#تکنیک_فرقه_های_انحرافی
تکنیک های فرقه های انحرافی در #مجاب_سازی و کنترل در #دو_دهه اخیر بسیار ماهرانه تر، زیرکانه تر، و مخرب تر شده است. از این رو آموزش و اطلاع رسانی و مراقبت به صورت مستمر برای #آزاد نگاه داشتن خودمان و ذهنمان ضروری است و باید به آن توجه ویژی ای کرد. مرور مختصری از ریخت و پاش ها و عواقب فرقه ها نشان می دهد که چرا لازم است در خصوص فرقه ها نگران باشیم. زیرا آنها بسیار #خزنده و #نامحسوس وارد شده و #ضربه میزنند.
@feraghvaadyan
@sofiyenews_ir
❓کدام عرفان؟( #قسمت_پنجم)
📔نقد و بررسی کتاب «درمان با عرفان»، نوشته « #وین_دایر »
📈پس از مقدمات پیشگفته در دو بخش قبلی، در ادامه به منظور آشنایی دقیقتر با اندیشههای دایر به بررسی برخی شگردهای نویسندگی و آرای وی در کتاب درمان با عرفان میپردازیم.
🔺 سومین مسئله قابلتأمل، تشویق به ترک سنتها و اعتقادات است.🔻
👏تشویق به ترک سنتها و اعتقادات
دایر در راستای القای اندیشههای خود ابایی از تشویق به ترک سنتها و اعتقادات نداشته و در جایجای کتاب، به تناسب و مقتضای موضوع، از مخاطب میخواهد این آداب و رسوم دست و پاگیر را رها نموده و به آزادی ذهنی و ندای درونی (به تعبیر وی«رهایش») برای ساخت رؤیای خود دست یابد: «سنتهایی را که پیرو آن هستید و با آنها زندگی میکنید، بررسی کنید و اگر از آنها لذت نمیبرید و در خدمت شما هستند به آنها احترام بگذارید، اما به یاد داشته باشید که گرایش هر گونه سنت، ایجاد فاصله بین مردم میکند... به یاد داشته باشید شما هم به اندازه کسانی که قبل از شما میزیسته و مبتکر این سنتها بودهاند، ارزشمند هستید و حق ابداع آداب و سنت های مورد علاقه خود را دارید.»(8)«ممکن است ما اصل جهانی همزمانی را با اعتقادات مذهبی سنتی خود در تضاد و تعارض ببینیم، اگر تربیت ما در جهت این باور بوده که خداوند منتظر است تا در صورت سرپیچی از قوانین کلیساها ما را مجازات کند، در این صورت، اعتقاد به هوشمندی حاکم بر کائنات ممکن است با اشکال مواجه شود.»(1)
📚پینوشت:
1. دایر، وین، درمان با عرفان، ترجمه جمال هاشمی، تهران: شرکت سهامی انتشار، چ نهم، 1384، ص304.
@feraghvaadyan
🔘صدور ۳۵۰ فقره کیفرخواست آشوبگران خیابان پاسداران
دادستان تهران:
🔹 ۳۵۰ فقره کیفرخواست در مورد متهمان آشوبهای اسفندماه در خیابان پاسداران تهران صادر شده است؛تعدادی از پروندهها با صدور کیفرخواست به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شده است.
📰 روزنامه جوان
💢چرا بهائیت ابزار جنگ نرم در یمن است؟
🔹"عبدالملک الحوثی" #رهبر #جنبش #انصارالله یمن، در سخنرانی خود به مناسبت اولین جمعهی ماه رجب، فعالیت بهائیت در یمن را بخشی از جنگ نرم علیه این کشور دانست. وی با اعلام حمایت #اسرائیل از این جنگ #ضد#فرهنگی علیه کشورش عنوان کرد: «هماکنون در یمن فعالیت جدید در چارچوب این جنگ شروع شده است که آن همان فعالیت #بهائیت است».[1]
اما به راستی چرا از بهائیت به عنوان ابزار جنگ نرم در یمن یاد میشود؟!❓
❇️تجاوز وحشیانهی ائتلاف #سعودی (به همراه حمایت بیقید و شرط کشورهای غربی) به یمن، وارد چهارمین سال خود شده است. در طول سه سال گذشته، رژیم سعودی به همراه همپیمانان خود، با حملات مستمر و محاصرهی اقتصادی و حتی دارویی یمن که به کشته شدن 247 هزار یمنی منجر شد، نتوانست اندکی از #مقاومت و ایستادگی مردم این کشور بکاهد.[2] لذا شاهد آنیم که در این بُرههی خاص زمانی، تبلیغ بهائیت نیز به عنوان ابزار جنگ نرم در کشور یمن گسترش مییابد.
🔰اما به راستی مگر بهائیت چه ویژگی خاصی دارد که از تبلیغات آن، به جنگ نرم علیه یمن تعبیر میشود؟! در پاسخ به این پرسش میبایست گفت که فرقهی بهائیت، با ادعای نسخ اسلام و داشتن آموزههای #استراتژیکی چون ممنوعیت جهاد و ترک تمام تعصبات "خصوصاً تعصبات وطنی"، زمینه را برای شکست آسان و اشغال یمن فراهم میسازد.
✳️همچنان که پیشوای فرقهی بهائیت، هرگونه جنگ و دفاع از خود را ممنوع اعلام کرده و حسینعلی نوری، اولین بشارت خود را نسخ و ممنوعیت جهاد اعلام کرده است: «یا أهل الارض بشارت اول که از اُمّ الکتاب در این ظهور اعظم به جمیع اهل عالم عنایت شد، محو حکم جهاد است از کتاب...».[3]
♻️همچنین رهبران فرقهی بهائیت، یکی از مهمترین آموزههای خود را ترک جمیع تعصبات "از جمله تعصبات وطنی" معرفی کردهاند.[4] اعتقادی که به موجب آن، مدافعین وطن را به کِلاب (: سگها) تشبیه کردهاند![5] از همه مهمتر، فرقهی بهائیت مدعی نسخ اسلامی است که دستور به دفاع از خود، شرافت، ذلتناپذیری و دفاع میدهد؛ همچنان که خداوند در قرآن میفرماید: «فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ [بقره/194]؛ هرکس به شما تجاوز کرد، همانند آن بر او تعدّی کنید».
❇️بنابراین، فرقهی بهائیت با تبلیغ عقاید و تعالیم خود، به دنبال جذب مردم خسته از جنگ بوده تا از این طریق، هدف اربابان خود را در فقیرترین کشور عربی پیاده کند و درصدی از دلارهایی که در بمباران این کشور هزینه میشود را به خود اختصاص دهد. هدفی که چیزی جز بردهسازی مردم این کشور برای متجاوزین و زیادهخواهان ندارد.
♻️اما بدون شک تا زمانی که مسلمانان یمن "به ویژه شیعیان این کشور" الگویی چون امام حسین (علیه السلام) دارند و حاضرند جان به مرگ دهند، اما تن به ذلّت نه؛ تبلیغ مرام بهائیت نیز به عنوان سلاح جنگ نرم، کاربرد جدی خواهد داشت.
✅در پایان لازم است تا متذکر شویم که بدون شک، "صلحی عادلانه" آرزوی هر انسان آزادهایست؛ اما این نکته را نیز باید مد نظر داشت که پذیرش خفت و خاری و سلطهی اجانب بر کشور، با مفهوم #صلح، تفاوت بنیادی دارد؟! تفاوتی که تشکیلات بهائیت در تبلیغات خود، هیچ تمییزی میان آندو قائل نمیشود.
📚پینوشت:
[1]. خبرگزاری فارس، تیتر خبر: بهائیت با حمایت رژیم اسرائیل دوباره در یمن شروع به فعالیت کرده است، مورخ: 1397/1/4، کلیک کنید... (link is external)
[2]. خبرگزاری مشرق، تیتر خبر: ۳ سال تجاوز نظامی ائتلاف سعودی با مردم یمن چه کرده است؟ + آمار، تصاویر و نقشه میدانی، 1397/1/7، کد خبر 842075.
[3]. عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه احکام و حدود، نسخهی الکترونیکی، ص 271.
[4]. ر.ک: عباس افندی، خطابات مبارکه، لانگنهاین آلمان غربی: لجنه ملّی نشر آثار امری به لسانهای فارسی و عربی، بیتا، ج 2، ص 147.
[5]. ر.ک: عباس افندی، مکاتیب، نسخهی الکترونیکی، ج 1، ص 410.
@feraghvaadyan
@n_bahaiat
✝مسیحیان، بومیان این سرزمین هستند
↙️ اسقف «گریگور چیفتجیان»، رئیس شورای خلیفهگری ارامنه آذربایجان بوده و چندین سال است که در این سمت مشغول خدمت به جامعه ارمنی میباشند. ایشان طی گفتگو با نشریه روشنا، از تجربیات خود در ایران و ضرورتها و چالشهای جامعه ارامنه سخن گفتهاند. در ادامه، گزیدهای از سخنان ایشان ارائه میشود:
🔹در ماه می سال2017، من در کنفرانس ادیان برلین شرکت کردم. خیلی جالب است که دقیقاً همین سؤال شما در آنجا نیز مطرح شد. با این تفاوت که آنها سؤال میکردند، چگونه ممکن است که پیروان ادیان مختلف، بهخصوص اسلام و مسیحیت در کنار یکدیگر زندگی کنند؟ پاسخ من این بود که همه ما اعم از مسیحی و مسلمان، زرتشتی و پیروان دیگر ادیان در جمهوری اسلامی ایران، اگر در کنار هم به خوبی زندگی میکنیم، به این خاطر است که برخلاف غربیها، ما آشنایی دیرینهای با یکدیگر داریم. ما در ایران با هم بزرگ شدهایم، قد کشیدهایم و از دیرباز، یکدیگر را میشناسیم. درست است که تفاوتهایی میان ادیان وجود دارد اما این تفاوتها، قابل احترام است. من در جمهوری اسلامی ایران، نیازی ندیدم که مسیحی بودنم را به مسلمانان تفهیم کنم. برادران مسلمان من، مسیحیت را خیلی خوب میشناسند. آنها میدانند که من به عنوان یک مسیحی، بهتازگی قدم در این سرزمین نگذاشتهام و پیشینهای هزار ساله در ایران دارم. کلیسای «تادئوس مقدس»(قرهکلیسا)، قدیمیترین کلیسای جهان مسیحیت (واقع در دشت چالدران)، مؤید این ادعاست. برادران و خواهران ایرانی، به خوبی میدانند که مسیحیان، بومیان این سرزمین هستند، پس نیازی به آشنایی با ما ندارند. آنها به خوبی ما را میشناسند، ما هم از آنها شناخت کافی داریم.🔹
✅متن کامل مصاحبه را در فصلنامه روشنا(ویژه بهار 97) مطالعه بفرمایید.📖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند_بررسی_نقش #انگلیس در
شکل گیری #رژیم_صهیونیستی
🔵 #قسمت_دهم
🌐feraghvaadyan
🌐adyan8
📛آسیبهای #فرقههای_انحرافی
🛑فرقهها، مجموعه آسیبهایی را در دو سطح فردی و اجتماعی، متوجه قربانی و جامعه میسازند که در تحقیقات جامعهشناسان و محققان مورد ارزیابی و احصاء قرار گرفتهاند. از آن جمله «مارگارت تالر سینگر»، محقق فرقههای انحرافی، آسیبهای فرق را به چند دسته تقسیم میکند:
✖️آسیبهای فردی و خانوادگی.
✖️آسیبهای ناشی از به کارگیری روشهای مجابسازی روانی و کنترل ذهنی پیچیده توسط فرقهها.
✖️آسیبهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی.(1)
✍وی در این رابطه مینویسد: «فرقهها برخی از بهترین اذهان جامعه را از آموزش و افکار مثبت منحرف میکنند. بسیاری افراد به فرقهها کشانده شدند؛ جایی که تمام سالهای عمرشان را فقط برای قدرت و منافع رهبر فرقه صرف نمودهاند. آنها بهترین سالهای زندگیشان را از دست دادهاند و در صورت جدایی، ممکن است نتوانند تواناییها و استعدادهای قبلیشان را به کار گیرند.»(2)«به علت تعهد کاملی که از اعضا خواسته میشود...فرقهها آسیب بسیار جدی به روش دموکراتیک زندگی ما میزنند. آنها عمداً جلوی اهداف تحصیلی و شغلی را می گیرند، خانواده ها را از هم میگسلند، روابط شخصی را به درگیری میکشانند و پیروان را به تحویل دادن پسانداز، متعلقات و سایر داراییهای خود وادار مینمایند. در بسیاری از موارد، عواقب عضویت در فرقه، خردکننده، دراز مدت و گاه غیرقابل جبران است.»(3)
📌سینگر تأکید میکند: کار برخی اعضای فرقهها به بیمارستان روانی میکشد، بعضی سالها بعد از یک تجربه فرقهای منزوی میشوند...حتی کسانی که ممکن است مشکلات حاد روانی را تجربه نکرده باشند، اغلب دارای مشکلات قابلتوجهی برای تطابق با زندگی نرمال (بعد از ترک فرقه) هستند.»(4)
🔺🔻این محقق، طیفی از حوزهها و موارد آسیب قربانیان فرق (که به صورت موانعی برای خروج آنها عمل میکنند) را برمیشمارد؛ اعتقادات، صداقت و وفاداری، سرسپردگی به رهبر اتوریته، فشار جمع و فقدان اطلاعات، خستگی و سردرگمی، ترس (از تنبیهات فرقه)، احساس گناه به سبب آلوده شدن، آسیبهای روانی، بیاعتمادی و بدگمانی، فقدان اعتماد بهنفس، ترس از خویشتن(ترسی درونی که در صورت ترک فرقه، فرد محکوم به زندگی خفتبار خواهدبود. این ترس،ریشه در تحقیرهایی دارد که در فرقه بر فرد اعمال میگردد.)، ضعف در روابط شخصی و اجتماعی، مقولات ادراکی-فلسفی و...، از آن جملهاند که ریشه در آموزشها و زندگی تحت تشکیلات فرقهای دارد.
📚پینوشت:
1. سینگر، مارگارت تالر، فرقهها در میان ما، ترجمه ابراهیم خدابنده، انتشارات دانشگاه اصفهان، 1387، صص116-117.
2. همان، ص122.
3. همان، ص127.
4. همان، ص120.
@feraghvaadyan
🌐 پشت پرده جعل ناشیانه شجره نامه ملکه انگلیس
رئیس پژوهشکده انساب با اشاره به توطئه جدید بعضی رسانه های انگلیس خبیث مبنی بر سیادت ملکه انگلستان گفت:
🔹این مسئله تازه نیست و از قدیم برای افراد ظالم و خبیثی همچون صدام حسین در عراق و قذافی در لیبی نیز کنگره هایی مبنی بر ادعای سیادت برگزار می شد
🔹شجره نامه ای که برای ملکه انگلستان تهیه شده، بسیار ناشیانه جعل شده است؛ چرا که شجره نامه از حیث نسب باید حداقل در حدود 42 نفر باشد و حال آنکه این شجره نامه ساختگی اینگونه نیست
🔹این ادعاها هیچ حجیت شرعی و قانونی ندارد و باید دانست دست هایی در کار است که مسئله سیادت را لوث و سطحی جلوه دهند.
📰روزنامه جوان
.
🔺 آیا #جهان_های_چندگانه واقعا وجود دارند؟
▫️ ( #بخش_چهارم )
کل مجموعه قوانین ممکن محلی، تحت عنوان «چشم انداز» شناخته می شوند. در برخی تعابیر نظریه ریسمان، چشم انداز یک مجموعه نامحدود است. این امر، تنوعی شگرف از جهان ها را تضمین می کند.
بسیاری از فیزیکدانان به ویژه حامیان نظریه ریسمان، هنگام صحبت درباره جهان های چندگانه چندان اهمیتی به خود جهان های موازی نمی دهند. برای ایشان، انتقاد از جهان های چندگانه به عنوان یک مفهوم، اهمیتی ندارد. حیاتِ نظریات آن ها وابسته به سازگاری درونی و امیدواری به آزمون آزمایشگاهی است. این دانشمندان برای نظریه های خود، جهان های چندگانه را فرض می کنند بدون آن که نگران چگونگی حصول آن باشند؛ این نگرانی مورد توجه کیهان شناسان است.
برای یک کیهان شناس، مشکل اساسی همه ایده های جهان های چندگانه، وجود یک افق دید کیهانی است. این افق دید، محدوده ای است که می توانیم ببینیم؛ از آن جا که سیگنال هایی که از دور دست ها به ما می رسند، با سرعت نور حرکت می کنند از آغاز جهان هنوز فرصت نداشته اند که به ما برسند. همه جهان های موازی در خارج از افق دید ما قرار گرفته و چه حالا و چه برای همیشه، خارج از توان مشاهده ما باقی می مانند. در این مورد اهمیتی ندارد که فناوری تا چه حد تکامل یابد. در حقیقت، این جهان ها آن چنان دور هستند که هیچ تاثیری روی جهان ما ندارند.
حامیان چند جهانی تماما بر اساس اطلاعاتی که از درون محدوده افق دید جمع آوری شده است، ادعا می کنند می توانند بگویند در فواصلی معادل 1000 برابر افق دید کیهانی ما، 10 به توان 100 برابر آن، 10 به توان 1000000 برابر آن و حتی بی نهایت آن طرف تر، چه اتفاقاتی می افتد. این یک استقرای نامعمول و غریب است.
شاید جهان در محدوده ای عظیم گرد هم آمده و بی نهایتی در کار نباشد. شاید تمام ماده موجود جایی متوقف شده و پس از آن تنها فضای خالی باشد. شاید فضا و زمان در یک تکینگی به پایان برسند که مرز محدود کننده جهان را تشکیل می دهد. ما نمی دانیم واقعا چه اتفاقی می افتد چرا که هیچ اطلاعاتی درباره این نواحی نداریم و نخواهیم داشت.
#ادامه_دارد...
@Naghde_elhad
@feraghvaadyan
⁉️ احمد الحسن کیست؟ (۲):
⭕️ از تناقضات در گفتار احمد الحسن تا دعوت به مناظره حضوری و غیرحضوری از سوی یکی از اساتید حوزه
چرا «احمد الحسن» که صاحب ادعاست برای مناظره نمیآید؟! چرا شاگردان طراز اول او که در عراق یا سوئد مخفی هستند برای مناظره نمیآیند و شماها را جلو میاندازند؟!👇
http://hawzahnews.com/detail/News/446387
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری های #خواهر_مهدی_رحیمی ( معروف ترین لیدر فارسی زبان و مبلغ احمد بصری ) در باره ی #فساد_جنسی موجود در انصار مکتب نجف و سران فرقه ی مارق و مرتد #احمد-بصری ...
@feraghvaadyan
@adyan8
❌پندهای پدر #خداناباوری به فرزندش
✉️ نگاهی به نامه #داوکینز به دخترش
↙️ ریچارد داوکینز، خطاب به دخترش، «ژولیت» نامهای نوشته که در میان خداناباوران، مشهور است. محتوای نامه به دخترک که تنها 10 سال سن دارد، دربردارنده مبانی فکری اوست که گویا سعی در نهادینه ساختن آن در ضمیر فرزندش دارد. آگاهی از بخشهایی از این نامه مفصل، خالی از لطف نیست.
↩️ «ژولیت جان،
هم اکنون که 10ساله شدهای، میخواهم درباره مسائلی برایت بنویسم که به نظرم مهم هستند. آیا تا به حال دقت کردهای که ما چگونه به چیزهایی که میدانیم پی بردهایم؟...پاسخ این است: با مدرک! گاهی مدرک به معنی دیدن (یا شنیدن، لمس کردن، بوییدن...) چیزی است تا بدانیم که آن چیز وجود دارد. گاهی مدرک، مشاهده تنها نیست بلکه مشاهدات، مدرک را پشتیبانی میکنند... نسبت به سه دلیل بد برای باور کردن به تو هشدار دهم. این دلایل بد عبارتاند از: سنت، اتوریته [مرجعیت] و الهام.
سنت به معنی یکسری باور و عقیده است که دست به دست و سینه به سینه از پدربزرگها و مادربزرگها به پدران و مادران و از آنها به فرزندان انتقال مییابد و این کار برای قرنها ادامه پیدا میکند... اصلاً گاهی باورهای سنتی از هیچ و پوچ آغاز میشوند....اتوریته به معنای باور چیزی به خاطر این است که افراد مهمی آن را به تو گفتهاند. در کلیسای کاتولیک رومی، پاپ به عنوان مهمترین فرد، این نقش را بر عهده دارد. مردم معتقدند سخنان او درست است، تنها به این خاطر که «پاپ» است. در یکی از مذاهب اسلام، افراد سالمند ریشدرازی که «آیتالله» نامیده میشوند، همین نقش را بازی میکنند. بسیاری از مسلمانان معتقدند اگر دستور قتلی از جانب آیتاللهها از یک کشور دیگر صادر شود، آنها مجازند آدم بکشند.
وقتی میگویم که در سال 1950، پیروان کلیسای کاتولیک مجبور به پذیرفتن این شدند که بدن مریم به آسمان رفته، منظورم این است که در این سال، پاپ به مردم گفت باید این را باور کنند، به همین سادگی... هیچ دلیلی وجود ندارد که چون پاپ است باید سخنانی را که گفته بیش از سخنان هر کس دیگر باور کنی... سومین دلیل بد برای باور کردن، الهام است. اگر از پاپ در سال 1950 میپرسیدی که چطور به این نتیجه رسیده که مریم در آسمان ناپدید شده، احتمالاً میگفت که به او الهام شدهاست... اما آیا این واقعاً دلیل خوبی است؟
درباره این حرفها چه کار میتوان کرد؟ البته در سن تو کار زیادی از دستت ساخته نیست اما میتوانی این شیوه را امتحان کنی. بار دیگر که کسی به تو چیز مهمی گفت با خودت بیندیش: «آیا این هم از آن چیزهایی است که مردم با مدرک باور دارند؟ یا از آن چیزهاست که به خاطر سنت، اتوریته و الهام، باور کردهاند؟» و بار دیگر که کسی ادعا کرد چیزی درست است از او بپرس: «چه مدارکی پشت آن است؟».
🔚دوستدارت
بابایی
📕«دلایل خوب و بد برای باور کردن»، نوشته ریچارد داوکینز . منبع انگلیسی: Good And Bad Reasons For Believing (داوکینز دات کام)🌐
◻️"اسلام گرایی=افراط گرایی" ، دروغ حقوق بشر و امپراتوری رسانه ای غرب📡
✍سال هاست امپراتوری رسانه ای غرب با علم کردن چند اصطلاح و قرینه سازی معنایی برای آن، در حال نهادینه ساختن چند دروغ در بشریت است؛ اسلام گرایی و افراط گرایی و حقوق بشر،اصلی ترین مفاهیم مزبورند که در سطحی گسترده و همگام با اقدامات اربابان رسانه ها در برافروختن آتش چندین جنگ در خاورمیانه باب شدند.
🌐امریکا و ائتلاف غربی اش که سوابق جنایاتشان در سلطه طلبی دوران استعمار تا جنگ های افغانستان،عراق، یمن و امروز،سوریه کاملا محرز است با سلاح رسانه ای خود موفق شده اند با شعار پوشالی حقوق بشر و علم کردن برچسب افراط گرایی به اسلام و مسلمین، بر این جنایات سرپوش نهند.
🔻در حالی که کوچک ترین حرکت و دفاع در جوامع اسلامی،خشونت عنوان می گردد، جنایات تندروهای اسلام ستیز در قلب اروپا مسکوت می ماند.
نسل کشی میانمار،بی اهمیت تلقی می شود.
🔻خشونت و جنایات فرقه ای، تحرکات اعتراضی علیه نقض حقوق شهروندی اعلام می گردد.
🔻مواضع مخالف اقلیت های دینی در برابر دروغ پراکنی های رسانه ای غربی مبنی بر اوضاع نامناسب آنها در ایران،مسکوت مانده یا برچسب "مزدور" می گیرد.
و...
🇺🇸راستی چرا امریکا و متحدانش در بحبوحه بمباران حلبچه، سر در برف فروبرده بودند؟
🌀بد نیست در این جهان رسانه ای شده،کمی از "حقیقت های مجازی" فاصله گرفته و یکبار دیگر به این بیاندیشیم که چرا تکیه گاه نظام ما همواره مورد هجمه است؟ آری قدرت و حقانیت اسلام است که هنوز هم نام و یاد حامیانش، خروش خودجوش اربعین را جاری می سازد.
در سالروز ولادت اسوه ایثار، قدردان ایشان به سبب حفظ ستون و تکیه گاهمان باشیم و ادامه دهنده مسیر حقشان.
✅بخش تحلیلی روشنگر
♦️آیا #بهاءالله #موعود #بودا است؟!
🔸نویسندگان بهائی در تلاشند تا پیامبرخواندهی خود را موعود "بودا" جلوه دهند. در این راستا یکی از نویسندگان #بهائی قسمتی از کتاب #آئین #بودا را به این مضمون آورده است: «آناندا اشکهای خود را پاک کرد و گفت: پس از تو، چه کسی ما را تعلیم میدهد؟ و وجود مبارک جواب میدهد: من اولین بودایی نیستم که روی زمین آمدهام و آخرین بودا هم نخواهم بود. یک وجود مقدس، او دیانت خود را به شما تعلیم خواهد داد... او معروف خواهد بود چون مینا، یعنی کسی که نامش خوبی است».[1]
🔻از اینرو این نویسندهی بهائی، پس از نقل عبارت فوق مدعی میشود: «این خبر در دو علامت با #بهاءالله انطباق میکند. یک آن که بهاء در عربی به معنی پرتو، درخشندگی و جلال آمده است؛ علامت دیگر را میتوان اضافه کرد، هرگاه در نظر بگیریم اسم مولودی بهاء، "حسینعلی" که قسمت اصلی "حسین" است... و کلمه حسین تصغیر حسن است و به معنی خوبی میباشد».[2]
🔹اما در پاسخ به این ادعای نویسندگان بهائی میبایست گفت:
1️⃣اولاً: دربارهی آئین بودا اختلافاتی وجود دارد و اساساً عدهای آن را دینی الهی نمیشمرند و بودا را تنها یک متفکر میدانند.[3] بنابراین وقتی در آسمانی بودن اساس #بودائی تردید است، دیگر دنبال کردن بشارت او چه سودی دارد؟!
2️⃣ثانیاً: بر فرض هم که پیامبری بودا و ادعای نویسندهی بهائی را بپذیریم، احتمال تطبیق گفتار بودا بر تمام افرادی که نام حسن و حسین را داشتهاند نیز وجود دارد. لذا با توجه به این که پیامبرخواندهی #بهائیت به این گفتار بودا استنادی نکرده، تعیین او به عنوان مقصود بودا، امری دور از ذهن و بیدلیل است. البته احتمال کنایهای بودن گفتار بودا نیز وجود دارد که در این صورت، دایرهی شمول آن نیز گستردهتر میشود.
📚پینوشت:
📖[1]. بردلی هوکینز، آئین بودا، ص 245.
📖[2]. مجلهی آهنگ بدیع، ارگان رسمی بهائیان ایران، شمارهی: 19، صص 272-266.
📖[3]. جهت مطالعهی بیشتر، بنگرید به مقالهی: آيا بودا پيامبر بوده يا حكيم عارفي مثل حضرت لقمان؟
@feraghvaadyan
@n_bahaiat
✝ناگفتههایی از جریان #تبشیری
*⃣حرف و عمل تبشیریها، یکی نبود
👤روایت «حسین یعقوبی»، مسلمانی که فریفته مبلغات تبشیری شد اما با مشاهده تناقضات، موفق شد مجدداً مسیر درست را بیابد و به آغوش اسلام بازگشت:
🎵وجود موسیقی و فارسی بودن تمام سرودهایی که خوانده میشد، برایم جالب بود. افراد پیر و جوانی که در آنجا حضور داشتند و جشنهایی که در کلیسا برگزار میشد، برایم تازگی داشت اما این جذابیت شاید فقط در هفتههای اول وجود داشت.
📍 یادم میآید در آن سالها فردی به نام «الیاس»، واعظ بود و کشیشهای دیگر کمتر برای وعظ میآمدند. میدیدم آنچه روی منبر گفته میشود با چیزی که در کتابهای الهیات مسیحی عنوان شده، خیلی متفاوت است.
⛪️ فضا و جو کلیسا هم به گونهای طراحی شده که میتواند تأثیرگذار باشد و حس و حالی -بهظاهر- معنوی را به آدم القا کند. در کل، هیجانی که موسیقی ایجاد میکند، در جذب افراد بیتأثیر نیست. البته این مسئله در کلیسای جماعت ربانی خیلی شدیدتر بود. من یکیدو بار به کلیسای جماعت ربانی رفتم ولی بیشتر به دیسکو شباهت داشت! لذا دیگر تمایلی به رفتن به آن کلیسا نداشتم.
⚠️نکته دیگر آنکه، بیشتر افرادی که در آنجا دیده میشدند، عمدتاً اشخاص دلشکسته و متحمل آسیبهای اجتماعی (مانند: فقر، بیکاری، طلاق، اعتیاد و بیماریهای لاعلاج) بودند که به دنبال پناهگاهی میگشتند. برخلاف کلیسای جماعت ربانی یا عمانوئیل، تعداد جوانان در این کلیسا بسیار اندک بود چون چندان برای جوانان، جذاب نبود.
📖منبع: روشنا
🔻پرفسور برایس بالمر:
⭕️ برخلاف تبلیغات رسانه های غربی، ایران کشوری امن و آرام است
استاد دانشگاه واترلو کانادا در نشستی با موضوع «نقش معنویت دینی در تحقق صلح جهانی» در قم:🔻
yon.ir/6LzEF
◽️هدف از گفتگو هرگز ایجاد تغییر مذهب نیست؛ بلکه هدف فهم بهتر از ادیان و از یکدیگر است. وقتی به مطالعه بین الادیان می پردازیم و هدف رسیدن و تقرب به خدا است، آن وقت به نقاط مشترک بسیاری بین ادیان می رسیم.
◽️ وقتی برخی از اطرافیان من فهمیدند می خواهم ایران بیایم گفتند ایران کشوری خطرناک است و به من هشدار می دادند؛ ولی گفتم این طوری که شما می گویید نیست و حتی من دوستانی دارم که بعضی از آنها روحانی هستند.
◽️ در مورد یمن باید بگویم هدف برخی از کشورهای غربی این است خاورمیانه جدیدی به وجود بیاروند. آنچه در مورد یمن در رسانه ها منتشر می شود این است که ایران مقصر اصلی در یمن است ولی اینکه حوثی ها شیعه هستند نمی تواند دلیلی بر تحریک ایشان توسط ایران باشد.
◽️صبح روزی را که عربستان به یمن حمله کرد به یاد دارم . من به دوستان در کانادا گفتم که چطور می توان از عربستان که مردم و کودکان را بمباران می کند حمایت کرد؟
◽️سلامت و خاطرات خوش من از سفر به ایران و دوستان خوبی که در این کشور پیدا کردهام، پاسخ روشنی است به فضای مسموم رسانه ای علیه ایران.
http://hawzahnews.com/detail/News/446427
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند_بررسی_نقش #انگلیس در
شکل گیری #رژیم_صهیونیستی
🔵 #قسمت_یازدهم
@feraghvaadyan
@adyan8
🕊🍃🌼
🍃🌼✧✦•﷽ ✧✦•
🌼
♦️روایت مسلمان و شیعه شدن جوان اتریشی توسط یک جانباز
✳️یک روز قبل از بستری شدن در بیمارستان آلمان، با یک جوان #اتریشی که ساکن آلمان بود، آشنا شدم. نام او «اریش والدمن» بود وقتی با او صحبت کردم، او را فردی #مشتاق به انقلاب اسلامی یافتم. قرار شد که فردای آن روز او را در بیمارستان ملاقات کنم. از آن روز به بعد روزانه پنج ساعت در #بیمارستان، پیرامون اصول اساسی اسلام، زندگانی ائمه اطهار (علیهم السلام) و انقلاب اسلامی ایران (به زبان انگلیسی) برای او صحبت میکردم. هر روز که میگذشت، #علاقهاش به دین اسلام بیشتر میشد. تا این که پس از یک ماه کاملاً اصول دین، فروغ دین، نماز با ترجمه و… را یاد گرفت.
✳️در این مدت، در مجموع سه عمل جراحی روی چشمهایم انجام دادند که منجر به بینایی یکی از آنها شد. قرار بود دو هفته دیگر از #بیمارستان مرخص شوم که یک روز دیدم «اریش» با چهرهای شاد به داخل اتاقم آمد. از او پرسیدم: «چه شده؟ چرا این قدر خوشحالی؟» گفت: «دیشب نصف #شب از خواب برخاسته و با خدا به راز و نیاز پرداختم و برگذشته و عمر از دست رفتهام گریستم و از خدایم طلب عفو کردم و حالا هم میخواهم مسلمان شوم.» گفتم: «چه میگویی؟ میخواهی #مسلمان شوی!!»
✳️گفت: «بلی! تصمیمم را گرفتهام زودباش به من بگو چه کنم؟» گفتم: «وضو بگیر و روبه قبله بنشین و #شهادتین را بر زبان جاری کن!» و او این کار را به خوبی انجام داد. بنا شد که اسمش را تغییر دهد. گفتم: «بهتر است نامت را محمد بگذاری.» (چون از زندگی حضرت محمد (صلی الله علیه واله) خیلی برایش سخن گفته بودم).میدانید این جوان تازه مسلمان #اتریشی چه گفت؟ او برگشت و گفت: «نه، نه! نام محمد را برایم مگذار؛ زیرا من با آنچه تو درباره #شخصیت او و زندگیاش گفتی، فاصله زیادی دارم. من کجا و محمد کجا!» «راست میگویی؛ اما این نام را بگذار ت انشاءالله محمدی شده و در راه او گام برداری.»
✳️پس از این، او مرتب نمازهایش را میخواند و در ماه #رمضان روزههایش را میگرفت. در روزهای آخری که عازم ایران بودم، مرتب میآمد و میگفت: «من را باید با خودت به ایران ببری و باید از نزدیک، جامعه انقلابی و #مسلمان ایران را ببینیم.» راستش نمیدانستم چه کنم؟ من چگونه او را با خودم میتوانستم به ایران بیاورم؛ در حالی که هیچگونه اطلاعی از این که مدرسهای برای تعلیم خارجیها وجود دارد یا نه، نداشتم. این بار نیز متوسل به #ائمه اطهار (علیهم السلام) شده و واقعاً از آنان خواستم تا راهنمائیم کنند.
✳️یادم هست درست روزی که میخواستم از بیمارستان مرخص شوم، با خبر شدم که هیئتی از نمایندگان مجلس میخواهند به شهر «کلن» بیایند. من سر از پا نمیشناختم و فهمیدم که دعایم مستجاب شده. #محمد (اریش) را به حجتالاسلام «فاضل هرندی» (نماینده مجلس) معرفی کرده و پس از صحبت با وی، قرار شد ترتیب آمدن او را به ایران بدهند. وی گفت: «بلی! در قم مدرسهای مخصوص خارجیها هست که آنان را به طور مفصل با مبانی اسلام آشنا کرده و پس از طی مراحل متعدد، آنان را به عنوان مبلغ اسلامی راهی کشورهای خود میکنند.» #محمد (اریش) خیلی خوشحال شده بود و در پوست خود نمیگنجید. دو روز بعد توسط وی به ایران آمدیم و در حال حاضر حدود دو سال است که در مدرسه «حجتیه» قم مشغول تحصیل #اسلامی است. او در این مدت با زبان فارسی و عربی آشنا شده و کتابهای زیادی درباره اسلام خوانده است./#رهیافته
#روز_جانباز
🌈راوی: خلیل قاضی زاده
🌼
🍃🌼
🕊🍃🌼