1_17803904914.pdf
408.8K
🔶مبلغ فطریه در هر استان
🔺نامه و جدول زکات فطریه برای ماه رمضان سال ۱۴۴۶ق و ۱۴۰۴ش که با تلاش مرکز موضوع شناسی احکام فقهی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و دبیرخانه شورای عالی زکات کشور تهیه شده است، تقدیم میگردد
احکام قبل از منبر یا نماز جماعت
https://eitaa.com/joinchat/664076741C63b08ea77a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴⁉️این صحنه چند می ارزد!؟!
⁉️چقدر تلخ است:
بچه های عرب، لباس عید میخرند و بچه های غزه کفن می پوشند!!😭😭
🇮🇷روز جمعه،روز قدس - حضورمان انتقام این مادران از رژیم پلید اسرائیل است.
#روزقدس
#همهمیآییم
#جمعیترزماخراسانرضوی
#قرارگاهمطالباترهبریومردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😃 به زودی منتظر پخش این سرود از صدا و سیما و همه رسانه ها باشید ...
قاسم نبودی ببینی ...
🗣وعده ی ما راهپیمایی پر شکوه روز قدس
✊️ #همگیمیآییم جمعه ۲۷ رمضان ۸ فروردین #راهپیماییجهانی #رورقدس روز مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
منبر روشمند پانزده دقیقه ای (24).docx
31K
📚 فیش #منبر_روشمند
📎 نوع فایل : word
🔸موضوع:منبر #۱۵دقیقه_ای ایام ماه رمضان
به همراه #روضه کوتاه
#فیش_منبر
کانال تخصصی محتوایی مبلغان(طلاب)
@mohtavayerozeh
روز بیست و پنجم – عبادات قلبی
«سی نغمه از رمضان»
فیش سخنرانی کوتاه - شرح دعای روزهای رمضان المبارک
متن دعا
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مُحِبّا لِأَوْلِيَائِكَ وَ مُعَادِيا لِأَعْدَائِكَ مُسْتَنّا بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنْبِيَائِكَ يَا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِيِّينَ
ترجمه
خدايا مرا در اين روز از دوستدارن دوستانت و دشمن براي دشمنانت قرار بده و از كساني قرار بده كه به سنت نبي خاتمت عمل مي كند اي كسي كه قلب انبيا را نگه داري مي كني
شروع با سوال
وقتی خداوند متعال داستان شتر صالح و کشته شدن آنرا نقل می کنه می فرماید : فَعَقَرُوها فَقالَ تَمَتَّعُوا فِي دارِكُمْ ثَلاثَةَ أَيَّامٍ ذلِكَ وَعْدٌ غَيْرُ مَكْذُوبٍ.( اما) آنها آن را از پاى در آوردند و او به آنها گفت (مهلت شما تمام شده) سه روز در خانههاتان متمتع گرديد (و بعد از آن عذاب الهى فرا خواهد رسيد) اين وعدهاى است كه دروغ نخواهد بود. (65 / هود)
در حالی که در روايات اسلامى مىخوانيم آن كس كه ناقه را از پاى در آورد يك نفر بيش نبود، ولى با اين حال چرا قرآن اين كار را به تمام جمعيت مخالفان صالح نسبت مىدهد و به صورت صيغه جمع مىگويد فَعَقَرُوها . و نه تنها نسبت می دهد، بلکه در عذاب هم همه مخالفان را عذاب میکند، چرا؟ این با عدالت سازگار است که یک نفر مرتکب عملی بشود و همه قوم اون به آتش اون یکی بسوزند؟
امير مؤمنان على علیه السلام جواب این سوال را داده اند آنجا که مىفرمايد:و انما عقر ناقة ثمود رجل واحد فعمهم اللَّه بالعذاب لما عموه بالرضا : ناقه ثمود را يك نفر از پاى در آورد، اما خداوند همه آن قوم سركش را مجازات كرد چرا كه همه به آن راضى بودند
اين به خاطر آن است كه اسلام رضايت باطنى به يك امر و پيوند مكتبى با آن را به منزله شركت در آن مىداند، در واقع توطئه اين كار جنبه فردى نداشت، و حتى كسى كه اقدام به اين عمل كرد، تنها متكى به نيروى خويش نبود بلكه به نيروى جمع و پشتيبانى آنها دلگرم بود و مسلما چنين كارى را نمىتوان يك كار فردى محسوب داشت بلكه يك كار گروهى و جمعى محسوب مىشود.
لذا در دعای امروز هم می خوانیم که اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مُحِبّا لِأَوْلِيَائِكَ وَ مُعَادِيا لِأَعْدَائِكَ چون این محبت به اولیای خدا و دشمنی با دشمنانش ناخدا گاه ما رو در تیم اولیای خدا قرار میده.
اقناع اندیشه با تمثیل
بدون شك آنها كه در برنامهاى شركت دارند و تمام مشكلات و زحمات آن را تحمل مىكنند داراى امتياز خاصى هستند، اما اين به آن معنى نيست كه سايرين مطلقا در آن شركت نداشته باشند، بلكه چه در آن زمان و چه در قرون و اعصار آينده تمام كسانى كه از نظر فكر و مكتب، پيوندى با آن برنامه دارند به نوعى در آن شريكند.
بعنوان مثال در مسابقات جهانی فوتبال، در پیروزی یک تیم چه کسانی شریکند ؟ کار اصلی رو اون فوتبالیستی انجام میده که گل میزنه، اما اون تماشاچی هایی که توی ورزشگاه دارند تشویقش میکنند هم شریکند. لذا اساسا امروزه روی تشویق تماشاچی ها دارند سرمایه گذاری میکنند.این فوتبالیست با اون تشویق هاست که احساس حامی پیدامیکنه و اون حمایتها جسارت گل زدن رو به ورزشکار میده . حتی بالاتر اینکه اون فوتبالیست میدونه که چند میلیون آدم الان دارند از طریق تلویزیون تو کل دنیا بازی رو دنبال میکنند و از این بازیکن حمایت میکنند ، همین بالاترین انرژی و جرأت رو میده. لذا تمام حامیان این بازیکن در سرتاسر دنیا در گلی که او زده شریک خواهند بود. بنابراین اگه کسی که میخواد گناهی مرتکب بشه یا کار خیری رو انجام بده ، احساس وجود حامی در اطرافیان و حتی در دورترین نقطه دنیا هم جرأت ارتکاب عمل خیر یا شر رو میده و الا انسانی که تنها باشه هیچ وقت جسارت چنین ارتکابی رو نخواهد داشت.
ضمن اینکه اين مساله كه شايد در هيچيك از مكاتب جهان نظير و مانند نداشته باشد بر اساس يك واقعيت مهم اجتماعى استوار است و آن اينكه كسانى كه در طرز فكر با ديگرى شبيهند هر چند در برنامه معينى كه او انجام داده شركت نداشته باشند اما به طور قطع وارد برنامههاى مشابه آن در محيط و زمان خود خواهند شد، زيرا اعمال انسان هميشه. پرتوى از افكار او است و ممكن نيست انسان به مكتبى پاى بند باشد و در عمل او آشكار نشود.لذا در روایت اومده که حضرت على علیه السلام فرمود:
الراض بفعل قوم كالداخل معهم فيه و على كل داخل فى باطل اثمان اثم العمل به و اثم الرضا به : كسى كه به كار گروهى راضى باشد همچون كسى است كه با آنها در آن كار شركت كرده است، اما كسى كه عملا شركت كرده دو گناه دارد گناه عمل و گناه رضايت (و آن كس كه فقط راضى بوده يك گناه دارد) ( تفسیر نمونه / ج 9 / ص 159.)
اقناع اندیشه
جابر و عطیه
عطيه ميگويد بجابر گفتم چگونه (ما شريك آنهائيم)؟ با اينكه از دره فرود نيامديم و از كوهى بالا نرفتيم و شمشير نزديم ولى آنها سرشان از بدنها جدا شده و فرزندانشان يتيم و زنهاش
💠شرح دعای هر روز ماه مبارک رمضان
#دعای_روز بيستوپنجم
أللَّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مُحِبّاً لِأوْلیائِكَ و مُعادیاً لِأعْدائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ أنْبیائِكَ یا عاصِمَ قُلوبِ النّبیین؛
خدایا! مرا در این روز، دوست دوستانت و دشمن دشمنانت قرار ده و پیرو راه خاتم پیغمبرانت. ای نگهدار دلهای پیامبران!
🔸پیامهای دعا
1- دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا
2- پيروی از سنت پيامبر اکرم(ص)
🔸پیام منتخب
✍️روزی پيامبر(ص) به اصحاب فرمودند: «آيا میدانيد كدام یک از دستگيرههای ايمان محكمتر است؟ هركس جوابی داد. حضرت فرمود: اَلْحُبُّ فِی اللهِ وَ الْبُغْضُ فِی اللهِ وَ تَوالِی اَوْلِياءَ اللهَ و التَّبَرِی مِنْ اَعدَاءِ اللهِ؛ محكمترين دستگيرۀ ايمان، دوستی و دشمنی در راه خدا و دوستی با اوليای خدا و بيزاری از دشمنان اوست.»
مجلسی،بحار الأنوار، ج 69، ص 243
از امام سجاد(ع) روايت شده كه فرمود: «وقتی روز قيامت فرارسد، خداوند انسانهای قبل و بعد را در يکجا جمع میكند. سپس منادی فرياد میزند که كجايند آنها كه دوستان خدا هستند؟ جمعی برمیخيزند. به آنها خطاب میشود، شما بیحساب وارد بهشت شويد. آنها رهسپار بهشت میشوند. در راه جمعی از فرشتگان با آنان ملاقات كرده و میپرسند که از كدام حزب هستيد؟ در پاسخ میگويند که ما برای خدا و طبق فرمان خدا، با دوستان او دوست بوديم و با دشمنانش دشمن. فرشتگان به آنها بشارت میدهند و میگويند که چه نيكوست پاداش عمل كنندگان!
کلینی،الكافی،ج 2،ص 126
------------------------
ارسال محتوای تبلیغی برای روحانیون، مبلغین، طلاب
دعوت به گروه محتوای تبلیغی مناسبتی از طریق لینک
https://eitaa.com/joinchat/387842242Ceeb934db50
دعوت به کانال محتوای روضه
https://eitaa.com/joinchat/1969356889C89c77887dd
البته مقصود از رضايت و نارضايى در اين بحث، تمايلات و هوسهاى سطحى و مقطعى نيست كه تحت تأثير احساسات زودگذر در انسان پديد مىآيد و به سرعت زايل مىگردد بلكه مقصود آن گونه تمايلاتى است كه از نوعى ارتباط فكرى و ايدئولوژيكى و وحدت منافع حكايت مىكند، يعنى تمايلات برخاسته از طبيعت و شاكله انسان كه در رويه و منش وى اثر مىگذارد و او را با همگنان خود همخو و همسو مىسازد. بازتاب اين گونه تمايلات ريشهدار، در عمل انسان تا آن اندازه مؤثر است كه اگر مقتضى موجود و مانع مفقود باشد انسان بىدرنگ همرنگ جماعت مىشود و انجام مىدهد كارى را كه ديگران مىكنند. فردى كه راضى به عمل ديگران است گر چه عملا با آنها همكارى نكرده و فعلا نيز تصميم به انجام آن ندارد اما انگيزه عمل در عمق جانش مانند آتش زير خاكستر است و تنها يك جرقّه مىخواهد تا مشتعل شود و محيط را شعلهور سازد، يعنى اگر زمينه فراهم شود او نيز همان عمل را با همان انگيزه انجام خواهد داد.
با اين توضيح مىتوان گفت كه وجود چنين انگيزههايى در عمق وجود انسان، شخصيت گروهى («من» اجتماعى) او را مىسازد و در حقيقت، شخصيت او را با شخصيت ديگران و انديشه او را با انديشه و اعتقاد ديگران پيوند مىزند و در نتيجه آنچه آنها دارند متعلق به اوست و آنچه آنها انجام مىدهند به حساب او گذاشته مىشود و خلاصه سر نوشت او به سرنوشت گروه گره خورده و در نتيجه آثار اعمال و تبعات كردار آنان گريبانگير وى نيز مىشود
پرورش احساس
با مناجات و شعر
لذا در دعای صحیفه سجادیه امام علیه السلام می فرماید: اَللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اجْعَلْ هَمَسَاتِ قُلُوبِنَا وَ حَرَكَاتِ أَعْضَائِنَا وَ لَمَحَاتِ أَعْيُنِنَا وَ لَهَجَاتِ أَلْسِنَتِنَا فِي مُوجِبَاتِ ثَوَابِكَ؛ (صحیفه سجادیه / ص 58.) یعنی حضرت قبل از اینکه از خدا بخواهد که حركت اندامها و نگاههاى پنهانى چشمها و سخنان زبانهامان را موجب ثواب خودت قرار ده، اول از همه می فرماید که خدایا عقربه و رازهاى دل ما را مجب ثواب خودت قرار ده.
گر دردل تو گل گذرد گل باشي ........ ور بلبل بي قرار بلبل باشي
توجزئي وحق كل است اگرروزي چند ......... انديشۀ كل پيشه كني كل باشي
رفتار سازی
با گره زدن
بنابر این خیلی باید مراقب هوای دلمون باشیم؛ هنگامى كه در ميدان جنگ جمل ياران على علیه السلام از پيروزى بر ياغيان آتش افروز خوشحال شدند، يكى از آنها عرض كرد: چقدر دوست داشتم كه برادرم در اين ميدان حاضر بود تا پيروزى شما را بر دشمن با چشم خود ببيند امام رو به او كرد و فرمود: اهوى اخيك معنا: بگو ببينم قلب برادر تو با ما بود ؟!.
فقال نعم: در پاسخ گفت آرى .امام فرمود:فقد شهدنا (غم مخور) او هم با مادر اين ميدان شركت داشت .
سپس اضافه فرمود:
و لقد شهدنا فى عسكرنا هذا اقوام فى اصلاب الرجال و ارحام النساء سيرعف بهم الزمان و يقوى بهم الايمان: از اين بالاتر به تو بگويم: امروز گروههايى در لشگر ما شركت كردند كه هنوز در صلب پدران و رحم مادرانند (و به دنيا گام ننهادهاند!) اما بزودى گذشت زمان آنها را به دنيا خواهد فرستاد و قدرت ايمان با نيروى آنها افزايش مىيابد (تفسیر نمونه / ج 9 / ص 159)
همیشه و همه جا عقربه دلت رو کنترل بکن، ببین کدوم طرفی میچرخه. از هر حادثه ای که با خبر شدی ببین چه موضعی میگیری . امام صادق (ع) فرمود: هر كس همسايه گنهكارى داشته باشد و او را از گناه باز ندارد شريك او خواهد بود. قال الصادق عليه السّلام: من كان له جار و يعمل بالمعاصي فلم ينهه فهو شريكه.(الحکم الزاهره / ص 362)
اگه دیدی که دوست با دروغ ودزدی حق کسی رو ضایع کرد، اگه رشوه دادن وگرفتن کسی رو دیدی، اگه کتک خوردن یک ضعیفی رو بدست یک قوی دیدی و لبخند خوشایند زدی تو گناه همه اینها شریک خواهی بود . خیال هم نکنیم که می تونیم با سکوت و بی توجهی ، خودمون رو تبرئه کنیم و قاطی ماجرا نکنیم . نه خیر آقاجون تو روایت داریم حضرت می فرماید : الساکت أخ الراضی و من لم یکن معنا کان علینا(بحار الانوار ، ج 74 ، ص 423.) این وسط نمی شه ایستاد ، به محض اینکه مشاهده کردی یا در جریان قرارگرفتی دیگه یه طرف ماجرا شما هستی . بالاخره باید جبهه ای که توش هستی رو برای خودت معلوم کنی.
روضه کوتاه
عطيّه كوفى میگه با جابر بن عبد اللَّه انصارى براى زيارت قبر امام حسين عليه السّلام از كوفه بكربلا رسيديم جابر کنار قبر امام حسین علیه السلام عرضه داشت : من گواهى دهم كه شما نماز را بپاداشتيد و زكاة را پرداختيد و امر بمعروف و نهى از منكر نموديد و با ملحدان و بىدينان مبارزه كرديد و خدا را بندگى كرديد تا بسرحدّ يقين و باور كامل رسيديد، سوگند بآن كس كه محمّد را براستى برگزيد ما در راهيكه شما رفتيد با شما شركت داريم.
✅داستان اویس قرنی
✅داستان حلیمه سعدیه
✅اثر دعای مادر
✅ترک اولی یوسف ع
✅سنگ ریزه
✅جبهه اول .جبهه دوم
✅اتفاقی درد ناک ، اثر تشویق
✅ماجرای عفت یوسف ع
✅ماجرای عفت حضرت مریم
✅ماجرای عفت حضرت زهرا
✅امام زمان عج در کنار جنازه ی بانوی باعفت
✅فریاد دختر باحجاب در کشور ضد دین
✅داستان بی احترامی به مادر
✅عادت دادن فرزندان به دعا و سوگند
✅تقویت ارتباط کلامی
✅موعظه و راهنمایی
✅حجاب
✅پدر مقدس اردبیلی
✅توجه به کودک
✅مسئولیت پدران
✅تبعیض ناروا
✅تربیت قبل از تولد
✅فرزند نتیجه دعا
✅کودکی وتاثیرات محیط
✅بوسیدن کودک
✅ گام اول تنبیه کودک
✅عاق اولاد
✅حق فرزند
✅برخورد با بی ادبی فرزند
✅تعلیم قرآن
✅کلید خوشبختی (احترام به فرزند هشت ساله)
✅الگوی تربیت اجتماعی
✅رقابت بر سر شهادت
✅حکایت آن درخت
✅تلخ وشیرین
✅خداوندا چه زیبا صفت است
✅نامه ای به ابوذر
✅احترام به پدر
✅مهربانی پیامبر در حال نماز خواندن نسبت به سید الشهدا
✅تشبیه زیبا
✅مرد دین فروش
✅وارستگی
✅سکاکی
✅رضایت مادر
✅کتک به پدر
✅سخن حکیمانه حضرت زهرا س
✅چگونه لقمان شدی
✅سه سفارش امام زمان به دلاک نسبت به پدر پیرش
✅صدرالمتاهلین
✅سه نفر در غار
✅محبت به کودک و اسلام آوردن یک یهودی
✅نیکی کننده به پدرو مادر همنشین انبیاست
✅اتفاق عجیب حضرت زهرا س در شب عروسی
✅داستان تولد حضرت موسی
✅داستان مباهله
✅دلسوزی عزرائیل
✅علت نامگذاری دعای مشلول
✅همسر عمران مادر مریم
✅مریم مادر عیسی ع
@KanaleDastan
بسته معنوی فیش منبر
ورود
🟢شب بیست و ششم
شب بیست و ششم👈اینجا
🔴روز بیست و پنجم
احکام روزه👈ورود به کانال احکام
شرح کوتاه دعای روز بیست و پنجم👈اینجا
منبر روشمند شرح دعا روز بیست و پنجم👈دانلود،متن
🟢کلام وحی
طرح زندگی با آیه ها،جزء۲۶👈اینجا
طرح زندگی با آیه ها،جزء ۲۵👈اینجا
انس با قرآن،جزء۲۶👈اینجا
انس با قرآن،جزء ۲۵👈اینجا
🏴مجالس ختم
ورود
♦️داستان های منبر
ورود
@mohtavayerozeh
💠شرح دعای هر روز ماه مبارک رمضان
#دعای_روز بیستوششم
أللَّهُمَّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً وَ ذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وَ عَمَلی فیهِ مَقْبولاً وَ عَیبی فیهِ مَسْتوراً یا أسْمَعَ السّامِعین
خدایا! کوشش مرا در این ماه قدردانیشده قرار بده، گناهم را در این ماه آمرزیده، عملم را در آن مورد قبول و عیبم را در آن پوشیده. ای شنواترین شنوایان!
🔸پیامهای دعا
1- درخواست پاداش الهی
2- طلب آمرزش گناهان
3- خواهش قبولی اعمال در ماه رمضان
4- درخواست پوشش عیوب از سوی خداوند
🔸پیام منتخب
از مهمترين صفات الهی كه اگر نبود، تمام بندگانش اذيت، خجالت و شماتت میشدند، صفت ستار بودن خداوند است كه عيبهای بندگانش را میپوشاند.
چه كنيم خداوند زشتیهای ما را بپوشاند؟ فردی به رسول خدا(ص) گفت كه میخواهم خداوند عيبهايم را بپوشاند. حضرت فرمود: «عيبهای برادرانت را بپوشان تا خداوند عيبهای تو را بپوشاند.»
متقی هندی، كنزالعمال، ح 44154
✨ امام صادق(ع) فرمود: «همانا خداوند ـ تبارک و تعالی ـ برای بندۀ مؤمنش چهل پناهگاه قرار داده. وقتی به گناهی رویمیآورد، يكی از آن پناهگاهها از او برداشته میشود؛ اما وقتی برادر مؤمنش را رسوا كرد، تمام آن پناهگاهها از او برداشته شده و بدون پوشش میماند. پس او را در آسمانها بر زبان ملائكه و در زمين بر زبان مردم رسوا میسازد.»
مجلسی، بحار الأنوار، ج 73، ص 361
ارسال محتوای تبلیغی برای روحانیون، مبلغین، طلاب
دعوت به گروه محتوای تبلیغی مناسبتی از طریق لینک
https://eitaa.com/joinchat/387842242Ceeb934db50
دعوت به کانال محتوای روضه
https://eitaa.com/joinchat/1969356889C89c77887dd