فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 با آرامش خانه خود را ترک کنید
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📔 رساله حقوق امام سجاد(ع)
حق مادرت این است که بدانی:
▪️تو را سیراب سازد و خود تشنه ماند.
▪️سرد و گرم دنیا را به خاطر تو چشیده.
▪️با بی خوابی خود لذت خواب را بچشاند.
▪️تو لباس به تن داشته باشی و او برهنه باشد.
▪️خشنود بوده که تو سیر مانی و خود گرسنه ماند.
▪️تو را در سایه قرار دهد و خودش زیر آفتاب باشد.
▪️شکمش ظرف وجود تو بوده و دامنش پرورشگاه تو.
▪️هر ناگواری و درد و سختی را به خاطر تو تحمل کرده.
▪️از میوه دل خود تو را چنان تغذیه نموده که هیچ کس دیگری را آنگونه غذا ندهد.
▪️او تو را چنان در رحم خویش نگه داشته و پرورش داده که کس دیگه ای را بدان گونه بر نگیرد.
▪️پس بخاطر این همه ایثار او را سپاس گزار باش و جز با یاری و توفیق خداوند نخواهی توانست این همه را قدردانی کنی.
▪️به راستی تو را با پوست و چشم و گوش و دست و پا و تمام اعضا و جوارحش با خوش رویی و دلشادی نگهداری کرده.
#مادر
#کلیپ_کوتاه
#پایگاه_جامع_مدیریار
#رساله_حقوق_امام_سجاد_ع
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ حق مردم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️بسیار مهم و عبرت آموز است حکایت ملتی که خالصانه و فداکارانه تمام هستی خود را وسط میدان می آورد و مومنانه و حق جویانه هر آنچه از مال، جان، آبرو و همت دارد به امید کسب استقلال، آزادی، اخلاق، عدالت و مهرورزی دریغ نمی کند. سال ها بر سر عهد و پیمان خود با رهبر و مرادش باقی می ماند، در برابر دشمن وحشی هشت سال با چنگ و دندان از کشور دفاع می کند، نمی ترسد، تن به ذلت نمی دهد، خاک کشور را حفظ می کند و هر چند مجروح و داغدار اما سربلند و مقاوم همچون کوه ایستاده است. تحریم می بیند، ترور می شود، فتنه ها تجربه می کند، حقش تضییع می شود اما باز هم برای سربلندی #وطن و #هموطن سر از پا نمی شناسد.
▪️چه از #دوران_پهلوی و چه قبل تر از آن ملت ایران سختی های پرشماری را تحمل کرده است. استعمار و استکبار سرمایه و تمامیت ارضی کشور را به یغما برده اند و پادشاهان عیاش و بی مسئولیت خود و بستگان و نزدیکانشان غرق خوشگذرانی و ملت در محرومیت و محدودیت های فراوان بوده اند. اصلاً بخاطر همین بی عدالتی ها و بی اخلاقی ها بوده که مردم همراه پیر فرزانه شدند و از سال ۴۲ تا ۵۷ بر هدفشان تأکید کرده و مداومت ورزیده و نهایتاً در انقلابی از جنس وحدت و نور به پیروزی رسیدند. پس حق این مردمان شریف و نجیب که وارث خون شهدا و نیاکان ایران زمین اند فقر، فساد، تبعیض، اختلاس، سومدیریت، فساد اداری، آقازادگی، احتکار و بی اخلاقی سیاسی نیست.
▪️باید براساس خط مشی بنیادی نظام که در قاموس فکری بنیان گذار نهضت و همچنین رهبر معظم انقلاب وجود دارد و بارها بدان تأکید شده است خدمت به مردم در طلیعه فکر و عمل مسئولان بوده و همواره صلاح و منفعت آن ها بر همه چیز اولویت داده شود. انقلاب اسلامی ایران با احیای تفکر دینی و آزاد اندیشی ضمن به چالش کشیدن بخش عمده ای از نظریه هایی همچون لیبرالیسم، سکولاریسم، مدرنیسم و ... سبک جدیدی از زندگی، سیاست و اداره جامعه را به تصویر کشید. سبکی که به دلیل ماهیت #استکبار_ستیزی و ضد استعماری خود سال هاست بزرگ ترین دشمن قدرت های زورگوست. از این رو واضح است معاندان انقلاب اسلامی که منافع خود را از دست رفته می بینند با تمام توان و امکانات در عرصه های مختلف بکوشند این حرکت را متوقف و یا تحت کنترل خود درآورند.
▪️آسیب شناسی اصولاً در قلمرو مطالعات جامعه شناسی سیاسی زمینه ترمیم تحولات جاری و پیامدهای آینده یک نظام سیاسی را فراهم می آورد. لذا مردم، #مسئولان و متولیان نظام جهت پاسداشت و حفاظت از ارکان انقلاب می بایست ضمن شناخت آفت هایی که انقلاب اسلامی ایران را تهدید می کنند از رسیدن هرگونه آسیب به ارکان نظام اسلامی پیشگیری نمایند. امیرالمومنین(ع) ۴ موردِ؛
1⃣ تباه نمودن اصولاساسی،
2⃣ فریبکاری،
3⃣ مقدمداشتنفرومایگان و
4⃣ مؤخر داشتن فرزانگان
را عامل افول دولت ها می دانند. لذا انقلاب اسلامی ایران نیز در راستای اهداف متعالی خود و برای مصون ماندن از هرگونه عامل افول و آسیب می بایست نسبت به بروز موارد ذکر شده در نظام های مدیریتی خود حساسیت ویژه ای داشته باشد.
▪️نباید انقلاب به دست #نامحرمان و #نااهلان بیفتد و کسانی بر مناصب کلیدی تکیه زنند که درد مردم را نمی دانند و عملکردشان سبب ایجاد فاصله بین مردم و حکومت شود. امروز واقعیت تلخ و آزار دهنده ای وجود دارد که می تواند آسیب بسیار جدی برای این کشور باشد. و آن هم وجود برخی مسئولین تجمل گرا و تشریفاتی است که منافع حزبی، سیاسی و شخصی خود و آقازاده هایشان را بر منافع و مصالح ملت ترجیح می دهند. مسلماً حق این مردم سطح بسیار بالا از رفاه، امنیت و آرامش است. پس هیچ کسی در هیچ مقامی حق تضییع این حق مسلم را ندارد.
✍ منبع: هفته نامه نخست، مورخ پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۹، شماره ۸۶۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا
نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا
عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا
وه که با این عمرهای کوته بی اعتبار
این همه غافل شدن از چون منی شیدا چرا
شور فرهادم به پرسش سر به زیر افکنده بود
ای لب شیرین جواب تلخ سربالا چرا
ایشبهجران که یکدم در تو چشممن نخفت
اینقدر با بخت خواب آلود من لالا چرا
آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند
در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا
در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین
خامشی شرط وفاداری بود غوغا چرا
شهریارا بی حبیب خود نمی کردی سفر
این سفر راه قیامت میروی تنها چرا
#شهریار
#شعرنگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پروژه_سولی سنسوری است که با استفاده از رادار کار می کند. این سنسور می تواند حرکات زیرمیلی متری را با دقت بالا ردیابی کند. روی یک تراشه جا میشود و می تواند به دستگاه های کوچک و اشیا روزمره تبدیل شود.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چارچوب جامع ماهیت شناخت استراتژیک در سازمان
▪️#نارایانان و همکارانش با بررسی #حوزه_دانش شناخت استراتژیک، چارچوبی جامعی از ابعاد تأثیرگذار و تأثیرپذیر در #سازمان با محوریت شناخت استراتژیک ارائه داده اند.
▪️بر اساس این چارچوب پیش نیازهای اثرگذار بر شناخت استراتژیک شامل ۴ دسته کلی است:
1⃣ عناصر محیطی،
2⃣ عناصر سازمانی،
3⃣ عناصر فردی و
4⃣ عناصر مربوط به تصمیم.
▪️از سوی دیگر شناخت استراتژیک با سه دستۀ کلی خروجی ها در ارتباط است:
1⃣ خروجیهای فرآیندی،
2⃣ اقدامات استراتژیک و
3⃣ خروجیهای اقتصادی
▪️نکته قابل توجه در این الگو روابط متقابل میان پیش نیازها، ساختار شناخت استراتژیک و خروجی هاست. بر اساس آنچه این نویسندگان مطرح می کنند، همان طور که پیش نیازها بر ساختار شناخت استراتژیک اثرگذار است، شناخت استراتژیک نیز می تواند بر پیش نیازها اثرگذار باشد.
▪️همچنین #شناخت_استراتژیک با ساختار مشخص خود در حالی منجر به ایجاد خروجی های مشخص می شود که در عین حال خود این خروجی ها می توانند موجب وقوع تغییراتی در شناخت استراتژی کشوند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ روابط متقابل سه زیرساخت قابلیت های پویای مدیریتی
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#قابلیت_های_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
#نظريه_كلاسيک_ها در مورد سبك مديريت در ۳ مسير توسعه پيدا كرد که عبارتند از:
1⃣ #مديريت_علمی:
اين روش به منظور بهبود كارايي در سازمان مورد استفاده قرار مي گيرد. مانند كارسنجي، حركت سنجي، زمان سنجي و …. هدف فردريك تيلور يافتن راهي بود تا ضمن كاهش هزينه توليد و افزايش بازدهي و سود و دستمزد بيشتري به كارگران تعلق گيرد. تيلور افزايش بازدهي را در استفاده بهينه از ابزارآلات كار و صرف حداقل انرژي و زمان از جانب كارگر مي دانست. مهمترين خدمت اين نظريه به دنياي مديريت معرفي كردن راه هاي افزايش كارايي بود. تيلور با ارائه اصول ۱۴ گانه در كتاب اصول مديريت علمي خود سعي دارد با افزايش كارايي منابع كارگر و كارفرما را تلفيق كند به جزئ تئوري مديريت علمي، تئوري بروكراسي و تئوري اداري نيز تأكيد بر كارايي دارد و آن را عامل مشترك بين كارگر و كارفرما مي داند كه باعث آشتي تضاد منافع آنها مي گردد. مفهوم كارايي در #مديريت_كلاسيك از نسبت بازده به منابع مصرف شده است.
2⃣ #مديريت_اداري:
هدف اصلي علم مديريت همانا كارايی است در اصول ۱۴ گانه مديريت هنري فايول مستقيماً به تعداد عوامل مديريت مشاركتي از جمله: روحيه گروهي، روابط و رفتار دوستانه، ابتكار، همبستگي درجه تمركز با شخصيت مدير، قابليت زير دستان و شرايط سازمان اشاره شده است. #فردریک_تيلور، به جلب همكاري افراد به جاي آشفتگي حاصل از فردگرايي، تلاش به منظور ارتقاء سطح رشد تمام كاركنان براي ترقي روز افزون خود و سازمان، توجه به انگيزه هايي از جمله سيستم هاي پاداش كه از مفاهيم مديريت مشاركتي مي باشد، اشاره نموده است.
3⃣ #مديريت_بوروكراسی:
نظريه بروكراسی #ماكس_وبر جامعه شناس آلماني در نظريه كلاسيك ها در مورد سبك مديريت ، نيز در قسمت ماهيت دو گانه بروكراسي چهار نوع سازمان را بوجود می آورد كه نوع سوم آن سازمان حرفه اي مي باشد. كه در اين نوع تخصص حرفه اي زياد، بروكراتيك كم، تأكيد بر تصميم گيري اشتراكي بين مديران كاركنان تخصصي و صلاحيتشان، در تصميم گيري هاي مهم شركت می کنند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ با مردم بمانید #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ با مردم بمانید
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️ایران، استقلال، آزادی، جمهوری، اسلام، عدالت، مهرورزی، آزادگی، وطن، حمایت از محرومین، نفی وابستگی به بیگانگان و ... کلید واژه های اساسی نهضت بزرگ مردم در قالب #انقلاب_اسلامی سال ۱۳۵۷ به رهبری روحانی مردمی و رشیدی بود که امروز چهار دهه بیشتر از استقرار آن می گذرد. کدام یک از این واژه هاست که مخالف داشته باشد؟ آیا در بین نسل های مختلف قبل و بعد از پیروزی نهضت بزرگ و مقدس مردم ایران انسان سالم و آزاده ای هست که حتی با یکی از این کلمات مشکل داشته و یا مخالف آن باشد؟
▪️قطعاً این چنین نیست. مردم چون سال ها شاهد لاابالی گری و عیاشی پادشاهان خائن بودند که حقوق آن ها را نادیده انگاشته و با وادادگی به شرق و غرب در طی دهه های مختلف هزاران کیلومتر از #خاک_وطن را به بیگانگان سپرده و یا سرمایه های گران قیمت سرزمین را به ثمن بخس واگذار کرده و یا به نفع خویشتن و نزدیکانشان به یغما برده اند برای دستیابی به عزت و آزادگی و پیشرفت و استقلال قیام کردند و تا پای جان بر اهداف خود ثابت قدم ماندند. اما امروز که ۴۲ سال از آن ایام می گذرد همواره این سئوال وجود دارد که نسل های دوم، سوم و چهارم تا چه میزان با انقلاب همراه و به آرمان های آن وفادار هستند؟
▪️هر چند عده ای بر اساس تغییر #سبک_زندگی مردم و برخی اتفاقات جاری در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این گونه تحلیل می کنند که در گذر زمان نسل های جوان تر همراهی کمتری با نهضت دارند اما قطعاً این تمام واقعیت نیست. به هرحال با گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب و بروز رخدادهای جدید در سطح کشور و جهان سبک زندگی مردم در عرصه های مختلف دچار تغییرات زیادی شده است. اما این به معنای عدم همراهی با انقلاب نیست. زیرا همان گونه که در ابتدای نوشتار عرض کردم کلید واژه های انقلاب هیچ گاه ارزش ذاتی خود را از دست نداده و نخواهند داد.
▪️شاید بتوان این گونه تحلیل کرد که بیشتر گلایه های مردم خصوصاً نسل های جدید انقلاب عدم وفاداری عده زیادی از مسئولان به آرمان های نهضت بوده است. به عنوان مثال حرکتی که از جنس مردم بوده و قرار بر ساده زیستی و سطح زندگی در حد عامه جامعه داشته حالا چگونه می شود که برخی مسئولانش تافته جدا بافته می شوند و زندگی اشرافی و بسیار فراتر از سطح عادی دارند. چرا علیرغم تأکیدات بنیان گذار #جمهوری_اسلامی عده ای خوی کاخ نشینی پیدا کرده و زندگی اشرافی و تجملاتی دارند در حالی که برخی مردم از حداقل های معیشت محروم هستند.
▪️مردم و خصوصاً #نسل_جوان با فساد اداری، اختلاس، دروغ، فریبکاری و فاصله گرفتن از شعارها و آرمان های نهضت مشکل دارند نه با آن چه بخاطرش از جان و مال خود گذشته و سال ها برای دستیابی به اهدافش پایمردی نموده اند. پس قبل از آنکه برخی مدام بخواهند این گونه القا کنند نسل های بعدی جنبش مردمی ایران اسلامی خصوصاً نسل سوم و چهارم از انقلاب فاصله گرفته اند خوب است بررسی کنند که خودشان تا چه حد به وظایف شان عمل کرده و به آرمان های انقلاب و میراث بزرگ امام و شهدا وفادار مانده اند.
▪️شاید آن جا که #رهبر_انقلاب فرمود «من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام» دقیقاً می خواهد همین پیام را به مردم و مسئولین انتقال بدهد که صداقت و صراحت و وفاداری به ارزش های انقلاب اسلامی می بایست رویکرد اصلی همگان خصوصاً مسئولان و کارگزاران نظام باشد. بدون شک تا زمانی که مسئولان همراه مردم بوده، بر عهد خویش وفادار باشند مردم و نسل جوان از آن ها دلسوزتر و مهربان تر هستند و هرگز دست انقلاب اسلامی را رها نخواهند کرد.
✍ منبع: هفته نامه نخست، مورخ پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۹، شماره ۸۶۱
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
#بازآفرینی_مدیریت_عملکرد
#Reinventing_Performance_Management
✍ ماركوسباكينگهام واشليگودال
▪️#هاروارد_بیزینس_ریویو در شماره آوریل ۲۰۱۵ در مقالهای با نام «بازآفرینی مدیریت عملکرد» به بیان تجربه شرکت خدمات دیلویت (Deloitte) با بیش از ۲۱۰ هزار کارمند) پرداخته و نتایج زیر را بدست آورده است:
▪️تیمهایی در سازمان دارای بهترین عملکرد هستند که رهبران آنها، با هر یک از اعضای تیم به صورت «حداقل هفتگی» نشستهای کوتاه بررسی (Check-in) برگزار کنند. آنها در این جلسات به موارد زیر پرداخته اند:
1️⃣ شفافسازی انتظارات از فرد در هفته آتی.
2️⃣ تعیین و یا اصلاح اولویتهای کاری.
3️⃣ بازخور دادن فعالیتهای هفته گذشته کارمند.
4️⃣ انتقال اطلاعات لازم در مورد پروژه به فرد.
5️⃣ هدایت و مربیگری دلسوزانه.
6⃣ نشان دادن راههای پیشرفت و بهبود عملکرد به فرد.
▪️مسئولان این شرکت تمامی رهبران تیمها را «موظف» به برگزاری «حداقل یک نشستکوتاه» (Check-in) با «هر عضو« تیم خود در «هر هفته» کردهاند و معتقدند در غیر این صورت، ممکن است «اولویت کارها فراموش شود و بجای اینکه مکالمه رهبر و عضو تیم معطوف به آینده نزدیک گردد، به بحث در مورد چرایی عملکرد درگذشته توجه شود.
▪️طبق بررسی کارشناسان شرکت، هر اندازه که بسامد این نشستهای کوتاه بیشتر باشد، احتمال دلبسته شدن/ماندن فرد به سازمان افزایش مییابد. مثل بسياري از شركتهاي ديگر، دیلویيت دريافته است كه سيستم ارزيابي عملكرد كاركنانش و بهتبع آن آموزش، ارتقاء و پرداخت متناسب به آنها، بهسرعت در حال دور شدن از اهدافش است. اين شركت به دنبال سيستمي چابكتر، بهروزتر و شخصيشدهتر است.
▪️سيستمي كه مستقيم بر بهبود عملكرد در آينده تمركز دارد تا ارزيابي عملكرد در گذشته. سيستم جديد نه اهداف آبشاری، نه بازنگريهاي يك سال يك بار و نه ابزارهاي بازخورد ۳۶۰ درجه را در خود خواهد داشت.
▪️ويژگيهاي آن سرعت، چابكي، تناسب هر فرد و يادگیري مستمر است و توسط روش جديدي براي جمعآوري دادههاي عملكردي قابلاتكا، پشتيباني و تاييد ميشود. براي رسيدن به اين هدف، دیلويیت بر ۳ بخش از شواهد در داخل و خارج شركت توجه كرد:
1⃣ محاسبه زمانصرفشده جهت فرايند مديريت عملكرد.
2⃣ مرور تحقيقاتانجامشده در دانش رتبهبندی.
3⃣ مطالعه كنترلشده دقيق در مورد خود سازمان.
▪️مشخص شد كه سازمان نزديك به ۲ ميليون ساعت را در سال به مديريت عملكرد اختصاص ميدهد و «خطاي خاص ارزياب» منجر به رتبهبنديهايي ميشود كه بيشتر در مورد رهبران تيمها روشنگر است تا در مورد افرادي كه توسط آنها مورد ارزيابي قرار ميگيرند.
▪️از طريق يك مطالعه تجربي در مورد تيمهاي با عملكرد بالا در شركت، دلوییت دريافت كه سه قلم بيشترين همبستگي را با عملكرد بالای يك تيم دارند (در این بين مورد سوم، قویترين همبستگی را در سازمان با عملكرد بالا داشت):
1⃣ همكارانم متعهدند بهترين كيفيتكاری را ارائه دهند،
2⃣ ماموريت شركت برای من الهامبخش است،
3⃣ اين فرصت را دارم هر روز، نقاط قوت خود را در كار مورد استفاده قرار دهم.
#ارزیابی_عملکرد
#مدیریت_عملکرد
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#زندگینامه_امام_باقر_ع
✍تورا به پنج چيزسفارش میكنم:
➊ مورد ستم واقع شدي ستم مكن
➋ به توخيانت كردند خيانت مكن
➌ تكذيبت كردند خشمگين مشو
➍ مدحت كردند شاد مشو
➎ نكوهشت كردند بيتابی مكن
#حدیث_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل «ده - گامه» تدوین استراتژی منابع انسانی
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar