🟢 یک عکس و یک دنیا حرف
▫️اگر همه حمله کنند نجات این گاو حتمی است!
▫️اینها نمی دانند که شکار بعدی همین تماشاگرانند
🟤اما درد آور اینست که:
♦️25 دولت عربی .. /430 میليون عرب ..
♦️57 کشور اسلامی .../ 2 میليارد مسلمان ..
▪️ اکثراً خاموش اند و تماشاچی تا نوبت کشته شدن شان برسد!!!
🔹 رسول الله ص فرمود:
▫️زمانی بیاید که همه کفار دنیا برای نابودی شما یکدیگر را صدا بزنند....
▫️پرسیدند: یارسول الله آیا ما در آن زمان تعداد مان کم اند؟
رسول الله فرمود: *نخیر شما زیادید ولی شما مثل چوبک های سیل آورده هستید، (بی انگیزه و بی هدف) و این دو چیز شما را خراب ساخته است :
حُب الدنيا و كراهية الموت .. «دوستی دنیا و ناخوشایندی (ترس از) مرگ
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
D1737301T15464796(Web)-mc.mp3
9.7M
🔹 مقامات #حضرت_زینب سلام الله علیه
حضرت زینب (س) به خاطر سیر معنوی به مقام رضا رسیده اند و مقام رضا از اخلاص در عمل بدست می آید. اهل رضا به اخلاص در محبت خدا رسیده اند و لذا از هر چه تقدیر می شود لذت می برند.
🎙 #استاد_میرباقری
⏱ #سخنرانی_کوتاه
📺 #صوتی
@rooshanfekr
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج، زیاد دعا کنیم.
🌹 انشاءالله دوشنبه «سیزدهمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳با موضوع «رجعت» ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
۱۴۰۳/۸/۲۱
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
May 11
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها را تسلیت میگوییم.🖤🖤🖤
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم
🏴 انشاءالله سه شنبه ۲۲ آبانماه «دهمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳ با موضوع « دجال » ساعت ۱۴:۳۰ در مسجد امام هادی علیه السلام-فاز ۵ اندیشه برگزار میشود. بعد کلاس، انشاءالله نماز و دعای استغاثه به امام زمان علیهالسلام در همان مسجد برگزار میگردد🏴
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
🖤 فاطمه یعنی کوثر
🌷 اسلام دین افزاینده است؛ إِنّا أَعطَيناكَ الكَوثَرَ؛ معنای کوثر یعنی افزاینده." این است که رسول خدا میفرماید: ای سلمان هر كس دخترم فاطمه(سلاماللهعلیها) را دوست داشته باشد، در بهشت و هر كس با او دشمنی كند در جهنم است. ای سلمان محبت فاطمه (سلاماللهعلیها) در صد مكان نفع میرساند از جمله هنگام مرگ، قبر، ميزان، محشر، صراط و موقع حسابرسی.
🌷 دختر پیغمبر (صلّیاللهعلیهوآله) که مادر امامان و شخصیّتهای برجستهی اسلام است که هرکدام اسلام را گسترش دادند، وسیلهی گسترش و زیادی و مزید اسلام است، قرآن هم همینجور است، اسلام هم همینجور است.
۱۳۶۲/۴/۲۱
#ایام_فاطمیه
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
مبارزهای منفی با دعا
«يَا إِلَهِي عَجِّلْ وَفَاتِي سَرِيعا»، دعایی کوتاه، اما پر معنا که حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) بعد از رحلت پدربزرگوارشان، حضرت محمد مصطفی(صلیاللهعلیهوآله) به زبان آوردند و از خداوند طلب مرگ کردند.
به راستی چرا یک بانوی تبیینگر و مبارزی خستگیناپذیر، چنین دعایی در حق خودشان کردند؟ و یا در جایی دیگر، حضرت در خطبهی نسبتاً مفصلی در مورد غصب فدک و بیدار و هوشیار کردن مردم، نسبت به جریان منحرف نفوذیها، چنين فرمودند: «لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هُنَيْئَتِي» يعني «اي کاش در اين لحظه مرده بودم». مگر نه اینست که طلب و آرزوی مرگ کردن در اسلام امری مکروه و مذموم است، آن هم برای بانوی جوانی که مادر چهار فرزند خردسال است. چرا حضرت آرزوی مردن کردند؟
طلب مرگ نمودن از خداوند، دليلهاى گوناگون دارد. اگر به دليل برخورد با مشکلات زندگى و ضعیف بودن نفس باشد، کارى قبيح و ناپسند است؛ اما طلب مرگ به خاطر هدفی والا؛ چون طلب شهادت يا رسيدن به لقاءالله و یا نوعی مبارزه با وضعیت موجود باشد، امری ممدوح و پسندیده است. در اینجا به چند نمونه از طلب مرگ ممدوح، اشاره شدهاست. حضرت اميرمؤمنان(عليهالسلام) در اوصاف اهل تقوا مىفرمايند: «اگر خداوند عمر معينى را براى اهل ايمان و تقوا معين نکرده بود، يک چشم به هم زدن نيز روح آنان در بدنشان نمىماند، به دليل اشتياق به پاداش الهى و بيم از کيفر او». همچنين در نامهای به حارث همدانی که از کارگزاران و یاران مخلص امام بودند، اینچنین ميفرمايند: «أَكْثِرْ ذِكْرَ الْمَوْتِ وَ مَا بَعْدَ الْمَوْتِ وَ لَا تَتَمَنَّ الْمَوْتَ إِلَّا بِشَرْطٍ وَثِيق»؛ یعني بسيار به ياد مرگ و منزلهاى پس از آن باش، اماّ هرگز آرزوى مرگ مکن، مگر آن گاه که صددرصد به رضايت الهى مطمئن باشى.
امام سجاد(عليهالسلام) در دعاي ۲۰ صحيفه سجاديه در مورد طلب مرگ، مي فرمايند: «فَإِذَا كَانَ عُمُرِي مَرْتَعاً لِلشَّيْطَانِ فَاقْبِضْنِي إِلَيْكَ قَبْلَ أَنْ يَسْبِقَ مَقْتُكَ إِلَيَّ، أَوْ يَسْتَحْكِمَ غَضَبُكَ عَلَيَّ»؛ يعني هرگاه عمرم مـرتع و چراگاه شيطان شود، جانم را بگير، قبل از آن که دشمنيت به من رو کند، يا خشمت بر من مستحکم شود.
و یا در داستان حضرت مريم(سلاماللهعلیها) در قرآن کریم آمده است، هنگاميکه حضرت مریم(سلاماللهعلیها) به جهت حمل حضرت عيسي(عليهالسلام) و به خطر افتادن آبرو و حیثیتشان دربرابر مردم، از آنها کنارهگيري و در حالت بسيار سختي قرار گرفته بودند، دست به دعا برداشتند و فرمودند: «يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَذَا وَكُنتُ نَسْيًا مَّنسِيًّا»(آیه ۲۳ سوره مریم)؛ یعنی اى كاش پيش از اين مرده بودم و يكسره از خاطرهها فراموش مىشدم.
اولیای الهی، تمنای مرگ میکردند نه در خواست مرگ. مرگ برای آنها، اول راحتی بعد از سختیهای زندگی دنیا و قرار گرفتن در آغوش رحمت الهی بوده است. بنابراين طلب مرگ و شهادت همیشه مکروه و ناپسند نيست. گاهی در زندگی انسان حوادث سختی روی میدهد که طعم حیات دنیوی، کاملاً تلخ و ناگوار میشود، به خصوص آنجا که انسان، هدفهای مقدس خود را در خطر میبیند و توانایی دفاع در برابر آن را ندارد، از نوعی مبارزهی خاموش و منفی، مثل سکوت، نفرین، دعا و ...استفاده میکند. در مورد حضرت زهرا(سلاماللهعليها) نيز چنين بود. زمانیکه برای بیعت با ابوبکر، به درب منزل حضرت هجوم آوردند و برای بیعت گرفتن به زور متوسل شدند. حريم و حرمت اهل بيت(عليهمالسلام) توسط دشمنان و منافقان شکسته شد و حق امام را غصب کردند. در چنین حالتی، حضرت با تمام توان و قدرت دست در کمربند ولی زمانشان انداختند و از ولايتی اميرالمؤمنين(علیهالسلام) دفاع کردند. ایشان در اين راه به مصيبتهاي گوناگون، از جمله شهادت فرزند شش ماهه و درد و رنج ناشی از ضربات در و دیوار و غلاف شمشیر به بازو، دچار شدند. دیگر تحمل ماندن در این دنیای فانی را نداشتند و برای نشان دادن نارضایتی خود از شرایط حاکم بر زمان، دست به دعا برداشتند و از خداوند طلب شهادت کردند. در روایتی از پيامبر گرامي اسلام(صلياللهعليهوآله) آمده است؛ روزی به اصحاب خودشان خبر داده بودند كه: «دخترم فاطمه آن چنان در امواج بلاها و مصيبتها، غمناك و نگران ميشود كه دست به دعا ميدارد و از خدا، آرزوي مرگ و شهادت مي كند و ميگويد: «يا رَبِّ اِنّي سَئِمْتُ الْحَياةَ وَ َتَبَرَّمْتُ بِأَهْلِ الدُّنْيا فَأَلْحِقْني بِأَبي اِلهي عَجِّلْ وَفاتي سَريعا»
پروردگارا! از زندگي، خسته شده ام و از دنيازدگان، بلاها و مصيبت هاي ناگوار ديدم. خدايا! مرا به پدرم، ملحق ساز و مرگ مرا زود برسان.
ادامه دارد.
@noonvalghalam1
آرزوي مرگ از سوي حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) نوعی مبارزهی منفی با غاصبان خلافت، در اثبات حقانیت حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) و نشانهاي از مظلوميت اهل بيت(عليهم السلام) بود.
در آن شرایط سخت، چنين دعا و آرزويي از سوي حضرت، نوعي اعلام انزجار از وضعيت اسفناک و نامطلوب موجود بود. ایشان با اين دعا، عدم رضايت خود را از خلفا و غاصبان حق اهل بيت(عليهم السلام) را در طول تاریخ به رخ مردمان کشاندند.
🖋 چمنخواه
@noonvalghalam1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا فاطر بحق فاطمه(سلام الله علیها)
تا گفت السلام علی...، روضه پا گرفت
قلب رئوف حضرت صاحب عزا، گرفت
ازمیخ گفت و از در و دیوار و دود گفت
از گرد و خاک چادر و روی کبود گفت
از دست بستهی یلخیبر، میان خلق
افتادن عمامه حیدر میان خلق
لرزید شانههای قرار و امان ما
بیتاب شد ز گریه امام زمان ما
از روضهخوان بخواه سخن مختصر کند
آری بگو رعایت حال پسر کند
از شهر غربت پدرش زود بگذرد
نام مغیره را به زبان کمتر آورد
...
قدری درنگ کرد و از آنجا گریز زد
از فاطمه به زینبکبری گریز زد
از کوچهی مدینه گذشت و به شام رفت
با کاروان به کوچهی پر ازدحام رفت
یابن الحسن! به خاطر مادر ظهور کن
آقا تو را به زینب مضطر ظهور کن
#السلام_علیک_ایتها_الصدیقه_الشهیده
#ابراهیم_نژاد_آکردی
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
﷽
مظلومهی بیبدیل
✍ آشوری
از همان ابتدا که خداوند گِل انسان را سِرشت، استکبار رخ نمایاند و شد مقیاس کفر و ایمان.
و آن زمان که نور رسالت در جان آخرین رسول خدا تابید و چیدمان احکام خدا تا قیام قیامت طراحی شد؛ درست زمانی که اشرف هستی به امانت خاک میرفت، جریانی که سینه به سینه از ابلیس به جا مانده بود بروز کرد و ماجرای ننگین سقیفه را رقم زد.
اما این تمام ماجرا نبود و قرار هم نبود همه چیز به نفع گردنکشان تمام شود تا بیرحمانه، مشتهایشان را بر پیکره آخرین ودیعه الهی فرود آورند و اسلام ناب محمدی را از جریان حق جدا کنند.
در این نوبت، بار رسالت بر دوش فاطمه (سلام الله علیها) دختر پیامبر بود که در برابر استکبار تمام قد بایستد و در حمایت منتخب خدا بال و پر بسوزاند.
همان زمان که مغرضان، سقیفه را رقم زدند؛ این زهرا (سلام الله علیها) بود که پوشیده در عبا، در کمال متانت و حیا، پشت پرده، خطابهای غراء را روایت کرد تا از نقشه های شومشان پرده بردارد. او ایستاد و کوبنده سخن راند تا حقی که مثل روز روشن بود، از تکاپو نیفتد.
شبانه، خانه به خانه در انصار را کوفت تا حقانیت منصوب و منصوص خدا را در کوچه پس کوچه های مدینه فریاد بزند.
او به قصد قربت، غضبناک با غاصبان سخن گفت و گاه سکوت کرد تا ظلم جورشان را برملا کند.
و سرانجام زمانی میخ آخر را بر تابوت استکباریشان کوبید که خواست مخفیانه و شبانه دفن شود.
او با هوشمندی تمام برای آیندگان چهرهای از حق را ترسیم کرد که تا دنیا دنیاست حقانیت علی(علیهالسلام) نه برای اینکه همسر اوست، بلکه امام و پیشوای او و جانشینی که منصوص خداست بر همگان آشکار شود.
او خواست تا این سوال تا همیشه ذهن هر آزادهای را مشغول خود کند که اگر حضرت محمد آخرین پیامبر و محبوب دوران خود بود چرا باید قبر تنها فرزندش که به اذعان همگان بر تمام زنان دوران فضیلت داشت و بعد او هم از دنیا رفته، مخفی باشد!؟
#فاطمیه
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
▪️کاش هرچه زودتر بفهمیم آنچه که شیعیان مدینه نفهمیدند:
اینکه حضرت زهرا در روزهای پایانی عمر شریفش، برای دوری از پدری چون رسول الله، برای درد پهلوی شکسته؛ و حتی برای محسن از دست رفته اش گریه نمیکرد.
▪️زهرای مرضیه بر این گریه میکرد که با اینکه برای اتمام حجت بر شیعه با تمام وجود به دفاع از امامش برخواست، اما مردم بی بصیرت مدینه در دفاع از ولایت با او همراهی نکردند.
▪️حضرت زهرا گریه میکرد چرا که می دانست تا شیعه نخواهد، امامش در غربت و مظلومیت خواهد بود.
▪️مادرمان زهرا نه از آتش در، که از دیدن دست های بسته #امام_زمان خود سوخت.
▪️مادر جان ما را ببخش که سال های سال است به تماشای دست های بسته امام زمانمان، در زندان غیبت نشسته ایم.
ما را ببخش و با همان دست شکسته برایمان دعا کن که برای یار او شدن، سخت محتاج دعای مادرانه شماییم.
#فاطمیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@@rooshanfekr
هم فاطمة و ابوها و بعلها و بنوها
✍🏻فاطمه تقی زاده
در حدیث شریف کساء میخوانیم: عن فاطمه الزهرا (علیها السلام)، قالت
یک زن روایتگر بخش مهمی از زندگی پدر همسر و پسرانش می شود.
اتفاقی که شیعه با استناد به حدیث کساء بر حقانیت امامت اهل بیت(ع) احتجاج می کند.
فقط نقش بانو به روایتگری ختم نمی شود. فاطمه پناه پدر می شود در حالتی که پدر ضعفی در بدن پیدا کرده، فاطمه آرام بخش اوست، مادر پدر می شود.
زمانی بعد پسران می آیند با قربان صدقه فاطمه محبتش را نثار پسران می کند، فاطمه مادر فرزندانش، میوه های دلش می شود.
زمانی که علی همسرش وارد خانه می شود، فاطمه در نقش همسری آغوش محبت بر روی همسر می گشاید. نقش همسری فاطمه، او یک زن می شود برای شوهرش.
حالا عبایی داریم که رسول خاتم اسوه عالم و سه تن از اولیاء جانشین او زیر عبایند و اما فاطمه، فاطمه که می آید جمعشان کامل می شود.
جبرئیل از آسمان ها، نظاره گر آسمانی دیگر است. آسمانی که سقفتش زمین خانه فاطمه و علی است.
جبرئیل جویای آن جمع که می شود خود خدا معرفشان می شود. ایشان اهل بیت نبوت و معدن رسالتند؛ اما شروع معارفه با فاطمه است...
هم فاطِمَةُ و اَبوها و بَعلُها و بَنوها...
چه شد؟!
یک دختر، یک همسر، یک مادر، شد معرف آن ذوات مقدس؟!
همانان که هر کدام به تنهایی ستون عالم امکانند که" امام صادق (ع) فرمود: لَو بَقِیَتِ الارض بِغَیرِ امام لَساخت* اگر زمین بدون امام می ماند، به یقین در هم فرو می ریخت"
ولی فاطمه، یک زن، شده نشان تعریف همه شان.
جمله را یکبار دیگر مرور کنیم...
ضمیر معرفی همه به (ها) ختم می شود؛ نشان تانیث در زبان عرب.
عجب جایگاه بلندی برای زن ترسیم کرده ای خدایا ...
مگر نه اینکه خدا اهل بیت را خلق کرده که الگو باشند.
بفرمایید، اولین الگو در تعریف خدا یک زن است، یعنی فاطمه؛ فاطمه الگوی زن طراز، آنگاه که در نقش دختر است برای پدر در نهایت کمال به ایفای نقش می پردازد؛ در زمان همسری برای علی سنگ تمام می گذارد و به گاه مادری...
امروز ولی زن را به ثمن بخس در بازاهای طمع کاری و منافع خرید و فروش می کنند. دختری اش، همسری اش مادرانگی اش، همه را به سخره گرفته اند هرچه مادرتر، عقب مانده تر...، الگوی ابلیس برای زمین زدن راه حق، تمسخر کردن و کوچک انگاشتن است.
جریان مادی، عناوین الهی که خدا به زن تفویض فرموده را لگدکوب تبلیعات شیطانی کرده و تنها وجه ارزشمندی او را جنسیت او برای بهره مندی های دنیایی می داند.
فاطمه، او یک مادر است. نقشی که بسیار کمرنگ شده و مادران از اینکه مادرند احساس قدرت نمی کنند. فاطمه به زن شرافت بخشید؛ بهایی به قیمت ابدیت تا خود بهشت، آنقدر که بهشت فرش زیر پای مادران شد.
فاطمه، اما، معلم بزرگ، به بانوان آموخت دختر پدرانتان باشید، همسر شوهران و مادر فرزندانتان، پس از آن، در اجتماع نقش بپذیرید.
فاطمه مادر بود، زمانی که به پشت در به دفاع از همسر، برای استیفای حق خلافت و جانشیی غصب شده پدر، رفت و تا پای جان ایستاد ... اما همان بانوی شجاع که یک تنه برابری کرد در برابر همه عهد شکنان و ستمشان و همه را حریف بود، زمانی که علی فرمود: فاطمه نفرین مکن؛ بانوی مقاومت، سمعاً و طاعتا سکوت اختیار کرد؛ اینجا فاطمه در نقش یک مسمان مطیع امر امام به اطاعت از امامش، پر رنگ تر از قبل به میدان می آید.
اما فاطمه عالم را عجیب تکان داد؛ امروز امور عالم هستی به مدد تدبیر او می گذرد؛ از جانش گذشت تا علی بماند تا امامت بماند تا مقاومت بماند.
او رفت، ولی فرزندانش ماندند و امروز صدای عدالت خواهی و ظلم ستیزی شیعه است که در سرتاسر عالم پیچیده است. فرزندان زهرا امروز عالم را تکان داده اند...
محسن، نهال در بطن فاطمه شهید شد و هرگز به دنیا نیامد، اما امروز مقاومتی در عالم متولد شده است، که ظالمان عالم را به ورطه استیصال کشیده است. همان کاری که فاطمه پس از غصب خلافت با دشمان راه حق کرد.
بانوی مقاومت، فاطمه زهرا (س)، او یک زن بود...
یک زن چنین عالم را تکان داده است...
* الکافی(ط_دارالحدیث)، ج۱، ص۴۳۷.
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📢 آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅
🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
🌹 #امام_خمینی (ره): «بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نمودهاند.» ۲ آذر ۱۳۶۷
🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج، زیاد دعا کنیم.
🌹 انشاءالله دوشنبه «چهاردهمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳با موضوع «رجعت» ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
۱۴۰۳/۹/۵
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
🔰 به مناسبت هفته بسیج، صبح دوشنبه (۵ آذرماه) جمع کثیری از بسیجیان سراسر کشور با حضور در حسینیه امام خمینی(رحمهالله علیه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی #دیدار کردند.
📱پخش زنده مراسم را از پیوند زیر ببنیید👇
🖥 Farsi.Khamenei.ir/live