فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬نحوهی آموزش در مدارس رژیم صهیونیستی
صرف نظر از مبانی باطل که در غایت، نابود شدنی است؛ در این ویدئوی کوتاه و از نگاه پژوهشی، علاوه بر محیط کلاس، عناصر بکار رفته در آن، نحوهی چیدمان، نوع پوشش دانش آموزان و ...، مولفههای زیر نیز در فرآیند یاددهی به صورت مشهود به چشم می آید:
پرسشگری (روش سقراطی)
آینده نگرانه
امیدبخشی
عینی و مبتلابه (مبتنی بر تجارب دانش آموزان)
مشارکتی (به روش مباحثه)
و ...
#رصد
#مطالعات_تطبیقی
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ داستان بزرگان
یکم آبان ماه، سالروز شهادت شهید سید مصطفی خمینی (ره)
#مناسبت
#الگو
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
🔰 *«زیارتنامه امام عسکری علیهالسلام»*
🔆 *«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ الْهَادِيَ الْمُهْتَدِيَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ وَ ابْنَ أَوْلِيَائِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ ابْنَ حُجَجِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللَّهِ وَ ابْنَ أَصْفِيَائِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللَّهِ وَ ابْنَ خُلَفَائِهِ وَ أَبَا خَلِيفَتِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيِّينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْهَادِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَوْصِيَاءِ الرَّاشِدِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عِصْمَةَ الْمُتَّقِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْفَائِزِينَ السلامُ عَلَيْكَ يَا رُكْنَ الْمُؤْمِنِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا فَرَجَ الْمَلْهُوفِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَارِثَ الْأَنْبِيَاءِ الْمُنْتَجَبِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَازِنَ عِلْمِ وَصِيِّ رَسُولِ اللَّهِ*
*السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الدَّاعِي بِحُكْمِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّاطِقُ بِكِتَابِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ الْحُجَجِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا هَادِيَ الْأُمَمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ النِّعَمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْبَةَ الْعِلْمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ الْحِلْمِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الظَّاهِرَةِ لِلْعَاقِلِ حُجَّتُهُ وَ الثَّابِتَةِ فِي الْيَقِينِ مَعْرِفَتُهُ الْمُحْتَجَبِ عَنْ أَعْيُنِ الظَّالِمِينَ وَ الْمُغَيَّبِ عَنْ دَوْلَةِ الْفَاسِقِينَ وَ الْمُعِيدِ رَبُّنَا بِهِ الْإِسْلامَ جَدِيداً بَعْدَ الانْطِمَاسِ،*
*مَوْلايَ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ دَعَوْتَ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ عَبَدْتَ اللَّهَ مُخْلِصاً حَتَّى أَتَاكَ الْيَقِينُ أَسْأَلُ اللَّهَ بِالشَّأْنِ الَّذِي لَكُمْ عِنْدَهُ أَنْ يَتَقَبَّلَ زِيَارَتِي لَكُمْ وَ يَشْكُرَ سَعْيِي إِلَيْكُمْ وَ يَسْتَجِيبَ دُعَائِي بِكُمْ وَ يَجْعَلَنِي مِنْ أَنْصَارِ الْحَقِّ وَ أَتْبَاعِهِ وَ أَشْيَاعِهِ وَ مَوَالِيهِ وَ مُحِبِّيهِ وَ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ»*
📚 «مفاتیح الجنان»
💐☘💐☘💐☘💐
✅ انسان ۲۵۰ ساله
💠 امام حسن عسکری(علیهالسلام) و ایجاد شبکه جهانی
🔸حضرت عسکری(علیهالسلام) در همان شهر سامرا، که در واقع مثل یک پادگان بود توانسته بودند با یک شبکهی عظیم تبلیغاتی و تعلیماتی این همه ارتباطات را با سرتاسر دنیای اسلام تنظیم کنند. فقط این نبود که مسائل نماز و روزه یا طهارت و نجاسات را جواب بدهند؛ در موضع «امام» با همان معنای اسلامىِ خودش قرار میگرفتند و با مردم حرف میزدند.
۱۳۸۲/۲/۲۰
مقام معظم رهبری
#ولادت_امام_حسن_عسکری_علیهالسلام🌹
@ngoTarAnom
✅ ۹ فضیلت حضرت معصومه سلامالله علیها
▪️یَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ...
#مناسبت
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
*کیفیتِ خانهداری مردان*
*ضرورت نهضتِ آموزش مردان در خانواده*
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
✳️ وضعیتِ نابسامان امروز خانواده در ایران واقعیتیست که در میان پژوهشگران و فعالان این عرصه دیگر کسی حوصله شرح آن را ندارد. خانواده ایرانی در دو دهه اخیر روند تحولات پرشتابی را تجربه نموده و برآیند این حرکت نیز به نحو تاسفباری به سمت از دست رفتن مرزها و کارکردهای این نهاد اجتماعی حیاتی و مهم بوده است. افزایش طلاق، خیانت، سردی روابط، اختلافات و منازعات زوجین، کاهش باروری و مسائل متعددی از این دست، جملگی دلالت بر روند تغییرات نامطلوب خانواده دارند.
✳️ صرفنظر از علل و زمینههای اجتماعی کلان که ناظر به کژکاردی ساختارهای حکمرانی ما هستند، بخشی از عوامل بروز این چالشها در مناسبات خانواده را باید در سطح خرد و رفتار فردی زوجین جستجو کرد. فقدان مهارتهای ارتباطی طرفین، خطاهای محاسباتی در مرحله گزینش همسر، تغییر نگرشها و ارزشهای افراد، اختلافات طبعی و مزاجی زوجین و... سهم غیرقابل انکاری را در چالشآفرینی در خانواده دارند. لذا توجه به این سطح از واقعیتِ نهاد خانواده در ایران نیز ضرورت دارد.
✳️ نهاد مشاوره خانواده و آموزش مهارتهای زندگی در ایران به عنوان یکی از موثرترین متولیانِ اصلاح و بهبود این وضعیت، متاثر از فرهنگ مسلط و تثبیت شده جامعه ایرانی، دچار یک غفلتِ رویکردی از منظری جنسیتی است. اساسا مفهوم «مشاوره خانواده» هم در فرهنگ ایرانی و هم در پارادایم علم مشاوره و روانشناسی، مفهومی «تکساحتی» و «زنانه» تلقی و فهم میگردد و نظام آموزش مهارتهای زندگی در ایران، صرفاً بانوان را مخاطب خود در این عرصه میداند. گویی مبداء و مقصد تمام این چالشهای خانواده، زنان هستند!
✳️ در حالیکه هم در یک نگاه عمیق و راهبردی به سنت فرهنگی و اجتماعی ایران، و هم براساس آموزههای دین مبین اسلام، پایه و بنیانِ انسجام خانواده، «پدر» یا «شوهر» بوده و هست. اساسا خانواده آیینهی تمام نمای صفات مردان خانه است و انسجام و کارآمدی نهاد خانواده تابعی از غیرت و حمّیت، قدرت و شجاعت، عشق و محبت، انصاف و عدالت و سایر ویژگیهای مثبت «مردانه» بوده است. معلوم نیست براساس کدام فرآیندهای اجتماعی نادرست و ضدخانوادهای از جایگاه محوری مردان در خانواده اعتبارزدایی شده است.
✳️ مادامی که جایگاه رُکنی مردان در کنار زنان در مناسبات خانواده احیاء و مورد توجه قرار نگیرد، نباید به حل چالشها و مسائل متعدد خانههای ما امید داشت. زیرا هم تجربه سه دهه فعالیت منسجم نظام مشاوره خانواده در ایران گواه این است که صرف تخاطب با زنان خانواده در جایگاه همسر و مادر و ارائه آموزشهای نگرشی و رفتاری به آنها برای فائق آمدن بر مسائل خانواده کفایت نمیکند، و هم برمبنای نظم خلقت که بر «زوجیّت» استوار است، نادیده گرفتن سهم مردان در زندگی مشترک، نتیجهای حاصل خواهد کرد.
✳️ لذا به نظر میرسد هم نظام سیاستگذاری ما در سطح کلان باید در جهت بازگرداندن سهم و جایگاه مردان در مناسبات خانواده بسترسازی نماید، و هم در سطح خرد، نظام مشاوره و روانشناسی خانواده نیازمند چرخش رویکردی به لحاظ جنسیتی بوده و باید روی افزایش کیفیتِ خانهداری مردان(به معنای بداریِ اهل خانه) سرمایهگذاری ویژه نماید. به عبارت دیگر، نظام مشاوره و آموزش مهارتهای خانوادگی در کشور باید به ایجاد نهضتِ آموزش مردان در خانواده به صورت فوری بیاندیشد. انشالله
#محیط_تربیتی۱
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
🌹هفته بسیج دانش آموزی و یاد و خاطره شهید محمد حسین فهمیده و ٣٦٠٠٠ شهید دانش آموز را گرامی می داریم.
#مناسبت
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
🔰 تحلیل داشته باشید!
✅ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دانشآموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان:
🔹 شما باید از اصل انقلاب اسلامی تحلیل داشته باشید، از قضیهی دفاع مقدس، جنگ هشتساله باید تحلیل داشته باشید، از قضایای گوناگونی که در دههی ۶۰ اتفاق افتاد همینجور، از واگراییهایی که در دههی ۷۰ اتفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید، از حوادث گوناگونی که در دههی ۹۰ و ۸۰ اتفاق افتاد باید تحلیل داشته باشید یعنی بدانید تشخیص بدهید که این حادثه چه بود، از کجا شروع شد، کی پشت این حادثه بود، چه نتیجهی این حادثه شد.
۱۴۰۲/۰۸/۱۰
#مناسبت 🌹
#قدرت_تحلیل
@ngoTarAnom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نوجوان های عزیز!
شماها همون نسلی هستید که این کشور را به اوج خواهید رساند... 🇮🇷🇮🇷💪💪
🔸13 آبان روز دانش آموز مبارک 🎊
#مناسبت
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
*✍هنر معلّمی و تصمیم گیری متفکرانه در شناخت توانمندیها و تفاوتهای فردی فراگیران*
✳️ با توجه به معلّم تراز سند تحول، ...کار *معلّمی* طَرّاحی و خَلق شرایط یادگیری همراه با فضیلت های اخلاقی، انسانی و فرهنگی است...
✳️ از آن جایی که مهمترین رکنِ نظام تعلیم و تربیت *معلّم* است؛ لذا قابلیت های عاطفی، منطقی و بدنبال آن تصمیم گیریهای متفکرانه ، به موقع و به جایِ وی می تواند بر محیط های تربیتیِ خانواده و جامعه نیز اثرگذار باشد.
*معلّم با توجه به نفوذ معنوی و نقش الگویی خود به عنوان رکن اصلی در پیشبرد این هدف محسوب؛* و از آن جایی که آموزش و پرورش محلی برای بروز اندیشه هاست؛ وظیفه معلّمین نمونه و متعهد باید نقش آفرینی در این عرصه باشد.
✳️ از طرفی معلّمان می توانند مانند یک سیستم حمایتی عمل نمایند؛ این توانایی را دارند که زندگی فراگیران را برای بهتر شدن تغییر دهند؛ و اجازه ندهند دانش آموزان با استعداد و پتانسیل های خوب از زندگی کامل و دستیابی به اهداف راهبردیِ خود محروم گردند.
✳️ یکی از شاخصه های عمومی معلّمی، قابلیتِ شکوفا شدن است؛ پس می توانند هنرِ خودشکوفایی در فراگیران هم ایجاد نمایند... معلّمان آن نقطهِ حساسی هستند که بر فرزندانِ جامعه تاثیر می گذارند؛ پس قدرتِ تغییر نگاه به زندگی در دانش آموزان را نیز دارند.
✳️ معلّمان ستون فقراتِ جامعه هستند؛ منبع اِلهام و اَنگیزه و اَثربخشی هستند؛ چه نیکوست بچه ها را به آرمان ها و اَرزش های واقعی برسانند..
🔸پ. ن:
۱- شاید نگاه محبت آمیز معلّم، تنها خاطره ای باشد که در ذهن بچّه ها باقی می ماند...
۲- در بسیاری موارد جدا سازی و ایزوله کردن [ برخی دانش آموزان با مشکلات جسمی...] از اتفاقات آسیب زا در دوران تحصیل به شمار میرود [ توانمندی های بچه ها را دست کم نگیریم ]
۳- راستی آیا شما آماده هستید؛ معلّم شوید...؟
🖊م. بنائی
#معلّمِ_فداکار 🌹
#غِبطه
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom
اجازه مجلس به دولت برای استخدام معلمان غیرانتفاعی و حقالتدریسی
مجتبی یوسفی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، گفت: مجلس طی مصوبهای در قالب لایحه برنامه هفتم به دولت اجازه داده از ظرفیت معلمان غیرانتفاعی، نهضتی ، حق التدریس و ... برای رفع کبمود معلم در آموزش و پرورش استفاده کند که با این مصوبه مشکل تأمین نیاز آموزش و پرورش در این حوزه برطرف خواهد شد
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره مصوبه مجلس افزود: در این مصوبه معلمان غیرانتفاعی، نهضتی، حق التدریسی و... سهمیه 25 درصدی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش خواهند داشت.
@ngoTarAnom
*با «جایزه معلم» بیشتر آشنا شوید*
💎 هدف از جایزهٔ معلم چیست؟
چه کسانی میتوانند در جایزهٔ معلم نامزد شوند؟
نحوهٔ نامزدی برای جایزه به چه شکل است؟
🔻 کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در:
🌐 muallemprize.yek.link
✅ اندیشیدن
✍ تاثیر گذاری تفکرات وچگونگی برخورد مابا مسایل زندگی واقعیتیه که وجود داره ؛با اندیشیدنه که استعدادها وذهن خلاق بشر بیدار میشه وبه سمت زندگی ثمربخش وسازنده می رود.کشف زندگی موثر وپیدا کردن مسیرهای ترقی هم هموار میشه؛ درواقع میشه گفت:
❇️ اندیشیدن فرایندی رمزی ودرونیه که درذهنها اتفاق میفته؛ ومنجر به یک حوزه شناختی می گردد که نظام شناختی شخص متفکر رو میتونه تغییربده....
اما طرح چند سئوال⁉️ :
1⃣ آیا نظام فعلی مابر ریختن محفوظات کلیشه ای دربرگه های آزمون، فقدان برنامه های درسی تحت عنوان گفتگو ومباحثه،کم پرداختن به فعالیت های پژوهش محور، امتحان محوری،آموختن برای احراز رتبه های بالاتر ،مهمتر این که: بیشتر برپذیرش نسنجیدن اندیشه دیگران و...بنا شده یابدنبال تربیت انسانی تراز که اندیشه ورزی رو درکانون پدیده ها قرار میده وبا تامل عقلانی ،هم مدیریت زمان رو برای خودش جدی تلقی میکنه وهم گذشته و حال وآینده براش معنا دار میشه ومیتونه چشم انداز خوبی برای آتی ترسیم کنه؟
2⃣ درمورد این که بچه ها اندیشیدن رو از کودکی درنظام تعلیم وتربیت بیاموزند و مثل سایر دروس اصلی دربرنامه ریزی درسی گنجانده بشه و روی اون سرمایه گذاری جدی کنن ؛ چه پیشنهادهایی وجود دارد؟
3⃣ اگه چنین سرمایه گذاری صورت بگیره؟ آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا نمیکنه؟
4⃣ شتابزدگی درانجام امور آموزشی -
پرورشی [تکالیف،تصمیم گیری ها ،برنامه ریزیها ،پرسش وپاسخها،سبک زندگی و...] چه میزان مخل اندیشه ورزی بوده؟
5⃣ تاثیررابطه نرخ پایین کتابخوانی با اندیشه ورزی چه میزان برآورد گرفته می شود؟
6⃣ رویه شتابزدگی مداوم ، عدم شناخت موقعیت هاو اندیشه ورزی درامورات ،چه میزان در کاهش خلاقیت، ابداع ،نوآوری و آفرینندگی دانش آموزان موثرند؟
به قلم سرکار خانم دکتر بنائی بزرگوار به مناسبت روز نمادین کتاب، کتابخوانی و کتابدار...
#دید_گاه🌹
#برای_اندیشیدن
#پیشگیری
#سمن_ترنم
@ngoTarAnom