هدایت شده از miRas Biotech
راستی چطوری چک میکنی که الیگوت با چه بازدهی وارد سلول یا وزیکول خارجسلولی ات شده؟ نکنه اصلأ چک نمیکنی؟ 😊
خب لازمه که چک کنید...
بازده انتقال توالی های الیگونوکلئوتیدی مثل miRNA و آنتی میر و siRNA رو باید با استفاده روش مشخصی چک کرد. پیشنهاد میراث، الیگوهای فلوروفوردار میراث هست! این الیگوها، دارای یک رنگ فلورسنت به صورت کووالان هستند که وقتی به سلول منتقل میشن، میتونن به عنوان ریپورتر و گزارشگر انتقال الیگوی شما عمل کنند.
توی پست بعدی، بیشتر درباره شون بخونید.
ضمنأ، این محصول الان در میراث موجوده 😍
👉 Ask me: @miRasAdmin
میراث، فناوری جهانی، نوآوری ایرانی 🇮🇷
Join us:
🆔 @miRasBiotech
سلام و احترام 🌺
گروه «مولکولهای RNA و DNA غیررمزگردان» برای رصد مهمترین اخبار علمی در این زمینه، در #ایتا راهاندازی شده است.
با توجه به عدم دسترسی منظم به گروه واتساپی، بزودی آن گروه توسط ادمین ها منحل خواهد شد و ارسال مطالب و اخبار، به این گروه که به تازگی در «ایتا» راهاندازی شده است، محدود میشود.
خیلی ممنون🌺
لینک دعوت به گروه
https://eitaa.com/joinchat/1474167126Ca0a2968fb2
✅ ۱۰ شرکت داروسازی با بیشترین بودجه تحقیق و توسعه در جهان در سال ۲۰۲۲👇
۱- رُش، ۱۴/۷۱ میلیارد دلار (۲/۷% افزایش نسبت به سال قبل)
۲- جانسون و جانسون، ۱۴/۶ میلیارد دلار (۰/۸% کاهش نسبت به سال قبل)
۳- مرک&کو، ۱۳/۵۵ میلیارد دلار (۱۰/۶% افزایش نسبت به سال قبل)
۴- فایزر، ۱۱/۴۳ میلیارد دلار (۱۰% افزایش نسبت به سال قبل)
۵- نوارتیس، ۱۰ میلیارد دلار (۵% افزایش نسبت به سال قبل)
۶- استرازنکا، ۹/۷۶ میلیارد دلار (۰/۳% افزایش نسبت به سال قبل)
۷- بریستول میرز اسکوییب، ۹/۵۱ میلیارد دلار (۶/۷% کاهش نسبت به سال قبل)
۸- ایلای لیلی، ۷/۱۹ میلیارد دلار (۴% افزایش نسبت به سال قبل)
۹- سانوفی، ۷/۰۶ میلیارد دلار (۱۸% افزایش نسبت به سال قبل)
۱۰- ابوی، ۶/۵۱ میلیارد دلار (۶% کاهش نسبت به سال قبل)
مطالعه بیشتر👇
https://www.fiercebiotech.com/biotech/top-10-pharma-rd-budgets-2022?utm_medium=email&utm_source=nl&utm_campaign=LS-NL-FiercePharma+Tracker&oly_enc_id=3670E4102445J3H
Join us:
🆔 @MolBioMed
طبقهبندی آنتیبیوتیکهای مختلف براساس مکانیسم عمل
Join us:
🆔 @MolBioMed
🔴 بیوسنسور جدید می تواند سرطان را با استفاده از ادرار تشخیص دهد.
@MolBioMed
❇ دانشمند کره ای Dr. Ho Sang Jung و همکارانش توانستد یک سنسورِنواری طراحی کنند که به وسیله آن میتوان دو نوع سرطان پانکراس و پروستات را با استفاده از نمونه ادرار فرد تشخیص داد. این سنسور نواری قادر است با استفاده از حجم کمی از نمونه کار آنالیز را انجام بدهد.
❇ تیم تحقیقاتی تفاوت در اجزای متابولومیک موجود در ادرار بیماران سرطانی و افراد عادی را بررسی کردند. هنگامی که سلولهای سرطانی در بدن تکثیر می شوند، به دلیل متابولیسم غیر طبیعی، متابولیت های مختلفی را در ادرار ترشح می کنند. تیم تحقیقاتی یک حسگر پراکندگی رامان تقویتشده سطحی (SERS sensor) ایجاد کردند که سیگنال نوری متابولیتها را در ادرار بیش از 1 میلیارد بار با تشکیل یک نانو ماده پلاسمونیک مرجانی شکل روی کاغذ متخلخل تقویت میکند. هنگامی که ادرار در حسگر ریخته میشود و نور تابش میشود، سیگنالهای متابولیت سرطان بر روی سطح سنسور تقویت می شود و تشخیص سرطان را ممکن میسازد. تیم تحقیقاتی یک روش آنالیز مبتنی بر هوش مصنوعی (که قبلا از بررسی 2028 بیمار سرطان پروستات و 988 بیمار سرطان پانکراس حاصل شده است) را برای سیگنال طیفی اکتسابی به کار بردند و موفق شدند تا 99 درصد بیماران سرطان پروستات و سرطان پانکراس را از افراد عادی تشخیص دهند.
❇ محقق ارشد این پروژه دکتر هو سانگ یانگ عنوان کردند که در بیماری سرطان روش های تشخیصی به خوبی شناخته شده و کارآمد نیستند، مخصوصا در سرطان پانکراس و این در صورتی است که روزانه چهارده نفر در کره بر اثر ابتلا به بیماری سرطان پانکراس جان خود را از دست میدهند و هزینه مراقبت برای هر بیمار 63 ملیون وون میباشد. وی در ادامه گفت، از آن جا که مهم ترین اصل در درمان بیماریهای صعب العلاج و سرطان تشخیص زود هنگام بیماری هست، ما انتظار داریم این فناوری به عنوان یک روش تشخیص امیدوار کننده در کنار روشهای تشخیصی دیگر به کار گرفته شود، هر چند در حال حاضر تیم تحقیقاتی به منظور تشخیص سرطان پروستات، سرطان پانکراس، سرطان روده بزرگ و سرطان ریه با آنالیز ادرار در حال تکمیل تحقیقاتشان هستند.
❇ مقاله اصلی این کار در مجله Biosensors and Bioelectronics منتشر شده است.
🔰 تهیه مطلب: شایان آقاجانی، دانشجو کارشناسی ارشد پژوهشگاه رویان
🔗لینک دسترسی به مطلب:
https://scitechdaily.com/new-sensor-can-diagnose-cancer-using-urine/
Join Us:
@MolBioMed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داروی بیوسیمیلار بیماریِ اماس که تزریقی و از جنس پروتئین نوترکیب (اینترفرون بتا 1a) هست، بعد از کسب مجوزهای لازم وارد بازار شد.
تمامی مراحل تولید این دارو از صفر تا صد، در داخل کشور و توسط یک شرکت دارویی انجام شده است.
دسترسیِ آسان و قیمت پایین از مزایای تولید این داروی راهبردی در کشور است.
Join us:
🆔 @MolBioMed
✳️ #مهم: ۱۰ شرکت داروسازی با بیشترین بودجه تحقیق و توسعه در ۲۰۲۲، چند درصد از درآمد خود را صرف تحقیق و توسعه (R&D) کردند؟
۱- رُش، ۲۲% از درآمد
۲- جانسون و جانسون، ۱۵/۴% از درآمد
۳- مرک&کو، ۲۳% از درآمد
۴- فایزر، ۱۱/۴% از درآمد
۵- نوارتیس، ۲۰% از درآمد
۶- استرازنکا، ۲۲% از درآمد
۷- بریستول میرز اسکوییب، ۲۱% از درآمد
۸- ایلای لیلی، ۲۵% از درآمد
۹- سانوفی، ۱۶% از درآمد
۱۰- ابوی، ۱۱/۲% از درآمد
✍ پینوشت: اینکه برخی از این شرکتها، ۲۵٪ یعنی «یک چهارم» درآمد خود را خرج #تحقیق_و_توسعه میکنند، بسیار قابل تأمل است و نشان میدهد که چگونه شرکتهای بزرگ، برای حفظ برتری فناورانه و بازاری خود، هزینههای هنگفتی را در نظر میگیرند. در واقع، هزینه برای تحقیق و توسعه، #سرمایهگذاری است، نه هزینهای از دسترفته!
منبع: فیرس بایوتک👇
https://www.fiercebiotech.com/biotech/top-10-pharma-rd-budgets-2022?utm_medium=email&utm_source=nl&utm_campaign=LS-NL-FiercePharma+Tracker&oly_enc_id=3670E4102445J3H
صفحه «زیستپزشکی مولکولی» را دنبال کنید 👇
🆔 @MolBioMed
🔴 داروی بایوژن برای درمان ALS تاییدیه FDA گرفت
@MolBioMed
🔺شرکت داروسازی آیونیس(IONS) اعلام کرد، همکارانشان در شرکت بایوژن (Biogen) توانستند تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) را برای داروی QALSODY(tofersen) در معالجه بیماری ALS با میزان تزریق 100mg/15mL در افراد بزرگسال که دارای جهش در ژن SOD1 هستند، را دریافت نماید.
🔺در بیمارانی که با QALSODY تحت معالجه قرار گرفتند میزان زنجیره سبک نوروفیلامنت (NFL) در پلاسمای آنها به سرعت کاهش یافته است.
نورو فیلامنت ها پروتئین هایی هستند که در هنگام آسیب به سلول های عصبی از آنها آزاد میشود که به عنوان مارکر در تخریب عصب (Neurodegeneration) شناخته می شوند.
⚕️توفرسن یا همانQALSODY دارویی از جنس الیگونوکلئوتید آنتیسنس (ASO) میباشد که برای سرکوب mRNA ژن SOD1 طراحی شده است که بتواند پروتئین(آنزیم) سوپراکسیددیسموتاز را کاهش بدهد.
این دارو در سه دوز اصلی در فواصل ۱۴روزه و بعد از آن در دوز های نگهدارنده، هر ۲۸ روز، به صورت داخل نخاعی تزریق میشود.
🔺از علائم خطرناک تزریق QALSODY که بایستی نسبت به آن ها احتیاط نمود بروز علائم حاد عصبی شامل التهاب نخاعی (Myelitis)، فشرده شدن ریشه های عصبی در نخاع(radiculitis)، تورم عصب بینایی (papilledema)، افزایش فشار داخلی جمجمه و مننژیت ویروسی اشاره کرد که در صورت پیشرفت علائم، به استاندارد های مراقبتی بایستی عمل نمود و شاید لازم باشد در استفاده از QALSODY فاصله بیافتد و یا کاملاً قطع شود. این علائم در کمتر از ۱۰ درصد افرادی که دارو دریافت کرده بودند مشاهده شده بود که میزان درد، خستگی، درد مفاصل، افزایش گلبولهای سفید در مایع مغزی نخاعی و درد عضلانی در این افراد نسبت به کسانی که دارونما دریافت کرده بودند بیشتر بود.
🔰تهیه مطلب: شایان آقاجانی دانشجو ارشد سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان
🔗لینک مطلب:
https://www.prnewswire.com/news-releases/fda-approves-qalsody-tofersen-as-the-first-treatment-targeting-a-genetic-cause-of-als-301807576.html
Join us:
🆔 @MolBioMed
Molecular Biomedicine
🔴 داروی بایوژن برای درمان ALS تاییدیه FDA گرفت @MolBioMed 🔺شرکت داروسازی آیونیس(IONS) اعلام کرد، هم
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
این داروی ژندرمانی (به بیان دقیقتر، الیگودرمانی) که به تازگی تاییدیه FDA آمریکا را دریافت کرده، یک نوع #الیگونوکلئوتید_آنتیسنس است.
مطلب زیر را برای آشنایی بهتر با این مولکولهای تنظیمی مطالعه کنید. 👇
Join us:
🆔 @MolBioMed
هدایت شده از miRas Biotech
✅ معرفی «الیگونوکلئوتیدهای آنتیسنس» به عنوان ابزاری قوی جهت سرکوب بیان ژنها!
لطفاً هر پنج اسلاید را به دقت ملاحظه فرمایید. 😊
با تشکر،
تیم میراث 🌺🌸🌺
Join us:
🆔 @miRasBiotech
🔴 ترانزیستورهای پلاستیکی باعث تقویت سیگنال در حسگرهای زیستی میشوند.
@MolBioMed
🔺تیمی از دانشگاه نورث وسترن ترانزیستوری جدیدی ساخته اند که
میتواند با تقویت حسگرهای زیستی در درون بدن انسان، در اندازهگیری دقیق سیگنالهای الکتریکی ضعیف، باعث شود تا اطلاعات تشخیصی برای بهبود مراقبتهای بهداشتی و پاسخ به بیماری در اختیار پزشکان قرار گیرد.
🔺 جاناتان ریونای، استاد مهندسی زیست پزشکی در دانشکده مهندسی مک کورمیک نورث وسترن، خاطرنشان کرد: «اگر پزشکان بتوانند به راحتی سیگنالهای بیوشیمیایی را در بدن اندازه گیری کنند، می توانند حسگرهایی را در ابعاد کوچک [برای فرستادن به داخل بدن] برای تشخیص دقیق تر بدون استفاده از تجهیزات پیچیده ایجاد کنند .»
او اذعان کرد: «استخراج سیگنالهایِ با کیفیت بالا، همچنان یک چالش است. که با توجه به تکانههای زیاد و فضای محدود در داخل بدن، باید چارهای برای تقویت این سیگنالها پیدا کرد.»
🔺 محققان دانشگاه نورث وسترن برای حل این مشکل یک ترانزیستور جدید از جنس پلاستیک ساخته اند، و آن را به عنوان جزء تقویت کننده سیگنال در یک حسگر مبتنی بر الکترود کار گذاشتهاند، که میتواند به صورت درجا و در همان نقطه باعث تقویت سیگنال دریافت شده از ناحیه الکترود بشود.
🔺 ریونای گفت: «در حالی که این فناوری در آزمایشهای ابتدایی برای تشخیص سیگنالهای سیتوکین به خوبی عمل کرد، همچنین باید بتواند سیگنالهای هر مولکول یا ماده شیمیایی را تقویت کند. او گفت که این فناوری می تواند برای ردیابی سیگنال های آنتیبادی ها، هورمون ها، داروها یا هر طرح تشخیصی که از بازخوردهای الکتروشیمیایی استفاده می کند، استفاده شود.»
🔺ریونای ادامه داد: «این رویکرد به طور گسترده قابل اجرا است و چشم انداز بزرگ ما این است که این رویکرد را در حسگرهای زیستی قابل کاشت(implantable biosensors) و سنسورهای پوشیدنی(wearable) پیاده سازی کنیم که بتوانند مشکل را حس کنند و سپس به آن پاسخ دهند.»
تهیه مطلب: شایان آقاجانی دانشجوی ارشد سلولهای بنیادی
🔗لینک مطلب جهت مطالعه بیشتر:
https://www.designnews.com/medical/plastic-transistor-amplifies-sensing-signal-biosensors
🆔 @MolBioMed
هدایت شده از miRas Biotech
✅ طراحی، سنتز و فرمولاسیون #سه محصول الیگونوکلئوتیدی در #میراث برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، خراسان رضوی ♥️🕌😘
✍ توضیح محصولات:
🔺چپ: طراحی و تولید siRNA اختصاصی علیه فرم #جهشیافته انکوژن KRAS
🔺وسط: الیگونوکلئوتید انتقالسنجِ میراث (miRas Delivery-Check Oligo)، دارای برچسب فلورسنت خاصی هستند و پس از انتقال به سلول یا وزیکول خارجسلولی، میتوانند توسط فلوسیتومتری یا میکروسکوپ فلورسنت، سنجیده شوند و به عنوان معیاری برای ارزیابی کارآیی انتقال انواع اولیگوها از جمله miRNAها موردنظر مورد استفاده قرار گیرند.
🔺راست: الیگونوکلئوتید کنترل (Scrambled) که بدون هر گونه هومولوژی با ژنوم سلول میزبان بوده و به عنوان الیگوی کنترل برای مطالعات الیگونوکلئوتیدی مورد استفاده قرار میگیرد!
✍ نکته: تمامی محصولات الیگونوکلئوتیدی #میراث، دارای اصلاحات شیمیایی پایدارکننده هستند.
مشخصات:
شرایط حمل و نقل: دمای صفر و زیرصفر درجه سانتیگراد
شرایط نگهداری: از صفر تا 20- درجه سانتیگراد
پایداری: حداقل 12-24 ماه
#میراث، فناوری جهانی، نوآوری ایرانی 🇮🇷
Join us:
🆔 @miRasBiotech
دستگاه Static Droplet Microfluidic قادر است به سرعت سلول های توموری در گردش خون را که از تومور اولیه جدا شده و وارد جریان خون شده اند، تشخیص دهد
@MolBioMed
🔴 این دستگاه می تواند سلول های سرطانی را بدون جراحی تهاجمی و بدون هزینه زیاد شناسایی کند.
🟠 سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در دنیا است و سالانه افراد بسیار زیادی به این بیماری مبتلا می شوند.
💬 دکتر مجید وارکیانی از دانشکده مهندسی بیومدیکال UTS گفت: انجام بیوپسی می تواند باعث ناراحتی بیماران و همچنین افزایش خطر و عوارض ناشی از جراحی و ایجاد هزینه های زیادی شود، اما تشخیص دقیق سرطان برای درمان موثر و حیاتی است.
وی همچنین اذعان نمود: مدیریت سرطان از طریق ارزیابی سلولهای تومور در نمونههای خون بسیار غیر تهاجمی تر از بیوپسیهای بافتی است. این به پزشکان اجازه می دهد تا آزمایشات را ]با خیال راحت[ تکرار کنند و پاسخ بیمار به درمان را ارزیابی کنند.
🟩دستگاه Static Droplet Microfluidic برای تشخیص، از یک علامت متابولیک منحصر به فرد که در تمایز سلول های سرطانی وجود دارد، استفاده میکند.در دهه 1920، اُتو واربورگ کشف کرد که سلول های سرطانی مقدار زیادی گلوکز مصرف می کنند و بنابراین لاکتات بیشتری تولید می کنند.
🔷 دکتر وارکیانی گفت: دستگاه ما سلولهای منفرد (single cell) را که افزایش لاکتات در اطراف خود دارند، با استفاده از رنگهای فلورسنت حساس به pH که اسیدی شدن اطراف سلولها]در نتیجه افزایش لاکتات[، تشخیص میدهد.
وی در ادامه بیان کرد: در یک میلی لیتر خون، در بین میلیاردها سلول خونی، تنها یک سلول توموری می تواند وجود داشته باشد که یافتن آن را بسیار دشوار می کند. فناوری تشخیص جدید دارای 38400 محفظه است که قادر به جداسازی و طبقه بندی سلول های تومورِ فعال متابولیک است.
🔺این فناوری جدید برای استفاده در آزمایشگاه های تحقیقاتی و بالینی، بدون تکیه بر تجهیزات پیشرفته و متخصصین آموزش دیده طراحی شده است. این امر پزشکان را قادر می سازد تا بیماران سرطانی را به روشی عملی و مقرون به صرفه تشخیص داده و تحت نظر داشته باشند.
▫️این دستگاه اکنون ثبت اختراع موقت شده است، و اعضای تیم تحقیقاتی قصد دارند آن را تجاری سازی نمایند.
تهیه مطلب: شایان آقاجانی دانشجوی کارشناسی ارشد سلولهای بنیادی
🔗لینک خبر :
https://scitechdaily.com/new-technology-can-detect-cancer-cells-without-invasive-and-expensive-surgery/
🔗لینک مقاله:
https://doi.org/10.1016/j.bios.2022.114966
Join us:
🆔 @MolBioMed
هدایت شده از RNA Biology
دانشمندان موفق به کشف یک درمان جدید برای ریزش مو با استفاده از microRNAها شدند.
طاسی که نوعی ریزش موی ارثی است، در بین مردان بسیار شایع است. در واقع، حدود دو سوم از مردان تا زمانی که به سن 35 سالگی می رسند، ریزش مو را تجربه می کنند و در سن 50 سالگی، این رقم به 85% می رسد. علاوه بر این، یک چهارم مردان حتی قبل از 21 سالگی شروع به ریزش مو می کنند.
فولیکول های مو با افزایش سن، سفت تر می شوند و به ریزش مو کمک می کنند. با این حال، یک مطالعه جدید که در مجله PNAS منتشر شده است، نشان داد که نرم کردن سلول های فولیکول مو با افزایش تولید نوع خاصی از microRNAها می تواند به افزایش رشد و بازسازی مو کمک کند. محققان بر این باور هستند که این می تواند منجر به ایجاد یک درمان جدید برای طاسی شود.
فولیکول های مو دارای #سلولهای_بنیادی مختلفی هستند که مسئولیت تنظیم رشد مو را برعهده دارند. محققان دریافتند که افزایش تولید miR-205 باعث نرم شدن سلول های بنیادی و در نهایت افزایش رشد مو در موش های جوان و مسن می شود. تأثیر آن نسبتا سریع بود و رشد مو پس از تنها ده روز افزایش یافت.
این مطالعه فقط بر روی موش های دستکاری شده ژنتیکی انجام شده است. برای بررسی اثر این فرایند در انسان، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
محققان احتمالا به یک درمان موضعی (مثل پماد) فکر می کنند تا microRNAها را مستقیما به پوست منتقل کنند. با این حال، هنوز خیلی زود است که بدانیم چه نوع سیستم تحویلی برای miR-205 ایجاد خواهد شد، آیا به صورت یک تزریق پوستی خواهد بود یا یک قرص خوراکی؟
تهیه مطلب: مینا پهلوان نشان، دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی مولکولی پژوهشگاه رویان
مطالعه بیشتر:
https://www.pnas.org/doi/full/10.1073/pnas.2220635120
Join us:
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
🆔 @MolBioMed
هدایت شده از سلولهایبنیادیوسرطان
2023IF.xlsx
371.9K
✅ جدیدترین #ضریب_تأثیر مجلات علمی رشتههای مختلف منتشر شد!
Impact factor of journals 2023
Join us:
🆔 @pluricancer
هدایت شده از miRas Biotech
میخواهید بدون انجام دادن qRT-PCR، بتوانید بازده انتقال الیگوی خود (شامل siRNA، مولکولهای miRNA و یا ASO) را به راحتی و به سرعت ارزیابی کنید؟ میدانستید که ما روشی داریم که شما میتوانید فقط با میکروسکوپ فلورسنت و یا دستگاه فلوسیتومتری، کارآیی انتقال الیگوی تان را به سلول یا وزیکول خارجسلولی تان مشخص کنید؟!
محصول miRas Delivery-Check Oligo برای همین منظور تولید شده است! این محصول، یک الیگوی خاص فاقد هرگونه هومولوژی با ژنوم سلول میزبان است که با ملاحظه اصول طراحی دقیق، به طور محکم به یک رنگ فلورسنت متصل شده است. توالی این الیگو با اصلاحات شیمیایی، پایدارسازی شده است تا در برابر نوکلئازها مقاومت داشته باشد.
🔺👈الیگوی Delivery-Check میراث را سفارش دهید، چند روزه تحویل بگیرید و به زود جواب گرفتن عادت کنید. 👌😊
از طریق راههای زیر، پیگیری کنید و اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.
Email: miRasBiotech@gmail.com
Tel: 02122338254
Mobile/social media: 09909599373
Admit: @miRasAdmin
Join us:
🆔 @miRasBiotech
هدایت شده از مهارت مقالهنویسی
✅ اطلاعیه: کارگاه «چگونه یک #مقاله_مروری بنویسیم؟»
وبینار چگونه یک مقاله مروری بنویسم با سرفصل های زیر:
📝چرا مقاله مروری بنویسیم؟
📝چه زمانی مقاله مروری بنویسیم؟
📝نکات و معیار های نویسندگی
📝سازمان دهی شکل ها و پیشنویس مقاله
📝نگارش بخش های مختلف مقاله
📝بایدها و نبایدهای نگارش
📝تخلف علمی و سرقت ادبی
📝نحوه موثر نوشتن نامه همراه مقاله
📝نحوه تعامل با مجله هدف و پاسخ به داوران
مدرس: آقای دکتر مرادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان
🖥 امکان مشاهده مجدد فیلم وبینار پس از کلاس
⏰زمان: ساعت ۱۳ لغایت ۱۷
📆تاریخ برگزاری: ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
↩بصورت آنلاین به همراه گواهی معتبر از پژوهشگاه رویان↪
لینک مستقیم ثبت نام:
https://www.royan-edu.ir/DoreList?id=114
Join us:
@write_paper
هدایت شده از miRas Biotech
✅طراحی ، سنتز و فرمولاسیون #دو محصول الیگونوکلئوتیدی موسوم به Delivery-check Oligo و miRas mimic در #میراث برای پژوهشگاه رویان تهران (همکاری با مرکز ملی مهندسی ژنتیک)
✍️این دو محصول، دارای مدیفیکاسیون های شیمیایی خاصی هستند که آنها را در مقابل آنزیم های تجزیه کننده مقاوم می کند 👌🏻
محصول Delivery-Check :
برای سنجش کارآیی انتقال الیگو به سلول یا وزیکول خارج سلولی از Delivery -Check Olig استفاده کنید! این محصول یک الیگوی خاص، فاقد هر گونه هومولوژی با ژنوم میزبان است که با طراحی دقیق به طور محکم به یک رنگ فلورسنت متصل شده است .توالی این الیگو با اصلاحات شیمیایی، پایدارسازی شده است تا در برابر نوکلئازها مقاومت داشته باشد.
محصول miRNA mimic:
مولکولهای miRNA mimic مولکولهای دورشته ای پایدارشده با اصلاحات شیمیایی هستند که علاوه بر افزایش مقاومت نوکلئازی و طول عمر این مولکولها و طراحی دقیق مولکولی، امکان انتخاب ترجیحی رشته اصلی توسط کمپلکس RISC را فراهم می آورد و به شما اطمینان می دهد که تغییری که در رفتار سلول مورد تیمار شما اتفاق میافتد، صرفاً در پاسخ به رشته اصلی (رشته guide) است .
#میراث، فناوری جهانی، نوآوری ایرانی 🇮🇷
Join us:
🆔 @miRasBiotech
هدایت شده از RNA Biology
🔺 نتایج آخرین تحقیقات بر روی داروی Zilebesiran، یک داروی siRNAای برای درمان فشار خون بالا
ادامه در پست بعدی 👇🏻
Join us:
🆔 @RNA_Biology
🆔 @MolBioMed