معاشرت با افراد بلاتکلیف و بی هدف تمرکز شما را بر هم می زند.
#هدف
#عکس_نگار
#برنامه_ریزی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🎯 در راه رسیدن به #اهداف با موانع بسیاری مواجه خواهید شد.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ لایحه پرادعا
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️سال ها در حوالی ۱۵ آذر ماه کمی این طرف تر یا آن طرف تر عادت کرده ایم خبر لایحه ی تقدیم بودجه سالیانه ی کشور از سوی #دولت به مجلس را از رسانه ها ببنیم و بشنویم. اتفاق بسیار مهمی که تعیین کننده ی بسیاری از مناسبات اجرایی، سیاسی و اقتصادی کشور است و کم و کیف آن مستقیماً بر دستگاه های دولتی، بخش خصوصی و #معیشت مردم اثر می گذارد. نقطه ی قابل توجه در لایحه بودجه که هر سال هم تکرار می گردد ادعاهایی تکراری است که اکثراً غلو بوده و حتی اگر بر روی کاغذ هم پیام خوبی داشته است در عمل اتفاق ویژه ای را رقم نزده است.
▪️برخی از این موارد و ادعاهای واهی که همواره شنیده ایم از این قرار است: بودجه مستقل از نفت، پرهیز از خام فروشی، افزایش اشتغال، توجه ویژه به معیشت مردم، کاهش هزینه های جاری، افزایش اعتبارات عمرانی، کاهنده تورم و موارد فراوانی از این دست که حتماً شما هم گوش تان از ادعاهای تکراری دولت ها در تقدیم این لایحه پر است. آخرین لایحه تقدیمی حسن روحانی به #مجلس نیز از این قاعده مستثنا نیست. لایحه بودجه ۱۴۰۰ هم با ادعاهایی مشابه تقدیم مجلس شده و یک در میان جناب نوبخت در این رسانه و آن رسانه مدح لایحه گویند و با همان ژست #روشنفکری همیشه ادعای انتقادپذیری دولت نسبت به کاستی های آن را مطرح می کنند.
▪️آن چه مسلم است مجلس شورای اسلامی حق دارد نسبت به رد و یا تصویب کلیات #لایحه تصمیم گیری نموده و مواردی را به دولت تکلیف نماید. امری که هر چقدر به دور از مناسبات سیاسی و به صورت حرفه ای و تخصصی صورت پذیرد به کیفی سازی و اصلاح #بودجه سال آینده کمک شایانی خواهد کرد. هر چند قصد ندارم در این نوشتار بودجه تقدیمی دولت برای سال آتی را به صورت جزیی نقد و بررسی کنم اما نکته ی نگران کننده ای در آن وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. مطالعه و بررسی دقیق جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ دولت تدبیر و امید نشان می دهد، که این لایحه با افزایش ۶۰ درصدی هزینهها تنظیم شده است.
▪️این بدان معناست که حداقل ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری #درآمد داریم که راههای پیشنهادی دولت برای جبران این کسری به احتمال بسیار زیاد سبب ایجاد تورم و فشار اقتصادی بیشتر بر مردم می شود. کسری تراز عملیاتی در این بودجه قابل توجه است که به وسیله فروش قابل توجه دارایی ها (نفت و اموال) و استقراض جبران شده است. با فرض خوش بینانه ی تحقق متوسط ۹۰ درصدی درآمدهای دولت، فروش اموال و واگذاری شرکت ها، به علاوه ی فرض صادرات ۸۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات و همچنین فروش کامل ۵۵ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه که در بودجه سال آتی پیش بینی شده است، باز هم چیزی نزدیک به ۵۲۲ هزار میلیارد تومان منابع محقق شده و همچنان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان از #کسری بودجه تأمین نشده می ماند.
▪️مسأله بسیار مهمی که نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز به آن اشاره داشته است. بدون تردید سند بودجه پر اهمیت ترین سند مالی سالانه کشور است که مورد بررسی و تصویب قرار می گیرد. سندی که پیامدهای مستقیم و بسیار جدی برای سایر متغیرهای اقتصاد کلان و وضعیت #رفاهی و تورمی مردم به دنبال دارد و پیامهای داخلی و خارجی بین سطوح آن در همه کشورهای جهان همواره مورد توجه بوده است لذا ضرورت دارد قبل از تصویب نهایی و ابلاغ آن تعاملات کارشناسی بین دولت و مجلس به دور از هیجانات سیاسی صورت پذیرد تا آن چه سرنوشت #اقتصادی کشور برای سال آینده را رقم می زند بر مبنای دانش و منطق اجرایی گردد.
✍ منبع: هفته نامه نخست، مورخ پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹، شماره ۸۵۳
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
#مهارت_آموزی
#Skill_Training
💢 تعریف مهارت:
مهارتها در شغلها و حرفههای مختلف متفاوتاند، پس نمیتوان برای آنها تعریف واحدی در نظر گرفت؛ اما یک روانشناس به نام ای.آر.گاترى (Edwin Ray Guthrie) مهارت را به گونهای تعریف کرده است که همه مشخصههای مهم آن را شامل میشود. طبق این تعریف، مهارت قابلیتی است که با اطمینان معین و صرف حداقل انرژی یا زمان کاری به نتیجه برسد.
💢 مهارت آموزی چیست؟
▪️مهارت آموزی به معنای فعالیتهای آموزشی برای فراگیری تخصصها است. مهارت آموزی، عادت دادن افراد به انجام دادن کارها از طریق تمرین، تکرار، کارورزی و بهدست آوردن شناخت و آگاهی از طریق عمل است؛ که فرد را برای شغل جدید حاضر میکند. این تواناییها ممکن است فقط برای کسبوکار نباشند؛ اما با بهدست آوردن آنها فرد مسیر درست زندگی خود را پیدا کند.
▪️مهارت آموزی میتواند شامل ایجاد روابط بین فردی مناسب، انجام فعالیتهای اجتماعی و تصمیمگیری صحیح باشد؛ همچنین به ارتقا سطح سلامت رفتاری جامعه کمک میکند و به عنوان یک ابزار، در جهت پیشگیری از آسیبهای روانی و اجتماعی استفاده میشود. هدف اصلی مهارت آموزی این است که فرد را توانمندتر کند.
💢 نقش مهارت آموزی در رونق اشتغال و کارآفرینی:
▪️مهارت، یک توانایی است که ما برای رسیدن به نتیجهای که از قبل تعیین شده تلاش زیادی میکنیم. مهارت الزاما ذاتی نیست، بلکه اکتسابی است پس برای دستیابی به آن به آموزش خاصی نیاز داریم که به آن مهارت آموزی میگویند. مهارتها شامل ۲ دسته هستند؛ مهارتهای حوزه عمومی مانند مدیریت زمان، کار گروهی، رهبری و مهارتهای حوزه تخصصی مانند مهارتهای فنی و حرفهای خاص هر شغل.
💢 اهمیت مهارت آموزی:
▪️امروزه با افزایش تعداد دانشگاههای غیردولتی در کشور و عدم آموزشهای درست به دانشجویان، بسیاری از آنها بیکار هستند و نمیتوانند در رشتهای که تحصیل کردهاند، فعالیت کنند. متاسفانه نظام آموزشی کشور بهصورت سنتی است؛ به گونهای که آموزگار بهصورت تئوری درس میدهد و دانشآموزان یا دانشجویان مهارتهای عملی برای چیزی که یاد میگیرند را ندارند. در صورت آموزش مهارتهای عملی در همه رشتهها، افراد سریعتر وارد بازار کار میشوند و شغل مورد نظر خود را پیدا میکنند. مهارت آموزی باعث کسب مهارتهای عملی لازم در راستای علم و دانش فراگرفته شده افراد میشود؛ پس آنها را در رسیدن به اهداف خود یاری میکند و باعث رونق شغلی، اقتصادی و توسعه منابع انسانی کشور میشود.
▪️هدف از این آموزشها افزایش دانش، مهارت، قدرت درک و انجام مطلوب کارها است؛ از سازمانها انتظار میرود با ارائه آزمونهای مهارتی برای توسعه اشتغال و رفع بیکاری تلاش بیشتری کنند. به همین علت اولویت مهم در سرمایهگذاریهای آموزشی، توسعه آموزشهای مهارتمحور است و از سوی نهادهای بینالمللی مثل یونسکو، یونیواک و بانک جهانی به عنوان یک استراتژی مهم در کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شده است. در کشورهای توسعه یافته، دانشآموزان پس از فارغالتحصیلی علاوه بر مدرک مهارتهای لازم در رشته تحصیلی خود را دارند.
💢 ۱۸ سرفصل مهارتآموزی:
▪️مهارت آموزی نقش مهمی در توسعه فردی و پیشرفت کشور دارد. ۱۸ مورد از شناختهشدهترین مهارتها عبارتاند از: جوشکاری، خیاطی، برنامهنویسی، عروسکسازی، سفالگری، نویسندگی، نقاشی، خوانندگی، نوازندگی، بازیگری، گویندگی، بازاریابی، رانندگی، آشپزی، شیرینیپزی، مدیریت، سفرهآرایی، آرایشگری.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#عدالت به معنای #برابری نیست. گاهی برقراری عدالت مستلزم #نابرابری است.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ چطور یک ذهن بسته را باز کنیم؟
قبل از هر چیز، از صحت تغییری که میخواهید انجام دهید اطمینان حاصل کنید، ممکن است اصلا پیشنهادتان نواقصی داشته باشد و حق با فردی باشد که با آن مخالفت میکند. در مثالی که در بالا ذکر کردیم، ممکن است حق با مدیرعامل باشد که پیشنهاد شما را نمیپذیرد، شاید دلایلی دارد که شما از آنها اطلاعی ندارید بنابراین اصرار زیاد میتواند دلیلی بر نادانی باشد.
💢 راهکارهای گشودن ذهنهای بسته:
با این حال، اگر ایدهتان خوب و اصرارتان بهجا باشد، راههای زیادی برای باز کردن ذهنی که به نظر بسته میرسد وجود دارند. به هر حال، بهتر است این نکته را درک کنید که بهترین راه این است که در برخورد با این افراد صبور باشید. از دیگران انتظار نداشته باشید که یک شبه تغییر کنند. اگر آهسته و قدم به قدم پیش بروید، ممکن است شانس بیشتری برای همراه کردن آنها با خود داشته باشید. این کارها را انجام دهید:
▪️از دیگران بخواهید که ذهنشان را باز نگه دارند:
قبل از اینکه بحثی را آغاز کنید، از طرف مقابل بخواهید قبل از اتخاذ هرگونه تصمیمی، به دیدگاه شما خوب فکر کند. این راهکار شاید ساده به نظر برسد، ولی خیلی مؤثر است. خیلی از مواقع سخنرانان از مردم نمیخواهند که توجهشان را به صحبتهای آنها جلب کنند. اما اگر از آنها تقاضا کنید، احتمال اینکه قبل از اتمام حرفتان آن را رد کنند، کمتر میشود.
▪️شواهد محکمی ارائه دهید:
از بحث و جایگاه خود پشتیبانی کنید. مردم بیشتر پذیرای آمار و ارقام واقعی هستند تا جملات کلی و غیرواقعی. مثلاً، اگر به تیمی بگویید که فرآیند جدید بهرهوری آنها را افزایش میدهد، یک جملهی کلی است. اما اگر بگویید فرآیند جدید هفتهای دو ساعت از کار دفتری آنها را کاهش میدهد، ممکن است حتی اگر تردید هم داشته باشند، به حرفتان گوش دهند.
▪️گزینهی دیگر را مورد بحث قرار دهید:
اگر سعی دارید مردم را قانع کنید که یک مسیر خاص را طی کنند، پس برایشان توضیح دهید که اگر مسیر دیگر را انتخاب کنند چه پیش خواهد آمد. در این روش هدف شما این است که نتایج منفیای که ممکن است در گزینهی دیگر وجود داشته باشد را به آنها یادآوری کنید، و نه اینکه آنها را قانع کنید که مسیر شما را انتخاب کنند.
▪️زمانتان را در نظر بگیرید:
وقتی حس فوریت و اضطرار وجود داشته باشد، مردم خیلی بیشتر مایل هستند به ایدههای جدید گوش دهند و تغییر ایجاد کنند. مثلاً وقتی شرکت با کمبود شدید بودجه مواجه است، راحتتر میتوانید دربارهی کم کردن هزینهها صحبت کنید و وقتی مشتریان را از دست میدهید راحتتر از زمانی که فروش خوب است، میتوانید افراد را قانع کنید که کیفیت محصولات باید بهبود پیدا کند. (به یاد داشته باشید، گاهی باید خیلی جلوتر از زمان خود را ببینید و مطابق با آن دست به عمل بزنید. فقط دقت کنید که قانع کردن مردم دربارهی چیزی که برخلاف تجربهی فعلیشان است کار دشواری است.)
▪️بر فواید آن برای دیگران تمرکز کنید:
مردم معمولا میخواهند بدانند چه فوایدی نصیبشان خواهد شد. به آنها بگویید ایده، محصول، فرآیند یا استراتژی کسبوکاری که ارائه میدهید، در زندگی آنها چه تغییری ایجاد خواهد کرد. برای جلب توجه مردم، به علاقهشان توجه کنید، اشتیاق ایجاد کنید و آنها را وادار به انجام اقدام بهخصوصی کنید.
▪️ایدهی خود را به صورت تغییری کوچک ارائه دهید نه یک تغییر اساسی:
دقت کنید مردم چطور راحتتر هستند و بعد، ایدهی خود را به عنوان یک تغییر جزئی از روشی که فعلا کارها را انجام میدهند به آنها معرفی کنید و نه ایدهای کاملاً جدید یا تغییری اساسی. این کار به آنها کمک میکند راحتتر ایده را بپذیرند. این یک رویکرد آهسته و قدم به قدم برای متقاعد کردن آنهاست. هرچقدر تغییر جزئیتر باشد، مردم راحتتر با آن کنار میآیند. مثلاً، اگر فردی از شما بخواهد گزارشی را کاملاً از اول بازنویسی کنید، قطعاً ناراحت میشوید و حتی ممکن است این پیشنهاد را رد کنید. اما اگر به شما گفته شود که گزارش فقط احتیاج به مرور دارد، راحتتر میپذیرید که آن را تغییر دهید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آماده انقلاب در صنعت #واقعیت_افزوده باشید:
🎞 کپی کردن اشیای واقعی با تلفن همراه و ارسال کردن در نرم افزار فتوشاپ با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ گوارای وجود دل های عاشق
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ لطف مکرر می شود وظیفه ی مقرر و محبت بی انتها می شود نمک دریا؛ فراوان و شور و کم ارزش. پس آن را به راحتی پای کسی که قدرش را نمی داند نریزید، برای آن که شایستگی اش را ندارد خرج نکنید و آن را که در اندازۀ شما نیست به حریم پاک دل خود راه ندهید. خریدار کسی باشید که ارزش محبت شما را می داند و لبخند نرم و سلام گرم شما را ارج می نهد، برایتان احترام قائل است، قدرتان را می داند، دل شما را به دست می آورد و برای شادی شما از دایره راحتی خویش خارج می گردد. غیر از این باشد شمع سوزانی می شوید که به عشق کرم ابریشم می سوزد و آب می شود نه پروانه ای زیبا و شیدا.
⛱ اینها که گفتم بدان معنا نیست که محبت و مهربانی را در بازار دل داد و ستد کنید و آن را به چشم کالا ببینید بلکه منظور این است که قبل از هر کسی خود برای عواطف گرم وجودتان احترام قائل باشید و آن را خرج دل های سنگ و سرد نکنید. ما که جوانی را پای عاشقی دادیم و رفت اما شما خوب بدانید که ظرف دنیا کوچک است و بسیاری از آدم ها قدر محبت نمی دانند و فارغ از این ماجراها هستند. اکنون که به پایان کوچه های بی قراری رسیده ام می فهمم که او فرزند لوس عاشقانه های من شد و من کودکی افسرده برای بی محبتی های او.
⛱ هر چند دل نرم ما نه سرد می شود نه سخت اما عقل سلیم افسارش را به دست می گیرد و از او می خواهد که قدر خودش را بیشتر بداند و آدم های مغرور و بی عاطفه را به حال خود رها کند تا از اهل دنیا فارغ شود و در ملکوت آسمان ها پرواز کند و زنگار دل را صیقل دهد. که اینجا هنگامۀ رستگاری دل های پاک و بی قرار است؛ حلاوت وصال معبود گوارای وجود دل های عاشق.
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
استخدام بیش از حد مدیران زن در شهرداری پاریس
▪️#شهرداری_پاریس به دلیل استخدام بیش از حد زنان در پستهای بالای مدیریتی در سال ۲۰۱۸، ۹۰ هزار یورو جریمه شد. #ان_ایدالگو، شهردار پاریس روز سه شنبه ۱۵ دسامبر (۲۵ آذر) در نشست شورای شهر پاریس با اعلام این موضوع، این تصمیم علیه شهرداری را «پوچ»، «ناعادلانه»، «غیرمسئولانه» و «خطرناک» خواند.
▪️ایدالگو با محکوم کردن این تصمیم دولتی گفت: «همه ما باید موضوع انتصاب زنان را با جدیت و قاطعیت به پیش ببریم زیرا شکاف (جنسیتی) در پستهای مدیریتی در تمام فرانسه همچنان زیاد است و این عقبماندگی باید جبران شود. بله، برای پیش بردن این موضوع و رسیدن به برابری (جنسیتی) دقیقا باید گامها را پرشتابتر کرد و همچنان زنان بیشتری را به مدیریت گماشت. من حتی دارم نامگذاری خیابانها به نام زنان را هم افزایش میدهم.
#خبرنگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
برای #موفقیت بر #اهداف تمرکز کنید نه موانع.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#اثر_طیفی_هدف
هرچه به #هدف نزدیک تر شویم انگیزه بیشتری برای رسیدن به آن پیدا می کنیم. مثل پیدا کردن آخرین تیکه پازل، آخرین سر سرنخ راز قتل در اتاق فرار، آخرین فصل کتاب یا آخرین دور دو ماراتون؛ همگی سبب می شوند انگیزه بیشتری برای تمام کردن کار پیدا کنیم که به این پدیده «اثر طیفی هدف» می گویند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
عوامل مخرب رابطهها و راهحل آنها
✍ #جان_گاتمن
جان گاتمن و همکارانش چهار عامل مخرب رابطه را به دسته های زیر تقسیم کردند:
① عیب جویی:
▪️ایراد گذاشتن روی طرف مقابل.
② تدافعی بودن:
▪️سنگر گرفتن.
▪️ادعای بیگناهی و بیتقصیری.
③ تحقیر:
▪️رفتار تحقیر آمیز.
▪️چشم غره رفتن.
▪️توهین.
④ دیوارکشی:
▪️بحث راه انداختن و بعد کنار کشیدن از طرف مقابل.
💢 عوامل مخرب رابطه ها و راه حل آنها:
① #عیب_جویی:
▪️بدون ایراد گرفتن شکایت بکن.
▪️جای نشانه گرفتن طرف مقابل راجع به خودت صحبت کن.
② #تدافعی_بودن:
▪️مسئولیت بخشی از مشاجره را بپذیر.
③ #تحقیر:
▪️احترام را نگه دار.
▪️قدر چیزهای کوچک را بدان.
④ #دیوارکشی:
▪️به خودت برای آرام شدن زمان بده.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛏 میز تختخوابی
🎞 #میز_تختخوابی محصولی خلاقانه تولید شرکت ژاپنی #تانکو می باشد. این میز قابل تنظیم است و می توان به وسیله آن یک ایستگاه راحت و مجهز کاری برای خود فراهم ساخت.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
⏰ مهمترین عوامل اتلاف وقت
1⃣ تلویزیون و شبکههای اجتماعی
2⃣ به تعویق انداختن کارها
3⃣ فقدانتوانایی و مهارت "نهگفتن"
4⃣ کمال گرایی
5⃣ انجام همزمان چند کار
6⃣ نگرانی بی مورد
#مدیریت_زمان
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
اشتباهات تازهکارها
💢 افرادی که در کسب و کار تازه شکست می خورند چه اشتباهاتی انجام می دهند؟
1⃣ سعی میکنند قبل از ارائه، بهترین کار را تحویل دهند.
2⃣ سعی میکنند همه کار را خودشان انجام دهند.
3⃣ از مشتری های احتمالی نظر سنجی نمی کنند.
4⃣ فکر میکنند کسبوکار فقط سایت داشتن است.
5⃣ به ایده کسب و کارشان علاقهای ندارند.
6⃣ اول کار کلی پول خرج میکنند.
7⃣ از امروز شروع نمیکنند.
8⃣ برنامهریزی نمی کنند.
9⃣ از بقیه تقلید میکنند.
🔟 تنها کار میکنند.
✍ منبع:
www.classycareergirl.com
#کارآفرینی
#کسب_و_کار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
هر کاری را که انجام میدهیم نتیجه آن به خودمان باز میگردد.
#کارما
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#ماتریکس_اولویت_بندی_فعالیت_ها
1⃣ پروژه بزرگ:
این کار تاثیر زیادی داره اما تلاش بیشتری میخواد،میتونی از پسش بربیای؟
2⃣ برد سریع:
این کار تاثیر زیادی داره و تلاش کمی میخواد، توی برنامت بگنجونش.
3⃣ وقت تلف شده:
این کار تلاش زیادی میخواد و تاثیر کمی داره، این کار به برنامت تعلق نداره.
4⃣ تمام کنید:
این کار تلاش کمی نیاز داره و اثر کمی هم داره وقت اضافه میاری.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar