3️⃣
⭕️درجات ایمان و گناه
🔸بزرگان از میان علمای دینی مراتبی را برای #ایمان ذکر کرده اند؛ اعم از زبانی، قلبی، عملی و ... به همین ترتیب و در مقابل آن بی ایمانی نیز ناظر بر مراتب گوناگونی است؛ چنان که گاه در ظاهر زبان و عملی بروز می کند و گاه به صورت پوشیده بر صفحه خاطرِ ذهن و قلب.
🔸 هر یک از مراتب، ساحتی از ساحات عملی، اخلاقی و معرفتی انسان را متأثر می سازد.
🔸 آنکه با گذار از دروازه شهادتین و اقرار زبانی به قول «لا اِلهَ اِلا الله» وارد شهر مسلمانی می شود، ضرورتاً مؤمن شناخته نمی شود. او ناگزیر است برای ارتقاء به مراتب ایمان از مدرسه احکام عملی، اخلاق فردی و جمعی (تربیت نفسانی) بگذرد تا در مرتبه ای ضمن کسب معرفت قلبی، مستعد سیر تا «بقاء بالله» شود.
🔸 در مقابل این سیر صعودی و طی درجات، سیری نزولی هم هست، طی درکات #ظلم و گناه که منجر به نزول و متصف شدن به صفت «اآنان چون چهارپایان و حتی کمتر از آنند» و بالأخره عذاب الهی می شود.
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
📚 تلخیص از کتاب #از_اینجا_تا_دولت_کریمه
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود:https://shop.mouood.com/az_inja_dolat_karime/
کتابراه: B2n.ir/f29947
فراکتاب:B2n.ir/b34793
طاقچه:B2n.ir/a85763
@mouood_org
7️⃣
🔘 پیوریتان ها و اسرائیل جدید
♦️ بخشی از پیوریتان ها در سال 1620م. و قبل از آنکه #کرمول قدرت را در دست بگیرد، به دلیل فشارهای داخلی که به آنها وارد می شد، به منطقه ماساچوست در شمال #آمریکا رفته و در آنجا کلنی بزرگی را پایه گذاری کردند. کلنی ای که امروز از آن به عنوان هسته مرکزی آمریکا یاد می شود، از همان ابتدا در ساختار سنتی خود، حمایت بی اندازه از یهود را به عنوان یک رسالت بر عهده داشته است.
♦️ پیوریتان ها چنان شیفته #عهد_عتیق بودند که می خواستند نام آمریکا را که در آن روزگار #انگلستان جدید خوانده می شد به #اسرائیل جدید مبدل کنند، نویسنده آمریکایی، کارن آرمسترانگ در کتاب خود، جنگ مقدس، با توجه به روحیه یهودی پیوریتان ها خاطرنشان می کند، پیوریتان ها خود را هنگام ورود به آمریکا زائر می نامیدند که بعدها برای صهیونیست هایی که به #فلسطین می رفتند، عیناً این صفت مورد استفاده قرار گرفت.
♦️ #کنعان نام دیگر سرزمین فلسطین در #تورات است و بنابر بیان تورات، این سرزمین متعلق به یهودیان می باشد، بزرگ ترین آرزوی پیوریتان ها شبه یهودی شدن خودشان بود، چرا که ایشان را به عنوان #قوم_برگزیده قبول داشتند. آنها خود را یهودیانی قلمداد می کردند که مسئولیت فتح آن سرزمین را بر عهده دارند و بنابراین تلاش می کردند تا برای این سرزمین خیالی کنعان، ساکنان یهودی ساختگی فراهم کنند.
#عدنان_اکتار
#نصیر_صاحب_خلق
📚 تلخیص از کتاب #تاریخ_ناگفته_و_پنهان_آمریکا
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/tarikh_nagofte/
کتابراه: B2n.ir/e97949
فراکتاب: B2n.ir/f60509
طاقچه: B2n.ir/x02862
@mouood_org
📚پیشگویی ها و آخرالزمان
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی موعود:
https://shop.mouood.com/pishgooeeha/
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
🖋 #اسماعیل_شفیعی_سروستانی/#علی_کورانی/#حسن_بلخاری/ #مجید_شاه_حسینی
📚 #پیشگوییها_و_آخرالزمان ||
🔖 #انتشارات_موعود
@mouood_org
@mouood_asaar
1️⃣1️⃣
⭕️ توجه به کارکردهای مجالس و مراسم مهدوی
🔸 جشن ها و مراسمی که به نام امام عصر(ع) و برای بزرگداشت یاد ایشان برپا می شوند، فرصت مناسبی برای تجدید پیمان با آن امام، یادآوری تکالیف و رسالت های ما نسبت به آن حضرت، ترویج #فرهنگ_انتظار و آماده سازی جامعه برای #ظهور یگانه منجی بشریت است.
🔸متأسفانه در سال های اخیر، بسیاری از این جشن ها و مراسم، کارکرد اصلی خود را از دست داده و به مجالسی خنثا، بی محتوا و گاه ضد انتظار و مروج سکون و رکود تبدیل شده اند.
🔸 حتی در مواردی دیده شده است که در این جشن ها و مراسم، رفتارهایی صورت می گیرد که خلاف شرع آشکار و برخلاف خواسته حضرت بقیه الله الاعظم ـ ارواحنا له الفداء ـ است.
🔸 در این شرایط، وظیفه گروه ها و تشکل های فعال در حوزه #فرهنگ_مهدوی دوچندان شده و بر آنها لازم است که با تلاش برای حفظ کارکرد اصلی مجالس و مراسم مهدوی، از هر کاری که بر خلاف احترام و قداست این گونه مراسم و مغایر با خواسته های امام عصر(ع) است، جلوگیری کنند.
📚 برگرفته (تلخیص) از کتاب #درسنامه_فرهنگ_مهدویت_و_انتظار, ج 6: #دعوت_به_او؛ اثر #ابراهیم_شفیعی_سروستانی.
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: B2n.ir/d93321
کتابراه: B2n.ir/m13103
فراکتاب:B2n.ir/r43584
طاقچه: B2n.ir/s46125
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
8️⃣
🔘 بیماری عمیق
🔹 مهم ترین چالش دو حوزه علمی شرقی و غربی، در قبول یا رد سرشت مقدس جهان است؛ چنان که در نظام نظری شرقی و اسلامی، همه مراتب حیات در بافتی منظم، حکیمانه و عالمانه در نسبت با حقیقت هستی به سر می برند و همه امور عالم، ذیل معنا و معنویت جاری و ساری در کل هستی، جایگاه خود را می یابند و بی این ارتباط هیچند.
🔹 مواجهه انسان شرقی و مسلمان با #فرهنگ و تمدن غربی، مواجهه با جریانی بسیط نبود؛ بلکه مواجهه با تاریخ و تفکری ویژه بود، که در سیر تکوینی، به ضرورت، در ساحات گوناگونی از فرهنگ و تمدن جلوه گر می شد و هر یک از عناصر این تمدن نیز (در نسبت با آن تاریخ و تفکر ویژه اش درباره هستی) وجهی از آن رویکرد ویژه را جلوه گر می ساختند.
🔹 ساکنان سرزمین های شرقی و اسلامی، به هر حال و در موضع انفعالی، صورت تاریخی فرهنگ و تمدن غربی را پذیرفته و در آن مستحیل شده اند. ادب و فرهنگ آن حتی وجوهی از #هستی_شناسی غرب را نیز از طریق بسط و پذیرش علوم انسانی غربی، جایگزین دریافت ها و باورهای سنتی خویش ساخته اند.
🔹 این درجه از غربزدگی، بسیط و ساده نیست که بتوان با ایجاد تغییراتی در صورت لباس و رنگ و لعاب کوچه و بازار و وضع چند دستورالعمل و توصیه برای شهروندان از دست آن خلاص شد. این امر به آن می ماند که مرض تا عمق جسم بیمار رسوخ کرده باشد. در چنین شرایطی هیچ مسکن و پمادی، التیام بخش نیست تا درجه، سطح گستردگی و ژرفای بیماری درک نشود، راه معالجه مسدود است و معالجه بیماری غربزدگی با پرسش از غرب، آغاز می شود.
✍ #اسماعیل_شفیعی_سروستانی
📚 تلخیص از کتاب #پرسش_از_غرب
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/porsesh_az_gharb/
کتابراه: B2n.ir/z73167
فراکتاب: B2n.ir/u35259
طاقچه: B2n.ir/j52106
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘 هرچند در سال های پس از انقلاب، دیگر هیچ خاندانی نتوانست پسوند اشرافی برای اعضا و نوادگان خود ایجاد کند، امّا این مانع از آن نبود تا در میان برخی خاندان های تأثیرگذار، خوی اشرافیت شکل نگیرد. اشرافیتی که هرچند در شناسنامه ثبت نمی شد، امّا در مناسبات موجود میان خانواده های یادشده، ملموس و قابل مشاهده بود.
📚 «اشرافی گری بلای جان ملّتها»، انتشارات موعود عصر(عج)، ص ۱۵۱.
#دنیای_قشنگ_نو
#سخن_روز
@mouood_org