✅ توصیههایی برای پیشگیری از وسواس
توجه به نکات زیر، در عدم بهوجود آمدن #وسواس، نقش مؤثری دارد:
– داشتن یک وضعیت آرام و شیوهی #تربیتی متعادل در تربیت فرزندان
– خودداری از اعمال فشار، خردهگیری، #تحقیر و درخواستهای نامتعارف بهخصوص در امر نظم و ترتیب
– دوری کردن از افکار رؤیایی، #کمالطلبی، اولشدنها و بهترینشدنها
– خودداری از تخیلات غیرواقعی و واهی، رفتارها و افکار اضطرابآور و تشویشبرانگیز
– دوری کردن از بیکاری
– دوری کردن از تنهایی و رفتن به درون جمع و معاشرت با افراد متعادل و سعی در تطابق خود با اندیشهی جمع
– پذیرش خود و دیگران (فرزندان، همسر، اعضای خانواده و…) و احترامگذاشتن به خود و دیگران به یک اندازه
– حمایتکردن از خود و دیگران
– ایجاد تنوع در زندگی
– کسب اطلاعات و آمادگی در همهی زمینهها بهخصوص در زمینهی وسواسهای خود
– جلوگیری از پیدایش #ترس در خود، فرزندان و اعضای خانواده
– برطرف کردن احساس تقصیر و گناه، عناد به خود و خودتنبیهی
– جلوگیری از بروز خشمهای افراطی
– خودداری از سرگرمیهای بیمورد مانند شمردن اعداد و یا مرتب کردن یقه و… که بعدها عادت میشوند.
– کوچک و ناچیز شمردن نقصهای خود و دیگران
– آموزش صحیح نظافت تا قبل از دوسالگی به کودک (بدون فشار)
– مراقبت از بهداشت جسمی، روحی و روانی، ذهنی و فکری و احساسی خود و مراقبهی دائم (در هر لحظه مراقب باشیم که افکارمان کجاست، چه احساسی در دلمان وجود دارد و رفتار و گفتارمان چه میگویند)
– حفظ استقلال و آزادی خود و رعایت حریم دیگران
– از بینبردن حساسیتها و احساس رنجشها در خود و بالا بردن قدرت تحمل از طریق مدیتیشن
– بخشیدن خود و دیگران
– دور نگهداشتن محیط خانه از ناسازگاریها، درگیریها و کشمکشها
– از بین بردن غیرارگانیکهای منفی مانند کمرویی، حسادت، کینهتوزی و…
– شخصیتدادن به خود، فرزندان، همسر و… طوریکه خود را انسانی مهم و لایق بینگاریم.
– کنترل وضعیت هورمونها، کمخونی و کمبود ویتامینها و املاح که خود میتواند در ایجاد اضطراب، افسردگی و یا وسواس دخیل باشد.
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍁🍂🍁
🌾🌾🌾🌾
🌾🌾🌾
🌾🌾
🌾
*چگونه در مورد عادت ماهانه با دخترم صحبت کنم؟*
گفتگو در مورد #پریود به عنوان یکی از تغییراتی که اغلب خصوصی حساب میشود، برای پدرها و مادرها کمی سخت است.
اولین قدم شما به عنوان والدین باید این باشد که فرزندتان رو با بدنش آشنا کنین و با تغییرات طبیعی بدنش، آشتی بدهید. حتماً لازم نیست سن و سال ویژه و خاصی رو برای گفتگو در مورد پریود اختصاص بدهید یا مقدمات ویژهای رو برای این گفتگو فراهم کنید. خودتونو برای گفتگوی طولانی هم آمده نکنید، چون قطعا حوصلۀ فرزندتون سر میرود!
*بلوغ انتخاب نیست بلکه سیر تکاملی است*. گفتگو پیرامون مسائل جنسی و آموزش به نوجوان یک ضرورت محسوب میشود . معمولاً دختران به دلیل نبود آموزش و شناخت طبیعت بدنشان به شدت می ترسند و از خونریزی ماهیانه شرمسار می شوند.
هم دختران و هم #پسران از محیط و از خصوصاً همسالانشان در مورد پریود خواهند شنید؛ پس میتوانید به پسران هم در مورد این تغییرات بدن زنان اطلاع موثق و درست بدهید تا در آینده اطلاعات ناقص و غلط رو از محیط جذب نکنند. همیشه به یاد داشته باشید که محیط خانواده بهترین و امن ترین محل برای رد و بدل کردن اطلاعات اینچنینی است و چه بهتر که فرزندان شما این اطلاعات را از شما بگیرند تا از کوچه و خیابان و یا حتی اینترنت.
با دیدن اولین نشانههای تغییرات بدنی می توان حدس زد که به آغاز مرحله بلوغ و شروع عادت ماهیانه نزدیک میشود. زمان شروع آموزش #دختران مهم است. زیرا ممکن است فرزند شما از منابع نادرست از طریق همسالان اطلاعات ناقصی دریافت کند که باعث آسیب و تحمیل فشار روانی بیشتری به #فرزند شما شود. اگر جزو والدین آگاه باشید و بخواهید در این باره با کودک خود صحبت کنید باید اول این موضوع برای خودتان حل شده باشد. نمی توانید با شرمندگی این موضوع را به فرزند خود منتقل کنید.ارائه تصویر ذهنی مثبت در مورد این مرحله از آغاز زنانگی باعث میشود که دختر خوش بینانه تر به جسم خود نگاه کند و در نتیجه اعتماد به نفس بیشتری در خود نسبت به بدنش احساس نماید.
بهتر این است که قبل از #قاعدگی و تغییرات دوران #بلوغ و در سنین پایین تر به صورت کلی و خیلی مختصر به او بگویید. به گونهای که برداشت او از اطلاعات شما چیزی مثل بزرگ شدن باشد. سپس زمانی که بزرگتر شد توضیحات کاملتری بدهید. اینگونه درک این موضوع برایش قابل لمس بوده و متوجه میشود عادت ماهیانه فرایندی کاملاً طبیعی است. به این صورت میتوانید شروع کنید که جسم کوچکی که در آینده دور به فرزندی تبدیل می شود در حال حاضر چون فرآیند رشد کامل نشده از بدن به صورت ترشحات خونی خارج میشود. این مسئله برای این است که او بتواند در آینده مادر شود.
🌾
🌾🌾
🌾🌾🌾
🌾🌾🌾🌾
مشاور همدل در تلگرام: https://t.me/moshaver_hamdel
مشاور همدل در واتس اپ: https://chat.whatsapp.com/IxLJeK9X1BYGkwcr0mLReQ
مشاور همدل در سروش: https://splus.ir/moshaverhamdel
مشاور همدل در ایتا: https://eitaa.com/moshaverhamdel
🪻🪻🪻🪻🪻
🪻🪻🪻🪻
🪻🪻🪻
🪻🪻
🪻
تکنیک های کنترل #پرخاشگری #فرزندان
والدین باید ابتدا مشخص کنند که چه رفتاری از فرزندشان انتظار دارند. اگر فرزند شما با دوستان خود #بازی می کند و همه ی آنها با هم جیغ می زنند و از آن لذت می برند، مطمئناً کاملاً خوب است و باید مورد تشویق قرار گیرد.
با این حال اگر آنها در شرایطی هستند که فریاد زدن نامناسب است و شما می خواهید آن را متوقف کنید، باید برنامه ای در دست داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که #کودکان مطابق آنچه انتظار دارید رفتار خود را اصلاح می کنند. کارهایی که می توانید برای توقف جیغ زدن کودک انجام دهید عبارتنداز:
در زمان جیغ زدن کودک، محیط را تغییر دهید. اگر فرزندتان بسیار کم سن است، او را از مکان فعلی خود جدا کنید تا شما و فرزندتان بتوانید آرامش خود را حفظ کنید. اگر کودک بزرگتر است، مودبانه و بی سر و صدا به او بگویید که از اتاق خارج شود تا اینکه آرام شود و در این صورت بحث خواهید کرد. واضح است که هر یک از این دستورالعمل ها باید با صدای آرام و ملایم ارائه شود. فریاد زدن شما می تواند باعث بدتر شدن اوضاع شود.
کارها و برنامه های روزمره را دوباره اصلاح کنید. برنامه هایتان را بسیار واضح و مشخص کنید. در ابتدا ممکن است کمی مشکل باشد. برای غذا خوردن، خوابیدن، رفتن به مدرسه، انجام دادن تکالیف و فعالیت های خارج از مدرسه زمانهایی را اختصاص دهید. با کودک در خصوص این موارد و زمان انجام آنها توضیح دهید و به این ترتیب از آشفتگی او جلوگیری کنید.
واکنشهای خود را کنترل کنید. اگر فرزند شما در حال فریاد زدن است، برای شما مهم است که ظاهر آرامی داشته باشید حتی اگر از درون نارحت هستید. از #عصبانیت و فریاد زدن اجتناب کنید چون این اوضاع را بدتر می کند. کودکان معمولاً وقتی فریاد می زنند نه تنها عصبانی هستند بلکه خودشان هم می ترسند. پس به آرامش نیاز دارند.
حتی اگر خودتان هم آشفته و ناراحت هستید، سعی کنید به آرامی با فرزندتان صحبت کنید. در این مواقع از لحن متفاوتی (اما نه با عصبانیت)، استفاده کنید.
همدلی خود را نشان دهید. هنگامی که کودک شما شروع به گریه کردن و بیقراری می کند به عنوان مثال وقتی کودک نمی خواهد از پارک به خانه بیاید و هنوز هم می خواهد بازی کند، واضح است که شروع به فریاد زدن و گریه می کند اما روش صحیح برخورد با آنها، نشان دادن #همدلی است. می توانید با دادن یک پاسخ آرامش بخش مانند “من می دانم که می خواهی تمام روز در پارک بازی کنی اما من گرسنه هستم و نیاز به خوردن غذا دارم”، کودک را آرام کنید.
همچنین می توانید توجه کودک را به چیزی خوب جلب کنید، مانند اینکه به او اجازه تماشای برنامه کارتونی مورد علاقه یا خوردن بستنی شکلاتی می دهید. این باعث خوشحالی فرزندتان می شود.
🪻
🪻🪻
🪻🪻🪻
🪻🪻🪻🪻
🪻🪻🪻🪻🪻
مشاور همدل در تلگرام: https://t.me/moshaver_hamdel
مشاور همدل در واتس اپ: https://chat.whatsapp.com/IxLJeK9X1BYGkwcr0mLReQ
مشاور همدل در سروش: https://splus.ir/moshaverhamdel
مشاور همدل در ایتا: https://eitaa.com/moshaverhamdel
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
🔴 درخت پرخاشگری کودک را کسانی آبیاری می کنند که پیرامون وی زندگی می کنند.
کارن هورنای
مشاور همدل
https://splus.ir/moshaverhamdel
🔴🔴 نکاتی که باید هنگام ازدواج دختران طلاق بدانیم 🔴🔴
🔺برخی #دختران #طلاق روابط اجتماعی ضعیفی دارند
هنگامی که فرزند دختر با طلاق والدین خود روبرو می شود #استرس، #اضطراب و نگرانی به سراغ او می آید. این استرس و نگرانیها برروی روابط اجتماعی او در خانه و مدرسه تاثیرات منفی خواهد گذاشت. دختر به دلیل اینکه به مسائل و روابط پدر و مادرش فکر می کند و در حال تجربه تغییرات منفی در خانه است، گوشه گیر و منزوی خواهد شد.
شما باید #ارتباط موثر و مفیدی با دختر خود برقرار کنید و هم خودتان و هم همسرتان دائم با او در تماس باشید. هر دو والدین باید از نظر عاطفی و … در دسترس دخترانشان باشند تا آنها کمبود محبت و روابط عاطفی را احساس نکنند.
🔺 دختران طلاق اعتماد به نفس پایینی دارند
اگر طلاق در سنین زیر بلوغ اتفاق افتاده باشد، بچه ها گمان می کنند طلاق والدین بخاطر آنهاست و خود را مقصر میدانند. خود کم بینی، احساس گناه و خودسرزنشی از جمله #احساسهای منفی است که مدام آنها تجربه می کنند و همین احساسها عاملی برای کاهش اعتماد به نفس این دختران می شود.
وقتی اعتماد به نفس آنها پایین باشد، خود را کمتر از دیگران می بینند، قدرت موفقیت را در خود ضعیف میدانند و احساس می کنند ارزش و لیاقت بهترین شرایط را ندارند.
بهتر است مستقیم به او نگویید «تو اعتماد به نفس نداری» بلکه با مشورت مشاور، به افزایش خودارزشمندی و اعتماد به نفس او کمک کنید. مداوم به او بگویید که لایق زندگی بهتری است و قرار نیست همیشه اتفاقات ناخوشایند تکرار شود. بگویید طلاق در جامعه امروزی امری عادی است و ممکن است برای هر خانواده ای پیش بیاید و این اصلا شرم اور نیست.
🔺 دختر طلاق دیر اعتماد می کند
طلاق می تواند دنیای دختر شما را دچار مشکل کند. آینده فرزند دختر با طلاق نباید خراب شود. دختر طلاق احساس می کند والدینش با طلاق گرفتن به او و زندگیش خیانت کرده اند به همین دلیل اعتماد در روابط را از دست می دهد. وقتی او احساس کند خانواده اش از هم پاشیده، دیگر به راحتی به کسی مخصوصا به مردان اعتماد نمی کند. او می ترسد با شکست روبرو شود و مجدد ضربه بخورد.
گاهی اوقات، فرزندان طلاق بیش از حد روی طلاق و رابطه «شکست خورده» تمرکز می کنند. آنها تصور می کنند که سرنوشت مشابهی برای آنها رقم خواهد خورد.
در مورد طلاق و #عشق و علاقه با دخترتان صحبت کنید. از خوبی های یک رابطه عاشقانه و داشتن زندگی شاد و روابط سالم برای فرزندتان بگویید.
🔺 مشکلات #تحصیلی دختر طلاق
اگر ذهن دخترتان با مشکلات طلاق در خانه درگیر شود، بر پیشرفت او در مدرسه تاثیر منفی خواهد گذاشت. شاید در امتحانات نمره خوبی کسب نکند یا علاقه او به فعالیت های کلاسی کاهش یابد و تمایلی برای شرکت در کارهای گروهی نداشته باشد.
سعی کنید فرزند دختر خود را از دعواها و بحث های بین خودتان و همسرتان دور کنید. تا او بتواند برروی مطالعه درس هایش تمرکز کند.
ذهن او را از نگرانی ها آزاد کنید. او را در درس هایش تشویق و همراهی کنید. با استفاده از جملات محبت آمیز از او حمایت کنید. این اطمینان را به دختر خود بدهید که همچنان هم پدر و هم مادر در کنارش هستند.
🔺دختر طلاق به شدت اضطراب و استرس دارد
وقتی خانواده ای با طلاق مواجه می شود، دختران به شدت حساس می شوند. دختر طلاق آنقدر استرس و اضطراب دارد که روابط اجتماعی، رفاه تحصیلی و روابط عاطفی خود را فراموش می کند. درک احساسات و استرس های او و تشویق به برقراری ارتباط با دیگران باعث کاهش استرس و اضطراب او می شود.
دختران نسبت به احترام و ابراز #محبت حساس هستند پس پدر و مادر باید مراقب باشند که ناراحتی و عصبانیتشان بر روی روابط آنها با دخترشان تاثیر نگذارد.
🔺 دختران طلاق بیشتر در معرض #روابط ناسالم قرار می گیرند
دخترانی که از محبت پدر محروم اند بیشتر به دنبال این هستند که با برقراری ارتباط عاطفی با جنس مخالف این کمبود محبت را جبران کنند. آنها از نظر جنسی زودتر از بقیه همسالان خود فعال می شوند. منفی ترین آسیب طلاق بر دختران این است که برای جبران کمبود #شخصیت پدر در زندگی، خود را برای هر پسری فدا کنند.
برای کاهش احتمال بوجود آمدن روابط ناسالم برای دختران طلاق، والدین باید در زمان حضور فرزندان درگیری ها و بحث هایشان را به حداقل برسانند. همچنین پدرها باید روابط عاطفی خود را با دخترشان حفظ کنند، به او محبت کنند تا دخترشان نیاز نداشته باشد محبت را از مرد دیگری گدایی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫دوشنبه تون عـالـی
🌼به حرمت امروز
🩶شهادت امام محمد باقر(ع) 🏴
💫از خدا برایت من چنین خواهم
🌼دلـت آرام
🩶تنـت سـالم
💫دعـاهایت مستجاب
🌼عـاقبتت بخیـر
🩶آفتـاب عـمرت
💫هميشــه برقـرار
🌼و زندگیت
🩶سـرشــار از
💫عشـق و آرامـش خـدا
🌼روزتـون زیبـا و در پنـاه خدا
چند اصل اساسی در تربیت جنسی کودک
1- هنگامی که کودک، درباره سوالهایش از شما کمک خواست، دروغ و پنهان کاری را کنار بگذارید. این کار شما را نزد او بی اعتبار کرده و باعث میشود اعتمادش به شما خدشه دار شود.
2- اگر درباره سوالهایش از شما پرسید، ابتدا با او درباره این سوال گفت و گو کنید تا متوجه میزان اطلاعاتش در این زمینه شوید. سپس متناسب با سن و اطلاعاتش جواب سوالها را بگویید. در صورتی که احساس کردید پاسخها متناسب با سنش نیست، زمان پاسخ گویی را به چند وقت دیگر منتقل کنید. مثلا بگویید:"وقتی 9 سالت شد جوابش رو میگم..."
3- برای #تربیت #جنسیتی #کودک سعی کنید میزان اطلاعات و حدسیات او را با طرح پرسش، مدیریت کنید. با این کار دانستههای او را به روش درست ساماندهی خواهید کرد.
4- تا سنین راهنمایی، همه آموزشها را به "تولید مثل" منعطف کنید. یعنی از لذت بخش بودن رابطه #جنسی صرف نظر کرده و هدف را تولید مثل قرار دهید (برای این کار میتوانید از تولید مثل گیاهان و جانوران برایش بگویید).
5- در حضور خودش، اعضای بدنش را به او معرفی کنید. بعد از معرفی گوش و چشم و سایر اعضای بدن، با استفاده از اطلسهای بدن، اعضای جنسی اش را با نام علمی و کارکردش آشنا کنید.
6- اگر کودک آلت تناسلی خود را دستکاری کرد، از خشونت بپرهیزید و آهسته و آرام او را مشغول کار دیگری کنید. علت این رفتار او ممکن است کنجکاوی، ناآشنایی با اعضای بدن، مشکل #جسمی (خارش، انگل، سوزش خشکی پوست و...) باشد. در برخی موارد کودک از این طریق به آرامش میرسد. برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.
اگر کودک با پیامهای جنسی واضح مواجه شد چه باید کرد؟
در صورتی که کودک با پیامهای واضح جنسی مواجه شد، باید بتوانید شرایط و اطلاعات او را به خوبی مدیریت کنید. از واکنشهای هیجانی شدید مثل خشم و عضبانیت خودداری کنید چراکه این برخوردها اوضاع را بدتر میکند. با لحن ملایم و سوالات هدایت شده میزان اطلاعات کودک را بسنجید. پس از آن میتوانید اطلاعات او را اصلاح کنید. توجه داشته باشید که کودک نباید پیامی از عصبانیت و تنبیه از طرف شما دریافت کند. باید در این شرایط حمایت خود را به او نشان دهید. برای برخورد صحیح در این زمینه میتوانید از #مشاوره کودک کمک بگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬🎬 کلیپ آموزشی تربیت جنسی
با آموزش به موقع و درست #تربیت_جنسی، سلامت #جنسی فرزندانمان را تضمین کنیم.
مشاور همدل در تلگرام: https://t.me/moshaver_hamdel
مشاور همدل در واتس اپ: https://chat.whatsapp.com/IxLJeK9X1BYGkwcr0mLReQ
مشاور همدل در سروش: https://splus.ir/moshaverhamdel
مشاور همدل در ایتا: https://eitaa.com/moshaverhamdel
4_5821283670954086796
11.8M
🎧🎧 ویس آموزشی در مورد #تربیت_جنسی #کودکان و دست زدن به اندام های خصوصی
مشاور: خانم روزگار
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
🪅🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅
🪅🪅
🪅
نشخوارذهنی
نشخوار ذهنی یک عادت بد ذهنی است که موجب تمرکز فرد بر مشکلات و بروز علائم پریشانی میشود و این حالت، احساسات منفی را تشدید میکند.
به گزارش ایسنا، توجه مداوم به مشکلات و پریشانیها موجب درگیری و توجه بیش از حد به درد و در نتیجه افسردگی فرد میشود. این نشخوارها وقتی ادامه مییابند ذهن را تاریک و تاریکتر میکنند تا جایی که دیگر قادر به دیدن و درک کردن موضوعات و اتفاقات نیستید.
این فرآیند ذهنی با یک عامل استرسزا آغاز میشود. این عوامل میتوانند طلاق، خیانت، درگیری و مشاجره و بسیاری عوامل استرسزای دیگر باشند و همچنین این استرس با عوامل دیگری همچون سرزنش اطرافیان تشدید میشود و فرد احساس بد را در خود تلقین میکند.
مشکلات ذهنی در واقع توجه ما را به طور کامل به خودشان معطوف میکنند و ما قادر به تمرکز بر هیچ چیز دیگری نیستیم و به لحاظ جسمی نیز دچار یک کشمکش داخلی میشویم که حتی اجازه یک خواب راحت را در طول شب به ما نمیدهد.
نشخوارهای ذهنی تمام جنبههای مثبت زندگی ما را تحت تاثیر قرار میدهند و آنها را بیارزش جلوه میدهند و فرد دیگر قادر به دیدن اتفاقات مثبت زندگی نیست و همه چیز را سیاه میبیند.
به گزارش ایسنا به نقل از سایسنترال، در این مقاله پنج روش مقابله با نشخوارهای ذهنی را به شما توصیه میکنیم:
- پذیرفتن مشکلات: نباید به عوامل استرسزا همچون یک بمب در حال انفجار نگاه کرد. در واقع تخریب و ساخت و ساز همواره در کنار هم قرار دارند و باید بپذیریم که اتفاقات زندگی همیشه قابل پیشبینی نیستند.
- پذیرفتن واقعیت: سرزنش دیگران را متوقف کنید و تلاش کنید تا در نقشهای مختلف خود اعم از همسر، مادر و یا هر نقش دیگری که دارید بهتر ظاهر شوید. بیشتر از خودتان مراقبت کنید و برای شاد کردن خود توقع زیادی نداشته باشید.
- هوشیاری: در ارتباط با اشتباهاتتان هوشیار باشید و از آنها درس بگیرید. انرژیتان را روی مسائل جدیدتری متمرکز کنید. ورزش کنید و اعتماد به نفس را تمرین کنید. بر ترسهایتان غلبه کنید.
- قدردانی: از تغییرات نترسید و به آنها با دید مثبت نگاه کنید. اگر شما نسبت به شرایط مثبت قدردان باشید، این شرایط برایتان بیشتر فراهم میشوند.
- انضباط درونی: سعی کنید مشکلات، شما را تبدیل به آدمی کنند که همیشه میخواستید. از گذشته درس بگیرید و موضوعات را در ذهنتان نظم ببخشید. انضباط درونی، شما را تبدیل به آدمی سازگار، واقعبین، هوشیار و سپاسگذار میکند و شما میتوانید با خوشبینی بیشتری مسئولیتهای زندگی را برعهده بگیرید.
https://eitaa.com/moshaverhamdel
کانال ما را به دیگران معرفی کنید
🪅
🪅🪅
🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅
🪅🪅
🪅
🔔📃 انواع نشخوار فکری
✍️ نشخوار فكرى یک عادت بد ذهنی است که موجب تمرکز فرد بر مشکلات و بروز علائم پریشانی میشود و این حالت، احساسات منفی را تشدید میکند.
1️⃣ افسرده ساز:
🔻زمانی که وقایع ناگوار را پیوسته در ذهن زیر و رو میکنیم و همواره خود را مقصر میبینم و خود را سرزنش می کنیم. البته احتمال دارد واقعا هم مقصر باشیم ولی بهتر از نشخوار فکری درس گرفتن از اشتباه، ثبت آن و رها کردن ماجراست.
2️⃣ خشم برانگیز:
🔻زمانی که در در نشخوار فکری خود دنبال مقصر میگردیم نقش قربانی را می پذیریم، یا معتقدیم حق مان پایمال شده است.
🔻در این موارد اگر واقعا حقی از شما ضایع شده بهتر است مهارت جرات ورزی و ارتباط موثر را بیاموزید و به جای آنکه در ذهنتان بارها طرف مقابل را محاکمه کنید یا برعکس با غرغر و انتقاد سوهان روح اطرافیان شوید، با آرامش ناراحتی خود را عنوان کنید. البته گاه جا دارد با گذشت از کنار مسئله رد شوید اما از یاد نبرید گذشت از سر بزرگواری کینه نمی آورد. آن را با سکوت از سر درماندگی اشتباه نگیریم چنین سکوتی کینه و نفرت را در سینه پرورش میدهد.
3️⃣ وسواس گونه:
🔻زمانی که مصرانه در صدد یافتن جواب سوالات بی پاسخ بر می آئیم یا سوالاتی که پاسخ آنها به راحتی در دسترس قرار ندارد و رسیدن به آنها مقدمات علمی جدی لازم دارد. مثل سوالات فلسفی... مثل اینکه اول مرغ بوده یا تخم مرغ ... سوالاتی از قبیل ابتدا و انتهای خلقت ... در این موارد اگر همت دانش آموختن نداریم بهتر است به کارهای جدی زندگی مشغول شویم و خود را با کلاف سردرگم این مسائل گیج نکنیم.
@moshaverhamdel
🪅
🪅🪅
🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅
🪅🪅🪅🪅🪅
نشریه پیام مشاور شماره 4.pdf
1.15M
نشریه پیام مشاور، شماره چهارم/ تیرماه ۱۴٠۲
در این شماره می خوانیم:
سخن سردبیر
تفسیر روانشناسی نقاشی کودکان
سواد رابطه
افسردگی تابستانی: علایم و راهکارهای مقابله ای
کنکوری ها بخوانند (روزهای باقی مانده تا کنکور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سربلندی ابراهیم
💗آرامش اسماعیل
🌸امیدواری هاجر
💗عطـر عـرفه
🌸وبرکت عیـد قربان
💗را برای شما آرزومندم
🌸زندگیتون به زیبایی گلستان
💗ابراهیم وپاکی چشمه زمزم
🌸تقدیم به شما خوبان
💗عیــدتون مبــارک
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🍃
🍃🌸🍃
🍃🍃
🍃
✅ چگونه تبلت و #گوشی را از کودک مان جدا کنیم؟
⏰ به ساعت نگاه کنید.
📱 با وضع کردن برخی قانونها، ساعتهای استفاده فرزندتان از #تبلت را محدود کنید. برای مثال به او اجازه ندهید که سر میز شام تبلتش را بیاورد.
🌚 خاموشی بزنید.
📱 محققان میگویند تبلتبازی پیش از خواب میتواند فرزند شما را بیخواب کند. پس به او اجازه بازی کردن با تبلت پیش از خواب را ندهید و نگذارید آن را به اتاق خوابش ببرد.
⌚️ وقتشناس باشید.
📱حتی اگر همه اطرافیانتان برای کودک خود تبلت خریده باشند، دلیلی ندارد که در سه سالگی به فرزندتان چنین هدیهای بدهید. اگر میخواهید او را با تکنولوژی آشنا کنید، به او اجازه دهید برخی ساعات روز با تبلت شما بازی کند اما شخصی کردن این وسیله را از چنین سنی شروع نکنید.
👤 از خودتان شروع کنید.
📱 هرقدر هم که از لزوم فعالیت بدنی و قویتر کردن ارتباطات رو در رو برای فرزندتان صحبت کنید، فایدهای ندارد. تا زمانی که او میبیند که در مهمانی برایتان وایبر بازی شیرینتر از گپ زدن با دیگران است، تمایلی به گوش کردن به توصیههایتان پیدا نمیکند. اگر میخواهید فرزندتان زندگی مجازی را جایگزین تجربههای حقیقی زندگی نکند، خودتان در رعایت چنین اصلی پیشقدم شوید.
👏دست بهکار شوید.
📱 اگر تنها یک فرزند دارید، به او حق دهید برای پر کردن تنهاییاش به تبلت وابسته شود. در چنین شرایطی به جای جنگیدن با او، خودتان برای تغییر شرایط وارد عمل شوید. بازیهای دونفره پرتحرک و هیجانانگیز، هم میتواند سلامت جسم فرزندتان را تضمین کند و مهارتهای حرکتیاش را تقویت کند و هم لحظات شاد و خوشی را برایش رقم بزند. اگر کودکتان از چنین نعمتی بهرهمند شود دیگر نیازی به مدام بازی کردن با تبلت پیدا نخواهد کرد.
مشاور همدل در تلگرام: https://t.me/moshaver_hamdel
مشاور همدل در واتس اپ: https://chat.whatsapp.com/IxLJeK9X1BYGkwcr0mLReQ
مشاور همدل در سروش: https://splus.ir/moshaverhamdel
مشاور همدل در ایتا: https://eitaa.com/moshaverhamdel
🍃
🍃🍃
🍃🌸🍃
🍃🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🌸🌸🍃
🍃🌸🌸🌸🌸🌸🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃