هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رئیس فرهنگستان علوم پزشکی خبر داد؛
👈🏻 رهبر انقلاب در روزهای آینده واکسن ایرانی کرونا میزنند
🔻 دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR از تزریق نوبت اول واکسن ایرانی کرونا به رهبر انقلاب در روزهای آینده خبر داد.
🔹 دکتر مرندی با اعلام اینکه مجوز استفاده از واکسن ایرانی کوو ایران برکت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شده است افزود: رهبر انقلاب تأکید ویژه بر تزریق واکسن ایرانی دارند. این واکسن حاصل تلاش دانشمندان جوان ایرانی است و از سطح ایمنیزایی بالایی برخوردار است.
🔸رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه حضرت آیتالله خامنهای از همان ابتدای بحران کرونا مشکلی برای انجام واکسیناسیون نداشتند، افزود: ایشان دو شرط مهم برای تزریق واکسن داشتند؛ نخست آنکه واکسیناسیون ایشان خارج از نوبت انجام نگیرد. دوم اینکه فقط واکسن ایرانی استفاده خواهند کرد. به همین دلیل زمانی که واکسیناسیون هموطنان در بازهی سنی بالای ۸۰ سال آغاز شد، ایشان از دریافت واکسن خارجی خودداری کرده و منتظر واکسن ایرانی ماندند.
🔹دکتر مرندی همچنین افزود: نوبت نخست واکسن ایرانی کوو ایران برکت در حالی از سوی رهبر انقلاب مورد استفاده قرار میگیرد که مرحلهی اول واکسیناسیون هموطنان ۸۰ سال به بالا در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ از طریق واردات واکسن خارجی انجام شده است.
🔸طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت، چند مرکز داخلی در حال تحقیق و پژوهش برای تولید واکسن ایرانی هستند که در این میان با توجه به موفقیتآمیز بودن نتایج کارآزمایی بالینی و ایمنی و اثربخشی دو نمونه از واکسنهای داخلی، به زودی مصرف وسیع و داوطلبانهی آنها در کشور آغاز میشود.
🔺شایان ذکر است واکسن کوو ایران برکت توسط محققان و پژوهشگران جوان ایرانی که از دانشگاههای داخل کشور فارغالتحصیل شدهاند تولید شده است. جمهوری اسلامی ایران بعد از کشورهای هند، چین، انگلیس، آمریکا و روسیه، ششمین کشور در دنیا و اولین کشور در منطقهی غرب آسیاست که به توانایی تولید واکسن ضدکرونا دست پیدا کرده است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
گزارش تصویری | دریافت نوبت اول واکسن ایرانی کرونا توسط رهبر انقلاب
#باافتخار_ایرانی
💻 @Khamenei_ir
برای شما هم سوال شده که از بین چند نوع واکسن کرونای موجود در کشور، کدوم رو بزنیم بهتره؟
در این کلیپ سعی کردم به این پرسش پاسخ بدم 👇
https://www.instagram.com/tv/CSd6KiYo4RL/?utm_medium=copy_link
🆔 @pluricancer
اطلاعیه مهم👌
سومین کارگاه مجازی «چگونه یک مقاله #مروری انگلیسی بنویسیم»
تاریخ برگزاری: پنجشنبه ۱۸ شهریور ماه، ساعت ۱۴ تا ۱۹
مدرس: دکتر شریف مرادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان
لینک ثبتنام👇
https://www.royan-edu.ir/product/مقاله-مروری/
👇
🆔 @pluricancer
سلام و احترام،
دُز اول واکسن کووایران برکت محصول تلاش دانشمندان ایرانی را دریافت کردم. به دستاندرکاران این واکسن خدا قوت و خستهنباشید عرض میکنم.
از خانمی که مسئول تزریق واکسن بود، پرسیدم که این واکسنه یا پلاسبو (دارونما یا همان واکسننما)؟ که ایشان گفتند واکسنه، چون آخرین کارآزمایی بالینی فاز سه رو رد کرده.
به هر حال بنده برخلاف بسیاری از هموطنان عزیز که دوست دارند موقع تزریق واکسن هیچ عارضه جانبی مشاهده نکنند، بیصبرانه منتظر دیدن یکی دو عارضه جانبی هستم تا مطمئن بشم واکسن روی بدنم اثر کرده.😁☺️
توضیحات مختصری در این رابطه دادم، که ان شاالله بزودی در صفحه اینستاگرام ام ارسال میکنم.
مراقب خودتون و مهربانی هاتون باشید و در این ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین برای ما دعا کنید.
🆔 @pluricancer
سلولهایبنیادیوسرطان
سلام و احترام، دُز اول واکسن کووایران برکت محصول تلاش دانشمندان ایرانی را دریافت کردم. به دستاندر
سلام و درود،
بنده چند روز پیش، دز اول واکسن برکت رو تزریق کردم. نکاتی رو لازم دیدم خدمت شما دوستان و همراهان عزیز عرض کنم که در صفحه اینستاگرام بنده میتونید ببینید. در ادامه آنچه که در کلیپ قبلی گفتم، باید عرض کنم که همه واکسنها مانع از مرگ ناشی از ابتلا به کرونا میشن و احتمال ابتلا به کرونا رو تا حد بسیار زیادی کاهش میدن. پس حتماً اگه واکسن به دستتون رسید، تزریق کنید، چون به نفع همه است. همانطور هم که در کلیپ توضیح دادم، بهتره واکسن ویروس کشتهشده بزنید.
لینک مشاهده کلیپ👇
https://www.instagram.com/tv/CSmaYCAosOf/?utm_medium=copy_link
مراقب سلامتی تون باشید.
🆔 @pluricancer
سلولهایبنیادیوسرطان
سلام و درود، بنده چند روز پیش، دز اول واکسن برکت رو تزریق کردم. نکاتی رو لازم دیدم خدمت شما دوستان
عوارض واکسن برکت در بیشتر افراد ناچیز گزارش شده است، اگرچه این موضوع به ژنتیک و وضعیت سلامتی و بیماریهای زمینهای فرد نیز بستگی دارد.
عوارضی که بنده با تزریق دز اول واکسن برکت داشتم، نسبتاً خفیف بود و شامل موارد زیر بود:
- اندکی منگی، گیجی و سردرد
- درد محل تزریق
- حالتی شبیه به سرماخوردگی ضعیف طی ۲ تا ۳ روز بعد از تزریق که البته در روز ۴ تزریق از بین رفت. در طی این حالت، مقداری نگران شدم که نکند بالاخره کرونا را گرفتم که با از بین رفتن سریع علائم، خیالم راحت شد.
نشانه خوبی بود از این که واکسن در بدن ما یک کاری کرده بالاخره...
مراقب خودتان و عزیزان تان باشید، حتی اگر واکسن زدهاید.
🆔 @pluricancer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا اگر ممنوعیت ورود واکسنهای آمریکایی به ایران نبود، آمریکا به ایران واکسن میداد؟
🆔 @pluricancer
⭕ اصلیترین عامل گسترش قارچ سیاه، مصرف خودسرانه #کورتون است
🔸️ میرزایی، فوق تخصص نقص ایمنی، سرطان و پیوند در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹️گفتنی است که به دلیل مصرف بی رویه و نابجای کورتون، بیماری قارچ سیاه در بعضی افراد مشاهده میشود.
🔹️ به طور معمول محل درگیری این بیماری، سینوسهای اطراف چشم و حفرههای داخلی آن است.
🔹️البته قارچ سیاه در بعضی موارد میتواند با درگیری ریهها هم رو به رو شود. از اولین علائمی که بروز میکند میتوان به تغییر رنگ در محلهای درگیری از جمله رنگ تیره اشاره کرد.
🔹️توصیه میشود افرادی که به ویروس کرونا مبتلا میشوند یا درگیر بیماریهای زمینهای دیگری هستند و نیاز به دریافت کورتونها با دز بالا دارند؛ حتما با پزشک خود مشورت کنند.
🔹️ این بیماران از مصرف خودسرانه کورتون به شدت پرهیز کنند و مراقب علائم آن باشند.
#قارچ_سیاه
#کرونا
👉🏻 yjc.news/00X4ND
🆔 @pluricancer
هدایت شده از سلولهایبنیادیوسرطان
اطلاعیه مهم👌
سومین کارگاه مجازی «چگونه یک مقاله #مروری انگلیسی بنویسیم»
تاریخ برگزاری: پنجشنبه ۱۸ شهریور ماه، ساعت ۱۴ تا ۱۹
مدرس: دکتر شریف مرادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان
لینک ثبتنام👇
https://www.royan-edu.ir/product/مقاله-مروری/
👇
🆔 @pluricancer
کرمهای ضد آفتاب حاوی اکتوکریلن احتمالا #سرطانزا هستند
پژوهشگران از رگولاتورهای آمریکا خواستند تا تعدادی از کرمهای ضدآفتاب موجود در بازار این کشور از برندهایی مانند کوپرتون، بنانا بوت و نوتروژنرا را به دلیل وجود شواهدی مبنی بر سرطانزا بودن احتمالی آنها جمعآوری کنند
🔹محققان از سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) خواستهاند که جلوی فروش همه کرمهای ضد آفتاب حاوی ماده موثره اکتوکریلن (octocrylene) را بگیرد
🔹کرگ داونز مدیر یک آزمایشگاه غیرانتفاعی گفت: محصولات ساخته شده با این ماده شیمیایی ممکن است حاوی بنزوفنون (benzophenone) باشند که یک ماده احتمالا سرطانزا است و میتواند با هورمونهای کلیدی و اندامهای تناسلی تداخل داشته باشد
🔹در ماه می نیز آزمایشگاهی مستقل سطوحی از دیگر ماده احتمالا سرطانزا یعنی #بنزن (benzene) را در تعدادی از محصولات کرم ضد آفتاب کشف کرد که به ریکال آنها از بازار منجر شد/بلومبرگ
http://phana.ir/fa/doc/news/37073
🆔 @pluricancer
#فوری
کارگاه آموزشی «چگونه یک مقاله علمی انگلیسی بنویسیم» برگزار میشود
تاریخ برگزاری: ۲۲ مهرماه ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۸
نحوه برگزاری: مجازی
نحوه ثبتنام: مراجعه به سایت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان
لینک ثبتنام👇
https://www.royan-edu.ir/product/%d8%af%d9%88%d9%85%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d9%86/
مدرس: دکتر شریف مرادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان
با ارائه گواهی معتبر پژوهشگاه رویان به شرکتکنندگان ارجمند
لطفاً برای همکاران تان فوروارد کنید
🆔 @pluricancer
اشعه فرابنفش خورشید، پیری پوست را تسریع میکند و بلکه میتواند احتمال ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد!
شاهد عینی☝️
🆔 @pluricancer
🔴آزمایش خون حساسیت و اختصاصیت بیشتری جهت تشخیص زودهنگام سرطان کبد دارد
@MolBioMed
@pluricancer
🔺تحقیقات اخیر افزایش حساسیت و اختصاصیت آزمایش خون برای تشخیص کارسینوم سلولهای کبدی (HCC) را در مراحل اولیه نشان می دهد.
غربالگری کنونی HCC برای بیماران در معرض خطر از طریق سونوگرافی ، با یا بدون آزمایش خون ، سنجش α-fetoprotein (AFP) انجام می شود.
🔺محققان اظهار کردند که با توجه به مشکل فزاینده سرطان کبد - امسال بیش از 30،000 مرگ پیش بینی می شود - تشخیص بهتر در مراحل اولیه می تواند دسترسی سریعتر به درمان های موثر را ممکن سازد. بیمارانی که باید برای HCC غربالگری شوند، عمدتا به دلایل متعددی از جمله اطلاعات غلط ، هزینه ها ، و صرف زمان زیاد اقدام به انجام غربالگری نمی کنند.
🔺سونوگرافی دارای 63٪ میزان حساسیت برای تشخیص HCC است و این حساسیت در بیماران مبتلا به سیروز کبدی ، استئاتو هپاتیت غیر الکلی یا افرادی که چاق هستند کاهش می یابد. آزمایش خون AFP به تنهایی حتی حساسیت کمتری دارد.
🔺مطالعه حاضر ، که در مجله Clinical Gastroenterology منتشر شده است، با هدف ایجاد الگوریتم و مقادیر cut off برای آزمایش خون و اعتبار عملکرد آن است. این آزمایش خون جهت ارزیابی چند تارگت (mt-HBT) که Oncoguard Liver نام دارد، صورت گرفته که درواقع آنالیز یک پانل 3 نشانگر متیلاسیون DNA ، (TSPYL5, HOXA1, B3GALT6) ، AFP و جنسیت است.
🔺برای توسعه الگوریتم ، مطالعه شامل 136 نمونه HCC که 60% با بیماری در مراحل اولیه بودند و 404 گروه کنترل بود که از نظر سن و علت بیماری کبدی مطابقت داشت. آزمایش خون حساسیت 72٪ را برای HCC در مراحل اولیه با 88٪ اختصاصیت نشان داد.
🔺جهت تایید آزمایش قبلی، عملکرد آزمایش در یک گروه مستقل از 156 نمونه HCC که 50% با بیماری در مراحل اولیه بودند و 245 گروه کنترل تأیید شد، که حساسیت کلی %88 ، حساسیت در مراحل اولیه %82، و اختصاصیت %87 را نشان داد.
🔺محققان این پروژه عنوان کردند که آزمایش خون نسبت به دو روش دیگر حساس تر بود ، آزمایش خون AFP و GALAD ، که ترکیبی از جنسیت ، سن ، AFP-L3 ، AFP و پروترومبین Des-gamma-carboxy prothrombin (DCP) (پروتئین ناشی از عدم وجود ویتامین k) است و برای ارزیابی خطر نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
🔺نویسندگان این مطالعه اشاره کردند که تحقیقات آینده جهت برطرف کردن محدودیت های این پروژه صورت خواهد گرفت به طوری که نمونه کنترل بیشتری جهت ارزیابی سطح AFP که در بعضی افراد کمتر از 20 نانوگرم در میلی لیتر بوده است و یا بعضی افراد سطح بالاتری از AFP را نشان داده¬اند در مطالعه گنجانده شده که این به طور بالقوه اختصایت آزمایش را افزایش خواهد داد. علاوه بر این، طرح این مطالعه طیف کاملی از بیماران را که ممکن است در جمعیت تحت نظر دیده شوند ، شامل نمی شود. علاوه بر این ، برخی از شرکت کنندگان در کنترل ممکن است در تصویربرداری اولیه خود HCC غیرقابل تشخیص داشته باشند ، اگرچه محققان نشان دادند که بعید است.
🔺بودجه این مطالعه توسط Exact Sciences تأمین شده که این آزمون را به بازار عرضه می کند.
تهیه مطلب: سعید محبی، پژوهشگر پژوهشگاه رویان 🌷
🔗لینک دسترسی به مطلب:
https://www.ajmc.com/view/liquid-biopsy-to-detect-early-stage-liver-cancer-shows-higher-sensitivity-specificity
🆔 @pluricancer
افرادی که خودشان یا یکی از عزیزان شان مبتلا به هر نوع سرطان یا هر بیماری سختدرمان دیگری هستند، هرگز بخاطر ترس از کرونا، فرآیند درمان خود را عقب نیندازند. اگرچه خطر کرونا جدی است اما خطر مرگ ناشی بیماریای مثل سرطان هم چندان دور نیست، چون متأسفانه سلولهای سرطانی از رشد و تکثیر باز نمیایستند.
🆔 @pluricancer
آمار ابتلا و مرگ و میر #سرطان در کل دنیا در سال ۲۰۲۰
🆔 @pluricancer
اخذ گواهینامه GMP سازمان غذا و دارو برای محصول مبتنی بر سلول «کیمیاسل» به مرکز ATMP رویان
مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان (ATMP) به عنوان یکی از مراکز پیشرو در امر توسعه و تولید محصولات پیشرفته پزشکی بازساختی در کشور، پس از سه سال تلاش مداوم، موفق به اخذ گواهینامه GMP از سوي سازمان غذا و دارو جهت تولید محصول کیمیاسل شده است.
پینوشتها:
۱- محصولات ATMP، محصولات درمانی و دارویی بر اساس ژن، بافت و سلول هستند که برای انسان مورد استفاده قرار میگیرند.
۲- مجوز GMP، بالاترین گواهینامه تولید محصولات مختلف دارویی از سازمان غذا و دارو میباشد كه بدون اخذ این مجوز، هیچ شرکت دارویی مجاز به تولید و فروش محصولات دارویی نمیباشد.
۳- محصول کیمیاسل (ChymiaCell)، یک محصول بیولوژیک بر پایه سلولهای استرومایی مزانشیمی (همان #سلولهای_بنیادی مزانشیمی) انسانی بوده که جهت درمان بیماریهای استئوآرتریت، کمر درد مزمن (LBP)، آرتریت روماتوئید (RA) و... کاربرد دارد.
پینوشت: برای همکاران مان آرزوی توفیق داریم 🌺👌
منبع: صفحه مرکز توسعه فناوری محصولات پیشرفته سلولی رویان
🆔 @pluricancer
هدایت شده از سلولهایبنیادیوسرطان
#فوری
کارگاه آموزشی «چگونه یک مقاله علمی انگلیسی بنویسیم» برگزار میشود
تاریخ برگزاری: ۲۲ مهرماه ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۸
نحوه برگزاری: مجازی
نحوه ثبتنام: مراجعه به سایت معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان
لینک ثبتنام👇
https://www.royan-edu.ir/product/%d8%af%d9%88%d9%85%db%8c%d9%86-%d9%88%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1-%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d9%86/
مدرس: دکتر شریف مرادی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان
با ارائه گواهی معتبر پژوهشگاه رویان به شرکتکنندگان ارجمند
لطفاً برای همکاران تان فوروارد کنید
🆔 @pluricancer