#درست_بنویسیم
💠 است، هست، می باشد؛ کدام درست است؟
💎 اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که تفاوتی میان کاربرد است و هست قائل نیستند؛ باید بدانید که تنها نیستید. 😔 زیرا از نظر بسیاری از فارسی زبانان و تعدادی از محققان زبان و ادبیات فارسی مانند دکتر خسرو فرشیدورد، تفاوتی میان افعال "است و هست" وجود ندارد. اما با دقت در معنا و کاربردی که از این دو کلمه در طول زندگی زبان فارسی به دست ما رسیده؛ درمییابیم که این دو فعل چندان شبیه به هم نیستند.
💠 این تفاوت را میتوان از ریشه این دو فعل، کاربرد و معنای آن نیز فهمید.
♻️ تفاوت ریشه
💎 است: به عنوان یک فعل اسنادی نقطه پایان جملات اسمیه است و به طور مشخص، ربط دادن چیزی را به چیز دیگر به مخاطب نشان میدهد. اما هست؛ فعل مستقلی است که از مصدر هستن به معنای وجود داشتن شکل گرفته است.
♻️ تفاوت معنا و کاربرد
💠 شاید بهترین راه تشخیص برای استفاده صحیح هست یا است، توجه به معنای آن است. مثلاً وقتی میخواهیم درباره وجود داشتن خدا صحبت کنیم؛ میگوییم، خدا هست. در صورتی که که اگر گفته شود خدا است، ابهامی در ذهن ایجاد میشود که خدا چه چیزی است؟ در کجاست؟ و این عبارت تنها در صورتی کامل میشود که صفتی به آن نسبت داده شود. مثلاً خدا مهربان است.
💎 با مشخص شدن تفاوت معنای این دو فعل به نظر میرسد که تمایز این دو، چندان هم دشوار نیست اما گاهی اوقات تفاوت در اراده معنا یا جملات طولانی میتواند سبب گمراهی باشد. برای روشنتر شدن این موضوع، به پرسش زیر دقت کنید.
🌱آب در کوزه است؟
🌱آب در کوزه هست؟
💠 در جمله اول، تأکید جمله بر روی موقعیت آب است که میتواند پاسخ به سوال آب در کجاست؟ باشد. اما در جمله دوم، صرفاً بودن یا نبودن آب در کوزه را از ما پرسیده شده است.
💎 بنابراین در حین ویرایش یک متن و برای تشخیص صحیح، بهتر است به معنای جمله در بافت متن دقت کافی داشته باشیم.
♻️ صرف افعال هست و است
💠 فعل هست به صورت هستم، هستی، هست، هستیم، هستید، هستند صرف میشود اما فعل است باید از طریق پسوندهای َم، ی، است، یم، ید و َند به کلمه قبل از خود اضافه شود. مانند؛
گرفتارم؛ گرفتاری، گرفتار است، گرفتاریم، گرفتارید، گرفتارند.
💎 همچنین باید توجه داشت که گاهی در صیغه جمع مجبور میشویم است را به شکل جمع به کار ببریم. پس به جای استند مینویسیم؛ هستند.
♻️ املای صحیح "است"
💠 از آنجایی که حفظ استقلال کلمات، مبنای نگارش زبان فارسی قرار داده شده؛ در صرف و نگارش فعل است باید به دو نکته توجه کرد.
الف) اگر کلمه قبل از است، مختوم به صامت باشد به هیچ وجه به همدیگر نمیچسبد. مثال:
🌱 املای درست کلمات فارسی چگونه است؟
ب) اگر کلمه قبل از است مختوم به مصوت بلند باشد؛ الف در است میتواند حذف شود و به کلمه پیش از خود بچسبد.
🌱 او سیاستمداری سودجوست به جای او سیاستمداری سودجو است.
♻️ آیا استفاده از فعل "میباشد" به جای است و هست، درست است؟
💎 فعل "میباشد" از سوی بسیاری از نویسندگان و برای جلوگیری از تکرار فعل است و هست به کار میرود. حتی در آثار بزرگان ادب فارسی نیز چنین کاربردی از میباشد به چشم میخورد. برای مثال سعدی در بیت زیر، هنر نمیباشد را در معنای هنر نیست به کار برده است.
🌱 تا توانی دلی به دست آور
🌱 دل شکستن هنر نمی باشد!
💠 اگرچه امروزه استفاده از میباشد به معنای است یا هست در میان نویسندگان و روزنامهنگاران رایج شده است؛ اما این کار چندان توصیه نمیشود؛ به دلایل زیر:
1- در گفتار روزمره از فعل "میباشد"، استفاده نمیشود. برای مثال فارسی زبانان در محاوره نمیگویند:
🌱 بفرمایید؛ غذا روی میز میباشد.
2- فعل میباشد، مضارع اخباری از مصدر باشیدن است 😳 و در زبان فارسی، صیغههای دیگر این فعل هیچگاه استفاده نمیشود و تنها در جایی به کار میرود که دارای وجه فعل التزامی باشد؛ مانند:
🌱 اگر بازار شلوغ و سرد باشد، برای خرید به آنجا نخواهم رفت.
3- از طرفی، "باشد" در برخی متون به معنای بادا نیز به کار رفته است که گویای آرزومندی و امیدواری برای انجام چیزی است.
🌱 در قیامت همه را چشم بسویی و مرا
🌱 چشم سوی تو و گوشم به سلامت باشد.
4- استفاده از "میباشد" سبک و لحن هر متن را دچار سختی و سنگینی میکند و توصیه میشود تنها در شعر و آن هم به ضرورت قافیه به کار گرفته شود.
♻️ نتیجهگیری
🌿 "است" معمولا برای نسبت دادن چیزی به چیزی به کار میرود.
🌿 "هست" معنای وجود داشتن دارد.
🌿 میباشد گاهی به جای دو فعل قبلی استفاده میشود، اما استفاده از "میباشد" چندان زیبا نیست و توصیه نمیشود.
🚫 یکبار دقت کنید و برای همیشه تفاوت این سه واژه را به خاطرتتان بسپارید! 🚫
#پژوهش
#تایپ_تحقیق
#درست_نویسی
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
╭━═━🍃❀🌺🍃━═━╮
@pajohesh_esfahan
╰━═━🍃🌺❀🍃━═━╯
بارقههایی از تاریخ و معارف نهج البلاغه.pdf
3.9M
📔کتاب: "بارقههایی از تاریخ و معارف نهج البلاغه"
📘نویسنده: دکتر مجید معارف
📓از این کتاب روز بزرگداشت ملی نهج البلاغه "مورخ ۱۴۰۲/۱/۲۱"رونمایی شد.
📗این کتاب مجموعهای از ١۵ مقاله است که در دو بخش تدوین شده.
📔بخش اول تاریخ نهج البلاغه که به نوعی تاریخ حدیث است.
📙 بخش دوم مشتمل بر معارفی از نهج البلاغه است. برخی مطالب این فصل مشتمل بر مقالاتی است که به کمک نویسندگان دیگری به انجام رسیده و برخی نیز تماما توسط مؤلف نوشته شده. برای مثال یکی از مهم ترین فصول محتوایی و معارفی کتاب مبحث عقل در نهج البلاغه است.
#پژوهش
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
••─── 📕📚📒───••
@pajohesh_esfahan
••─── 📕📚📒───••
📌آشنایی با پاراگراف نویسی و اهمیت پاراگراف یا بند در یک نوشتهی علمی
🔸 همونطور که می دونید برای نگارش علمی یک مقاله یا پایان نامه یا طرح پژوهشی، پژوهشگر نیازمند آشنا بودن با مهارتهای چند گانهای هست که یکی از مهمترین اونها، روش صحیح نگارش پاراگراف (بند) هست.
🔸 آشنایی با ساختار علمی یک پاراگراف، میتونه شیوه ی نگارشی شما در مقاله یا پایان نامه رو به نحو قابل توجهی ارتقا ببخشه.
🔸 پاراگرافنویسی به این مهارت میپردازه که چگونه کل مطلب رو به مفاهیم کوچکتر خرد کنیم و هرکدوم از اونها رو در یک واحد نوشتاری یعنی پاراگراف، چنان بیان کنیم که اون رو با بهترین شیوه و منطقیترین، منظمترین، و کمحجمترین شکل گفته باشیم. 👌
🔸 مهارت پاراگراف یا بند نویسی با ترتیب مفاهیمِ بیانشده در جملههای پاراگراف و چگونگی بیان اونها کار میکنه. همچنین به رابطهٔ زنجیرواری میپردازه که میباید میان پاراگرافها یکی پس از دیگری برقرار باشه.
📌 برای آشنایی تئوری با این مهارت که به کار هر نویسندهای میآد؛ می تونید پست های مربوطه که قبلا در کانال بارگذاری شده رو مجددا بازخوانی بفرمایید. 👇
📝شکل ظاهری پاراگراف
📝حجم پاراگراف(1)
📝حجم پاراگراف(2)
📝ساختار پاراگراف
📝کارکردهای پاراگراف
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
#پاراگراف_نویسی
#درست_نویسی
@pajohesh_esfahan
╰┅──ˏˋ°•*⁀➷──┅╯
••*─── 🔍🟣🔎───*••
🔎 در پست های مربوط به #سرقت_علمی، ↩️ ده مورد از انواع سرقت علمی و ادبی را با هم مرور کردیم و اکنون به پیامد های این نوع سرقت می پردازیم.
🟣 پیامدهای سرقت علمی و ادبی
🔍 سرقت ادبی پیامدها و عواقب زیادی میتواند در پی داشته باشد که این عواقب میتواند شخصی، حرفهای، اخلاقی و قانونی باشد که همگی با تأثیرات منفی بر آینده تحصیلی و شغلی فرد همراه هستند.
🔎 آنچه غالباً مورد غفلت واقع میشود این است که عواقب سرقت علمی و ادبی بسیار فراتر از آن چیزی است که دانشجویان و طلاب تصور میکنند.
🔍 هنگامیکه فرد به سرقت علمی یا ادبی متهم شد پیامدهایی مانند نابودی اعتبار دانشجویی یا طلبگی، نابودی اعتبار حرفهای، و نابودی اعتبار علمی شامل حال وی میشود.
🔎 سارقان علمی و ادبی ممکن است در میان دانشگاهیان، متخصصان، دانشجویان، روزنامهنگاران، طلاب، نویسندگان، دانش آموزان و دیگران حضورداشته باشند و حتی ممکن است برخی از آنها از اینکه یک سارق علمی بهحساب میآیند خبر نداشته باشند. 😳
🔍 در این بخش توضیح داده میشود افرادی که مرتکب سرقت علمی ادبی میشوند، با چه عواقبی ممکن است روبرو شوند:
🟣 پیامدهای آکادمیک سرقت علمی و ادبی
🔎 سرقت ادبی میتواند اثرات فراوانی بر روی آینده تحصیلی فرد داشته باشد. دلیل این امر این است که اگر دانشجویی مرتکب این عمل شود، اعتبار مدرک و نمرات او زیر سؤال میرود.
🔍 حتی سرقت ادبی میتواند باعث کمارزش شدن کارهای علمی گروهی و فردی نیز بشود؛ بنابراین، محققین و نویسندگان در هر زمینهای باید از این کار دوری کنند.
🟣 پیامدهای اقتصادی سرقت علمی و ادبی
🔎 شاید بعید به نظر برسد اما در آینده دور، سرقت ادبی میتواند بر اقتصاد یک کشور نیز تأثیرگذار باشد. حتی سرقت ادبی که توسط نظارتکنندگان کشف نمیشود نیز میتواند اثرات مخربی بر اقتصاد کشور داشته باشد؛ چراکه باعث میشود فردی در یک پست مشغول به کار شود که در آن تخصص کافی ندارد. چون با تحقیقی مدرک گرفته که هیچ اعتبار علمی نداشته است!
🟣 پیامدهای حقوقی سرقت علمی و ادبی
🔍 نقض قوانین کپیرایت میتواند برای دانشجو یا فردی که سرقت ادبی انجام داده است، پیامدهای حقوقی زیادی نیز در پی داشته باشد.
🔎 نویسنده متن اصلی یا صاحب ایده، میتواند در چنین مواقعی شکایت کرده و درخواست غرامت کند. حتی فرد خاطی ممکن است به مجازات کیفری نیز محکوم شود. 😞
#پژوهش
#سرقت_علمی
#اخلاق_پژوهش
#آسیب_شناسی_پژوهش
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
╭••*─── 🔍🟣🔎───*••
╰┈➤ @pajohesh_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊 شب عید فطر شبی معادل تمام رمضان!
🪶امشب را دریابیم...
🌼عید بندگی بر همگی مبارک🌼
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج🍃
#مناسبتی
#استادمحمدشجاعی
╭┈─────────
𝓲𝓭 ➤@pajohesh_esfahan
╰┈─────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴شهید «ابراهیم هادی» از شهدای جاویدالاثر عملیات والفجر مقدماتی ست که کتاب خاطراتش از محبوبترین کتابهای چندسال اخیر میان جوانهاست.
💫 پهلوان بسیجی ابراهیم هادی ❣ از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلانغرب و ستاره ورزش کشتی کشورمان است؛ او در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ 💖 در تهران به دنیا آمد؛ ابراهیم چهارمین فرزند خانواده بود؛ او در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید، از آنجا بود که همچون مردان بزرگ، زندگی را پیش برد.
🪴ابراهیم دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت و دبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان و کریمخان گذراند. او در سال ۵۵ توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سالهای پایانی دبیرستان، مطالعات غیر درسی و ورزش پهلوانی را نیز شروع کرد؛ حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر مرحوم علامه «محمدتقی جعفری» بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم مؤثر بود.
✨ داستان هایی از اخلاق و منش این شهید عزیز در دو جلد و در کتاب سلام بر ابراهیم به چاپ رسیده که رهبر انقلاب درباره این کتاب می فرمایند: «کتاب جالبی است. خیلی جذاب است. کتاب را تا مدتی بعد از اینکه خوانده بودم، دلم نمی آمد از روی میز بردارم و داخل کتابخانه بگذارم. به قدری شخصیتی که در کتاب معرفی شده جاذبه دارد که مانند مغناطیس آدم را به خودش جذب می کند. بگردید این شخصیت ها را پیدا کنید! شخصیت هایی که سردار هم نیستند؛ حتی فرمانده گردان هم نیستند؛ ولی حکایت ها دارند، ماجراها دارند.
#مناسبتی
#جهاد_تبیین
#شخصیت_شناسی
#پیشنهاد_مشاهده_کلیپ
@pajohesh_esfahan
━═━🍃❀❤️🩹❀🍃━═━
احکام فطریه و نماز عیدین.pdf
2.04M
📗کتاب: احکام فطریه و نماز عیدین
📒تهیه شده: توسط اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی
📙کتاب احکام فطریه و نماز عیدین در قالب رهیافت احکام تقدیم می شود.
📘 مستنداتی که در این کتاب از آن ها استفاده شده و خوانندگان را از مراجعه به آن ها بی نیاز کرده است، عبارت اند از: العروه الوثقی، تحریر الوسیله، منهاج الصالحین، توضیح المسائل و استفتائات مراجع عظام تقلید: حضرت امام، رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت الله خویی، آیت الله گلپایگانی، آیت الله اراکی، آیت الله تبریزی، آیت الله فاضل، آیت الله بهجت، آیت الله صافی، آیت الله مکارم، آیت الله سیستانی، آیت الله وحید، آیت الله نوری همدانی و آیت الله شبیری زنجانی.
📔نویسندگان؛ کتاب را در دو بخش «احکام فطریه» و «احکام نماز عیدین» تنظیم کرده اند.
📓 در بخش اول احکام فطریه در هفت فصل با عنوان های: «مقدمه»، «شرایط وجوب زکات فطره»، «زمان زکات فطره»، «احکام زکات فطره»، «مصرف زکات فطره»، «جنس و مقدار زکات فطره» و «بیان چند مطلب پیرامون زکات فطره» بررسی شده است.
📙در بخش دوم احكام نماز عيدين به صورت مفصل مورد بررسی قرار گرفته است.
#پژوهش
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
𖧌🔖"𝐉𝐎𝐈𝐍↴
➤@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵
🔖 شابک چی هست و چه معنایی داره؟!
🔺 شماره استاندارد بینالمللی کتاب، شابک یا - ISBN- شمارهای متشکل از ۱۰ یا ۱۳ رقم هست که به کتابهای منتشرشده منسوب میشه و هر شماره هم منحصر به یک کتاب هست، اما تجدید چاپ کتاب باعث تغییر شابک نمیشه.
🔻شابک رو در زبانهایی که از خط لاتین استفاده میکنند با سر واژه ISBN نشان میدهند.
🔺در ضمن 👈 برای دست یابی به اطلاعات کتابشناختی یا متن کتاب ها، می تونیم از طریق شماره استاندارد بین المللی کتاب یا همون شابک اقدام کنیم.
🔻شابکِ بر روی کتاب، کاربردهای متفاوتی داره. 👇
🖇 اولین کاربرد اون این هست که برای شناسنامه دار شدن کتاب و اخذ فیپا بسیار لازم و ضروری هست. 👈 وقتی اطلاعات فیپا و شابک، قانونی بر روی کتاب درج شده باشه حقوق مادی و معنوی اثر برای نویسنده اون، برای همیشه محفوظ خواهد موند.
🔖 در اصل شابک و فیپا نقش سند رو برای یک مِلک یا وسیله بازی میکنه. همانطور که داشتن سند ثبتی برای احراز مالکیت یک ملک یا وسیله بسیار ضروری هست، شابک و فیپا نیز این امکان رو میده که صاحب اثر با در دست داشتن این دو مجوز، مالکیت خود رو بر روی اثر ثابت کنه.
🖇 دومین کاربرد شابک این هست که میشه برای ثبت کتاب در کتابخانههای ملی و بین المللی و برای سفارش دادن اونها ازش استفاده کرد.
🔖 سومین و آخرین استفاده از شابک هم این هست که از این شماره میشه برای کنترل خودکار موجودی انبارها استفاده کرد.
#اطلاعات_پژوهش
#شابک
@pajohesh_esfahan
╚══❖•°✤🖇 ✤°•❖══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 شَهْمردان بن ابوالخیر رازی (زیسته قرن ۵ ق) منجم، ریاضیدان و طبیعیدان ایرانی؛ از اهالی ری و معاصر حکیم عمر خیام در حدود سال 425-420 ق در شهر رى چشم به جهان گشود.
🎯 در همانجا تحصيلات خود را نزد استاد مختص ابوالحسن على بن احمد نسوى به پايان رسانيد. در اوائل جوانى به اصفهان مسافرت نمود و به خدمت شمس الملك فرامرز درآمد و همراه او به يزد رفت و در آنجا كتاب خود را درباره تاريخ قديم ايران تدوين نمود.
🎯 او در سال های 466/455 ق كتاب "روضة المنجمين" را در ری و در سال 475 ق کتاب "البدایع" را در گرگان و استرآباد تأليف نمود.
🎯 در حدود سالهاى 495-490 ق مجدداً به يزد آمده و در آنجا كتاب «نزهت نامه علائى» کهن ترین دائره المعارف پارسی را تأليف و آن را به پيشگاه علاءالدوله خاصبك ابوكاليجار گرشاسب 🧐 عرضه نموده است.
🔖 فرزندان ایران را بشناسیم.
#پژوهش
#فرزند_ایران
#شخصیت_شناسی
➣•°•° ↬@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏
☀️چطور پایاننامه رو به سلامت تمام کنم؟ 6
🦋 قدم ششم برای به سلامت تمام کردن پایاننامه این هست که به این جمله پایبند باشید:
6️⃣ هر چیز خوبی برای من خوب نیست! 😏
☀️این موضوع یکی از دامهای رایجی هست که شما رو وارد یک خطای شناختی میکنه.
☀️انجام دادن کارهای کوچک و کم سودی مثل تدریس حقالزحمهای، پروژههای پراکنده ی کاری و غیرکاری، جلسات طولانی غیرضرور و … در زمان پایان نامه نویسی، عملا شما رو از شادیها و سودهای بزرگ و ماندگار محروم میکنند! 🌜
☀️و اون شادی و سود بزرگ چیزی هست که با تمام کردن پایاننامه یا رساله و وارد شدن به مرحله جدید زندگیِ حرفهای و علمی تون، به دست میآورید.
🦋 این شادی و سود واقعا بی قیمت هست.
☀️ هر قدر در دوره تحصیل با برنامهریزی زندگی کنید و خودتون رو کمتر به انجام کارهای کم ارزش و پراکنده مشغول سازید، هم میتونید زودتر از پایاننامه یا رساله ی خودتون دفاع کرده و از این دغدغه ی بزرگ رهایی یابید، و هم زودتر به موقعیت های شغلی، علمی، اجتماعیِ جدید و حتی درآمد بالاتر برسید.
🦋 پس زمان پایاننامه یا رساله نویسی، خرده کاری و پراکنده کاری ممنوع⛔️
#رمز_موفقیت
#ویژگی_پژوهشگر_موفق
@pajohesh_esfahan
*┄┅═✧❁❁✧═┅┄*
🧨 استراتژی جستجو (راهبرد جستجو)
🔭 کلمات و عباراتی که در جستجو تایپ می کنین، بدون حرف اضافه باشه!
● برخی موتور های جستجو کلمات رو در جستجوهاشون استاپ می کنن (حذف می کنن). این کلماتِ استاپ، کلماتی هستن که بارها تکرار شده اند و مورد استفاده قرار گرفته اند!
📌 کلماتی مانند حروف اضافه (بر _ در _ از یا in,of,on)، حروف ربط مانند ( و _ اما یا but, and) و حروف تعریف ( یک _ ال یا the, a)😳
● این کار باعث میشه که شما نتایج جستجوتون رو با صفحات بیشتری به پایان برسونید 😬 تعداد صفحاتی که بیشتر از نیاز شماست و هیچ سودی هم براتون نخواهد داشت.
🔭 مهم ترین استثناء زمانیست که شما به دنبال عنوان یا نام خاصی می گردید که شامل یکی از این کلمات می شه (حروف اضافه، ربط یا تعریف).
📌 همچنین از ساده ترین شکل کلمات کلیدی استفاده کنین که به دنبال شون می گردین. 👈 از شکل جمع کلمات و اشکال فعلی با پسوند هایی مانند گذشته، ماضی یا استمراری ( s-,ing-,یا ed-) اجتناب کنین. 🤔
● به عنوان مثال شما می تونید با جستجو کردن فعل *نهادینه کردن به جای نهادینه می کنیم* یا *اقتدا کردن به جای اقتدا خواهید کرد* یا *کتاب به جای کتب* نتایج جستجو رو افزایش بدید و بهتر و سریع تر به نتیجهی دلخواهتون برسین.
#پژوهش
#راهبرد_جستجو
#سایت_پژوهشی
╭┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
𓍯@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
💎پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، دستاورد کاربرد فناوری اطلاعات در خدمات مدیریت اطلاعات علم و فناوری در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) هست.
🎲 پیشینهٔ این بخش از خدمات ایرانداک به دهه چهل بازمیگرده که کار گردآوری، سازماندهی، و اشاعه اسناد علمی و فناورانه در مرکز اسناد علمی آغاز شد.
💎هر چند اکنون بیشترین دادههای روزآمد گنج، از پایاننامهها و رسالههاست، ولی قلمرو مدیریت اطلاعات علم و فناوری بسیار گسترده بوده و طرحهای پژوهشی، پایاننامهها، رسالهها، پیشنهادهها، پروانههای اختراع، گزارشهای دولتی، همایشهای علمی، نشریههای علمی، مقالههای علمی، ناشران علمی، و روزنامهها و همچنین کتابشناسیها، واژهنامهها، و فهرستهای مستند نامها رو هم در بر داشته.
🎲 با پیشرفت فناوری اطلاعات، این پایگاه نیز قابلیتهای تازهای یافته و در گذر زمان، نسخههای گوناگونی از اون با فناوریهای روز بهکار رفتهاند.
💎این پایگاه هماکنون مرجع بسیاری از پژوهشگران ایران و جهان بوده و روزانه بیش از ده هزار کاربر، دهها هزار جستوجو در اون انجام میدهند.
🎲 این سامانه؛ بنیانِ سامانههای دیگری در ایرانداک همچون سامانه همانندجو، سامانه پیشینه پژوهش، و برخی از داشبوردهای رصدخانه پژوهش و فناوری نیز هست.
❌خبر خوب اینکه هر پژوهشگر، هر هفته می تونه ۵ پایان نامه یا رساله به صورت رایگان، دانلود کنه.👌❌
💎 آدرس سایت گنج ایرانداک:
🌐https://ganj.irandoc.ac.ir/#/
#پژوهش
#ایرانداک
#منبع_یابی
#سایت_پژوهشی
ᭂ༅•❥@pajohesh_esfahan
golpush.pdf
4.91M
📒کتاب: گلپوش
📕 نویسنده: امیرعباس زاده پهلوان
📘 در این کتاب می خوانید:
– حواسا جمع! پسرا حاضر نیستن که…
– آزار و اذیت اما به اسم دوستی یا ازدواج...
– سر کوچه ها و چهار راه ها داره چه اتفاقی می افته؟
– توی غرب همه چیز طبیعیه و مشکلی نیست؟! پس…
– کی تا حالا دیده ماشینایی رو که جلوی خانوما و دخترا بوق میزنن؟
– مرده رفته تو خیابون و چند نفر خوش تیپ تر از خانومش رو دیده…
– قوانین دانشگاه های اروپا و آمریکا.
– کجای قرآن آمده پوشش واجبه؟
– و ...
#پژوهش
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
••─── 📕📚───••
@pajohesh_esfahan
••─── 📚📒───••