حضرت آیتالله #مصباح_یزدی (رحمت الله علیه): هویت ما با #مهدویت شكل میگیرد
در دیدار با جمعی از دست اندركاران مركز تخصصی مهدویت ( 22 خرداد 1391)
#مهارتهای_مربیگری
⬅️⬅️ درس، یک عمل عبادی است. لازمهاش این است که این کار، #مقدس به حساب بیاید.
از فرمایشات مقام معظم رهبری( ۱۳۶۴/۰۹/۲۶ )
#معرفی_کتاب
📚کتاب حضرت زهرا (س) و امام مهدی (ع)
نویسنده در این کتاب با استفاده از روایات معتبر به بیان پارهای از شباهتها ی موجود بین حضرت زهرا(س) و امام مهدی ( ع) پرداخته و پیوند عمیق بین دو معصوم(ع) را مورد بررسی قرار داده است.
این کتاب شامل سرفصلهای زیر میباشد:
حضرت مهدی فرزند حضرت #فاطمه؛ #مهدی در بیان حضرت زهرا؛ مهدی در لوح و صحیفه فاطمه؛ یاد مهدی تسلای زهرا؛ فاطمه الگوی مهدی؛ فاطمه و مهدی در سوره قدر؛ شباهتهای حضرت زهرا (علیهاالسّلام) و حضرت مهدی (علیه السّلام).
⬅️ ناشر: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود
⬅️ نویسنده: علی مصلحی
مربیان مهدوی :https://t.me/morabyanmahdavi
#تجربیات_کلاسداری
✅ کلاس #تدریس تو، شرر به جان می زند؟
از خصوصیات درسی حضرت امام که بر جاذبیت درسشان نیز می افزود تذکرات #اخلاقی ایشان بود . گاه این تذکرات را به مناسبت هایی در موقع شروع درس و یا در ایامی که منجر به تعطیلات می شد، می فرمودند ... . گاه این تذکرات آنچنان نافذ و مؤثر بود که بعضی ها در درس امام به گریه می افتادند و بعضیها هم از حال می رفتند
برگرفته از سایت حوزه نت
مربیان مهدوی:https://t.me/morabyanmahdavi
#مهارتهای_مربیگری
حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگترین مربی عالم
بازی با کودکان، روش مؤثر در تربیت
بازی، شیوه ای است که تأثیرات مثبت و گوناگونی را بر روحیه فرزند به جای می گذارد، خلاقیت او را شکوفا و عواطف کودکانه او را از محبت سیراب می سازد.
حضرت فاطمه علیهاالسلام از همان دوران کودکی با فرزندانش هم بازی می شد و به این نکته نیز توجه داشت که در بازی، نوع الفاظ و حرکات مادر سرمشق #کودک قرار می گیرد، بنابراین باید از کلمات و جملات مناسبی استفاده کرد. افزون بر این باید در قالب بازی و شوخی، شخصیت کودک را تقویت ساخت و او را به داشتن نیکی ها و ارزش های اکتسابی تشویق و راهنمایی کرد.
برگرفته از سایت : حوزه نت
مربیان مهدوی: https://t.me/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
#وظایف_منتظران
🔰نیاز شدید به امام زمان (علیه السلام)
⚡️حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) انتخابهایی داشت که امروز در این عرصه میتوانیم این انتخابها را به کار ببریم، حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) انتخاب سخن بر سکوت داشت، حضرت انتخاب امام نور بر امام نار داشت، ما نیز باید حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) را الگویی برای خود قرار دهیم.
👈 حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) در کارهای خویش، نیاز شدید به امام زمان خویش داشت، اما متأسفانه ما، زندگی خود را بدون امام زمان ارواحنافداه پیش میبریم و حتی برخی افراد میگویند که چه نیازی به امام زمان دارند، در حالی که اولین مسأله، فهم این موضوع است که ما نیاز شدید به امام زمان ارواحنافداه داریم.
👌 اولین وظیفه منتظران، به دست آوردن معرفت نسبت به امام عصر ارواحنافداه و نقش آن حضرت در زندگی ماست، ما باید به پاسخ این سوالات برسیم که نقش امام عصر ارواحنافداه در زندگی ما و همچنین رابطه آن حضرت با ما در هستی چیست❓
این که ما نیاز شدید به آن حضرت داریم و بدون آن حضرت، زندگی طیبه نصیب ما نمیشود.
◀️ ما میتوانیم در غفلت حجت خدا زندگی خود را سپری کنیم، اما چیزی عاید ما نمیشود و با حسرت و دست خالی از این دنیا خواهیم رفت
فریاد حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) این است که امام زمان خود را بشناس و دست خود را از دست ولی زمان خارج نکن تا به گرفتاری و بدبختی دچار نشوی.
🔻مرکز مجازی مهدویت:
http://eitaa.com/mahdi313com
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
⭕️ویژه نامه ایام فاطمیه:
مطالعه از لینک زیر👇:
http://www.mahdi313.com/?pg=articles&catid=146
مرکز مجازی مهدویت:
@mahdi313com
#روش_تدریس
روش تدریس از محدوده ی علوم «روش شناختی» است که بیشتر جنبه ی کاربردی دارد و براساس خلاقیت و نوآوری فرادهنده شکل می گیرد و به عبارت دیگر؛ #روش_تدریس مجموعه فعالیت هایی است که با توجه به امکانات موجود تعریف شده است تا مساعدترین زمینه را برای آموزش موثر فراهم آورد.
تدريس در برگیرنده مفاهيم مختلفی چون:
1. نگرشها
2.گرايشها
3. باورها
عادتها و شيوه هاي رفتارو به طور كلي انواع تغييراتي راكه مي خواهيم در مخاطب ايجاد كنيم، می باشد.از مراحل مهم تدریس، انتخاب روش تدريس است.در واقع به مجموعه تدابير منظمي که از سوی مربی براي رسيدن به هدف تدریس، با توجه به شرايط و امکانات اتخاذ مي شود «روش تدريس» می گويند.
روش تدریس را می توان به دو گروه عمده تقسیم کرد:
الف : روش تدریس #فعال
ب: روش تدریس #غیر_فعال
روش تدریس فعال :
روش فعال، روشي است كه در آن فراگیردر جريان ياددهي – يادگيري نقش فعالي بر عهده دارند .
در این رویکرد فراگیر خود مستقیماً در یادگیری مشارکت داشته و برای رسیدن به هدف تلاش می کند.
روش تدریس غیر فعال :
در این رویکرد آموزشی، مربی محور و ارائه دهنده اطلاعات است و فراگیران صرفاً شنونده و حفظ کننده اطلاعات هستند.
در روش تدریس غیر فعال فراگیران غیر فعال می باشند.
معایب روش تدریس غیرفعال:
#مربی فعال است و مطالب را به طور کامل ارائه می دهد.
معلم راه حل ها و پاسخ را ارائه می دهد.
منبع یادگیری فقط کتاب است.
ملاک یادگیری کسب نمره است.
تکالیف بدون هدف و خسته کننده است.
ارزشیابی از یادگیری بیشتر در محدوده دانستنی ها است.
فراگیران از فعالیت های خود و دیگران ارزشیابی نمی کنند.
ملاک یادگیری در ارزشیابی بیشتر در مقایسه با دیگر فراگیران است.
فراگیران مفهوم آموزی می کنند.
ارزشیابی پایانی بیشتر ملاک عمل است.
#مربی_خلاق
مربی خلاق باید در هنگام تدریس؛ آرام و شمرده سخن بگوید زیرا:
وقتی آرام ، متین و شمرده صحبت می کنید .
#مخاطبان را جذب خود میکنید و به راحتی می توانید روی آنها تأثیر مثبت بگذارید.
مربیان مهدوی : https://t.me/morabyanmahdavi
#مربیان_بزرگ
▪️بانوی مربی، امّ البنین علیهاالسلام
امّ البنین علیهاالسلام ، از #زنان_بافضیلت و عارف به حق اهل بیت علیهم السلام بود. وی محبتی خالصانه به آنان داشت و خود را وقف دوستی ایشان کرده بود. امّ البنین علیهاالسلام هنگام برگشت کاروان کربلا به سوی مدینه به بشیر گفت: «ای بشیر! از ابا عبد اللّه الحسین (ع) برایم بگو.» بشیر، خبر شهادت چهار فرزندش را به او داد. وی گفت: «قَطَّعْتَ نِیاطَ قَلْبِی، اَخْبِرْنِی عَنْ اَبِی عَبْدِ اللّه (ع) اَوْلادِی وَمَنْ تَحْتَ الْخَضْراءِ کُلُّهُمْ فَداءً لاَِبِی عَبْدِ اللّهِ الْحُسَیْن (ع) ...؛ [ای بشیر! با این خبر ناگوار،] بندهای دلم را پاره کردی. از حسین برایم خبر بده. فرزندانم و هر آنچه در زیر آسمان کبود است، فدای ابا عبد اللّه الحسین علیه السلام باد.» بشیر گفت: «خداوند به سبب مصیبت مولایمان امام حسین (ع) به شما پاداش بزرگ عنایت کند.»این سخن امّ البنین علیهاالسلام که «اگر حسین علیه السلام زنده باشد؛ کشته شدن چهار فرزندم اهمیت ندارد»، درجه بلند دیانت او را آشکار می سازد.
مربیان مهدوی: https://t.me/morabyanmahdavi
#معرفی_کتاب
کتاب زندگانی فاطمه زهرا ( س)
بر وفق مشیت الهی و به رغم کجاندیشان تاریکدل، از پیغمبر اسلام دختری ماند و این دختر با گفتار و رفتار خود، چه در زندگانی خصوصی و چه در برخوردهای اجتماعی، سر سخن پدر و رمز اشارتهای قرآن را به آن خودخواهان نمایاند که «إِنَّ شَانِئَک هُوَ الأبْتَر».
مربیان مهدوی : https://t.me/morabyanmahdavi
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی
فرا رسیدن ۱۲ بهمن، سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن و آغاز دهه فجر مبارک باد...
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مربیان_مهدوی
✅ با اطمینان خاطر و آرام مسائل را می گفتند
در سال 1342 که انقلاب آغاز شد، حضرت امام خمینی(ره) در شبانه روز حداقل دو ساعت درس می فرمودند: و برای این دو ساعت #درس، حدود پنج ساعت مطالعه لازم داشتند. غالباً هم تا نیمه شب برای پاسخ به نامه ها، تلگرام ها و پاسخ به کسب تکلیف کنندگان نمی خوابیدند. همۀ این مسائل، اعصاب را خسته می کند وهر فرد عادی را خیلی زود از پا درمی آورد و بخصوص در درس و بحث و برخورد با مردم، با عصبانیت مواجه می سازد. اما استاد ( حضرت امام خمینی) با کمال اطمینان خاطر و آرام آرام مسائل را مطرح می فرمودند: و بخصوص در درس، اشکال های افراد را با روی خوش پاسخ می دادند و هیچگاه در مسائل عادی، عصبانیت از معظم له دیده نشد.
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی
برگرفته از پرتال امام خمینی
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
#معرفی_کتاب
✅ کتاب از فاطمه تا مهدی علیه السلام از مهدی تا فاطمه
✅ اثر استاد مصلحی آماده چاپ می باشد.
📣 این اثر در 4 گفتار تدوین شده است.
🌸 مرکز مجازی مهدویت:
eitaa.com/mahdi313com
#مربیان_بزرگ
مطالعه همیشگی امام خمینی (رحمه الله)
آیت الله سبحانی می گوید: «زمانی که سن امام داشت از پنجاه سال تجاوز می کرد، گاهی شش ساعت پی در پی #مطالعه می کردند. در سال 1370 ه . ق برابر با 1330 شمسی، سه ماه تابستان را در محلات گذرانیدند. در این مدت، پس از صرف صبحانه، از ساعت شش تا دوازده مشغول #مطالعه می شدند و هرگاه نوعی خستگی و یک نواختی در کار خود احساس می کردند، خود را با نگارش اندیشه هایشان سرگرم می کردند.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مهارتهای_مربیگری
⬅️ تفاوت های بین فردی در آموزش را مد نظر بگیرید
به فرموده مرحوم محمدتقی جعفری، معلم و دانش آموزان مثل باغبان و گل ها و درختان یک باغ هستند که هر یک از درختان و گل ها، ویژگی ها و نیازهای متفاوتی دارند. نیاز هر کدام به آب و هوا و نور و کود متفاوت می باشد. این #باغبان است که باید با دقت کامل نیاز هر یک از آنان را بشناسد، به مقدار لازم آن ها را آبیاری ننماید، و در معرض نور و هوا قرار دهد. معلّم یا #مربی نیز باید ویژگی های شناختی و عاطفی هر یک از #فراگیران را بشناسد تا بتواند متناسب با آن ها رفتار خاصی در پیش گیرد.توجه به تفاوت های فردی در آ#آموزش یکی از اصولی است که #مربی باید با آن آشنا باشد وآموزش خود را با آن همگام سازد؛ زیرا «اهمیت دادن به تفاوت های فردی در آموزش، اثربخشی آموزشی را بیمه می کند.»
#مربیان_مهدوی
#مهارتهای_مربیگری
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#معرفی_کتاب
🌼دانشنامه شعر مهدوی
دانشنامه شعر #مهدوی، مجموعه ای ارزشمندی است که می تواند رهگشای بسیاری از دانش پژوهانی باشد که میخواهند زبان مفاهمه ی مردم خویش را به کمال برسانند.
«دانشنامه شعر مهدوی» که بازتابنده بخشی از ادبیات پربار شیعی در طول تاریخ شعر فارسی است به اشعاری اختصاص دارد که در مدح و منقبت #حضرت_مهدوی_(عج) و موضوعات مربوط به #مهدویت سروده شده اند. گستره کار این دانشنامه شعر فارسی از آغاز تا دوران معاصر (پایان دهه 80) بوده است. در این دانشنامه نزدیک به 12 هزار شعر از یک هزار و 957 شاعر درج شده است.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
سالروز میلاد امام باقر (علیه السلام) بر شما مبارک باد.
مربیان مهدوی:https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#تجربیات_کلاسداری
🔆 نحوه انتقال مفاهیم تربیتی
من در کلاس های خودم تجربه کرده ام که ؛ انتقال پیامهای #تربیتی به کودکان، نوجوانان و جوانان نیازمند انرژی و روحیه بالائی است . چنانچه #مربی با روحیه خوب خود بتواند روحیه فراگیران را حفظ کرده و حتی تقویت نماید، بیشتر می تواند بر آنان تاثیر بگذارد☘️
از تجربیات کلاسداری همکاران
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#مربیان_بزرگ
🌼شیوه تربیتی مربیان بزرگ
🌸استفاده از محبت، از موثرترین و کارآمدترین شیوه های #تربیتی است. #محبت جاذبه می آفریند، انگیزه خلق می کند. انسانهای پرتلاطم و مضطرب را آرامش می بخشد و فرزندان نابهنجار و ناسازگار را رام می کند. محبت شیوه ای است که به مرحله ای خاص از تربیت اختصاص ندارد; اما کودکان و نونهالان بیشتر به آن نیازمندند. حبس کردن محبت در دل و پرهیز از اظهار آن، کارساز نیست و در فرزند انگیزه و جاذبه پدید نمی آورد. از این رو، باید به روش های مناسب ابراز گردد. برای کودکان در آغوش گرفتن و بوسیدن و برای بزرگترها دادن #هدیه و اظهار محبت زبانی از مناسب ترین شیوه هاست.
امام علی(ع)می فرماید: «هر که فرزند خود را ببوسد، برای او پاداش و حسنه خواهد بود و هر که فرزند خود را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد فرمود...»
برگرفته از سایت حوزه نت
مربیان مهدوی:https://eitaa.com/morabyanmahdavi
#معرفی_کتاب
تربیت ماندگار
کتاب بامسمّای «تربیت ماندگار» میتواند توشه پرباری برای #تربیت اصولی فرزندان برای والدین، #مربیان، معلمان، مسئولان و همه کسانی که با کودکان، نوجوانان و جوانان سر و کار دارند فراهم آورد. این مجموعه ارزشمند در قالبی جذاب به بیانات عالمانه رهبر انقلاب درباره مسائل تربیتی پرداخته و به شیوهای کاربردی این مطالب ناب را دستهبندی کرده است.
خواندن این کتاب را به همه بزرگواران توصیه می کنیم.
مربیان مهدوی: https://eitaa.com/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
.
💠 مولای غریبم
من دلم روشن است
روزى تو از راه مىرسى
و كوچه بوى عطر تو را مىگيرد
ديوارها گل مىدهند
پنجرهها عاشق مىشوند
و دنیا خوشبخت...
🌼 مرکز مجازی مهدویت:
@mahdi313com
#معرفی_کتاب
کتاب سبک زندگی مهدوی
در کتاب «سبک زندگی مهدوی» به این مسئله میپردازد که هدف انبیا و آخرین حکومت جهانی الهی که #حکومت جامع است و توسط حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) محقق میشود، گسترش عدل در جامعه است.
به گفته نویسنده این کتاب، برقراری #عدل در سطح کلان مستلزم این است که عموم مردم ظرفیت پذیرش عدل را داشته باشند.
کتاب «سبک زندگی مهدوی» نوشته «مرتضی آقامحمدی» توسط انتشارات رسول اعظم (صلی الله علیه و آله) منتشر شده است
مربیان مهدوی:https://eitaa.com/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام کاظم (علیه السلام) در مورد فضیلت انتظار حضرت مهدی علیه السلام چنین می فرمایند: «خوش به حال آن دسته از شیعیان ما که در غیبت قائم(عج) ما چنگ به دوستی ما زده و بر محبت ما ثابت می مانند و از دشمنان ما بیزاری می جویند، آنها از ما و ما از آنها هستیم ... خوشا به حال آنها به خدا قسم آن ها در قیامت در درجه ی ما خواهند بود...»(1)
ایشان همچنین به نقل از رسول خدا(صلیاللهعليهوآله) فرمودند: «کسی که میخواهد در حالی خدا را ملاقات کند که ايمان او کامل و اسلام او نيکو باشد، پس به ولايت حجة بن الحسن(عليهالسلام) که همه در انتظار اويند، معتقد شود.»(2)
-------------
1- بحارالانوار، ج15، ص151؛
2-بحار الانوار، ج 27، ص108، ح80
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
غروب غربت آمیخته هفتمین آفتاب ولایت، مولای غریب شیعیان را به خورشید تابان ایران، شمسالشموس، امام رضا (علیه السلام) و خواهر گرامیشان و حضرت ولیعصر ارواحنالهالفداه و همه شیعیان جهان، تسلیت میگوییم.
▪️مرکز مجازی مهدویت:
https://eitaa.com/mahdi313com