✅ چین، اهدای پاداش در قبال چاپ مقاله را ممنوع کرد!
کشور چین، یک سیاست ملی را اعلام کرده که علیه فرهنگ «مقاله چاپ کن وگرنه هلاک میشوی - publish or perish» وارد عمل میشود. این رویکرد، موسسات و دانشگاهها را ملزم میکند که از پرداخت تشویقی مقاله به محققان در ازای چاپ مقاله امتناع ورزند. این سیاست همچنین تأکید میکند که استخدام و یا ارتقای محققان، صرفاً براساس تعداد مقالاتی که آن محققان منتشر کردهاند، و یا تعداد استنادات به مقالات ایشان نباشد.
لینک مطلب:
https://www.nature.com/articles/d41586-020-00574-8?utm_source=Nature+Briefing&utm_campaign=63fd5d9973-briefing-dy-20200302&utm_medium=email&utm_term=0_c9dfd39373-63fd5d9973-42528415
پینوشت: بنظر میرسد کشور ما ایران هم به شدت به چنین چیزی نیاز دارد.
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
گر "هشت" رضا و "نه" جواد است چه غم؟
بگذار که هشتم گرو نه باشد...
🆔 @pluricancer
🔴 نتایج کالبدشکافی دو بیمار مبتلا به COVID-19
@pluricancer
✅ چین اولین کالبدشکافی را بر روی بیمارانی که در اثر پنومونی کروناویروس COVID-19 درگذشتند انجام داد. در این ویدیو مصاحبه پروفسور Liu Liang که اولین کالبدشکافی COVID-19 را انجام داد ببینید.
✅ نتایج کالبدشکافی نشان میدهد یک مایع چسبنده در سطح برش ریههای مبتلا وجود دارد که اطلاعات مهمی را برای درمان بالینی در اختیار میگذارد.
✅ ریه بیماران مبتلا به این ویروس همرنگ ریه افراد سالم است.
✅ ریه افراد سالم در لمس همانند اسفنج است چرا که مملو از هوا است. ریه مبتلایان به کورونا حس متفاوتی دارد و گویا چیزی در درون آن جایگزین هوا شده است.
✅ قسمت تحتانی تنفسی در اثر این ویروس بسته میشود و درمان بالینی نیازمند برطرف کردن این انسداد است. در غیر این صورت تهویه مکانیکی نیز مؤثر نخواهد بود.
✅ محققان با دریافت اطلاعات کامل پاتولوژی از کالبدشکافیهای سیستماتیک، میتوانند پاتوژنز بیماری و میزان صدمه آن به ارگانها را تعیین کنند.
به ما بپیوندید👇
🆔 @pluricancer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز جمعه است و متعلق به حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
این فایل، روایت شخصی است که در یک وضعیت اضطراری گیر میافتد و اتفاق خاصی برای او میافتد.
از شما دعوت میکنم گوش کنید.
🆔 @pluricancer
لطفاً عنایت داشته باشید که کارآزمایی بالینی هرگز به معنای درمان قطعی یک بیماری نیست. کارآزمایی های بالینی صرفاً مطالعه داروها و درمانهای بالقوه برای بیماریهای خاصی هستند که ممکن است جواب بدهند یا ندهند. اگر یک دارو یا تیمار خاص بتواند از هر سه فاز کارآزمایی بالینی سربلند بیرون بیاید، آن موقع میتواند وارد بازار دارویی و درمان شود. در ضمن برای چند سال، آن دارو یا درمان و پاسخی که بیماران به آن میدهند، پایش و پیگیری خواهد شد تا در صورتی که احیانا سبب عوارض جانبی زیاد یا اثربخشی ناچیز شود، مجدداً از فهرست دارو و درمان خارج شود. لطفاً به این تفاوتها دقت کنید.
پس ثبت چند کارآزمایی بالینی برای درمان بالقوه عفونت کرونا ویروس با استفاده از سلولهای بنیادی هرگز به معنای درمان موفق و تأییدشده این بیماری توسط سلولهای بنیادی نیست.
🆔 @pluricancer
بیانیه انجمن بینالمللی تحقیقات سلولهای بنیادی (ISSCR) درباره ادعای درمان کووید ۱۹ یا همان عفونت کرونا ویروس با سلولهای بنیادی که دیروز منتشر شد، تأکید میکند که هیچ درمان تأییدشده ای با استفاده از سلولهای بنیادی علیه کووید ۱۹ وجود ندارد و هرگونه ادعای مشابهی بیانگر سودجویی و تخلف مدعیان از قانون و حقوق بیماران است.
ISSCR Statement Regarding the Marketing of Unproven Stem Cell Treatments for COVID-19
https://www.isscr.org/news-publicationsss/isscr-news-articles/article-listing/2020/03/06/isscr-statement-regarding-the-marketing-of-unproven-stem-cell-treatments-for-covid-19
🆔 @pluricancer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انیمیشن کوتاه و بسیار جالب #پدر رو مدتها بود دنبالش میگشتم که امروز پیدا کردم.
ولادت حضرت علی علیهالسلام، روز پدر و روز مرد مبارک 🌺🌹❤️
🆔 @pluricancer
#مهم
این مقاله در سال ۲۰۱۵ در مجله معتبر nature medicine منتشر شدهاست.
در این مقاله که کار مشترک محققان انستیتو ویروسشناسی #ووهان وابسته به آکادمی علوم چین، دپارتمان میکروبیولوژی و ایمنولوژی دانشگاه کارولینای شمالی آمریکا و مرکز تحقیقات سرطان دانا فاربر دانشگاه هاروارد آمریکا هست، محققان اقدام به تولید یک ویروس ترکیبی یا دورگه (chimeric) از یک #کروناویروس که در جمعیت خفاشهای چینی شایع هست با کروناویروسی که موشها رو آلوده میکند، کردهاند.
@pluricancer
نتایج آنها نشان داد که این ویروس ترکیبی، میتواند به سرعت در سلولهای ریه انسان در آزمایشگاه منتشر و تکثیر شوند. این کروناویروس دورگه، توانست بشدت موشها را نیز آلوده کند و ریههای آنها را به شدت درگیر کند. نکته مهم آن که هیچ کدام از واکسنها و آنتیبادیهای منوکلونال علیه کروناویروس های قبلی که عامل سارس (SARS) و مِرْس (MERS) موثر بودند، روی آن موثر نیستند!
🆔 @pluricancer
✍ تولید چنین ویروس دورگه و کاملاً جدیدی در سال ۲۰۱۵ آن هم توسط دانشمندان آمریکایی و چینی، اگرچه میتواند لزوماً همین کروناویروس فعلی نباشد، اما این احتمال را به شدت تقویت میکند که کروناویروس کنونی، یک ویروس ساختگی با قابلیت بالا در انتقال بین انسانها و آلودهکردن سلولهای ریه انسان است. اگر توانستم بزودی شواهدی را فهرست میکنم که فرضیه آزمایشگاهی و ساختگی بودن کروناویروس فعلی را تقویت میکنند.
عنوان و لینک مقاله اصلی👇
A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence | Nature Medicine
https://www.nature.com/articles/nm.3985
🆔 @pluricancer
با بررسی دوباره مقاله مذکور متوجه شدم که این مقاله، دارای دو نویسنده مسئول یا همان #مسئول_پروژه و #ناظر_طرح هست که هر دوی آنها آمریکایی هستند و مجری اصلی آن هم آمریکایی است. بنابراین میتوان گفت فکر تولید کروناویروس ترکیبی و دورگه، یک «فکر و ایده #آمریکایی» است و احتمالا یکی دو نفر از نویسندگان #چینی این مقاله که نقش کمی هم ایفا کردهاند، صرفاً در تهیه نمونه ویروس خفاش چینی دخالت کردهاند.
🆔 @pluricancer
🔴 پیوستن پژوهشگاه رویان به تلاش دستهجمعی محققان و متخصصان کشور برای تشخیص و درمان بالقوه کووید-۱۹
#پژوهشگاه_رویان اگرچه یک مرکز تخصصی در زمینه سلولهای بنیادی، درمان ناباروری و سرطان است، اما اکنون که کشور با شیوع #کروناویروس مواجه شده است، به تازگی شروع به تشکیل تیمی از متخصصان خود با استفاده از بهترین دستگاهها و تجهیزات خود نظیر ترموسایکلر و دستگاه real time PCR کرده است و قصد دارد در همکاری با وزارت بهداشت و سازمانها و مراکز متصدی مقابله با کروناویروس، به #تشخیص زودهنگام این عفونت ویروسی اقدام کند. همچنین پژوهشگاه در حال آماده شدن برای انجام کارآزمایی بالینی با استفاده از #سلولهای_بنیادی به منظور بهبود آسیبهای ناشی از عفونت کروناویروس است.
ان شاالله تلاش محققان و متخصصان عزیز کشور، به ریشهکنی سریع این ویروس در کشور و بلکه در دنیا منجر شود.
🆔 @pluricancer
🔵 موثرترین داروی کرونا در ایران فراهم شده است/تا ۹۰٪ مبتلایان بدون نیاز به دارو درمان می شوند/زمانی از ویروس کرونا خلاص می شویم که تا ۷۰٪ مردم مبتلا شوند، چون دائما در کشور تجمع و میهمانی داریم!
@pluricancer
دکتر ملکزاده، معاون پژوهشی وزارت بهداشت، امروز در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
توانستیم موثرترین داروهای #درمان کرونا را برای مداوای بیماران در کشور فراهم کنیم. یکی از این داروها، در کشور تولید میشود و داروی دیگر وارداتی از چین است. بخشی از آن رایگان بوده و بخشی دیگر را خریداری کرده ایم. به صورت همزمان، مراحل تولید دارو در داخل کشور نیز در حال انجام است. بهترین و موثرترین و البته گران ترین داروها برای درمان این بیماری و نجات جان مبتلایان فراهم شده و ارسال آن به استانهای درگیر کرونا آغاز شده است.
تا ۹۰٪ مبتلایان اصلا متوجه ابتلای خود نشده اند و بهبود یافته اند. این بدان معناست که اغلب مبتلایان بدون نیاز به دارو بهبود می یابند. آنها پس از گذراندن دوره بیماری نه تنها بهبود خواهند یافت، بلکه نسبت به این بیماری ایمنی [=مصونیت] نیز پیدا میکنند. به همین دلیل نباید برای دریافت دارو اصرار داشته باشند. داروی درمان کرونا هم مانند هر داروی دیگری در کنار مزیتها، #عوارضی دارد. پس به هیچ وجه نباید بدون تجویز پزشک مصرف شود.
از آنجایی که وارد فاز افزایش تعداد مبتلایان شده ایم طبیعی است که تعداد فوتی های ناشی از این بیماری هم افزایش یابد، اما بسیار خوشبین هستیم که با استفاده از این داروها حتی با افزایش تعداد مبتلایان، تعداد مرگ ناشی از آن کاهش یابد. این اپیدمی جهانگیر تجربه ای جدید است. پیشرفته ترین کشورها نیز برای مقابله با آن با مشکلات عدیدهای مواجه هستند
بهترین اقدام مردمی، #ماندن_در_خانه و پرهیز از ترددهای غیرضروری در شهر و همچنین پرهیز از سفر است. اقدام دیگر، شستشوی مکرر دستها با آب و صابون است. استفاده از ماسک پارچه ای برای افرادی که دوستان و نزدیکان آنها به کووید-۱۹ مبتلا هستند، ضروری است. برای پیشگیری باید مدارس، دانشگاهها و عمده ادارات را تعطیل کنیم.
قدری دیر متوجه ورود کرونا به ایران شدیم؛ چون آن را با #آنفلوآنزا اشتباه گرفته بودیم .خود چین هم دیر متوجه شیوع شده بود. در چین تا ۵۰٪ تستها نشان نمیداد که این ویروس، کروناست.
وزارت بهداشت به طور جدی درخواست بستن #مرزهای_هوایی با چین را داشت، اما در دولت جدی گرفته نشد. از اواخر فروردین تعداد مبتلایان متعادل می شود. زمانی از این ویروس خلاص میشویم که ۵۵ تا ۷۰ درصد مردم این ویروس را بگیرند؛ چون دائما در کشورمان تجمع و میهمانی داریم!
🆔 @pluricancer
هدایت شده از RNA Biology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسئول موسسه بهداشت جهانی دانشگاه هاروارد:
عملکرد آمریکا در مقابله با کرونا یک شکست مفتضحانه بود/ایران بهتر از ما عمل کرده....!
🔺کاری از کاوش پلاس
🆔 @RNA_Biology
✅ خبر خوب
این مطالعه نشون داده که وقتی میمونها برای بار دوم در معرض کروناویروس قرار میگیرن، دیگه بهش مبتلا نمیشن، یعنی #مصونیت پیدا میکنن!
این معناش اینه که احتمالاً انسانها هم چنانچه یکبار کروناویروس بگیرن، دیگه نسبت بهش ایمن و مصون میشن نه اینکه مثل سرماخوردگی، هر بار مبتلا بشن👌
البته فعلاً معلوم نیست که مصونیت حاصل چقدر طولانی خواهد بود، چند ماه یا چند سال؟
منبع: مقاله پری پرینت (هنوز داوری علمی نشده) زیر با عنوان
Reinfection could not occur in SARS-CoV-2 infected rhesus macaques
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.03.13.990226v1
🆔 @pluricancer
✍ دو نگرانی اصلی درباره عفونت کروناویروس داشتم، با این امید که ظرف یکی دو ماه آینده همهگیری آن مهار شود:
یک نگرانی همین مطلبی که در بالا گفتم، اینکه آیا افرادی که کرونا میگیرند، سیستم ایمنی بدن شان نسبت به آن عفونت در دورهای بعدی مقاوم و مصون میشود یا خیر؟ که براساس مطالعه روی میمون که در مطلب قبلی گذاشتم، بنظر میآید در انسان هم مثل میمون باید مصونیت ایجاد شود که خبر خیلی خوبی است.
نگرانی دوم که هنوز نمیتوان به طور قطع آن را برطرف کرد، این است که آیا ویروس کرونا در فصل گرمای پیش رو از بین خواهد رفت یا خیر؟ اگر ان شاالله از بین برود، بسیار اتفاق مسرت بخشی است و علیرغم همه آزاری که تاکنون به نسل بشر داده، دیگر روی نحسش را نخواهیم دید. اما اگر خدای نکرده در طول فصل گرما دوام بیاورد و ریشه کن نشود، مجدداً احتمال دارد که با فرارسیدن فصل سرما شروع به ایجاد همهگیری های محلی، کشوری، منطقهای و بلکه جهانی کند، اگر چه دنیا هم برای آن موقع بسیار آمادهتر و مجهزتر خواهد بود. بسیاری از ویروسها در دماهای زیر ۲۰ درجه بهتر فعالیت میکنند، لذا میبینیم که سرماخوردگی ها و آنفلوانزا و امثال آن در فصول سردتر شایعترند اما در فصول گرم تر، شیوع بسیار پایینتری دارند. نکته آخر اینکه برادر و خواهرهای این ویروس که چند سال پیش عامل ایجاد سارس و مرس بودند، نتوانستند خیلی دوام بیاورند و خیلی زود محدود شدند، امیدواریم که کروناویروس جدید به سرنوشتی مشابه سایر اعضای خانواده خود دچار شود! 😊
🆔 @pluricancer
#توجه
اخیراً یک سخنرانی با موضوع «MicroRNAها در درمان سرطان» در دانشگاه شاهد داشتم که یکی از اعضای تیم بنده آقای #سعید_محبی زحمت کشیدهاند و آن را به صورت کلیپهای کوتاه موضوعی درآوردهاند. ضمن تشکر فراوان از ایشان، بزودی کلیپهای این سخنرانی با #اسلایدهای_واضح که نتیجه زحمات دانشجویان عزیز #دانشگاه_شاهد است، در کانالهای زیر قرار داده میشود👇
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی اخیر آقای دکتر شریف مرادی در بیومیتینگ دانشگاه شاهد
📣 بخش اول #دنیایRNA
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
#مهم
سازمان بهداشت جهانی از همه کسانی که در روزهای اخیر #استامینوفن، #بروفن یا #آسپرین مصرف کردن، خواهش کرده در خونه بمونن.
علتش هم اینه که این داروها علائم بیماری رو پنهان میکنه و تشخیص بیمار دشوارتر میشه.
همون قضیه ی ناقل های بدون علائم.
دکتر پ. هاشمی
#کرونا_ویروس
#COVID19
🆔 @pluricancer
🎥 مصاحبه با ریاست محترم پژوهشگاه رویان جناب آقای دکتر شاهوردی درباره تلاش محققان رویان برای کمک به تشخیص و درمان بالقوه بیماری کووید ۱۹
تلاش برای مقابله با کروناویروس با روشهای مختلف: از رویکردهای مولکولی و تشخیصی تا سلولهای بنیادی و سلولهای کشنده طبیعی
👇👇👇
https://www.instagram.com/tv/B9y1ge3JpOA/?igshid=1bqj4g3d4pazr
به همت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان
🆔 @pluricancer
هدایت شده از RNA Biology
موفقیت محققان ایرانی در درمان ضایعات ریوی مبتلایان کووید 19
🔹دکتر مصطفی قانعی، رییس کمیته علمی ستاد مبارزه با بیماری کرونا از نتایج موفقیتآمیز یک ترکیب دارویی شامل سه داروی ضدالتهابی در بهبودی سریعتر ضایعه ریوی مبتلایان به کروناویروس جدید خبر داد.
🔹به گفته وی، مصرف این ترکیب دارویی در مبتلایان کروناویروس به کاهش عوارض ریوی و مدت زمان درمان و بستری منجر شده است.
🔹قانعی خاطرنشان کرد: این ترکیب درمانی شامل #آزیترومایسین، #پردنیزولون و #ناپروکسن است.
منبع: دیدهبان علم ایران
@pluricancer
پینوشت: لازم به ذکر است که فقط پزشک متخصص میتواند چنین ترکیبی را برای افراد مبتلا براساس یافتههای بالینی آنها تجویز کند و مصرف خودسرانه آنها بخاطر مکانیسم مولکولی خاصی که دارند (به ویژه توسط افراد سالم احتمالاً برای مصون شدن و پیشگیری)، میتواند بسیار مضر باشد. این ترکیب دارویی هیچ تأثیری بر پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ ندارد.
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی اخیر آقای دکتر شریف مرادی با عنوان «MicroRNAها در درمان سرطان» در بیومیتینگ دانشگاه شاهد
📣 بخش دوم: #بیوژنز_miRNAها
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer
#فوری
کیت تشخیص مولکولی کووید 19 (کروناویروس) به دست جهادگران متعهد و محقق #جهاد_دانشگاهی تولید شد!
این کیت بومی با دقت بالا و کارآزمایی های موفق مطابق با تکنولوژی روز دنیا در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی تولید و با همکاری بسیار خوب مرکز تشخیص سریع انستیتو پاستور ایران و سازمان غذا و دارو، عملکرد آن مورد بررسی قرار گرفت.
تشریح مجموعه اقدامات شبانه روزی جهادگران جهاددانشگاهی در مقابله با کرونا از زبان رییس این نهاد و همچنین جزییات خبر تولید انبوه کیت بومی را از طریق لینک زیر پیگیری نمایید:
http://acecr.ac.ir/fa/news/16848
روابط عمومی جهاددانشگاهی
🆔 @pluricancer
🆔 @RNA_Biology
هدایت شده از RNA Biology
🔴 مهار miR-31، سبب مهار شروع و پیشرفت سرطان مری میشود.
@pluricancer
@RNA_Biology
🔺 #سرطان_مری، یکی از کشندهترین انواع #سرطان است که در سالهای اخیر شیوع رو به رشدی در سراسر جهان داشته است. با وجود پیشرفتهای اخیر در جراحی، پرتودرمانی و شیمی درمانی، تنها در حدود ده درصد از بیماران مبتلا به نوع سنگفرشی سرطان مری (ESCC) برای 5 سال زنده ماندهاند.
بنابراین، روشن شدن بیشتر پاتوژنز مولکولی این سرطان و ابداع استراتژیهای درمانی جدید برای آن اهمیت بسیاری دارد.
🔺بهطور معمول #microRNAها در سرطانهای انسانی دچار بدتنظیمی میشوند. افزایش بیان miR-31 در بسیاری از سرطانها متداول است. بسته به نوع تومور، miR-31 می تواند نقش مهارکننده تومور یا پیشبرنده سرطان داشته باشد، اما مکانیسم عمل این مولکول هنوز بخوبی مشخص نشده است.
🔺پژوهشهای پیشین ثابت میکنند رژیم غذایی با فقر عنصر #روی به مدت 5 هفته، منجر به ایجاد مری هیپرپلاستیک (یک مرحله پیشسرطانی در مری) و ایجاد تفاوت در الگوهای بیانی و همچنین بیان بیش از حد miR-31 در حیوانات آزمایشگاهی میشود.
🔺در پژوهش حاضر، فونگ و همکاران تاثیر سرکوب بیان miR-31 را از دو طریق، یکی استفاده از توالی نوکلئوتیدی LNA علیه این مولکول و دیگری با حذف ژنتیکی آن به صورت کامل در موشهای صحرایی مدل سرطان مری از نوع ESCC ناشی از NMBA (یک سم سرطانزا) و رژیم غذایی فاقد روی بررسی کردند.
🔺 مشاهده شد که سرکوب این مولکول به واسطه ی LNA-antimiR-31 منجر به مهار پیشرفت ESCC تا ۴۰ درصد میشود، در حالی که حذف کامل ژنتیکی miR-31 با روش کریسپر، مانع از تشکیل ESCC به طور کامل میشود. در ادامه، این تیم با بررسی و تحلیل گستردهی بیان ژن و پروفایلهای متابولیک، اثر خاموش شدن miR-31 در سرکوب ESCC را در سطح مولکولی بررسی کردهاند و ثابت میکنند این مصونیت از طریق سرکوب مستقیم مسیر EGLN3/STK40-NF-κB و واسطه های پیش التهابی نظیر S100a8/a9 و در نتیجه سرکوب مسیرهای پیش التهابی اتفاق میافتد. شایان ذکر است ارتباط واسطههای #التهابی با شروع و پیشرفت سرطان در پژوهش های بسیاری بررسی و تایید شده است.
🔺لینک مقاله اصلی👇
https://www.pnas.org/content/117/11/6075
✍ تهیه و ترجمه مطلب: پریسا ترابی، دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه رویان🌹
🆔 @pluricancer
🆔 @RNA_Biology
🌺🌺🌺🌺
🌺🌺🌺
🌺🌺
🌺
عید نوروز را خدمت یکایک شما عزیزان و همراهان گرامی تبریک و تهنیت عرض میکنم. امیدوارم به حق امام موسی کاظم علیهالسلام، همان طور که «پایان شب سیه سپید است» و «ان مع العسر یسرا»، خداوند مهربان سال ۹۹ را سال آرامش پس طوفان و سال عزت ایران و ایرانی قرار دهد ان شاالله.
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺
🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی اخیر آقای دکتر شریف مرادی با عنوان «MicroRNAها در درمان سرطان» در بیومیتینگ دانشگاه شاهد
📣 بخش سوم: #منشاء_siRNAها
تفاوت miRNAها با siRNAها
🆔 @RNA_Biology
🆔 @pluricancer