14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای جوون حسین (ع) دعام کن
من خودم رو به آقام برسونم...
ای جوون حسین برای اینکه
یار مهدی بشم منو دعا کن
دعا کن که این انتظار سر بیاد
دعا کن که این جمعه از در بیاد
دعا کن که برای جنابش بمیرم
دعا کن که پای رکابش بمیرم
قال الحیدر ابوتراب
«أصحابُ المهدیِّ شبابٌ»
💐ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد 💐
@qurantehran
🔻عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ مَيْمُونٍ قَالَ: حَدَّثَنَا عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: قُلْتُ لَهُ: فَمَا أَفْضَلُ الدُّعَاءِ فِي هَذَا الشَّهْرِ؟ فَقَالَ: الِاسْتِغْفَارُ، إِنَّ مَنِ اسْتَغْفَرَ فِي شَعْبَانَ كُلَّ يَوْمٍ سَبْعِينَ مَرَّةً كَانَ كَمَنِ اسْتَغْفَرَ فِي غَيْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ سَبْعِينَ أَلْفَ مَرَّةٍ. قُلْتُ: فَكَيْفَ أَقُولُ؟ قَالَ: قُلْ: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
📚 (بحارالأنوار، ج۹۷، ص ۹۱ به نقل از ثواب الاعمال)
ابراهیم به حضرت صادق عرض کرد: برترین دعا در ماه شعبان چیست؟ فرمود: استغفار؛ هرکس هر روز از ماه شعبان هفتاد بار استغفار کند، مانند کسی است که در ماه های دیگر هفتاد هزار بار استغفار نماید. عرض کردم: جهت استغفار چه بگویم؟ فرمود: بگو:
🔻«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»
⚪️ #قرآن در مورد استغفار میفرماید: وَ ما كانَ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ وَ أَنْتَ فيهِمْ وَ ما كانَ اللَّهُ مُعَذِّبَهُمْ وَ هُمْ يَسْتَغْفِرُونَ، ای پیامبر! تا تو در میان آنها هستی، خداوند آنها را مجازات نخواهد کرد؛ و تا استغفار میکنند، خدا عذابشان نمیکند!
⚪️ خداوند آیت الله کشمیری قُدّس سرّه را رحمت کند، این آیه را خیلی میخواند و میفرمود: استغفار چقدر مهم است که عِدل رسول خدا شمرده شده است!
⚪️ باز #قرآن در مورد استغفار در جای دیگر میفرماید: يا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ، ای قوم من، از خدای خود آمرزش طلبید و به درگاه او توبه کنید... پس استغفار با توبه فرق میکند، استغفار جاده را صاف میکند و در را باز میکند و توبه بازگشت است.
@qurantehran
شرح #مناجات_شعبانیه، فراز ۱۰
🔻 اِلْهى لا تَرُدَّ حاجَتى وَ لا تُخَیِّبْ طَمَعى وَ لا تَقْطَعْ مِنْكَ رَجائى وَ اَمَلى.
اِلهى لَوْ اَرَدتَ هُوانّى لَمْ تَهْدِنى وَ لَوْ اَرَدْتَ فَضیحَتى لَمْ تُعافِنى، اِلهى ما اَظُنُّكَ تَرُدُّنى فى حاجَةٍ قَد اَفْنِیَتُ عُمْرى فى طَلَبِها مِنْك. اِلهى! فَلَكَ الْحَمْدُ اَبَداً اَبَداً دائِماً سَرْمَداً یَزیدُ وَ لا یَبیدُ كَما تُحِبُّ وَ تَرضى.
معبود من! حاجتم را رد مكن و دستِ طمعم را تهى برمگردان و امید و آرزویم را از خود قطع مساز!
معبود من! اگر خواریم را مى خواستى هدایتم نمى فرمودى، و اگر مى خواستى كه رسوا شوم، این همه آثار و اسباب رسوایى برانگیز را از من نمى زدودى. معبود من! هرگز به تو این گمان را ندارم كه در حاجتى كه عمرم را در طلبش به پایان رساندم، ردم فرمایى.
معبود من! حمد و ستایش بى نهایت و دائم و همیشگى از آن توست كه همواره در فزونى است و فنا نمى پذیرد، آن گونه كه دوست دارى ومى پسندى؛
🔻نكاتى از این فراز
1. مسئلت از خداوند براى ناامید نكردن امید بنده.
2. آثار عنایت خداوند به آدمى؛
3. گمان نیكو به خداوند و ثمرات آن.
4. حمد و ستایش بیش از حد و دائمى از پروردگار؛
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۲۲۶ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #هود
━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━
🔹#اندکی_تأمل
جمله «بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها وَ مُرْساها» منظور از بردن نام خدا این بوده که از نام مبارک پروردگار برکت گرفته و به آن وسیله خیر را در حرکت و سکون کشتى جلب کند، چون وقتى انسان فعلى از افعال و یا امرى از امور را معلق بر نام خداى تعالى کرده و آن را با نام مبارک حضرتش مرتبط مى سازد، همین عمل باعث مى شود که آن فعل و یا آن امر از هلاکت و فساد محفوظ گشته و از ضلالت و خسران مصون بماند.
همانطور که خداى تعالى فنا و بطلان و گمراهى و خستگى نمىپذیرد، چون رفیع الدرجات و داراى مقام منیع و بلند است، همچنین امرى و فعلى هم که مرتبط به او- جل و علا- شده قهراً از گزند عوارض سوء مصون مى ماند.
@qurantehran
#ترجمه (بهرامپور)
38 - و [نوح] کشتی را میساخت و هر بار که اشرافی از قومش بر او میگذشتند مسخرهاش میکردند گفت: اگر ما را مسخره کنید، ما [نیز] شما را همانگونه که مسخره میکنید مسخره خواهیم کرد
39 - به زودی خواهید دانست که عذاب [الهی] سراغ چه کسی میآید که خوارش سازد و عذابی پایدار بر سرش فرود آید
40 - تا آنگاه که فرمان ما در رسید و تنور جوشیدن گرفت، فرمودیم: از هر جفتی [از حیوانات] دو تا و خاندان خود را- مگر کسی که قبلا در بارهی او حکم صادر شده- و نیز کسانی را که ایمان آوردهاند در کشتی سوار کن و جز عدّهی کمی با او ایمان نیاوردند
41 - و [نوح] گفت: در آن سوار شوید به نام خداست حرکت آن و به نام خداست ایستادن آن [و] پروردگار من آمرزندهی مهربان است
42 - و آن [کشتی] آنها را در میان امواجی همچون کوهها میبرد، و نوح پسرش را که در کناری بود صدا زد: ای پسرک من! با ما سوار شو و با کافران مباش
43 - گفت: به زودی به کوهی پناه خواهم برد که مرا از آب در امان نگاه دارد [نوح] گفت: امروز از فرمان خداوند هیچ نگاه دارندهای نیست مگر کسی که [خدا بر او] رحم کند و موج میانشان حایل شد و از غرق شدگان گردید
44 - و گفته شد: ای زمین! آب خود فرو بر، و ای آسمان بازایست، و آب فروشد و کار پایان یافت و [کشتی] بر جودی قرار گرفت و گفته شد: مرگ بر ستمگران
45 - و نوح پروردگار خود را ندا کرد و گفت: پروردگارا! پسرم از خاندان من است و قطعا وعدهی تو راست است و تو بهترین داورانی
@qurantehran
️#سلام_امام_زمانم
💠 باید سلام کرد به تسبیح و یاد او
بر صبح و بر سپیده و بر بامداد او
بر او درود و خیر کثیر وجود او
بر حالت قیام و رکوع و سجود او
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@qurantehran
📝 مناجات شعبانیه؛ نشانی از عظمت ماه شعبان
🔻 مرحوم میرزا جواد آقا در کتاب «المراقبات» به مناسبت ماه شعبان نکاتی را بیان میکنند؛ از جمله فرمودهاند که برکت هر ماهی به عظمت دعاهای وارده در آن ماه شناخته میشود و مناجات شعبانیه که در این ماه وارد شده، از غرر ادعیه شیعه میباشد که همه حضرات ائمه(ع) با آن مناجات میکردند. این نشان میدهد که این ماه از نظر مقام و مرتبه در کجا قرار دارد.
▫️ از همین رو مرحوم استاد میفرمودند که ما هم باید در این ماه به تبع حضرات ائمه(ع) به مناجات شعبانیه اهتمام ویژه داشته باشیم.
▫️لذا باید این دعا در ماه شعبان به کرّات خوانده شود؛ یعنی حداقل روزی یکبار. سعی کنید در اوقات مختلف در روز و هر زمانی که حال خوشی داشتید، همچنین اگر توفیق داشتید در نماز وتر نیمه های شبتان به این مناجات بپردازید.
▫️البته عبارات این دعا به حدی لطیف است که بسیار خوب است در سایر اوقات سال هم با آن مأنوس باشید؛ چنانکه امام امت(ره) عبارت «إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الِانْقِطَاعِ إِلَيْك...» را فراوان میخواندند.
▫️سعی کنید قسمتهای پایانی آن را که میفرماید: «أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَجْعَلَنِي مِمَّنْ يُدِيمُ ذِكْرَكَ وَ لَا يَنْقُضُ عَهْدَكَ وَ لَا يَغْفُلُ عَنْ شُكْرِكَ وَ لَا يَسْتَخِفُّ بِأَمْرِكَ إِلَهِي وَ أَلْحِقْنِي بِنُورِ عِزِّكَ الْأَبْهَجِ فَأَكُونَ لَكَ عَارِفاً وَ عَنْ سِوَاكَ مُنْحَرِفاً وَ مِنْكَ خَائِفاً مُرَاقِباً يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ رَسُولِهِ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً كَثِيرا.» را در #قنوت نمازهای یومیه، در نمازهای نافله و در اوقات مختلف سال پیوسته بخوانید.
🔺 در اینجا لازم است نکته ای را خدمت عزیزان تذکر دهم. ممکن است یک زمان در موقعیتی قرار بگیرید و نفحات الهی لحظهای شما را فرا بگیرد، اگر در آن حال حاضر جواب نباشید و به لکنت بیفتید، نمیتوانید به درستی دعا کنید. مثلاً ممکن است زیر قبه مطهر سیدالشهدا(ع)، در حال طواف خانه خدا، هنگام نماز یا... باشید و لحظهای احساس کنید که در حال خاصی قرار گرفتهاید، این نفحات الهی مثل برق میآید و می رود و اگر انسان در آن لحظه حاضر جواب نباشد نمیتواند درست دعا کند. لذا به دوستان توصیه میکنم که این فرازهای بلند مناجات شعبانیه را ملکه خود کنید تا حتی اگر در حال خواب هم حال خوشی به شما دست داد و خواستید دعا کنید، بلد باشید چگونه دعا کنید، از خداوند مقام وصل را بخواهید: «إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الإِنْقِطَاعِ إِلَيْك وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِيَاءِ نَظَرِهَا الیک...»
@qurantehran
شرح #مناجات_شعبانیه ـ فراز ۱۱
🔹 الهى اِنْ اَخَذتَنى بِجُرمى اَخَذتُكَ بِعَفوِكَ وَ اِنْ اَخَذْتَنى بِذُنُوبى اَخَذتُكَ بِمَغفِرَتِكَ وَ اِنْ اَدْخَلْتَنى النّارَ اَعْلَمْتُ اَهْلَها اَنّى اُحِبُّكَ.
اِلهى اِنْ كانَ صَغُرَ فى جَنبِ طاعَتِكَ عَمَلى فَقَد كَبُرَ فى جَنبِ رَجائكَ أَمَلى
معبود من! اگر مرا به جرمم باز خواست فرمایى، من از تومى پرسم عفوت كجاست؟ و اگر مرا به گناهانم مؤاخذه فرمایى، از مغفرت توخواهم پرسید. و اگر مرا در آتش افكنى، من به همه دوزخیان اعلام خواهم كرد كه تو را دوست دارم. خدایا! اگر عملم در اطاعت تو ناچیز است، ولى در كنار امیدوارى به كرمت، آرزویم، بزرگ است.
🔻نكاتى از این فراز
1. حمد و ستایش بیش از حد و دائمى از پروردگار؛
2. یاد نمودن صفات مهر خداوند در صورت مؤاخذه او از بندهاش.
3. امید فراوان به رحمت حق در كنار طاعت اندك
«اِلهى فَلَكَ الْحَمْدُ اَبَداً اَبَداً»
شكر و سپاس و منت و عزت خداى را پروردگار خلق و خداوند كبریا
سعدى
گذشته از آنكه حمد و ستایش معبود و توصیف او، فى نفسه، براى عبد، عملى سرورانگیز و لذت بخش مى باشد و اساساً از لذتهاى یك عاشق این است كه معشوقش را حمد و ستایش نماید...و از تكرار دوباره، امیدوارى و حسن ظن به خداوند چنانچه در فرازهاى بعدى نيزتكرار خواهد شد، یكى دیگر از آداب دعا نیز فهمیده مى شود، و آن اصرار ورزیدن و پافشارى كردن در اجابت خواسته هاى خویش مى باشد.
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این ماه پر فیض و برکت کمی هم برای خدا ناز کنیم...
🔸 الهى اِنْ اَخَذتَنى بِجُرمى اَخَذتُكَ بِعَفوِكَ وَ اِنْ اَخَذْتَنى بِذُنُوبى اَخَذتُكَ بِمَغفِرَتِكَ ...
معبود من! اگر مرا به جرمم باز خواست فرمایى، من از تومى پرسم عفوت كجاست؟ و اگر مرا به گناهانم مؤاخذه فرمایى، از مغفرت توخواهم پرسید...
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran