذایی احتمالی است.
🔹این دیپلمات با اشاره به اینکه پاکستان در حال حاضر با تهدید کمبود مواد غذایی مواجه است، گفت: روسیه به تامینکننده جدیدی برای ما تبدیل شده است.
🖋 تقریبا تمام همسایههای ایران واردکننده عمده غلات هستند. ایران موقعیت مناسبی از لحاظ دسترسی دریایی و ریلی به دو صادرکننده عمده غلات یعنی، قزاقستان و روسیه دارد. این موقعیتی کلیدی برای تبدیل شدن ایران به هاب غذایی منطقه است. ایران به گواه کارشناسان ترانزیتی؛ نزدیکترین، ارزانترین و قابل اتکاترین مسیر برای تامین غلات منطقه محسوب میشود.
#چشم_انداز_هاب_غذایی
#ایران_شاهراه_جهانی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ واردات چوب با پوست از روسیه آزاد شد
🔹شاهپور علایی مقدم رییس سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت : واردات چوب از روسیه برای تسهیل وضع بازار چوب ام دی اف آزاد شد.
🔹وی افزود : با مشارکت بخش خصوصی با مشارکت بخش خصوصی کوره حرارتی چوب در بندر سالینکا روسیه راه اندازی خواهد شد.
🖋 جای خوشحالی است که سازمان حفظ نباتات متوجه قوانین ضد مصرف کننده خود شد. با توجه به اینکه ایران ظرفیت تولید چوب بالایی ندارد، سیاستهای محدود کننده برای واردات چوب هیچگونه توجیه منطقی ندارد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور منصوب شد
🔹سید جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی، در حکمی عباسعلی نوبخت را به سمت معاون وزیر و رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور منصوب کرد.
🔹همچنین در حکمی جداگانه از سوی وزیر جهاد کشاورزی جهانگیر پرهمت به سمت مشاور وزیر در امور آبخیزداری منصوب شد.
🔹به گزارش رادار اقتصاد، عباسعلی نوبخت فارغالتحصیل مقطع دکترای رشته مهندسی منابع طبیعی با گرایش جنگلداری از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری است.
🔹وی از ۱۱ خرداد ۱۳۸۵ تا ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ به مدت سه سال مسئولیت ریاست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساری را بر عهده داشت و از ۱۰ خرداد سال ۱۳۸۸ تا ۱۰ خرداد سال ۱۳۹۳ به مدت پنج سال مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران (ساری) بودهاست. سپس تا مرداد ۹۵ به مدت حدود دو سال مدیرکل دفتر جنگلکاری، پارکها و ذخیرگاههای جنگلی بوده و از ۵ مرداد ۱۳۹۵ تا اواخر ۱۴۰۰ مسئولیت معاونت امور جنگل سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور را بر عهده داشته است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ نگرانی از ناامنی غذایی در پاکستان پس از سیل
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از اکسپرس تریبون سیل اخیر در پاکستان موجب افزایش قیمت مواد خام کشاورزی شده است و چشم انداز امنیت غذایی را مخدوش کرده است.
🔹خالد خوخار، رئیس حزب پاکستان کیسان اتحاد (حزب سیاسی مربوط به کشاورزان پاکستان) گفت: " پاکستان میلیاردها دلار برای تامین امنیت مردم نسبت به گرسنگی هزینه کرده بود و تمام آن نابود شد."
🔹وی اعلام کرد با خسارت شدید به مزارع ایالت بلوچستان و سند محصولات پنبه ، گندم و سبزیجات فصلی نابود شد.
خوخار افزود که انتظار می رود که با اعمال مالیات ۱۷ درصدی بر روی کودهای شیمیایی فسفاته و اوره ارائه شده از سمت IMF (صندوق بینالمللی پول)، کشاورزان نتوانند کود خود را بخرند.
🔹پاکستان سال گذشته ۹ میلیارد دلار غذا وارد کرده است.
#امنیت_غذایی
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ منطق موافقان تعرفه بالای صادراتی و جواب مخالفان
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکار لارو یک حشره توسط گیاه گوشتخوار
🔹️ گیاهان گوشتخوار اصولا در مناطقی با خاک ضعیف از مواد مغذی و نازک میرویند. این گیاهان توانایی فتوسنتز دارند ولی بخشی مواد مغذی مورد نیاز خود را از طریق هضم بدن جانوران کوچک دریافت میکنند.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ وضعیت ناخوشایند بازار کود اوره
👤 کاربر توئیتر Deepika Thapliyal کارشناس بازار کودهای معدنی:
🕊 فروشندگان اوره خدا شکر میکنند که یک ۲مناقصه خرید توسط هند برگزار شد. در نقاط دیگر درخواستی وجود ندارد. خرید یک میلیون تنی هند به بازار مقداری ثبات خواهد داد. در اروپا خریداری نیست جرا که انبارها پر است، برزیل به خوبی با کالاهای تحریم در حال تامین است.
🖋 ▪️دو نکته در این توئیت حائز اهمیت است. اول برزیل، که توسط کودهای ایرانی و روسی در حال تامین است، هر چند بخش کود تحت تحریم قرار ندارد ولی تراکنشهای مالی مربوط به آن ممکن است، توسط OFAC تحت تعقیب قرار گیرد. با این حال ایران راه حل سادهتری دارد؛ تهاتر کود با نهاده.
▪️ مساله دوم نبود تقاضا برای کود در اروپا است. علت این موضوع توسط کارشناس پر بودن انبارها اعلام شده است.
#از_دنیا_چه_خبر
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خودتحریمی در صادرات محصولات جالیزی
🔹 موافقان و مخالفان از دیدگاههای متفاوتی به ایجاد تعرفههای صادراتی سنگین برای محصولات جالیزی نگاه میکنند.
🔹 موافقان آن را در راستای بهبود الگوی کشت میبینند. ولی مخالفان ضمانتی برای بهبود الگوی کشت، پس از اجرای این تصمیم متصور نیستند، چرا که مساحت کشت محصولات جالیزی صادراتی تنها ۱ درصد از کل مساحت کشت ایران است. در واقع آنها معتقدند که این کار نوعی خود تحریمی است و باعث از دست رفتن بازارهای صادراتی مهمی میشود که با خون دل خوردن به دست آمده است.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت جوانه بامبو
🔹قسمت جوانه برخی از انواع بامبو خوراکی است. در شرق دور از انتهای مخروطی تا چندین قطعه بعدی پس از جوانه را برش میدهند و بخشهای فیبری هر قطعه را جدا میکنند. سپس آن را میپزند و مصرف میکنند.
🔹 جوانه بامبو در حالت عادی حاوی موادی سمی است که تنها با پختن از بین میرود. جوانه بامبو به صورت تازه ( پس از پختن)، خشکشده و کنسرو شده مصرف میشود.
#از_دنیا_چه_خبر
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیاست غلط منع صادرات محصولات جالیزی؛ اشتباه هدف گرفتهاید
🔹 مسئولین در وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفتهاند تا صادرات محصولات جالیزی مانند هندوانه و گوجهفرنگی را با صدور تعرفه بالای صادراتی عملا ممنوع کنند.
🔹 با این حال این مصوبه قطعا الگوی کشت را برهم زده و ارزآوری ۱ میلیارد دلاری غیرنفتی در تحریم را قطع خواهند کرد.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ وزارت جهاد کشاورزی مجوز پالایشگاه گیاهان دارویی میدهد
🔹مجتبی خیام نکویی، رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: "چنانچه سرمایهگذاری با ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد پالایشگاه در این استان اعلام آمادگی کند، وزارتخانه نیز مجوز تاسیس پالایشگاه گیاهان دارویی را برای سرمایهگذاران صادر میکند."
🔹اکنون در بخش گیاهان دارویی خامفروشی میشود در حالی که باید از خامفروشی جلوگیری شود و برای ایجاد پالایشگاه گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری آمادگی وجود دارد.
🔹به گفته وی، در بخش ذخایر ژنتیکی، ایران جزو هشت کشور تنوع زیستی جهان است، یعنی هشت هزار و۲۰۰ گونه گیاهی در ایران است که از این تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ گونه آن گیاهان دارویی است که ۲۵ درصد گیاهان کشور دارویی است، که ۲ تا سه برابر تنوع زیستی اروپا گونه گیاهی دارد.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
#تنوع_زیستی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ وزارت جهاد کشاورزی مجوز پالایشگاه گیاهان دارویی میدهد
🔹مجتبی خیام نکویی، رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: "چنانچه سرمایهگذاری با ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد پالایشگاه در این استان اعلام آمادگی کند، وزارتخانه نیز مجوز تاسیس پالایشگاه گیاهان دارویی را برای سرمایهگذاران صادر میکند."
🔹اکنون در بخش گیاهان دارویی خامفروشی میشود در حالی که باید از خامفروشی جلوگیری شود و برای ایجاد پالایشگاه گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری آمادگی وجود دارد.
🔹به گفته وی، در بخش ذخایر ژنتیکی، ایران جزو هشت کشور تنوع زیستی جهان است، یعنی هشت هزار و۲۰۰ گونه گیاهی در ایران است که از این تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ گونه آن گیاهان دارویی است که ۲۵ درصد گیاهان کشور دارویی است، که ۲ تا سه برابر تنوع زیستی اروپا گونه گیاهی دارد.
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
#تنوع_زیستی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تیمار بذر با ترکیبات ضد قارچ
🔹 برخی از شرکتهای تولید کننده بذر به درخواست مشتریان خود بذرهای گیاهی را با موادی همچون قارچکشها تیمار میکنند تا در زیر خاک بوسیله کپکها از بین نروند. علاوه براین در برخی موارد پوششهایی به دور بذر ایجاد میشود تا از گزند جانورانی مانند گنجشگ و مورچه نیز در امان باشند.
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ ترانزیت کود روسیه به چین از طریق ایران
🔹 رستم قاسمی، وزیر راه، شهرسازی و مسکن گفت: "با وجود عدم پیوستگی ریل در کشور، جابجایی کانتینر از هند به اروپا (کشور فنلاند) ۱۵ تا ۱۷ روز زمان میبرد، در حالی که حملونقل کانتینر از طریق دریای سیاه و دریای سرخ بیش از ۴۵ روز طول میکشد."
🔹وی در ادامه با اشاره به توافق با روسها،تصریح کرد: "بر اساس این توافق هر ۱۰ روز یکبار قطار حامل کود شیمیایی از ایران عبور میکند. با چینیها نیز توافق کردهایم و قطار چینیها به طور منظم از کشورمان عبور خواهد کرد."
🔹قاسمی از سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری برای توسعه زیرساختهای ریلی،دریایی و هوایی کشور طی ۳ تا ۴ سال آینده خبر داد.
🖋 تمرکز بر ظرفیت بالای حمل و توزیع ایران با توجه به موقعیت ویژه میتواند با برنامه ریزی صحیح در راستای تبدیل ایران به هاب بزرگ منطقهای کالاهای استراتژیک مانند کود شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد.
#ایران_شاهراه_جهانی
#نهاده_های_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشت با کمک GPS
🔹 در بسیاری از مزارع، کشاورزان تراکتورها را از روی نقشههای ارائه شده توسط GPS هدایت میکنند تا بیشترین بهرهوری از کل مساحت زمین به دست بیاید.
🔹در این ویدئو، راننده به فرمان دست نمیزند تا تراکتور از مسیر مستقیم خود منحرف نشود.
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چالشهای تعرفه صادراتی برای محصولات جالیزی
🔹 در حالی که وزارت جهادکشاورزی به دنبال وضع تعرفه صادراتی برای محصولات جالیزی است تا بدین وسیله به الگوی کشت مد نظر خود دست یابد، کارشناسان حوزه کشاورزی نظر دیگری دارند.
🔹 حجت ورمزیاری، مسئول گروه کشاورزی مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص گفت: "کشاورزان خرده مالکی که معیشتشان از طریق زمین کشاورزی تامین میشود برایشان سودی ندارد تا به کشت محصولاتی مانند گندم و جو که سود پایینتری دارد بپردازند. پیوست عدالت این تصمیم چیست؟"
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ هلند، فرانسه، اسپانیا و آلمان از معاهده زیست محیطی خود خارج میشوند
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف، Bart Jaap Verbeek سیاستمدار هلندی در چند توئیت از قصد خروج هلند، فرانسه، آلمان و اسپانیا از معاهده منشور انرژی یا Energy Charter Treaty (به اختصار ECT) خبر داد.
🔹 این معاهده یک پیمان بینالمللی با اهداف تجاری و محیطزیستی الزام آور است که مواضعی سختگیرانه نسبت به سوختهای فسیلی و اثرات زیست محیطی آن دارد.
🔹به گزارش گاردین کمی پیشتر، شرکت نفتی انگلیسی Rockhopper که قرارداد حفاری نفتی در سواحل ایتالیا را داشت به دلیل این معاهده نتوانست به کار خود ادامه بدهد و ۲۳۷ میلیون دلار (۶ برابر بیشتر از هزینهکرد خود) از ایتالیا غرامت گرفت. پس از آن ایتالیا از این معاهده خارج شد.
🖋 جالب آن است که این معاهدات الزام آور که معمولا با پروپاگاندای سنگین رسانهای همراه است تنها تا زمانی کاربرد دارد که منافع غرب را برهم نزند. در غیر این صورت، به راحتی از آن خارج میشوند. راستی گرتا تونبرگ کجاست؟
#تغییرات_اقلیمی
#فریب_جهانی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods