✍ بزرگترین اشتباهات در شروع یک کسب و کار
① تولید محصولی که بازار نیاز ندارد
② عدم سرمایه گذاری روی بازاریابی
③ گوش ندادن به نظرات مصرف کننده
④ استخدام نکردن افراد لایق، باهوش و خلاق
⑤ نداشتن برنامه و چشم انداز
⑥ تحلیل نکردن رقبا
#کسب_و_کار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#دو_قطبی_سازی
🔴 به راستی چه کسانی لز دو قطبی سازی در جامعه سود می برند؟
به گزارش #خبر_آنلاین، مالکیت کانال های هواداری پرسپولیس و استقلال ظاهراً در اختیار یک نفر است. همین اتفاق به سوژه ای برای محمدرضا میرشاه ولد #کاریکاتوریست خوش ذوق #خبر_ورزشی تبدیل شده است.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
حکایت تلخ فرار مغزها و سرمایه ها
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۷۱
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
حکایت تلخ فرار مغزها و سرمایه ها
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️علیرغم تمام محدودیت هایی که در کشور وجود دارد اگر توان و سرمایه داخلی به همراه اندیشه و کار ایرانی به صورت متمرکز و حداکثری در کشور مورد بهره برداری و هدایت قرار می گرفت امروز شاهد رونق چشمگیری در همه زمینه ها بودیم. ایران کشوری ثروتمند است و مردمان ایران از سرمایه های سرشار طبیعی، ذهنی و حتی مادی برخوردار هستند اما چه چیزی باعث شده که سطح #رفاه_عمومی در کشور پایین باشد و یا بیشتر مردم پایین تر از سطح و شأن خود زندگی کنند و آن چه از رونق، پیشرفت و تکنولوژی را که شایستگی اش را دارند و می بایست از آن بهره مند باشند را درک نکنند.
▪️بدون شک ما در سازماندهی و بسیج منابع و امکانات در کشور دچار خلأ جدی و یا حتی وادادگی هستیم. نشان به آن نشان که سال هاست اندیشمندان، نخبگان، برگزیدگان و شایستگان عرصه های مختلف علمی از کشور مهاجرت می کنند و به آن عنوان فرار مغزها را اطلاق کرده ایم و دست روی دست گذاشته و این فاجعه عظیم را تنها نظاره می کنیم و از هر کار قابل توجه و مؤثری که مانع این امر شود دریغ نموده ایم. بنیاد ملی نخبگان تشکیل داده ایم، وزارت جوانان ایجاد کرده ایم، معاونت علمی و فناوری در جایگاه #ریاست_جمهوری راه اندازی شده است اما کماکان در آن حد قرار نگرفته ایم که زمینه را برای فعالیت مؤثر، ارزش آفرینی و واگذاری عرصه های تصمیم گیری به نخبگان کشور فراهم آوریم.
▪️#نظم_فرآیندی، کاهش بوروکراسی، پرداخت هزینه های تولید علم، حمایت از نوآوری و دانش آفرینی و تأمین رفاه نخبگان از حداقل های لازم در این راستا است که بی شک هزینه های آن در برابر منافعی که می توانست نصیب کشور نماید بسیار رقم ناچیزی بوده و هست. اما چه می شود کرد که ما در سطح صاحبان تصمیم با اختلال نگرشی در این زمینه مواجه هستیم که ارزش واقعی حمایت و سرمایه گذاری در این امر را نمی دانند. همین مسأله در ارتباط با صاحبان ثروت و سرمایه، کارآفرینان و تولیدگران نیز وجود دارد. آن هایی که سرمایه های سرشار ریالی و ارزی دارند کمتر از آنچه باید در داخل کشور آن را صرف رونق و پیشرفت داخلی می کنند.
▪️شما بهتر از من می دانید با #تصمیمات_سطحی و به دور از تدبیر چه آسیبی به اعتماد عمومی در این زمینه ها رسانده ایم که بسیاری از صاحبان سرمایه تصمیم به خروج داشته هایشان از کشور گرفته و با خود میلیاردها دلار ارز را خارج کرده اند. شاید آن از خدا بی خبرانی که در جریان رونق بورس اعتماد عمومی به ارزش آفرینی در بازار سرمایه را به تاراج دادند هیچگاه از عمق آسیبی که به کشور رسانده با خبر نشده اند چون عقل و درک درستی از این امر ندارند. اما با کج اندیشی و سو نیت فضایی که می توانست سبب رونق در تولید و سرمایه کشور شود را به محیطی نا امن تبدیل نموده و میلیاردها تومان ثروت عمومی را به یغما بردند.
▪️به هر حال این چنین اتفاقات و تصمیماتی که در این سطح و بدین صورت اتخاذ می شود امنیت سرمایه گذاری و انگیزه فعالیت را در کشور از بین می برد و سبب می شود حجم وسیعی از سرمایه های ملی که می توانست سبب رونق کشور گردد خارج شده و منافعش به بیگانگان تعلق گیرد. تا از این دیرتر نشده باید به خود بیاییم. اکنون که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم باید در میان نامزدها به دنبال افرادی باشیم که اولاً برای پیشرفت و رونق کشور #حس_مسئولیت و تعهد واقعی دارند، ثانیاً استعداد و توان داخلی را باور دارند و ثالثاً همه جانبه از آن حمایت می کنند.
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۷۱
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ به من اندکی فرصت بده
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ نه قهرم، نه کینه ای به دل دارم، نه دنبال انتقام گرفتن هستم، نه در پی تلافی کردن، اینک مرا با تو سر و کاری نیست، این منم و حال دگرگون خودم، دل متلاطم و نا آرامم که خود را به هر در و دیواری می زند که شاید اندکی التیام یابد. تو هرگز نگران نباش! من از تو گذشتم. البته نه این که فکر کنی بخاطر تو، نه! این خصلت من است. اصولاً اهل اَرّه دادن و تیشه گرفتن نیستم، کش نمی دهم، دنباله کشی نمی کنم، فقط در خودم فرو می روم، بیشتر فکر می کنم و راه آسیب پذیری دوباره را می بندم. شاید باید در بعضی چیزها هم تجدید نظر کنم.
⛱ اکنون این منم تنها با خودم که دیگر به تو نمی اندیشم، با تو سر و کاری ندارم، قلبم جریحه دار شده، دلم شکسته، خاطرم مکدر شده، بهت زده ام و چنان آواری از ناباوری رفتار و کلامت بر سرم فرود آمده که شاید مدت ها طول بکشد تا خویشتن را پیدا کنم. نه ناامیدم، نه زود رنج، نه کینه توزم نه خشمگین، فقط و فقط آزرده ام، بسیار بیشتر از آنچه فکرش را بکنی. پس لطفاً مدتی مرا رها کن، دست از سرم بردار، به من فرصت بده، کاری به کارم نداشته باش تا خودم را جمع و جور کنم، دوباره بسازم و بتوانم با این موضوع کنار بیایم تا تو را کنار نگذارم!
⛱ من به باورهای خودم تعلق دارم و تو به باورهای خودت. در قاموس ذهنی من محبت کردن بده و بستانی نیست، خوب بودن شرط و شروط ندارد، چهار صباح عمر دنیا ارزش آزار رساندن و دل شکستن ندارد، تلافی کردن انسانی نیست. من به شدت باور دارم کسی هست که همه چیز را خوب می بیند، عادلانه قضاوت می کند، حق را به حق دار می رساند و تاوان دل های شکسته، بغض های در گلو مانده و اشک های به ناحق ریخته را به سختی می ستاند. هم او که قرار دل های بی قرار است و امید انسان های بی پناه که به جای همه نداشته هایم مرا از مهر ثابت و عشق پایدار خود ثروتی عظیم بخشیده است.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ جای نگرانی دارد
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_قدس،
🔻پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۹۵۳۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ جای نگرانی دارد #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_قدس، 🔻پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره
✍ جای نگرانی دارد
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️نه یک بحث سیاسی است نه حکومتی، نه سخن از میدان است نه دیپلماسی، نه مختص داراست نه فقیر این مسأله یک امر مهم و طبیعی است که هر چند هیچ یک از موارد ذکر شده نیست ولی بر همه ی آن ها و آینده ی کشور و سبک و #سطح_زندگی مردم مستقیماً اثرگذار است. بحث سقوط بی سابقه تولد و صعود چشمگیر سالمندی در کشور مقوله ای است جدی که قبل از این که هر عنوانی بشود به آن اطلاق کرد با تداوم، رفاه و کیفیت حیات زندگی بشر به صورت مستقیم ارتباط دارد. چند سالی از اعلام نگرانی رهبر انقلاب در ارتباط با معضل پیش روی جمعیت کشور و سیاست ناصحیح کنترل جمعیت می گذرد.
▪️در همین رابطه کارشناسان جمعیت نسبت به کاهش زاد و ولد و پیر شدن جمعیت کشور هشدار می دهند. زیرا با ادامه روند فعلی ضمن پیر شدن جمعیت، در آینده نیروی کار به اندازۀ کافی وجود نخواهد داشت. بانک جهانی چند سال قبل در گزارشی نسبت به سرعت بالای پیر شدن جمعیت در ایران هشدار داده است. این گزارش اعلام می دارد؛ ایران، هند، سنگاپور و تایلند با حفظ روند فعلی در آینده نزدیک با پیری شدید جمعیتی مواجه خواهند شد. بر اساس پیش بینی بانک جهانی نمره ایران در شاخص وابستگی سالخوردگی تا سال ۲۰۵۰ پنج برابر خواهد شد. این بدان معناست که نسبت #جمعیت_غیرفعال ایران به جمعیت فعال طی ۳۸ سال آینده ۵ برابر می شود.
▪️زمانی که نمره کشوری در این شاخص بالا باشد یعنی این که #جمعیت_فعال کشور برای تامین نیازهای افراد سالخورده باید بار زیادی را تحمل کند. مسلماً در هر کشوری جمعیت جوان، خلاق، سالم، بانشاط و تحصیل کرده عامل اساسی توسعه و پیشرفت آن کشور محسوب می شود. به هرحال پدیده سالخوردگی واقعیتی غیر قابل انکار می باشد. لذا بهتر است به جای موضع گیریهای تند در قبال اصل موضوع، با پذیرش آن به عنوان یک واقعیت و به دور از شعارهای احساسی در یک حرکت جمعی سعی کنیم تا فرصتهای اعتلای ایران را از دست ندهیم. البته باید به این موضوع مهم نیز توجه کرد که برخورداری از زندگی با سطح کیفی قابل قبول حق مسلم هر ایرانی است.
▪️از این رو نمی توان انتظار داشت که بدون کاهش نرخ بیکاری، ارتقا #کیفیت_زندگی، افزایش سرانه در آمد و ایجاد امکانات مناسب میل به باروری افزایش یابد. اگر کاهش میزان باروری را به عنوان یک تهدید تلقی میکنیم و بهدنبال افزایش باروری هستیم باید زیرساختها را نیز برای تازه واردین تا قبل از به دنیا آمدنشان فراهم کنیم. وگرنه همچون سالهای نخست بعد از انقلاب با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.
▪️امروزه مقوله ی جمعیت، تنها خودش به عنوان یک موضوع مجرد مطرح نیست؛ بلکه این امر یک مسأله سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی بسیار گسترده و پیچیده است که باید به همه جوانب آن به صورت جامع و صحیح نگریسته شود. بر این اساس با درنظرداشتن نقش ایجابی عامل #جمعیت در پیشرفت کشور، لازم است برنامهریزیهای جامع برای رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور متناسب با سیاستهای جمعیتی انجام پذیرد.
✍ منبع: #روزنامه_قدس، پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۹۵۳۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اندک اندک جمع مستان می رسد!
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه نخست،
🔻۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۷۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اندکاندک جمع مستان می رسد!
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️آقایان، مدیران، عزیزان، بزرگواران، صاحبان مناصب و سروران ارجمند همه و همه، هر کسی فکرش را می کردیم یا نمی کردیم شکر خدا به صحنه آمد و همین گام اول #انتخابات که ثبت نام باشد چنان باشکوه برگزار شد که دلمان حسابی قرص گشت و به نتایج آن امیدوار و دلخوش. یک نگاهی به لیست نامزدها بکنید شاید غیر از حافظ شیرازی و یکی دو نفر دیگر تمامی کسانی که این چند ماه اخیر گمان می رفت در انتخابات ثبت نام کنند، شکر خدا ورود پیدا کردند، چشم دشمنان را کور نمودند و چنان تنوری داغ کردند که نگو و نپرس.
▪️ما مردمان عادی هم در برابر ژن های خوب کاری از دستمان ساخته نیست جز اینکه یا دعا کنیم یا نفرین! پس از سویدای جان از خدای مهربان می خواهیم انشالله آن هایی که به قصد خدمت و نجات ملت از این شرایط نابسامان به صحنه آمده اند در صدر نشینند و الهی آن هایی که برای مطامع دنیا و #قدرت_طلبی وارد کارزار انتخاباتی شده اند قلم های پایشان بشکند و امیدشان ناامید گردد! آمین یا رب العالمین! هر کدام با کوله پشتی بزرگی از وعده های زیبای و دلنشین. خصوصاً با چند رویکرد و رفتار ویژه:
▪️اول اینکه شکر خدا تقریباً تمامی داوطلبین در هر منصب و جایگاهی که قرار دارند (حتی آن عزیزی که الان در جایگاه معاون اول رئیس جمهور قرار گرفته است) چنان از وضعیت موجود ناله می کنند و به آن می تازند که انگار آن ها در بروز چنین اوضاعی هرگز نقشی نداشته و اشخاص دیگری از #بیگانگان بر کار سوار بوده و مملکت را خصوصاً از نظر فساد اداری و اقتصادی به اینجا رسانده اند و آن ها کلاً بی تقصیر هستند. و هیچ سخنی از پاسخگویی و مسئولیت پذیری نیست.
▪️دوم بحث #کاندیدای_پوششی (یا فدایی) است که خصوصاً از دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری موضوع آن بیشتر مورد توجه و استقبال احزاب و جریان های سیاسی قرار گرفته و از همین الان کاملاً مشخص است که چند نفری خودشان هرگز ادعایی برای ریاست جمهوری آینده ندارند بلکه به صورت برنامه ریزی شده جان نثار رئیس جمهور بعدی هستند و به عضویت در کابینه آینده هم رضایت کامل دارند. که البته تعداد این چند نفر بسیار بیشتر از داوطلبین واقعی است.
▪️سوم درد همیشگی انتخابات ماست. تقریباً هیچ یک از کاندیداهای محترم نتوانستند اشاره ای به کلیاتی از یک برنامه مشخص و مدون داشته باشند. به نظر می رسد باز هم همین کل کل های سیاسی و شعارگونه و هیجان انگیز ابزار اصلی رقابت های انتخاباتی است نه برنامه و هدف مدون و در شأن این جایگاه. البته کمی شاید برای این ادعا زود باشد ولی وقتی سخنان برخی مثل پادگان و دادگاه یا #فلسفه_بافی را مرور می کنیم گویی بیشتر رویکرد نفی دیگری است تا اثبات خویشتن.
▪️چهارم برخی با آن که از سوابق خودشان کاملاً باخبرند و حتی در #وجدان بیدارشان کوچکترین احتمالی برای تأیید صلاحیت نمی بینند فقط آمده اند دوبهم زنی کنند و فضا را آلوده و تخریب نمایند. مثل آن چهره منفور کاملاً سیاسی که سال ها سابقه زندان علیه نظام دارد یا همانی که دوره ریاست جمهوری و خصوصاً سخنان و رفتارهای دور از عقل بعد مسئولیتش کاملاً شفاف است ولی وارد عرصه شده تنها با نیت برهم زدن بازی و ایجاد جنجال و مطرح کردن مجدد خود.
▪️بهر حال این دوره انتخابات #ریاست_جمهوری به دلیل کارهای بر زمین مانده مثل برجام و تحریم، بی کفایتی مدیریتی و فساد اداری حاکم در کشور، طمع بیش از پیش بیگانگان و فتنه انگیزی کاملاً شفاف عده ای از خواص بسیار حساس و پیچیده است. پس ضرورت دارد مردم باهوش تر از همیشه در صحنه حاضر باشند و هرگز بازیچه این گونه رفتارهای خواص قرار نگیرند تا با برگزاری انتخابات باشکوه و انتخاب صحیح زمینه تشکیل دولتی مقتدر را فراهم نمایند.
✍ منبع: #هفته_نامه نخست، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، شماره ۸۷۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ حال من خوب است
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ حال من خوب است، خیلی خوب! البته هم درد دارم هم غصه، هم کمبود دارم هم محدودیت، هم گله دارم هم شکایت ولی باز هم حالم خوب است. می دانید چرا؟ چون به تکالیفم عمل می کنم، کسی را آزار نمی دهم، بدی را با بدی جواب نمی دهم، کینه احدی را به دل نمی گیرم و از همه مهم تر دلم گرم است، اطمینان دارم و امیدوارم به کسی که همه جوره پای خوب و بدم ایستاده، هوایم را دارد و در برابر تمام نامهربانی ها عاشقانه و راغبانه مرا حمایت می کند و در آغوش می کشد.
⛱ نمی دانید چه حسی دارد وقتی یکی درگوش هایت کلامِ محبت نجوا می کند، دوستت دارد و آرام و با وقار برایت این گونه سرود مهربانی زمزمه می کند؛ عزیز من! آرام باش، غمی به دل راه نده، تردید نکن و استوار و باشکوه به سمت خواسته هایت حرکت کن. نمی دانید چه حال عجیبی است قدرتمندی بی همتا بگوید: هوایت را دارم. بال در می آوری، پرواز می کنی و گمان می بری گوی قدرت و شانس را در جیب هایت گذاشته اى و شکست ناپذیری. آن چنان گام هایت استوار می شود و عزمت جزم که انگار احدی یارای مقابله با تو را ندارد.
⛱ او مرا هر شب صدا می کند، مهربانانه سرم را در آغوش می گیرد، نوازش می کند، می بوسد و می گوید عزیز من! نگران نباش! من همه جوره با تو هستم و تو را به جایی می برم که تمام دشمنانت حسرت به دل بمانند. مگر نشنیدی یونس(ع) را از شکم ماهی نجات دادم؟ مگر نخواندی ابراهیم(ع) به جای آتش بدخواهان در آغوش من آرام گرفت؟ می دانی چگونه یوسف(ع) را از قعر چاه به پادشاهی رساندم و نام محمد(ص) را در طول تاریخ طنین انداز کردم؟ این منم! مشتاق تو، مهربان تر از پدر و مادر و نزدیک تر از رگ گردن تو. پس سرت را تنها بر شانه های من بگذار. گریه کن. و آنانی که برای رسوایی و آزار تو شرط بسته اند به من واگذار کن تا تو را کفایت کنم.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ بحران جانشینی جمعیت
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻 ۲ خرداد ماه ۱۴۰۰، شماره ۳۳۹۱
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ بحران جانشینی جمعیت #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا، 🔻 ۲ خرداد ماه ۱۴۰۰، شما
✍ بحران جانشینی جمعیت
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️کاهش ۲۵ درصدی زادولدها طی چهار سال و بحران جانشینی جمعیت در ۲۳ استان، ایران را در آستانه یک #فاجعه_جمعیتی قرار داده است. متأسفانه استان خراسان رضوی و مشهد هم در این زمنیه از لحاظ آماری وضعیت خوبی ندارد و همه با هم آگاهانه به سوی بحرانی بزرگ جمعیتی پیش می رویم. قطعاً یکی از بزرگ ترین چالش های کشور در ۱۵ سال آینده این مسأله خواهد بود که اگر اقدامی جدی برای آن صورت نگیرد با چالش های فراوانی مواجه خواهیم شد.
▪️به طور کلی در چند سال اخیر تغییراتی در #جمعیت_ایران به وجود آمده که بسیاری از کشورهای توسعه یافته قبلاً این تغییرات را -که عمدتاً کاهش میزان باروری است- تجربه کرده اند. هر چند در حال حاضر نمی توان نام وضعیت کنونی را بحران گذاشت اما قاعدتاً عدم برنامه ریزی مناسب، فقدان آینده پژوهی و اتخاذ سیاست های جمعیتی اصولی در تداوم این روند می تواند منجر به بروز بحران گردد.
▪️بر این اساس در برنامه اول توسعه پیش بینی شده بود که تعداد شش ونیم فرزند به ۴ فرزند برسد. اما با اجرای شتابزده برنامه های تنظیم خانواده در سال ۱۳۸۵ تعداد فرزندان هر مادر به ۱.۸ کاهش یافت. معمول این است که اگر در هر جامعه ای شاخص باروری کل به ۲ یا ۲.۱ فرزند برسد نرخ رشد آن جمعیت پس از دو دهه صفر می شود. با وجود اینکه از حدود یک دهه پیش میزان #باروری ایران به زیر سطح جانشینی یعنی ۲ فرزند سقوط کرده اما رشد جمعیت ایران هنوز مثبت است.
▪️چرا که حدود ۲۰ تا ۳۰ سال طول می کشد که این وضعیت رشد جمعیت را به صفر برساند. اگر همین روند ادامه یابد در سال ۱۴۲۰ رشد جمعیت ایران به صفر می رسد. پس در حال حاضر بحران جمعیت در ایران وجود ندارد بلکه مشکل کاهش سطح باروری خانواده هاست که نیازمند اتخاذ سیاست های اصولی #تنظیم_خانواده در برنامه های کلان کشور می باشد. شاید بسیاری از افراد مشکلات اقتصادی را بزرگ ترین مانع در این راستا بدانند اما قطعاً این همه ماجرا نیست.
▪️علاوه بر #نابسامانی_اقتصادی در کشور که همگان را با مشکلات معیشتی فراوانی مواجه نموده است مقولاتی همچون پیچیدگی شرایط و عدم توان پیش بینی آینده برای مردم نیز در این امر اثرگذار است. ضمن این که از اثر فرهنگی و رویکرد عمومی جوانان در عدم مسئولیت پذیری برای تولد، پرورش و مشکلات دیگر حاصل از فرزندآوری نیز نمی توان غافل شد. مقوله جمعیت نه سیاسی است نه دولتی یا حکومتی، هر چند بر آن ها اثر می گذارد. فرزند آوری روند طبیعی زندگی انسان هاست که برای شادابی و تداوم حیات جامعه امری ضروری است. پس اگر موانعی در این امر وجود دارد باید به فوریت رفع گردند نه اینکه کار به جایی برسد که مردم قید بچه دار شدن را بزنند.
✍ منبع: #روزنامه_شهرآرا، ۲ خرداد ماه ۱۴۰۰، شماره ۳۳۹۱
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوگل از ابزار پوست شناسی رو نمایی کرده که میتواند با استفاده از #هوش_مصنوعی از طریق عکس در تشخیص بیماری به کاربران کمک کند.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#فناوری_اطلاعات
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرکت oppo از طرح مفهومی #شارژ بی سیم جدیدش رونمایی کرد که برخلاف پدهای شارژ بی سیم حتی با داشتن فاصله چند سانتی متری ان را شارژ کند.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#فناوری_اطلاعات
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚽️ آنقدر ماهر و توانمند باشید که حتی رقبا شما را تحسین کنند.
#کلیپ_کوتاه
#فوتبال_نوشت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 راهی برای غلبه بر حریفان قدرتمند
#کلیپ_کوتاه
#چارلی_چاپلین
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar