⭕️ کاهش تولید شکر در هند؛ احتمال افزایش قیمت جهانی شکر
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی موسسه مصاف به نقل از رویترز، امسال تولید شکر در هند ۷ درصد کاهش خواهد یافت. این موضوع بر روی صادرات شکر هند به عنوان بزرگترین تولید کننده و دومین صادر کننده شکر تاثیر منفی خواهد داشت.
🔹دلیل این کاهش تولید، خسارت به مزارع نیشکر در اثر ناملایمات آبوهوایی ذکر شده است. ۱۹۲ کشاورز نیشکرکار در ۱۱ منطقه از ایالت ماهاراشترا به خبرنگار رویترز اعلام کردهاند که علت این خسارت، طولانی شدن فصل خشک و باران سنگین پس از آن بوده است.
🖋 موسسه statista در تخمینهای خود تنها ۳ درصد کاهش تولید را متصور شده و عدد ۳۳.۴ میلیون تن تولید شکر را برای هند پیشبینی کرده بود. همچنین مصرف شکر در هند طبق این پیشبینیها به ۲۹.۵ میلیون تن در سال میرسد و کاهشی ۴۱ درصدی در صادرات شکر رخ آن خواهد داد. افزایش روند خسارت به نیشکر هند ممکن است این کشور را از عرصه صادرات شکر حذف کند. هند پیش از این برای صادرات گندم و برنج نیز محدودیتهایی اعمال کرده بود.
#از_دنیا_چه_خبر
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ وزیر امنیت غذایی و کشاورزی مالزی: ما نیاز به واردات تخممرغ داریم
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف به نقل از The straits times محمد سابو، وزیر امنیت غذایی و کشاورزی مالزی در صفحه فیسبوک خود نوشت: " مالزی به دلیل کمبود، موقتا نیاز به واردات تخممرغ دارد، تا زمانی که برای آن راه حلی بلند مدت اندیشیده شود."
🔹 وی افزود: "مردم مالزی به طور میانگین ماهانه ۹۶۸ میلیون تخممرغ مصرف میکنند. تاکنون چندین منبع برای تامین شناسایی شدهاند."
🖋 با توجه به وجود ظرفیت تولید و نزدیکی به مراکز عمده تولید امکان صادرات، ریاکسپورت و سواپ از طریق ایرانوجود دارد. قابل توجه اتحادیههای مرغ تخمگذار، تجار و مسئولین تنظیم کننده قوانین صادراتی بسمالله.
#صادرات_محصولات_کشاورزی
#دیپلماسی_غذایی
#چشم_انداز_هاب_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ صادرات گوشت قرمز ممنوع شد؟
🔹مدیرعامل اتحادیه دام سبک ضمن تایید اشباع بازار کویت از دام ایرانی و به صرفه نبودن صادرات به این کشور در این مقطع زمانی اظهار داشت: "با توجه به شرایط بازار هدف صادراتی و نوسانات قیمتی در بازار داخلی شنیده شده است که وزیر جهاد کشاورزی دستور توقف صادرات را اعلام کرده اما این موضوع هنوز به طور رسمی اعلام نشده است."/تسنیم
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ قول کاشت ۱ میلیارد نهال توسط وزیر جهاد کشاورزی
🔹سید جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی در مراسم روز جهانی خاک گفت: "اراضی شیبدار بسیاری داریم و با سیلاب هایی نیز در طول سال مواجهیم. بنابراین وظیفه سازمان منابع طبیعی است که اقداماتی را در راستای حفاظت از خاک ، آبخیزداری و آبخوانداری انجام دهد"
🔹 وی وعده کشت کاشت یک میلیارد نهال را درحالی داد که تا پایان دولت سیزدهم حدود سه سال نیز فرصت وجود دارد.
🖋 امید است این قولها عملی شود و در پروژههای درختکاری، حتما کاشت درختان مثمر مد نظر قرارگیرد. همچنین توجه ویژهای به بحث آبخیزداری شده و قوانین این حوزه اصلاح گردد.
#جنگل_های_دست_کاشت
#درخت_مثمر_بومی_بکاریم
#آبخیزداری
#آب_هست_اما_ول_است
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلم بروکسل
🔹 کلم بروکسل یا دکمهای یکی از سبزیجات سرشار از ویتامین C و اسیدفولیک است.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استفاده از پوست تیلاپیا برای درمان سوختگی
🔹 پوست تیلاپیا حاوی کلاژن و رطوبت بالایی است. محققان برزیلی موفق به استفاده از آن برای درمان سوختگیهای پوستی شدند.
🔹 استفاده از پوست ضدعفونی شده این ماهی به عنوان پانسمان، روند درمان آسیبدیدگان را تسریع میکند. این پانسمان نیاز به داروهای گران قیمت و مُسکنها را کاهش میدهد. هزینه فرآیند بهبود با پوست تیلاپیا ۷۵ درصد کمتر از استفاده از کرمهای سوختگی در برزیل است.
#تیلاپیا
#ماهی_راهبردی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ اعتماداینترنشنال؛ آمارهای جعلی و دروغبافی به سبک رسانههای انگلیسی
🔹 به گزارش واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف چندی پیش چند نشریه اصلاحطلب از جمله اعتماد و آرمان ملی اقدام به پخش اخبار دروغ در مورد سرانه مصرف گوشت کردند.
🔹 پس از مشخص شدن این دروغ و اینکه مرکز آمار چنین اطلاعاتی را بیرون نداده است، نشریه اعتماد در ظاهر، اقدام به تصحیح کرده است و نسخهای دیگر با آمار جعلی بیرون داده است. نکات حرکت تحقیرآمیز رسانه شامل موارد زیر است:
▪️آمار گوشت قرمز این بار ۳ کیلوگرم ذکر شده که کاملا دروغ است.
▪️در این آمار جعلی، ایران به شکلی غرضورزانه با کشورهای عربی مقایسه شده است ولی بسیاری از کشورهای عربی در این آمار نیستند.
▪️رسانه اعتماد در اقدامی تحقیرآمیز کشوری کوچک همچون جیبوتی را با آمار جعلی بالاتر از ایران قرار داده است.
▪️طبق آمارهای فائو، سرانه مصرف سایر کشورها کذب است.
🔴 از قوه قضائیه خواستار برخورد با چنین مواردی از نشر اکاذیب هستیم، چرا که ایرانیان تحمل ندارند که یک رسانه داخلی آنان را به سبک رسانههای انگلیسی با دروغگویی تحقیر کند.
#سواد_رسانه
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ کمبود بحرانی فسفر در ۷۰ درصد از خاکهای کشور/کمبود پتاسیم ۵۰ درصد
🔹هادی اسد رحمانی، رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب کشور نسبت به کممصرفی کود و فقر خاکهای کشاورزی به لحاظ مواد مغذی هشدار داد و گفت: کود مورد نیاز اراضی کشاورزی سالانه حدود ۵ میلیون تن است که نزدیک به ۴.۵ میلیون تن آن را کودهای نیتروژنی، پتاسه و فسفاته تشکیل میدهد.
🔹رییس موسسه تحقیقات خاک و آب کشور با بیان این که خاکهای کشاورزی کشور با کممصرفی کود مواجهاند، میانگین مصرف کود در دنیا را ۱۳۰ کیلوگرم در هکتار و در ایران نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد.
🔹رحمانی تاکید کرد: "دادههای طرح پایش کمی و کیفی خاک و آب کشاورزی این موسسه نشان میدهد میزان فسفر نزدیک به ۷۰ درصد خاکهای کشاورزی کمتر از حد بحرانی میباشد و این عدد در مورد پتاسیم نیز حدود ۵۰ درصد تخمین زده شده است."
🖋 در حال حاضر کشور درگیر مدیریت نامطلوب در کودهای فسفره است. عمده کودهای فسفات وارداتی به کشور با ترکیباتی است که برای خاکهای کشور که عمدتا قلیایی آهکی هستند و طبق نظر کارشناسان نامناسب ارزیابی میشود. ضمن آن که این سرنوشت تولیدات معدن فسفاتی که سوریه به عنوان بخشی از هزینههای ایران در جنگ این کشور داده است، معلوم نیست.
#ردپای_فسفات
#نهاده_های_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ خصوصیات متفاوت برنج فضایی
🔹️دانشمندان چینی اعلام کردند که دانههای برنجی که در فضا تحت شرایط ریزگرانش و تشعشعات فضایی قرار گرفته بودند، پس از کاشت و برداشت روی زمین بازدهی بالاتری را نسبت به دانههای برنج معمولی نشان دادند.
🔹️بنابر گفته مسئولان فناوری کشاورزی هوبی جینگوانگ (Hubei Jinguang Agricultural Technology Co)، آنها ۱۵۰ کیلوگرم دانه برنج فضایی را در ۲۰ هکتار زمین کشاورزی بدون استفاده از هیچگونه آفتکش و کود شیمیایی کشت کردند.
🔹️دانشمندان این دانههای برنج را طی ماموریتی موسوم به شنژو-۱۲ (Shenzhou-12) به فضا فرستاده بودند تا ژنهای آنها ظرف مدت سه ماه در مدار زمین جهش یابد و تغییراتی در بذر برنجها حاصل شود./چیننگار
#دانش_بنیان
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods