🕊﷽🕊
🔵 #درمحضرآیت_الله_بهجت (ره)
1⃣✅ اگر بخواهیم محیط خانه گرم و باصفا و صمیمی باشد، فقط باید صبر و استقامت و گذشت و چشم پوشی و رأفت را پیشه خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد.
2⃣✅ ما باید باب توجیه خطا و اشتباه را به روی خود ببندیم و برای هر خطا، زبان به استغفار بگشاییم و اگر قابل جبران باشد، جبران کنیم.
3⃣✅ خدا نکند حرام در نزد انسان زینت داده شود! این یک بیماری قلبی است که انسان به آن مبتلا می شود، و با وجود راههای حلال که نیازش را برآورده می کند، خود را به حرام گرفتار می نماید!
4⃣✅ اگر می خواهید از ناحیه دعا به جایی برسید، زبان حالتان این باشد: تسلیم خدا هستیم، هر چه بخواهد بکند، بنا داریم عمل به وظیفه بندگی کنیم.
سخنان گهربار آیت الله #بهجت (ره)) نشریه موعظه خوبان ۱۵
#آیت_الله_بهجت
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@rahebehesht313
🔴 #نکته_ای_در_باب_انفاق
✍🏻علامه طباطبایی
🔵جامعه انسانى به منزله تن واحد و داراى اعضاى مختلف است، و اعضاى آن هر چند اسامى و اشكال مختلف دارند، اما در مجموع، يك تن را تشكيل مى دهند، و در غرض و هدف زندگى متحد هستند، از حيث اثر هم همه مربوط به هم هستند، وقتى يكى از اعضا، نعمتى را از دست مىدهد مثلا فاقد صحت و سلامتى شده و در عمل خود كند مىگردد، همين عارضه هر چند كه در نظر بدوى، متوجه يك عضو است، ولى در حقيقت تمام بدن در عملكرد خود كند و سست مىگردد، و به خاطر نرسيدن به اغراض زندگى خسران و ضرر مىبيند.
مثلا چشم و دست آدمى دو عضو از بدن انسان هستند، در ظاهر دو نام غير مربوط به هم و دو شكل متفاوت، و دو عملكرد جداگانه دارند، ليكن با كمى دقت مىبينيم كه اين دو عضو كمال ارتباط را با يكديگر دارند. خلقت، آدمى را مجهز به چشم كرده تا اشيا را از نظر نور و رنگ و نزديكى و دورى تشخيص دهد، بعد از تشخيص چشم، دست آن چه را كه تحصيلش براى آدمى واجب است بردارد، و آن چه را كه دفعش بر او لازم است از انسان دفع كند. پس در حقيقت" چشم" مثل چراغى است كه پيش پاى دست را روشن مىكند، حال اگر دست از كار بيفتد قهرا فوائد و عملكرد دست را بايد ساير اعضا جبران كنند، و اين باعث مىشود كه اولا زحمت و تعبى را كه در حال عادى هرگز قابل تحمل نيست، تحمل كند و در ثانى از عملكرد ساير اعضاى خود به همان مقدار كه صرف جبران عملكرد دست نموده بكاهد، و اما اگر از همان اوائلى كه دست دچار حادثه شد از نيرويى اضافى ساير اعضا در اصلاح حال همان دست استفاده كند، و دست را به حال عادى و سلامتش برگرداند، حال تمامى اعضا را اصلاح كرده، و صدها و بلكه هزارها برابر آنچه صرف اصلاح دست كرده عايدش مىشود.
🔷پس يك فرد از جامعه كه عضوى از يك مجموعه است، اگر دچار فقر و احتياج شد، و ما با انفاق خود وضع او را اصلاح كرديم، هم دل او را از رذائلى كه فقر در او ايجاد مىكند پاك كردهايم، و هم چراغ محبت را در دلش ايجاد نمودهايم، و هم زبانش را به گفتن خوبي ها به راه انداختهايم، و هم او را در عملكردش نشاط بخشيدهايم، و اين فوائد عايد همه جامعه مىشود، چون همه افراد جامعه به هم مربوط هستند، پس انفاق يك نفر، اصلاح حال هزاران نفر از افراد جامعه است، و مخصوصا اگر اين انفاق در رفع حوائج نوعى از قبيل تعليم و تربيت و امثال آن باشد. اين است آثار و فوائد انفاق.
♦️و وقتى انفاق در راه خدا و به انگيزه تحصيل رضاى او باشد، نمو و زياد شدن آن از لوازم تخلف ناپذير آن خواهد بود، چون فوائد انفاق در غير راه خدا ممكن است توأم با ضررهايى باشد كه (حتما هست) براى اين كه وقتى رضاى خدا انگيزه آدمى نباشد لا بد انگيزه اين هست كه من توانگر به فقير انفاق كنم تا شر او را از خود دفع نمايم، و يا حاجت او را برآورم، تا اعتدالى به حال جامعه ببخشم، و فاصله طبقاتى را كم كنم (و در همه اين فرضها به طور غير مستقيم منافعى عايد خود انفاق كننده مىشود) و اين خود نوعى استخدام و استثمار فقير به نفع خويش است، كه چه بسا در دل فقير آثار سوء به جاى گذارد، و چه بسا اين آثار سوء، در دل فقرا متراكم شود، و ناآرامى و بلواها به راه بيندازد، اما اگر انفاق تنها براى رضاى خدا صورت بگيرد، و انفاقگر به جز خشنودى او هدفى و منظورى نداشته باشد، آن آثار سوء پديد نمىآيد، و در نتيجه اين عمل"خير محض" مىشود.
#علامه_طباطبایی
#المیزان ج2 ص595
#انفاق
#تعاون
@rahebehesht313
💢﷽💢
#مداومت_به_زیارت_عاشورا 🍃
یكى از بزرگان مى فرمود: مرحوم آیة اللّه حاج حسین خادمى و حاج شیخ عباس قمى و حاج شیخ عبدالجواد مداحیان روضه خوان امام حسین علیه السلام را در خواب دیدم كه در غرفه اى از غرفه هاى بهشت دور یكدیگر جمع بودند. از آیة اللّه خادمى احوالپرسى كردم و گفتم : با هم بودن شما یك آیة اللّه و آقاى حاج شیخ عباس قمى یك محدث و حاج شیخ عبدالجواد روضه خوان، چه مناسبتى دارد كه با یكدیگر یك جا قرار گرفته اید؟
جواب دادند: ما همگى مداومت به زیارت عاشورا داشتیم و در مقدار خواندن زیارت عاشورا مثل هم بودیم
📚كرامات الحسینیه، على میر خلف زاده، ج 2.
#داستان
@rahebehesht313
راهـ بهشــت
➕ #مثبت_هفده ⌚️ #به_وقت_نماز باید ای دل اندکی بهتر شویم یانه،اصلا آدمی دیگر شویم از همین امروز،هنگام
🖊 #مثبت_هفده ۳
#ترور 💣
⚔برای محافظت از شخصیت ها وسران برجسته،از سیستم های پیشرفته،محافظان زیاد وماشین های ضد گلوله وباکیفیت بسیار بالا استفاده می کنند تا از سوء قصدها وخطر ترور مخالفان ودشمنان درامان بمانند ومحافظان نیز با مجهز شدن به جلیقه های ضد گلوله ودیگر امکانات،خطر آسیب پذیری را به کمترین حدممکن می رسانند
⛩مشابه این کار را قدیمی ها با ساختن برج، قلعه ودژ مستحکم ودر جنگ ها بااستفاده از زره، سپر وکلاه خود انجام می دادند، تا در هنگام خطر از هجوم دشمن محفوظ بمانند.
📿نماز نیز حصار وسیستم دفاعی پیشرفته ومستحکمی است که انسان را از تیرهای شیطانی تمایلات نفسانی وجاذبه های دنیایی محافظت نموده،از خطر ترور معنوی وسوءقصد به ایمان ودینداری محافظت می نماید.
💢امیرمومنان علی علیه السلام💢 می فرمودند:
"نماز، قلعه ودژ محکمی است که نمازگزار را از حملات وسوء قصدهای شیطان، سالم نگه می دارد."
📚مثبت هفده،رضااخوی- عیون الحکم والمواعظ،ص۶۶- میزان الحکمه،ج۲،ص۱۶۲۶
#به_وقت_نماز
#نماز
خدایتان یار ودلتان گنجینه اسرار باد🙏
@rahebehesht313
#رمضان
#حدیث مهم به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک .
🔹علی بن المغیره میگوید:
به امام کاظم علیه السلام عرض کردم:
.
"من برای رسول خدا صلی الله علیه وآله یک ختم قرآن، و برای امیرالمومنین علیه السلام ختمی دیگر و برای حضرت فاطمه علیهاالسلام ختمی دیگر، سپس برای سایر ائمه علیهم السلام تا به شما رسد ختم قرآنی قرار میدهم (و هدیه میکنم)...
به سبب این کار چه پاداشی دارم؟"
.
امام کاظم علیه السلام فرمود: لَکَ بِذَلِکَ أَنْ تَکُونَ مَعَهُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ...
پاداش تو آن است که روز قیامت با آنان باشی!
عرض کردم: اللَّه اکبر! چنین پاداشی برای من است؟
سه مرتبه فرمود: آری!
.
📚کافی، ج ۲، ص ۶۱۷ / 📚مکیال المکارم ج ۲ وظیفه ۴۵.
.
💐 بیایید ختم قرآن و همه عباداتمان را در ماه مبارک رمضان،
به نیت تعجیل فرج انجام داده و به امام زمان علیه السلام هدیه کنیم.🎁❤
.
.
🌹 برای سلامتی امام زمان و تعجیل در ظهور یه صلوات بفرستید☺🌹
#امام_زمان
#ماه_مبارک_رمضان
@rahebehesht313
@dars_akhlaq.mp3
2.7M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استادآيت الله #حق_شناس
موضوع: مثل عنکبوتی که در تارهای خود گرفتار می شود!
🔊بسیار شنیدنی و #تأثیرگزار😍
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #گرفتار
✅✅ همین الان #دانلود کنید👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@rahebehesht313
#کم_کردن_فاصله_علم_وعمل
⭕️علامه ذوالفنون حضرت آیتالله حسنزاده آملی فرمودند: من خدمت آیتالله کشمیری که رسیدم، شکوه کردم که کسی نیست نیاز ما را برطرف کند. کسی نیست ما در محضرش تربیت شویم. دیگر قاضیها و ملّا حسینقلیها نیستند!
🔸ایشان فرمودند: آقای حسنزاده، خودتان را گول نزنید.
من عرض کردم، نمیدانم شما به چه جهتی می فرمائید که خودتان را گول نزنید؟
فرمود: شما وقتیکه وارد حوزه علمیه شدید، نیاز داشتید به استادی که به شما صرف و نحو یاد دهد، نبود که بود. همان زمان به این نیاز نداشتید که کسی به شما کتاب کفایة الاصول یاد دهد. چون شما در آن حدّ نبودید، در حدّ مقام علم صرف و نحو بودید و استاد در کنارتان بود. همینگونه پلّه پلّه که بالا آمدید استاد آن مرحله در کنار شما بود؛ الآن هم نگویید نیست. شما خودتان را یک مقدار نگاه کنید، چه مقدار فاصلهی بین علم و عمل را کم کردید؛ چه مقدار با این ملکوت روراست هستید. مطمئناً اگر آنچه را که میدانید در مقام عمل پای بند باشید، این باب واسع الهی و این دار رحمت ربّانی شما را باز نخواهد داشت؛ و هیچ منع و بخلی نیست. استاد هست، اگر برای ما استاد نیست معلوم میشود که ما شرایط مربوطه را فراهم نکردهایم.
🔹باید فاصلهی بین علم و عمل کم شود و در کنار اینها هم، واقعاً سر به سجده بگذاریم و در نیمههای شب، صادقانه از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که راه را برایمان باز کند. درست است که از آن طرف، ناز است اما نیاز ما باید در کنار آن ناز، ضمیمه شود تا بالاخره به جایی منتهی شود. اینکه نمیرسیم، برای این است که مناسب این نظام نیستیم و خودمان را با این نیاز تنظیم نکردهایم.
#درس_اخلاق
#داستان
@rahebehesht313
راهـ بهشــت
** #داستان سید عبدالکریم کفاش که کفش امام زمان(ع) را پینه نکرد... سید عبدالکریم کفاش شخصی بود که م
👆🌸هدیه امشبمون به اعضای کانال🌸
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
🌸🎙استاد آیت الله #جاودان
موضوع : #شهوت عامل نفهمی
#پیشنهاد_دانلود 💯👌👌
💢 #درس_اخلاق 💢 #شهوت
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@rahebehesht313
✅ #سیره_عملی_رسول_خدادرماه_رمضان (۱)
🔻سید بن طاووس در کتاب «اقبال» از جزء دوم تاریخ نیشابورى روایتى نقل میکند که زمانی ماه مبارک رمضان فرا مىرسید، رنگ رخسار رسول خدا (ص) تغییر مىکرد، و نماز خواندنش زیاد مىشد، و در دعا و درخواست از حق تعالى بسیار زارى و تضرع مىکرد و از خدا ترسان بود.
🔻و به نقل از شهید ثانى است که پیامبر اکرم (ص) در ماه رمضان براى وقت نماز انتظار مىکشید و شوقش براى عبادت افزون مىشد و چشم به راه رسیدن وقت نماز بود. نماز و عبادت را بسیار دوست مىداشت و مىفرمود: «جُعِلَ قُرِّةُ عَینى فى الصّلاةِ و الصَّومِ». روشنایى چشم من در نماز و روزه قرار داده شده است. پیامبر (ص) در ماههاى رمضان عاشقانهتر عبادت مىکرد. دستور مىداد براى او خیمهاى در مسجد مىزدند، از زنان فاصله مىگرفت، رختخوابش را جمع مىکرد و خود را فارغ و خالص براى اعتکاف و عبادت مىساخت. به ابوذر غفارى مىفرمود: اى ابوذر! خداوند نماز را محبوب من ساخته است همچنان که غذا را محبوب گرسنه و آب را محبوب تشنه قرار داده است، گرسنه هر گاه طعام بخورد سیر مىشود و تشنه با خوردن آب سیراب میشود، ولى من از نماز سیر نمىشوم: «. . . وَاَنا لااَشْبَعُ مِنَ الصّلاةِ»
🔻در کتاب «دعائم» از امیرالمؤمنین على (ع) روایت شده است: رسول خدا دهه آخر ماه مبارک رمضان رختخواب خود را جمع مىکرد، و کمرش را براى عبادت محکم مىبست. و چون شب بیست و سوم فرا مىرسید، أهل بیت خود را بیدار نگه مىداشت. و به صورت هر کدام که خواب بر او غلبه میکرد آب مىزد که خوابش نگیرد. همین طور حضرت زهرا (س)، هیچ یک از أهل خانه خود را نمىگذاشت که در آن شب بخوابند، و براى این که خوابشان نبرد، غذاى کمترى به آنان مىداد و از روز، خود را براى شب زنده دارى آماده مىکرد و مىفرمود: محروم کسى است که از خیر این شب بى بهره بماند.
در کتاب «فقیه» روایت شده است: رسول خدا وقتى که ماه رمضان فرا مىرسید، تمامى اسیران را، آزاد مىکرد و به هر سائلى چیزى مىداد.
🔻در کتاب کشف الاسرار آمده است: مصطفى (ص) گفت: «من صام رمضان و قامه ایمانا و احتسابا غفر له ما تقدّم من ذنبه»؛ هر که ماه رمضان روزه دارد و اندر شب وى قیام آرد، چنان که روزه فریضه داند و قیام سنّت، خداى عز و جل گناه گذشته وى بیامرزد.
#ماه_مبارک_رمضان
@rahebehesht313
✅ #سیره_عبادی_پیامبردرماه_رمضان 2
✴️ شیخ صدوق در کتاب ثواب الاعمال صفحه ۱۴۳ از ابوایوب انصاری به نقل از امام محمد باقر علیهالسلام روایت کرده است : رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم در آخرین جمعه از ماه شعبان، خطبهاى براى مردم ایراد کرد و پس از حمد و ثناى الهى فرمود: اى مردم! ماهى بر شما روی آمد که در آن، شبى هست (لیلة القدر) که از هزار شب بهتر است و آن ماه رمضان است.
✴️ خداوند روزه این ماه را بر شما واجب کرده، و پاداش یک شب نماز مستحبى آن را همانند ثواب هفتاد شب نماز مستحبى در ماههاى دیگر قرار داده است.
✴️ و پاداش کسى که براى خدا در این ماه کار خیر مستحبى انجام دهد پاداش کسى است که یکى از واجبات الهى را انجام داده باشد، و پاداش کسى که یکى از واجبات الهى را در این ماه انجام دهد، مانند ثواب کسى است که هفتاد واجب از واجبات خداوندى را در ماههاى دیگر انجام بدهد. و این ماه صبر است، و مسلما پاداش صبر، بهشت خواهد بود.
✴️ و این ماه مواسات (همدلى و کمک) است؛ و ماهى است که خداوند در آن روزى مؤمنان را افزون مى کند؛ و هر کس یک مؤمن روزه دار را در این ماه افطارى دهد، پاداشى برابر با آزاد کردن یک بنده نزد خدا، مایه آمرزش گناهان گذشته وى نیز خواهد بود.
#ماه_رمضان #آخر_شعبان
@rahebehesht313
#تاثیر_باطن_وظاهر (۱)
⭕️یکی از مهم ترین بنیان های فکری برای التزام به نوع خاصی از آداب و انتخاب سبک زندگی «تأثیر و تأثر متقابل ظاهر و باطن آدمی» است.
🔸بسیاری از تزلزل های اعتقادی یا گرایش های انحرافی ما منشأ عملی دارد. قرآن کریم در آیه ۱۰ سوره روم می فرماید:
ثُمَّ کانَ عاقِبَةَ الَّذِینَ أَساؤُا السُّوای أَنْ کذَّبُوا بِآیاتِ اللَّهِ وَ کانُوا بِها یسْتَهْزِؤُنَ؛
سپس سرانجام کسانی که اعمال بد مرتکب شدند به جایی رسید که آیات خدا را تکذیب کردند و پیوسته آن را مسخره می نمودند.
🔻از شگفتی های روح انسان، تأثیرگذاری و تأثیرپذیری درون و برون بر یکدیگر و از یکدیگر است مثل تغیر رنگ چهره بر اثر ترس یا خجالت و...
🔹تأثیر دیگر، تأثیر ظاهر در باطن است. هر یک از ما وقتی لباس نو و تمیز می پوشد، احساس دیگری دارد.. وقتی حمام می رود و خود را شستشو می دهد، احساس شادابی می کند و....
#ادامه_دارد....
#سبک_زندگی_اسلامی
@rahebehesht313