#امام_خمینی
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
* #امام_زمان #مشکلات
💠 مصداق اتم ید الله
🔻 در برهههای سخت و تنشزا و در مواقعی که احساس خطر می شود و در مواقع از دست رفتن نعمت، توسل و توجه به حضرت بقیة الله روحی له فداء به عنوان مصداق اتم و اکملِ «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ؛ دست خدا بالاى دستهايشان است. فتح/۱۰» کاری است مؤثر و از طرفی در دسترس شیعه، از این کوتاهی نباید کرد. در رفع و رجوع مشکلات، این سبب خیلی مؤثر است.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
💠 حرم #سامرا، خانه #امام_زمان علیهالسلام
🔻 تنها جایی که منزل شخصی امام زمان (علیهالسلام) است، [حرم امامین عسکریین (علیهماالسلام)] است و امام عسکری و امام هادی (علیهما السلام)، در منزل شخصی خود دفن شدند.
🔸 در سامرا کاملاً تفاوتِ [این حرم با حرمهای دیگر]، محسوس است و بوی حضور حضرت را میدهد.
🔹 سرداب مقدس ریاضتکده یا شاید اتاق خلوتی بوده است و خیلی مقدس است.
کد ۴۹۰
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
🔻وفات مادر ادب، حضرت ام البنین علیها السلام را به همه محبین تسلیت عرض می نماییم و با اهداء صلواتی چشم امید به عنایت فرزند بی بدیلش، حضرت اباالفضل العباس علیه السلام می بندیم.
🔺 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #برش_یک_دقیقهای #حضرت_ام_البنین
🎥 مجرب بودن توسل به حضرت ام البنین سلام الله علیها
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
🎞 کلیپ کامل: aparat.com/v/RefQU
🔺 @nasery_ir
4_6008041287209452500.mp3
7.51M
* #سخنرانی_صوتی
🎧 موضوع: #حضرت_ام_البنین علیها السلام و #حضرت_ابالفضل العباس علیه السلام
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹
⏱ زمان: ۲۰ دقیقه
📥 حجم: ۷/۲ مگابایت
👈 با توجه به محتوای ارزنده این جلسه استفاده از این فایل به همه دوستان توصیه میگردد.
🔺 @nasery_ir
* #حضرت_ام_البنین #تسلیم
🔻 یکی از ارکان حرکتی صعود به قلّهی ولایت و معرفت، تسلیم است؛ حالا هر کسی بنا بر ظرفیتی که دارد، (علی قدر طاقة البشریه).
🔸 تسلیم، خیلی کارساز است و یکی از مطالب کلیدی است که حضرت امالبنین علیهاالسلام را به بارگاه امیرالمؤمنین علیهالسلام راه داد.
🔹 ای وای اگر که انسان نصیب داشته باشد، یک ارکانی را به او میدهند، یک عنایتی به او میکنند، یکی از آن ارکان این است که تسلیم مقام ولایت و اهلبیت علیهمالسلام است.
کد ۱۱۲۰۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #حضرت_ام_البنین
🔻 بعد از شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها، حضرت زینب با اینکه شاید سه چهار ساله بودند، خانه آقا امیر المومنین علیه السلام را مدیریّت میکردند.
🔸 اینقدر این خانواده و اهلبیت علیهمالسلام رشد و کمال و هوشیاری دارند که این کودک سه چهار ساله چنین توانایی دارد.
🔹 نقل شده است که زمانی درِ خانهشان را زدند و شاید فضّه یا اسماء بود که رفت دمِ در و پرسید: چه کسی است؟ خانمی، خودش را معرفی کرد. خدمت حضرت زینب سلام الله علیها آمدند و گفتند: فاطمهی کلابیّه است (که بعداً کنیهی امالبنین گرفت).
🔸 حضرت زینب سلاماللهعلیها فرمودند: «افتحی لها الباب فإنّها شریکتنا فی العزاء»؛ یعنی در را باز کنید؛ او در عزا و مصیبت ما با ما شریک است و با دیگران فرق میکند.
این بزرگوار، یک جایگاه است. خود حضرت زینب سلاماللهعلیها، یک جایگاه است. حضرت نرجس خاتون سلاماللهعلیها یک جایگاه [و فرصت برای شناخت وتوسل و تقرب] است؛ به شرطی که وارد فضای معرفتیشان بشوی.
🔹 اما ما متأسفانه از این بزرگواران کمتر اطّلاع داریم غیر از همان مطالب اولیه ای که شنیدهایم.
کد ۲۴۹۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
1402.10.5 سخنرانی حجت الاسلام ناصری .mp3
4.74M
* #سخنرانی_صوتی
🎧 #حضرت_ام_البنین و #حضرت_اسماء سلام الله علیهما
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱۹ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۰/۵
🔺 @nasery_ir
#آیت_الله_کشمیری #جلسات_ذکر
🔻 خدا رحمت کند مرحوم آیت الله کشمیری را که این مثال را زیاد میزدند که اگر از هر کدام از ده بیست زغال یک زاویۀ آنها روشن و به صورت پراکنده باشند رو به خاموشی میروند، امّا اگر زاویههای روشن هر کدام را همسو قرار دادیم به کمک هم یکدیگر را روشن میسازند و تا مدتها هم روشن باقی می مانند. جلسات جمعی این حسّ و حال را میخواهد که اگر باشد دیگر باری از مشکلات نیست که بلند نشود.
🔸 در این بخش هر چه بیشتر کار شود جا دارد و مؤثرتر است. بار مشکلات شخصی و اجتماعی را میتوان با جلسات همدل بلند کرد و تأثیر آن فی المجلس است منتهی باید جمع به آن سمت برود و شرایط خاص خود را میطلبد.
🔹 طول هفته هر کدام از اهل مجلس چگونه گذشته است؟ مهم است، حتّی در توسل، هفته ی پرمشغله، ساعت و جلسه پرمشغلهای را خواهد داشت، مگر کسی ذخیرۀ بسیار داشته باشد که آن هم نادر است لذا در طول هفته مراعات می خواهد. اگر این مورد درست اجرا شود، هر ذکر و حرکت فردی آثار بیشتری خواهد داشت.
کد ۸۵۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#دنیا #آخرت
🔻 به تعبیر آقا امیرالمؤمنین علیه السلام، شنیدنِ نعمتهای دنیایی، بهتر از دیدنش است و با دیدن آنها متفاوت است. آخرت برعکس است، شنیدهها دربارۀ آخرت، بهتر از دیدنش نیست و انسان را زیاد به حقیقتِ قضایا منتقل نمیکند.
🔸 انسان یک صحنۀ کوتاه آن را هم ببیند ابوابی از علم، برای او باز میشود و به یقین میرسد.
کد ۸۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#جلسات_ذکر #صلوات
🔻 الان این آیه به نظرم آمد که «اعوذ باللّه من الشیطان الرجیم. ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُمْ مِنْ بَعْدِ ذلِكَ فَهِيَ كَالْحِجارَةِ» (پس از آن [همه معجزات] دلهاى شما سخت شد، به سختى سنگها يا سختتر از آن(بقره، ۷۴))
🔸 اصولاً شرط تأثیر و گیرایی جلسات دعایی و ذکری دسته جمعی یک نوع همراهی، همسویی و به اصطلاح سیلان روحی است، ذکر ختم صلوات گاهی مخصوصاً اگر دسته جمعی باشد، چه بسا بار یک مملکت را هم بتواند بلند کند، ولی مهم این است که قلوب افراد یک سو و یک جهت باشد و نفوذ به آنها سخت نباشد، چون این قضیه دو زاویه دارد: تأثیر یا عدم تأثیر.
🔹 اگر فرمود: «ید اللّه مع الجماعة» به اعتبار اینکه جمع، جمع باشد و جمعی همسو و همراه باشد و درست از طرف مقابل، قساوت، نفوس را منجمد میکند، «كَالْحِجارَةِ» میکند.
🔸 گاهی در جلسات اگر بیست نفر هستند، بیست نفر[جدا و غیر همدل] هستند و زاویهای متحد و همسویی روشنی بین آنها ایجاد نمیکند، در حالی که در جلسات ختم صلوات یا اذکار و یا جمعهای دوستان برای دعا و تأثیر باید قساوت نباشد، قلوب و نفوس «كَالْحِجارَةِ» نشده باشد، اگر اینگونه باشد فایدهای ندارد.
🔹 اگر قرار است تأثیر بگذارد برای زمانی است که این جماعت همدل و همسو باشند و وجهۀ آنها به یک سمت باشد، تضاد، عدم پذیرش و قساوت نباشد.
🔸 مواردی که دل را سخت میکند روایات مفصلی دارد و غیر از اینکه سخت و منجمد و «كَالْحِجارَةِ» میکند؛ اجازه نمیدهد دعا اثر کند. سّر تأثیر در جلسات عمومی به همان روانی و راحتی و خضوع و متوجّه بودن به یک زاویه است.
کد ۸۵۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#آیت_الله_بهاءالدینی
🔻 مسجدی آن طرف منزل مرحوم آیت الله بهاءالدینی رضوان الله علیه بود، عصرها مخصوصا تابستان که گرمای هوا مقداری کم میشد ایشان از پلهها بالا میآمدند و نماز مغرب و عشا را روی پشت بام آن مسجد میخواندند.
🔸 عالَمی بود، رفقا هم در آن نماز جمع میشدند. جمع جالب و مدونی بود. پیرمردی بود در آن جمع که تابستانها حالش بد میشد، اعصابش بهم میریخت و شبها خواب نداشت، ولی نماز و جلسات را میآمد و با آیت اللّه بهاءالدینی خیلی راحت بود و گاهی هم یک چیزی میپراند.
🔹 یک روز رو پشت بام مسجد نشسته بودیم که آیت اللّه بهاءالدینی با عصا بالا آمدند و فرمودند مثل اینکه این پلهها را بالا میآییم، خسته میشویم. این شیخ گفت: آقا! خسته میشویم چیست؟! از این پلهها که شما میآیید فیل هم نمیتواند بالا بیاید! اما به ایشان هم برنمیخورد؛ چون راحت بودند و ابدا نفسانیت نداشتند که بگویند چرا به «من» توهین کردی.
کد ۸۵۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#حکمت #ابن_سینا
🔻 پایههای حکمت نظری صحیح بوده است؛ ولی بخش عظیمی از حکمت نظری، انحراف از موضوعات مربوط به عالم غیب است؛ یعنی هر چه شاخ و برگها توسعه یافته، اشتغالِ به موضوع اصلی را دور کرده است.
🔸 افراد نادری از حکما، شبیه به خود بوعلی بتوانند و میتوانستند حداقل با حکمت نظری بخش ساختاری عالَم را، خلقت و انسان و مسائلِ فیمابینِ آن را درست انتخاب کنند، وگرنه گاهی کتابهایی که انسان میبیند – مگر به نُدرت - در بعضی از قسمتهای آن توضیحاتی میدهند که این توضیحات، پرداختن به اموری است که هیچ به کار نمیآید.
🔹 خود قرآن، تعریفی برای حکمت نظری و عملی دارد و آنچه که تاکنون یافت شده است با این میزان سنجیده نشده است؛ یعنی با این سبک، سنجیده نشده است.
🔸 فقط یک نفر، توان آن را داشته است و خدای متعال ظرفیتش را به او داده و به دیگران جسته و گریخته داده بود، آن هم، خود بوعلی سینا بوده است که با این فکر، قالب و ساختار فیزیکی، وارد عمق مسائل حکمت شده است و توانسته است که ساختار خلقت را با علوم و ابزار ظاهری، به درستی حدس بزند.
🔹 ولی این راه راهی نیست که شخص دیگری بتواند این کار را انجام دهد. کتب و علوم زیادی از بوعلی تضییع شد و بخش کمی از آن [به ما رسیده است.] کتب زیادی از ایشان، نابود شده است که آن هم دلیل داشته است. اینکه یک شخص در این حجمِ کم از زمان، اینقدر مسلط [به علوم] شود، [نشان از این است که] حال و ساختار خاصی داشته است.
کد ۸۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#اصحاب_کهف #تاثیر_نفوس #جلسات_ذکر
🔻 اصحاب کهف به تعبیر قرآن هر چند نفر که بودند؛ آنچه که قرآن میگوید یک مجموعهای را ترکیب و ترتیب میدهد و یک حیوان دیگری را «وَ كَلْبُهُمْ باسِطٌ ذِراعَيْهِ بِالْوَصيدِ» همراه آنها معرفی میکند.
🔸 اینقدر این جمع گرم است که آن را هم میبرد و دیگر بدتر از آن سگ کسی را ما در مجموعههای مومنین و مسلمانان نداریم، ولی ببینید که چقدر میتواند یک اتحاد چند نفره، بازدهی داشته باشد که حتّی سگ را هم با خودشان به حرکت میاندازد و این حال را به او هم اضافه میکند.
🔹 این برای عمق سرایت آن حالات معنوی جمعی است مقابل حالت انجماد و سختی روح بعضی افراد است. سیلان ایمانی و روحی در اصحاب کهف وسیع است و همه را گرفته و میرود، منتها ما گاهی مشکلاتمان این است که سرمایۀ جمع بما أنه جمع، را حساب نمیکنیم و همواره میخواهیم تکروی کنیم، شاید آن نوعها نیز بوده است، فصلهای کوتاه نمونههای قرآنی هم داشته است.
کد ۸۵۴
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#امام_زمان
🔻 خدا آیة الله بهجت قدس سره را رحمت کند. ایشان نقل میکردند که جعفر عموی حضرت، مُدعیِ خانه امام حسن عسگری بود [و میگفت خانه برادرم به عنوان ارث، به من میرسد]، به حسب اینکه حضرت وارث ندارند و ارث، به طبقه ثانی یا ثالثِ ایشان میرسد. اگر میت فرزندی نداشته باشد، ارث به طبقه دوم میرسد.
🔸 جعفر خودش را مدعیِ میراث و خانۀ امام عسگری میدانست و دربارۀ زمان مرگ نرجس خاتون هم اختلاف است، که قبل از شهادت امام بوده یا بعد از آن بوده است؟ بعضی از افراد نقل میکنند: هنگامی که میخواستند حضرت نرجس سلام اللّه علیها را در همان جایی که الان مدفون هستند، دفن کنند، جعفر آمده بود و اجازه دفنش را نمیداد؛ زیرا او را به عنوان یکی از کنیزان امام عسگری میشناخت و خبر نداشت که ایشان مادر امام زمان علیه السلام هستند.
🔹 آیت الله بهجت میگفتند که او یک روز زمانی از خانهاش آمده بود و میخواست داخل خانه حضرت شود، که یک نوجوانی، پنج، شش ساله [که در واقع حضرت بقیه الله ارواحنا فداه بودند] جلو آمدند و سه بار فرمودند: «أَ هی دارُک»؟ یعنی آیا این خانه واقعا خانه توست؟ آنوقت جعفر منصرف شد.
🔸 حضرت فقط یک سؤال کردند که «أَ هی دارُک»؟ - حالا حضرت با این سوال، با او چه کردند، خدا میداند! و جعفر سرش را پایین انداخته و رفت.
🔹 ارزش انسان به سن و ذکوریت و انوثیت نیست. برای بعضی از نفوس، یک پشتوانههایی پیدا میشود که اگر کوچک هم باشند، بزرگ هستند؛ سنشان هم که کم باشد، [ارزششان] بالا است. حضرت بقیّة اللّه روحی له الفداء اینگونه بودند؛ یعنی [هنگامی که] امام رضا علیه السّلام تصورِ این بزرگوار را میکردند عظمتش را مییافتند و به خاطر عظمت ایشان میایستادند و دست روی سر می گذاشتند و احترام میکردند. او بود که میدانست پشت این صحنه چه خبر است. سه نسل قبل از تولّد عظمتش را میدانستند.
کد ۸۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#امام_زمان #سامرا #میرزای_شیرازی
🔻 یکی از دلایلی که هیچ مرجع تقلیدی مانند میرزای شیرازی بزرگ، محبوب و منحصر نشد که هم عوام شیعه مقلدین او بودند و هم علما ایشان را پذیرفته بودند؛ به دلیل گذشتی بود که ایشان کرد و به سامرا رفت. دوستان خود را هم به آنجا برد که همه اطراف سامرا بودند و در آنجا خدمت میکردند لذا بعد از فوت جنازۀ ایشان را از سامرا تا نجف، روی دوشِ مردم آوردن؛ کار آسانی نیست.
🔸 حالا انسان با ماشین میرود و روی صندلی مینشیند، باز خسته میشود. جنازۀ مرحوم میرزا را عربها از سامرا تا نجف با سرعت آوردند؛ امّا برنامهریزی کرده بودند که هر دَه، دوازده کیلومتر را یک قبیله بیاید و ایشان را تحویل گرفته و به قبیلۀ دیگری تحویل دهد.
🔹 ولی علّت این محبوبیت این بود که حضرت بقیه الله روحی له الفداء به سامرا عنایت دارند [و میرزا هم چون گذشت کرده بود و به سامرا آمده بود؛ لذا مورد عنایت حضرت واقع شد.]
🔸 اشتباه میکنند کسانی که در آنجا حتّی برای کار خود سرمایهگذاری نمیکنند. حضرت [از توجه افراد به سامرا و حرمشان] خوشحال میشوند و آنجا خانۀ شخصی حضرت است و ایشان به آنجا عنایت داشتند.
کد ۸۵۳
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
🔻ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها بر امام زمان عجلاللهفرجه و همه محبین ایشان مبارک باد.
🔺 @nasery_ir
1403.2.19 سخنرانی حجت الاسلام ناصری~1.mp3
5.23M
* #سخنرانی_صوتی #مادر #زن #اربعین_موسوی
🎧 اهمیت و جایگاه مادر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱۹ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۱۹
📍 در مجلس یادبود یکی از خواهران فعال فرهنگی
🔺 @nasery_ir
46.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #سخنرانی_تصویری #مادر #زن #اربعین_موسوی
🎧 اهمیت و جایگاه مادر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱۹ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۳/۲/۱۹
📍 در مجلس یادبود یکی از خواهران فعال فرهنگی
🔺 @nasery_ir
الهادی
* #سخنرانی_صوتی #مادر #زن #اربعین_موسوی 🎧 اهمیت و جایگاه مادر 🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری ⏱ زما
👆🏻بازنشر بهمناسبت روز مادر
#طبع #زکریای_رازی
🔻 الان خیلی قائل به طبع نیستند [درحالی که] هر عضوی برای خود طبعی دارد.
🔸 جایگاه قلب با کلیه از حیث طبع متفاوت است، احیاناً [قدما] کلیدهای صحیحتری برای درمان و برای شناخت حالاتی که بر انسان عارض میشود داشتند.
🔹 شناخت این حالات و بیماریها و درمانشان با روش قدما مؤثرتر بوده است. از خودشان بیشتر استفاده میکردند، چون که شناخت بیشتری داشتند و ساعات خودشان، شب، اوقات، بهرهوری بیشتر در اختیارشان قرار میگرفته است.
🔸 الان احیاناً گرهها و قیودی به پای انسانها است که نمیتوانند [باز کنند] و نمیدانند که چرا نمیتوانند. این قیود هم جسمی و هم روحی است؛ گاهی جمع همه آنها و گاهی یکی از آنها است. ولی چون این قواعد درست تعریف نشده است مثلا تفاوتی بین بهار و پاییز قائل نیستند.
🔹 کلّ بشر طبع را گم کرده و ارتباطاتشان با خودشان ناقص شده است، در حد همان آثار حیوانی گرسنه میشود میخورد، خوابش میآید میخوابد، ولی علل و عوامل این چرخش، کیفیت و بهرهبرداری آن به دست انسانها نیست، مگر عدهای نادر.
🔸 زکریا رازی میخواست در شهری بیمارستانی ایجاد کند. گفت گوسفندی را سر بریدند، پنج قسمت از گوشت این گوسفند را برده و بر پنج زاویهی شهر با فاصله بزنند. رفتند و زدند. پس از چند روز گفت بروید و آنها را بیاورید، رفتند آوردند و دیدند که گوشتها بو گرفته بودند ولی یکی از آنها خراب نشده است. گفت اینجایی که این گوشت سالم مانده برای تاسیس بیمارستان خوب است. الان تأثیر مکان تا مکان را باید چقدر آزمایش کنند که آیا جواب دهد یا خیر؟
کد ۸۵۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
#تواضع #امام_خمینی
🔻 آقای فخاری که الان دیگر در خانه، پیرمرد منزوی است اما در جوانی همیشه همراه امام بود. در عکسهای قبل از سال۴۲ امام، گاهی همراه ایشان است.
🔸 اوایل انقلاب با دوچرخه خانهی امام میآمد و به ایشان خدمت میکرد. او میگفت که زمانی مرحوم امام هنگام عصر در اتاقشان نشسته بودند و زن و مرد جوانی از اطراف اراک آمده بودند که امام برای آنها خطبه عقد بخواند. عروس خانم به خاطر سنت خودشان یا عدم اطلاع، وقتی که به کنار در رسید، بر آستانهی ورودی در افتاد که آن را ببوسد و پیشانی خود را بر آن بگذارد،
🔹 امام مانند شخصی که مار گزیده شده باشد از جا پرید و فریاد میکشید که چرا این کار را انجام میدهید. اینقدر مواظب بودند و مراعات میکردند.
🔸 او میگفت من ندیده بودم که ایشان چنین فاصلهای را به این سرعت پشت سر بگذارد و از جا بپرد، ایشان بسیار ناراحت شدند.
کد ۸۵۱
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir