فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶واگذاری عادلانه زمین به مردم را یکی از دو زیر ساخت اصلی اجرای اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه میدانیم.
✅برای فهم و تحقق آن، چرخه چهاربخشی تحریک فکر را فعال مینمائیم.
❌چهار موضوع: ۱-تولید خبر، ۲- راه اندازی تضارب و نشست تخصصی، ۳-تولید مکتوبات و ۴- نمونهسازی تمدنی حول قانون مترقی احیای موات، بزرگترین چالش اجرای سند ۲۰۳۰ و سرمایهداران در آینده است.
#قانون_مترقی_احیای_موات
#اولویتهای_تمدنی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️چهار مهارت مرتبط با سؤال و تفكر
👌چهار مهارت مهم در حوزه پرسشگری و مدیریت پرسش های جامعه در فقه البیان -بخش مرتبط با بیان مبتنی بر تأمل- مطرح است. تسلط بر این مهارت ها از مقدمات اجتهاد و مدیریت تأملات یک جامعه محسوب می شود:
👌مهارت اول: مدیریت حفظ سوال در مباحثه، اولین مهارت لازم برای مدیریت تأملات یک جامعه است. برخی افراد در یک مباحثه علمی به سرعت اسیر پرسش های طرف مقابل می شوند و قدرت حفظ سوال خود در یک جلسه و محیط افراد خود را ندارند. در یک مباحثه علمی یا یک پروژه اجتماعی، پاسخ به سوالات مخاطبان را باید در رتبه دوم مباحثات قرار داد و از پدیده گیج کننده ازدحام و تکثر سوال جلوگیری به عمل آورد. انتخاب یک پایه سؤال قوی و تبیین قوی پرسش ( بیان فواید پرسش محل بحث) از جمله ابزارهای حفظ سوال در ذهنیت مخاطبان است. برای حفظ سؤال باید به صورت حداقلی از امر و نهی استفاده نمائیم.
مهارت دوم: مدیریت کشف سوال شارع از بیان شارع است. همانطور که در مقدمات فقه البیان مطرح کرده ایم: بیان علمی شارع مبتنی بر یک سوال آشکار یا سوال مفروض مطرح شده است. کشف سوال شارع و تبیین آن به عنوان نقطه آغاز فهم روایت و آیه، یک مهارت مغفول در علم اصول فعلی است. تعاضد یابی درباره روایات و آیات و توجه جدی به تعلیل های مطرح در آیات و روایات؛ مهمترین ابزار کشف سوال از بیان شارع است و در مواردی که سؤال آشکار یا مفروض است؛ به تبیین سؤال شارع مدد می رساند. در بسیاری از موارد که روایت و آیه در ملاحظات لفظی اولیه دارای اجمال بیانی است؛ توجه به سؤال شارع، سبب "انصراف معنایی" لفظ مجمل و بالتبع عدم نیاز به برخی از "اصول مرادیه" برای کشف مقصود شارع می شود. (کشف سؤال شارع، زمینه انصراف معنائی بیان شارع محسوب می شود)
👌مهارت سوم: تسلط بر روش تنقیح و تصحیح سوالات غلط مخاطبان است. همانطور که قبلاً معروض داشته ایم: سوالات عرف های عمومی و تخصصی مشموع چهار صفت ۱- سؤال غلط، ۲- سؤال ناقص، ۳- سؤال صحیح فاقد اولویت و ۴- سوال صحیح اولویت دار است و فقیه در مقام هدایت تفکرات جامعه، ناگزیر از مدیریت علمی سؤال معیوب است. پاسخ دادن به سؤال مخاطب به معنای تنقیح سوالات معیوب مخاطب است و برای تنقیح سوالات معیوب، سه مرحله ۱- تنقیح بیانی، ۲- تنقیح زیرساختی و ۳- تنقیح شاکله ای در سرفصل دوم فقه البیان تصویر شده است
👌مهارت چهارم: تسلط بر کشف سؤالات مرتبط با یک سؤال صحیح است. (تسلط بر روش کشف نظام سؤالات شارع) برای مدیریت یک جامعه، نیازمند ایجاد تأمل در همه ابعاد نیاز آن جامعه هستیم و طرح سؤالات یک بعدی به معنای پذیرش حضور دانش غلط در سایر حوزه ها است. اگرچه تفکر از یک سؤال مادر آغاز می گردد؛ ولی زایش سؤالات بخشی از آن سؤال مادر یک ضرورت قطعی محسوب می شود. به عنوان مثال در بسته اولویت های تمدنی ۱۲ گانه ۱۱ پرسش اصلی از پرسش مادر تقسیمات شهری کوچک (محله محوری) یا تقسیمات شهری بزرگ (منطقه شهری) زائیده شده است و در واقع یک مجموعه از پرسش های مرتبط با محله محوری با مخاطبان مطرح می شود.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین فواید قاعده اصولی بیان مبتنی بر تأمل (سرفصل دوم فقه البیان) - ۳۰ صفر ۱۴۴۵ (شهادت عالم آل محمد) - قم
#چهار_مهارت_پرسشگری
#فقه_البیان
#بیان_مبتنی_بر_تأمل
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نشست تخصصی: تبلیغ مسئله محور روز پنج شنبه ۳۰ شهریور از ساعت ۸ صبح در شهر قم برگزار می گردد.(به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/5598
#تبلیغ_اولویت_اول_حوزه
#تبلیغ_مدرسه_محور
#تبلیغ_مسئله_محور
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️پس #مسجد چی؟!‼️
#مدیریت_شهری_محله_محور
#محله_امام_رضا علیه السلام
#خدمات_نهگانه_مساجد_تمدنی
@olgou_mashhad
👌با تغییر محتوای کتب درسی و تغییر تدریجی طبقهبندی علوم، میتوان دانشمندان غربی را در ذهن دانشآموزان منزوی کرده و بالعکس ائمه اطهار(علیهمالسلام) را از سطح پدران معنویای که فقط قدرت شفادهندگی دارند ارتقاء داده و به متن زندگی فرزندانمان بیاوریم.
🔻طبقهبندی بیکنی از علم را، جهتدارترین معادله مدرنیته میدانیم!
#طبقهبندی_جدید_علم
#اولویتهای_تمدنی
@olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️تربیت طلبه ذوالفنون هدف اصلی مدرسه هدایت است!
👌در مدرسه فقهی هدایت به دنبال تربیت طلبه ذوالفنون هستیم؛ زیرا طلبه باید به همه تخصص های مرتبط با سبک زندگی مسلط باشد. به عبارت دیگر: اصلاح سبک زندگی امری تک بعدی نیست و به اصلاح اموری مانند تغذیه، معماری، آموزش، سلامت، سیاست خارجی، تجارت، نظم اجتماعی، عبرت و میراث فرهنگی، تولید خبر و... نیازمند است.
👌تجربه ۴۵ سال گذشته به همه ما نشان داده است که سبک زندگی مردم ایران از تفویض امور فوق الذکر به بناهای عقلایی و متخصصین پوزیتویستی ضربه خورده است. چالش های فعلی تربیتی و غیر تربیتی را ناشی از الگوی غلط معماری، استانداردهای غلط غذا (استانداردهای سازمان غذا و دارو)، آموزش های غیر مفید سیستم آموزشی و... می دانیم و نباید اصلاح سبک زندگی را با تکیه محض بر موعظه دنبال نمائیم. (آسیب شناسی حرکت جمهوری اسلامی و آسیب شناسی امضاهای غلط حوزه بر دانش های ناقص پوزیتویستی)
👌در مدرسه تمدنی هدایت ۹ دسته تخصص فقهی مرتبط با سبک زندگی (مجموعاً ۴۰۰ نظریه فقهی) را آماده کرده ایم و مشغول انتقال این مفاهیم در قالب راه اندازی چرخه چهار بخشی تحریک فکر به نخبگان و اقویای شیعه هستیم. اصلاح سبک زندگی نیازمند: ۱- تفقه بیشتر در مسئله ۱- امامت ، ۲- علم ، ۳- تزکیه، ۴- مکاسب، ۵- بیان، ۶- نظم، ۷- فرقان، ۸- عبرت و ۹- نفی سبیل است. (طبقه بندی جدید دانش)
حجتالاسلام علی کشوری - تبیین هدف مدرسه تمدنی هدایت در روز میلاد حضرت مدینة العلم (روحی فداه) ۱۷ ربیع الاول ۱۴۴۵ - قم
#میلاد_مدینة_العلم
#تربیت_طلبه_ذوالفنون
#مدرسه_تمدنی_هدایت
https://eitaa.com/olgou4
انشاءالله #نهضت_فلسطین به نتیجه خواهد رسید و همانطور که امام بزرگوار تعبیر کردند از #رژیم_غاصب به سرطان، حتماً این #سرطان انشاءالله به دست خود مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشهکن خواهد شد.
بیانات در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت
۱۴۰۲/۷/۱۱
#اولویتهای_تمدنی
#سیاست_خارجی_قبل_ظهور
@olgou_mashhad
✅اگر میبینید که نقائصی در کار تصمیمگیران نظام وجود دارد از باب این است که تصمیمِ تصمیمسازان نظام، یعنی همانهایی که با آمار و ارقام و نمودار سروکار داشته و بر اساس مبانی غیرالهی به ارائه طرحهای کارشناسی مبادرت میکنند، بر سبیل صواب نیست!
♦️لذا اگر امروز شاهد بروز معضلات جدی در امر اداره جامعه هستیم، قبل از هر چیز بیانگر عجز و ناتوانی مدل کارشناسی موجود در اداره یک جامعه مذهبی است؛ نه اینکه این نقص را بتوان به عجز دین در امر اداره منسوب کرد.
مرحوم آیت الله سید منیر حسینی
۳ مهرماه ۱۳۷۵
#مفاهیم_پایه
#فقه_الفرقان
#الگوی_ارزیابی_غلط
@olgou_mashhad
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
📃بیانیۀ جمعی از تشکل های انقلابی دربارۀ جسارت بانکها به فرمایش امام جامعه
بسم الله الرحمن الرحیم
قال امیرالمؤمنین علیه السلام : مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِيِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ
کسی که به هنگام یاری رهبر خود بخوابد با لگد دشمن بیدار خواهد شد.
🔹اواسط سال ۹۷ بود که رهبر معظم انقلاب با اشارۀ مستقیم به یکی از املاک بانکها فرمودند : بانکها غلط میکنند بنگاه داری کنند.
پنج سال از این فرمان مهم امام جامعه میگذرد و دایرۀ جنایات بانکها هر روز توسعه یافته است.
🔸در این مدت اتفاقات عبرت انگیزی در عرصۀ اقتصادی جامعه رخ داد :
۱. نقدینگی کشور از ۱۶۰۰ همت به بیش از ۶۷۰۰ همت افزایش یافت و ارزش پول ملت ایران را روانۀ جیب بنگاه های بانکی کرد.
۲. سقوط ارزش ریال از یک طرف و انحصارطلبی بنگاه های بانکی از سویی دیگر، سفره ملت را کوچک و مشاغل مستقل غیربانکی را تباه نمود.
۳. مجلس شورای اسلامی یک قانون به نفع بانکها تصویب نمود و حتی حاضر نشد منع بنگاه داری را در آن وارد نماید.
۴. تغییر دولت هم خللی در سلطۀ بانکها ایجاد نکرد و شوربختانه امروز رئیس اسبق یک بانک خصوصی، رئیس بانک مرکزی است.
🔹اواخر تابستان ۱۴۰۲ یک خبر خوب در فضای رسانه ای کشور منتشر شد و فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر منع بنگاه داری بانکها به صورت دیوارنگاره بر میدان حضرت ولیعصر تهران نصب گردید.
اما بانکها این اتفاق به ظاهر ساده را هم تحمل نکردند و در کمال بی شرمی، بنر فرمایش حضرت آقا را پائین کشیدند.
🔸این جسارت وقیحانه، خشم جریان انقلابی را برانگیخت و انتظار میرفت توسط دولت و مجلس انقلابی نیز دنبال گردد.
جریانات انقلابی تلاش کردند تا فضای مطلوبی در اختیار مسئولین قرار دهند تا بلکه بتوانند از این اتفاق به نفع معیشت مردم استفاده نمایند.
🔹اما فاجعه از آنجا شروع شد که مقامات ارشد دولتی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه، کمیسیون اقتصادی مجلس، قوۀ قضائیه و شهرداری تهران که هر یک به نوعی مقصر این وضعیت هستند خود را به نفهمیدن زدند، تا متهم اصلی ماجرا یعنی رئیس بانک مرکزی در عذری بدتر از گناه، جنایات سیستم را توجیه نماید !!!
🌷دوستان عزیز و یاران مخلص و بی توقع جبهۀ انقلاب اسلامی؛
ما از شهدا آموخته ایم که با استعانت از حضرت ولیعصر (عج) باید فرصت را از دل بحران بیرون بیاوریم.
اگر امروز رگ حیات بانکها را در ایران زمین نخشکانیم، دیر نخواهد بود که این شجرۀ خبیثه، ریشۀ جمهوری اسلامی را بسوزاند.
والسلام علی من اتبع الهدی
#بانکها_غلط_میکنند
امضاکنندگان :
موسسه مطالعات تمدن اسلامی متا
جبهه انقلاب در فضای مجازی
تشکل حوزه انقلابی
صندوق قرض الحسنه طیبات
تشکل حوزوی سعدا
کانال تمدن اسلامی
صندوق قرض الحسنه هجرت
مجموعه سیره علما
حسینیه هنر اصفهان
جنبش احیای پولطلا
موسسه آموزشی آسمان
مدرسه تمدنی بینات مشهد
نهضت تربیتی حضرت سیدالشهدا
مجله طب و تمدن اسلامی
نهضت اجتماعی نسل ظهور
جنبش ممانعت از ربا
انجمن پولطلای ایران
.
مدرسه تمدنی بینات
انشاءالله #نهضت_فلسطین به نتیجه خواهد رسید و همانطور که امام بزرگوار تعبیر کردند از #رژیم_غاصب به
فلسطین اولویت های تمدنی 12 گانه.mp3
948.6K
🔅چرا امام خمینی عظیم الشان به مساله فلسطین حساس بودند؟
از این زاویه بنگر
#سیاست_خارجی_قبل_ظهور
#اولویتهای_تمدنی
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ نشست تخصصی تبیین نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماري در مقایسه با بخش سوم سند توسعه پایدار (2030) روز سه شنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار می گردد. (به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://m-hedayat.blog.ir/1399/02/11-7
#نظام_سازی_فقهی
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#نقد_سازمان_بهداشت_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نشست تخصصی تبیین نظریه فقهی آموزش و پرورش آینده روز سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ بعد از نماز مغرب و عشاء در دانشگاه فرهنگیان شهر ارومیه برگزار می شود.(به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://m-hedayat.blog.ir/1399/02/11-8
#نظام_سازی_فقهی
#نظریه_آموزش_پرورش_آینده
https://eitaa.com/olgou4
هوش مصنوعی-چاپ نهایی.pdf
1.08M
🗞پیاده فوری نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین
مسجد جمکران پلاک ۳۱۳
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری شمسی
#هوش_مصنوعی_و_طرح_جایگزین
https://eitaa.com/olgou_mashhad
❓سؤال از امام یا هوش مصنوعی؟
👌فارغ از صحت مطالب این تصویر، جا دارد از خودمان بپرسیم که برای معیت و همراهی با ائمه(علیهمالسلام) بهتر است سوالاتمان را از آنها بپرسیم یا از هوش مصنوعی؟
✅جهت مطالعهی نظر حوزه علمیه پیرامون هوش مصنوعی به این آدرس مراجعه بفرمایید👇
https://eitaa.com/olgou_mashhad/2350
#از_امام_بپرس
#هوش_مصنوعی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
#رصد_۲
❓میدان فلسطین یا میدان تبلیغات شهری؟
⭕️با این که مردم مظلوم فلسطین در متن یک نبرد سرنوشتساز با رژیم غاصب اسرائیل هستند، اما متأسفانه در میدان فلسطین مشهد هیچ خبری از این واقعه دیده نمیشود.
⁉️چرا این میدان مثل باقی شهر، محل تبلیغات سرمایهداران شده است؟
✅برای مشاهده پاسخ به آدرس زیر مراجعه بفرمایید👇🏼
https://eitaa.com/olgou_mashhad/2356
#رصد_۲
❓میدان فلسطین یا میدان تبلیغات شهری؟
⭕️با این که مردم مظلوم فلسطین در متن یک نبرد سرنوشتساز با رژیم غاصب اسرائیل هستند، اما متأسفانه در میدان فلسطین مشهد هیچ خبری از این واقعه دیده نمیشود.
⁉️چرا این میدان مثل باقی شهر، محل تبلیغات سرمایهداران شده است؟
🔅ساختارهای شهر انسانساز است و بیتوجهی به این امر مهم، خسارات جبرانناپذیری به فرهنگ ما وارد خواهد کرد.
⚠️مدیران شهری باید توجه کنند که با چه الگویی شهر را اداره میکنند.
🔻 هر الگویی تأثیر خاص خودش را بر مردم شهر خواهد گذاشت.
🔴نخبگان و مردم فهیم شهر مشهد خبر داشته باشند👇🏼
۴۴ سال است که مرگ بر آمریکا میگوییم غافل از اینکه شهر با نظریه آمریکایی #نوشهرگرایی اداره میشود.
❌با این مدل اداره شهر، مشکلات مردم بیشتر شده و #هویت مردم هم از بین خواهد رفت؛ در نتیجه آمار طلاق، دزدی، اعتیاد و... روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد.
🔹مدیران انقلابی شهر مشهد مقدس به هوش باشید❗️
#مدیریت_شهری_محله_محور
#اولویتهای_تمدنی
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نشست تخصصی: تبیین اولویت های تمدنی ۱۲ گانه روز پنج شنبه ۲۰ مهر از ساعت ۹ صبح در شهر تمدن ساز خوی برگزار می گردد. (به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/2990
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مدرسه تمدنی بینات
فلسطین اولویت های تمدنی 12 گانه.mp3
948.6K
🔅چرا امام خمینی عظیم الشان به مساله فلسطین حساس بودند؟
از این زاویه بنگر
#سیاست_خارجی_قبل_ظهور
#اولویتهای_تمدنی
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️داستان فلسطین جدی است/ همه برای دفاع از اسلام و جبهه مقاومت برنامه ریزی کنند...
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
لَأَنْتُمْ أَشَدُّ رَهْبَةً فِي صُدُورِهِمْ مِنَ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَفْقَهُونَ
👌برادران و خواهران مومن و مسلمان؛ داستان فلسطین (یکی از مناطق جغرافیایی ظهور) حیاتی و سرنوشت ساز است؛ همه باید برای مقابله با طغیان آخر یهود برنامه مشخص داشته باشیم و در حوزه های سخت و نرم فعالیت جدی نمائیم. برای یک مواجهه پیروز و پر از بهجت در راه خدا آماده شوید.
👌اینجانب با همراهی برخی از ثقات حوزه علمیه به زودی اقدامات مشخص و مهلکی را از طریق معادلات حقه علوم غریبه بر پیکر صهیونیست ها وارد خواهیم کرد. (۳۳)
وَمَنۡ أَظۡلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِـَٔايَٰتِ رَبِّهِۦ ثُمَّ أَعۡرَضَ عَنۡهَآۚ إِنَّا مِنَ ٱلۡمُجۡرِمِينَ مُنتَقِمُونَ
علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - الجمعة - ٢٧ ربيع الاول ١٤٤٥
#خانه_عنکبوت
#مناطق_جغرافیایی_ظهور
#جمعه_انتظار_ولی_عصر
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویب شکستن احتکار زمین👊🏻
به لطف خدا و با پیگیریها و رایزنیهای انجام شده؛
امروز یکی از چالشیترین مصوبههای کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در صحن علنی مجلس تصویب شد.
براساس این پیشنهادِ تحولآفرین کمیته احیاء و بهرهبرداری عادلانه اراضی، ۳۳۰هزار هکتار به مساحت سکونتگاهی کشور اضافه خواهد شد.
طی دهههای گذشته عرضه زمین با میزان تقاضا متناسب نبوده و این موضوع یکی از علل مهم وضع غیرقابل قبول مسکن است.
تورم زمین طی ۳۰سال گذشته بسیار بیشتر از هر چیز دیگری بوده است، حتی سکه و دلار!
همچنین موضوعاتی همچون سند آمایش، زمینهای کشاورزی و… در این حکم لحاظ شده است.
توضیحات تکمیلی اطلاعرسانی خواهد شد.
مهدی عسگری🇮🇷
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس
🆔 @MahdiAsgari133
🔻چقدر جای این کتابها در حوزهها و دانشگاههای ما خالیست!
#توهم_علم | #طبقهبندی_جدید_علم
#اولویتهای_تمدنی
https://eitaa.com/olgou_mashhad
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
35.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 گزیده ای از نشست تخصصی: تبیین نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری در دانشگاه علومپزشکی ارومیه - سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲
❓نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری مسئله پیشگیری از بیماری را در سه حوزه ۱- پیشگیری پایه (پیشگیری از بیماری های مادرزادی)، ۲- پیشگیری در مقام ساخت و تولید (پیشگیری ساختاری) و ۳- پیشگیری در مقام استفاده و مصرف (پیشگیری روزمره) تئوریزه کرده است!
❓مراد از پیشگیری پایه، تغییر قواعد انعقاد نطفه و تغییر در الگوی مراقبت در دوران بارداری است!
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#پیشگیری_از_بیماری_های_مادر_زادی
#اولویت_های_تمدنی
https://eitaa.com/olgou4