🔸حقوق بشر و حقوق #اقلیتها در کشوری مانند سوئد، در چه وضعیتی بهسر میبرد؟
🔹آیا انتقاداتی به روند اجرای حقوقی آن وجود دارد؟
🔸وضعیت نژاد پرستی در چه وضعیتی است و...
🌐در سایت روشنگر،مطالعه کنید.
♦️پیچیدگی تبلیغ #مسیحیت در دوران معاصر
@roshangarmedia
⭕️در گذشته، مبلغان یا مبشران اصالتاً مسیحی بوده و اکثراً به فرقههای رهبانی تعلق داشتند و با باور درونی دست به #تبشیر میزدند اما متأسفانه امروزه تعداد زیادی از کسانی که فعالیتهای تبشیری میکنند، مسلمانزاده هستند که آسیب ناشی از آنها بیشتر است؛ چون عموماً افرادی هستند که که به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، سرخوردگیهای فردی و اجتماعی و... تغییر دین دادهاند و فعالیتشان جنبهی دشمنی پیدا میکند. در عینحال، مترصدند از حمایتهایی هم برخوردار شوند و گاهی دست به خوشخدمتی برای حامیان غربی میزنند.
🔴اینافراد با تکیه بر یکسری اطلاعات، از دینداری عوامانه سوءاستفاده کرده و شبهاتی را با هدف تضعیف #اسلام مطرح میسازند. اینها موجب میشود که جریان تبشیر در زمان کنونی حالت کینهتوزانه پیدا کند.
نکتهی دیگر آنکه در زمان قاجار و پهلوی، تبشیر در ایران، حالت رسمی داشته و آزاد بودهاست یعنی مبشران به صورت رسمی فعالیت میکردند اما بعد از #انقلابـاسلامی و ممنوعیت فعالیت جریانهای تبشیری، فعالیتهای این گروهها از پیچیدگی بیشتری برخوردار شد. امروزه علیرغم ممنوعیت قانونی، جریانهای تبشیری به واسطهی ماهوارهها و سایتهای اینترنتی و #کلیساهایـخانگی به صورت مخفیانه به تبلیغ و فعالیت مشغول هستند.
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ| شیطان پرستی در جلسه دولت #آلاسکا
@ROSHANGARMEDIA
در جلسه دولت آلاسکا؛ نمایندگان پیش از شروع جلسه رسمی، از شیطان طلب یاری و استدعا میکنند...
#شیطان_پرستی
💠عوامل گسترش #تصوف در #غرب
@ROSHANGARMEDIA
روند نفوذ تصوف به غرب طی دهههای اخیر با رشدی فزاینده همراه بوده است و باید اذعان داشت امروزه تصوف در غرب به مرحلهای از فراگیری رسیده که هدف برخی در تبدیل آن به مفهومی جانشمول تا حد زیادی به تحقق پیوستهاست. در سالهای اخیر، گرویدن گروه قابل توجهی از نویسندگان، متفکران و هنرمندان اروپایی به تصوف همچنان ادامه داشته و تفکر صوفیانه بسیار مورد توجه میباشد و هر ساله کنفرانسهای متعددی در این خصوص برگزار میگردد. در خصوص عوامل مؤثر در اشاعهی تصوف در غرب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔸ترجمه متون تصوف در محیطهای مطالعاتی و دانشگاهی
ترجمه متون صوفیان با ترجمه اشعار فارسی که بخش اعظم آنها آکنده از مفاهیم عرفانی است، شروع شد و با ترجمه سایر متون کهن ادامه یافت. این ترجمهها باعث شد شاعران غربی، همچون گوته و والتویتمن، درصدد جستجو و کشف مضامین عرفانی شرقی در آثار آنها برآیند.¹
🔸 استعمار سیاسی
این پدیده، زمینههای تعامل میان غربیان با فرهنگ و آموزههای اعتقادی شرق را فراهم آورد. پس از اشغال جوامع مسلمان توسط فرانسه، انگلیس و دیگر قدرتهای اروپایی، محققان اروپایی و کارگزاران مستعمرات، به این موضوعات علاقمند شدند. با گسترش صنعت چاپ در اروپا و پس از آن در خاورمیانه، امکان انتشار و اشاعه متون صوفیه به زبانهای رایج در کشورهای اسلامی و ترجمههای اروپایی آن بیشتر شد.²
🔸 مهاجرت مسلمانان به غرب به ویژه در نیمه سده اخیر
مهاجرت مسلمانان و مخصوصا برخی سران طریقتهای صوفیه به غرب در آشنایی و گسترش تصوف در غرب نقش بهسزایی داشته است. به عنوان مثال از رهبران تصوف غرب، عنایتخان چشتی است. وی را اولین استاد صوفی میدانند که از شرق به غرب وارد شد. او به کشورهای مختلف غربی مانند فرانسه، انگلیس و آمریکا سفر کرد و با تشکیل طریقت صوفیانه خاص، پیروان بسیاری در غرب یافت.³
۱. ویکی فقه، دانشنامه جهان اسلام، مقاله تصوف اسلامی در غرب، شماره ۳۵۸۹
۲. همان
۳. سیدمهدی طاهری، تصوف در دنیای غرب، نشریه پویشهای منطقهای، زمستان ۱۳۸۷.
1_1025975872.pdf
427.5K
✡️ همگامی #بهائیت با #وهابیت در تخریب قبور ائمّهٔ بقیع علیهمالسلام
✍️ نویسنده: علیاکبر زوار
از اندیشکده مطالعات یهود
@ROSHANGARMEDIA
🔵غلامرضا مهدوی در رابطه با عملکرد شوراهای حل اختلاف رسیدگی به پروندههای #اقلیتهای_مذهبی، اظهار کرد: سال گذشته یک شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان زرتشتی در محل #انجمن_زرتشتیان شهر تهران مستقر شد.
↙️وی با اشاره به این موضوع که اعضای شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان #زرتشتی از هم کیشان آنها هستند، افزود: در صورت تقاضای سایر هموطنان اقلیت مذهبی، #شورای_حل_اختلاف استان تهران آمادگی کامل برای اختصاص شعبه ویژه را دارد.
🔰رئیس شورای حل اختلاف استان تهران، تشکیل شعبات ویژه رسیدگی برای #اقلیتهای_دینی را در جهت تسهیل رسیدگی به امور این افراد دانست و افزود: تشکیل این شعبات مانع از مراجعه آنها به سایر مجتمعهای شورای حل اختلاف و یا مراجع قضایی برای رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی آنان نیست.
✳️مهدوی با بیان این که در شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان زرتشتی به اختلافات خانوادگی، مالی و غیرمالی آنان رسیدگی میشود، افزود: معمولاً تمامی پروندههای ورودی به این شعبه با صلح و سازش مختومه میشوند.
🔚رئیس شورای حل اختلاف استان تهران، صرف وجود شعبات اختصاصی در جایگاههای خاص از جمله اقلیتها، اتحادیهها و اصناف را بازدارنده دانست و تصریح کرد: چه بسا با مراجعه مردم به این شعبات بدون نیاز به تشکیل پرونده و با انجام مذاکرات شفاهی، مسائل و مشکلات آنها با مصالحه طرفین حل و فصل شود.
🆔 @RoshangarMedia
روشنگر مدیا
📚معرفی دستاوردهای فرهنگی کلیمیان در نمایشگاه کتاب 🔹مسئول غرفه انجمن کلیمیان ایران از معرفی دستاورده
✍️به گزارش روشنگر و به نقل از ستاد خبری سیوسومین #نمایشگاه_بینالمللی_کتاب_تهران، بهادر میکائیلی گفت: در نمایشگاه کتاب، فرصتی برای معرفی دستاوردهای فرهنگی ایرانیان کلیمی در دوره معاصر با سخنرانی «#هارون_یشایایی» محقق و پژوهشگر، فراهم شدهاست.
✳️او اضافه کرد: #انجمن_کلیمیان ایران این رویداد فرهنگی را فرصتی برای معرفی جامعه ایرانی کلیمی به جامعه اکثریت میداند و مهمترین تولیدات شاعران، نویسندگان و مترجمان کلیمی به مراجعان معرفی خواهد شد.
📕مسئول غرفه انجمن کلیمیان ایران با اشاره به اینکه روزانه کارشناسان مذهبی در محل حضور یافته و به سوالات مراجعان پاسخ میدهند، اضافه کرد: کتابهای شاخص کلیمیان از جمله «#تورات»، «اندرز پدران»، «فرهنگ لغت عبری» و کتابهای شاخص شعر و ادب عبری در این نمایشگاه معرفی میشوند.
📖میکائیلی در خصوص تفاوت فروش مجازی و حضوری کتاب گفت: هرچند فروش مجازی میتواند در کنار فروش حضوری مفید باشد، اما بهعنوان یک ایرانیِ #کلیمی فکر میکنم اگر کتاب بهصورت حضوری خریداری شود بهمراتب بهتر خواهد بود. او در پاسخ به این سوال که عموماً چه گروه سنی در سالهای گذشته به غرفه کلیمیان مراجعه میکردند، گفت: تمامی گروههای سنی بهویژه دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشجویان رشتههای حقوق و قوه قضائیه و همچنین استادان دانشگاه به این غرفه مراجعه داشتهاند.
✅سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود./ISNA
🆔 @RoshangarMedia
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمایت مقامات رژیم صهیونسیتی از بهائیت در صدمین سالمرگ عبدالبها
🔴یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی: ما بار دیگر تعهد میدهیم که مکانهای مقدس بهائی را حفظ کنیم.
🆔 @RoshangarMedia
تناسب بدن یا تخریب ذهن
🔻 یوگا از ابتدا به عنوان یک ورزش شناخته شد و به مرور به آن ورزشی ذهنی - بدنی نیز نسبت دادند. درباره چگونگی تشکیل یوگا و وررد سیاسی این شبه عرفان و شبه معنویت در کشور مطالبی در کانال منتشر شده است که خوانند گان محترم را برای مطالعه بیشتر به آن ارجاع می دهیم.
▪️ در حال حاضر یوگا که ظاهری ورزشی دارد در حال نشان دادن اهداف اصلی خود است. ایجاد معنویتی سکولار و آموزش آن به یوگاکاران، زدودن قیود دینی و دور نمودن از شرع مقدس! اباحه گری و بی قیدی نسبت به مسائل اخلاقی و... از مهم ترین اهداف ابتدائی یوگاست. یوگا در ایران با توجه به نوع سبک زندگی ایرانی اسلامی و تقیدات مذهبی در پی تغییر و تخریب اعتقادات و باورهاست.
🔘 ایجاد کلاس های مختلط به صورت زیر زمینی و مخفیانه، نمایش اعضای بدن در ظاهری نامناسب به اسم تمرین و ورزش در فضای مجازی! پوشش نامناسب و همزمان ادعای راهی شدن در مسیری معنوی! همه و همه بیانگر آن است که یوگا بیش از آنکه تناسب اندام را هدف داشته باشد در صدد تخریب ذهنیات مخاطبان ایرانی- اسلامی است.
⚠️ در حقیقت ایجاد یکنواختی در سبک زندگی غربی و اسلامی و نوعی از تفکر همراه با تفکر جریان لیبرال بیشتر به روش یوگیست ها نزدیک است تا اینکه آنان بخواهند شما به ورزش بپردازید.
@roshangarmedia
وحدت عالم انسانی در آموزههای بهائیت، از ادعا تا واقعیت...
@ROSHANGARMEDIA
⭕️آنچه ادعای #بهائیت درباره وحدت انسانی است، تا چهحد واقعیت دارد؟
↩️چه تناقضاتی در آموزههای تشکیلات بهائیت دیده میشود؟
در سایت روشنگر مطالعه کنید.
ویژگیهای معروف رفتار فرقهای:
@ROSHANGARMEDIA
🔸 تعصب و جزمیت اعضا بر آیین و باورهای فرقه، خصیصهی ذاتی فرقهها به شمار میآید و فرقهها برای خود رسالت جدی قائلاند.
🔸 کوچکی گروه و #محدودیت اعضا و احساس در اقلیت بودن، در بین فرق مشهود است. به نظر مانوئل کاستلز، هویتهای جدید دینی، نوعی هویت مقاومت علیه جهانیشدن هستند. در حقیقت، فرقهگرایی نوعی تلاش برای هویتیابی نسل جدید در شرایط مدرن است.
🔸 افراط گرایی و تندروی در برخی فرقهها وجود دارد و این موضوع از طریق ضدیت با دیگران معنا مییابد. گاهی فرق، هویت خود را در نفی دیگران جستجو میکنند. بنابراین فرآیندهای خصومتورزی، تضاد و #تکفیر از سوی فرق و در درون آنها همواره ساری و جاری است.
🔸 قطبیت و اهمیت محوری سران، رهبران و اقطاب، ویژگی دیگر فرقههاست؛ تا حدی که اغلب با مرگ و کنارهگیری اقطاب اصلی و بنیانگذار، تحرک فرقه نیز کاهش یافته یا از بین میرود.
🔸 تا زمانی که عقاید فرقه رواج عمومی نیافته، فرقهها رسمیت پیدا نمیکنند. بنابراین تصور غیرقانونی و غیرآشکار بودن برای اعضای فرقه به وجود میآید. تصور پنهانی بودن، زمینه را برای استفاده از ابزارهای خشونتآمیز آماده میکند....