فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حجت الله علی الحجج
🎥 مرحوم علامه حسن زاده آملی(رضوان الله علیه)
#حضرت_فاطمه_زهراء_عليها_السلام
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰توصیف قرآن کریم در آیینه نهج البلاغه
✍جواد محمدی/بخش نهم
۸.ناصح و امين:
🔸قرآن کریم خیرخواهی است که در حق نصیحت شوندگان خیانت نکرده و آنان را هدایت می کند:«وَاعْلَمُوا اَنَّ هذَا الْقُرْآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذى لايَغُشُّ»(خ175).
🔸قرآن همچنین سخنگویی است که به مخاطب خود دروغ نمی گوید:«وَالْمُحَدِّثُ الَّذى لا يَكْذِبُ.»(همان خطبه).امام در فراز دیگری از همین خطبه می فرماید:«وَاسْتَنْصِحُوهُ عَلى اَنْفُسِكُمْ.»و برای خودتان از آن طلب نصیحت و خیرخواهی کنید.
ادامه دارد...
#قرآن
#نهج_البلاغه
#امام_علی_علیه_السلام
#توصیف_قرآن_کریم_در_آیینه_نهج_البلاغه_9
@nasimehayaat
🏴🏴سالروز شهادت پیشوای سپید رویان قیامت؛ امام رحمت، اسوه شجاعت، الگوی انسانیت، امیر فصاحت، کوثر محبت، سراج هدایت و شهید عدالت؛ حضرت علی علیه السلام، بر امام عصر ارواحنا فداه و همه شیعیان و دوستداران حضرتش تسلیت باد.🏴🏴
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 سیری در رسائل چهارگانه شیخ مفید(ره) با موضوع غیبت امام عصر(عج)
✍جواد محمدی/بخش اول/ مقدمه
مقدمه ۱:
🔹محمد بن محمد بن نُعمان مشهور به شیخ مُفید(۳۳۶ق یا ۳۳۸ق ـ ۴۱۳ق) متکلم و فقیه برجسته امامیه در قرن های چهارم و پنجم قمری بود. او از بزرگترین علمای مکتب اهل بیت در طول تاریخ به شمار می رود.
🔹شیخ مفید دارای رویکردی اعتدالی؛ نه عقل گرایی افراطی و نه حدیث گرایی افراطی (اخباری)، بود و علم اصول را نیز بر این اساس تدوین نمود. از نظر اخلاقی بسیار فروتن بود، بسیار نماز می گذارد و روزه می گرفت، فراوان صدقه می داد. شب ها کم می خوابید و بیشتر وقتش را صرف مطالعه، نماز، تلاوت قرآن و تدریس می نمود.
مقدمه ۲:
🔹شیخ در این چهار رساله به چهار موضوع مهم در قالب پاسخ به پرسش های سوال کننده ای که نام او را نمی برد می پردازد. موضوعات این چهار رساله کوتاه به ترتیب عبارتند از:
رساله اول: برررسی حدیث «من مات و هو لا يعرف إمام زمانه مات ميتة جاهلية»
رساله دوم: دلایل وجود داشتن و در قید حیات بودن امام عصر(ع).
رساله سوم: دلیل عدم ظهور حضرت با فرض صحیح بودن روایت 313 یاری کننده.
رساله چهارم: علت غیبت.
🔹او با رویکرد کلامی و عقلی؛ با استناد به آیات و روایات به سوالات مربوطه پاسخ داده است.
ادامه دارد...
#رسائل_شیخ_مفید_غیبت_1
#غیبت_امام_زمان_علیه_السلام
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰توصیف قرآن کریم در آیینه نهج البلاغه
✍جواد محمدی/بخش دهم
9. فزاينده هدایت و کاهنده گمراهی:
🔹قرآن کریم تجلی اسم«هادی» خداست و کسی که با آن همنشین شود از دریای هدایت آن برخوردار می شود.
🔹از همین روست که حضرت امیر مومنان-ع- می فرماید:«وَ ما جالَسَ هذَا الْقُرْآنَ اَحَدٌ اِلاَّ قامَ عَنْهُ بِزِيادَة اَوْ نُقْصان: زِيادَة فى هُدًى، اَوْ نُقْصان مِنْ عَمًى»؛ هیچ کس با قرآن ننشست جز اينكه به فزونى يا كمى از پيش آن برخاست: فزونى در هدايت، و نقصان در نابینایی و گمراهی.
🔹همان طور که از کلام امام بر می آید این فزایندگی هدایت و کاهندگی گمراهی همیشگی است و اگر انسان به طور مستمر با قرآن مانوس باشد نو به نو به مراحل بالاتر هدایت خواهد شد.
ادامه دارد...
#قرآن
#نهج_البلاغه
#امام_علی_علیه_السلام
#توصیف_قرآن_کریم_در_آیینه_نهج_البلاغه_10
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 سیری در رساله «سِرّ القَدَر» ابن سینا
✍جواد محمدی/ بخش اول/مقدمه اول
🔹«سِرُّ القَدَر» رساله ای بسیار کوتاه و موجز و در عین حال بسیار سودمند و به زبان عربی از شیخ الرئیس است.
🔹در مقدمه آن چنین آمده که این رساله در پاسخ به سوال برخی از مردم در مورد یکی از عبارات صوفیه؛ یعنی «مَن عَرَفَ سِرَّ القَدَرِ فَقَد اَلحَدَ»( هر کس به اسرار قدر پی برد، گمراه شد) نوشته شده است.
🔹احتمال دارد بنابر آنچه مرحوم علامه حسن زاده آملی در کتاب هزار و یک نکته ذکر مینماید، سوال کننده ابوسعید ابوالخیر(م ۴۴۰) عارف مشهور و معاصر بوعلی بوده باشد.
🔹سخن علامه(ره) این است:
«عارف گويد: من عرف سر القدر فقد ألحد، ابو سعيد ابى الخير براى شيخ رئيس نوشت كه مقصود اين طائفه از اين كلام چيست؟ و شيخ جوابى براى ابو سعيد فرستاد...و اين سؤال و جواب در سرالقدر را شأنى است.»
(هزار و يك نكته، ص ۸۱۸، نکته ۹۹۸).
ادامه دارد...
#سیری_در_رساله_سر_القدر_ابن_سینا_1
#قدر
#بوعلی_سینا
@nasimehayaat
🔹🔸شرح رباعی #قدر_تو🔸🔹
(۲)
💠💠
ادامه بخش اول
🔸🔹آن کشته جهلِ کور ادراک نداشت
منظور از «کشته جهل کور» قاتل آن حضرت است. جهل در اصل نقیض عقل است، از این رو، می تواند با علم عرفی جمع شود؛ ولی با نقیض خود؛ یعنی عقل(یا علم مقارن با عقل) قابل جمع نیست. به عبارت دیگر فرد می تواند در عین برخورداری از برخی علوم و آگاهی ها، جاهل نیز باشد.
فرمایش امام در حکمت ۱۰۷ نهجالبلاغه ناظر بر همین واقعیت است:«رب عالم قد قتله جهله»؛ چه بسیار عالمی که جهلش او را کشته است! بنا بر برخی نقل ها آن قاتل سیاه باطن از جایگاه و فضایل امام بی خبر نبود، ولی از عقل بی بهره و گرفتار جهل چند بعدی و اختیاری بود.
🔸🔹کز «فَرقِ» تو «تفریق» شود جملۀ «امر»
این مصرع ایهام و به دو بعد مهم اشاره دارد:
اول: اینکه تفریق فرق مبارک و شهادت آن امام بی همتا، امر رهبری اجتماعی و سیاسی جامعه مسلمین را از هم گسست.
دوم: اشاره به یک امر معنوی مهم در شب قدر دارد و آن تفریق هر امر حکیم در آن است.« فِيهٰا يُفْرَقُ كُلُّ أَمْرٍ حَكِيمٍ» (دخان/۴)؛در آن شب هر كار استوارى جدا كرده و بازنموده شده و از اجمال به تفصيل درمى آيد.
در شب قدر، از آن جهت که شب تقدیر امور است، امور محکم و مجمل به مرحله تفریق(جدا سازی) و تفصیل(فصل فصل) می رسند. فعل «یفرق» نیز مانند «تنزل» در سوره قدر مضارع بوده و بر استمرار این تفریق در هر سال دلالت دارد.
بنابراین«فرق» در این مصرع هم کنایه از وجود مبارک امیرالمومنین و هم فعل مبارک آن امام همام به عنوان محور و رکن شب قدر است. درود خداوند، انبیاء و فرشتگان بر او باد.
#شرح_رباعی_قدر_تو_2
#شب_قدر
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰توصیف قرآن کریم در آیینه نهج البلاغه
✍جواد محمدی/بخش یازدهم
10. وسیله تقرب و شفيع:
🔹:«اسْاَلُوا اللَّهَ بِهِ، وَ تَوَجَّهُوا اِلَيْهِ بِحُبِّهِ، وَلاتَسْاَلُوا بِهِ خَلْقَهُ، اِنَّهُ ما تَوَجَّهَ الْعِبادُ اِلَى اللّهِ بِمِثْلِهِ وَاعْلَمُوا اَنَّهُ شافِعٌ مُشَفَّعٌ، وَ قائِلٌ مُصَدَّقٌ; وَ اَنَّهُ مَنْ شَفَعَ لَهُ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيامَةِ شُفِّعَ فيهِ، وَ مَنْ مَحَلَ بِهِ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيامَةِ صُدِّقَ عَلَيْهِ، فَاِنَّهُ يُنادى مُناد يَوْمَ الْقِيامَةِ: «اَلا اِنَّ كُلَّ حارِث مُبْتَلًى فى حَرْثِهِ وَ عاقِبَةِ عَمَلِهِ غَيْرَ حَرَثَةِ الْقُرْآنِ». فَكُونُوا مِنْ حَرَثَتِهِ وَ اَتْباعِهِ، وَاسْتَدِلُّوهُ عَلى رَبِّكُمْ .»
🔹ترجمه: «به وسيله قرآن از خدا بخواهيد، و با عشق به قرآن به خدا توجه كنيد و آن را وسيله در خواست از مردم قرار ندهید. قطعاً بندگان خدا در اين دنيا با وسيله اى به مانند قرآن به خداوند توجه نكرده اند. بدانيد كه قرآن شافعى است كه شفاعتش پذيرفته گشته، و گوينده اى است كه گفتارش تصديق شده است. آن کسی كه قرآن در قيامت به شفاعتش بر خيزد، شفاعتش در مورد او قبول است و از هر كه شكايت نمايد، شكايتش پذيرفته است، زيرا ندا دهنده اى در قيامت ندا مى دهد: «امروز هر انسانى گرفتار بذرى است كه فشانده و گرفتار نتيجه عمل خود است جز آنان كه بذر قرآن در سرزمين حيات خود کاشته اند. پس از زارعان و پیروان آن باشید و به وسیله آن به سوی پروردگارتان راهنمایی جویید.»
ادامه دارد...
#امام_علی_ع
#توصیف_قرآن_کریم_در_آیینه_نهج_البلاغه_11
💠@nasimehayaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽به مناسبت #روز_قدس
💠شهید آیت الله دکتر بهشتی
🔺روزی که شهید بهشتی آن را ابتدای کار می دانست و ... امروز اسراییل تا مرز فروپاشی
تضعیف شده است!
#روز_قدس
#شهید_بهشتی
@nasimehayaat
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
#تدبر_در_قرآن؛ حج عقل آدمی در میقات معرفت الله است.
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️مهر علی(ع)
از مهر تو خاک ما سرشتند علی
در جان و روان ما نوشتند علی
آنان که«خراب» و مست پیمان تواند
«آباد» ترین، اهل بهشتند علی
✍جواد محمدی
🏴ایام شهادت امام امیرالمومنین علی علیه السلام تسلیت باد.
------------▪️▪️▪️▪️-----------
#رباعی_مهر_علی_علیه_السلام
#شهادت_امیرالمومنین_علیه_السلام
@nasimehayaat
نسیم حیات|جواد محمدی
بسم الله الرحمن الرحیم 💠 سیری در رسائل چهارگانه شیخ مفید(ره) با موضوع غیبت امام عصر(عج) ✍جواد محمد
🔺ادامه بررسی رسایل شیخ مفید در مورد غیبت امام زمان علیه السلام 👇
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 سیری در رسائل چهارگانه شیخ مفید(ره) با موضوع غیبت امام عصر(عج)
✍جواد محمدی/بخش دوم
🔹🔹رساله[اول]: فی الغیبه؛
بررسی حدیث«مَنْ ماتَ وَ هو لا يَعْرِف إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة»؛ کسی که بمیرد در حالی که امام زمانش را نمی شناسد، به مرگ جاهلیت مرده است.
🔸سوال اول: آیا این حدیث صحیح است؟
🔹🔸پاسخ: این روایت مورد پذیرش همه امت اسلامی است، فِرق بزرگ اسلامی مانند شیعه، سنی و زیدیه آن را نقل نموده و اهل حدیث بر آن اجماع دارند. سند روایت صحیح است( شیخ این روایت را در اثر دیگرش به نام «الافصاح» متواتر می داند).
🔹قرآن کریم این روایت را تایید و مفهوم و محتوای آن را حداقل در دو آیه تقویت می نماید.
آیه اول: «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ...»(اسراء/71). [ياد كن] روزى را كه هر گروهى را با پيشوايشان فرا مى خوانيم .
آیه دوم: « فَكَيْفَ إِذَا جِئْنَا مِنْ كُلِّ أُمَّةٍ بِشَهِيدٍ وَجِئْنَا بِكَ عَلَى هَؤُلَاءِ شَهِيدًا»(نساء/41)؛ پس چگونه است [حالشان] آنگاه كه از هر امتى گواهى آوريم و تو را بر آنان گواه آوريم.
🔺توضیح: در بیان قرآن کریم هر امتی در روز قیامت با امام خود فراخوانده می شوند و امام بر اوضاع و احوال آنان شهادت خواهد داد. بر این اساس معیار سعادت مندی در آخرت پیروی از پیشوای الهی است. بدیهی است که پیروی از او منوط به شناخت او است.
ادامه دارد ...
#رسائل_شیخ_مفید_غیبت_2
#غیبت_امام_زمان_علیه_السلام
@nasimehayaat
---🔸💠🔸---🔸💠🔸---🔸💠🔸---
#تدبر_در_قرآن؛ تنفس قلب و روح انسان در عالم فرشتگان است .
---🔸💠🔸---🔸💠🔸---🔸💠🔸---
@nasimehayaat
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
بسیار می شود که آرزو داشته ایم، اگر شده حتی در عالم رویا جمال نورانی امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام را ببینیم و سخن حضرت را بشنویم، ولی با این حال از #نهج_البلاغه که کلام دلنشین آن امام عزیز است غافلیم!
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
@nasimehayaat
خطبه 16-نهج البلاغه.mp3
18.71M
💠 سیری در نهج البلاغه 💠
🎙شرح کوتاه خطبه ۱۶ نهج البلاغه.
🔸خطبه شانزدهم؛ سخنان شگفت و پر عبرت امیرالمومنین علی علیه السلام هنگام بیعت مردم مدینه با ایشان و ترسیم اصول حکومت امام و خبر از حوادث پیش رو است🔸
💠💠
#سیری_در_نهج_البلاغه
#شرح_کوتاه_خطبه_۱۶_نهج_البلاغه
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 سیری در رساله «سِرّ القَدَر» ابن سینا
✍جواد محمدی/ بخش دوم/مقدمه ۲
🔸مقدمه ۲
سِرّ قَدَر چیست؟
همه موجودات عالم امکان و آنچه در آن روی می دهد( چه از جهت علمی و چه از جهت عینی) در زمره مقدرات الهی هستند. تار و پود جهان همین تقدیر ها و ویژگی های در هم تنیده هستند.
🔹بزرگترین مخلوقات تا کوچکترین، خرد ترین وقایع تا عظیم ترین و هر آنچه به محک وجود امکانی در بیاید با همه ابعاد و ویژگی ها و اندازه ها و مختصات در ذیل تقدیرات الهی قرار می گیرند.
🔸 چرایی و چیستی وقایع عالم به دلیل گستردگی و برخورداری از لایه های فراوان و عمق شگفت انگیز، فراتر از آن است که برای هر کسی قابل درک و دستیابی باشد، از همین رو و به خاطر پیچیدگی عجیب و اسرار نهفته در امور عالم از آن به «سر قدر» تعبیر شده است.
🔹 آگاهی و دستیابی به «سرالقدر»، که کمال آن جز برای اولیاء کامل الهی، ممکن نیست، همه رموز عالم را، به قدر وسعت وجودی انسان، قابل فهم نموده و به چراهای انسان در باب مقدرات عالم پایان خواهد داد.
چون سِرّ قَدَر طعمه ابدال شود
اين جمله قيل و قال پا مال شود
هم مفتى شرع را جگر خون گردد
هم خواجه عقل را زبان لال شود
🔸داستان شگفت انگیز و مشهور به «خضر و موسی(ع)» در سوره کهف یکی از شور انگیزترین ماجراهای مرتبط با سر قدر آن هم با بیانی وحیانی، زیبا و عمیق است.
🔹عارف به سر القدر را مىبينى كه گرسنه را چيزى نمىدهد و به سير چيزى مى بخشد، به تهيدست نمىدهد و به مالدار مىدهد،(هزار و یک نکته، حسن زاده آملی، ص ۱۵۵).
#سیری_در_رساله_سر_القدر_ابن_سینا_2
#قدر
@nasimehayaat
---🔸💠🔸---🔸💠🔸---🔸💠🔸---
🔹نسیمی از قرآن
«وَكَذَٰلِكَ أَوۡحَينَآ إِلَيكَ رُوحا مِّن أَمرِنَا...»(شوری/۵۲)؛ و این چنین روحی از امر خودمان[قرآن] را بر تو وحی نمودیم.
قرآن کریم از جنس لطافت است، به همین علت در سوره شوری «روح» نامیده شده است. این روح لطیف با قساوت نمی سازد، یا وارد دل سخت و زنگار گرفته نمی شود؛ یا اگر وارد شد آن را در مقابل خداوند نرم و خاشع می گرداند.
#نسیمی_از_قرآن_1
#تدبر_در_قرآن
#قرآن
#روح
---🔸💠🔸---🔸💠🔸---🔸💠🔸---
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰توصیف قرآن کریم در آیینه نهج البلاغه
✍جواد محمدی/بخش دوازدهم
11. مایه عزت و توانگری:
🔸 قرآن کریم وسیله دستیابی به عزت و مایه توانگری است:«عِزٌّ لا تُهْزَمُ اَعْوانُهُ.»(خ133)؛ مايه عزتى است كه يارانش دچار شكست نمى شوند.
🔸 نيز:«وَ عِزّاً لِمَنْ تَوَلاّهُ»(خ184). قرآن برای کسی که ولایت آن را بپذیرد عزت است.
🔸هر کس طالب توانگری و بی نیازی است باید به قرآن مراجعه کند:«وَاعْلَمُوا اَنَّهُ لَيْسَ عَلى اَحَد بَعْدَ الْقُرْآنِ مِنْ فاقَة، وَ لا لاَِحَدقَبْلَ الْقُرْآنِ مِنْ غِنًى.»(همان)؛ بدانيد كه براى كسى با وجود قرآن تهيدستى نيست، و براى احدى بدون قرآن بى نيازى نمى باشد.
ادامه دارد...
#قرآن
#نهج_البلاغه
#امام_علی_علیه_السلام
#توصیف_قرآن_کریم_در_آیینه_نهج_البلاغه_12
@nasimehayaat
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
🔸نسیمی از قرآن
«انَّ ٱلَّذِينَ قَالُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُ ثُمَّ ٱستَقَٰمُواْ تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ ٱلمَلَـٰٓئِكَةُ أَلَّا تَخَافُواْ وَلَا تَحزَنُواْ وَأَبشِرُواْ بِٱلجَنَّةِ ٱلَّتِي كُنتم تُوعَدُونَ» (فصلت/۳۰)
استقامت در مسیر پذیرش ربوبیت خداوند، انسان را همنشین و هم نفس فرشتگان می کند و بشارت و شادمانگی جای نگرانی و اندوه را می گیرد.
#نسیمی_از_قرآن_2
#تدبر_در_قرآن
#استقامت
---🔹💠🔹---🔹💠🔹---🔹💠🔹---
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 سیری در رسائل چهارگانه شیخ مفید(ره) با موضوع غیبت امام عصر(عج)
✍جواد محمدی/بخش سوم
🔹🔹ادامه رساله[اول]: فی الغیبه؛
بررسی حدیث«مَنْ ماتَ وَ هو لا يَعْرِف إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة»؛
🔸سوال دوم: اگر [سند و محتوای] حدیث صحیح است، اعتقاد شما در مورد غیبت امام این زمان چگونه می شود؟ چرا که شیعیان معتقدند او غایب و از همگان پنهان است، کسی به او دسترسی ندارد و از محل زندگی او مطلع نیست.
🔹🔸پاسخ: منافاتی میان شناخت امام و آنچه ذکر شد وجود ندارد. زیرا وجود او و شناخت او نیازمند دیدن او نیست.
🔹ما به چیزهایی شناخت داریم که با هیچ یک از حواس دسترسی به آن ممکن نیست، بر کسی یا چیزی که مکان ندارد آگاهی می یابیم، چه رسد به کسی که مکان دارد، ولی مکانش فقط بر ما پوشیده است. ما از چیزهایی که در گذشته بودند و الان نیستند و از آینده ای که هنوز نیامده اطلاع داریم، چه رسد به کسی که الان هست و فقط در پس پرده است.
🔹معرفت و شناخت ما منحصر در شناخت و دسترسی حسی نیست.
🔹به عنوان نمونه خداوند به پیامبران پیشین بشارت پیامبر ما(ص) را قبل از ایجاد آن حضرت داده است(آل عمران/81).
🔹 علاوه بر این، ما به وجود پیامبران گذشته شناخت و ایمان داریم، بی آنکه آنها را دیده باشیم. همینطور است به وجود فرشتگان چون جبرائیل، اسرافیل، میکائیل و عزرائیل.
🔹همچنین ما به قیامت شناخت و اعتقاد راسخ داریم، هر چند که آن [به حسب ظاهر] موجود نیست و ما به آن دسترسی حسی نداریم.
ادامه دارد ...
#رسائل_شیخ_مفید_غیبت_3
#غیبت_امام_زمان_علیه_السلام
@nasimehayaat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰توصیف قرآن کریم در آیینه نهج البلاغه
✍جواد محمدی/بخش سیزدهم
۱۲. حبل متين و عامل نجات:
🔹قرآن ریسمان محکم الهی است:«وَ حَبْلاً وَثيقاً عُرْوَتُهُ»(خ189) و ريسمانى كه محل گرفتن آن محكم است.
🔹 در آویختن به این حبل الهی انسان را از قعر چاه ظلمات نجات می دهد:« وَ عَلَيْكُمْ بِكِتابِ اللّهِ فَاِنَّهُ الْحَبْلُ الْمَتينُ... وَ الْعِصْمَةُ لِلْمُتَمَسِّكِ وَالنَّجاةُ لِلْمُتَعَلِّقِ.»(خ155)؛بر شما باد به كتاب خدا كه ريسمانى محكم بوده...و نگهدارنده کسی که آن را محکم بگیرد و نجات برای کسی است که به آن در آویزد.
🔹این حبل که یک سوی آن در دست خالق و سوی دیگر آن در دست مخلوق است، انسان را به وصال حضرت کبریایی می رساند.
🔹این چنین است که به «حارث همدانی» نوشته است:« وَ تَمَسَّكْ بِحَبْلِ الْقُرْآنِ.»(نامه 69)،ریسمان قرآن را محکم بگیر.
ادامه دارد...
#قرآن
#نهج_البلاغه
#امام_علی_علیه_السلام
#توصیف_قرآن_کریم_در_آیینه_نهج_البلاغه_۱۳
@nasimehayaat