🔴 در کنار جشنها، نظام علوی را بازخوانی کنیم!
(به مناسبت ولادت باسعادت حضرت امیرالمومنین امام علی علیهالسلام)
🔹ما در تاریخ، یک نهضت حسینی داریم و یک نظام علوی. این نهضت و نظام، معیار و ملاک و سنجه هر نهضت اجتماعی و نظام سیاسی است.
🔸در ایام ولادت آن امام همام، بیش از شادی و پایکوبی، باید به بازخوانی نظام علوی بپردازیم و نسبت خودمان را با ایشان بسنجیم که چقدر در این مسیریم؟ ما که مدعیِ شیعه حضرت امیرالمومنین علیهالسلام هستیم آیا بجز محبت و علاقه و برگزاری مراسمات عزاداری یا شادی، بصورت عملی در مسیر آن شهید راه عدالت هستیم؟ نسبت ما با حکمرانی علوی چیست؟ و سایر سوالات ... .
🔹پرداختن به این سوالات، از نان شب برای ما واجبتر است و چه خوب است که محور برنامههای گرامیداشت حضرت امیرالمومنین(ع) هم پرداختن به این مسائل باشد.
🔸به نظر حقیر، اقدامات نظام علوی و کنشهای سیاسی حضرت را میتوان به دو بخش محکمات و متشابهات تقسیم کرد.
🔹ما یک مجموعه محکماتی از سیاست حضرت امیر(ع) در تاریخ می بینیم و یک مجموعه متشابهات! باید به محکمات تکیه کنیم. باید محکمات را ترویج کنیم. متشابهات شرایطی داشتند و وابسته به زمان و مکان بودند. محکمات این بود که حضرت امیر(ع) حاضر شد جنگ داخلی صورت بگیرد ولی حکم صدارت برای طلحه و زبیر و معاویه تمدید نکند!
🔸محکمات یعنی حضرت حاضر شد با سوءاستفاده کنندگان از بیت المال و آنانیکه بیت المال را کابین زنانشان کردند، بجنگد و این خواص را از خود ناراضی و ناخشنود کند اما عدالت را برقرار کرده و مصلحت عموم را بجا آورد. حضرت امیر(ع) در مقابل برادرش عقیل همان بود که مقابل دشمنش معاویه ایستاد! از نگاه علی بن ابی طالب مصلحت یعنی مصلحت عموم جامعه!
🔹حضرت امیر(ع) آبروی یکی از فرماندارانش(عثمان بن حنيف) را فقط بخاطر نشستن بر سر سفره اشراف، در طول تاریخ برده و او را رسوای تاریخ کرده است. آن امام همام دستور داد اِبن هَرمه، مسئول امور بازار اهواز را به اتهام تخلفات اقتصادی در اهواز بچرخانند تا رسوای تاریخ شود! ما چه می کنیم؟!
🔸این جملات ناب را از حضرت امیر بخوانید و بدانید که اصل چیست؟ اصل مصلحت عموم جامعه است نه خشنودی خواص!
🔹حضرت در نامه به مالک اشتر می نویسد: «بايد محبوبترين كارها در نزد تو اموری باشند كه در حق با ميانهروی موافقتر و در عدالت عامتر و گستردهتر و با رضايت رعيت هماهنگتر است، چراكه خشم عامه مردم، خشنودی خواص را بیاثر میسازد و ناخشنودی خاصان در عين رضايت عموم جبرانناپذير است و احدی از رعايا از نظر هزينه زندگی در حالت آسايش و صلح بر والی سنگينتر و به هنگام بروز مشكلات در همكاری كمتر و در اجرای انصاف ناراحتتر و به هنگام درخواست سوال پراصرارتر و پس از اعطا و بخشش كم سپاستر و به هنگام منع خواستهها ديرعذرپذيرتر و در ساعات رويارويی با مشكلات كم استقامتتر از خواص نيست، ولی پايه دين و جمعيت مسلمين و ذخيره دفاع در برابر دشمنان، تنها عامه امتاند. بنابراين بايد گوش تو به آنها و ميل تو با آنان باشد.»
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 اگر من پایم را کج گذاشتم باید هجوم کنید!
🔹"اسلام را از چنگ محمدرضا در آوردیم.
خوف این را دارم که #اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طوری که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم."
امام خمینی(ره)
۲۶آذر۱۳۵۸
🔸"الآن مکلّفیم ما، مسئولیم همهمان، همهمان مسئولیم، نه مسئول برای کار خودمان؛ مسئول کارهای دیگران هم هستیم «کُلُّکم راعٍ وَ کُلُّکُمْ مَسؤُولٌ عَن رَعِیَّتِه» همه باید نسبت به همه رعایت بکنند. همه باید نسبت به دیگران. مسئولیت من هم گردن شماست؛ شما هم گردن من است. اگر من پایم را کج گذاشتم، شما مسئولید اگر نگویید چرا پایت را کج گذاشتی؟ باید هجوم کنید، نهی کنید که چرا؟ اگر خدای نخواسته یک معمّم در یک جا پایش را کج گذاشت، همه روحانیون باید به او هجوم کنند که چرا برخلاف موازین؟ سایر مردم هم باید بکنند. نهی از منکر اختصاص به روحانی ندارد؛ مال همه است. امت باید نهی از منکر بکند؛ امر به معروف بکند." صحیفه امام، جلد 8 - صفحه 487
🔹"خدا میداند که شخصاً برای خود ذرهای مصونیت و حق و امتیاز قائل نیستم. اگر تخلفی از من هم سر زند مهیای مؤاخذهام."
صحیفه امام، جلد 21 - صفحه 282
❇️ آقای مخبر جدیداً گفته مصونیت در تصمیم است نه در تخلف!! این چه مغالطهای است. خیلی از تخلفات، ریشه در تصمیمات سران و مدیران ارشد و مسئولین دارد و در ماجرای #مولدسازی، شما دنبال تعطیلی قوانین و مصونیت خودتان و همراهانتان هستید! البته سابقه شما هم نشان میدهد که چگونه عمل کردید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 مهمترین ملاکهای ولیِ جامعه چیست؟
🔹همانطور که میدانید مصداق اصلی این آیه، حضرت #امیرالمومنین امام علی(ع) است:👇👇
إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعونَ. همانا ولیّ و سرپرست شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند و درحال رکوع، زکات میدهند. (سوره مائده، آیه ۵۵).
🔸آنکه در رکوع نماز، انگشتر خود را به فقیر تقدیم کرد، امام علی علیهالسلام بوده؛ منابع شیعه و اهل سنت مصداق آیه را حضرت میدانند. (البته مفسرین اهل سنت، "ولی" در این آیه را، به معنای سرپرست جامعه نمیدانند و به "دوستی" تفسیر میکنند.)
🔹اگرچه مصداق روشن آیه با کمی تدبر، اثبات ولایت امیرالمومنین است، اما این آیه برخی ملاکهای اصلی حاکم جامعه را هم معرفی میکند. دقت بفرمائید: ما شیعیان معتقدیم، ولی وسرپرست جامعه، یا به نام ومشخصات معرفی شده و یا به #نشان و ملاک ومعیار.
نام ومشخصات امام علی علیهالسلام و اولاد معصوم ایشان، واضح و صریح به پیامبر وحی شد و ایشان رسماً به جامعه معرفی کردند.
اما شیعه درعصر غیبت، ولی جامعه را باتوجه به معیارها انتخاب میکند.
🔻این نشانها(معیار وملاکها) چیست؟
آیه فوق را دقت کنید: .. وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعونَ.
((و آنهایی که ایمان آوردند؛ کسانی که نماز را بپا میدارند و زکات(انفاق) میدهند در حالیکه در رکوع هستند.))
🔹دو نشانه خاص را معرفی کرده. یکی، بپا دارندگان نماز و دیگری کمک به فقیر. نگفته یصلون الصلاة! خواننده نماز. گفته یقیمون الصلاة! منظور از بپاداشتن نماز در جامعه هم، صرفاً نمازخوان کردن افراد جامعه نیست! البته ترویج معنویت و نماز، بسیار مهم است اما مهمتر، جامعه را علیهِ مغضوبین راه خدا و ظالمان و مفسدان کند. منظور از بپا داشتن نماز در جامعه، یعنی مردم را علیه تبعیض، فساد، گمراهی، طاغوت، مترفین، قارونیان، فرعونیان، رهبانیت و پیروان آنها(ولضالین) بار بیاورد.
🔸و منظور از #انفاق (حتی در نماز) یعنی کسانی که فقر را در جامعه تحمل نمیکنند؛ طبقه فقیر و مستضعف جامعه را طرد نمیکنند؛ در سیاستهای خُرد و کلان، دنبال ریشهکن کردن فقر و استضعاف و محرومیتند. در برنامه ها و سیاستها،مواظب هستند چیزی را اجرا نکنند که طبقات فقیر را افزایش دهد وجمعیت زیر خط فقر را بیشتر کند!
🔹همانند مولای متقیان که تحمل نکرد نمازش به پایان برسد و فقیری در کنارش باشد به فکر فقرا هستند.
🔸ما معتقدیم، ولیّ جامعه ایمانی، در غیبت معصومین علیهم السلام، مومنانی هستند که نه در زبان، بلکه در عمل مومن باشند و اهل برپا داشتن مبارزهی تمام عیار، علیه ظلم واستکبار و استعمار و استثمار و استبداد بوده و برای دفاع از طبقات مستضعف جهان و ممالک اسلامی خویش و ریشهکردن فقر بکوشند.
🔹مومنان در عصر غیبت امام خود، کسی را با این ویژگیها باید #انتخاب کنند که امام حسنعسکری علیه السلام در این زمینه میفرماید «.. وَاَمّا مَنْ کانَ مِنَ الفُقَهاءِ صَائِنا لِنَفْسِهِ حافِظاً لِدینِهِ مُخالِفاً لِهَواهُ مُطیعاً لِاَمرِ مَولاهُ فَلِلْعَوامِ اَنْ یُقَلِّدُوهُ...». «هر یک از فقها که بر نفس خود مسلّط باشند و دین خود را حفظ کنند و با هوای نفس خود مخالفت ورزد و امر خدا را اطاعت کند، بر همگان واجب است که از او تقلید نمایند».
🔸انتخاب یک فقیه برای رهبری جامعه، با این نشانها و معیارها توسط مومنین، همان مشروعیت الهی است. نه فقط جایگاه رهبری باید دارای این ویژگیها باشد بلکه "مخروط مدیریتی کشور" از صدر تا ذیل، از رهبری تا رئیس جمهور تا وزیر و نماینده و استاندار و فرماندار و همه مسئولین، این دو شاخصه را جداً داشته باشند. اهل معنویت، مبارزه علیه فساد و مغضوبین و ضالین و مدافع طبقات فقرا باشند.
🔹چون هر منصب ومسئولیتی، ولو یک شهردار و یک فرماندار، درصدی از سرنوشت مسلمین به دست او رقم میخورد. اگر کسی، مدیر و مدبر و اهل علم و متخصص در حوزه خود نباشد و آشنا به قوانین و ساختارها نباشد، نه در ترویج معنویت،نه درمبارزه با فساد، نه در ریشهکن کردن فقر، موفقیتی ندارد.
🔸به تعبیر شهید بهشتی، نظام اسلامی، نظام امامت عدل است، نه امام عادل. بدین معنی که با قرار گرفتن حاکم اسلامی عادل در راس هرم قدرت، نظام اسلامی ایجاد نمی شود، بلکه باید تمام مخروط از بالا تا پایین، دارای سزاواری و شایستگی بوده و از عنصر #عدالت برخوردار باشند.
🔹در مکتبی که حتی امام جماعت یک مسجد باید عادل باشد، هرکسی، در هر منصبی قرار میگیرد که بر انفاس و جان و بیتالمال مسلمین و آبروی مردم، نفوذ داشته و سرپرست باشد، باید #عادل باشد و فراتر از عدالت درونی، باید عدالتخواه باشد.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/modaresian
🔴 ظاهراً قالیباف گفته: آیین نامه مولدسازی باید اصلاح شود.
🔻امیدواریم اصلاح کنید این سه نکته را:
۱. مصونیت قضایی دست اندرکاران
۲. تعطیلی قوانین دو ساله
۳. مجازات سیستمی مخالفین مولدسازی
🙏
و این نکته را اضافه کنید:
شفافیت تمامی مراحل مولدسازی
حقیقتاً همانطور که برای مردم خودمون در زلزله #بم سوختیم و (ایضاً زلزلههای با مقیاس کوچکتر این سالها مثل #خوی)، امروز برای مردم #تركية و #سورية هم سوختیم.
تسلیت به برادران مسلمانمان در این دو کشور.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 طبق اخبار مستندی که دستم رسیده، #بنیاد_علوی از سال قبل، وامهای ۱۰۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد و بازپرداخت طولانی مدت، بین تعدادی از فعالان فرهنگی و حوزوی توزیع کرده!
🔹در حالیکه این افراد، نه مستضعف هستند نه دنبال اشتغالزایی واقعی اند و خودتان میدانید که این کار مصداق تبعیض بین مردم است!
🔸آقایان بازرسی؛ این کار هم خلاف است هم بچه حزباللهی را حرامخوار میکند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
برخی عزیزان میگن خودتو ناراحت نکن، جای دوری نمیره و ... !
دوستان، روزی نیست که خانوادهی نیازمند مراجعه نکنند.
بخدا گاهی اوقات، خانوادههای نیازمندی مراجعه میکنند که محتاج "صندلی توالت فرنگی پلاستیکی" هستن که با ۳۰۰، ۴۰۰ یا ۵۰۰ هزار تومان حل میشه!
بفهمیم چه خبره تو کشور.
این فعالان مستقل رو آلوده نکنید با این پولها!
خود دوستان، هوشیار باشند و توی این دام نیفتن.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 یکی از بهترین و جامع ترین نقدها به مصوبه #مولدسازی، نامه حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران، به مردم ایران درباره مصوبه مولدسازی است.
🔻وقت بگذارید این یادداشت تحلیلی را بخوانید تا متوجه فاجعه مولدسازی که بدتر از خصوصی سازی است، بشوید:
👇👇👇
https://www.nasim.news/fa/tiny/news-2376244
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
جناب #مخبر تا قبل از معاونت اولی، مسئول یک دستگاه پولدار بوده( #ستاد_اجرایی). وقتی پول باشد مدیریت آسان است.
وی در دولتِ ورشکسته بیپول، نمیتواند فرمانده خوبی برای اقتصاد بیپول باشد! ناچار است برای پول، چوب حراج به اموال دولت و بخشی از انفال که در اختیار دولت است بزند! #مولدسازی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 در تکمیل نکته برادر بزرگوار آقای ایزدخواه نماینده عدالتخواه تهران که مثل ایشون در مجلس نداریم، این اسکرین شات را ببینید.
🔻سخنان جناب سیدجعفر حجازی، مدیرعامل شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا، در دیدار امروز با رهبر انقلاب، ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ که به نام دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها با رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔹شرکت پرشیا، متعلق به بخش خصوصی نیست! بلکه متعلق به ستاد اجرایی است! البته متعلق به ملت بود، دست دولت بود ولی به نام واگذاری به بخش خصوصی، به ستاد اجرایی دادند. جناب حجازی استاندار ۶ ساله دولت احمدینژاد، بعد از دوره استانداریاش، شده مدیرعامل آن! یک پستوی پُر پول بدون نظارت سیستمهای نظارتی کشور! چون دستگاه حاکمیتی است کسی جرات نمیکند نزدیکش شود.
🔸اینها سالهای سال، شرکتها و صنایع مختلف را به اسم واگذاری به بخش خصوصی، به این دستگاههای حاکمیتی واگذار کردهاند. مثل مخابرات که توسط ستاد اجرایی ذلیل شد. پرسنل مخابرات هم ذلیل شدند. بروید ماجرای غم انگیز مخابرات را بخوانید.
🔹این مدل واگذاری، همان اصطلاح عامیانه خصولتی است! به نام اشخاص است اما پشت پرده به نام دستگاه حاکمیتی است. کدام قشر و طبقه در این سیستمها، استخدام میشوند؟ مدیر میشوند؟ رشد میکنند؟
🔸در #مولدسازی هم شک نکنید که خیلی از داراییهای دولت(بخوانید ملت) را همینگونه به ستاد اجرایی و سایر دستگاههای حاکمیتی(که در واقع همان دولت است به معنای عام) با کمترین مبلغ میدهند، اسمش را واگذاری به بخش خصوصی میگذارند بعد مدیرعاملش را به نام بخش خصوصی و کارآفرین میآورند دیدار رهبری تا افاضه کند!
🔴 امروز جلوی کاپیتولاسیون بایستیم که فردا دیر است!
🔹به نظر حقیر، امروز مسئله اصلی اقتصاد کشور، جلوگیری از مصوبه #مولدسازی است. نه به جهت فسادهای احتمالی و رانتخواری در واگذاری اموال به دست طبقه سرمایهسالار جامعه(که اینها خواهد بود)
بلکه به جهت #تبعیض که اموال ملت که باید دست مردم برسد، ناعادلانه به دست طبقه سرمایهدار میرسد. این اموال، مال مردم است ولی با چندرغازی به اقلیت سرمایهسالار جامعه میرسد.
🔸تعطیلی قوانین برای دوسال و مصونیت قضایی برای تصمیمگیران و مدیران، با پوشش امضای رهبری، ضربه جدی به نهاد رهبری در جامعه است. بعد از ماجرای بنزین آبان۹۸ به این طرف، نهاد رهبری به شدت هزینه شد. مصوبه مولدسازی ضربه سنگینتری به آبرو و حیثیت این جایگاه هست و نباید به سران اجازه دهیم. نباید اجازه داد شورای سران سه قوه، جایگاه رهبری را فدای اقدامات خود کنند و مردم را به رهبری بدبین و بیاعتماد کنند.
🔹همه آنانیکه طی یکی دو دهه با خصوصیخواریها درگیر بودید و هستید؛ از طلاب و روحانیت تا تشکلهای دانشجویی و فعالان مستقل. اگر الان جلوی #کاپیتولاسیون_داخلی نایستیم فردا دیر است. مولدسازی بسیار فجیعتر از خصوصی سازی است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
⭕️ مصوبه مولدسازی اموال دولت، نوعی برجام اقتصادی است!
روح الله ایزدخواه، نماینده مجلس، در نشست خبری "تفحص عدالت در مولدسازی اموال دولتی":
🔸 این شیوه مولدسازی، احتمال ایجاد یک طبقه سرمایه داری رفاقتی متصل به دولت را در پی دارد.
🔺 اختیار فراقوهای (فرامجلسی و فراقضایی) شورای هماهنگی سران، آن را به شورای رهبری سران تبدیل خواهد کرد!
🔸 چه تضمینی هست که مولد سازی مصون از قانون و نظارت، به جای مردمی سازی واقعی، به بزرگ تر شدن خصولتی ها و چاق تر شدن نهادهای شبه دولتی از قبیل ستاد اجرایی فرمان امام نیانجامد؟
اسم این را میتوانیم بگذاریم مردمی سازی اقتصاد؟ چه قماشی صاحب این اقتصاد میشوند؟
🔺فروش اموال دولت، نسبتی با ارکان اقتصاد مقاومتی ندارد و مردمی سازی اقتصاد را به تعویق می اندازد.
🔹️در دنیا چندین روش خصوصی سازی وجود دارد که ما بدترین روش یعنی فروش اموال را انتخاب کردهایم.
🔹️فروش اموال دولت شبیه خام فروشی است. اگر خام فروشی مذموم است، حراج اموال و دارایی های دولت نیز مذموم است.
🔹️دولت باید برای حل مسائل اقتصادی، ساختارها و بوروکراسی اقتصادی را جراحی کند. نه اینکه اموال بفروشد تا کسری بودجه حل شود.
🔹️ آقای رئیسی در انتخابات گفته بود که می آیم تا ریشه های فساد را بخشکانم. آیا ریشه فساد در فروش اموال دولتی است؟! این طوری ریشه فساد خشکانده می شود؟
@dr_izadkhah
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از محسن قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• امام تشکیل حکومت توسط ولی فقیه را "بسته به آراء اکثریت" می دانست و رهبر انقلاب تصریح به "مشروعیت الهی-مردمی" داشته اند.
اما علمایی -حتی در شورای نگهبان- پیدا شدند که برای رأی مردم ارزشی در این تراز قائل نبوده و حداکثر آنرا "شرط وجود" می دانستند؛ که با یک اقلیت هم حاصل است.
⬅️ این نظر گفتمان غالب یک جناح شد: به مشارکت حداقلی با نتیجه به زعم خود بهتر راضی می شوند! و به آنچه رقیبشان، "حکومت اسلامی" (مقابل جمهوری اسلامی/ و البته در واقع نوعی "برگزیده سالاری") می نامید، نزدیک میشوند!
• شعبه دیگر "جمهوریت"، در اقتصاد است. در اصول۳و۴۳و... تعبیه شده. #اقتصاد_مردمی یعنی اقلا کنار بخش خصوصی، عامه مردم هم صاحب منابع اقتصاد شوند. چیزی که رهبری در بند ب سیاستهای اصل۴۴ ابلاغ کرد و قانون اجرایی هم برایش در مجلس تصویب شد؛ اما در ۱۶سال، زیر ۱٪ تحقق یافت!
⬅️ بالتبع الان هم #ترتیبات_نهادی برای واگذاری، فروش و مولد سازی به عموم مردم نیست و فقط همان دو بخش دیگر (حاکمیتیِ غیر دولتی و بخش خصوصی) خواهند بُرد!
• اگر هشدار این نماینده مجلس بجا باشد، عزیمت از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی (در واقع اریستوکراسی) در اقتصاد هم فراهم میشود: اموال دولت -که دست آخر منتخب مردم است- نه به عامه مردم بلکه به نهادهای انتصابی+بخش خصوصی داده میشود!
• پ.ن:
جای این ملاحظه هست که نگرانی از #مولد_سازی فقط #فساد نیست تا دغدغه مندان، متهم به بی اعتمادی به نظام شوند؛ بلکه مشکل عمده #تبعیض است. ترتیبات نهادی ای -مثل "تعاونی های فراگیر"- برای سهم بردن عامه مردم فراهم نشده!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
سیدمحمد خاتمی بیانیه داده و چندین بار از کلیدواژه #جمهوریت استفاده و خودش را جمهوریخواه معرفی کرده و مخالفینش را مخالف جمهوریت دانسته.
جناب #خاتمی،
هر وقت درباره #فتنه۸۸ و لگد زدن به صندوق رای و انتخابات، عذرخواهی کردی، بعد بیا درباره جمهوریت و لزوم توجه به رای مردم بیانیه بده!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
مردان و زنان این سرزمین سالهای سال جنگیدند و خون دادند؛ چه مردان بزرگی که در این راه فدا شدند، چه بچههایی که یتیم شدند، چه زنانی که در جوانی، بدون همسر جوان خود، باید زحمت یک خانواده را به دوش میکشیدند... چه پدران و مادرانی که داغ جوان دیدند...
همه میدانند که مهمترین هدف این ملت، آزادی از بند استبداد و استعمار و استثمار و تحقق عدل و داد در این سرزمین بوده. استبداد و خفقانی که هیچ کسی حق نقد و انتقاد به سیاستها و مدیریتها را نداشت و استعماری که آمریکاییها و انگلیسیها به مال و جان و ناموس ایرانی رحم نمیکردند.
سرحد آزادی یک ملت، همان #استقلال است. نعمت استقلال را فقط در نبودنش میتوان فهمید. نعمت جمهوریت را در نبودنش، نعمت آزادی را در نبودنش!
ما راه پدران و مادران رنجکشیده خود را ادامه میدهیم... ما یک لحظه هم از آرمانهای #انقلاب_اسلامی عقب نشینی نمیکنیم و هنوز هم همانها را میخواهیم و مطالبه و فریاد میکنیم:
استقلال آزادی/جمهوری اسلامی
من #می_آیم_چون معتقدم سعادت نهایی ما فقط از این مسیر محقق میشود. انشاءالله
من معتقدم مسیر حقیقی تحقق عدالت، رفع فقر، رفع فساد و تبعیض، همین کلان گفتمان است ولاغیر.
#۲۲بهمن
#۲۲بهمن_مبارک
#استقلال_آزادی #جمهوری_اسلامی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
این حضور باشکوه ملت #ایران در خیابانها رو ببینید و به نقشههای بر باد رفته آمریکا از ته دل بخندید...
♥️♥️♥️♥️♥️
جمعیت #راهپیمایی_۲۲_بهمن #اهواز و سایر شهرها که آمار گرفتیم امسال بسیار بیشتر از سال قبل بود.
الحمدلله الحمدلله الحمدلله
باید برای این ملت نوکری کرد.. باید خادمی کرد..
این مردم، در هرصحنهای که نیاز بود به حضورشان، با عشق آمدند...
نفرین بر کسانی که قدر این مردم شریف را ندانند و در انجام وظیفه کوتاهی کنند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
🔹سال ۱۹۷۹ یعنی سال انقلاب امید به زندگی در ایران ۵۸ سال بود یعنی ۱۵سال کمتر از آمریکا و ۶ سال کمتر از عراق.
🔸سال ۲۰۲۰ امید به زندگی ایران ۷۶ شد، یعنی فقط دو سال کمتر از آمریکا و ۵ سال بیشتر از عراق.
🔹نگذاریم با دروغ و فریب دستاوردها را کم و ضعیف جلوه دهند و وطن فروشانی چون پهلوی و پهلوی چی را دلسوز مردم نشان دهند.
@sspadam
🔴 نه محافظهکار شویم نه ساختارشکن!
برای اینکه بدانیم انقلاب اسلامی ملت ایران در سال ۵۷، چه جهش عظیمی بوجود آورده، باید قبل و بعدش را باهم مقایسه کنیم. اساساً شاخصهای پیشرفت و عدالت و توزیع خدمات به اقصاء نقاط کشور در عرصههای سواد، علم، زیرساختهای آب و گاز و برق و عمران و آبادی، با قبل از انقلاب، قابل مقایسه نیست.
مقایسه این پیشرفتها و دستاوردها به نسبت کشور همسایه ما -ترکیه- که نه درگیر جنگ شد و نه مورد تحریم قرار گرفت، باز از جهش انقلاب ایران حکایت میکند.
اما برای نقد ضعفها و کاستیها و عقبماندگیها، باید وضعیت حال را با وضعیت مطلوب مقایسه کنیم. با جایگاهی که میتوانستیم داشته باشیم ولی نرسیدیم. هرچقدر در بحث عدالت به نسبت دوره پهلوی و برخی کشورها، بهتر عمل کردیم و قابل قیاس نیست اما امروز این وضعیت زیبنده اسلام و انقلاب اسلامی نیست. شکافهای طبقاتی عجیبی امروز در جامعه وجود دارد. امروز ایران ضمن همه دستاوردها و پیشرفتها، حداقل دهسال عقبماندگی در اقتصاد و در عدالت اجتماعی و توزیعی داریم.
این دو را باید با همدیگر دید.
برخی فقط پیشرفتها و دستاوردها را میبینند که به محافظهکاری رسیدند و برخی فقط ضعفها و عقب ماندگیها را که به ساختارشکنی و تجدیدنظرطلبی و براندازی رسیدهاند! هر دو غلط است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
"مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالتخواهی است. این، پایهی مشروعیت ماست. الان دربارهی مشروعیت حرفهای زیادی زده میشود، بنده هم از این حرفها بلدم؛ اما حقیقت قضیه این است که اگر ما دنبال عدالت نباشیم، حقیقتاً من که اینجا نشستهام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ یعنی هرچه اختیار دارم و هرچه تصرّف کنم، تصرّف نامشروع خواهد بود؛ دیگران هم همینطور. ما برای عدالت و رفع تبعیض آمدهایم."
۱۳۸۲/۰۶/۰۵
بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت
🔴 تکرار تاریخ #ارز_پاشی، از آن دولت تا این دولت!
🔻اگر مباحث مباحث ایام #حذف_ارز_ترجیحی را به یاد بیارید، یکی از ادلهای که ارائه میشد که ارز ترجیحی باید حذف شود، مسئله رانت حاصل از توزیع ۲۰۰ هزار میلیارد تومان ارز طی یک هفته یا یک ماه، توسط دولت روحانی بود. مسئولین کشور مدعی اند قریب ۲۰۰ همت از ذخایر ارزی کشور بدستور روحانی و اسحاق جهانگیری، طی یک هفته یا یک ماه در بازار توزیع شد و رانت بزرگی برای سرمایهداران ایجاد کرد.
🔹اگرچه این قضیه را برخی مسئولین و نمایندگان مجلس مطرح کردند و همه ما فعالان رسانهای کشور هم نسبت به آن انتقاد کردیم و دوستان اصولگرای ما هم دولت سابق را بسیار نواختند، هیچوقت در دادگاه اثبات نشد. اگر هم اثبات شد عاملین آن دستور(روحانی، جهانگیری و شمخانی) محاکمه نشدند و حکم محکومیت ولیالله سیف رئیس بانک مرکزی وقت و احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی با درخواست داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت از رهبر انقلاب و پاراف رهبری، نقض شد و قرار شد پرونده آنها از اول مجدد بررسی شود و تا این لحظه هیچ خبری نیست، که نیست!
🔸سوال و ابهامی که برای ما مردم پیش میآید؛ آیا ۲۰۰ همت ارزپاشی چیز کمی است؟ آیا بخشی از این مبلغ، قاچاق شد و رانت ایجاد کرد یا نه؟ اگر رانت توزیع شده چرا دستور دهندگان محاکمه نشدند و مجریان هم حکمشان نقض شد؟! مردم باید به چه کسی اطمینان کنند؟
بگذریم...
🔻حالا، جناب فرزین رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند در ۴۰ روز اخیر ۶.۵ میلیارد دلار ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی به بازار عرضه شده است.
🔹به عبارتی: طی ۴۰ روز بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و یا روزانه بیش از ۲.۵ همت رانت به #بازار عرضه شده است. این در حالی است که مردم تاثیری از این مبلغ کلان نمیبینند و همه کالاهای اساسی را با نرخ ارز آزاد دارند تهیه میکنند!
🔸تفاوت این رانت با آن رانت در چیست؟! آنان بد بودند و ما خوبیم؟!
🔻از اول هم گفتیم: تنها راه مدیریت صحیح و نظارت دقیق و شفاف بر توزیع ارز ترجیحی بود که تخلف و فسادی صورت نگیرد. حذف آن فقط به مردم آسیب رسانده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
با شعار حذف رانت و قاچاق، ارز ۴۲۰۰ حذف شد و دان مرغ از ۴۵۰۰تومان به ۱۸هزار تومان افزایش یافت. با افزایش هزینه تولید، نیاز تولیدکنندگان به سرمایه در گردش تشدید شد. با شعار مقابله با تورم، نرخ سود بانکی هم برایشان افزایش یافت تا یک هزینه دیگر به هزینه قبلی اضافه شود. خدایا...
@syjebraily
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔴 چرا با طرح مولدسازی مصوب سران قوا مخالفم ؟
#روح_الله_ایزدخواه
۱. فرجام این طرح هم شبیه خصوصیسازی شرکتها، صرفا فروش اموال، یا همان روش "بده-بره" خواهد شد!
۲. در این طرح، اصلاح ساختاری اقتصاد دنبال نمیشود؛ بلکه صرفا مشکل مالی دولت حل میشود، آنهم فقط دولت فعلی!
۳. روحانی همین طرح را در سال ۹۸ به شورای سران آورد، اما تصویب نشد. چون آقای رئیسی با شرط مصونیت مخالف بود!
۴. وزیر محترم اقتصاد، وقتی نماینده بود با "فروش" اموال در فرایند خصوصیسازی مخالف بود و طرحی آماده کرد که جلوی آن را بگیرد.
۵. مسئله ترس مدیران، راه حلش این نیست. وانگهی تاکنون هیچ مدیری بخاطر اجرای خصوصیسازی توبیخ نشده است!
۶. احتمال میرود نیت پنهان این مولدسازی، تامین مالی خارج از ضوابط بودجهای، برای سفرهای استانی رئیسجمهور و بسط ید ایشان باشد.
۷. مصونیت قانونی و قضایی افراد در این طرح، هیچ مبنای حقوقی و عرفی ندارد و قابل مقایسه با مصونیت نمایندگی مجلس هم نیست.
۸. به تبعات تضاد منافع مجریان این طرح، اصلا توجهی نشده است.
۹. هیچ درسی از گذشته تلخ خصوصیسازی گرفته نشده و گویا در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
۱۰. رئیس محترم مجلس و رئیس جمهور محترم، در هنگام تبلیغات انتخاباتی، هیچ اشارهای به قصد خود برای اتخاذ چنین رویکردی نکرده بودند. احتمال زیاد، افراد ذینفوذ دیگری پشت این تصمیم هستند که در آینده هم پاسخگو نخواهند بود.
۱۱. مجلس در این طرح وتو شد.
۱۲. ارتباط این طرح با گفتمان اقتصاد مقاومتی را درک نمیکنم.
@dr_izadkhah
🔴 این کانالها را دنبال کنید 👇
🔹کانال هایی که از نظر حقیر، محتوای خوب و #مستمر در عرصههای دفاع از آرمانهای انقلاب، عدالت، آزادی و مطالبهگری مشکلات و مسائل جامعه و مبارزه با سرمایهداری تولید می کنند را به شما پیشنهاد میکنم.
🔸از نظر حقیر، کانال های این اساتید بزرگوار بسیار قابل استفاده اند. خیلی از مواضع و مطالب این عزیزان را تأیید می کنم:
حجت الاسلام قنبریان:
@m_ghanbarian
روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران:
@dr_izadkhah
سیدیاسر جبرائیلی:
@syjebraily
سیدسجاد پادام:
@sspadam
امین غفاری:
@aminghafari_ir
حجت الاسلام رضا افشار:
@reza_afshar
علی ریاحی پور:
@marghoomat
محمدامین رضایی:
@m_amin_rezai
مستضعفین tv:
@mostazafin_tv
محمدصادق شهبازی:
@enghelabemardom
🔻سایر کانالهایی که به نظرم مهم باشند را به مرور معرفی میکنم.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3