eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
659 عکس
181 ویدیو
494 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com #خدمات نذرسلامتی و تعجیل ظهورامام زمان سلام الله علیه و سلامتی وپیشبردمنویّات حضرت آقا حفظه‌ الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
عنوان وبینار: پژوهش آسان با ارتباط‌دهی بین منابع ارائه دهنده:استاد حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی طباطبایی 🕰مدت تقریبی: ۴۸ دقیقه ⚠️به علت این‌که حجم فیلم، بالای ۵۰ مگابایت، جهت دسترسی به آن به این‌جا مراجعه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره3⃣2⃣ (شماره5⃣) استفاده از منابع و مآخذ در واژه پرداز ورد توسط پژوهیار پژوهیار ابزاری پژوهشی و قدرتمند است که به کاربران کمک می‌کند تا گردآوری، سازماندهی و تجزیه و تحلیل منابع علمی خود را به آسانی انجام دهند و سپس با تکیه بر آن به مستندسازی حاصل پژوهش خود در قالب کتاب، پایان ‌نامه و مقاله بپردازند. پژوهیار علاوه بر قابلیت‌های پژوهشی پیشرفته، پیوند محکمی با منابع برخط (online) دارد، به گونه ‌ای که هنگام جستجو و بازیابی اطلاعات از کتاب، مقاله، صفحات وب و ...پژوهش‌گر می‌تواند منابع خود را در نرم افزار ذخیره کند و سپس برای استناددهی از این منابع در متن در حال نگارش خود اقدام نماید. 🕰مدت تقریبی: ۲ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره4⃣2⃣ (شماره6⃣) آموزش جستجو در نرم افزار فیش نگار نور۳ نرم افزار فیش نگار نور، امکان ثبت فیشهای کاربران را به‌صورت متن، صوت و فیلم، فراهم کرده و قابلیتهای گسترده ای در فیش‌های درج شده و نیز دسترسی آسان به آن ها بر اساس تاریخ، موضوع، منبع، کلیدواژه و .... را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. 🕰مدت تقریبی: ۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 7⃣) بدنه مقاله ۱.با داشتن تنها مهارت نوشتن جملات، نمی‌توان یک مقاله خوب نوشت،زیرا علاوه بر آن، باید از جملات و چگونگی ترکیب آن‌ها با یکدیگر را آموخت. گام نخست در این راستا، نوشتن پاراگراف استاندارد است. علاوه بر این، برای ارزیابی پیش‌نویس مقاله، ، کنترل همین واحدهای متن یعنی پاراگراف است. بنابراین لازم است با خصوصیات کلی ، بیشتر آشنا شوید و در نوشتن آن، مهارت کافی به دست بیاورید. ــــــــــ پاراگراف، مقداری از یک متن است که را بیان می‌کند. هر پاراگراف را با یک جمله اصلی، شروع کنید. این جمله باید حاوی پاراگراف شما باشد. در ادامه، این موضوع اصلی را با تعدادی جمله‌های توضیحی، بسط دهید. در هر پاراگراف، هر جمله باید ادامه منطقی جمله و یا جمله‌های قبلی باشد. همچنین استفاده از کلمات و یا عبارات ربطی بین جمله‌های پی در پی یک پاراگراف نیز به روان بودت متن شما کمک می‌کند. اما در انجام این کار باید دقت و ظرافت خاصی به خرج دهید. ــــــــــ ۱۳.گرچه نمی‌توان اندازه مشخص و قطعی برای یک پاراگراف تعیین کرد اما توصیه می‌کنیم که بیشتر از ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه را در یک پاراگراف به کار نبرید. از لحاظ ظاهری، سطر اول پاراگراف در متون فارسی معمولا کمی نسبت به آغاز سطرهای دیگر به سمت چپ تورفتگی دارد. این تورفتگی مانند سایر علامات سجاوندی متن مانند نقطه و ویرگول است و خواننده را از نظر دیداری، متوجه می‌کند که یک پاراگراف و موضوع، تمام و یک پاراگراف و موضوعی جدید، شروع شده است. ــــــــــ ۱۳.در هر مقاله برای کسب علاوه بر ارائه استدلالات و نتایج، تأملات محقق، لازم است تحقیق در بافت علمی مربوط به آن قرار گیرد. برای این کار باید متن مقاله شما با متون علمی دیگر، مرتبط شود. برای پیوند زدن نوشته‌های دیگران با مقاله خودتان می‌توانید از ، بازنویسی و تلخیص استفاده کنید که لازم است در هر صورت، اصول استناد و ارجاع علمی را کاملا رعایت کنید. بهتر است حتی الامکان استناد شما فقط به مصادر و متون و معتبر باشد. این نکته مهم را همیشه به خاطر داشته باشید که ارجاعات محقق در مقاله نباید تحلیل پدیدآورنده مقاله را کم‌رنگ و اثر او را به مجموعه‌ای از یادداشت‌ها از منابع مختلف، تبدیل کند. ــــــــــ ۱۴.اشاره به نظریات رقیب در حل مسأله، نقد مستند و مستدل آنها، بیان نظریه مختار و دفاع از آن، مباحث بدنه یک مقاله است. بنابراین از هر گونه بحث مفصل در تحلیل پیش‌فرض‌ها، مبانی و مباحث مقدماتی و ذکر مدرک یا اطلاعی که با موضوع و مسأله بی‌ارتباط است، پرهیز کنید. یادداشت‌هایی را که متضمن مباحث فرعی مهم است می‌توانید در پاورقی بیاورید. ــــــــــ ۱۵.فراموش نکنید که ارزیابان اثر شما غالباً متن اصلی مقاله‌تان را در دو ترازو می‌سنجند: اول، اعتبار علمی منابع و دوم، کفایت ادله و صحت نتایج. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فهرست مهارت‌های پژوهشی.pdf
117.6K
(شماره 7⃣1⃣) فهرست عمده‌ترین مهارت‌های پژوهشی جهت برگزاری برای طلاب و دانش‌پژوهان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
نسیم پژوهش-کانال_پژوهش_یار.pdf
2.15M
در این طرح احادیث گوهربار ائمه اطهار (سلام الله علیهم) و بیانات ارزنده علما و بزرگان اهمیت علم، علم آموزی، تحقیق و پژوهش، جمع‌آوری شده است که در فضاهای مختلف، نصب و استفاده می‌شود. این پوشه است از ۷۶ بیان ارزشمند، جمع‌آوری و با آدرس‌دهی دقیق، تنظیم شده و در اختیار علاقه‌مندان پژوهش، قرار داده می‌شود. ⏳مدت زمان تقریبی گردآوری، آدرس‌یابی و تنظیم: ۱۰ ساعت ✅در صورت تمایل جهت دریافت نسخه Word و تبادل در زمینه برنامه‌های هفته پژوهش،می‌توانید به شناسه کانال،پیام ارسال نمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره1⃣) معرفی اجمالی مراکز پژوهشی استان قم ۱.پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (المركز العالی للعلوم و الثقافة الاسالمیة) ◀️ماهیت: پژوهشي ◀️زمینه فعالیت: علوم انساني اسلامي ◀️وابستگی: دفتر تبلیغات‌اسلامي حوزه‌علمیه قم ◀️بنیانگذار:دفتر تبلیغات‌اسلامي حوزه‌علمیه قم ◀️سال تأسیس: ۱۳۸۴ ⚪️لیست موضوعی آثار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به تفکیک پژوهشکده ها و مراکز 🔵دریافت فعالیت‌هاي پژوهشي اتمام یافته ✅دریافت معرفی‌نامه تفصیلی ◀️آدرس تارنما: www.isca.ac.ir ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره3⃣) : انتخاب صالحان انتشارات انقلاب اسلامی در آستانه‌ی پنجمین انتخابات مجلس خبرگان و دهمین دوره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجموعه کتاب «انتخاب صالحان» را که بیانات رهبر انقلاب در سال‌های مختلف درباره‌ی اهمیت انتخابات است، در نُه جلد، تدوین و عرضه کرده است. این کتاب در موضوع انتخابات و با بهره‌گیری از بیانات رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّه العالی) تدوین شده و نُه فصل است که هر کدام از آن، سهمی را در تبیین نظریّه انتخاباتی معظّمٌ لّه خواهد داشت. * سرفصل‌های کتاب حاضر به شرح زیر است: 1⃣واجب سیاسی (بیان اهمّیّت انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی)؛ ــــــــــ 2⃣راه و اصول امام (بازخوانی خطّ امام برای سنجش عیار احزاب و جریانهای فعّال در انتخابات)؛ ــــــــــ 3⃣خوابهای بی تعبیر (شرح توطئه ها و برنامه های دشمنان برای انتخابات)؛ ــــــــــ 4⃣اصولگرای اصلاح طلب انقلابی (به منظور بازخوانی شاخص های جریانهای وفادار به نظام)؛ ــــــــــ 5⃣مجری و ناظر (شرح وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان)؛ ــــــــــ 6⃣هـمه باهم (شرح وظایف عموم مردم در انتخابات)؛ ــــــــــ 7⃣تکلیف نخبگان (شرح وظایف نخبگان و خواص در امر انتخابات)؛ ــــــــــ 8⃣الزامات داوطلبی (شرح وظایف نامزدها و بایدها و نبایدهای رفتاری آنان در ایّام انتخابات)؛ ــــــــــ 9⃣ویژگی‌های نماینده صالح. ✅مجموعه‌ی نُه‌جلدی کتاب «انتخاب صالحان» هرکدام برای روشن‌ کردن هرچه بهتر راه به‌منظور فرد مورد نظر در پست‌های مهم جهت ساخته شدن آینده‌‌ی بهتر کشورمان دارد. علاقه‌مندان برای اطلاع از نحوه‌ی کتاب فوق می‌توانند با شماره‌ تلفن‌های ۶۶۴۹۳۵۴۸-۰۲۱ ۶۶۴۸۳۶۹۵-۰۲۱ تماس حاصل نمایند یا به پایگاه اطلاع‌رسانی www.book-khamenei.ir مراجعه کنند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
paknevis.exe
6.95M
معرفی‌نرم‌افزار 💻 ✅نرم افزار "پاک‌نویس" یک خطایاب هوشمند فارسی است که خطاهای متون وارد شده در محیط رایانه را داده و هایی برای اصلاح آن ها به کاربر می دهد ویژه کسانی که می‌خواهند محتوای نوشتاری خود را با و بیشتری تولید کنند . ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره5⃣2⃣ اهمیت درست‌نویسی برای پژوهش‌گران (معرفی ) 🕰مدت تقریبی: ۱ ساعت و ۱۸ دقیقه شروع معرفی نرم افزار پا‌ک‌نویس از زمان ۴۸ دقیقه و ۳۰ ثانیه جهت دریافت فیلم آموزش به این‌جا مراجعه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان :ويراست لايو ویراست لایو،نسخه‌ي افزونه‌ي ويراستيار است که جهت ويرايش متن به صورت به کار مي رود. با استفاده از ويراست لايو غلط هاي املايي، نگارشي، نشانه گذاري و دستور خط متن خود را تنها در چند ثانيه شناسايي کرده و اصلاح کنيد. قابليت‌هاي ويراست لايو ◀️غلط‌ياب املايي، اصلاح املاي واژه‌ها، ارائه ی فهرستي از واژه‌هاي صحيح پيشنهادي و ... ◀️اصلاح نويسه‌هاي متن، اصلاح نويسه ی نيم‌فاصله، اصلاح اعراب و ... ◀️اصلاح نشانه گذاري (نقطه، ويرگول، نقطه ويرگول، علامت تعجب و...) ◀️تبديل تقويم و تاريخ ◀️تبديل پينگليش (تبديل واژه‌هاي فينگليش به معادل فارسي آن‌ها) ◀️پيش‌پردازش املايي متن ◀️تبديل اعداد ◀️افزونه ي رايگان جهت استفاده در مرورگر گوگل کروم ◀️متن به گفتار امکان تبدیل متون دلخواه در هر یک از صفحات سایت را به گفتار فراهم می آورد نحوه‌ی استفاده از ویراست لایو براي استفاده از ويراست لايو کافي است به آن مراجعه کرده و متن مورد نظر خود را در کادر متني مربوطه وارد کنيد. پس از گذشت چند ثانيه، متن شما به صورت پردازش شده در سمت چپ نمايش داده مي شود. در صورتي که بخواهيد پيشنهادهای ويراست لايو را اعمال کنيد، کافي است بر روي هر پيشنهاد کليک کرده و گزينه ي مورد نظر خود را انتخاب نماييد. در غير اين صورت واژه ي مورد نظر را بدون تغيير باقي بگذاريد. جهت دسترسی به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شماره6⃣2⃣ (شماره7⃣) آموزش روش تحقیق با پایگاه جامع تاریخ پایگاه جامع تاریخ با هدف پوشش اطلاعاتی تمامی وقایع و رخدادهای مهم تاریخ اسلام و تسهیل در دسترسی کاربران به پژوهش‌های انجام گرفته در این حوزه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، ارائه گردیده است. جهت دریافت فیلم آموزش به این‌جا مراجعه شود 🕰مدت تقریبی: ۲۲ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سامانه نشریات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمةالله‌علیه) تاکنون مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(رحمةالله‌علیه) با بيش از هزار دانش‌آموخته در رشته‌هاي گوناگون علوم انساني و اسلامي، در مقاطع مختلف تحصيلي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري، و صدها جلد کتاب گران‌سنگ و ده‌ها نشريه علمي و تخصصي در علوم انساني و اسلامي،‌ به سهم خود، گام‌هاي بلندي در بازشناسي و بازآفريني فرهنگ ديني برداشته است. معاونت پژوهشي مؤسسة آموزشي و پژوهشي امام خمينی(رحمةالله‌علیه) با تأسيس و راه‌اندازي «اداره كل نشريات تخصصي» گام بلندي در اين زمينه برداشته است. این اداره زير نظر معاونت پژوهش، ۱۸ نشريه چاپ مي‌کند که مورد استقبال مجامع علمي و دانشگاهي مي‌باشد. ◀️نشریات علمی_پژوهشی ◀️نشریات علمی_ترویجی ◀️نشریات علمی_تخصصی ◀️نشریات عمومی جهت دسترسی به سامانه به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
أیام انتخابات است و قطعا دشمنی‌های دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی، بیش‌تر شده‌ است. در راستای به و ، کانال‌هایی در این زمینه، فعال شده و هستند. یک سری در کانال سازمان بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه خراسان، مشاهده کردیم که بنابر ضرورت، آدرس این کانال را تقدیم همراهان معزز می‌کنیم. موضوعات محتوا: ◀️احکام انتخاباتی ◀️سیره انتخاباتی شهداء ◀️اهمیت‌انتخابات‌ازمنظر‌امامین‌انقلاب ◀️آیات انتخاباتی ◀️شبهات انتخاباتی ◀️منابر انتخاباتی ◀️اشعار انتخاباتی ◀️لطیفه‌های انتخاباتی ◀️جدول امتیاز دهی و... آدرس کانال: @BasijAsatidKh ⚠️محتوای این فایل های تکراری نبوده و به جهت طولانی نشدن، محتوا تفکیک شده است. ✅می‌توان تولیدات فوق را در قالب فیلم‌های کوتاه، تنظیم و در فضای مجازی، ارسال نمود. ــــــــــــــــــــ کانال‌های دیگر: 🔵جبهه انتخابات ۱۴۰۰ ــــــــــ 🔵محتوای بدون لوگو انتخابات۱۴۰۰ ــــــــــ 🔵مرکز آفرینش‌های فرهنگی_هنری بسیج خراسان جنوبی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به نیز مراجعه شود. @IDEAVANE به‌ویژه برای ایام انتخابات، ایده‌های کاربردی دارد. ــــــــــ ⚠️دأب کانال پژوهش‌یار، تبلیغ و یا تبادل نبوده و نیست، کانال‌هایی را بررسی و پس از تأیید و مثمر ثمر بودن برای پژوهش‌گران معزز، معرفی می‌نماییم.
محتوای انتخاباتی.rar
46.48M
محتواهای انتخاباتی مورد نیاز فعالان فرهنگی برخی از عناوین این ◀️چطور بهانه‌های عدم شرکت در انتخابات را پاسخ دهیم ــــــــــ ◀️تدارکاتچی مجازی ــــــــــ ◀️جذب قشر سیال در انتخابات ــــــــــ ◀️رسانه‌ها و راه‌های تقویت مشارکت ــــــــــ ◀️ایده انتخابات در فضای مجازی ــــــــــ ◀️ایده‌های برنامه سازی ویژه انتخابات ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شرح_1.4.7.apk
13.88M
عنوان نرم افزار: «شرح» (شبکه روابط حدیثی) یک برنامه بی‌نظیر که به پژوهش‌گران، مبلّغان و همه دوست‌داران حدیث تا با جستجوی یک عنوان خاص به علل، موانع و آثاری که در احادیث برای آن عنوان، ذکر شده است، دست یابد و به شبکه‌ای از مفاهیم مرتبط پیرامون آن موضوع، دسترسی داشته باشد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره7⃣2⃣ مدیریت منابع علمی و لزوم آن برای پژوهشگران 🕰مدت تقریبی: ۱ ساعت و ۹ دقیقه جهت دریافت فیلم آموزش به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماره8⃣2⃣ آموزش فاصله‌گذاری بین خطوط و بندها در Word 🕰مدت تقریبی: ۲ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سرقت-علمی.pdf
843.7K
شماره5⃣ عنوان: سرقت علمی محتوا: تعریف؛ حکم فقهی و مجازات؛ مصادیق؛ موارد مجاز؛ راه‌های پیشگیری. 📚حجت الاسلام"محمدصادق فاضل" ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره9⃣2⃣ تفاوت یافته با نتیجه یافته با نتیجه چه تفاوتی دارد؟🤔 پاسخ: یافته یک دستاور و نوآوری که در مقاله به‌دست می‌آید اما نتیجه هم جواب سوال اصلی است. توضیح این‌که سرتاسر مقاله به یک سؤال پاسخ می‌دهد و همان پاسخ در نتیجه ذکر می‌شود. اما در برخی موارد در کنار پاسخ به سؤال اصلی، یک مطلب جدیدی کشف می‌شود که به آن یافته می‌گویند. برای نمونه: سه تن از طلاب در پژوهشی به این سؤال پاسخ می‌دهند که «بر اساس آیات و روایات، چه کسانی یا چه چیزهایی در روز قیامت از انسان شکایت می‌کنند؟» ایشان در پاسخ به سؤال اصلی نوشتند: «بر اساس آیات قرآن کریم و روایات امامان معصوم، قرآن، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، رهبران آسمانی، مسجد و عالمانی که از علمشان استفاده نشود، در قیامت از انسان شکایت می‌کنند» اما ایشان وجه اشتراک بین این شاکیان بوده است. بنابر این در چکیده اشاره کردند که «یافته تحقیق حاضر این است که هر کسی که بر انسان حقی داشته باشد، اگر حق او ادا نشده باشد، می‌تواند به پیشگاه خداوند شکایت کند.» 📚خانم کلیجی، معاون پژوهش مؤسسه آموزش عالی الزهرا (سلام الله علیه) بابل. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.