https://www.aparat.com/v/4PrBl
ضرورت رویای ایرانی و انتخاب یک نظریه اجتماعی استاد حسین مهدیزاده
پشت ترافیک تونل نیایش ... مسیر عوض میکنیم ...
_ من از اولم با این تونل ساختن ها مخالف بودم .
_چطور؟
_هربار که تونل میسازن دو سه سال مسیر روون میشه بعدش دوباره مثل اول ترافیک...
_شما شغلت چیه عزیز ؟
_پزشکم ، اما خانمم شهرسازی خونده الان هم تو شهرداری مشاوره ... ، البته خوشش ازین اصولگراها نمیاد .
_ منظورت زاکانیه ؟
_همشون ...
_ خب به نظر شما باید چیکار میشد ؟
_ به نظر من فقط با توسعه مترو میشه مشکل رو حل کرد؟
_میدونید هزینه مترو چقدر سنگینه ، فقط برآورد های سال ۹۹ میگه هر یک کیلومتر مترو هزار میلیارد تومان خرجشه ، حالا که حتما دو برابر شده...
_ باشه اقا چاره چیه ، بلاخره هزینه میکنیم یه مشکل حل میشه ، نه با تونل زدن که بعد دو سال سر خونه اولمونیم .
_ اولاً که مترو هم دچار ازدحام جمعیت میشه ، دوما چرا هزار هزار میلیارد پول شهرستانی و روستایی بدبخت رو در شهر بی درو پیکری مثل تهران خرج کنیم و در ابادانی انها هزینه نکنیم که مهاجرت شکل نگیره و صد برابرش رو در تهران هزینه کنیم که فقط ، موقتا رفع مشکل کرده باشیم نه ارتقاء رفاه ، فقط بودجه امسال استان تهران صدو سی برابر استانهای محرومه و این نابرابری و مهاجرت همینطور ادامه داره ... سوما در شهری که من پیشنهاد ساختش رو بدم نه نیاز به مترو داریم ، نه تونل و نه بزرگراه های طبقاتی ...
_پس رفت و امد رو چیکار میکنی !
_در ایده ما انقدر تراکم شکل نمیگیره همینطور رفت و امد روزانه از این سمت شهر به ان سمت شهر و بلعکس ، این وضعیت حاصل بی سوادان مدرنیسته!
_ چطور ممکنه ؟
_,میشه ، وقتی شهر رو توسعه افقی بدیم به جای عمودی ... وقتی دار واسعه بسازیم به جای پارکینگ انسانی ... وقتی کار رو از کارخانه به خانه برگردونیم ... وقتی کمر سرمایه داری رو بشکنیم !
...وقتی به جای تحول چهارچوب ها بدنبال تحول در چهار چوب ها باشیم سطح دعوامون به تونل یا مترو میکشه ...
عالم رو بدون عینک مدرنیسم هم میشود تصور کرد ، باور کنید که زیباتر و اسانترست و ارزانتر...
#فریب_مدرن
#قصه_شهر
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
🔻ظلمی که گویا ظلم نیست !
به کارخانه نگاه میکنیم منابع مالی عظیم میبینیم و همچنین انسانهای مزدور بسیاری که نه صاحب کارند ، نه ذوق تولید دارند ، نه دلسوز کار و نه بهره مند از آن ... اجیران حداقلی که زندگی را سینه خیز به پایان میرسانند !
برجی رو در حال ساخت میبینیم که صد ها کارگر به قیمت امروز روزانه ، ۲۸۰ هزار تومان مزد میگیرند ( برادران افغان در تهران ) کمتر از یک کیلوگوشت قرمز
اما راحت میگذریم و انگار اتفاق خاصی نیفتاده
احتمالاً این رفتار ما را ، مردمان باستان وقتی از کنار ارباب و برده ها میگذشتند داشتند. و احساس ظلم نمیکردند بلاخره این ازاد است و او برده ، تا بوده همین بوده ...
این سرمایه دار است و او کارگر ، ظلمی وجود ندارد ، البته باید از قارون ها تقدیر کنیم ، اینها کار آفرینند!!
همیشه رویای آینده ساخت جهانی پر از لذت نیست گاهی رهایی از رنج خودش رویاست ، رویای کارگری قرن بیستم همین بود ...
... درست است که مارکس پاسخ درستی به این رنج نداد و پروژه او بعد از کلی هیاهو ، آشوب و انقلاب سرانجام شکست خورد ، اما پاسخ اشتباه به معنای اشتباه بودن سوال نیست عمده سوالات کمونیسم از سرمایه داری هنوز به قوت خود باقیست ...
حالا که دیگرانی اشتباه کردند دیگر نمیخواهیم سوال کنیم ، ایا حق سوال از ما گرفته شده ؟
حق اندیشیدن ، حق عدالت خواهی ، حق ساختن جهانی جدید ، طرحی نو ، حرفی تازه ، افقی ، روزنه ای ...
ظلم همیشه ظلم است .
#رویای_امت
#رویای_کارگری
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از دولت قوی
⭕️مدیرانِ اجرایی، سیاسی، اقتصادی و... بر اساس علوم انسانیِ رایج که مسموم و ضدّ اسلام هستند، تربیت میشوند و به ادارهٔ نظام و جامعه میپردازند.
🔰حضرت آیتالله خامنهای دام ظله
♦️اینکه بنده دربارهی علوم انسانی در دانشگاهها و خطر این دانشهای ذاتاً مسموم هشدار دادم - هم به دانشگاهها، هم به مسئولان - به خاطر همین است. این علوم انسانیای که امروز رائج است، محتواهائی دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی و نظام اسلامی است؛ متکی بر جهانبینی دیگری است؛ حرف دیگری دارد، هدف دیگری دارد. وقتی اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران میآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسی داخلی، خارجی، امنیت، غیره و غیره قرار میگیرند.
♦️حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند، برای برنامهریزی، برای زمینهسازیهای گوناگون. پس نظام اسلامی پشتوانهاش علمای دین و علمای صاحبنظر و نظریات اسلامی است؛ لذا نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
📕بیانات در دیدار طلاب و فضلا و اساتید حوزه علمیه قم
📆 ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
🌐https://khl.ink/f/10357
#علوم_اجتماعی
#آسیب_فرهنگی
#استحاله
#تحول_و_ارتقاء_علوم_انسانی
🆔@Asre_jadid_57
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
نکاتی به بهانه مصاحبه دقیق و پرنکته اخیر استاد میرباقری با مجله فکرآورد درباره نظریه پیشرفت ایشان.
در این نکات به 4 آموزه اصلی که در سالهای شاگردیم از پروژه کلامی استاد میرباقری آموخته ام و آنها را دنبال می کنم اشاره کرده ام و جایگاه مهم این مصاحبه در این میان.
@social_theory
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
موضوع سخنرانی امسال استاد میرباقری در هیات ثارالله آن چیزی است که من اولین بار در این مصاحبه مساله پراهمیت آن را از استاد میرباقری شنیدم...
🆔 @social_theory
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خانه ای سبز با استفاده از آب های خاکستری
🚰یکی از راههای صرفه جویی و حفظ منابع ارزشمند آب استفاده دوباره از آب های خاکستری ست؛ آب خاکستری، به آب هایی گفته می شود که مصرف آشامیدنی ندارد اما در مصارفی از جمله آبیاری گیاهان ، شستشوی خودرو و حتی استحمام نیز به کار می رود.
#گزارش_خبری از بیادی🎤
@zistshahr
هدایت شده از کانال سید آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاهکار کربلایی حسین طاهری
ویژه محرم امام حسین
تصویری ببینین و لذت ببرین
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به خاطر چند جمله موهومی در کتب درسی دانشکدههای اقتصاد؛ با سرنوشت مردم بازی نکنیم و معیشت آنان را گروگان نگیریم!
تورم طرف تقاضا یعنی تورم فعلی بخاطر مصرف بالای مرغ و گوشت توسط مردم است در حالیکه معکوس این ماجرا در حال وقوع میباشد!
با حذف ارز ترجیحی هم مصرف مردم کاهش یافت هم تولیدکنندگان ضرر کردند.
در قرآن ۵ نوبت در نفی نظام بانکداری سخن گفته شده است؛ آن را به اسلام نسبت ندهید!
🎙سیدامیرحسین حسینی
📺برنامه حاصل جمع
@afra_eco
@haselejam_tv
رویای امت
به خاطر چند جمله موهومی در کتب درسی دانشکدههای اقتصاد؛ با سرنوشت مردم بازی نکنیم و معیشت آنان را گر
بنابر ادله هایی روایی ، ظاهراً قیمت گذاری دستوری بر روی کالا از نظر اسلام مردود یا لااقل نامطلوب است و قیمت کالا با رعایت توصیه های به انصاف ، عدم کم فروشی و گران فروشی و ... باید در توافق بین فروشنده و خریدار ، عرضه کننده و تقاضا شکل بگیرد ، اما این حالت مسلما در شرایطیست که ما اسیر انحصار و افسار گسیختگی و دیکتاتوری سرمایه داری و سرمایه دارها در بازار نباشیم و بازار شرایط عادی و عادلانه داشته باشد ، در غیر اینصورت در مقابل قدرت عظیم و متمرکز مالی سیاسی و ساختاری باید ناچارا دخالت دولت به عنوان حامی مصرف کنندگان را از سر اضطرار پذیرفت .
اما اغلال را باید از دست و پای بازار و اقتصاد در یک فرایند به نفع شرایط مطلوب باز کرد .
باید از شرایط اضطرار خارج شد و به ماندن در ان نباید رضایت داد .
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
💐{پیام از عباس}
⁉️ حضرت علی(ع) با کم آبی عربستان چه کرد؟ آیا کشاورزی را تعطیل کرد؟
🔰رودلف ژایگر پژوهشگر آلمانی می گوید:
🔹از جمله کارهای عمرانی علی با توجه به کمبود آب در عربستان، حفرقنات بود که از مقنی های ایرانی استفاده کرد.
وی اولین قنات را به هزینه ی بیت المال در جلگه ای که در دامنه ی کوه های شهر در مدینه واقع شده بود، جاری ساخت. در هر منطقه از عربستان که کوهی بود و در دامنه ی آن مخزن آب زیرزمینی قرار داشت، از طرف علی(ع)برای حفر قنات مورد توجه قرار گرفت و امروز هم در عربستان قناتی به نام قنات علی وجود دارد.
🔹علی(ع) نه تنها آب مورد نیاز کشاورزی را از راه قنات ها تامین کرد بلکه به اصلاح بذر نیز پرداخت! ژایگر می گوید: بذر گندم در مدینه و طائف، لاغر و نامرغوب بود. علی(ع) بذر گندم مکه و طائف را به کلی تغییر داد.
🔹از ایران گندم مرغوب وارد کرد و دستور داد که آن گندم را در مدینه و طائف بکارند و از آن پس عرب ها از کشتزار های خود محصول بیشتری به دست آوردند.
📚به نقل از:"ناقوس ها به صدا در می آیند" اثر ابراهیم حسن بیگی.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🌴تحقیقات کارشناسی از پتانسیلهای آبی مناطق کوهستانی گسترده سراسر کشورمان نشان میدهد،
🪴که در شرایط کنونی حد اقل برای تامین آب شرب مورد نیاز جوامع شهری و روستایی میتوانیم پس از راه اندازی قنوات موجود در صورت نیاز بیشتر قنات احداث نمائیم.
🏴{امت امام حسین(ع) نیاز به سقائی دارند}
🌐 ستاد مردمی تامین آب شرب و احیاگران چشمه سارها و قنوات استان کرمان.
👇👇👇👇👇
@qanat_kerman
🔻ازادی یا ازادگی 🔺
در مقابل فریاد ازادیٍ لیبرالها ، چند وقتیست ادبیات بعضی از دوستان ما این شده که کی گفته لیبرال ها مدافع ازادیند ، اصل ازادی پیش ماست و ما مدعیان و مدافعان ازادی هستیم ...
واقعیت این است که ازادی واژه ای خنثی و نارساست یعنی اگر پسوند ، پیوند و یا قیدی نداشته باشد گنگ و نا مفهوم است و وقتی تنها مطرح میشود نافی هر گونه قیدی خواهد بود که واقعاً به لیبرالیسم میخورد نه معنایی که ما مراد میکنیم ، فلذا هر وقت دوستان ما میخواهند خود را اهل ازادی بنامند ، ناچارا برای تمایز از لیبرالها این پرسش ها را مطرح می کنند :
_ آزادی چیست ؟ ازادی از چه و ازادی برای چه ؟
در صورتی که مراد لیبرالها همان ازادی بی پرسش و پاسخ است و خود کلمه ازادی بی هیچ قید و بندی برایشان کفایت میکند و چه بهتر که سرماجرا باز میماند !
چرا که اساسا مرادشان از ازادی نداشتن تعهد و چهارچوب و قاعده است ، همان که به ولنگاری هم تفسیر میشود .
و البته فردی ترین و لحظه ای ترین تفسیر از آزادی را ارائه دهد و هرگز به دنبال ارائه پاسخ مشخص نیست چراکه همان پاسخ خودش تبدیل چهارچوب معنایی و مفهومی جدید میشود، که نقض غرض لیبرالیسم است.
اما پیشنهاد👇
در مقابل ازادی، طرح مفهوم آزادگی است ، ازادگی به انسان لیبرال و ولنگار اطلاق نمیشود ، بلکه شاخصه انسان های متعهد و دارای چهارچوب و مبنا در زندگی به همراه روحیه جوانمردی ، از خودگذشتگی ، ایثار و ... است .
ازادگی که در ادبیات ما برای تعریف شخصیت انسان های بزرگ و وارسته بیان میشود در درون خودش تمام بار معنایی که بر شمردیم را دارد بدون توضیح اضافه .
آزادگی مفهومیست از انسان دارای فضیلت ...
همچنین ازادگی ترجمه دقیقیست از احرار در ادبیات دینی ...
امام شهیدان و احرار و آزادگان حضرت حسین بن علی (ع) فرمود:
«ان قوما عبدوا الله رغبة فتلك عبادة التجار . وإن قوما عبدوا الله رهبة فتلك عبادة العبيد . وإن قوما عبدوا الله شكرا فتلك عبادة «الأحرار» وهي أفضل العبادة ؛ (3) قومی به رغبت رسیدن به بهشت خدا را می پرستند که این عبادت تاجرانه است و قومی از ترس جهنم عبادت می کنند و این عبادت بندگان است و قومی از سر قدردانی و شکر، خدا را می پرستند و این عبادت «آزادگان» است و این ارزشمند ترین عبادت ها است.
#نقدانه #ازادگی
#ازادی #لیبرال
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
سخنی با مذهبیها
با هدف حفظ ارزش پول، وارد بازی دلال ها نشويد و در تنور #تورم و تبعیض درآمد ندمید.
وقتی با این هدف وارد بازار دارایی میشويد، آن دارایی را بدون رفع ضرورتی گرانتر میکنید و زمان دستیابی به آن را برای مردم نیازمند بیشتر میکنید. در واقع، با گران تر کردن آن دارایی برای مردمی که به آن نیاز واقعی دارند، دارید از جیب آنها بر می دارید.
با پا گذاشتن بر فرق فقرا بالا نروید
https://eitaa.com/DrRezaGholami
رویای امت
سخنی با مذهبیها با هدف حفظ ارزش پول، وارد بازی دلال ها نشويد و در تنور #تورم و تبعیض درآمد ندمید.
دلایل بسیاری برای گرانی و تورم وجود دارد و مسئله تورم اصلأ تک عاملی نیست ، یکی از عوامل مهم در گرانی (گرانی ، تورم نه ) داغ شدن بازار های داراییست ، یا اینطور بگوییم ، خرید و فروش انچه که مصرف نمیشود ، ملک ، ساختمان ، پول ، فلزهایی که انگیزه مصرف ندارد و حکم دارایی دارد ... حتی باغ و زمین کشاورزی و ...
چرا که با خرید و فروش این اقلام تمرکز جریان اقتصاد از مسئله تولید و افزایش کالای مصرفی مورد نیاز که افزایش عرضه و ارزانی را در پی دارد خارج میکند و وارد بازارهایی میکند که اساسا خرید و فروش در این بازار ها هیچگونه افزایش عرضه ای را در پی ندارد ، جز کوتاه تر شدن دست رسی و کمتر شدن عرضه و افزایش تقاضا برای کالای محدود و غیر مصرفی، موجب گرانی خواهد شد که گرانی بلایی سخت تر از حتی تورم است حتی با فرض پول طلا .
اینگونه خرید و فروش جز در موارد ضروری و تبدیل شدن ان به شغل در روایات هم، حمل بر حرمت یا حداقل کراهت شدید شده و عامل نابودی جامعه خوانده میشود.
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از دولت قوی
⭕️ انسانها در هر نظام اجتماعی داخل یک تور نامرئی هستند که کشانده میشوند به یک سمت خاصی. این تور احاطهکنندهی بر اراده، حرکت و حیات انسان، امروز ریزتر بافته شده...
🔰حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله
♦️من همیشه نظامهای اجتماعی را به تورهای ماهیگیری مثال میزدم که گاهی در میان خود هزاران ماهی را میکشانند به یک سمت خاصی و آن ماهیان خودشان متوجه نیستند که با همان حرکت تور، دارند به یک طرفی کشیده میشوند و نمیفهمند که یک کسی دارد آنها را هدایت میکند در داخل تور، آنها خیال میکنند آزادند و دارند راه میروند، هیچ احساس اسارت هم نمیکنند. نظامهای اجتماعی هم این چنیناند، حتی نظام صحیح هم به یک معنا همینطور است، اگر چه او دیگر اسارت نیست چون در او آگاهی و بینایی هست، وانگهی نظام مستند به خدا و بندگی بالاخره بندگی خداست، اما هر نظام اجتماعی این خصوصیت را دارد، انسانها در نظام اجتماعی داخل یک تور نامرئی هستند و دارند کشانده میشوند به یک طرفی؛ اگر چنانچه آنها را به طرف بهشت ببرند، انسانها را به طرف بهشت میروند، و اگر بهطرف جهنم ببرند، انسانها دارند به طرف جهنم کشانده میشوند.
♦️قرآن میفرماید: «أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ. جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا ۖ وَبِئْسَ الْقَرَارُ» (سورۀ ابراهیم، آیه ۲۸ و ۲۹). سردمداران نظامهای باطل و طاغوتی و کفرآمیز، انسانهایی را که در سایه این نظامها دارند زندگی میکنند میکشانند به سمت جهنم و اگر این نظام یک نظام غیرخدایی است کشانندگان این نظام همان کسانی هستند که اطراف تور را گرفتند و دارند میبرند به یک طرفی. پس اطاعت از هر نظام اجتماعی باطل و غلط و غیرالهی عبادت غیرخداست ولو اسمش هم مسلمان باشد و نمازش را هم بخواند.
📕بیانات در جلسه بیست و دوم تفسیر سوره بقره، ۱۳۷۱/۰۱/۲۶
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=17177
♦️همین محدودیتهایی که امروز به شکل پنهان، ارادهی انسانها را به زنجیر میکشند، اینها یک روز به صورت آشکار بوده است. این تور احاطهکنندهی بر اراده، حرکت و حیات انسان، امروز ریزتر بافته شده، از خیوط و نخهای باریکتری استفاده شده و با مهارت بیشتری به آب انداخته میشود. آن روز این مهارتها نبود؛ اما آشکارتر و قلدرمآبانهتر بود.
📕بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق (علیهالسّلام) - 1384/10/29
https://farsi.khamenei.ir/newspart-print?id=3328&nt=2&year=1384&tid=1622
#تورهای_نامرئی
🆔@Asre_jadid_57
هدایت شده از دولت قوی
⭕️ مدرنیته یک دین است؛ نه یک تطور عینی عالم
👤دکتر حسین کچویان
♦️همینطور که جلوتر آمدیم یکچیزهایی را از تمدن غرب پذیرفتیم و مجبور شدیم یکچیزهایی را عوضکنیم تا رسیدیم به جایی که به عنوان مثال بگوییم دین یک امر شخصی است چون دیدیم که این نوع زندگی، مستلزم این نوع تلقی از دیانت است؛ بنابراین اگر این تمدن ادامه پیداکند، ملزوماتش را هم میآورد.بعضی اوقات در بدو امر یکی مستقیماً مفهوم دین، خدا، اخلاق و مفهوم زندگی دینی را هدف میگیرد ولی این تمدن اصلاً در ظاهر با این مقولات کاری ندارد؛ ماشیناست که وارد میشود و فرهنگ خودش را میآورد.
♦️یکی از اشتباهات ما ازاول، نفهمیدن زیرکی ها و فریبکاریهای تمدن غرب است که خود را ازاول آنطوری که هست(به عنوان یک دین)عرضه نکرد، بلکه به عنوان یک تطور عینی عالم عرضه کرد. اگر از اول به عنوان یک دین خودش را به ما عرضه کرده بود، اینطور نمیشد که همه امور این تمدن را بگیریم و بعد هم بهطور ناخودآگاه عوض بشویم؛ مثلاً اگر شما علم بیشتری بخواهید تا اسلام را بهتر بشناسید میگویند کتب تفسیر و احادیث را بخوانید، حالا اگر شما بخواهید مدرن تر بشوید میگویند باید فوکو، هابرماس و گیدنز بخوانید یعنی این دین مدرنینه است و این ها هم پیامبرهای آن هستند و وقتی شما اینها را خواندید قبولش میکنید و دنیا را هم عوض میکنید؛ یعنی مستقیماً ضربه میزند. خیلی از دانشجوهای ما وقتی وارد این رشته ها میشوند، دچار تزاحم، بحران و مشکل میشوند؛ چون بلافاصله آنهارا نسبت به زندگی و هستیشان مسئله دار میکند.
♦️از علوم طبیعی هم نباید غافل شد، علوم انسانی صریحاً نفی میکند، ولی علوم طبیعی خدا را مسکوت میگذارد که در یک سیر طولانی تر عملاً به حذف اعتقاد به خداوند میانجامد.علوم طبیعی عملاً زندگی مان را تغییر میدهد و در درازمدت وقتی زندگی عینی ما تغییر یافت، مجبوریم که اخلاقیات و فرهنگ خود را هم عوض کنیم؛ کما اینکه این صدسال تاریخ هم به اصطلاح احیاگری به یک معنا همین است؛ یعنی زندگی ما عوض شده است. پی در پی به فهمهای جدید از دیانت پیدا کردیم و به اینجا رسیدیم.
♦️اگر از منظر دینی علوم اجتماعی را بررسی کنیم، علوم اجتماعی در بعضی از شاخه ها، الهیات دنیای مدرن است. ما دچار این توهّم شدیم که داریم علم عالم و هستی را میخوانیم؛ نه، بلکه این یک شکل معنا کردن جهان است؛ این ها یک روز، نظریه پایان تاریخ میدهند و ده سال بعد، آن را رها میکنند و پس ازآن پشیزی نمیارزد و ما تازه میآییم به عنوان نظریه علمی مطرحش میکنیم؛ اینها نظریه نیست، اینها در واقع ایدئولوژی است.
📕 گزیدهْمتن از صفحات ۱۷۶ و ۱۷۷ مقالهٔ مدرنیته یک دین است و نه تطور عینی عالم، نشریه سمات، بهار ۱۳۸۹،شمارهٔ ۱
#شبهه_عینی
#لکم_دینکم_ولی_دین
#جهتداری_علوم
#استحاله
🆔@Asre_jadid_57