May 11
▪️بسم الله الرحمن الرحیم ▪️
⚠️ کسانی که اهل بیت علیهم السلام را با سخن و گفتار میکُشند
👈🏻 طبق روایات و گزارشات تاریخی، اهل بیت علیهم السلام را یا با شمشیر یا با سَم بشهادت رساندند. اما برخی نیز با سخنان و مطالبشان آن حضرات را میآزارند، تا جاییکه در روایات از آن به "قتل یا قتلِعمد" تعبیر شده است.❗️از آنجا که ظرفیت مردم، پذیرش برخی مطالب را ندارد، و از طرفی دشمنیِ برخی طوایف با اهل بیت علیهم السلام همیشه جاری بوده و هست، لذا انتشار برخی روایات أعم از فضیلت و معارف و عقاید، موجب میشود که یا به دلیل عدم ظرفیت همگان، مورد تکذیب و تضعیف و تمسخر قرار گیرد، یا انگیزه دشمنان را برای دشمنی با اهل بیت علیهم السلام و شیعیان افزایش دهد؛ که طبق روایات در دوصورت، گناهِ این دو مورد بعهدهٔ کسی است که بدون در نظر گرفتن ظرفیتِ و وجودِ دشمنان، برخی احادیث را إفشا کند.
🔹 در روایات، "إفشا کردن" برخی احادیث، مساوی با "قتل" اهل بیت علیهم السلام بیان شده است. تعبیرِ قتل، در برخی موارد "واقعی" است و در برخی موارد "مجازی" که برای هر دو شواهدی از روایات بیان میشود. "واقعی" يعنی گاهی انتشار برخی سخنان، موجب میشد تا امامْ علیه السلام زودتر مورد اذیت و آزارِ حاکمِ وقت قرار گیرد. به این روایت توجه کنید:
▪️عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا عَنْ أَبِي الْحَسَنِ مُوسَى علیه السلام قَالَ: إِنَّ اللَّهَ عَزَّوجَلَّ غَضِبَ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي.
✍🏻 مرحوم شیخ کلینی از حضرت موسی بن جعفر صلوات الله علیهم نقل کرده است که فرمودند: همانا خداوند بر شیعیان غضب نمود و مرا مُخَیر نمود که عقوبت را از طرف آنها تحمل کنم و یا خود آنها عقوبت شوند، بخدا قسم من آن را به جان خود خریدم و شیعیانم را حفظ کردم.
📘 نام کتاب : الكافي- ط الاسلامية نویسنده : الشيخ الكليني جلد : 1 صفحه : 260
علامه مجلسی رحمه الله ذیل این روایت مینویسد: «این غضب یا به این جهت بود که شیعیان "تقیّه" را ترک کرده و امامت آن امام را آشکار کردهاند؛ سپس هارون لعنه الله مُرَدد ماند بین اینکه شیعیان و تابعان آن امام را بکُشد، یا اینکه آن امام را زندانی کرده و او را به شهادت برساند. پس امام برای شیعیان خود دعا کرده و بلا را برای خود خواستند. یا وجه دیگری هم داشت.
📘 نام کتاب : مرآة العقول في شرح أخبار آل الرسول نویسنده : العلامة المجلسي جلد : 3 صفحه : 126
یونس، عن ابن سنان، عن إسحاق بن عمّار، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام و تلا هذه الآیة: ذٰلِکَ بِأَنَّهُمْ کٰانُوا یَکْفُرُونَ بِآیٰاتِ اللّٰهِ وَ یَقْتُلُونَ النَّبِیِّینَ بِغَیْرِ الْحَقِّ ذٰلِکَ بِمٰا عَصَوْا وَ کٰانُوا یَعْتَدُونَ قال: واللّه ما قتلوهم بأیدیهم و لا ضربوهم بأسیافهم و لکنّهم سمعوا أحادیثهم فأذاعوها فأخذوا علیها فقتلوا فصار قتلا و اعتداء و معصیة.
✍🏻 اسحاق بن عمّار گوید: حضرت صادق علیه السّلام این آیه را خواند: «این عذابِ (بنیاسرائیل) بخاطر آن بود که به نشانههای خدا کفر ورزیده بودند و پیامبران را به ناحق میکشتند؛ این از آن روی بود که سرکشی نموده و از حدّ درگذرانیده بودند.» و فرمودند: بخدا سوگند، آنان را با دستانشان نکُشتند و با شمشیرهایشان نزدند، بلکه احادیث آنها را شنیدند و فاش کردند و آنها بوسیله آن احادیث دستگیر و کشته شدند؛ پس این کارشان، کُشتن و تجاوز و نافرمانی بحساب آمد.
عدّة من أصحابنا، عن أحمد بن أبی عبد اللّه، عن عثمان بن عیسی، عن سماعة، عن أبی بصیر، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام فی قول اللّه عزّوجل: و یَقْتُلُونَ الْأَنْبِیٰاءَ بِغَیْرِ حَقٍّ فقال: أما و اللّه ما قتلوهم بأسیافهم و لکن أذاعوا سرّهم و أفشوا علیهم فقتلوا.
✍🏻 ابوبصیر گوید: امام صادق علیه السّلام دربارۀ فرمایش خداوند متعال که در قرآن آمده «و پیامبران را به ناحق میکُشتند» فرمودند: بخدا سوگند، همانا آنها را با شمشیرهایشان نکشتند، بلکه رازشان را آشکار ساختند و انتشار دادند؛پس آنان کُشته شدند.
📘 نام کتاب : الكافي- ط الاسلامية نویسنده : الشيخ الكليني جلد : 2 صفحه : 371
✔️ همانطور که مشاهده شد، دلیل کُشتنِ انبیاء توسط پادشاهان ستمگر، این بود که یهودیان مطالب و أسرارِ انبیاء را فاش میساختند و بگوش سلاطین میرسید و به زندانیکردن و قتلِ آنان تسریع میورزیدند. لذا گناه سلاطینِ ستمگر و فاشکنندگان، در یک ردیف قرار گرفته است. از این جهت امام علیه السلام امرِ خود را به امرِ انبیاء تشبیه میکند و شیعیان را هشدار میدهد که همان گناهِ گذشتگان در بابِ افشای احادیث و أسرار را تکرار نکنند.
👇🏻ادامه در مطلب بعد.
💢 اما گاهی هم آنقدر إفشای برخی احادیث بر اهل بیت علیهم السلام گران و سنگین میآمد که مَجازا از آن به "قتل" تعبیر میکردند. در واقع اهل بیت علیهم السلام در صدد بودند تا با این تعبیر، مقدارِ جُرمِ فاشکننده را بیان کنند.
🔸یونس بن یعقوب، عن بعض أصحابه، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام قال: ما قتلنا من أذاع حدیثنا قتل خطإ و لکن قتلنا قتل عمد.
✍🏻 حضرت صادق علیه السّلام فرمود: هرکس حدیث ما را فاش کند ما را به خطا نکُشته، بلکه به عمد کُشتهٔ است. ‼️
🔹علیّ بن إبراهیم، عن أبیه عن ابن أبی عمیر، عن حسین بن عثمان، عمّن أخبره، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام قال: من أذاع علینا شیئا من أمرنا فهو کمن قتلنا عمدا و لم یقتلنا خطأ.
✍🏻 حضرت صادق علیه السّلام فرمودند: هرکس مطلبی از امر ولایت ما را به زیان ما فاش سازد (چیزی را فاش کند که در نهانی گفتهایم)، بِسان کسی است که به عمد ما را کشته است نه به خطا‼️
📖 نام کتاب : الكافي- ط الاسلامية نویسنده : الشيخ الكليني جلد : 2 صفحه : 371
⚠️ تعابیرِ قابل تأملی دیگر، پیرامونِ فاش کنندهٔ برخی احادیث:
🔸علیّ بن إبراهیم، عن محمّد بن عیسی، عن یونس، عن محمّد الخزّاز، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام قال: من أذاع علینا حدیثنا فهو بمنزلة من جحدنا حقّنا. قال: و قال لمعلّی بن خنیس: المذیع حدیثنا کالجاحد له.
✍🏻 حضرت صادق علیه السّلام فرمودند: هرکس حدیث ما را به زیان ما فاش سازد، مانند کسی است که حق ما را آگاهانه انکار کند. و حضرت به مُعَلی بن خُنَیس که غلام ایشان بود، فرمودند: فاش کنندهٔ حدیث ما، بِسان انکارکننده آن است.
🔹یونس، عن ابن مسکان، عن ابن أبی یعفور قال: قال أبوعبداللّه علیه السّلام: من أذاع علینا حدیثنا سلبه اللّه الإیمان.
✍🏻 امام صادق علیه السّلام فرمودند: هرکس حدیث ما را به زیان ما فاش سازد، خداوند ایمانش را سلب میکند.
🔹أبو علیّ الأشعریّ، عن محمّد بن عبد الجبّار، عن صفوان، عن عبد الرّحمن بن الحجّاج، عن أبی عبد اللّه علیه السّلام قال: من استفتح نهاره بإذاعة سرّنا سلّط اللّه علیه حرّ الحدید و ضیق المحابس.
✍🏻 امام صادق علیه السّلام فرمودند: هرکس روز خود را با فاش کردن اسرار ما آغاز کند (مداومت نماید بر این کار)، خداوند گرمای آهن، (شمشیر) و تنگنای زندانها را بر او چیره گرداند.
📖 نام کتاب : الكافي- ط الاسلامية نویسنده : الشيخ الكليني جلد : 2 صفحه : 370
✅ با توجه به مطالبی که گذشت، جای دارد صاحبانِ قلم و تریبون و واعظین، نهایت دقت را داشته باشند تا هر مطلبی را عنوان نکنند و از بیان مطالبی که مردم ظرفیتِ پذیرش آن را ندارند خودداری کنند؛ زیرا موجب تکذیب یا تضعیف یا تمسخر روایات توسط مردم میشود.👈🏻 این مهم، در سیرهٔ اهل بیت علیهم السلام نیز جاری بوده است و اولین عملکنندگان به این سیره، خودشان (عليهمالسلام) بودهاند. چه آنکه اختلاف برخی روایات از همین جهت است که آن حضرات یا ظرفیتِ مردم را مناسب برای بیان برخی مطالب نمیدیدهاند، یا از دشمنان تقیه میکردهاند.
#حدیث_شناسی
#نشر_احادیث
#طلب_علم
@Menhajol_velayat
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تصویري
🖊 آیا امیرالمؤمنین علیهالسلام در ماجرای غصب خلافت، با ابوبکر بیعت کردند؟!
◾️ حجةالاسلام والمسلمین استاد بندانی نیشابوری حفظه الله تعالی
بشنوید مظلومیت سید عالَم امیرالمؤمنین علی علیه السلام رو 💔
#فاطمیه
#مظلومیت_امیرالمومنین
@Menhajol_velayat
#سخن_علماء #مبانی_اعتقادی
#جایگاه_عقل_در_اخذ_معارف
💡 رابطه عقل و وحی از دیدگاه متکلمین
🖋 مرحوم شیخ مفید می فرماید :
امامیه متفق القول اند در اینکه عقل در علم و نتایجش نیازمند به سمع(وحی) است و همانا که عقل از شنیدنی که عاقل را بر چگونگی استدلال آگاه کند، جدانشدنی است. و اینکه عقل از آغاز تکلیف و شروعش در عالَم، ناگزیر از یک رسول (و پیامبر) است و اهل حدیث به اجماع امامیه توافق دارند.ومعتزله وخوارج و زیدیه بر خلاف نظر امامیه اتفاق نظر دارند و گمان می کنند که عقل به تنهایی و بدون سمع و تمرکز برآن عمل می کند.
📘 نام کتاب : أوائل المقالات في المذاهب والمختارات نویسنده : الشيخ المفيد جلد : 1 صفحه : 45
✍🏻 نتیجه:
۱-شیعه عقل را نیازمند تنبه سمع (وحی)می داند
۲-بدون آمدن وحی تکلیف شروع نمی شود.
۳-کشف حقایق و کیفیت استدلال نیازمند تنبّه سمع(وحی)است
۴-عقل محتاج ونیازمند راهنمایی وحی است ، اما مقلّد آن نیست به عبارت دیگر وحی معلم عقل و عقل مصدّق وحی است.
5-عقل می تواند صدق یا کذب مدعی وحی را تشخیص دهد.
6- عقل عقاید صحیح را از وحی اخذ می کند امّا از آن تقلید نمی کند ،به عبارت دیگرعقل سخن وحی را می شنود بعد به بررسی وتحلیل آن می پردازد اگر آن را صادق یافت آنگاه آنرا اخذ می کند.
@Menhajol_velayat
▪️بسم الله الرحمن الرحیم ▪️
🔍 درنگی پیرامون واژه #سُني
🔱 هرانسانی از حضرت آدم علیه السلام الی یوم القیامه در غالب ادیان و مذاهب و فرقه ها، عقاید و باور های خاص خود را دارند مثلا طایفه ای مسیحی و عده ای یهودی و دیگرانی مسلمان هستند ، خود مسلمین نیز عده ای اهل تسنن و شيعه اند ، حتی آتئیست ها ( خداناباوران ) هم عقیده و باور خودشان را دارند که همان وجود نداشتن خداست، فلذا انسان ها در داشتن اعتقاد باهم اشتراک اما در کیفیت اعتقادات اختلاف دارند.
هر یک از این ادیان و مذاهب و فرقه ها یک عنوان و نامی برای خود اتخاذ میکنند و معتقدین خود را منسوب به آن میدادند مثلا عده ای نام اعتقاد خود را مسیحیت قرار داده و خود را منسوب به آن میدانند فلذا به آنان مسیحی گفته میشود. و هکذا باقي...
❌ یکی از این مذاهب اهل سنت است ، معتقدین این مذهب خود را منسوب به سنت میدانند به همین خاطر خود را سنی یا اهل سنت می نامند.
💠 بررسی واژه ی سنی
سنی از حیث لغوی اسم منسوب ست یعنی کسی که منسوب به سنت است و مراد از سنت در اینجا سنت پغمبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم است در واقع سنی یعنی کسی که تابع سنت پیغمبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم میباشد.
👈🏻 و اما بر معنای دیگری هم اطلاق میشود و آن کسی است که پیرو مکتب سقیفه و مخالف با شیعه باشد.
واژه ی سنی به معنای فوق از ابتداء ظهور اسلام بر زبان ها جاری نبوده بلکه به مرور زمان سنی از این معنای اولی به معنای ثانوی منتقل گشت به عبارت دیگر واژه ی سنی به مرور زمان عَلَم شد برای کسی که پیرو مکتب سقیفه و مخالف شیعه بود ، این مطلب در زمان متوکل عباسی علیه اللعنة به رسمیت شناخته شد.
💠 اطلاق واژه ی سنی بر ائمه اطهار علیهم الصلاة و السلام و پیروانشان :
با توجه به مطالب مذکور اطلاق واژه سنی به معنای ثانوی یعنی پیرو مکتب سقیفه بر ائمه اطهار علیهم الصلاة و السلام و پیروانشان صحیح نیست کما هو الواضح
✔️ اما اطلاق واژه ی سنی به معنای اولی یعنی تابع سنت پیغمبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم نه تنها بر ائمه اطهار علیهم السلام و پیروانشان درست است بلکه فقط و فقط درخور ایشان است نه پیروان مکتب سقیفه؛ 👈🏻 زیرا طبق شواهد کثیره مکتب سقیفه نه تنها تابع سنت پیغمبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم نبوده بلکه مخالف هم بوده اند ، یکی از مخالفت های این مکتب مخالفت با یکی از اصلی ترین اصل اصول دین یعنی امامت و خلافت بلافصل امیرالمؤمنین علیه الصلاة و السلام بوده، این مسئله هم در خطبه شقشقیه و جای جای دیگر صراحتا و ضمنا و کنایةً بیان شده است.
پس چگونه ممکن است کسی که مخالف با سنت پیغمبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم است را سنی به معنای تابع سنت نامید ⁉️
💠 اطلاق واژه عامه و اهل تسنن بر پیرو مکتب سقیفه :
حال که اطلاق واژه سنی به معنای اولی بر پیرو مکتب سقیفه و مخالف با شیعه درست نیست، بهتر است از معتقدین به این مکتب به عامه یا اهل تسنن تعبیر شود همانطور که احادیث ما هم چنین تعبیر شده است.
🔸 شاید سوالی پیش آید که در واژهٔ «اهل تسنن» هم از واژه سنت استفاده شده پس چرا اطلاقش صحیح است ولی «اهل سنت» درست نیست ؟
🔹جواب این که در واژهٔ «تسنن» اگرچه از کلمه «سنت» استفاده شده اما از لحاظ ادبی باب تفعل است به معنای تظاهر به ماده ی فعل کردن. فلذا در تسنن هم معنایی همچون تظاهر به سنت ( = خود را سنت زدن ) وجود دارد، نه تابع سنت بودن. لهذا این نوع استعمال صحيح تر بنظر میرسد
📖 اقتباس از کتاب حقانیت در اوج مظلومیت جلد ۱ صفحه ۲۷ حاشیه ۱
@Menhajol_velayat
پاسخ به چند شبهه فاطمی.pdf
9.73M
📔 کتاب
🚩 عنوان: پاسخ به چند شُبهه فاطمی
در این کتاب مختصر ارزشمند، پاسخهایی مستند به تعدادی از شبهات ساخته وهابیت خبیث پیرامون شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها داده شده است.
◾️ محقّق گرانقدر استاد نجمالدین طبسی
#فاطمیه
#سقیفه
@Menhajol_velayat
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تصویری
🏴 اقامه عزای فاطمیّه به چه معناست؟
◾️ آیتالله وحید خراسانی
آیتالله یثربی
استاد بندانی نیشابوری حفظهم الله
🚩 «آجرک الله یا صاحب الزّمان.»
#فاطمیه
#احیای_شعائر
@Menhajol_velayat
✴️ آنچه تفسیر فوق را در مورد «ولو بالصین» تایید میکند، روایتی از امام صادق علیه السلام است که از آن حضرت سوال میشود : اگر فردی نماز چهاررکعتی یا سه رکعتی خود را در رکعت دوم سلام دهد و پی کار خود رود اما ناگاه با یاد آورد که نمازش را ناقص خوانده است، تکلیف او چیست؟
امام علیه السلام می فرماید : «يبني علي صلوته فیتمها ولو بلغ الصين و لایعید الصلوة»
يعني : «فرد، رکعات باقی مانده را به جا می آورد و همان نماز را تمام میکند، اگرچه تا چین رفته باشد»
وسائل الشيعة جلد ۸ صفحه ۲۰۵
البته فقهاء بر اساس این روایت فتوا نمیدهند و آن را حمل بر تقیه يا نماز مستحبی می نمایند، زیرا روایت متعدد دیگر چنین نمازی را باطل میداند.
۴. مشبه روایت «اطلبوا العلم ولو بالصین» روایتی دیگر است که می گوید :
«الإمام الصادق عليه السلام : اطلبوا العلم ولو بخوض اللجج»
يعني : «دانش بیاموزید، اگرچه با رفتن به اعماق دریاها باشد»
بحار الانوار جلد ۷۵ صفحه ۲۷۷
👈🏻 بديهي است تعبیر «ولو بخوض اللجج» هیچ خصوصیتی جز آنکه بیانگر اهمیت علم آموزی است، ندارد و نمیتوان في المثل گفت که مقصود حدیث، علم اقیانوس شناسی است و یا آنکه اعماق اقیانوس ها منشأ صدور و تولید علم است!
✅ بنابراین روایتِ «اطلبوا العلم ولو بالصین» هرگز بیانگر جواز اخذ علم و معارف از گمراهان نیست بلکه اخذ علم و معارف منحصر است در قرآن کریم و روایات اهل البیت علیهم السلام.
🖌 پیشنهاد مطالعه : آیا اخذ علم منبعی منحصر دارد؟ یا آنکه میتوان علم و حکمت را حتی از کفار هم اخذ نمود؟
#حدیث_شناسی
#مبانی_اخذ_حدیث
@Menhajol_velayat
🔴 به خدا قسم پس از هر نماز بر شما نفرین خواهم کرد
... قَالَت: فَإِنِّى أُشهِدُ اللّه وَ مَلاَئِکَتُهُ أَنَّکُمُا أَسخَطتُمَانِى وَ مَا أَرضَیتُمَانِى وَ لَئِن لَقِیتُ النبى صلى اللّه علیه و آله و سلم لَأَشکُوَنَّکُمَا إِلَیهِ ... وَ اللّه لَأَدعُوَنَّ اللّهَ عَلَیکَ فِى کُلِّ صَلاَةٍ أُصَلِّیهَا. 🔥
📕 الإمامة والسياسة ابن قتیبه دینوری جلد ۱ صفحه ۳۱
... سپس صديقه طاهره "علیهاالسلام" فرمود:
پس من خدا و فرشتگان را شاهد مي گيرم كه شما دو نفر مرا اذيت و ناراحت كرده ايد و در ملاقات با پدرم از شما دو نفر شكايت خواهم كرد.
به خدا قسم پس از هر نماز بر شما نفرين خواهم كرد.
🖋هی پیش کمال کوه از کاه بگو
از راه خلیفه های گمراه بگو
راضی نشده فاطمه از او ، حالا
هی تو پسِ نامش رضی الله بگو
#فاطمیه
#سقیفه
@Menhajol_velayat
◾️بسم الله الرحمن الرحیم ◾️
🔱 فهرست مطالب مرتبط با ایام فاطمیه :
🥀اولین دادگاه الهی برای حضرت زهرا و حضرت محسن سلام الله عليهما
https://eitaa.com/menhajol_velayat/17
🥀برخی از وجوه تسمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها
https://eitaa.com/menhajol_velayat/23
🥀 حال جانسوز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در روز های آخر عمر شریفش
https://eitaa.com/menhajol_velayat/25
https://eitaa.com/menhajol_velayat/32
🥀 مصائب حضرت فاطمه سلام الله علیها در بیان مرحوم علامه مجلسی رضوان الله علیه
https://eitaa.com/menhajol_velayat/28
🥀 قاتل حضرت فاطمه سلام الله علیها، در منظر اهل تسنن ثواب برده است( بسیار مهم ) ❗️
https://eitaa.com/menhajol_velayat/34
🥀 خوشحالی عايشه از شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها به روایت ابن ابالحدید
https://eitaa.com/menhajol_velayat/41
🥀 عايشه : هیچکس را راستگو تر از فاطمه سلام الله علیها ندیدم [ از مصادر اهل تسنن ]
https://eitaa.com/menhajol_velayat/47
🥀 برسی ادعای «تردید شیخ مفید نسبت به شهادت حضرت زهراء و سقط شدن حضرت محسن سلام الله عليهما »
https://eitaa.com/menhajol_velayat/51
🥀 جایگاه و مقام عظیم حضرت فاطمه در بیان رسول الله صلی الله علیه و آله
https://eitaa.com/menhajol_velayat/62
🥀 چرا با وجود حضرت علی علیه السلام، حضرت فاطمه سلام الله عليهما پشت درب رفتند ⁉️
https://eitaa.com/menhajol_velayat/65
🥀 حضرت فاطمه سلام الله علیها سرور زنان بهشتی [از مصادر اهل تسنن ]
https://eitaa.com/menhajol_velayat/70
🥀 اجماع شیعه بر شهادت حضرت زهرا و سقط شدن حضرت محسن سلام الله عليهما توسط خلیفه دوم
https://eitaa.com/menhajol_velayat/75
🥀 آیت الله وحید خراسانی : هرچه در فاطمیه عزاداری شود، کم است، زیرا...
https://eitaa.com/menhajol_velayat/81
🥀 امام خمینی ره : شورای سقیفه ریشه ی تمامی اختلافات مسلمانان و عقاید باطل و به دنیال انهدام اساس دین بود
https://eitaa.com/menhajol_velayat/92
🥀 شکایت حضرت فاطمه سلام الله علیها از مهاجرین و انصار : چرا در حق من سستی می کنید ⁉️
https://eitaa.com/menhajol_velayat/99
🥀 آیا امیرالمؤمنین علیه السلام در ماجرای غصب خلافت، با ابوبکر بیعت کردند ⁉️
https://eitaa.com/menhajol_velayat/134
https://eitaa.com/menhajol_velayat/164
🥀 کتابچه پاسخ به چند شبهه فاطمی / استاد نجم الدین طبسی
https://eitaa.com/menhajol_velayat/139
🥀 اقامه عزای فاطمیه به چه معناست ⁉️ آیت الله وحید و آیت الله یثربی و استاد بندانی نیشابوری حفظهم الله تعالی
https://eitaa.com/menhajol_velayat/140
🥀 حضرت فاطمه سلام الله علیها : به خدا قسم پس از هر نماز بر شما نفرین خواهم کرد
https://eitaa.com/menhajol_velayat/147
🥀 تاکید امام کاظم علیه السلام بر عصمت و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/menhajol_velayat/155
🥀 هرگز خداوند غاصب حق حضرت فاطمه سلام الله علیها را از دوزخ خارج نمیکند
https://eitaa.com/menhajol_velayat/161
🥀 امام رضا علیه السلام : «مادر صالحه اي داشتیم...» 💔
https://eitaa.com/menhajol_velayat/180
🥀 عهد هایی که اول مظلوم عالم در مواجهه با جنایات اهل سقیفه با رسول الله صلی الله علیه و آله بستند ( فایل صوتی )
https://eitaa.com/menhajol_velayat/179
🥀 سفارش امام صادق علیه السلام به کسی که نام دخترش را «فاطمه» قرار داد
https://eitaa.com/menhajol_velayat/183
🥀 چرا حضرت فاطمه سلام الله علیها شبانه دفن شدند !؟ [ بسیار مهم!]
https://eitaa.com/menhajol_velayat/184
https://eitaa.com/menhajol_velayat/190
🥀سخن آیت الله وحید خراسانی حفظه الله راجع به قوام مذهب شیعه و اهمیت بزرگداشت روز شهادت صدّیقه طاهره.
https://eitaa.com/menhajol_velayat/189
🥀 سخن امام حسن مجتبی علیه السلام به مغیرهٔ ملعون راجع به ظلم و ستم به حضرت فاطمه سلام الله علیها
https://eitaa.com/menhajol_velayat/194