#ازدواج
یک دختر ۱۹ ساله و پسر ۱۸ ساله عاشق هم شدن البته نمیدونم پسره راست میگه یا دروغ به دختره گفته که عاشقش شده به صورت پنهانی با هم بیرون هم میرن حالا نمیدونیم چجوری این دو تا رو از هم دور کنیم میترسم پسره بخواد سو استفاده کنه
البته پسره به دختره گفته که زنگ پدرت بزنم دختره گفته زنگ نزنی، پسره به مادرش گفته برو خاستگاری تا من برم سربازی بیام دختره عروس نشه مادرش گفته نه سنت کمه
الان موندم چکار کنم
👇👇👇 #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما بزرگوار🌹
⭕️ در عین حال که دغدغه مندی از توضیحاتتون کاملا آشکار است ولی اطلاعات بسیار مبهم و ناکافیست، سن، جنسیت، تحصیلات و وضعیت تاهل خودتون و اینکه چه نسبتی با این دختر و پسر دارید را نفرمودید.
اینکه رابطه چطور شکل گرفته و الان در چه سطحی هست هم روشن نیست.
❇️ در عین حال با توجه به توضیحاتتون به نظر میرسه آقا پسر انگیزه ازدواج داره و در پی خواستگاری رسمی هست، ولی این اصلا به معنای آمادگی این دختر و پسر برای ازدواج و همسانی اونها برای یکدیگر نیست.
✳️ اولین پیشنهاد این است که این دخترخانم و آقا پسر را راهنمایی کنید تا با ما یا هر مرکز مشاوره معتبر و متعهد به آموزه های دینی در مورد روابط پیش از ازدواج گفتگو کنند و با آسیب های این روابط آشنایی بیشتر پیدا کنند.
✳️ همچنین پیشنهاد میکنم زیر نظر مشاوره پیش از ازدواج باشند تا اولا آمادگی های پیش از ازدواج و ثانیا تناسب و همسانی این دختر و پسر برای یکدیگر بررسی بشه.
موفق باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
سلام من17سالم بود که نامزدشدم باپسر عموم ازدواج کردم پسرعموم هم قبلا بهم اظهار علاقه کرده بود گفته بود که دوسم داره واز این حرفها بعد یکسال بدون هیچ طلا یا خرید انچنانی ساده ازداوج کردیم و رفتیم خونه خودمون و به خاطر درسش رفتیم یه شهر دیگه زندگی میکردیم پسر خوبی بود زندگی خوبی داشتیم مثل لیلی و مجنون همدیگه رو دوس داشتیم با اینکه درآمد کمی داشت من سعی میکردم از بعضی چیزا بگذرم تا بهش فشار نیاد منم همه جوره عاشقش بودم گذشت بچه اولم بعدیه سال بدنیا اومد زندگی ساده ولی صمیمی داشتیم
بعد تولد پسرم فهمیدم با یک خانمی چت میکنه، ما که انقدر همو دوس داشتیم چیشد که شوهرم بهم خیانت میکنه به خودش گفتم گفت که ارتباطشون در حد درس وپرسش و پاسخ واین جور چیزاس منم قبول کردم وگفتم حد ارتباطتون رو بدونید ولی نبود دروغ میگفت کسی که من ازش دروغ نشنیده بودم بهم دروغ گفت
من چت هاشو دیدم و اون رمز گوشیو عوض کرد
تا ماه اخر حاملگیم فهمیدم که ارتباطشون خیلی فراتر رفته دیگه بهم دیگه عکس میفرستن حرف های مستهجن میزنن عکسهای ناجور میفرستن یعنی دیگه گفتم من طلاق میخوام باید طلاقم بدی گریه کرد گفت پشیمونم وغلط کردم فقط بمون من بدون تو میمیرم اینجوری موند من بعد بدنیا اومدن بچه ام رفتم خونه بابام چهل روز موندم وبه هیچ کس هم نگفت که چیشده فقط گفتم دوتا بچه پشت سرهم دارم نگهداری سخته وموندم خونه پدرم
👇👇 #استاد_گلوردی 👇👇
سلام و وقت بخیر
◀️باتوجه به مطالبی که بیان کردید، شما شرایط سختی را پشت سر گذاشتید ولی سعی کردید #رفتار عاقلانه ای داشته باشید و اکنون هم به دنبال رفتاری هستید که بیشترین فایده و کمترین آسیب را داشته باشد.
🔷شما تاکنون روشهای مختلفی را برای حل این مشکل به کار گرفته اید؛ گاهی سعی کردید رفتارهای همسرتان را نادیده بگیرید و گاهی به شدت با آن برخورد کردهاید. اما ظاهراً در هیچ کدام از روشها به نتیجه مطلوب نرسیده اید؛ بنابراین توصیه می کنیم روش جدیدی را انتخاب کنید. روش جدید یعنی #مشاوره و کمک گرفتن از یک متخصص.
🔸یک مشاور متخصص می تواند علل بروز این مشکلات را پیدا کرده و برای رفع آن به شما کمک کند.
🔶شما در صحبت هایتان گفتید همسرم ابراز میکند که از کارهایش ناراحت و پشیمان میشود، ولی مجدد به این رفتار اقدام می کند.
🔹ممکن است واقعاً برخی از این رفتار ها تحت کنترل او نباشد یعنی #سیستم_روانی همسرتان، او را به سوی این رفتارها سوق می دهد.
🔚بنابراین برای کنترل این رفتارها باید تکنیک ها و روش هایی را یاد بگیرد.
✔️تشخیص اینکه این رفتارها را به صورت آگاهانه و با اختیار انجام می دهد یا به صورت #ناخودآگاه سراغ این رفتارها می رود برعهده #مشاور است.
🔴برخی از کارهای شما مثل #چک_کردن گوشی و کامپیوتر، هیچ تاثیری در کاهش رفتارهای منفی همسرتان ندارد و فقط شما را به لحاظ روانی تحت فشار قرار میدهد.
✔️بنابراین به شما توصیه می کنیم این کارها را کنار بگذارید تا ذهنتان آرامتر شود.
🔵هر چقدر همسرتان آرام تر باشد، #اضطراب و فشارهای روانی کمتری داشته باشد، احتمال اینکه به سمت این کارها برود کمتر است.
✔️بنابراین سعی کنید شرایطی آرام و روابطی عاطفی و #صمیمانه با همسرتان داشته باشید.
📌اگر ناراحتی های گذشته و اتفاقات تلخ، هنوز ذهنتان را مشغول می کند، برای رفع آنها اقدام کنید. هرچند گذشت زمان برخی ناراحتی ها را کاهش می دهد اما برای رفع ناراحتی های عمیق لازم است تکنیک هایی را یاد بگیرید.
به امید زندگی بهتر برای شما
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
#تربیت_فرزند
سلام پسرم ۱۵ ساله است و از کودکی اینطور
بوده وفقط در سکوت کامل میتواند درس بخواند همینطور دختر ۹ ساله ام هردو زود تمرکزشان تو درس خوندن با حرف زدن اطرافیان بهم میریزه ونمیتونن تمرکز کافی داشته باشن واقدامی ک صورت گرفته اینه ک همیشه سعی کردیم جو رو ساکت نگه بداریم تا حتی الامکان
من وهمسرم دیپلمه خودم خانه دار وهمسرم شغل شان آزاد هست
👇👇👇 پاسخ #استاد_امیری 👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
همان قدر که علاقه و انگیزه برای تحصیل مهم است، شرایط محیطی نیز به همان اندازه برای تحصیل شایسته اهمیت دارد. نور مناسب، سکوت، فضای با نشاط محیط مطالعه، تغذیه و خواب مناسب از این قبیل موارد است.
♨️ فرزندان شما فقط در سکوت می توانند درس بخوانند. سکوتی که برای یادسپاری و یادگیری لازم و ضروریست. اگر نگه داشتن سکوت منزل برای شما دشوار است🤯، آن ها را به کتابخانه بفرستید تا از تحصیل عقب نمانند.
♨️ حضور مهمان🤝 در خانه و مهمانی رفتن را مدیریت نمایید. می توانید در طول هفته و ایام درسی کمترین رفت و آمد را با آشنایان داشته باشید.
♨️ به گونه ای مدیریت نمایید که فرزندانتان قبل از حضور مهمان یا دیدن فیلم📺 یا برنامه های پر سر و صدا درسشان را خوانده باشند.
♨️ می توانید با خلاقیت و ظرافت اتاق فرزندانتان را با کاغذ شانه ی تخم مرغ عایق صدا بزنید. البته حواستان به فاصله ای که بین شما و فرزندانتان می افتند😋 نیز باشد.
در صورت نیاز، در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهم بود.
بهترین ها را برای فرزندانتان آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
سلام وقت بخیر
یکسالی میشه که عقد هستم جمعه ها که به خونه پدر شوهر میرم انها واقعا احترام را حفظ میکنند در واقع اذیت آزاری ندارند و همچنین شوهرم. اما بر خلاف روزهای دیگه من اون روز یهویی و بدون هیچ دلیلی از ریز و درشت رفتار های همسرم کینه میکنم و تا ی بحثی باهاش نکنم آروم نمیشم و خودش هم اعتراف میکنه مقصرم و وقتی اون روز تموم میشه من آروم میشم و از رفتار و بدبینی خودم پشیمون میشم در نهایت ی عذاب وجدانی میگیرم بشدت افتضاح
نمیدونم چرا ته تهش این جمعه ها باید با ی بحثی تموم بشه اما خب همسرم کوتاه میاد و خجالت زده میشم واقعا از کارهام
گاهی خب حس میکنم همسرم توجهش کم میشه اونجا به من یا نمیدونم هرچی فکر میکنم به دلیل قانع کننده ای برای این رفتار هام نمیرسم
خسته شدم از اینکه میخوام برم خونشون میترسم دوباره یچیزی بینمون دوباره بحث بشه
بخدا روزهای دیگه اون حسی که دارم رو اصلا بهش ندارم فقط این جمعه ها همه چی میریزه بهم
باهم تصمیم گرفتیم ی راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم ولی موندم چکار کنم
میخواستم از شما مشورت بگیرم
👇👇پاسخ روانشناس #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما خانم محترم
🌺اولا بابت بینشی که نسبت به ماهیت احساس ناراحتی و رنجشتون دارید و همینطور اقدام به مشاوره در این باره تحسینتون میکنم، چرا که برای بسیاری ممکنه چنین رنجش هایی به وجود بیاد و به دلایل و زمینه هاش بی توجه باشند یا برای رنجش هاشون اقدام به مشاوره نکند.
گفتید روزهایی که با همسرتون به منزل خانواده ایشون میرید با اینکه هیچ بی احترامی و ناراحتیی پیش نمیاد، ولی شما نسبت به رفتارهای همسرتون حساس میشید و تا وقتی که کار به یک مشاجره و تنش نکشه عملا تمام نمیشه.
البته این مساله نیاز به ارزیابی های دقیق داره و پیشنهاد میکنم اقدام به مشاوره حضوری داشته باشید یا لااقل با بخش تلفنی ما در تماس باشید اما با توجه به توضیحاتتون چند توصیه نیز دارم.
🌺1. فهرستی از تنش هایی که در این باره به وجود آمده تهیه کنید و ببینید در همه آنها چه نقاط و نکات مشترکی وجود داره؟
🌺2. در این فهرست پیامدهای عاطفی که خودتون تجربه کردید را یادداشت کنید. یعنی برای هر مورد تنش و احساس منفی که نسبت به همسرتون داشتید بعد از اون تنش ها و بحث ها به چه نتایجی رسیده؟ خودتون گفتید احساس کینه نسبت به همسرتون به احساس عذاب وجدان و احساس گناه نسبت به خودتون بدل میشه.
🌺3. بین احساس اولیه و ثانویه مقایسه کنید. آیا احساس گناه و عذاب وجدان بهتر از احساس کینه بی دلیل به همسرتون هست؟
🌺4. اگر اینچنین نیست، در موقعیت های مشابه که در آینده به وجود میاد همین سود و زیان و مقایسه دو احساسی که پیش و پس از جر و بحث ها دارید را در ذهن مرور کنید و اجازه ندید که مجددا وارد این چرخه بی حاصل بشید.
🌺5. توجه داشته باشید که این رفتارها در دراز مدت آسیب های عمیقی میتونه به رابطه بزنه، همسرتون در مقابل گلایه ها و سخت گیری های شما فعلا عذرخواهی میکند ولی تراکم این رفتارها در درازمدت ایشون را هم خسته و کلافه میکنه و الگو های مخرب ارتباطی شکل خواهد گرفت. این را نیز در موقعیت های مشابه که در آینده رخ میدهد در ذهن مرور کنید.
🌺6. بعد از مرور نکات 4 و 5 در موقعیت های بروز تنش، آن موقعیت را ترک کنید، لا اقل 5 دقیقه نفس عمیق داشته باشید و تا وقتی که احساس آرامش نداشتید مجددا گفتگو با همسرتون را آغاز نکنید.
موفق و سربلند باشید.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
سلام و احترام
نیاز به راهنمایی داشتم ممنونتون میشم کمکم کنید
من کارشناسی ارشد رشته مشاوره خانواده را در یک موسسه ای خواندم و مباحث مثل آمار ، روش تحقیق، رشد، زبان و .... را دقیق نخوندم و برای ادامه تحصیل در دوراهی قرار گرفتم
1:اینکه برای جبران روش تحیق و امار و.... در موسسه امام خمینی ثبت نام کنم و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای موسسه را بخوانم
2:اینکه بنده بیشتر حوزه درمان و مشاوره را دوست دارم و زیاد علاقه به پژوهش ندارم برای یادگیری درمان و فن مشاوره سیر مطالعاتی از اساتید بگیرم و چند سالی را که می خواهم کارشناسی بخوانم این سیر را مطالعه کنم و بعدا برا ی دکتری در رشته مشاوره خانواده اقدام کنم
کدوم راه را انجام بدم بهتر هست ؟؟؟
👇👇پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇
با سلام و احترام
❇️فارغ التحصیلان #رشته مشاوره، در دو حوزه مشغول به فعالیت می شوند: 1️⃣حوزه درمان 2️⃣حوزه پژوهش و تدریس.
🟡هر کدام از این حوزه ها، نیاز به تخصص های ویژه دارد. مثلا اگر کسی می خواهد در حوزه #پژوهش فعالیت نماید، حتما باید به روش تحقیق، زبان تخصصی و...مسلط باشد. ولی کسی که می خواهد در حوزه #درمان فعالیت نماید، باید در زمینه آسیب شناسی روانی، اصول و فنون مشاوره، رشد و....، تبحر کافی داشته باشد.
💠 باتوجه به علاقه شما به حوزه درمان، نیاز زیادی به روش تحقیق و آمار ندارید. و می توانید نیاز های خود در این زمینه ها را با کمک گرفتن از دیگران تامین نمایید.
⬅️درعوض لازم است ضعف های خود در زمینه های مورد نیاز، مثل رشد را با سیر مطالعاتی رفع نمایید. هرچند در گذراندن این سیر مطالعاتی ارتباط با یک استاد متخصص الزامی است.
🔚بنابراین هرچند تحصیل در مقطع کارشناسی ممکن است فوایدی برای شما داشته باشد، ولی اگر شما همین میزان زمان را برای شرکت در کارگاه های تخصصی و مطالعه کتاب بگذارید، برایتان مفیدتر خواهد بود.
🔹🔸موفق باشید🔸🔹
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
من نمی دونم چجوری درس بخونم
خیلی تلاشمو میکنم ولی نمیشه
تا الان درسم خیلی خوب بود ولی رسیدم به ششم نمی دونم چرا اینطوری شدم
الانم خوبه ولی مثل قبل نیست
👇👇 پاسخ #استاد_امیری 👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
با شروع دوران نوجوانی جهان تازه ای در روح و جان شما شکل می گیرد. نمی دانید از زندگی چه می خواهید. نمی دانید چه کاری صحیح است و چه رفتاری اشتباه. در این دوران تا خود و تغییرات اتفاق افتاده ی درونی خود را نشناسید، نمی توانید از موانع پیش رو به سلامت عبور کرده و به قله ی موفقیت صعود نمایید. پس برای رسیدن به آن موفقیت به نکات زیر توجه نمایید.
1⃣ تفاوت👀؛ شما در زمانی غیر از زمان کودکی هستید. اکنون دچار تفکرات و چالش های ذهنی شده اید که قبلا با آن ها روبرو نبودید. تردیدهای ذهنی یکی از مواردی است که مانع تحصیل مناسب شما می شود. حتما برای تردیدها و سوالات ذهنی خود پاسخ مناسب و کامل پیدا کنید تا این شبهات انرژی ذهنی شما را هدر ندهند و تمرکزتان را از بین نبرند.
2⃣ تمرکز🤹🏻♂؛ اسبابی که مانع توجه شما میشود را بیابید و کنترل کنید؛ مانند اینکه هنگام درس خواندن از شلوغی منزل به سکوت کتابخانه پناه ببرید. تلفن همراه و شبکههای اجتماعی را هنگام مطالعه از خود دور نگهدارید.
3⃣ عادت مطالعه📖؛ رفتارها، زمانها و مکانهای که بهتر میتوانید درس بخوانید را بیابید و در مسیر مطالعه از آنها استفاده کنید؛ مانند نور مناسب، سکوت، فضای با نشاط محیط مطالعه، تغذیه و خواب مناسب. شما در سنینی قرار دارید که غذاهایی با مواد نگهدارنده، پر انرژی و پر کالری باعث برهم زدن تمرکزتان می شوند. سبک زندگی خود را مناسب با دوران نوجوانی تغییر دهید.
4⃣ کرونا💊؛ احتمالا قسمتی از احساس ضعف شما در تحصیل به دلیل تحصیل مجازی و تغییر یا دوری از مدرسه بعد از دوران کرونا بوده باشد. نیاز است کم کاری های گذشته را با کمک معلم، والدین، هم کلاسی ها و در صورت امکان معلم خصوصی جبران نمایید.
♨️ مهارت مطالعه و مدیریت زمان نیز در تحصیل مناسب اثرگذار است. در صورت نیاز به توصیح بیشتر در ارتباط بعدی📩 بیان خواهم نمود.
بهترین ها را برایتان آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ازتون
من یه خواستگار دارم پسرعمم هستن باهم صحبت کردیم ایشون تمام شرایط منو قبول میکنن و تو خیلی چیزها توافق کردیم و تفاهم داریم
اما مشکل من اینه که من ایشونو دوست ندارم و تنها دلیلی که میخوام ایشونو رد کنم همینه
خانوادم با اصرار فراوان دارن منو مجبور به ازدواج با ایشون میکنن
من هرچی تلاش میکنم تا با حس خوب به ایشون نگاه کنم اما اصلا نمیتونم دوستش داشته باشم و ازش خوشم بیاد
اما ایشون خودشون گفتن که منو دوست دارن
بنظرتون بعدازدواج عشق بوجود میاد؟
خانوادم بشدت موافقن و میگن فامیله اگر ردشون کنیم کدورت پیش میاد
میشه راهنماییم کنین
پاسخ👇 #استاد_شورورزی👇👇👇
🌹سلام و ادب و احترام 🌹
از اینکه تصمیم گرفتید با ما مشورتی داشته باشید بسیار مسروریم
نکاتی رو باید مد نظر داشته باشید:
🚫⛔️🚫تصور اینکه بعد از عقد علاقه بوجود میاد نمیتواند درست باشد🚫⛔️🚫
اما نکات
✅یک: برای رقم زدن یک #ازدواج_موفق باید طرف مقابل به دل آدم بشینه. برای #ازدواج، #عشق و #علاقه لازم نیست، همین به دل نشستن کافی است. #عشق و #علاقه، اولا مانع #شناخت و ثانیا یه #هیجان زودگذره که اتفاقا از موانع شکل گیری یک #ازدواج_موفق است.
✅دو: قرار نیست ما #تلاش کنیم یه کسی هرجور شده به دلمون بشینه! #به_دل_نشستن زوری نیست.
🌷سه: نمی شه آدم بر اساس چیزی که معلوم نیست در آینده محقق میشه یا نمیشه #ازدواج کنه. #ازدواج به امید ایجاد #علاقه یا #تغییر، کاملا اشتباه و نادرسته. باید فرض کنیم گذر زمان هیچ چیز رو عوض نخواهد کرد و با همین فرض ببینیم آیا می تونیم با طرف مقابل یک عمر #زندگی کنیم یا نه!
🌷چهار: با خود پسره هم صحبت کنید و بخشی از کار را به او واگذار کن. بهش بگو من بهت #علاقه ندارم و این #رابطه رو نمی تونم ادامه بدم. بگذار او هم برای پایان دادن به #رابطه تلاش کنه.
🔰پنج: امام صادق فرمایشی دارن که نشون میده در ازدواج #فقط به خاطر اصرار والدین، تن ندین، با خانوادت با کمال #احترام و البته قاطعیت و جدیت صحبت کن و بگو که من به این شخص #علاقه ندارم . بهشون بگو عواقب این #ازدواج اشتباه در آینده، متوجه شما هم هست! بگو من نیاز به کمک شما دارم تا از این مرحله بیرون بیام و یک عمر پشیمونی و #حسرت رقم نخوره! بگو من همه ی جوانب رو سنجیدم.
شش: پیشنهاد مشاور را به خانوادتون بدید تا راهنمایی صورت بگیره
و در آخر از #خدا توی این شرایط کمک بگیر. بهت کمک می کنه! وَ هُوَ خَيْرُ النَّاصِرِينَ
🌹منتظر ارتباطات بعدی شما هستیم🌹
روزگار به کامتون
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
جنسیت : من دخترم ۱۸ سالمه
مشکل خانوادگی : دعوای خیلی شدید پدر و مادرم که دلیلش وابستگی شدید پدرم به مادرشه و به حرف مادرش سرکار نمیرفت
👇👇پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇
سلام و نور☀️
از اینکه به فکر اعضای خانواده هستید و نگرانشون هستید شما رو تحسین می کنم.🌺
در مورد دعوایی که بین پدر و مادرتون اتفاق میفته اگر بخواهیم صحبت کنیم نیاز به اطلاعات بیشتری هست و اینکه خودشون تمایل به مشاوره داشته باشند تا از دیدگاه زوجین مسئله بررسی بشه و بتونیم برای حلش راهکار بدیم .
کاری که شما میتونید انجام بدید اینکه تشویقش کنید به مشاوره چون ما خانواده رو سیستم در نظر میگیریم که این سیستم ،
زیرسیستم های مخصوص به خودش دارد و به عبارتی مسائل سیستم زوجین به کل سیستم سرایت کرده و افراد اصلی باید مسئله خودشونو حل کنند تا آرامش به کل سیستم خانواده برگرده.
آرزوی موفقیت براتون دارم .🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام و عرض ادب
لطفا برای استعدادیابی نوجوان
تست هوش و
تست شخصیت
مناسب
معرفی می کنید🌷
باتشکر
پاسخ سرکار خانم.👇 #استاد_محیطی 👇
🌹سلام و نور
2 راه برای استعداد سنجی هست :
✅ 1-استعداد سنجی #سطحی :
نوجوان می تونه وارد سایت کاربوم بشه در لینک زیر :
https://karboom.io/assessments/myers-briggs
تست MBTI رو انجام بده و جوابش رو ببینه، این طوری تا حدودی علایق نوجوان مشخص میشه و میتونه نسبت به آینده با دید بهتری تصمیم بگیره.
2-✅ استعداد سنجی #تخصصی :
که باید تست #MBTI و #کتل و #گاردنر و #هالند انجام بشه و به یک روانسنج متخصص در استعدادسنجی نتایج آزمون داده بشه تا تحلیل کنه و به صورت دقیق و با بررسی میزان هوش و استعداد و گرایشات و علاقه ها نوجوان رو آشنا کنه.
در مورد تست شخصیت ، می تونیم تست کتل رو معرفی کنیم که معتبر هست و نیاز به تفسیر روان شناس داره.
موفق باشید🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
باعرض سلام وادب خدمت شما.
ببخشید جناب من همش مریض میشم اول ازمعدم شروع شد.معدم اسیدی شد رفلاکس دارم ترش میکنم دکترگفته عصبیه مال فکرواعصابته الان خیلی آرومه جون دیگه خیلی تو فکرش نیستم قبلن ترها خیلی میترسیدم ازاین مساله به بدترشدنش فکر میکردم.
الانم پاهام درد میکنه وباید عمل بشم دکترها تشخیص ندادن علتش ازچیه ولی خودم فکرمیکنم اینم مال فکر واعصاب باشه.
دکترطب سنتی میگه مال سودای بدنته .
جناب مشاورمن همش درطول روز فکرم مشغول چیزای الکی میشه شعرها وکلمه هاتوذهنم هی تکرار میشه فکرم همش درگیر مریضی هست کلن وسواس پیداکردم روی اشیاآدم ها مطالب ک دستام مور موروغلغلک میشه بدنم به خارش میفته پوستم خشک میشه ک اصلا ذهنم آزاد نمیشه همش درگیره ذهنم یکجا نیست راجع به زندگی و اطرافم حس خوبی ندارم دیدگاهم منفیه خوشم نمیاد احساس خوبی ندارم ازتکراری بودن چیزها خیلی شلوغ پلوغ هست.
الان میخام پامو عمل کنم ک خوب بشم وترس ازاین دارم ک به مریضیه دیگه ای دچارنشم.
دوستدارم یه راهکار ویا یه برنامه ای برای روتین زندگی بمن بدید مثل مشقی ک معلم به دانش آموزش میده که تمرکزم وتوجهم رواون باشه ومن هیچوقت دیگه مریض نشم همیشه سالم وتندرست باشم پرانرژی باشم خودمو باورکنم.
.بخدا دیگه خسته شدم شوهرمم بهم میگه تو همش مریضی من بازن نریض ازدواج کردم خیلی دلمو میشکونه.من مشکل خاصی تو زندگیم ندارم. البته شوهرم ویژگیهای بدی هم داره که منو عصبی میکنه ولی من مشکل با خودم دارم ک ذهنمو نمیتونم کنترل کنم من متاهلم ویه فرزند۸ ساله دارم.
همه مریضیهای من مال اعصاب وفکرمه وگرنه بدن من سالمه.
قبلن دکتراعصاب وروانم داشتم قرص بهم داده ک فقط منو چاق کرده وخواب آلود هیچ فایده ای نداشته .
پس نگید برم دکتر .
مچکراز شما.لطفا راهنماییم کنید.
میشه یه کاری کنید که باروش های قانون جذب سلامتی وشکرگزاری من حالم خوب بشه وعمل نکنم.
عمل تعویض مفصل لگن دارم مفصل لگنم سیاه وخراب شده بعضی دکترهامیگن عمل کن بعضیا میگن عمل نکن وباهاش بساز تاسنت بره بالا چون سنت خیلی کمه.
👇👇پاسخ. #استاد_آیت👇👇
سلام بر شما خانم محترم🌺
سلامتی جسمی و روحی ازمهمترین موضوعات زندگی ما انسانهاست و طبیعی هست که برای شما خانم محترم هم سلامتی اهمیت داشته باشه، از توضیحاتتون اینطور به نظر میرسه که بیماری های جسمی شما را خسته کرده و طبق گفته هاتون زمینه های روان شناختی و روحی هم وجود داشته و داره که آزارتون میده.
با توجه به توضیحاتتون چند نکته مهم به نظر میرسه:
1⃣ باید انتظارتون از یک گفتگوی غیر حضوری مکتوب واقع بینانه کنید، بی تردید درمان و بهبودی جسمی و روحی شما با یک پیام مکتوب که طبیعتا بسیار محدود هست و یک پاسخ مکتوب از طرف مشاور و روان شناس به دست نخواهد آمد، و گفتگو ما در این متن تنها میتونه راهنمایی های اولیه و نشون دادن مسیری باشه که شما باید طی کنید نه بیشتر.
2⃣ همینطور که پزشکان هم به شما گفتند، بعضی از بیماری های جسمی مثل مشکلات گوارشی، قبلی عروقی، تنفسی و... ناشی از فشارها و تنش های روحی و روانی هست و برای درمانشون باید زمینه های روان شناختی آنها نیز تشخیص و درمان بشن. به این اختلالات روان تنی یا سایکوسوماتیک (Psychosomatic) گفته میشه.
3⃣یکی از شاخه های تخصصی دانش روان شناسی، روان شناسی سلامت هست که به صورت تخصصی به رابطه بیماری های جسمی و تنش ها و فشارهای روان شناختی میپردازه، از توضیحاتتون بر میاد که قبلا اقدامات درمانی زیر نظر روان پزشک داشتید و از عوارض دارویی مثل افزایش وزن و ... ناراضی بودید و درمان را رها کردید، پیشنهاد من این هست که پیش از اقدام به جراحی و ... به یک روان شناس سلامت مراجعه کنید تا با دقت مساله بررسی و طرح روان درمانی براتون صورت بگیره.
موفق و سربلند باشید🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقتتون بخیر من خانمی ۴۵ ساله هستم دارای ۳ فرزند ۲۲ و ۱۰ و ۸ ساله. لیسانس حسابداری . ولی همسرم سیکل هستن. و تقریبا حسابدار جز هستم .الان که بچه ها بزرگتر شدن میخوام ادامه تحصیل بدم یا یه کار خوب برا خودم داشته باشم. رشته حسابرسی ارشد رو شرکت کردم و میخوام کارشناسی رسمی دادگستری رو هم بگیرم. ولی خیلی مردد هستم که میتونم موفق باشم و به اون سطح ایده الم برسم یا نه؟ توی قبول شدن مشکلی ندارم بیشتر نگرانیم در مورد قبول من نوعی از طرف افراد جامعه که بسته به شغلم اقایون هستن و مسائل مالیشون رو ترجیح میدن یه آقا بررسی کنه تا خانم.و هم شرایط سنیم.و اینکه این شغل برا یه خانم مناسب هست یا نه؟
درضمن از بچگی خیلی علاقمند به رشته پزشکی بودم . و خدمت به بیماران و درمان رو دوست دارم و الانم در زمینه طب سنتی مطالعه مجازی دارم. نمیدونم عاقلانه هست امتحان برا پزشکی بدم یا نه؟ البته اینجا محدودیت سنی بیشتر برام مسئله هست.
یه مورد دیگه هم خیاطی هست که یاد بگیرم و تولیدی بزنم؟
واقعا توی انتخاب هدف بلند مدت خودم میمونم و سر در گم هستم همیشه. نمیدونم استعدادیابی به دردم میخوره یا نه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنین.
👇👇پاسخ #استاد_امیری👇👇
سلام و عرص ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
اهداف انسان هستند که به زندگی معنا و انگیزه می دهند. اغلب اشخاص در پیدا کردن هدف زندگی خود ناتوانند. علایق شخصی، نیاز روز جامعه، پیشرفت اطرافیان و ... سردرگمی را بیشتر می کند. شما نیز می خواهید بدانید در کدام یک از زمینه ها توانایی بیشتری دارید. ما در مجموعه ی مشاوره ی نور شما را برای انتخاب بهترین مسیر راهنمایی می نماییم. به نکات زیر توجه نمایید.
1⃣ هدف؛ ببینید دوست دارید در ۵ سال آینده به چه فعالیتی مشغول باشید. اگر بین چند مورد به نتیجهای نرسیدید، از روش زیر استفاده نمایید.
الف) اهداف را بر روی برگه کاغذ یادداشت نمایید. ب) برگه را به دو قسمت مزایا و معایب تقسیم کنید. ج) مزایا و معایب هر یک از اهداف را با شماره بنویسید حتی کوچکترین آنها. د) تعداد مزایا و معایب هر هدف را با هم مقایسه کنید. طبیعتاً آن هدفی که مزایای بیشتر و معایب کمتری دارد به انتخاب شما نزدیکتر است.
همچنین میتوانید از پیشنهادهای اطرافیان که شما را بهخوبی میشناسند برای انتخاب مسیر استفاده کنید.
بهتر است این انتخاب را با زدن تست و مصاحبه با مشاور متخصص به سرانجام برسانید.
2⃣ سن؛ قطعا اشخاص در این جهان به اهداف و موفقیت های نامحدود نمی توانند دست یابند. پس با توجه به محدودیت سنی خود بهترین هدف را برگزینید.
3⃣ مسیر؛ وقتیکه هدف اصلی و چشمانداز زندگی آیندهتان مشخص شد. هر مسئلهای که در این مسیر قرار دارد و شما را برای رسیدن به اهداف کمک میکند را نگهدارید و بقیه علایق را کنار بگذارید.
4⃣ مداومت؛ همانگونه که حضرت علی علیهالسلام فرمودند: «عمل اندكى كه دوام داشته باشد اميدبخشتر است از عمل زيادى كه موجب ملامت و خستگى شود»، مداومت شرط پیروزی در کارهاست. پس به فعالیتهایی که انتخاب کردید مداومت بورزید و با هیچ بهانه و طعنهای از آن دست نکشید.
5⃣ اتمام کار؛ هر کاری که در روز انجام می دهید را به بهانهی کارهای دیگر یا هر اتفاق دیگری نیمهکاره رها نکنید. کارها را تمام کنید و سپس به فعالیت بعدی مشغول شوید. این رفتار شما را در رسیدن به هدف و نلغزیدن در مسیر کمک خواهد کرد.
درصورتیکه نیاز به توضیحات بیشتر دارید در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهم بود.
موفق و پیروز باشید!🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#رضایت از مجموعه مشاوره آنلاین نور🌺
👌این پیام های شما انرژی مجموعه رو دوچندان میکنه ...🌷🌺
🌸سوال
سلام. وقتتون بخیر
خانم ۳۶ ساله هستم و ۱۲ ساله ازدواج کردم و ۹ ساله با همسرم زیر یک سقف زندگی میکنیم. ۳ ساله که صاحب فرزند شدیم. همسرم از همان اوایل زندگی رفتارهای پرخاشگرانه داشت و شکاک بود، دست بزن داشت و ... این رفتارها بعد از تولد بچهها شدت گرفت. به عادیترین چیزها ایراد میگیره و تهمت ارتباط با نامحرم میزنه. از همان ابتدای ازدواج حس میکردم که خانوادهاش رو نزدیکتر از من میدونه.
چندسال هست که هیچ محبتی از ایشون ندیدم، گهگاه یه ابراز محبت خییلی خیییلی تصنعی داره. برنامهریزی و مدیریت زمان نداره، زیاد میخوابه، خیلی بینظم سرکار میره، خیلی کم کار میکنه و از نظر مالی همیشه درتنگنا هستیم و همیشه تمام درامد من دراختیارش بوده و خرج کرده.
👇👇پاسخ #استاد_آیت👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار 🌺
توضیحاتتون را خوندم، معلومه که شرایط دشواری را تجربه کردید و میکنید و بابت این مساله متاسفم، حتما خیلی آزرانده هست که شوهری نجابت و عفاف همسرش را زیر سوال ببره، چه از روی شکاکیت باشه و چه از روی آزار رسوندن در هر حال متوجه میشم که چقدر سخته. رفتارهای پرخاشگرانه و ... هم همینطور.
از توضیحاتتون معلومه که اقدامات مشاوره ای داشتید، ای کاش دقیق تر تعداد جلسات و نتایج درمانی و ... را هم میگفتید تا بشه بهتر راهنمایی کرد، ولی در هر حال با توجه به توضیحاتتون چند نکته مهم را پیشنهاد میکنم:
1⃣. هر چند احساس درماندگی و استیصالی که در این موقعیت ها به وجود میاد را متوجه میشم، ولی مسائلتون را بیش از این به خانواده ها نکشید، برادر ایشون اولا زوج درمانگر و روان شناس نیست و ثانیا برادر همسرتون هست و هر چه باشه نسبت به برادرش سوگیری داره و ثالثا نمیتونید همه مسائل زندگی را با ایشون در میون بذارید، بیش از این ایشون یا هر فرد دیگه از خانواده ها را وارد مسائلتون نکنید، چون نه تنها مساله ای حل نمیشه که مسائل پیچیده تر هم میشه.
2⃣ از فرصت یک ساله ای که دادگاه داده استفاه کنید، با همسرتون صحبت کنید و زیر نظر یک زوج درمانگر قرار بگیرید. به ایشون بگید اینکه میگی من به تو متعهد نیستم طبیعتا برای تو هم خیلی آزارنده و ناراحت کنندس، بیا برای برطرف کردن این ناراحتی ها زیر نظر یک روان شناس خانواده قرار بگیریم.
3⃣ اگر ایشون همکاری نکرد رضایت ایشون را برای مراجعه به یک روان شناس (ترجیحا خانم) جلب کنید و لااقل برای مهار تنش ها به صورت فردی زیر نظر یک روان شناس قرار بگیرید.
4⃣ در مورد این تهمتی که همسرتون میزنن احتمالات مختلفی میشه در نظر گرفت مثلا: الف) اختلال شخصیت پارانوئید. ب) پرخاش کلامی و آزار. ج) عوارض هذیانی مصرف مواد و ... هر کدام از اینها زمینه ها و برنامه های مختلف خودش را میطلبه ولی هر چه هست شما این صحبت های همسرتون به عنوان گفته های منطقی و حساب شده ایشون تلقی نکنید. فرض کنید ایشون در خواب یا تب داره هذیان میگه، اینطور رنجش و آزردگی کمتری تجربه خواهید کرد.
5⃣اگر فرض سوء ظن و بددلی در سطح شخصیت درست باشه، باچنین افرادی باید در اتاق شیشه ای زندگی کرد، یعنی خیلی باید مراقب باشید که رفتارها و گفتار های چندوجهی و چندلایه، پنهان کاری و ... نداشته باشید، این کار ها به شدت سوء ظن را افزایش میده. اگر مساله مواد ریشه این افکار و رفتارهاست باید برای ترک برنامه ریزی بشه و اگه نوعی آزار رسانی است باید ریشه یابی و بررسی بشه.
6⃣ همسر شما یکی از موضوعات مهم زندگی شماست، ولی همه چیز نیست، شما یک خانم بزرگوار هستید با انبوهی از توانایی و استعدادها که خدا بهتون داده، فرزندتون و دارایی های مختلف مادی و معنوی دیگه، برای کاهش این فشار و تنش ها به صورتی که حساسیت های همسرتون را فعال نکنه، بیش از پیش به دیگر ظرفیت های زندگیتون بپردازید. بازی وقت گذاشتن برای بچه ها، مطالعه در زمینه های مورد علاقه، حتی آشپزی و کارهای خانه با رویکردی فعال و شاداب و ... کمک میکنه فشار ها و تنش های درونی کمتر بشه.
7⃣ معنویت و رابطه با خداوند و اولیاء دین را هیچ وقت فراموش نکنید، همسر شما بی تردید از فرعون ظالم تر و بی رحم تر نیست، آسیه به عنوان همسر فرعون به عنوان یکی از برترین زنان عالم در قرآن معرفی شده، الگو و مثالی برای همه مومنان تاریخ بشر هست، اون چیزی که ایشون را در مقابل فرعون قدرت و قوت میداد و کمک کرد تا حضرت موسی را دامن خودش ولی در کاخ فرعون پرورش بده همون معنویت و رابطه عمیق و درون سو با خداوند هست، معنویت به شما توانایی بی مثالی برای مقابله با مشکلات و تنش های زندگی میده، آرامشی فراهم میکنه که هیچ کجا یافت نمیشه و ظرفیت های رشد و تعالی بی مانندی را به وجود میاره.
امیدوارم موفق و سربلند باشید🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال
باسلام خدمت مشاور محترم البته من سوالی ندارم فقط یه مطلبی رو درمورد خودم و خدا میخواستم بگم:
من انقد نذر و نیاز کردم واسه حاجتام ونتیجه نگرفتم که به همه چی بی اعتقاد شدم وقتی میگن فلان ذکر و فلان توسل یا فلان نماز مسخرم میاد.
احساس میکنم خدا همش دنبال اینه که حالمو بگیره اینو با تمام وجود حس کردم.
حتی یه وقتایی که خوشحالم یا میگم خدایا شکرت بلایی سرم میاره که نگو.
خیلی وقتا فک میکنم قدرت شیطان از خدا بیشتره چون موقع گناه نمیتونه مانعم بشه.
به نظر من مقدرات با دعا و نذر و توسل و.....عوض نمیشه شایدم درمورد من اینجوریه. جدیدا به خودکشی هم فکر کردم.
به خدا گفتم حالا که عُرضه نداری نجاتم بدی لااقل تمومش کن که اون دنیای من هم جهنم نشه.خدا خیلی بی رحم🥺
👇👇پاسخ #استاد_ آیت👇👇
سلام بر شما بزرگوار 🌹
⭕️ از توضیحاتتون معلومه که مدت هاست برای رسیدن به یک خواسته تلاش میکنید و برای این هدف از راه های معنوی مثل نذر و توسل و ... هم استفاده کردید ولی متاسفانه هنوز به اون خواسته نرسیدید، و از مساله عمیقا رنجیده و ناراحتید، اون قدر که حتی زندگی هم دیگه چندان براتون جذاب و دوست داشتنی نیست و گفتید به پایان دادن زندگی هم فکر کردید. در این مسیر باورهاتون هم لطمه و آسیب دیده و اون احساس و نگاهی که قبلا به خدا و معنویات داشتید دیگه ندارید.
🔴 همه این توضیحات نشون میده که شرایط سختی را دارید تجربه میکنید و از پیش آمد این شرایط متاسفم.
❇️ هر چند توضیحاتتون بسیار محدود هست، نمیدونم خانم هستید یا آقا، چند ساله اید تحصیلاتتون چقدره، متاهل هستید یا مجرد و... ولی در عین حال با توجه به توضیحاتی که دادید چند نکته مهم به نظر میرسه که خوبه بهش توجه بشه.
1️⃣ پیشنهاد اولم اقدام به مشاوره حضوری با یک مشاور یا ارتباط با بخش تلفنی ماست که مساله دقیق و جزئی بررسی بشه و متناسب با موضوع راهنمایی بشید.
2️⃣ خوبه در مورد جنبه های اعتقادی مساله با کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به شماره 096400 گفتگو کنید و سوالات اعتقادی مختلفی که در مورد نقش شیطان در زندگی ما و ... را بپرسید.
3️⃣ اینکه فرمودید جدیدا به خودکشی هم فکر میکنید نشون میده به لحاظ خلقی و روحی فشار و تنش شدیدی را دارید تجربه میکنید، هیجانات منفی تمام وجودتون را گرفته و احساس میکنید زندگی دیگه هیچ چیز جذابی براتون نداره، همه این احساس ها قابل فهم هستند و نشون دهنده شرایط پرفشاری هست که تجربه میکنید ولی تصمیم گیری دراین شرایط دشوار و پر فشار کمکی به کاهش اونها یا حل مسائل نمیکنه، بهترین کار همین اقدام به گفتگو هست، حرفها، نگرانی ها، فشارها و تنشهایی که داره شما را آزار میده با یک متخصص در میون بذارید، تا قدم به قدم با گفتگو و راهنمایی این بار ها از دوشتون برداشته بشه، و احساسات بهتری را تجربه کنید.
🟢 امیدوارم این پیام آغازی برای یک مسیر روشن برای کم کردن فشارها و مشکلاتی باشه که شما را آزار میده و به زودی با کارشناسان ما گفتگوهاتون را آغاز کنید.
♦️سربلند و شاداب باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
باسلام دخترم ۱۰ سالشه هرچی بهش میگم جوابمو میده وبه حرفم گوش نمی کنه اینقدر باید بهش بگم تا یه کاری انجام بده
سلام هردو دیپلم هستیم ودخترم ۱۰ سالشه قبلا هم این خصلت روداشت ولی از وقتی که بزرگتر شده خیلی حساس تر شده همش میگه حرف نزن پول خودمه خودم می نویسم من اصلا پدرومادر ندارم شماهمیشه به داداشه محل میذارید
👇👇پاسخ #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما 🌹
⭕️ از صحبت هاتون معلومه دختر 10 ساله ای دارید که نافرمانی میکنه و برای رسیدن به خواسته هاتون باید اصرار و تکرار زیاد داشته باشید تا انجام بشه، و این طبیعتا شما را خسته و کلافه کرده.
❇️الگوی نافرمانی به دلایل مختلفی میتونه در کودکان شکل بگیره و طبیعتا لازمه مساله زیر نظر یک مشاور و روان شناس کودک بررسی بشه یا دست کم با اساتید ما به صورت تلفنی گفتگو کنید ولی در عین حال این نکات را هم مد نظر داشته باشید.
1️⃣ در این سنین کودکان به سمت اعلام خودمختاری و استقلال میروند و بعضا نافرمانی تنها نوعی اعلام خود مختاری و استقلال هست، در این شرایط ما واژه هایی مثل خودم بلدم، خودم میفهمم، خودم بزرگ شدم، دیگه بچه نیستم و... را زیاد میشنویم، در این شرایط لازمه حق انتخاب فرزندان را بیشتر به رسمیت بشناسیم، با احترام و احساس بزرگ منشی با اونها برخورد کنیم، بعضا با اونها مشورت کنیم، نظرشون را بپرسیم و...
در این شرایط در واقع نافرمانی به نوعی دستیابی به حق انتخاب و خودمختاری هست، وقتی که این نیاز به صورت پیشدستانه تامین شده باشه، عملا نیاز به رفتارهای نامطلوبی مثل نافرمانی نیست.
2️⃣ دوره سنی دختر شما دوره ای نیست که صرفا با دستور و طرح خواسته، کودک به فرمان باشد و هر چه خواستید را انجام دهد، خواسته ها را با توضیح و دلیل مطرح کنید، این کار کمک میکند که فرزندتان بهتر بتواند خواسته های شما را بپذیرد.
3️⃣ هیچ وقت در مقابل نافرمانی ها فرزندتان واکنش های پرخاشگرانه، توهین، سرزنش یا تحقیر نداشته باشید و برای خواسته های مهمی که بی توجهی شده پیامدهای رفتاری مثل محرومیت و جریمه ی مناسب پیش بینی کنید و این مساله را در زمان طرح خواسته با فرزندتان در میان بگذارید.
4️⃣ در توضیحاتتون گفتید خواسته های شما با اصرار و تکرار به نتیجه میرسه و این طبیعتا هم شما را خسته و کلافه میکنه و هم باعث شرطی شدن دخترتون میشه، یعنی مدونه اگه خواسته ای را مطرح کردید، به زودی دوباره و سه باره و ده باره یاد آوری خواهید کرد و ضرورت ندارد در این اولین نوبت به این خواسته توجه بشه با تعویق انداختنش مشکلی پیش نخواهد آمد و شما با یادآوری کردن چند باره تعویق را جبران خواهید کرد.
باید تکرار و... را کنار بگذارید، هنگام طرح خواسته هم توضیح دهید که تنها یک بار و حد اکثر دو بار گفته خواهد شد و در صورت فراهم نشدن همکاری پیامدهای متناسب را بدون قضاوت و برچسب زنی و ... و صرفا به عنوان یک پسخوراند و تنبیه روان شناختی مطرح کنید.
♦️موفق و سربلند باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت به خیر پسر من چهارده سالش وقتی که میشنیم با پدرش در جمع خودمان پسرم بااینکه مامانم را دوست داره شروع میکنه پشت مامانم چیز میگه که مثلاً بابا مامان جون اینو پشت سرت گفت شوهرمن هم که خیلی رابطه خوبی با مادرم که خالش بشه نداره فورا جبهه میگیره و میگه غلط کرد ود و سه تا در وری میگه منم عصبانی میشم هرچی به شوهرم میگم بابا این میخواد خودش نشون بده بی فایده است آخرش اعصاب من خورد میشه چیکار کنم با این موضوع لطفا راهنمایی کنید
شوهرم سوادش تا ابتدایی من میگم ممکن به خاطر این باشه که سطح علمش پایین
پاسخ👇
#استاد_آیت👇👇
سلام بر شما خانم محترم 🌹
⭕️ اینطور متوجه شدم که شما و همسرتون پسر خاله و دختر خاله هستید، پسرتون بعضا در جمع بد گویی مادرتون را میکنه و باعث میشه همسرتون هم واکنش تند نشون بده و حتی به سمت پرخاشگری کلامی هم بره و طبیعتا این باعث رنجش و ناراحتی شما میشه.
🔴 همینطور که گفتید پسرتون ممکنه صرفا برای جلب توجه این رفتار را انجام میده، اگر چنین باشه یعنی احتملا احساس خلاء و کمبود توجه داره که برای تامین اون به سمت چنین رفتارهایی میره
📌برای همین اولین پیشنهادم اینه که نسبت به رفتارها و ویژگی های مطلوب و مثبت پسرتون حساس باشید و اونها را تشویق و تحسین کنید، به خواسته ها و صحبتهاش توجه کنید حتی اگه قابل تامین نیستند با آرامش دلیل محدودیت ها را براش توضیح بدید.
📌پیشنهاد بعدی این هست بدون سرزنش گری یا قضاوت و ... با پسرتون صحبت کنید، در مورد پیامدهای این رفتار که باعث بروز تنش در خانواده، بروز پرخاش و رنجش همسرتون، آسیب های دراز مدت و... برای او توضیح بدید و بگید از این رفتار او ناراحت میشید و لازمه این کار را کنار بذاره.
📌نکته بعدی این هست که موقعیت هایی که پسرتون چنین کاری نمیکند، حتما مورد توجه و تشویق قرار بگیره و این احساس را به وجود بیاورید که وقتی چنین کاری نمیکنی بیشتر مورد توجه و تحسین هستی.
📌 با همسرتون صحبت کنید و بگید فارغ از اینکه پسرمون حرف چه کسی را برای دیگری میبرد به صورت کلی شکل گیری این روحیه برای او و اینده اش آسیب زننده است، برای همین وقتی پشت سر دیگران صحبت میکند واکنش تایید گرانه نداشته باشند و در صورت رنجش بعدا با شما در این زمینه صحبت کنند.
📌 با مادرتون صحبت کنید و با توجه به شکل گیری این عادت رفتاری از ایشون در خواست کنید رفتار و گفتارشون را در مقابل پسرتون مدیریت کنند تا زمینه های این رفتار کاهش پیدا کنه.
♦️موفق و سربلند باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام خسته نباشید استاد خیلی دوس دارم پس انداز از خودم داشته باشم اما نمیتونم حتا هزارتومان پس انداز کنم شوهرم شغلش کارگری بیشتر وقت ها هم سر کار اما همیشه حسرت ب دل موندیم این هم اضافه کنم که شوهرم .. مصرف کننده ... خودم کاری بلدنبستم انجام بدم شهر ماهم شهر کوچیکی کار برا خانم ها اصلا نیست
👇👇پاسخ #استاد_شورورزی👇
☘☘سلام و ادب محضر شما☘☘
از اینکه پاسخگو به سوال شما هستم بسیار خرسندم🌹
اینکه #تلاش دارید برای پس انداز کردن، کاری بسیار باارزش است و این نشان دهنده آینده نگری و #تیزهوشی شما میباشد.
👌برای #مدیریت_مالی 💰 به این نکات توجه کنید:
✅ نیازهای واقعی خود را شناسایی کنید.
✅ زیرک باشید و نسبت به نیازهای #فریبنده خود #مقاومت نشان دهید.
خرید وسایل غیرضروری، هزینه شارژ سیمکارت، پیامکهای بیهدف، خریدهایی که فقط از سر ❤️تقلید❤️ انجام میشود، ولخرجیهایی که به نام چشم و هم چشمی یا #قیاس اتفاق میافتد و خوراکیهایی 🍕 که هیچ خاصیت تغذیهای ندارند😡😱 و ...
✅ میزان احتمالی درآمد یکساله خود را مشخص کنید.
میتوانید برای این کار، دفترچه یا فایلی تنظیم کنید و همه پولهای دریافتی را با تاریخ دریافت آن ثبت کنید.
✅راههای افزایش درآمد را بررسی کنید🤩.
راههایی را انتخاب کنید که علاوه بر درست و حلال بودن، به کار خانه داری و پیشرفت شما هم آسیبی نرساند. مثلا تایپ جزوههای درسی میتواند یکی از این روشها باشد.
🌺🌺بهترینها روزیتون🌺🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
🌺سوال :سلام وقت تون بخیر
دختره من ۱۷ سالشه.یه خواستگار سمج داشت .هرچی گفتیم دختر کوچیکه درس داره نشد که نشد
همسرم با پسره تنهایی صحبت کرد و بهش گفت بهت اجازه میدم چند وقتی با دخترم مثل دوتا دوست برید بیرون و اخلاق هم و ببینید اگه دیدید با هم اوکی هستید خانواده ها در مورد بقیه چیزها باهم صحبت کنن
خلاصه دو ماهی باهم میرفتن بیرون چند بار هم خودم به بهانه های مختلف باهاشون رفتم بیرون
خداییش پسره خوب و محبی بود و با عشق و علاقه با دخترم حرف میزد میگفت میخندید و ...
دیماه عروسی برادر پسر بود همسر برادرشان غریبه بوده و فامیل نبوده انگار توی مراسم های اینها کاری کردن عروس و خانوادش که پدر و مادر پسر گفتن ما پشت دستمون و داغ میکنیم و عروس بعدی و از فامیل میگیریم
و الان پدر پسر مصر شده که من از فامیل برات زن میگیرم و اگه بری سراغ غریبه از خونه بیرون میکنم
و باید بیای دختر خاله ت و بگیری
این بچه ها هم ناراحت پسر گفت چکار کنم همسرم گفت تا خانوادت و راضی نکنی حق نداری کاری بکنی و روابط بچه ها قطع شد ولی اقا پسر گاهی زنگ می نه با دخترم حرف میزنه و خلاصه توی دو راهی موندیم چکار باید انجام بدیم
👇👇👇 پاسخ #استاد_شماخته 👇👇
سلام وقت بخیر
اول : بهترین شکل ازدواج ، همون ازدواج #سنتیه و اگه مقدمات دوستی اونهارو مهیا نمی کردید بهتر بود، چون دختر و پسر در فضای دوستی زیاد نمی تونن شناخت کامل از هم پیدا کنن و وابستگی و #محبت_آتشین اول آشنایی چشم رو به روی #حقیقت می بنده
دوم : درکشور ما که #خانواده ها خیلی در زندگی ها #مؤثرن ، 2 نفر با هم ازدواج نمی کنن، 6نفر وصلت می کنند : پسر با دختر ، پدر ومادر پسر، پدر و مادر دختر هم باید بپسندن و راضی باشن وگرنه #زندگی رو به کام بچه شون #تلخ میکنن
سوم : درصورت #مخالفت پدر و مادر پسر، قضیه را نمی تونید ادامه بدید، چون اگه #حمایت شونو از پسر بردارن و 1 سال اززندگی شون بگذره باز پسر به #خانوادش برمیگرده و دختر شما تنها می مونه
چهارم : بشینید با خانواده پسر صحبت کنید و این #تصور اشتباهی که براشون پیدا شده رو حل کنید
پنجم : برای خانواده پسر (طوری که شأن شما حفظ بشه ) بگید که #مشاوره_ازدواج امروزه میتونه خیلی خییییییییییییلی مسائل پنهان دختر و پسر رو نشون بده و نگران نباشن
ششم : اگه احساس میکنید دخترتون هنوز به سن ازدواج نرسیده، حتما با مشاور دیمون بگذارید و #بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج رد در دختر شما آزمایش کنه اگه تأیید کرد، برای ازدواج دخترتون اقدام کنید.
🌷برای دخترتون و همه فرزندانمون آرزوی خوشبختی و زندگی شاد و پر برکت دارم.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
سلام و خدا قوت
ببخشید از رشته های روانشناسی کدوم زیر شاخه بیشتر به درد تربیت فرزند میخوره و کدوم بازار کارش بهتره؟
منظورم روانشناسی عمومی،بالینی،مثبت گرا،تربیت،شخصیت،اجتماعی؟
مقطع کارشناسی ارشد منظورمه؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
🌸اول : از نظر #بازار_کار روان شناسی بالینی در کشور حرف اولو میزنه چون به صورت ویژه مراکز درمانی و #بیمارستان ها نیاز به یک مشاور بالینی دارند و مراجعه به این قسمت خیلی زیاده
🌸دوم : روان شناسی تربیتی بیشتر فضای #مدیریت_تحصیلی و #سنجش و فضای #تحصیل و مباحث مرتبط با آموزگاری و آموزش و پرورشه، به صورت ویژه درس های مثل #یادگیری و #رشد رو قوی تر کار می کنند
🌸سوم : اینم بهتون عرض کنم که دانشگاه های دولتی معمولا #روان_شناسی_تربیتی و #بالینی دارن و بقیه گرایش ها غالبا (غیر از تهران) در دانشگاه های غیر دولتی مثل آزاد و پیام نور باید شرکت کنید.
🌸چهارم : روان شناسی شخصیت بیشتر فضای #پژوهشی و تئوری داره و از فضای عملی و کاربردی دور میشه
🌸پنجم : طبق بازار کار اولویت ها به این شکل میشه #بالینی 2- #عمومی 3- #تربیتی
🌸ششم : شما هر رشته ای که برید بعدش باید #کارگاه های تخصصی و #سیرمطالعاتی و دوره های #سوپروایزری و #کارورزی رو شروع کنید که این خارج از تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی باید با هزینه و تلاش و برنامه خودتون پیگیر باشید.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت_فرزند
پسر دو سال و نیمه دارم که حرفای زشت میزنه و به همه فحش میده.. از بچه های فامیل و اطرافیان یاد میگیره و تکرار میکنه...
چکار کنم ترک کنه؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
💝اول : چهرهٔ بیحالت و #خونسردی داشته باشید: هنگامی که کودکتان فحش یا کلمهٔ نامناسبی را به زبان میآورد یا به کارکردهای بدن اشاره میکند، در برابر #تمایل به خندیدن مقاومت کنید، وگرنه او این خنده را به عنوان #تشویقی برای انجام دوبارهٔ این کار تلقی میکند. وقتی کوچک هستید توانایی خنداندن بزرگسالان یا عصبانیت یا ناراحت کردنشان بسیار مهم است و حتی اگر خیلی #بامزه باشد که بشنوید کوچولوی شما اصطلاحات تازهای مانند «اَندماغ» یاد گرفته است، نشان دادن این #احساستان به نفع او و شما نیست.
👈دوم : گزینههای #سرگرمکننده اما مناسب را #جایگزین کنید: اگر کودک شما فقط در حال امتحان کردن یک کلمهٔ جدید است یا آن را برای هیجان خود زیر لب با #آواز تکرار میکند، احتمالاً میتوانید او را ترغیب کنید که یک کلمهٔ جدید #هیجانانگیز دیگر مثل «اجی مجی لاترجی» را امتحان کنید یا شعری کودکانه را جایگزین کند. همچنین میتوانید یک کلمهٔ #خندهدار و بهتر با وزن مشابه را با کلمهٔ نامناسب جایگزین کنید. اگر مشکل این است که او کلمات قابل قبول برای ابراز خشم یا سرخوردگی شدید را ندارد، شاید مفید باشد که او را #تشویق کنید این عبارات را با صدای بلند بگوید: «من عصبانیام» یا «کلافه شدم».
👌 سوم : #محدودیتهایی تعیین کنید: اگر #کودک دو سالهٔ شما یکی دو تا فحش جدی یاد گرفته است، لازم است #دستورالعملهایی تعیین کنید. بسیار مهم است که این کار را با آرامش انجام دهید، بدون اینکه #آشفته یا عصبانی شوید. در غیر این صورت، هر بار که عصبانی میشوید، فقط به او #یادآوری میکنید که چقدر راحت میتواند شما را وادار به #توجه سریع به خودش کند. اگر این یک کلمهٔ ساختگی است، به او بگویید که چنین چیزی وجود ندارد و شما نمیفهمید او چه میگوید. برای فحشهای بزرگسالان، معنی آنها یا دلیل غیرقابل قبول بودن آنها را توضیح ندهید. یادتان باشد فضا را هیجانی نکنید، فقط با #لحنی کاملاً خونسرد و بیعلاقه، واضح و روشن بگویید که کدام کلمات غیرمجاز هستند، چون گفتن «این کلمهای نیست که بتونی استفاده کنی.» یا «ما اجازهٔ این نوع حرف زدن رو نمیدیم» برای یک کودک دو ساله خیلی مبهم است.
👈چهارم : #آموزش استفاده از توالت را به شکلی خونسرد و طبیعی انجام دهید: اگر هر بار که پوشک #فرزندتان را عوض میکنید بینی خود را با اکراه جمع میکنید یا کلمات متداول برای عمل دفع را با نجوا #بیان میکنید، جای #تعجب نیست که کودک دو سالهٔ شما به سرعت متوجه میشود که کارکردهای بدن و اصطلاحاتی که برای توصیف آنها استفاده میشود، #تضمینکنندهٔ جلب توجه است. به خودتان یادآوری کنید کاملاً طبیعی است که کودک دو سالهٔ در حال یادگیری استفاده از توالت، مجذوب بدن خود و مخصوصاً قسمتهایی که معمولاً با #پوشک پوشانده شدهاند و همهٔ چیزهایی که از آن بیرون میآید شود. اگر اهمیت زیادی به شیفتگی او نسبت به کلمات مربوط به توالت ندهید، شانس بیشتری برای عبور از آنها دارد. #خواندن کتابهای تصویری #سرگرمکننده در مورد کارکردهای بدن نیز میتواند به برداشتن تأکید از ماهیت ممنوع و در نتیجه بینهایت جذاب این موضوعات کمک کند.
👈پنجم : #نگذارید با #فحش دادن #نتیجه بگیرد: اگر کودکتان به این دلیل از کلمات توجهبرانگیز استفاده میکند که چیزی میخواهد، #مطمئن شوید این حقه جواب نمیدهد. به عنوان مثال، اگر حرف بدی میزند تا به بستنیاش دست پیدا کند، به دنبال حرف زشتش، گفتن این جمله از طرف شما به کودک که «این حرف خوبی نبود، اما بیا این بستنیت» #کافی نیست و از آنجا که کودکان دو ساله آنقدر پخته نیستند که خودشان این کلک را ابداع کرده باشند، شاید لازم باشد #دربارهٔ اینکه فرزندتان از چه کسی الگو گرفته است، به طور جدی فکر کنید.
👈 ششم : به دیگران #توضیح دهید: فحشها و استفادهٔ بیش از حد از کلمات مرتبط به توالت در مهدکودک یا پیشدبستانی، زمین بازی، خانههای همبازیها یا سر میز شام در خانهٔ پدربزرگ یا دوستان پدر هم پذیرفته نمیشود. پس به دیگران هم با آرامش در این مورد توضیح بدهید که در حضور کودک #مراقب انتخاب واژههایشان باشند.
موفق باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت بخیر ممنون میشم به مشکل من هم رسیدگی کنید من ۱۹ سالم ۲سال عقد بودم یک سال اومدم سر زندگیم
من حساس شدم به شوهرم خواهرش یا مادرش باهاش صحبت میکن احساس خوبی ندارم
به مادرش حسودیم میشه وقتی شوهرم اون رو بیشتر از من میخواد
👇پاسخ #استاد_امیری 👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
حساسیت در روابط عروس و مادر شوهر همیشه وجود داشته است. ریشه ی حساسیت ها وجود داماد است که برای عروس، شریک زندگی و برای مادر پاره تن است. عروس با آرزوهای گوناگون به زندگی جدید گام نهاده است. عروس همه ی توجه، محبت و فکر همسرش را برای خود می خواهد. مایل نیست شخص دیگری جز او به همسرش چیزی بگوید. از او چیزی بخواهد. فکر و اندیشه ی او را حتی برای زمان کوتاهی در اختیار داشته باشد. حتی اگر مادر همسرش باشد. اما توجه داشته باشید که
♨️این افکار بی جهت آزارتان می دهد. به جای حساس شدن نسبت به توجه شوهرتان به مادرش، بهتر است او را در این مسیر یاری نمایید تا معجزه ی محبت مادر شوهر را در افزایش علاقه ی شوهرتان به خود تجربه نمایید.
⚠️ همچنین آرامش را به قیمت ارزان خرید کردهاید.
🔆 مادر شوهر را مادر خود بدانید.
🔆 برخلاف بسیاری از ذهنیت های غلط، وجود مادر شوهر برای زندگی شما خیر و برکت است.
🔆اندیشه های منفی نسبت به مادرشوهر را از ذهنتان دور کنید.
🔆 احترام به مادر و پدر همسر از اصول مهم زندگی مشترک است.
🔆 از هیچ تلاشی برای تکریم جایگاه آن ها دریغ نکنید.
🔆 هرچه نسبت به مادرِ همسرتان مهربان و صبور باشید، محبت را در دلِ همسر خود بیشتر نموده اید.
خوشبختی و سعادت را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
من ۱۷ ساله هستم
میخوام برای دبیری زبان انگلیسی بخونم
اما نمیدونم از خواندن کجای زبان انگلیسی شروع کنم
چه چیز هایی رو اول یاد بگیرم و غیره
و اینکه کتاب های کمک درسی زبان استفاده کنم یا نه
و توی کنکور های زبان شکرت کنم یا زوده
ممنون میشم راهنمایی کنید💐💐💐
👇👇پاسخ #استاد_امیری👇👇
سلام و عرض ادب
از اعتماد مجدد شما به مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
بابت صبر و شکیبایی شما نیز متشکریم!
انگیزه و دغدغه ی شما برای تحصیل مناسب و کسب موفقیت تحصیلی ارزشمند است. بسیاری از نوجوانانی که در سن و سال شما قرار دارند، هدف مشخصی برای زندگی خود ندارند اما شما توانسته اید برای آینده ی خود هدف گذاری دقیقی انجام دهید. سعی کنید با پشتکار و برنامه ریزی این مسیر را با قوت پیش بگیرید.
در پاسخ سوالتان چند مورد را بیان می نمایم.
1⃣ مشاوره حضوری؛ برای اینکه بدانید نیاز دارید کتاب های کمک درسی زبان خارجه را بخوانید یا کنکور شرکت کنید، بهتر است به مشاور متخصص حضوری مراجعه نمایید تا با مصاحبه و گرفتن تست به شما کمک شایانی نمایید.
2⃣ موسسه زبان؛ بهتر است برای رسیدن به جزئیات پاسخ خود به موسسات زبان خارجه مراجعه نماید. قطعا موسسه ای خوب می تواند سوالات و نیازهای شما را پاسخگو باشد.
بهترین ها را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
یه پسر جوون قصد ازدواج با یه خانم دارند که خیلی هم همدیگه را دوست دارند و تقریبا به تفاهم رسیدند
ازنظر فرهنگ خانواده ها هم باهم هماهنگ و تقریبا هم کفو هستند
فقط یه مشکلی اینجا هست دخترخانم وقتی باخانواده خودشون هستن یا خانواده آقا پسر حجاب خوبی دارند
ولی وقتی تنها باشند بدون حجاب میشند و به آقا پسر گفتن که ما وقتی تنهایی میریم بیرون و اینا من روسری سر نمیکنم
و عکسهای پروفایل و اینهاشون هم بی حجاب هست
حالا آقاپسر میخواد بدونه چطوری دراین مورد باهاش صحبت کنه که هم کارساز باشه هم رابطه خراب نشه و دخترخانم ناراحت نشه
ویه سوال دیگه اینکه
دخترخانم خیلی به آقاپسر ابراز علاقه میکنندو میخواند که مدام باهم درتماس باشند و پیام و زنگ و اینا
واگر آقاپسر کارداشته باشندودیرپیامشونا جواب بدند دخترخانم نگران میشند که نکنه به من سرد شدی
آیا این جای نگرانی داره؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
اول : دختر و پسر اول با #عشق طوفانی ازدواج میکنند اما با #تفاهم زندگی رو ادامه میدهند یعنی 2سال بعد زندگی این آتش شعله ورِ #عشق کاهش پیدا می کنه و اگه تناسب داشته باشن باهم دیگه خوش و خرم زندگی ادامه می دن اگه نه ، زندگی پر از تنش و ناراحتی میشه ...
دوم : باید ببینید آن پسر چه میزان از حجاب براش #مهمه ؟ اگر چادر براش خطر قرمزه و خانم این خصوصیت رو نداشته باشه ، بعدا خیلی خیییلی خطرناک میشه
سوم : اگر حجاب و چادر خط #زرده #یعنی خیلی مهم نیست اصل برای پسر اینه که دختر #پوشیده باشه ... خب با این حالت می تونه ازدواج کنه.. ملاک اینه
چهارم : وابستگی دختر باید #بررسی بالینی بشه ، مثلا مورد #مشاوره ای داشتم که دختر اینقدر به پسر وابسته بود که وقتی پسر (دوران آشنایی و عقد) میرفت مسافرت دختر غش میکرد و کارش به درمونگاه کشیده میشد ...
پنجم : روند ازدواج رو متوقف کنید، هم مسئله حجاب هم وابستگی باید سنجش بشه اگه به میزان #شدید باشه باید درمان بشه و بعد #ازدواج پیگیری بشه
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
دختری ۲۶ ساله هستم با آقایی ۳۲ ساله آشنا شدم و از هم خوشمون اومده و پدر و مادر بنده هم در جریانند .
اما متاسفانه علی رغم علاقه دو طرفه خانواده ایشون اصرار دارن ایشون با دختر داییشون ازدواج کنند با اینکه ایشون و دختر داییشون نه به هم میخورن نه همو دوست دارن اما خانواده هاشون اصرار بی جا دارن به ازدواج اون دو نفر اونا هم زیر بار نمیرن و همینطور مجرد موندن چند بارم موضوع رو به خانوادشون گفتن با عصبانیت داییشون و مادرشون رو به رو شدن ،الان نمیدونم تکلیف من چیه ،چه کار ازم ساختس ؟ایا این ارتباط به صلاحه؟
نظر خانواده منم در این مورد اینه که آقا پسر اول باید رضایت خانواده رو جلب کنه .
اما من و ایشون به هم علاقه داریم هر چند عشق و علاقه بینمون غیر منطقی و شدید نیست و تا حدودی از رو شناخته .
نمیدونم راه درست چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇
دوم : درکشور ما که #خانواده ها خیلی در زندگی ها #مؤثرن ، 2 نفر با هم ازدواج نمی کنن، 6نفر وصلت می کنند : پسر با دختر ، پدر ومادر پسر، پدر و مادر دختر هم باید بپسندن و راضی باشن وگرنه #زندگی رو به کام بچه شون #تلخ میکنن
سوم : درصورت #مخالفت پدر و مادر پسر، قضیه را نمی تونید ادامه بدید، چون اگه #حمایت شونو از پسر بردارن و 1 سال اززندگی شون بگذره باز پسر به #خانوادش برمیگرده و دختر شما تنها می مونه
چهارم : بشینید با خانواده پسر صحبت کنید و این #تصور اشتباهی که براشون پیدا شده رو حل کنید
پنجم : براش خانواده پسر (طوری که شأن شما حفظ بشه ) بگید که #مشاوره_ازدواج امروزه میتونه خیلی خییییییییییییلی مسائل پنهان دختر و پسر رو نشون بده و نگران نباشن.
خوشبخت باشید 💐🌺
______________________________
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼